Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε και αγγλικά και τα του σχολείου οπότε σήμερα δεν θα πάμε αγγλικά! Χάνουμε το μάθημα γιατί δεν προλαβαίνουμε να διαβάσουμε τα τόσα μαθήματα που τους βάζουν και στο σχολείο και στ αγγλικά!

Ελεος ρε γμτ με τα τόσα διαβάσματα! :mad:

Εκανα και καποιες αγορες για τον μικρο ,καλοκαιρινα παππουτσια και ρουχα και τελειωσα και από αυτο.Μου εχει μεινει να τελειωσω την ντουλάπα του αντρα μου ,με τα καλοκαιρινα,τα δικα μου και του γιου ειναι οκ!

Αχ και γω πρέπει να πάρω πέδιλα στο μικρό μου.

Με γεια του Χρυσα μου!

βρε κοριτσια μου, οσες μειναμε τελος παντων αυτες τις μερες, να σας πω την αμαρτια μου; Ειπα θα αρχισω να σιδερωνω τα παντα μετα απο το κρουσμα με τους ψυλλους [που ευτυχως παει περασε κι αυτο!] αλλα πραγματικα απο εκεινη την ημερα, τοοοοοσα πλυντηρια εχω βαλει και ουτε ενα ρουχο δεν εχω πιασει να σιδερωσω.. :oops::oops::oops: Ολα καθονται πανω στην ανοιχτη σιδερωστρα και στοιβες στους καναπεδες.. Δηλαδη υποτιθεται οτι σκεφτηκα να τα σιδερωνω για να σκοτωνονται τα οποια ζωυφια μπορει να εχουν πανω τους, αλλα τοσες μερες στο σαλονι δεν παιζει ο ψυλλος να καθοταν να περιμενει εμενα να τον σιδερωσω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Και γω έτσι τα έχω τα ασιδέρωτα Μαριαννουλα μου. Πάνω στη σιδερώστρα, διπλωμένα για να μην τσαλακώνονται επιπλέον και όποτε έχω χρόνο σιδερώνω λίγα-λίγα. Με βολευει πολυ αυτο το συστημα.

Παλιότερα, που τα δίπλωνα και τα έβαζα στη ντουλάπα, δεν ξέρω γιατί αλλά κάποια βαριόμουν να τα βγάλω και να τα σιδερώσω με αποτέλεσμα να παραμένουν εκεί καιρό....

Εχθές δεν πήγα για δουλειά εννοείται έκατσα σπίτι παρέα με την μικρή, αν και σήμερα που πήγα δεν είμαι και τελείως καλά, έχω ακόμη δέκατα.....Το πρωί ξύπνησα με επιχείλιο έρπη, έχω σταματήσει να μετράω πόσες φορές έβγαλα φέτος.... :(

Πολλά περαστικά Αφροδιτάκο μου!!!

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. Δεν ειναι σε πρίζα αλλά σε πολύμπριζο οπότε να υποθέσω πως αν το βγαλω απ τη πριζα κ το τραβήξω με τσιμπιδακι δεν θα χω πρόβλημα ε;(Ειμαι φοβιτσιαρα!).

Εμεις εχουμε τετοιο αερα σημερα που δεν θελω να βγω απ το σπιτι...

Γιώτα μην ανησυχεις,πριν μια εβδομαδα αφαίρεσε 15

πέτρες η μαμα μου απ τη χολη.Λαπαροσκοπικά εγινε κ ειναι μια χαρα!

Αν είναι σε πολύπριζο, απλώς το βγάζεις από την πρίζα. Δεν νομίζω πως θα βγει όμως με τσιμπιδάκι {φρυδιών φαντάζομαι εννοείς}. ;)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοιμούνται όλοι......αισθάνομαι ευτυχία γιατί είμαι κινητό πτώμα και θέλω να χαλαρώσω λίγο μόνη μου...

Εννοείται πως κόλλησε και ο άντρας μου και ξερνοβόλαγε 2 ώρες τα ξημερώματα, φωνές, βογγητά...Του λέω ''παιδάκι μου ούτε να γένναγες...''. Αφού ξύπνησε η γειτόνισα δίπλα και η μεγάλη η κόρη μου, τρόμαξαν και οι δύο...:rolleyes:

Το πρωί κλασσικά, με το ένα χέρι φτιάχνω καφέ και με το άλλο λαπά :lol:.

