Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Μαριαννα μου να χαιρεσαι την μικρη σου και περαστικουλια!!!Υπεροχη η τουρτα σας!!!Μπραβο σου!!!

Εμεις περασαμε πολυ ομορφα το σκ!!!Εχθες βγηκαμε βολτουλα στην αγορα και ψωνισαμε παππουτσια για τον μικρο,του πηραμε αυτα:http://www.zara.com/gr/el/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%B1/%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B9-%283-14-%CE%B5%CF%84%CF%89%CE%BD%29/%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%85%CF%84%CF%83%CE%B9%CE%B1/%CF%80%CE%B5%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%BF-%CE%B1%CF%80%CE%BF-bio%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CE%BA%CE%BF-%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%BC%CE%B1-c358103p1811526.html

Ταιριαζουν πολυ στο ποδαρακι του και πολυ το χαρηκα!!!Του πηρα και ενα ζευγαρι κρος οποτε ειμαστε οκ για το καλοκαιρι;)

Το απογευμα πηγανε μπαμπας και γιος παιδικα χαρα και το καταευχαριστηθηκαν ενω εγω εμεινα σπιτι και ετοιμασα πεινιρλι,γυρισαν και καναμε baby cinema night:tongue::tongue:βαλαμε παιδικη ταινιουλα και φαγαμε!!!Ο μικρος κραταγε δυο κομματια πεινιρλι και ετρωγε μια απο το ενα και μια απο το αλλο!!!Ριξαμε πολυ γελιο...

Σημερα σηκωθηκαμε,οι αντρες πηγανε εκλησσια και εγω εμεινα για να μαγερεψω,κοτοπουλο λεμονατο με πουρε,γυρισαν και το παιδακι μου μου εφερε τρεχοντας δυο τριανταφυλλα και μου ειπε ''χονια πολλα μαμουλα'',ελιωσα...φυγαμε,πηγαμε βολτουλα στην θαλασσα,ριξαμε τρελο παιχνιδι,ο μικρος εγινε μουσκεμα...περασαμε απο το φυτωρια και πηραμε διαφορα λουλουδακια και λαχανικα,γυρισαμε,φαγαμε και πεσαμε ξεροι για υπνο.το απογευμα σηκωθηκαμε χαλαρα,οι αντρες κατεβηκαν στον κηπο και φυτεψαν, ποτισαν και εγω επλυνα εξωνυχιστικα το μπαλκονι και φυτεψα τα λουλουδακια,μολις τελειωσαμε φυγανε παλι για παιδικη χαρα και εγω απλωσα ενα πλυντηριο,συμαζεψα το παιδικο,την κρεβατοκαμαρα και το σαλονι,επλυνα πιατα που ειχαν μαζευτει αρκετα...συμαζεψα τους παγκους,γυρισαν οι αντρες,ταισα τον μικρο,κανανε μπανακια,τηγανισα πατατουλες για εμας και τωρα ξαπλωσα και χαλαρωνω!!!

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια μου!!!

Ελπιζω να περνατε ολες ομορφα!!!

Ειρηνακη μου ελπιζω να περασες τελεια εχθες!!!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα σας καλες μου φιλες!!

ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ για εχθες........

Καλη Βδομαδα!

Αλλαξε ο καιρος !! αντε σιγα-σιγα να βγαζουμε τα μακρυμανικα!!!!!

Πως περασατε το πσκ σας???

Εμεις μειναμε Σερρες!

Ειχαμε Το Σαββατο γαμοβαπτιση! Σε ενα χωριο των Σερρων.4.30 μεσημεριατικα...κ πολλες ωρες...τελειωσαμε 7.30....ειχα κ τα παιδια νυσταγμενα γιατι δεν ειχαν κοιμηθει, βαρεθηκαν κ κουραστηκαν...ειχαμε κ το γλεντι μετα που αργησε κι εκεινο παρα πολυ....ηρθαν αργα μετά τις φωτος.....το γλυκο δεν το προλαβαμε ,επρεπε να φυγουμε...επεφταν τα παιδια μου....τεσπα ολα καλα......

Κυριακη καναμε αρκετες δουλειες με τον συζυγο.βγαλαμε τα χαλια....3της κρεβατοκαμαρας,2μεγαλα σαλονιου κ 2μεγαλα δωματιων.....

