Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Αγαπημένο μου πλυντήριο-στεγνωτήριο σε ευχαριστώ που έχω ξεχάσει πού βρίσκεται η σιδερώστρα, το σίδερο, καθώς και πώς είναι η όψη τους!

Elin και άλλα κορίτσια που χρησιμοποιείται στεγνωτήριο...........επειδή το πλυντήριό μας κοντεύει να διαλύσει (όταν στίβει τα ρούχα ρίχνει κάτι χορούς....) σας διάβασα και σκεφτόμουν με την αντικατάστασή του να αγοράσουμε και στεγνωτήριο.........Η ερώτησή μου είναι πλυντήριο-στεγνωτήριο μαζί ή είναι καλύτερα σαν ξεχωριστές συσκευές?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ elin χτύπησες φλέβα... Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω ατμοκαθαριστή... Όνειρο ετών είναι!

Ο ατμοκαθαριστής είναι όντως πολύ καλός..........αν θέλεις βλέπε στο buldoza βάζει κατά καιρούς προσφορές και είναι καλοί. Επίσης αν θέλεις για ψιλοδουλειές (που εδώ που τα λέμε κάνει και για πιο βαριές δουλειές) πάρε έναν χειρός μικρό. Κάνει πολύ καλή δουλειά, απλά πρέπει να το γεμίζεις σχετικά συχνά γιατί δεν χωράει πολύ νερό μέσα. Είχα αγοράσει έναν που μαζί με τα μεταφορικά πήγε περίπου 23 ευρώ και είναι μια χαρά. Μπαλκονόπορτες, απορροφητήρα, τζάμια, μπάνια, πόρτες, κουζίνα, πλακάκια, τοίχους..........σου αφήνει άλλη αίσθηση!

αυτοι οι ατμοκαθαριστες που εχετε ποσα bar ειναι και ποσο νερο χωρανε? Καθαριζει καλα και τον απορροφητηρα?

νομίζω 3,5 bar και χωράει 250ml. Πρέπει να το ανανεώνεις το νεράκι, αλλά κρατάει..........έχω κάνει τον απορροφητήρα και έγινε λαμπίκο, η αίσθηση που αφήνει είναι όπως τα πιάτα που τρίζουν..........Το σημαντικότερο είναι ότι καθαρίζει τη λαδίλα που πιάνει χωρίς απορρυπαντικά και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία........

Όταν τον πρωτοαγοράσαμε......έλεγα πώ πω βλακεία έκανα, μέχρι που κάναμε τον απορροφητήρα και κάτι πόρτες και έπαθα πλάκα.

Αυτό που δεν καθαρίζει πολύ καλά είναι η μούχλα στις γωνίες των τοίχων.

Διαφημίσεις

Elin και άλλα κορίτσια που χρησιμοποιείται στεγνωτήριο...........επειδή το πλυντήριό μας κοντεύει να διαλύσει (όταν στίβει τα ρούχα ρίχνει κάτι χορούς....) σας διάβασα και σκεφτόμουν με την αντικατάστασή του να αγοράσουμε και στεγνωτήριο.........Η ερώτησή μου είναι πλυντήριο-στεγνωτήριο μαζί ή είναι καλύτερα σαν ξεχωριστές συσκευές?

Αν έχεις χώρο, ξεχωριστά, κατά την άποψή μου, διότι πλένεις, αδειάζεις πλυντήριο, φορτώνεις στεγνωτήριο και ταυτόχρονα βάζεις το επόμενο πλυντήριο να παίζει. Ενώ αν είναι 2 σε 1 πλένεις-στεγνώνεις και μετά ξαναπλένεις. Επίσης καλό θα είναι το πλυντήριο να έχει πολλές στροφές για να κάνει δουλειά το στεγνωτήριο.

νομίζω 3,5 bar και χωράει 250ml. Πρέπει να το ανανεώνεις το νεράκι, αλλά κρατάει..........έχω κάνει τον απορροφητήρα και έγινε λαμπίκο, η αίσθηση που αφήνει είναι όπως τα πιάτα που τρίζουν..........Το σημαντικότερο είναι ότι καθαρίζει τη λαδίλα που πιάνει χωρίς απορρυπαντικά και χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία........

Όταν τον πρωτοαγοράσαμε......έλεγα πώ πω βλακεία έκανα, μέχρι που κάναμε τον απορροφητήρα και κάτι πόρτες και έπαθα πλάκα.

Αυτό που δεν καθαρίζει πολύ καλά είναι η μούχλα στις γωνίες των τοίχων.

Ακριβώς.

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Τι τρελος αερας ειναι αυτος απο χθες????????

