Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κοριτσάκια μου. Τι κάνετε;;;

Χρύσα με φώναξες και ήρθα.

Σας διαβάζω αλλά δεν γράφω. Είναι πολλές οι απουσίες (και κυρίως της Ειρήνης μας) και δεν έχω και πολλά κέφια.

Άντε να μαζευόμαστε να ξεκινήσει πάλι το θέμα μας γιατί όπως και να το κάνουμε μου λείπει πολύ.

Δήμητρα το δικό μου κοριτσάκι θα κλείσει τον Ιούνιο τα 11. Δεν έχει τριχούλες. Μόνο λίγο χνουδάκι. Είναι πολύ νωρίς για τριχοφυία. Θα ήταν καλύτερα να μιλήσεις με την παιδίατρό σας για να σε κατευθύνει.

Με την ευκαιρία που μπήκα να πω και Χρόνια Πολλά σε παιδάκια και αντρούληδες που είχαν γιορτή-γενέθλια και πολλά περαστικά στο Αφροδιτάκι, Μαριαννάκι και Κωνσταντινομαμά.

Άντε βρε κορίτσια να μαζευόμαστε σιγά-σιγά.

Ειρήνη δώσε το σύνθημα.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες! Ο καιρός μας κοροϊδεύει πολύ φέτος αλλά προχωράμε ακάθεκτες! Χαλιά δεν βγαίνουν ακόμα, συνεπώς ούτε κουρτίνες πλένονται.

Χθες όμως ασχολήθηκα με τον κήπο μου, ξεχορταριάσματα κυρίως, καθώς επίσης και με τη ντουλάπα της μικρής. Την καθάρισα, μάζεψα ότι δεν της κάνει και τα πολύ χοντρά, ενώ ταυτόχρονα έπλυνα, άπλωσα και σιδέρωσα τα καινούργια καλοκαιρινά ρούχα της.

Να ρωτήσω κάτι αν έχει συμβεί σε καμιά σας; Μας έμεινε μέσα στην πρίζα το ένα απ τα δυο σιδεράκια του φορτιστή. Ξέρουμε πως μπορεί να βγει αυτό το πράγμα;

Σήμερα απ το πρωι πλένω-στεγνώνω-τακτοποιώ ρούχα ενώ μάζεψα και την κουζίνα. Θα συνεχίσω με τη ντουλάπα μας σήμερα, να δω ποια ρούχα χρειάζονται φρεσκάρισμα.

YqE6p2.png

IqItp3.png

Γλυκές μου κορούλες καλησπέρα.

Ξέρω πως λείπω από το θέμα μας αλλά εδώ και 3 εβδομάδες βλέπετε τι γίνεται.. δεν προλαβαίνω ν' ανασάνω και χρειάζομαι ακόμα περισσότερες ώρες μέσα στην ημέρα.

Σκεφτόμουν πως αυτή την εβδομάδα θα "χαλάρωνα" λιγάκι, όπως σας είχα πει μετά τη γιορτή μου αλλά που... ήρθε η θεία μου, η αγαπημένη, την Κυριακή βράδυ στον Ευαγγελισμό και όσες "ελεύθερες" ώρες έχω πηγαίνω εκεί. Ήταν σήμερα να κάνει την εγχείριση αλλά λόγω απεργίας δεν έγινε.. της είπαν για Παρασκευή και την έχουν από την Κυριακή μέσα και "κάθεται".... :roll:

Οπότε δουλειά, σπίτι, μαγείρεμα, νοσοκομείο, διάβασμα και τα εξωσχολικά του μικρού αυτή την εβδομάδα, μιας που ο άντρας μου είναι απογευματινός.. είμαι απίστευτα κουρασμένη κόρες μου...

Επανέρχομαι με άλλο μηνυματάκι.

Σας φιλώ γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα καλες μου φιλες1

καλημερα απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!

σε τι ηλικια αρχιζει η τριχοφυια στα γεννητικα οργανα των κοριτσιων???

οσες μανουλες εχουν κοριτσακια ας με απαντησουν......

η κορη μου 28 ιουλιου γινεται 6 και ειδα οτι εβγαλε 2-3........

εφαγα φρικη.......

μηπως επειδη ειναι ανεπτυγμενη λιγο??

1,20υψοσ κ 27κιλα.....

δεν ειναι ομως μελαχροινη......

κ ουτε ειμαστε τριχωτοι εγω ή ο πατερας της ή μελαχροινοι..........

εχω φαει φρικες τρελλές!!!!!

θα παρω τηλ την γιατρο μηπως κανουμε ορμονικες εξετασεις κ τρεχουμε σε ενδοκρινολογους...........εχω τρελλαθει.......

1.20 24 κιλα εινια η ανηψια μου, στις 6 μαιου εκλεισε τα 4! (ναι καλα διαβασες τα 4!)

παντως παρε κατεθυνση απο παιδιατρο

καλημερα!

