Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ειρήνη τι ωραία που σας έκατσε σήμερα! Έχει πέσει και ο αέρας μπορείτε να πιείτε και καφεδάκι στο μπαλκόνι.....αχ αχ αχ...

Βλέπω φώτο με γαρίδες και κάτι παθαίνω από την λιγούρα μιαμ μιαμ μιαμ....

Οι ζημιές είναι πολύ εκνευριστικές :mad: εύχομαι να είναι και όσο το δυνατόν ανέξοδες......

Yorimichi καλά να περάσεις με τον μπαμπάκα σου!

Τα πόδια ψηλά όλη μέρα εχθές, αφού καθάρισα τα πάντα με οινόπνευμα πριν κάτσω στην γραφειάρα μου!!! :tongue: :tongue: :tongue: Δεν εμφανίστηκε ο τρωκτικοσυνάδελφος μου πάντως.... όλο το γραφείο τίγκα στο ποντικοφάρμακο...

ravt πως είναι η μικρή, ξαναέκανε εμετό;

elin εγώ μάζεψα σήμερα 1 κάλτσα και 1 κιλοτάκι (μάλλον από πάνω είναι). Τα άφησα στο παράθυρο της κύριας εισόδου και βλέπουμε :tongue: :tongue: :tongue:

Γέλασα πολύ με το σουτιέν :lol: :lol:

Τα ασιδέρωτα μου βουνό ολόκληρο :cool: 8-) :cool: αλλά δεν πειράζει μάλλον θα το ρίξω το Σ/Κ.

Καθάρισα εχθές το βράδυ τα πλακάκια της κουζίνας με τον ατμοκαθαριστή, έλαμψαν!!! Για σήμερα τρώμε περισσεύματα της εβδομάδας γιατί γεμίσαμε ταπεράκια στο ψυγείο...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ούτε για αυτό δεν έχω χώρο:lol::lol::lol:. Μη σου πω την έλλειψη χώρου την εννοούσα έτσι!Για δίπλα-δίπλα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.

Πάνω από τη θέση του πλυντηρίου έχω ένα επίτοιχο ντουλάπι. Το ένα και μοναδικό μπάνιο του σπιτιού είναι μόλις 4 τετραγωνικά!!!

(Το σπίτι της...elin-pocket!!!)

:lol::lol::lol::lol::lol: χα χα χα χα χα χα, πλάκα έχεις!!!!!!!

δεν πειράζει υγεία να υπάρχει και λύσεις βρίσκονται!!!

Νομίζω το είχαμε σχολιάσει πέρισυ (?):shock: τέτοια εποχή (σαν χθες μου φαίνεται!!!). Πριν απλώσουμε τα ρούχα τα τινάζουμε καλά-καλά και τα απλώνουμε όμορφα, αφού τα "στρώσουμε" με τα χεράκια μας!!!

Φυσάει το αεράκι, στεγνώνουν τα ρουχαλάκια. (SOS, ενίοτε τα παίρνει και τα σηκώνει, όπως αυτές τις μέρες!!!)

Οπότε κορίτσια, αν δείτε κανένα έξτρα σουτιέν στην απλώστρα, μην αρχίσετε να ψάχνετε τις τσέπες του συζύγου, ή να αγριοκοιτάτε τη γειτόνισσα. Blame it on the air!!!

Αυτό το σύστημα εφαρμόζω κι εγώ στα ρούχα.............(και νόμιζα ότι ήμουν ανεπρόκοπη :oops::oops:). Το σίδερο και τη σιδερώστρα τα έχω για σπάνιες περιπτώσεις. Προσέχω πολύ τα ρούχα κατά το άπλωμα όπως περιγράφεις και στο μάζεμα τα διπλώνω κατευθείαν (δεν τα στοιβάζω γιατί τσαλακώνονται) και μετά συρτάρια...........Σίγουρα δεν είναι κολαριστά όπως όταν τα σιδερώνεις, αλλά σε καμία περίπτωση δεν φαίνονται ασιδέρωτα.

Σπαρίλα σήμερις-το καταλάβατε, εεε?. (Όχι ότι δεν έχω δουλειά βέβαια...)

Ειρήνη, τώρα που ξανακοιτάω τη φωτό με τις γαρίδες (μιαμ!),παρατηρώ ότι...είναι ασορτί με το τραπεζομάντηλο!

Εάν υποψιαστώ ότι συνδυάζεις απόχρωση φαγητού με απόχρωση τραπεζομάντηλου, θα τρελαθώ!!!