Αλλα ειπα να το εκμεταλευτω και εχω βαλει τρελα πλυντηρια;)Επλυνα ολα τα μαξιλαρια του καναπε,εβγαλα και επλυνα τα καλυμματα του καναπε,τα ριχταρια,κατι κουβερτακια που εχω καλυψει καποια επιπλα για να μην χτυπησει ο μικρος,την κουρτινα του σαλονιου και της κουζινας,επισης εβγαλα ανοιξιατιακο παπλωματα για τον μικρο και το επλυνα γιατι ειναι καινουργιο(πρεπει να κρυψω να μωρουδιακα,γιατι δεν τον καλυπτουν πια),και το απογευμα λεω να πλυνω παπλωματα και κουβερτες που χρησιμοποιησαμε μεσα στο χειμωνα και να φυλαξω.Αυτα τα λιγα απο πλυντηρια...

Κατα τ'αλλα επλυνα και εβρασα βλητα,εβρασα πατατουλες,καθαρισα και τηγανισα γαυρο.Επλυνα πιατα,συμμαζεψα παγκους σκουπισα σφουγγαρισα κουζινα σαλονι,ξεσκονισα και τακτοποιησα σαλονι.

Εχθες επλυνα τον φουρνο,αλλα με αριστα το 10 περνω 8.5 γιατι δεν τον εκανα τελειο αλλα με πονεσε το χερι μου απο το τριψε-τριψε...

Επισης εβγαλα-δεν ξερω πως το λενε-αυτο που ειναι σαν ποδιά κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας και σκουπισα και σφουγγαρισα απο κατω.

Αυτα τα ολιγα κοριτσακια μου!Σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εχω εναν φιλο που πουλαει ηλεκτρικα ειδη,του ελεγα καποια στιγμη οτι θελω να αγορασω ενα πλυντηριο-στεγνωτηριο,γιατι δεν εχω χωρο για δυο συσκευες και μου ειπε οτι να παρω 2 ξεχωριστες γιατι αυτα που ειναι 2 σε 1 χαλανε πολυ ευκολα,γενικοτερα οσο πιο απλο ειναι ενα μηχανημα τοσο πιο δυσκολα χαλαει,οσο πιο πολλα εχει τοσο πιο ευκολα χαλαει.

Αν έχεις χώρο, ξεχωριστά, κατά την άποψή μου, διότι πλένεις, αδειάζεις πλυντήριο, φορτώνεις στεγνωτήριο και ταυτόχρονα βάζεις το επόμενο πλυντήριο να παίζει. Ενώ αν είναι 2 σε 1 πλένεις-στεγνώνεις και μετά ξαναπλένεις. Επίσης καλό θα είναι το πλυντήριο να έχει πολλές στροφές για να κάνει δουλειά το στεγνωτήριο.

Ναι σωστά, πιο βολικό φαίνεται σαν ξεχωριστή συσκευή. Πόσο χρόνο κάνει να τα στεγνώσει και όταν στεγνώσουν είναι πολύ τσαλακωμένα?

Κατα τ'αλλα επλυνα και εβρασα βλητα,εβρασα πατατουλες,καθαρισα και τηγανισα γαυρο.

Πω πω μου άνοιξες την όρεξη, είναι το αγαπημένο μου φαγητό, γαυράκι τηγανητό με μπόλικο λεμονάκι πω πω και βλήτα..........θα το βάλω στο πρόγραμμα.

Επισης εβγαλα-δεν ξερω πως το λενε-αυτο που ειναι σαν ποδιά κατω απο τα ντουλαπια της κουζινας και σκουπισα και σφουγγαρισα απο κατω.

νομίζω ότι λέγεται "μπάζα".:rolleyes:

Εχω εναν φιλο που πουλαει ηλεκτρικα ειδη,του ελεγα καποια στιγμη οτι θελω να αγορασω ενα πλυντηριο-στεγνωτηριο,γιατι δεν εχω χωρο για δυο συσκευες και μου ειπε οτι να παρω 2 ξεχωριστες γιατι αυτα που ειναι 2 σε 1 χαλανε πολυ ευκολα,γενικοτερα οσο πιο απλο ειναι ενα μηχανημα τοσο πιο δυσκολα χαλαει,οσο πιο πολλα εχει τοσο πιο ευκολα χαλαει.

Να σου πω δίκιο πρέπει να έχει, κι εγώ ενθουσιάζομαι πολύ με τις πολλές συσκευές σε μία και στο τέλος αγοράζω και ξεχωριστά γιατί δεν βολεύει!

Αφροδιτάκι αφήστε βρε την γαστρεντερίτιδα και για κανέναν άλλο, μονοπώλιο την πήρατε φέτος.

Πες το ψέματα.....Εεε μα πια!!!

Καλή δύναμη και ευκολία Christine, σε σκέφτομαι και αντλώ κι εγώ κουράγιο! :-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...