εβαζα ηλεκτρικη πριν τα σηκωσω, τα μεζαυαμε κ ξαναεβαζα μετά το σηκωμα....

μεινανε σφουγγαρισματα.....

τα καλοκαιρινα δεν ταχει πλυνει ακομη ο συζυγος .........

χθες εκανα κ για φαγητο κουνελακι!! τελειο ! κρασατο κ ριγανο-λεμονατο σε γαστρα...συνοδευομενο απο πουρε!!

μαμακων/νου περασατε παρα πολυ ομορφα!ωραιο το πσκ σας!!

τα παπουτσια πολυ ωραια! εχω παρει την κορη μου παρομοια ανατομικα ,ιδια γραμμη ακριβως ,3φορες!!

μαριαννα να χαιρεσαι την κοπελιτσα σου!πολυχρονη κ γερη! κ περαστικά σας βρε...ο μεγαλος μαλλον την κολλησε....αλληλοκολλιομαστε κι εμεις συνεχεια...

η τουρτα Κα-τα-πλη-κτι-κη !!

πες λιγο πως εκανες τα γραμματα...ειχες καλουπι??

ειναι μπισκοτο σκληρο ή σαν βαφλα-παντεσπανι μαλακο ??

στειλε συνταγη για τα απο πανω (πεταλουδες κτλ)

φιλια σε ολες σας!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλέ που πήγατε?

Είναι καμιά γιορτή σήμερα και δεν το έχω πάρει είδηση?

Ουυυυυυυυυφφφφφφφφφ, ξεπατώθηκα σήμερα.

Έφτιαξα και φαγητό για αύριο.......γεμιστά κολοκυθάκια στην κατσαρόλα και από την ψύχα του κολοκυθιού που άδειασα έφτιαξα μία πιτούλα χωρίς φύλλο.

Έτοιμο και το φαγητό μας για αύριο.......:lol::lol::lol::lol:

πω πω καλε ερημιεεεεες! :shock:

δημητρα σταυρουλα και μομι ευχαριστω για τα καλα σας λογια και τις ευχες! :)

δεν ειναι μπισκοτακια απο πανω (αν και ετσι φαινεται τωρα που το βλεπω :tongue: ) ειναι μικρα κεκακια, απο κατω απο τη σαντυγι εχω κεικ μαρμπρε ;)

δημητρα για τα γραμματα χρησιμοποιησα κατι σαν αναγλυφες σταμπες να το πω?

Οι αλλες πεταλουδες ειναι απο λευκη σοκολατα με γλυκοζη, ηθελα κατι σαν τη ζαχαροπαστα αλλα με λιγοτερα υλικα, τελικα παρολο που σκιζουν απο γευση και υφη (ειναι σαν να δαγκωνεις καραμελα βουτυρου και δεν εχουν σκληρυνει ουτε τωρα που το εβαλα ψυγειο) η διαδικασια στο πλασιμο και το ανοιγμα με παιδεψε παααρα πολυ, γιατι εγινε πολυ σκληρο, μετα το μαλακωσα και κολλουσε, με πολλη προσπαθεια το συνεφερα καπως για να ειναι οκ.

Παντως δεν θα το ξαναεπιχειρουσα, σε ενα μηνα που εχει ο γιος μου γενεθλια σιγουρα θα προτιμησω να φτιαξω ζαχαροπαστα (ηδη μου εχει παραγγειλει τουρτα angry birds (!!!) :shock: και ο Θεος βοηθος.. :tongue: )

Να πω οτι τελικα τα παιδια με κολλησαν και μενα, ολη τη νυχτα ετρεμα, ξυπνησα με ενα ωραιοτατο 38,7 και απο χτες το απογευμα ειχα εναν συνεχομενο πονοκεφαλο που με αφησε πριν λιγο με το τριτο αναβραζον που πηρα συνολικα απο χτες. Η μικρη ειναι ολη μερα με δεκατα, οκ.

Παρολα αυτα επλυνα σχεδον ολα τα πιατα του νεροχυτη μου (περιπου τα 3/4) και τα τακτοποιησα κιολας, οποτε μου εφυγε ενα "βαρος" - δεν μπορουσα να τα βλεπω, απελπιζομαι! Επισης καθαρισα ψαρακια και τα τηγανισα μαζι με πατατουλες. Και αυτα για σημερα. Εκατσα και ξεκουραστηκα οσο μπορουσα, κοιμηθηκα κιολας μαζι με τη μικρη μου, ευτυχως τον μεγαλο τον πηγαινοεφεραν στο σχολειο αλλοι και ετσι δεν βγηκα καθολου (στη γιαγια εχουμε να παμε απο Παρασκευη πρωι μ'αυτα και με κεινα και εχει τρελαθει η καημενη :roll::( )

Φιλακια σε ολες !