Καθάρισα κι εγώ ένα χέρι ακόμη την τουαλέτα, άπλωσα ένα πλυντήριο, ετοίμασα κολατσιό, ετοίμασα τα κορίτσια και φύγαμε...

Επιστροφή το απόγευμα νωρίς (δηλαδή στο 8ωρο), μπαλέτο την μεγάλη, βόλτα στο πάρκο την μικρή, επιστροφή από μπαλέτο, διάβασμα, μάζεψα τα ρούχα, ετοίμασα βραδινό πλυντήριο ρούχων και πιάτων και μόλις έβαλα το φαγητό για αύριο να βράζει, κολοκυθάκια γεμιστά με κιμά αυγολέμονο.

Πάω για μπανάκι ζεστό ζεστό και μετά θα σιδερώσω για λίγο, θα δω....:roll:

Ευχαριστώ για τα περαστικά όλα τα κορίτσια!!

Ειρήνη περαστικά στην θεία, καλή δύναμη αυτή την περίοδο.

mommi μόνο η zovirax με πιάνει αρκεί να το καταλάβω από την αρχή... Κεραλοιφή χρησιμοποιώ για άλλα πράγματα αλλά στον έρπη δεν μου κάνει κάτι.

Αύριο παραλαμβάνω τα πράγματα που μου έστειλε το Αστέρι του Βορρά για τον μικρό Γαβριήλ!!! Etoile χίλια ευχαριστώ!!!:-):-):-)

Καληνύχτα!

Καλησπέρα κορίτσια...

Αφροδίτη το κατάλαβα ότι αρρώστησες....λέω για να μην ήρθε κάτι τρέχει!

Πήγε αρκετά καλά το swap κορίτσια....είχαμε και γυναικεία αρκετά, οπότε βολευτήκαμε και οι μαμάδες! Απο εδώ ήρθαν η 4U , mumsofia και η chatziko που δεν μπαίνει συχνά!

Το φθινόπωρο τώρα πάλι :)

Τι παλιοαέρας είναι αυτό γγγκκκρρρ!!!

Και τα είχα όλα ετοιμάσει Βάσια, τα είχα σιδερώσει......τέλος πάντων. Εμείς θα βρεθούμε ούτως ή άλλως αλλά ήθελα να γνωρίσω και το Μπιλάκο αν κατάφερνε να έρθει τελικά...

Είμαι στην ποντικότρυπα!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρα!

Αφροδίτη περαστικά!

Μαριάννα, γελάω με τον...ασιδέρωτο ψύλλο!!!

Ειρήνη, πάντα όμορφες στιγμές με φίλους και οικογένεια!

Κριστίν, για έγκυο σε δίδυμα και ήδη μανούλα δύο παιδιών, κάνεις πάαααρα πολλά!

Κ γω στη λίστα όσων θέλουν να ψωνίσουν καλοκαιρινά πεδιλάκια στα μικρά τους.

Κ πριν κλείσω ένεκα που έχω κάτι φακέλους που μου κλείνουν το μάτι κ ένα Δ/ντη με μάτι...άγριο, να πω δυο γλυκόλογα:

Αγαπημένε μου ατμοκαθαριστή, να είσαι καλά που Αααάκοπα, Ααααβίαστα και αβασάνιστα καθάρισες μέτρα σιδηρόδρομου αλουμινίων, αλουμίνια, παντζούρια και τζάμια, δάπεδα και κουρτίνες και βεράντες και μούχλες γύρω από τα πορτοπαράθυρα και χαλιά και καλύμματα καναπέδων και...(ό,τι μπορείτε να φανταστείτε).Σμουτς!

Αγαπημένο μου πλυντήριο-στεγνωτήριο σε ευχαριστώ που έχω ξεχάσει πού βρίσκεται η σιδερώστρα, το σίδερο, καθώς και πώς είναι η όψη τους!

Αυτές τις μέρες θέλω λίγο να σουλουπώσω δύο φυτά που έχω στο πίσω μπαλκόνι και να τα αλλάξω γλάστρα, να κάνω λίφτινγκ στα παιδικά και το μπάνιο και να καθαρίσω πάγκο νεροχύτη, ψυγείο εσωτερικά, καθώς και να τακτοποιήσω μερικά καλοκαιρινά στο δωμάτιό μου. Για να δούμε...