Διαφημίσεις

Απαπα αυτό το ξεπάτωμα κάθε εβδομάδα (τουλάστιχον...) είναι τραγικό!

Μόλις κάθισα...

-Αέρισα το σπίτι...

-Χλωρίνιασα τα μπάνια...

-Τίναξα τα πατάκια...

-Ξεσκόνισα όλο το σπίτι...

-Έστρωσα τα κρεβάτια...

-Σκούπισα όλο το σπίτι...

-Έστρωσα τα ριχτάρια...

-Συμμάζεψα το σαλόνι...

-Μάζεψα τα σκουπίδια και τα πήγα στον κάδο...

-Έβαλα 2 πλυντήρια και 2 στεγνωτήρια με ρούχα δικά μας και της μικρής, άπλωσα κάτι λίγα και δίπλωσα τα στεγνά. Επίσης τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα.

-Καθάρισα τα μπάνια

-Σφουγγάρισα

-Ξαναέστρωσα τα πατάκια και έβαλα να πλυθούν τα πατάκια απ τα μπάνια και οι παντόφλες μου.

-Καθάρισα πάγκους και νεροχύτη ενώ έβραζα μακαρόνια για τη μικρή. Μέρα τάπερ και για εμάς σήμερα οπότε ήταν ευκαιρία να αδειάσω και κάτι τάπερ απ την κατάψυξη που πέρασαν τον έναν μήνα. Μπήκαν όλα στο πλυντήριο μαζί με το "καπέλλο" των μικροκυμμάτων

-Άπλωσα τα πλυμένα πατάκια και έβαλα ένα άδειο πλυντήριο στο καυτό.

-Ήρθε η μικρή μου, την άλλαξα και έβαλα να φάμε

-Μάζεψα τα πιάτα και έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει.

Τέλος για σήμερα, εκτός κι αν στεγνώσουν τα απλωμένα οπότε και θα τα σιδερώσω. Αποφάσισα πως είναι προτιμότερο να σιδερώνω 10 λεπτά και κάθε μέρα παρά να μαζεύονται.

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον, ο χθεσινός εμετός ήταν τυχαίο περιστατικό ευτυχώς!

Καλό Σαββατοκύριακο να έχουμε, ελπίζω με καλοκαιρία επιτέλους! Μας μούλιασε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Καλησπέρα!!!

Δεν έχω κάνει τίποτα με το σπίτι οπότε δεν έγραψα αυτές τις μέρες,μόνο σας διάβασα αλλά δεν θυμάμαι και πολλά να σχολιάσω!

Προχθές είχε γενέθλια ο αντρούλης μου και κλείσαμε και 3 χρόνια γάμου(πολιτικού,γιορτάζω 2 επετείους και ο άντρας μου με λέει τρελή!!!)του έκανα έκπληξη με μια ωραιότατη τουρτίτσα παγωτό και είχα μαζέψει σπίτι φίλους και κάποιους συγγενείς!!!Πολύ το χάρηκε!!!

Αυτό το σκ δεν έχω πολλή δουλίτσα οπότε θα φορτσάρω με το σπίτι γιατί η επόμενη βδομάδα θα είναι δύσκολη λόγω δουλειάς.

Η μικρή μου έχει καταρροή από χθες και δεν ξέρω το γιατί ήταν λίγο ζεστή πριν δώσαμε μάχη και δεν κατάφερα να της βάλω θερμόμετρο.Μου εξηγείτε πώς γίνεται ολόκληρη γαιδούρα να μην μπορώ να τα βγάλω πέρα με το δίχρονο???Έχουμε και την Κυριακή εμβόλιο,ελπίζω να μην το αναβάλουμε...

Σας γλυκοφιλώ

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κ απο μενα! σημερα παλι δεν εχω κανει τιποτα εκτος απο τα καθημερινα. ημουν στο γραφειο μεχρι τις 6 παρα, δεν εχω κουραγιο για τιποτα. χαλαρωση σημερα....

ιρενε να τον χαιρεσαι κ να ζησετε!!! περαστηκα στην μικρη ελπιζω να μην ειναι τιποτα. κ εγω τα ιδια με το θερμομετρο μεχρι που την τελευταια φορα τυχαια της τραγουδησα το λυκε λυκε εισαι εδω κ επιασε.

σας βαζω φωτο απο τα νυχια που σας υποσχεθηκα κ κλασσικα δεν προλαβα:

μωβ-λιλα γαλλικο

2014-05-12-0324_zps1a4e947c.jpg

Αγαπημένες μου μικρές καλησπέρα και πάλι.