Υ.Γ. περιμενω επιστροφες! αντε, που να ρθει και το καλοκαιρακι δλδ, δεν θα γραφει καμια μας? :tongue:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα!!!

Έλάτε καλέ να γράψετε να αλλάξουμε σελίδα!!!

Μαριαννάκι να το χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!Μπράβο και για την τούρτα κι εγώ από τώρα σκέφτομαι τι θα κάνω στης κόρης μου αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμη!!!

Βγαίνω για δουλειές κι αν προλάβω θα ξαναμπώ!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εμείς περάσαμε ένα όμορφο σκ....τα παιδιά σε πάρτυ και εγώ στο swap!

Ήρθε αρκετός κόσμος...πολλά ρούχα ..

Δευτέρα ήταν ο άντρας μου άρρωστος, τα παιδιά σχολείο και εγώ έκανα δουλειές!

Σήμερα έχουμε φακές και ευτυχώς ο σύζυγος έγινε καλά!

Καλησπέρα κορίτσια.

Μαριάννα να την χαίρεσαι την μικρούλα σου, και η τούρτα σου καταπληκτική.

Δεν προλαβαίνω να σχολιάσω κάτι άλλο, δεν διάβασα και τίποτα άλλωστε, στην δουλειά η πίεση αυξήθηκε πολύ όσο πλησιάζουν οι μέρες που θα σταματήσω, .

Στο σπίτι ξεκίνησα με τα βρεφικά, δηλαδή μόνο το πρώτο βήμα έκανα αλλά δεν έχω και αντοχές για πολλά πολλά

Ελπίζω να είστε όλες καλά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλησπέρα!

Αναστήθηκα...... μετά από 2ήμερη γαστρεντερίτιδα από την οποία έχασα 2 κιλά παρακαλώ!!! :tongue:

Αρχίζω....

3.00 π.μ. ξημερώματα Σαββάτου ξυπνάμε από την μικρή που προσπαθούσε να προλάβει να πάει στο μπάνιο για εμετό ( έκανε εμετό σε ότι στρωμένο μου είχε μείνει :lol:).....

Μένουμε ξύπνιοι μέχρι το πρωί, 3 ώρες εγώ και 3ώρες ο σύζυγος για να βγάλουμε την μέρα....

Πλένω το στρωμένο χαλί και διάδρομο που είχαν μείνει, τα μπαλκόνια μπρος πίσω, απλώνω ρούχα κτλ κλτ, καθαρίζω εμετούς από πόρτες/τουαλέτα κτλ κτλ.....πηγαίνω σούπερ μάρκετ, λαική, μαγειρεύω λαπά για την μικρή, μπιφτέκια για εμάς, σιδερώνω,πάω την μεγάλη για παιχνίδι σε μια φίλη της, πάω την μαμά μου για ψώνια στο ΙΚΕΑ, αγοράζει ογκώδη πράγματα (το ήξερα), τα ξεφορτώνουμε στο πατρικό μου, μαζεύω και την μεγάλη από την φίλη της, γυρίζω σπίτι, ετοιμάζω σακούλες για swap, κάνω μπάνιο και στρωνόμαστε μπροστά στην τηλεόραση για ταινιούλες......

3.00 π.μ. ξημερώματα Κυριακής αρχίζω να ανακατεύομαι, ξυπνάω και αρχίζω τους εμετούς έως το πρωί στις 10.00 εεεε και λίγο διάρροια :rolleyes:.

Πέφτω σε λήθαργο, δεν καταλαβαίνω τι γίνεται γύρω μου....ξυπνάω στις 7.00 το απόγευμα, να πιω κάτι και να φάω λίγο λαπά με το ζόρι και αρχίζει ο πυρετός....:lol: Δεν έχω ξαναπεράσει κάτι τέτοιο στην ζωή μου...... μακριά και αγύριστα.....μεγάλη εξάντληση.

