Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα μικρές μου. :D

Και σήμερα είχα μία τρεχάτη μέρα, η οποια ξεκίνησε στον Ευαγγελισμό και πάλι με τη θείτσα μου. Αχ... αχ η δημόσια περίθαλψη... :roll: . Ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη, τελικά ήταν η απεργία και την ξανα-προγραμμάτισαν γι αύριο, οπότε ξανά-μανα-τα-φακελάκια για να αδειάσει το έντερό της και την εξάντλησε. Τουλάχιστον είναι καλά η ψυχολογία της, παρά που φοβάται. Για να δούμε.

Επέστρεψα σπίτι μας, ετοίμασα βραστές πατατούλες με τηγανιτές γαριδούλες και πήρα το παιδάκι μου.

DSCN0839_zps260e6872.jpg

Δεν έχουμε σχολείο και αύριο και τη Δευτερα και επειδή με ξέρετε... πάρτυ κάναμε! :lol::lol::lol:

Μετά πήγα tae, έριξα τις κλωτσιές μου, τις μπουνιές μου και χαλάρωσα και μετά πήγα το φιογκάκι... γεμάτη μέρα.

Τώρα άναψα τα κεράκια μου, κάναμε τα μπανάκια μας και... χαλαρώνουμεεεεεεεεεεεε!

DSCN0838_zpsa08caa25.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:Pκαλημερα καλες μου φιλες!!

καλημερες απο τις ηλιολουστες κ δροσερες Σερρες!

τι μου κανετε?

:(ατμοκαθαριστη δεν εχω....

:(ουτε στεγνωτηριο......

δεν υπαρχουν πολλα κεφια τελευταια...

λιγο με κατι εξετασεις της κορης μου,

λιγο με την υγεια του πατερα μου,

λιγο τα οικονομικα ,

γενικά τα νευρα μας χάλια....

Σημερα θα παμε Σαλονικα

(το προηγουμενο πσκ δεν πηγαμε γιατι ειχαμε την γαμοβαπτιση)

θα δω τον μπαμπακα μου (που αρχισε το τελευταιο σετ χμθ)

κ θα μπορεσω να βγω λιγο μονη με τον συζυγο ..........

:roll:Το σπιτι θελει ενα πολυ καλο σφουγγαρισμα ,γιατι βγαλαμε τα χαλια την Κυριακη........κ επειτα στρωσιμο τα καλοκαιρινα!

Επιτηδες το αφησα για αυτην την εβδομαδα που γιορταζει κ η κοπελιτσα μου!

:roll:Απο μαζεματα ρουχων ειμαι σε καλο σημειο...το παω αργα.....μαζευω ακομη τα χειμωνιατικα.....μετά θα φερω τα Καλοκαιρινα επανω...

Εχουμε πολλα ρουχα κ θελει μέρες ιδιως αν δεν εχεις βοηθεια.....

εξαλλου εχουμε ακομη πολυ δροσιά κ φοραμε ολοι μακρυμανικα εδω!!!μικροι-μεγαλοι......

χθες παγωσα χωρις καμπαρντινα......

φιλιά σε ολες !!!!!!

καλο πσκ!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ειρηνη καλη ευκολια κ καλα αποτελεσματα για θεια....

αφροδιτακι υπομονη στην ποντικοτρυπα κ ψηλά τα ποδια!!!!!!

christine μην αγχωνεσαι ,σιγα-σιγα τις δουλειες.......δεν πρεπει να ζοριζεσαι,,,,,απορω πώς δουλευεις κιολας ......δεν φτανει που κουβαλας 2 ψυχουλες! εχεις κ άλλα 2 μωρακια στο σπιτι!!!

:!:μια συμβουλη από εμπειρια:

μην ξεχωριζεις τα ρουχαλακια μονο απο την ηλικια στο καρτελακι....

εχουν τεραστια διαφορα τα νουμερα....βλεπε τα με το ματι....

βγαλε τα ολα μεχρι 12μηνων κ χωρισε τα σε 2 ντανες.τα μικροτερα κ τα μεγαλυτερα..........