Αλλαξαν τα 2 ραντεβού που είχα για σήμερα {ένα γι αύριο και ένα για την Τρίτη} οπότε ευχαριστηθήκαμε "σπίτι". Ούτε για το tae του μικρού δεν βγήκαμε. Αδιαθέτησα κι όλας οπότε δεν είμαι ορεξάτη για εξόδους.. :rolleyes:

Φάγαμε, ξαπλώσαμε και αφού σηκωθήκαμε έκανα μερικές ακόμα δουλίτσες.

Σκούπισα ελαφρώς {γιατί είναι καθαρά, απλώς τα "διατηρώ"} και τα 2 μπαλκόνια

Εβαλα ένα πλυντήριο για την νύχτα

Σιδέρωσα κι άλλα ρουχαλάκια και πλέον έχω πολύ-πολύ λίγα

Έπλυνα πιάτα

Ετοιμάζω βραδινό

Πότισα τα λουλουδάκια μου

Εβαλα στις θέσεις τους τα μεσημεριανά σιδερωμένα ρουχαλάκια

Ξεσκόνισα

Επλυνα καλά το μπάνιο

Λούστηκα και έκανα μάσκα μαλλιών

Τώρα ξεκουραζόμαστε, το φιογκάκι παίζει λιγάκι και εμείς χαλαρώνουμε.

Την περασμένη εβδομάδα, μία από τις κοπέλες του ΣΓ του σχολείου μας, άκουσε μία συζήτηση για την αλλαγή χειμωνιάτικων - καλοκαιρινών και μας είπε πως αν έχουμε ρούχα που δεν τα χρειαζόμαστε πια να τα δώσουμε σ' εκείνη την οικογένεια που είχαμε ξαναμαζέψει πράγματα {θυμάστε?} γιατί έχουν πολύ μεγάλο πρόβλημα {πράγμα που μου είχε υπογραμμίσει και ο πρόεδρος του συλλόγου μας... :-( } επιβίωσης οπότε ξεκίνησα να μαζευω πραγματάκια {αν και κάποια από τις κόρες θέλει να βοηθήσει, εννοείται καλοδεχούμενη κάθε βοήθεια, μέχρι να κλείσει το σχολείο}.

Διάλεξα και μία μπλούζα του άντρα μου, η οποία είναι σε καλή κατάσταση αλλά δεν την θέλει πια και θα πάει στον παππού {εκείνον που σας έχω μιλήσει, που πουλάει ημερολόγια στην Κονδύλη, θυμάστε?}. Πόσος κόσμος έχει πρόβλημα ρε γμτ... :-(

Η θείτσα μου ξεμπέρδεψε με την εγχείρηση! Ακόμα είναι ζαλισμένη αλλά έγινε και βγήκε από το χειρουργείο!!!!

Σας βάζω και τα ποδαράκια μου, τα 2 μου πεντικιούρ:

Ξεκίνησα με ένα soft-milky γιατί είχα "περίεργο" ντύσιμο και ήθελα να το "απαλύνω" λιγάκι:

aspro_zps627b57f9.jpg

Και μετά, διάλεξα ένα έντονο χρώμα

{λατρεύω, όταν αλλάζω χρώμα στο πεντικιούρ μου, να είναι κάτι εντελώς "διαφορετικό" από το προηγουμενο για ν' αλλάζουν τα κέφια μου :D }

mov_zps67bd210d.jpg

Σας φιλω όλες για την ώρα. ;)

777885dugw57gt25.gif

κοριτσαρες μου!!!!!!!!!! μου λειψατε!!!!!!!!!!!! χαθηκα κ δεν εχω ιδεα πως σας βρισκω... ελπιζω πολυ καλα ΟΛΕΣ!

ειχα την ελ[ιδα οτι θα δω μερικες την Κυριακη στο SWAP αλλα τελικα την αφιερωσα στην μαμα μου που ηθελε να παμε σε ενα μοναστηρι κ ετσι το εχασα.

απο δουλεια φουλ, το παρτ ταιμ που υπιτιθεται οτι δουλευω... οποτε παρουσιαστει τρυπα απο συναδελφους,την μπαλωνω εγω με αποτελεσμα να μην μπορω να μπω σε προγραμμα αποσυντονισζομαι συνεχως! ειναι επιλογη μου να δουλευω λιγες ωρες για να μπορω να ανταπεξελθω κ στα υπολοιπα που καλουμαι ,αλλα δεν!