Εχθές δεν πήγα για δουλειά εννοείται έκατσα σπίτι παρέα με την μικρή, αν και σήμερα που πήγα δεν είμαι και τελείως καλά, έχω ακόμη δέκατα.....Το πρωί ξύπνησα με επιχείλιο έρπη, έχω σταματήσει να μετράω πόσες φορές έβγαλα φέτος.... :(

Στενοχωρήθηκα για την μέρα της Μητέρας, τα κοριτσάκια μου έφεραν τα δωράκια τους, όλα χειροποίητα και πανέμορφα, αλλά δεν μπορούσα να τις αγκαλιάσω και να τις φιλήσω, να βγούμε έξω, να παίξουμε..........

Στενοχωρήθηκα πολύ που έχασα το swap γιατί ήθελα να πάρω ρούχα για τον μικρό Γαβριήλ και γιατί ήθελα να ξαναδώ τα κορίτσια μας....

Εχθές ήρθε η μαμά μου το απόγευμα και μου σιδέρωσε σχεδόν τα μισά ρούχα :cool: 8-) :cool: χε χε χε χε και το βράδυ μαγείρεψα γεμιστά για σήμερα και λίγο λαπά με κοτοπουλάκι για εμένα, τελευταία μέρα του λαπά, από αύριο κανονικό φαγητάκι :lol:

Σας χαιρετώ!

Υ.Γ. Μαριάννα να χαίρεστε την μικρούλα, να είναι πάντα γερή και ευτυχισμένη! Η τούρτα όνειρο!

Το πρωί ξύπνησα με επιχείλιο έρπη, έχω σταματήσει να μετράω πόσες φορές έβγαλα φέτος.... :(

Βγάζω κι εγώ πολύ συχνά, ειδικά σε περιόδους αδιαθεσίας, άγχους και τα συναφή. Έβαζα παλιότερα τη ζοβιράξ, αλλά δεν έβλεπα και κάνα αποτέλεσμα θεαματικό. Κάποια στιγμή προμηθευτήκαμε από το φαρμακείο κεραλοιφή για άλλο λόγο και λέω δεν δοκιμάζω...........λοιπόν την έβαλα το μεσημέρι και το απόγευμα είχε υποχωρήσει........σχεδόν είχε φύγει!!!!!!!!!:lol:

Καλησπερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Καλε που χαθηκατε ολες????

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!!!

Αφροδιτακι μου περαστικα...

Εμενα με εχει πιασει ενα απιστευτος πονοκεφαλος,εχω καταχαπωκωθει μπας και περασει αλλα τιποτα...

Σημερα το πρωι σηκωθηκαμε και αφου καναμε τα γνωστα πηγαμε λαικη,κρεοπωλειο και σουπερ,γυρισαμε,εφτιαξα μακαροναδα,επλυνα τα καλοκαιρινα του μικρου και τα απλωσα,φυτεψα μια γαριφαλιτσα που αγορασα απο την λαικη,ποτισε ο μικρος τα λουλουδια,φαγαμε και πεσαμε για υπνο.Το απογευμα εφυγε με τον μπαμπα μας για παιδικη χαρα και εγω εμεινα σπιτι και επλυνα το ψυγειο,τακτοποιησα τα πραγματα της λαικης,επλυνα πιατα,συμαζεψα της κουζινα και το σαλονι.

Αυτα τα νεα μου κοριτσακια!

Αντε για ελατε ολες να παρει φωτια παλι το θεματακι μας!!!!

Μανα που εισαι????

Διαφημίσεις

Καλημερα!!!τι κανετε?σας εχασα και μου λειψατε αλλα πολυ τρεξιμο..ειμαι κουρελι..

Μαριαννα να τα εκατοστησει το κοριτσακι σου γερο και ευτυχισμενο παντα..καταπληκτικη η τουρτα,μπραβο σου..

Αφροδιτακι περαστικα και αγυριστα και σε σενα και στην μικρη σου..πωπω ταλαιπωρια..δεν εχω χειροτερο απο την γαστρεντεριτιδα..

Βασια πηγε καλα το swap ε?κριμα το εχασα..