Διαφημίσεις

Και τα είχα όλα ετοιμάσει Βάσια, τα είχα σιδερώσει......τέλος πάντων. Εμείς θα βρεθούμε ούτως ή άλλως αλλά ήθελα να γνωρίσω και το Μπιλάκο αν κατάφερνε να έρθει τελικά...

Είμαι στην ποντικότρυπα!!!:lol::lol::lol::lol:

:lol::lol::lol:

Καλά, όσο για τη μαμά και το ικέα...μήπως δεν είμαστε απλώς συγκάτοικοι, αλλά ΚΑΙ συγγενείς?!?!?

Να σχολιάσω και τα νυχάκια:

Το πουά πολύ παιχνιδιάρικο, το δίχρωμο το κάνω και γω, ενίοτε και με παραπάνω χρώματα. έχω πάρει 4-5 μανόν παραπλήσιας απόχρωσης αλλά διαφορετικής έντασης και αναλόγως τα κέφια, κάνω συνδυασμούς, μέχρι και διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Επίσης το γκλίτερ είτε έξτρα, είτε στο ίδιο το μανόν, προσθέτει επιπλέον λάμψη.

Οι αποχρώσεις της φωτό είναι αγαπημένες μου. Πραγματικά, πολύ-πολύ όμορφα όλα!

καλημερα!!!

τι κανετε???

εγω ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ (αλλα εχω απλυτα...) κ εχω ενα ταψι γεμιστα στο ψυγειο μου!!!

τα καταφερα εχτες, τελειωσα στις 12 κ κατι το βραδυ...

ειμαι ενα κινητο πτωμα!!!

βασια κ εγω τα πηρα με τον αερα! μας εσπασε μια πηλινη γλαστρα!!!:mad::-x:-x:-x

φιλακια!!!!!!

Αγαπημένε μου ατμοκαθαριστή, να είσαι καλά που Αααάκοπα, Ααααβίαστα και αβασάνιστα καθάρισες μέτρα σιδηρόδρομου αλουμινίων, αλουμίνια, παντζούρια και τζάμια, δάπεδα και κουρτίνες και βεράντες και μούχλες γύρω από τα πορτοπαράθυρα και χαλιά και καλύμματα καναπέδων και...(ό,τι μπορείτε να φανταστείτε).Σμουτς!

Μα δεν είναι φοβερό!!! Κι εγώ αγαπώ ατμοκαθαριστή! ;)

:lol::lol::lol:

Καλά, όσο για τη μαμά και το ικέα...μήπως δεν είμαστε απλώς συγκάτοικοι, αλλά ΚΑΙ συγγενείς?!?!?

Μάλλον elinaki!!! Θυμάσαι και την χλωρίνη; Στην μαμά μου θα έπρεπε να στήσουν άγαλμα από την χλωρίνη κλινέξ με τόσο που καταναλώνει! χαχαχαχαχα Αυτήν ξέρετε αυτήν εμπιστεύεστε!!!

Ευτυχώς που πάντα βρίσκονται ευγενικοί κύριοι που μας βοηθάνε στον χώρο φόρτωσης των πραγμάτων....χωρίς να τους το ζητήσουμε :rolleyes:

Να σχολιάσω και τα νυχάκια:

Το πουά πολύ παιχνιδιάρικο, το δίχρωμο το κάνω και γω, ενίοτε και με παραπάνω χρώματα. έχω πάρει 4-5 μανόν παραπλήσιας απόχρωσης αλλά διαφορετικής έντασης και αναλόγως τα κέφια, κάνω συνδυασμούς, μέχρι και διαφορετικό χρώμα σε κάθε νύχι. Επίσης το γκλίτερ είτε έξτρα, είτε στο ίδιο το μανόν, προσθέτει επιπλέον λάμψη.

Οι αποχρώσεις της φωτό είναι αγαπημένες μου. Πραγματικά, πολύ-πολύ όμορφα όλα!

Κι εγώ ξετρελλάθηκα με το δίχρωμο! Θέλω κι εγώ.....

Διαφημίσεις

Καλημέρα,

πράγματι κορίτσια κουράζομαι αρκετά αυτές τις μέρες αλλά πρέπει να τελειώσουν όλα γιατί δεν μπορώ να αφήνω εκκρεμότητες, απλά τα κάνω όλα με άλλους ρυθμούς.