εγω χωρις να εχω μεγαλα μωρα , πολλα ρουχαλακια -ζακετακια κτλ-- των12μηνων τα φορουσαν στους 4μηνες!!!

ελιν μπορεις σε παρακαλω να περιγραψεις τί διαδικασια καθαρισματος ακολουθεις με τον ατμοκαθαριστη??

δηλ για παραδειγμα τον απορροφητηρα: περνας με ατμοκαθαριστη κ μετα σκουπιζεις με χαρτι? με πανι? με βιντεξ? κ με απορρυπαντικο?

κ τους καναπεδες? απλα το περνας? δεν αφηνει υγρασία στα καλυμματα???

:confused:καλοκαιρινα παπουτσια εβγαλα νωρις...γιατι μαζεψα κ τα χοντρα κ τις μποτες....

ο γιος μου εχει μικρο ποδι για την ηλικια του --4χρ στις 7Ιούνη --κ φοραει νο26-27.......

τον χωρανε τα περσινα που του δοκιμασα!!!!

ενα

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Ναι σωστά, πιο βολικό φαίνεται σαν ξεχωριστή συσκευή. Πόσο χρόνο κάνει να τα στεγνώσει και όταν στεγνώσουν είναι πολύ τσαλακωμένα?

Καλημέρα σε όλες!

Mommi, λόγω έλλειψης χώρου έχω 2 σε 1, αλλά αυτό που είπε η μαμά Κων/νου είναι σωστό, αναφορικά με το πόσο εύκολα χαλάει μια 2 σε 1 συσκευή, σε σχέση με τις 2 ξεχωριστές.Το ίδιο ισχύει και για ψυγειοκαταψύκτη με ένα μοτέρ-καλό είναι να έχουν 2 ώστε αν "μείνει" κανείς από τη μία συσκευή να έχει την άλλη!

Αναφορικά με το χρόνο στεγνώματος, υπάρχουν προγράμματα (νωπά, στεγνά για σιδέρωμα, στεγνά για συρτάρι,κλπ). Καλό είναι να βάζουμε μέσα ομοειδή, ώστε στον ίδιο χρόνο να μην "ξεραίνεται" το ένα και το άλλο να είναι νωπό.

Για να γλιτώσουμε το σιδέρωμα, πριν μπουν στο στεγνωτήριο, τα πλυμένα διπλώνονται επιμελώς, μπαίνουν μέσα, σε πρόγραμμα που δεν τα στεγνώνει εντελώς και αμέσως μόλις τελειώσει, τα βγάζουμε και τα διπλώνουμε "πατώντας" τα με τα χέρια. Τα αφήνουμε λίγο ώστε να φύγει η όποια υγρασία και...on est pret!!!Συρτάρι!(Αφροδίτη, το σιρκονφλέξ δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω με ελληνοαγγλικό πληκτρολόγιο:P).

Βέβαι τώρα το καλοκαίρι τα ρουχαλάκια στεγνώνουν μια χαρά. Το σίδερο το γλιτώνουμε με τη "μέθοδο του τινάγματος"-βλ. Βάσια!!!-την οποία πολλοί εφαρμόζαμε αλλά πλέον έχει και επίσημο όνομα!

Προσωπικά την έχω εξελίξει :lol: χρησιμοποιώντας το σταντ με το σωλήνα που έχουν στα καταστήματα ρούχων. Εκεί έχω βάλει κρεμάστρες και μπλουζιά, πουκάμισα, φούστες, πανωφόρια τα κρεμάω αφού τα "στρώσω".

Αν έχεις υπομονή, ψάξε και σε προηγούμενες αναρτήσεις του θέματος, είναι κάτι που το έχουμε ξανασυζητήσει, δυστυχώς δεν θυμάμαι σελίδα.