Εμεις το Σ/κ πηγαμε στο χωριο μου γιατι ηταν το μνημοσυνο της γιαγιας μου..περασν σαραντα μερες..πολυ κουραση ομως..την Πεμπτη πριν φυγουμε σηκωσα τα χαλια και ανασανε το σπιτακι μου..και απο την Κυριακη το απογευμα ξεκινησα την γενικη ενα ενα δωματιο..κουρτινες, τοιχους,επλυνα τα καλα μου ποτηρια κτλ..ευτυχως ειχα καθαρισει τα ντουλαπια της κουζινας εσωτερικα πριν 2 βδομαδες οποτε ειναι καθαρα..μολις τελειωσω με το σπιτι σειρα εχουν οι ντουλαπες των κοριτσιων..το Σαβ/κο ομως με βλεπω για αυτα..

Ειρηνακι που εισαι?πως περασες το Σαββατο στο παρτυ σου?

Φιλια σε ολες...καλημερα..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλημερα!

αφροδιτακι τι ηταν κι αυτο,περαστικα λοιπον!

και μεις πολυ καλυτερα, εχτες ολη μερα δεν ανεβασε κανεις πυρετο

Απο δουλιτσες, (οτι θυμαμαι τωρα :rolleyes: ):

καθαρισα ολο το μπανιο

εβαλα ενα πλυντηριο στα ευαισθητα με μπουφανακια των παιδιων (αμανικα και μη)

εβαλα ενα πλυντηριο με πολυ λερωμενα ρουχα

και εβαλα και ενα συντομο με ελαφρως λερωμενα

τα απλωσα ολα

τα μαζεψα οσα στεγνωσαν

σκουπισα την αυλη

μαγειρεψα μακαρονακια με κιμα

αερισα ολο το σπιτι

εστρωσα κρεβατια

κοιμησα τη μικρη (+ αλλαγματα, ταϊσματα κτλ)

πηγα και εφερα τον μεγαλο σχολειο

το απογευματακι παιξαμε λιγο στην αυλη,μετα ο μεγαλος πηγε με τον φιλο του στην πλατεια και εγω εκανα τη μικρη μπανακι να περασει η ωρα μας

επειτα πυτζαμουλες, γαλατακι και νανακι! :D

βρε κοριτσια μου, οσες μειναμε τελος παντων αυτες τις μερες, να σας πω την αμαρτια μου; Ειπα θα αρχισω να σιδερωνω τα παντα μετα απο το κρουσμα με τους ψυλλους [που ευτυχως παει περασε κι αυτο!] αλλα πραγματικα απο εκεινη την ημερα, τοοοοοσα πλυντηρια εχω βαλει και ουτε ενα ρουχο δεν εχω πιασει να σιδερωσω.. :oops::oops::oops: Ολα καθονται πανω στην ανοιχτη σιδερωστρα και στοιβες στους καναπεδες.. Δηλαδη υποτιθεται οτι σκεφτηκα να τα σιδερωνω για να σκοτωνονται τα οποια ζωυφια μπορει να εχουν πανω τους, αλλα τοσες μερες στο σαλονι δεν παιζει ο ψυλλος να καθοταν να περιμενει εμενα να τον σιδερωσω! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Μαλλον πρεπει να το παρω αποφαση και να ξεχασω την ιδεα μου αφου δεν μπορω να την υλοποιησω, ε? :roll:

Υ.Γ. σας ευχαριστω πολυυυυυ για τα ομορφα λογακια σας! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Kαλημερα κορίτσια μου ,τι κάνετε?

Χαθηκαμε πάλι όλες...

Μαριαννα ,να χαιρεσαι το κοριτσακι σου ,να μεγαλωνει και να την καμαρωνεις!

Αφροδιτακι ,περαστικα σας!Σας παιδεψε φετος πολύ η γαστραντερίτιδα...

Βασια ,φωτο δεν ειδαμε αυτη τη φορα!Μπραβο σας και πάλι πάντως!

Κωνμαμα ,μεγεια τα παππουτσακια του μικρου!

Αρετη ,καλή συνεχεια με τη γενικη!

Christine, χαρα στο κουραγιο σου ,τοσες δουλειες στην κατασταση σου!Ποτε σταματας τη δουλεια?

Δεν θυμαμαι αλλα...

Καλαμαρακι ,Βασιλικη ,Κικη ,4U,Μιρτούλα,Μπιλάκι,που ειστε?

Ειρηνη?????

Εμεις πήγαμε το σαββατοκυριακο στο εξοχικο αλλα κουραστηκα πολύ και εγω και ο αντρας μου...πολύ δουλεια!