Χθες τελείωσα την πρώτη φάση με τα βρεφικά, δηλαδή αφού είχαν πλυθεί και μπει στεγνωτήριο όλα, χθες τα χώρισα σε μήνες (0-3, 3-6 κλπ) και τα στοίβαξα στα αντίστοιχα συρτάρια χωρίς να τα σιδερώσω, τα σκέπασα μόνο με σεντονάκια. Το σίδερό τους θα το κάνω αφού ξεκινήσει η άδειά μου.

Έπλυνα τα παπλώματα των παιδιών(στο πλυντήριο) και τους έβγαλα κουβερτούλες.

Μάζεψα και το δικό μας πάπλωμα, θα το πλύνει ο άντρας μου το Σαβατοκύριακο.

Ετοίμασα και τα καλοκαιρινά των μεγάλων, έχουν αρκετά οπότε προς το παρόν δεν πάω για ψώνια, θα το αφήσω για μετά τα γενεθλιά τους, μόνο πέδιλα χρειάζονται από τώρα.

Τα παπούτσια μου τα καλοκαιρινά τα έφτιαξα αλλά δεν τα φοράω ακόμα, πρώτον γιατί έχει αρκετό κρύο ακόμα εδώ για πέδιλα και δεύτερον δεν έκανα πεντικούρ(μόνη μου δεν φτάνω και εκεί που πήγαινα δεν θέλω να ξαναπάω, πρέπει να βρω κάποια κοπέλα, νομίζω η νύφη μου θα με βοηθήσει με αυτό)

Ξέρετε αν υπάρχει πρόβλημα αν δεν πάω να ψηφίσω? Σκέφτομαι να πάμε στην θάλασσα το άλλο Σαβατοκύριακο.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Yotou & Ειρήνη με το καλό να πάνε οι επεβάσεις μαμάς και θείας, ελπίζω να μην ταλαιπωρηθούν πολύ οι γυναίκες.

Αφροδιτάκι αφήστε βρε την γαστρεντερίτιδα και για κανέναν άλλο, μονοπώλιο την πήρατε φέτος.

Καλημέρα σε όλες! Μουντή ημέρα και η σημερινή. Η ημέρα μας ξεκίνησε με τη μικρή να κάνει έναν εμετό αλλά μάλλον δεν πρόκειται για γαστρεντερίτιδα καθώς είναι μια χαρά, ορεξάτη, χοροπηδάει, παίζει και μόλις έφαγε και ψωμάκι με τυράκι. Φυσικά την κράτησα στο σπίτι και εύχομαι πραγματικά να ήταν τυχαίο περιστατικό.

Ειρήνη μετά κατάλαβα πως εννοούσες συγκεκριμένο εργαλείο (που δεν διαθέτουμε), όντως με τσιμπιδάκι δεν καταφέραμε τίποτα.

Καιρός και χέρι (δεν άρχισα καν να δουλεύω) δεν μου επιτρέπουν να φορτσάρω σε δουλειές, να είμαστε καλά αύριο θα κάνω την εβδομαδιαία καθαριότητά μου.

Αχ elin χτύπησες φλέβα... Πρέπει οπωσδήποτε να πάρω ατμοκαθαριστή... Όνειρο ετών είναι!

Κριστίν, θεωρητικά η ψήφος είναι υποχρεωτική και αν δεν ψηφίσεις τιμωρείσαι. Εγώ έχει τύχει να μη μπορέσω να πάω (ζούσα σε άλλη πόλη) και δεν είχα κυρώσεις αλλά δεν μπορεί κανείς να σου πει με βεβαιότητα αν θα έχεις θέμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

κριστίν, αν ψηφίζεις σε άλλη πόλη, δες μήπως λόγω εγκυμοσύνης μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά και στην ίδια πόλη, μήπως για τον ίδιο λόγο είσαι δικαιολογημένη; Δεν ξέρω αν είσαι καλυμμένη με χαρτί από ΑΤ.

κριστίν, αν ψηφίζεις σε άλλη πόλη, δες μήπως λόγω εγκυμοσύνης μπορείς να το αποφύγεις. Αλλά και στην ίδια πόλη, μήπως για τον ίδιο λόγο είσαι δικαιολογημένη; Δεν ξέρω αν είσαι καλυμμένη με χαρτί από ΑΤ.

ναι αλλά τον άντρα μου πως να το δικαιολογήσω? :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...