Καλημέρα σε όλες! Απλά να προσθέσω πως όσες δεν έχετε χώρο για δυο συσκευές, υπάρχουν βάσεις με τις οποίες μπορείς να βάλεις τη 2η συσκευή πάνω στην 1η. Και δεν χρειάζεται να είναι ίδιας μάρκας. Το στεγνωτήριο (ειδικά στην πόλη που ζω) είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει! Θεωρώ πως η 2η θα είναι το ατμοκαθαριστής.

Ξεκινάω καθαριότητα εβδομάδας και σας εύχομαι καλή μέρα να έχετε!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα γλυκές μου κορούλες. :P

Τι κάνετε? Τι αερας ε?? Χαμός! :rolleyes:

Σήμερα ξυπνήσαμε όλη η οικογένεια μαζί {δεν έχουμε σχολείο και ο αντρούλης μου έχει το ρεπό του} και πολύ το ευχαριστηθήκαμε.. αχ, αγκαλιές! :P

Σηκωθήκαμε, πήγα τράπεζα να πληρώσω έναν λογαριασμό, σούπερ για κάποια λίγα πραγματάκια και επέστρεψα σπίτι μας. Επλυνα πιάτα, άπλωσα ένα πλυντήριο με σκουρόρουχα και τώρα σιδερώνω.

Δυστυχώς, πριν μερικές μέρες, χάλασε ένα μάτι της κουζίνας μου... :rolleyes:. Κανόνισε ο άντρας μου μ' ένα φίλο του και αγόρασαν το μάτι και τώρα τους έχω εδώ και προσπαθούν να το φτιάξουν. Το ελπίζω γιατί δεν είναι για να την αλλάζουμε...

Επίσης, εδώ και μερικές μέρες, βλέπω, πως το πλυντήριο ρούχων μου δεν στίβει καλά τα ρούχα.... :(:( αχ ... πρέπει να πάρω το μάστορα να έρθει να το δει.. αμάν με τη ζημιές βρε κορίτσια μου...

Σας φιλώ, πάω να σιδερώσω και εδώ γύρω θα είμαι. :D

777885dugw57gt25.gif

QUOTE=yorimichi79;2315835]

ελιν μπορεις σε παρακαλω να περιγραψεις τί διαδικασια καθαρισματος ακολουθεις με τον ατμοκαθαριστη??

δηλ για παραδειγμα τον απορροφητηρα: περνας με ατμοκαθαριστη κ μετα σκουπιζεις με χαρτι? με πανι? με βιντεξ? κ με απορρυπαντικο?

κ τους καναπεδες? απλα το περνας? δεν αφηνει υγρασία στα καλυμματα???

Για δάπεδα (όχι παρκέ), σιδηρόδρομο, πάγκους με πλακάκι-δεν ξέρω για τα άλλα υλικά-σκουπίζω διεξοδικά και στη συνέχεια ανάλογα την επιφάνεια και τις "στάμπες", επιλέγω το κατάλληλο ακροφύσιο-σαν της σκούπας για τα δάπεδα, το πιο στενό για τους σιδηρόδρομους και τις γωνίες, τη βούρτσα για επιφανειακούς λεκέδες και πάει λέγοντας-και...σαρώνουμε!!!έχω επίσης μια από τις παλιές μου πετσέτες και σκουπίζω από όπου περνάω για να μην μένουν "ίχνη". Εννοείται στο δάπεδο δε σκύβω, αλλά πατάω πάνω στην πετσέτα, όπως με τα πανάκια-πατάκια του παρκέ.

Στα τζάμια σκουπίζω με το ειδικό πανάκι.

Σε καναπέδες και κουρτίνες κάνω ένα φρεσκάρισμα-όχι για τόσο λίγο δεν μένει υγρασία, το ίδιο και στις κουρτίνες-δεν έχω δοκιμάσει σε μεταξωτό ταφτά, αυτό το ύφασμα το πάω καθαριστήριο, απλώς τώρα έχω βάλει άλλες, ένεκα που ό,τι άσπρο βλέπουμε, μας προδιαθέτει να το ζωγραφίσουμε και η άσπρη κουρτίνα είναι ένα XXXL Α0!!! Επίσηε οι καναπέδες μου δεν είναι δερμάτινοι, δεν θα το έκανα εκεί γιατί το δέρμα αλλοιώνεται με τη θερμότητα. Επίσης δεν ξέρω για υφάσματα συνθεκτικά μη ανθεκτικά αν κάνει.