σημερα επιτελους παρηγγειλα κουρτινες για το σαλονι θελω να αλλαξω εδω κ 2 χρονια! εδιωξα κ τους αντρες για χωριο πανε για ψηφο κ αυριο μολις σχολασω αρχιζω γενικη επικρτει χαος αλλα δεν με φοβαμαι θα το συνεφερω.

ο μικρος ξεκινησε κολυμβητηριο προχθες αλλα παγωσε το καημενο με τον αερα κ αρρωστησε λιγακι. πολυ θελω να γραφτω κ εγω να πηγαινω τα πρωινα που ειναι ησυχα ελπιζω να τα καταφερω.

η μαμα εκανε πετ σκαν κ σημερα πηραμε αποτελεσματα ετσι κ ετσι....συνεχιζει χμθ κ οσο αντεξει....αν της κανουν τοσο δυνατη οσο η προηγουμενη δεν.........

αδυνατω να σχολιασω γιατι εχω χασει πολλα . σας σκεφτομαι ολες !

σας φιλω!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Σας βάζω και τα ποδαράκια μου, τα 2 μου πεντικιούρ:

Ξεκίνησα με ένα soft-milky γιατί είχα "περίεργο" ντύσιμο και ήθελα να το "απαλύνω" λιγάκι:

aspro_zps627b57f9.jpg

Και μετά, διάλεξα ένα έντονο χρώμα

{λατρεύω, όταν αλλάζω χρώμα στο πεντικιούρ μου, να είναι κάτι εντελώς "διαφορετικό" από το προηγουμενο για ν' αλλάζουν τα κέφια μου :D }

mov_zps67bd210d.jpg

Σας φιλω όλες για την ώρα. ;)

Περαστικά στη θεία σου.........

Τα νυχάκια τρομερά και τα δύο χρώματα και πιο πολύ μου άρεσε το γαλακτερό το δε πεδιλάκι σούυυυυυυυυυυπερ!!!!!!

Μπιλάκι εύχομαι τα καλύτερα για την μαμά σου....αισθητή η απουσία σου στο swap! αλλά ήταν για καλό δεν πειράζει!!!

Ειρήνάκι ωραίο το πέδιλο σου :) ...

Αφροδιτάκι αν και θα σε έχω κοντά το καλοκαίρι και θα σε εκπαιδεύσω κατ' ιδίαν....άκου τι κάνω εγώ με τα ρούχα!!! Βασικά η πεθερά μου, μου το έμαθε!

Εγώ μόλις πλύνω τα ρούχα και πάω για άπλωμα τα τινάζω πολύ καλά και τα απλώνω ίσια δηλαδή οι ραφές να μην είναι στραβωμένες....μόλις στεγνωσουν τα μαζεύω διπλωμένα και πάω κατευθείαν και τα διπλώνω σωστά....είναι σαν σιδερωμένα λόγω τινάγματος....οπότε μπαίνουν συρτάρι κατευθείαν!

Σιδερώνω μόνο τα εξής εσώρουχα, σεντόνια, πουκάμισα, τζιν συζύγου και λινά! Τα υπόλοιπα με αυτή την μέθοδο είναι σαν σιδερωμένα....ειδικά τα παιδικά ρούχα, φούτερ, τζιν, φόρμες.....δεν θέλουν κάν σίδερο και βγαίνουν ατσαλάκωτα!

Βέβαια υπάρχουν και άτομα τα οποία θεωρούν ότι το σίδερο είναι αναγκαίο για να γίνεται αποστείρωση του ρούχου οπότε ο καθένας κανονίζει το δικό του σύστημα....εγώ πάντως δεν είμαι απο αυτά τα άτομα! :lol: :lol:

Καλησπέρα κορίτσια!

Έχω πολλές μέρες να σας γράψω αλλά με τη δουλειά και το μωρό που δε στέκεται πουθενά δεν προλαβαίνω να κάνω τίποτα. Κάθε βράδυ είμαι πραγματικά εξουθενωμένη. Τα ψυχολογικά μου δεν είναι στα καλύτερά τους αλλά ακολούθησα τη συμβουλή σας και προσπαθώ να σκέφτομαι τα θέματα μου ένα -ένα για να τα βάλω σε μια τάξη.

Από δουλειές έκανα λίγα πραγματάκια αυτές τις ημέρες. Έβγαλα τα χαλιά, άλλα τα έπλυνα και άλλα τα έδωσα έξω, έστειλα τα χοντρά μπουφάν και παλτό στο καθαριστήριο, ξεκαθάρισα τα ρούχα του μωρού και έφτιαξα τη ντουλάπα του και δεν έχω άπλυτα και ασιδέρωτα. Άρα αυτό που μένει είναι να φτιάξω τη δική μου ντουλάπα και του άντρα μου. Επίσης πρέπει να καθαρίσω το φούρνο!