βρε κοριτσια μου, οσες μειναμε τελος παντων αυτες τις μερες, να σας πω την αμαρτια μου; Ειπα θα αρχισω να σιδερωνω τα παντα μετα απο το κρουσμα με τους ψυλλους [που ευτυχως παει περασε κι αυτο!] αλλα πραγματικα απο εκεινη την ημερα, τοοοοοσα πλυντηρια εχω βαλει και ουτε ενα ρουχο δεν εχω πιασει να σιδερωσω.. :oops::oops::oops: Ολα καθονται πανω στην ανοιχτη σιδερωστρα και στοιβες στους καναπεδες.. Δηλαδη υποτιθεται οτι σκεφτηκα να τα σιδερωνω για να σκοτωνονται τα οποια ζωυφια μπορει να εχουν πανω τους, αλλα τοσες μερες στο σαλονι δεν παιζει ο ψυλλος να καθοταν να περιμενει εμενα να τον σιδερωσω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση και να ξεχασω την ιδεα μου αφου δεν μπορω να την υλοποιησω, ε? :roll:

Υ.Γ. σας ευχαριστω πολυυυυυ για τα ομορφα λογακια σας! :D

χαχαχα, θα καθεται κ θα περιμενει!!!

μαριαννα μαριαννα σιδερωσε με!!!!!

χαχαχα πολυ γελασα!!!!

ναι χαιρεσαι την κορουλα σου!!!! η τουρτα εξαιρετικη!!!!

Διαφημίσεις

Πρέπει να φύγω σύντομα, να πάρω το παιδάκι μου από το σχολείο αλλά σας γράφω λίγα λόγια ακόμα.

Το Σάββατο, στη γιορτή μου, πέρασα όνειρο... όνειρο όμως! Πόσο σημαντικό είναι να έχεις αγαπημένους φίλους.... ΠΟΛΥ!

Κυριακή, το παιδί δεν ξύπνησε για να πάμε στους αγώνες του tae οπότε ούτε κατά διάνοια δεν το ξυπνήσαμε και απλώς ξεκουραστήκαμε γιατί ήμασταν λιώμα.. Κυριακή απόγευμα πήγαμε στην κολλητή μου για φαγητο αφού είχε γεννεθλια το βαφτιστηράκι μας και περάσαμε υπέροχα. Γενικά ήταν ένα εκπληκτικό Σαβ/κο! ;)

Το σπίτι, αφού το μαζέψαμε την Κυριακή απλώς το κρατώ συμμαζεμένο. Είναι καθαρό και το διατηρώ. Το σίδερο απίστευτο και σήμερα κατάφερα να σιδερώσω λίγο... :rolleyes:

DSCN0785_zps71bc2ce2.jpg

Εβαλα ένα πλυντήριο με τ' αθλητικά μας:

DSCN0816_zpsd8fb9571.jpg

Σας βάζω και νυχάκια, να πάρετε ιδέες για να σας κάνουν τα κορίτσια σας: :P

14890_562573273863447_4543260291610843821_n_zpscd83e5dc.jpg

bik_zps16011425.jpg

bik1_zps708dda50.jpg

Φαγάκι

DSCN0786_zpse2595dc2.jpg

Ελπίζω να σας εμπνεύσω για λίγο αν και έχω καταλάβει πως για να σας παρακινώ καλύτερα πρέπει να σας γράφω περισσότερο.. ;)

Σας φιλώ γλυκά όλες!

777885dugw57gt25.gif

καλησπερα ειπα???

σας διαβαζω κοριτσακια στα πεταχτα απο το κινητο, εχω πηξει δεν προλαβαινω τιποτα..... πολυ πιεση!

ειρηνη τι εγχειρηση κανει η θεια σου?

εμενα η μαμα μου στις 29 μαιου μπαινει για αφαιρεση χολης, (βρηκαν πετρες πολλες κ μικρες κ ειναι σχετικα επειγον)

εχω πολλα τρεξιματα γενικως.... αλλα ευτυχως τιποτα σοβαρο!

σας φιλω ολες!!!

καλησπερα ειπα???

σας διαβαζω κοριτσακια στα πεταχτα απο το κινητο, εχω πηξει δεν προλαβαινω τιποτα..... πολυ πιεση!

εμενα η μαμα μου στις 29 μαιου μπαινει για αφαιρεση χολης, (βρηκαν πετρες πολλες κ μικρες κ ειναι σχετικα επειγον)

Έχει πολύποδα στο έντερο, Γιωτάκι μου.

Με το καλό και η μανούλα σου!

777885dugw57gt25.gif

Να ρωτήσω κάτι αν έχει συμβεί σε καμιά σας; Μας έμεινε μέσα στην πρίζα το ένα απ τα δυο σιδεράκια του φορτιστή. Ξέρουμε πως μπορεί να βγει αυτό το πράγμα;

Θα κλείσεις το γενικό, θα βγάλετε την πρίζα {πολύ εύκολο} και μ' ένα μυτοτσίμπηδο θα το αφαιρέσεις. ;)

777885dugw57gt25.gif

περαστηκα να ειναι! κ εμεις για εντερο κοιταγαμε γιατι ειχε πολυ φουσκωμα κ ενοχληση κ τελικα μας βγηκε οτι ηταν η χολη.