Απορροφητήρα δεν έχω δοκιμάσει.Όχι, δεν χρειάζεται απορρυπαντικό μετά, αποστειρώνονται τα πάντα. Τώρα, στο τσακιρ κέφι μπορεί να σφουγγαρίσω με πράσινο σαπουνάκι ας πούμε.Αλλά δεν χρειάζεται, οι λεκέδες λιώνουν.

Ακόμη, προσοχή σε κόλλες και σιλικόνες. Έχει οδηγίες άλλωστε :wink:

Καλημέρα σε όλες! Απλά να προσθέσω πως όσες δεν έχετε χώρο για δυο συσκευές, υπάρχουν βάσεις με τις οποίες μπορείς να βάλεις τη 2η συσκευή πάνω στην 1η. Και δεν χρειάζεται να είναι ίδιας μάρκας. Το στεγνωτήριο (ειδικά στην πόλη που ζω) είναι η καλύτερη αγορά που έχω κάνει! Θεωρώ πως η 2η θα είναι το ατμοκαθαριστής.

Ξεκινάω καθαριότητα εβδομάδας και σας εύχομαι καλή μέρα να έχετε!

Ούτε για αυτό δεν έχω χώρο:lol::lol::lol:. Μη σου πω την έλλειψη χώρου την εννοούσα έτσι!Για δίπλα-δίπλα ούτε που μου πέρασε από το μυαλό.

Πάνω από τη θέση του πλυντηρίου έχω ένα επίτοιχο ντουλάπι. Το ένα και μοναδικό μπάνιο του σπιτιού είναι μόλις 4 τετραγωνικά!!!

(Το σπίτι της...elin-pocket!!!)

Koριτσάκια καλημέρα!:)

Ελπίζω να είσαστε όλες καλά!

Ο αέρας μας έκανε μικροζημιές, μας έσπασε τις τριανταφυλλιές, τη βουκαμβίλια και χτες πήρε την απλώστρα και την πήγε στην άλλη άκρη του μπαλκονιού. Τα ρούχα που ήταν πάνω της τα μισά είχαν φύγει ( με τα μανταλάκια ):shock::cool:

Περιττό να πω για την σκόνη που έχει φέρει μέσα στο σπίτι!

Βλέπω πως κάνετε κουβέντα για ατμοκαθαριστή.

Αν δεν είχα πάτωμα είναι σίγουρα μία από τις αγορές που θα έκανα.

Τον έχει η αδερφή μου και τα κάνει όλα λαμπίκο!

Πες το ψέματα.....Εεε μα πια!!!

Καλή δύναμη και ευκολία Christine, σε σκέφτομαι και αντλώ κι εγώ κουράγιο! :-D

Αφροδιτάκι αρρώστησες;

Περαστικά! ( Εχει δίκιο πάντως η christine, μονότερμα το έχετε πάρει:tongue: )

Ειρηνάκι, υπομονή πες στη θεία σου, όλα καλά να πάνε.

Διαφημίσεις

Αλλα ειπα να το εκμεταλευτω και εχω βαλει τρελα πλυντηρια;)Επλυνα ολα τα μαξιλαρια του καναπε,εβγαλα και επλυνα τα καλυμματα του καναπε,τα ριχταρια,κατι κουβερτακια που εχω καλυψει καποια επιπλα για να μην χτυπησει ο μικρος,την κουρτινα του σαλονιου και της κουζινας,επισης εβγαλα ανοιξιατιακο παπλωματα για τον μικρο και το επλυνα γιατι ειναι καινουργιο(πρεπει να κρυψω να μωρουδιακα,γιατι δεν τον καλυπτουν πια),και το απογευμα λεω να πλυνω παπλωματα και κουβερτες που χρησιμοποιησαμε μεσα στο χειμωνα και να φυλαξω.Αυτα τα λιγα απο πλυντηρια...