Ειρήνη πολύ ωραία τα νυχάκια. Από βδομάδα θα πάω κι εγώ για μανικιούρ-πετικιούρ.

Για το σιδέρωμα που λέτε εγώ σιδερώνω τα πάντα!!! Βάσια είμαι από αυτές που πιστεύουν ότι το σίδερο αποστειρώνει τα ρούχα!

Δε θυμάμαι τίποτα άλλο αν και σας διάβασα. Πάω για ύπνο.

Φιλάκια σε όλες.

h6cQp3.png

Μπιλάκι εύχομαι τα καλύτερα για την μαμά σου....αισθητή η απουσία σου στο swap! αλλά ήταν για καλό δεν πειράζει!!!

Ειρήνάκι ωραίο το πέδιλο σου :) ...

Αφροδιτάκι αν και θα σε έχω κοντά το καλοκαίρι και θα σε εκπαιδεύσω κατ' ιδίαν....άκου τι κάνω εγώ με τα ρούχα!!! Βασικά η πεθερά μου, μου το έμαθε!

Εγώ μόλις πλύνω τα ρούχα και πάω για άπλωμα τα τινάζω πολύ καλά και τα απλώνω ίσια δηλαδή οι ραφές να μην είναι στραβωμένες....μόλις στεγνωσουν τα μαζεύω διπλωμένα και πάω κατευθείαν και τα διπλώνω σωστά....είναι σαν σιδερωμένα λόγω τινάγματος....οπότε μπαίνουν συρτάρι κατευθείαν!

Σιδερώνω μόνο τα εξής εσώρουχα, σεντόνια, πουκάμισα, τζιν συζύγου και λινά! Τα υπόλοιπα με αυτή την μέθοδο είναι σαν σιδερωμένα....ειδικά τα παιδικά ρούχα, φούτερ, τζιν, φόρμες.....δεν θέλουν κάν σίδερο και βγαίνουν ατσαλάκωτα!

Βέβαια υπάρχουν και άτομα τα οποία θεωρούν ότι το σίδερο είναι αναγκαίο για να γίνεται αποστείρωση του ρούχου οπότε ο καθένας κανονίζει το δικό του σύστημα....εγώ πάντως δεν είμαι απο αυτά τα άτομα! :lol: :lol:

αχ μωρε μακαρι να μπορουσα να τα συνδιαζα κ τα 2 ειχα στην ακρη κ πολλα ρουχαλακια κυριως δικα μου κ αντρικα.

λοιπον εκανα μια προετοιμασια απο σημερα για αυριο μολις σχολασω να ξεκινησω γενικη.

ελυσα την ηλ σκουπα κ την επλυνα πολυ καλα (ειχα ζηλεψει απο μια παλιοτερη δημοσιευση της Ειρηνης:tongue:) αλλαξα σακουλα κ φιλτρα κ εβαλα κ την βανιλιτσα να μοσχομυρισει αυριο.

αλλαξα το πανι της πρεσας, επιτελους αγορασα,ειχε σκιστει κ ολο το ανεβαλα:rolleyes: κ σιδερωσα οτι υπηρχε.εχω ομως απλυτα αφου ξεστρωσα σεντονια κουβερτες κ αφησα τα στρωματα να αεριστουν(φυσικα με την πρωτη ευκαιρια θα τα λιασω στο μπαλκονι αλλα δεν βλεπω αυριο να το επιτρεπει ο καιρος. σημερα θα κοιμηθω στον καναπε:-) εκανα ρολο τα χαλια κ τα εβγαλα στην σκαλα. θα φωναξω απο Δευτερα να τα παρουν για πλυσιμο(Βασια σε αυτον που μου ειχες συστησει κ τα ειχα ξαναδωσει φθηνα κ καλα!)

ξεστρωσα τραπεζομαντηλα κ κατεβασα την κουρτινα της κρεβατοκαμαρας μου μαζεψα ολα τα σκορπια, το πρωι θα χλωρινιασω το μπανιο κ οταν σχολασω θα καει το πελεκουδι λεμε!!!!!!!!

καληνυχτα

Κι εγώ ακριβώς το ίδιο κάνω, προσέχω πως θα τα απλώσω και όταν στεγνώσουν είναι μία χαρά. Στο δίπλωμα τα στρώνω και με το χέρι καλά και είναι σαν σιδερωμένα. Μεγάλη ευκολία!!!!! :wink:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...