σε ευχαριστω πολυ!

μπραβο που περασατε τοσο ωραια!!! κ του χρονου! καλα εκανες κ δεν πηγατε στους αγωνες.

για την κουραση κ το σιδερο σε νιωθω!!!

εχω απειρο (7 πλυντηρια! απορω τι φοραμε???) σιδερο που ξεκινησα να το κανω απο εχτες, εκανα μονο 2 της μικρης, σημερα εχει συνεχεια, τουλαχιστον τα χωρισα σε ομαδες . το σπιτι σε γενικες γραμμες καθαρο κ συμμαζεμενο, εχω κ την λιστα, γραψε σβησε γραψε σβησε....

σημερα εχω προγραμματισει να κανω γεμιστα (για 2μερες εννοειται, ετσι μαγειρευω πλεον, δεν προλαβαινω με τιποτα...) κ σιδερο.

καναμε γεικες εξετασεις της μικρης ολα καλα, κ τωρα προγραμματιζουμε να κανουμε κ εμεις που το εχουμε αμελησει πολυ καιρο.

μεσα σε ολα εφτιαξα νυχια χερια ποδια, εβαψα ομως μονο χερια (θα βαλω φωτο στανταρ σημερα!) ποδια δεν προλαβα...

εβγαλα φρυδια, εφτιαξα κεικ, πολλες εξωτερικες δουλειες κ φυσικα τα καθημερινα...

μας βγηκε κ ενας γαμος αρχες του αλλου μηνα στην κορινθο, θα βαλω ενα καινουριο σετακι που μου πηρε ο αντρουλης για το πασχα κ ετσι ειμαι οκ απο ρουχα, κ ο αντρας μου οκ, για την μικρη θα ψωνισω.

αυτα κοριτσια μου, παω να μαζεψω την μικρη μου

σας φιλω

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες! Ο καιρός μας κοροϊδεύει πολύ φέτος αλλά προχωράμε ακάθεκτες! Χαλιά δεν βγαίνουν ακόμα, συνεπώς ούτε κουρτίνες πλένονται.

Χθες όμως ασχολήθηκα με τον κήπο μου, ξεχορταριάσματα κυρίως, καθώς επίσης και με τη ντουλάπα της μικρής. Την καθάρισα, μάζεψα ότι δεν της κάνει και τα πολύ χοντρά, ενώ ταυτόχρονα έπλυνα, άπλωσα και σιδέρωσα τα καινούργια καλοκαιρινά ρούχα της.

Σήμερα απ το πρωι πλένω-στεγνώνω-τακτοποιώ ρούχα ενώ μάζεψα και την κουζίνα. Θα συνεχίσω με τη ντουλάπα μας σήμερα, να δω ποια ρούχα χρειάζονται φρεσκάρισμα.[/quote

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Εμεις σηκωθηκαμε το πρωι και καναμε τα γνωστα καθημερινα,πρωινα,αλλαγματα κτλ.,μαγειρεψα μελιτζανες κοκκινιστες στο φουρνο με φετουλα και ρυζι σπυρωτο,ντυθηκαμε και φυγαμε για παιδικη χαρα,γυρισαμε πριν απο λιγο,φαγαμε και τωρα εβαλα τον μικρο για υπνο και εγω σας διαβαζω;)

Ravt κατεβασε τον γενικο και πιαστο αν μπορεις με το τσιμπιδακι φρυδιων;)

καλησπερα ειπα???

εχω πολλα τρεξιματα γενικως.... αλλα ευτυχως τιποτα σοβαρο!

σας φιλω ολες!!!

Περαστικα βρε κοριτσια μου...

rav t εμένα πρώτα στο μυαλό μου ήρθε να το βγάλεις με μαγνήτη με κλειστό γενικό εννοείται. Τώρα μπορεί να λέω και βλακεία, αλλά εγώ πρώτα έτσι θα δοκίμαζα γιατί με τσιμπίδακι θα γλιστράει στάνταρ και δεν θα το πιάνει καν

βλέπω όλες στο τρέξιμο είστε πάντως, καλά κουράγια !!! Βαστατε , ωρε !!!!! :tongue:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις. Δεν ειναι σε πρίζα αλλά σε πολύμπριζο οπότε να υποθέσω πως αν το βγαλω απ τη πριζα κ το τραβήξω με τσιμπιδακι δεν θα χω πρόβλημα ε;(Ειμαι φοβιτσιαρα!).

Εμεις εχουμε τετοιο αερα σημερα που δεν θελω να βγω απ το σπιτι...

Γιώτα μην ανησυχεις,πριν μια εβδομαδα αφαίρεσε 15

πέτρες η μαμα μου απ τη χολη.Λαπαροσκοπικά εγινε κ ειναι μια χαρα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...