Εχθες επλυνα τον φουρνο,αλλα με αριστα το 10 περνω 8.5 γιατι δεν τον εκανα τελειο αλλα με πονεσε το χερι μου απο το τριψε-τριψε...

Επισης εβγαλα-δεν ξερω πως το λενε-αυτο που ειναι σαν ποδιά κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας και σκουπισα και σφουγγαρισα απο κατω.

Μπράβο για τις δουλίτσες σου και κυρίως για το καθάρισμα του φούρνου.. τον διατηρώ και γω καθαρό γιατί ξέρετε πόσο λατρεύω να μισω αυτή τη δουλειά! :tongue:

Καλημέρα σε όλες! Μουντή ημέρα και η σημερινή. Η ημέρα μας ξεκίνησε με τη μικρή να κάνει έναν εμετό αλλά μάλλον δεν πρόκειται για γαστρεντερίτιδα καθώς είναι μια χαρά, ορεξάτη, χοροπηδάει, παίζει και μόλις έφαγε και ψωμάκι με τυράκι. Φυσικά την κράτησα στο σπίτι και εύχομαι πραγματικά να ήταν τυχαίο περιστατικό.

Ειρήνη μετά κατάλαβα πως εννοούσες συγκεκριμένο εργαλείο (που δεν διαθέτουμε), όντως με τσιμπιδάκι δεν καταφέραμε τίποτα.

Είναι εντάξει τελικά το παιδί?

πράγματι κορίτσια κουράζομαι αρκετά αυτές τις μέρες αλλά πρέπει να τελειώσουν όλα γιατί δεν μπορώ να αφήνω εκκρεμότητες, απλά τα κάνω όλα με άλλους ρυθμούς.

Χθες τελείωσα την πρώτη φάση με τα βρεφικά, δηλαδή αφού είχαν πλυθεί και μπει στεγνωτήριο όλα, χθες τα χώρισα σε μήνες (0-3, 3-6 κλπ) και τα στοίβαξα στα αντίστοιχα συρτάρια χωρίς να τα σιδερώσω, τα σκέπασα μόνο με σεντονάκια. Το σίδερό τους θα το κάνω αφού ξεκινήσει η άδειά μου.

Έπλυνα τα παπλώματα των παιδιών(στο πλυντήριο) και τους έβγαλα κουβερτούλες.

Μάζεψα και το δικό μας πάπλωμα, θα το πλύνει ο άντρας μου το Σαβατοκύριακο.

Ετοίμασα και τα καλοκαιρινά των μεγάλων, έχουν αρκετά οπότε προς το παρόν δεν πάω για ψώνια, θα το αφήσω για μετά τα γενεθλιά τους, μόνο πέδιλα χρειάζονται από τώρα.

Τα παπούτσια μου τα καλοκαιρινά τα έφτιαξα αλλά δεν τα φοράω ακόμα, πρώτον γιατί έχει αρκετό κρύο ακόμα εδώ για πέδιλα και δεύτερον δεν έκανα πεντικούρ(μόνη μου δεν φτάνω και εκεί που πήγαινα δεν θέλω να ξαναπάω, πρέπει να βρω κάποια κοπέλα, νομίζω η νύφη μου θα με βοηθήσει με αυτό)

Να μάθετε πως αποστειρώνουν. Είναι οτι σημαντικότερο!!!!

Υ.Γ. Καλό κουράγιο κορίτσι μου! Πραγματικά κάνεις τόσα πολλά και μάλιστα στην κατάσταση που είσαι!