Επιστρεψαμε την Κυριακη το απόγευμα ,Δευτερα ειχαμε γυμναστηριο ,σχολειο ,καρατε...απόλα δηλαδη και μαλλον από την κουραση των προηγουμενων ημερων τη Δευτερα το απόγευμα με μαγκωσε η μεση μου.Σημερα ευτυχως ειμαι καλύτερα,δεν πήγα και γυμναστηριο ,μην τη ζορισω.

Α!Τις προηγουμενες ημερες βαλαμε και τον καλοκαιρινο κηπο μας και πολύ χαρηκα!

Εκανα και καποιες αγορες για τον μικρο ,καλοκαιρινα παππουτσια και ρουχα και τελειωσα και από αυτο.Μου εχει μεινει να τελειωσω την ντουλάπα του αντρα μου ,με τα καλοκαιρινα,τα δικα μου και του γιου ειναι οκ!

Οι υπόλοιπες δουλειες γινονται κανονικα ,και ειναι το σπίτι σε καλή κατασταση αλλα δεν αφηνω και τις βόλτες μας.

Ελπίζω να εχει καλό καιρο το σκ ,μηπως κανουμε και κανενα μπανιο ,αλλιως το επόμενο.

Τα φιλια μου!!!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα καλες μου φιλες1

καλημερα απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!

:Dεμεις χθες απογευμα πηγαμε βολτα με την κοπελιτσα μου......

;)πριν φυγω ειχα κανει φασολακια για σημερα να εχω

:!:πηραμε ωραιες ανατομικες παντοφλες την γιαγια μας που ειχε χθες γενεθλια (τα 61 η μανουλα μου!!) για οταν παμε Σαλονικα.......

;)κλεινει το Ορκεστρα -ή μετακομίζουν - κ εβγαλε ολα τα παιδικα -80%.....

πηρα 2 σαλβαρια κεντημενα την κορη μου ,τελεια , απο 30+ ευρω,στα 6ε & ενα τελειοτατο τζην σκουρο τον γιο μου,με λιγα γδαρσιματα κ επενδυση σε ζωναρι υφασμα με νεκροκεφαλες ,παλι το ιδιο δηλ απο30κάτι στα 6ευρω!

:!:μετα πηγαμε στο θεατρο κ ειδαμε μια εκδηλωση με μπαλετο

(απο σχολη χορου)

κ μουσικη --βιολια,βιόλα κ πιανο-- κ μια ομορφη τραγουδιστρια με ωραια φωνη κτλ και τρελλαθηκε η μικρη!!!!!

:-(σημερα ο μπαμπασ μου ειναι νοσοκομειο κ ξεκιναει το τελευταιο σετ χμθ...το μυαλο μου ειναι εκει........

ερωτηση

σε τι ηλικια αρχιζει η τριχοφυια στα γεννητικα οργανα των κοριτσιων???

οσες μανουλες εχουν κοριτσακια ας με απαντησουν......

η κορη μου 28 ιουλιου γινεται 6 και ειδα οτι εβγαλε 2-3........

εφαγα φρικη.......

μηπως επειδη ειναι ανεπτυγμενη λιγο??

1,20υψοσ κ 27κιλα.....

δεν ειναι ομως μελαχροινη......

κ ουτε ειμαστε τριχωτοι εγω ή ο πατερας της ή μελαχροινοι..........

εχω φαει φρικες τρελλές!!!!!

θα παρω τηλ την γιατρο μηπως κανουμε ορμονικες εξετασεις κ τρεχουμε σε ενδοκρινολογους...........εχω τρελλαθει.......

mamavasia πηγε καλα την Κυριακή? ηρθε καμια απο εμας?? πες λεπτομερειες βρε!!!!!

αφροδιτακι γαστρεντεριτιδα.....ωχ βρε κοπελιά?? το χειροτερο ολων.......

τουλ . εχασες 2κιλά ...σκεψου τα θετικα!!!!!!!περαστικα σας !!

χρυσα μπραβο κοπελα μου σε βρισκω μια χαρα...εγιναν κ τα καλοκαιρινα ρουχο-ξεκαθαρισματα!!

για ξαναφωναξέ τες ολες!!!που εξαφανιστηκαν??????

μαριαννα διπλωσετα τα ασιδερωτα κ βαλτα στην ντουλαπα!!!! μετά κανε πως δεν υπαρχουν !!!!!! ετσι κανω κι εγω !!!!!

κ παλι καλημερες!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...