Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια μου γεια σας! σας ευχομαι καλη ανασταση με υγεια πανω απο ολα και ψυχικη ηρεμια.. εχω λιγες μερες που ειμαι με το νεο μελος στο σπιτι!! εχω πολλα να πω! αλλα αλλη ωρα! παω να φτιαξω μια κοτοσουπουλα. τα φιλια μου σε ολες.

Διαφημίσεις

κοριτσια μου γεια σας! σας ευχομαι καλη ανασταση με υγεια πανω απο ολα και ψυχικη ηρεμια.. εχω λιγες μερες που ειμαι με το νεο μελος στο σπιτι!! εχω πολλα να πω! αλλα αλλη ωρα! παω να φτιαξω μια κοτοσουπουλα. τα φιλια μου σε ολες.

Να σου ζήσει κοριτσάκι μου!!!!!!

Να σου ζήσει το σποράκι και με το καλό να σαραντίσεις!!!!

777885dugw57gt25.gif

Xριστός Ανέστη!Χρόνια πολλά σε όλες!Πως περάσατε?

Για εμάς ήταν πολύ ηρεμα φέτος τα πράγματα,εχθές φαγαμε στη μαμά μου και μετά πάλι στο σπιτάκι μας.Ονειρευόμουν βόλτες αλλά ο καιρός μας τα χαλασε και από σήμερα προσγειωνόμαστε πάλι στην πραγματικότητα.Θα κάνω λίγες δουλίτσες ίσα να μαζέψω το σπίτι και μετά πάλι φαγητό στη μαμά μου.

Πατουσίτσα να σου ζήσει το μπεμπάκι σου!Να είναι γερό και καλότυχο και εσεις δυνατοί να μεγαλώσετε τα μωράκια σας!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Γειά σας....Χριστός Ανέστη...ελπίζω να περάσατε καλά!!!

Εμείς είμαστε ακόμα στο χωριό μέχρι του Θωμά...αύριο φεύγουν και οι τελευταίοι επισκέπτες και μένουμε μόνοι...ευτυχώς είχα κάνει τις δουλειές όλες την πρώτη μέρα που ήρθα, και έτσι απο την Παρασκευή κάθομαι...

ο καιρός εντελώς σπαστικός, μια φοράμε ζιβάγκο, μπλούζα, μπουφάν, μια καλοκαιρινό μπουφάν, μια μόνο μπλούζα και έτυχε να σκάσουν τόσο τα παιδιά που έβαλαν και κοντομάνικο....μας έχει τρελάνει εντελώς....σήμερα ο ήλιος έκαιγε το πρωί και τώρα έχει έναν τρελό αέρα και συνεφφιά :mad: :mad: :mad:

Φιλενάδες μου...

Χρόνια Πολλά και Πάλι!

christos-anesti.jpg

Λιώσαμε στο "έξω"... πισινό δεν βάλαμε μέσα!!! :tongue::tongue:

Σάββατο στα κουμπάρια και το βαφτιστήρι μας. Κυριακή Βριλήσσια με τους δικούς μου, φάγαμε..... φαντάζεστε!! Μόνο κάτι πλακάκια έμειναν στο τέλος στη θέση τους!!! :tongue::tongue::tongue: Όλα τ' άλλα... τα φάγαμε!!!:tongue::tongue::tongue: Σήμερα Σαλαμίνα, με την οικογένεια του άντρα μου... πριν 1 ώρα επιστρέψαμε!!! Αχ.. καλά ήταν!

Τώρα τα κεφάλια μέσα και έχω τρελή όρεξη να "Ανοιξιάσω" το σπίτι μου!!! ;);)

Σας γλυκοφιλώ!

777885dugw57gt25.gif

Χριστός Ανέστη, χρόνια σας πολλά κορίτσια! :) Κι εμείς τα περάσαμε όμορφα, από τραπέζι σε τραπέζι είμαστε και σήμερα ήταν και η σειρά μας να τραπεζώσουμε..Ουφ πάει κι αυτό το Πάσχα, για πότε πέρασε και για πότε ήρθαν τα +2 κιλά που πήρα, ούτε που το κατάλαβα :rolleyes: Από αύριο τα κεφάλια μέσα και τα στόματα ραμμένα! χαχα Φιλάκια σε όλες!

ΥΓ. Χρύσα μου εσύ ήσουν η χρυσοχέρα με το κλωνάρι και τα αυγά;! Θραύση έκανε, όσοι ήρθαν και το είδαν είπαν ότι το ίδιο θα κάνουν του χρόνου, χίλια ευχαριστώ! :D

Πατουσίτσα, να σου ζήσει το μπουμπουκάκι σου!! :D

g8Sbp2.png

Γεια σας κοριτσια

Χριστος Ανεστη Χρονια Πολλα με ΥΓΕΙΑ για σας και τις οικογενειες σας.

Επιστρεψαμε κι εμεις μετα απο μια βδομαδα στο χωριο μακρια απο την τεχνολογια.

Ειρηνη δωσε και σε μενα λιγη ορεξη γιατι μ'εχει πιασει οξεια τεμπελιτιδα και δεν θελω να κανω τιποτα.Το μονο που κανω απ'την ωρα που ηρθα ειναι να βαζω πλυντηρια φανταστειτε μετα απο τοσες μερες τι απλυτο εχει μαζευτει.Δεν πειραζει τουλαχιστον τα κοριτσακια μου ευχαριστηθηκαν παιχνιδι στην εξοχη:-P

Χρυσα εβαλες κι εσυ φωτο απο αυγουλοδεντρο?Δεν το ειδα :cry::cry: εχασα επεισοδια που ελειπα.Ωραιο εγινε?

Εμενα παντως μου αρεσουν πολυ αυτα τα κλαδια.Τα Χριστουγεννα τα στολιζω με Χριστουγεννιατικα στολιδια το Πασχα με αυγα και τον υπολοιπο καιρο τα εχω σκετα μου αρεσουν κι ετσι.

Φιλια σε ολες

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Kαλημέραααα.....Τι κάνετε?

Σήμερα επιστρέψαμε και πάλι στην πραγματικότητα.Το σπίτι μου ήταν όμορφο και συγιρισμένο αυτές τις ημέρες και το καταευχαριστήθηκα έτσι ανοιξιατικο και ανανεωμένο.Σήμερα όμως έχουν μαζευτει τα απλυτα σωρός,δεν χωράνε πλέον στα καλάθια,και γενικά θέλει ένα ψιλοκαθάρισμα.Προς το παρόνπίνω χαλαρά το καφεδάκι μου και σε λίγο θα ξεκινήσω.:)

Μargio είχα ποστάρει ιδέα με πασχαλινό δέντρο αλλά δεν έφτιαξα,ελπίζω του χρόνου.:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...