Να σχολιάσω και τα νυχάκια:

Το πουά πολύ παιχνιδιάρικο, το δίχρωμο το κάνω και γω, ενίοτε και με παραπάνω χρώματα. έχω πάρει 4-5 μανόν παραπλήσιας απόχρωσης αλλά διαφορετικής έντασης και αναλόγως τα κέφια, κάνω συνδυασμούς, μέχρι και διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Επίσης το γκλίτερ είτε έξτρα, είτε στο ίδιο το μανόν, προσθέτει επιπλέον λάμψη.

Οι αποχρώσεις της φωτό είναι αγαπημένες μου. Πραγματικά, πολύ-πολύ όμορφα όλα!

Σ' ευχαριστώ πολυ, κορίτσι μου ;) .

Καλησπέρα κορίτσια...

Αφροδίτη το κατάλαβα ότι αρρώστησες....λέω για να μην ήρθε κάτι τρέχει!

Πήγε αρκετά καλά το swap κορίτσια....είχαμε και γυναικεία αρκετά, οπότε βολευτήκαμε και οι μαμάδες! Απο εδώ ήρθαν η 4U , mumsofia και η chatziko που δεν μπαίνει συχνά!

Το φθινόπωρο τώρα πάλι :)

Αχ... 2ο που χάνω, Βάσια μου! :rolleyes:

μεσα σε ολα εφτιαξα νυχια χερια ποδια, εβαψα ομως μονο χερια (θα βαλω φωτο στανταρ σημερα!) ποδια δεν προλαβα...

εβγαλα φρυδια, εφτιαξα κεικ, πολλες εξωτερικες δουλειες κ φυσικα τα καθημερινα...

Μπράβο για τις περιποιήσεις στο κουφαράκι σου! Μπράβο Γιωτάκι μου. Είναι τόσο σημαντικό να "βοηθάμε" τον εαυτό μας, που φροντίζει για όλα!:!:

777885dugw57gt25.gif

Για να γλιτώσουμε το σιδέρωμα, πριν μπουν στο στεγνωτήριο, τα πλυμένα διπλώνονται επιμελώς, μπαίνουν μέσα, σε πρόγραμμα που δεν τα στεγνώνει εντελώς και αμέσως μόλις τελειώσει, τα βγάζουμε και τα διπλώνουμε "πατώντας" τα με τα χέρια. Τα αφήνουμε λίγο ώστε να φύγει η όποια υγρασία και...on est pret!!!Συρτάρι!(Αφροδίτη, το σιρκονφλέξ δεν ξέρω αν μπορώ να το βάλω με ελληνοαγγλικό πληκτρολόγιο:P).

Βέβαι τώρα το καλοκαίρι τα ρουχαλάκια στεγνώνουν μια χαρά. Το σίδερο το γλιτώνουμε με τη "μέθοδο του τινάγματος"-βλ. Βάσια!!!-την οποία πολλοί εφαρμόζαμε αλλά πλέον έχει και επίσημο όνομα!

Προσωπικά την έχω εξελίξει :lol: χρησιμοποιώντας το σταντ με το σωλήνα που έχουν στα καταστήματα ρούχων. Εκεί έχω βάλει κρεμάστρες και μπλουζιά, πουκάμισα, φούστες, πανωφόρια τα κρεμάω αφού τα "στρώσω".

Αν έχεις υπομονή, ψάξε και σε προηγούμενες αναρτήσεις του θέματος, είναι κάτι που το έχουμε ξανασυζητήσει, δυστυχώς δεν θυμάμαι σελίδα.

Αγαπημένη elin εγώ είμαι εδώ! Οι τόνοι δεν είναι τίποτα (ξέρω τυφλό σύστημα γιατί έχω σπουδάσει και μεταφράστρια)....

accent circonflexe = Alt + 0234 prêt ;););)

Εγώ γιατί δεν γνωρίζω το σύστημα Βάσια;;;;;;; Που κοιμόμουν;;;

Βάσια για γράψε πάλι σε παρακαλώ!!!!! Η επανάληψη κάνει καλό!

Αγαπημένη elin εγώ είμαι εδώ! Οι τόνοι δεν είναι τίποτα (ξέρω τυφλό σύστημα γιατί έχω σπουδάσει και μεταφράστρια)....

accent circonflexe = Alt + 0234 prκt ;););)

Εγώ γιατί δεν γνωρίζω το σύστημα Βάσια;;;;;;; Που κοιμόμουν;;;

Βάσια για γράψε πάλι σε παρακαλώ!!!!! Η επανάληψη κάνει καλό!

Δεν σε πιστεύω!!! (για κάποιο λόγο μετά το "quote" το βγάζει έτσι, δεν είναι δολιοφθορά!)

Νομίζω το είχαμε σχολιάσει πέρισυ (?):shock: τέτοια εποχή (σαν χθες μου φαίνεται!!!). Πριν απλώσουμε τα ρούχα τα τινάζουμε καλά-καλά και τα απλώνουμε όμορφα, αφού τα "στρώσουμε" με τα χεράκια μας!!!

Φυσάει το αεράκι, στεγνώνουν τα ρουχαλάκια. (SOS, ενίοτε τα παίρνει και τα σηκώνει, όπως αυτές τις μέρες!!!)

Οπότε κορίτσια, αν δείτε κανένα έξτρα σουτιέν στην απλώστρα, μην αρχίσετε να ψάχνετε τις τσέπες του συζύγου, ή να αγριοκοιτάτε τη γειτόνισσα. Blame it on the air!!!

Καλημέρα γλυκές μου κορούλες. :P

Τι κάνετε? Τι αερας ε?? Χαμός! :rolleyes:

Σήμερα ξυπνήσαμε όλη η οικογένεια μαζί {δεν έχουμε σχολείο και ο αντρούλης μου έχει το ρεπό του} και πολύ το ευχαριστηθήκαμε.. αχ, αγκαλιές! :P

Σηκωθήκαμε, πήγα τράπεζα να πληρώσω έναν λογαριασμό, σούπερ για κάποια λίγα πραγματάκια και επέστρεψα σπίτι μας. Επλυνα πιάτα, άπλωσα ένα πλυντήριο με σκουρόρουχα και τώρα σιδερώνω.

Δυστυχώς, πριν μερικές μέρες, χάλασε ένα μάτι της κουζίνας μου... :rolleyes:. Κανόνισε ο άντρας μου μ' ένα φίλο του και αγόρασαν το μάτι και τώρα τους έχω εδώ και προσπαθούν να το φτιάξουν. Το ελπίζω γιατί δεν είναι για να την αλλάζουμε...

Επίσης, εδώ και μερικές μέρες, βλέπω, πως το πλυντήριο ρούχων μου δεν στίβει καλά τα ρούχα.... :(:( αχ ... πρέπει να πάρω το μάστορα να έρθει να το δει.. αμάν με τη ζημιές βρε κορίτσια μου...

Σας φιλώ, πάω να σιδερώσω και εδώ γύρω θα είμαι. :D

Όνειρο!!!

Μου το χαλάς...

Κ μένα, εδώ κ ένα χρόνο.:oops: Κάνω ότι δεν το βλέπω και χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα!!!:cool:

Κ μένα το έκανε το προηγούμενο. Μήπως έχει κοπεί ο ιμάντας κίνησης? Εγώ θα το έλεγα στο...συνεργείο που έχεις εκεί, αφού είναι εύκαιρο!!!

Οπότε κορίτσια, αν δείτε κανένα έξτρα σουτιέν στην απλώστρα, μην αρχίσετε να ψάχνετε τις τσέπες του συζύγου, ή να αγριοκοιτάτε τη γειτόνισσα. Blame it on the air!!!

..... :lol::lol::lol:

Κ μένα, εδώ κ ένα χρόνο.:oops: Κάνω ότι δεν το βλέπω και χρησιμοποιώ τα υπόλοιπα!!!:cool:

Αχ δεν μπορώ κοριτσάκι μου. Αν κάτι δεν λειτουργεί στο σπίτι με "χαλαει" πολύ.. μου δίνει μία εικονα "εγκατάλειψης" και δεν.. :roll:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...