Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ όχι κ πολλά, εχτες μονο τα καθημερινά κ πλυντήρια απλωματα, φουλ στα ασιδερωτα! σήμερα εκοψα τα ράμματα, ολα καλα! εχω βαρεμαρα κ γενικά σερνομαι! τελικα μπορεσα κ πηρα ουρα στην μικρη το μεσημερι κ τα πηγαμε. Αυτα τα ολιγα απο μενα, αυριο θα κανψ καθαριότητα κ θα βαλω λίστα!

καλησπερα κοριτσια και απο μενα!

δεν εχω και τρελη διαθεση να πω την αληθεια.. :roll:

τελικα η κουνιαδα μου δεν ηρθε, ισως αροτερα, προεκυψε και κατι εκτακτο οικογενειακο και ειμαστε λιγο στο τρεξιμο, σημερα ηταν να κανουμε το μηνιαιο σουπερ μαρκετ αλλα το αναβαλλαμε, την Κυριακη εχει και τα γενεθλιακια της η μικρη μου και γω δεν εχω αποφασισει ακομα τι να φτιαξω (μονοι μας θα μαστε αλλα θελω να την χαρει μωρε την τουρτιτσα της :D ), ε λιγο το ενα λιγο το αλλο εχουν πεσει τα κεφια μου, α, ξεχασα να πω οτι εχω και τον μεγαλο μου ψιλοαρρωστουλη απο την τριτη το βραδυ με πυρετο (χτες και σημερα εκανε μονο μια φορα τη μερα απο ενα 38,2 )

στο σπιτι εχω προχωρηει με τα πλυντηρια και εχουνε μαζευτει τα ασιδερωτα (τρομαρα μου, που ηθελα και να τα σιδερωνω :rolleyes: ) εχω ακομα μπολικα να πλυνω παντως, για καλοκαιρινα που λετε ουτε λογος βρε κοριτσια μου, κρυωνω ακομα παρα πολυ, ειμαι τρελη??? :lol: Και εγω και τα παιδια συνεχεια μακρυμανικα φοραμε, εξω μπουφαν κανονικα, μονο τα σκουφια δλδ εχουμε βγαλει, και κοιμομαστε με τα κανονικα σκεπασματα που ειχαμε ολον το χειμωνα, παπλωματα κτλ. Ας μην αναφερω τα χαλια που θα τα βγαλουμε σε κανα μηνα.. :oops:

Τελος παντων, αυτα τα ολιγα απο μενα.. φιλακια κοριτσακια!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπέρα!!!

Δεν σας διάβασα,ούτε που έχω προλάβει...

Βγάλαμε τα χαλιά επιτέλους,μου έφυγε η μέση στο γραφείο μου...

Μας μένουν ένα σωρό δουλειές ακόμη αλλά δεν βιάζομαι δεν μπορώ...πολλή κούραση και για μένα και για τον άντρα μου οπότε αποφασίσαμε να τα κάνουμε με την ησυχία μας.

Έκλεισα και τις διακοπές μας και είμαστε οικογενειακώς πολύ χαρούμενοι και το περιμένουμε.Θα πάρουμε και τη μαμά μου μαζί,της το κάναμε έκπληξη για να την ευχαριστήσουμε που μας βοηθάει με τη μικρή και συγκινήθηκε!!!:D

Έκανα μια λίστα με όλες τις δουλειές που πρέπει να γίνουν και άλλη μία με αυτά που χρειαζόμαστε από καλοκαιρινά!!!και θα αρχίσω να σβήνω σιγά σιγά;)

Ειρήνη δεν σ'έχω ξεχάσει μόλις προλάβω θα σου στείλω φωτό

[sIGPIC][/sIGPIC]

Yotou όλα καλά με τα ράμματα; Σιδερένια κοριτσάκι! :-) Περαστικά στην αδερφή σου.

Yorimichi ευχαριστώ για την διευκρίνηση του ''κωλοκεφτέ'' ;)

Στην δουλειά μου μπορεί να δουλέψουμε σε πολλών ειδών χώρους, πολύ καλούς αλλά και πολύ κακούς :twisted:

Εγώ έλαβα τα μέτρα μου-αφού έκανα υπομονή τόσους μήνες αλλά τώρα κορυφώθηκε το θέμα- και θα δω τι θα γίνει......

Ευχαριστώ και για τα περαστικά! Περαστικά σε όλα τα αρρωστούλια, αμάν πια....

Τελικά η κόρη μου έχει πονόκοιλο επειδή έχουν μαζευτεί κακάκια στο έντερο της...στούμπωσε...Δυστυχώς η διατροφή της δεν είναι καλή και δεν μπορούμε να καταφέρουμε κάτι με πίεση....αρνείται να φάει κάποιες τροφές.

Θα δοκιμάσω μπιφτέκια λαχανικών (στο παρελθόν δεν τα έχει φάει βέβαια) αλλά θα δοκιμάσω και άλλες συνταγές όπως της Yori..

Το άλλο που σκέφτηκα είναι στον κιμά για τα μακαρόνια π.χ. να βράζω και 3-4 μπάμιες και μετά να τις λιώνω για να μην το καταλαβαίνει :confused:, πρέπει να σκεφτώ διάφορα τεχνάσματα...

Την άλλη εβδομάδα θα πάμε για εργαστηριακές εξετάσεις και για τις δυο τους, μας έχει ζητήσει τα πάντα...σκέφτομαι πόσο αίμα θα χρειαστεί να τους πάρουν:confused:....

Ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

Τα πράγματα βέβαια δεν πήγαν όπως τα είχα σχεδιάσει....λόγω παιδιάτρου. Γύρισα από την δουλειά και του είπα να μαζέψει μια στιγμή τα ρούχα από πίσω ενώ είχα αφήσει την τούρτα έξω από το διαμέρισμα, ούτε χρόνια πολλά ούτε τίποτα....χαχαχαχα. Μέχρι να τελειώσει, είχαμε ανάψει το κεράκι και περιμέναμε με τα φώτα σβηστά....τραγουδάκι, αγκαλίτσες και φιλάκια! Πολύ χάρηκε, νόμιζε πως το έχω ξεχάσει τελείως λόγω τρεξίματος.....

Μετά μαγείρεψα, έκανα μπάνιο τα κορίτσια, πήγαμε παιδίατρο και φάγαμε στις 10.00 το βράδυ...... αργούτσικα...:cool:

Αυτά τα νέα μας....

Υ.Γ. Margio έχω 3 συνταγές, καυτερές και μη! Να σου τις γράψω όλες ή μόνο τις μη καυτερές;

Διαφημίσεις

εγω εχτες πηγα στην αδελφη μου να την δω, εχει κολικο νεφρου (+ πετρες...) οποτε απο δουλειες ελαχιστες.

ουρα δεν μπορω να της παρω με τιποτα!!! πειτε καμια ιδεα!

αυριο παω να κοψω ραμματα στο νοσοκομειο, επιτελους παει κ αυτο

σας φιλω θα τα πουμε!

Περαστικά στην αδελφή σου, άτιμος ο πόνος στα νεφρά...............

με την μικρή? της πήρες ούρα εντέλει??

Σιδερένια κι εσύ με τα ράματα και όλα να πάνε καλά.

Καλό βράδυ!:D

Μιας και λέτε για συνταγές βρε κορίτσια.........έχετε φτιάξει ποτέ τυροκαυτερή?

Δοκίμασα σε μία φίλη το Πάσχα, τη ρώτησα πώς την κάνει και μου είπε αόριστα,

γίδινο τυρί

ανθότυρο και

καυτερή πιπεριά

Καλά δεν θέλει λαδάκι και το τυρί πώς γίνεται σαν γρομπαλάκια?

καλημερα κοριτσακια! καλη κυριακη να εχουμε!

τι κανετε?

εγω εκανα καποιες βασικες καθαριοτητες (σκουπισμα-σφουγγαρισμα-ξεσκονισμα, μπανιο, αλλαγμα σεντονια-πετσετες κλτ) κ πολλες εξωτερικες δουλειες. εχτες λειπαμε κ πρωι κ απογευμα.

σημερα λειπει ο αντρας μου (πηρε κ το αυτοκινητο:cool:, οποτε αντιο βολτα) κ θα το ριξω στο σιδερο, εχω παρα πολλα ασιδερωτα!

το απογευμα ισως ερθουν οι κουμπαροι μας με τα παιδακια τους.

ειρηνη καλη επιτυχια στο φιογκακι για τους αγωνες, πως περασατε εχτες?

βασια καλη επιτυχια στο σουαπ, ειχα βγαλει ρουχαλακια για να περναγα αλλα δεν εχω αμαξι σημερα....

αφροδιτη δεν σχολιαζω τιποτα για τα ποντικια, μπλιαξ!!!!!

μαριαννα κ εγω μια απο τα ιδια, κρυωνω αρκετα.

ευχαριστω παρα πολυ για τα περαστηκα για την αδελφη μου (ειναι καλυτερα) κ για τα ραμματα, πολυ καλη δουλεια εκαναν.... σε λιγο καιρο ουτε που θα φαινεται.

mommi ναι καταφερα κ της πηρα ουρα το μεσημερι! κ τα πηγαμε. τελικα μου ειπαν οτι για γενικη ουρων μπορουσα να της παρω απο το γιογιο αφου το πλυνω πολυ καλα, για καλιεργεια ειναι απαραιτητος ο ουροσυλλεκτης. τσαμπα η ταλαιπωρια!!!

αφροδιτακι εγω κανω αυτο με το κολοκυθι στα φαγητα κ δεν το καταλαβαινει. κ εμενα ετσι αρνητε να φαει μερικες τροφες, ιδιως οταν ειναι κατι μαλακο σαν το κολοκυθι η η μελιτζανα, τα σιχαινεται. δεν την πιεζω καποια στιγμη θα τα φαει. να τον χαιρεσαι τον αντρουλη σου!!! (λιγο αιμα θα τους παρουν μιση συριγγα πηρε στην μικρη για παρα πολλες εξετασεις )

ιρενε μπραβο για τις διακοπες!!! εμεις τιποτα ακομα, ειναι πολυ νωρις για να κλεισω, ακομα δεν μπορουμε να κανονισουμε με την δουλεια.

παω σιγα σιγα να ξεκινησω καμια δουλιτσα κ κανα συμμαζεμα!

σας φιλω!!!

καλημέρα!

Καλέ γιατί τόσες ερημιές???

Εγώ χτες είχα πολλή δουλίτσα και τελείωσα 6,πήγαμε σμ και μετά σπίτι γιατί ήμασταν οικογενειακώς ψόφιοι.

Έβαλα τη μικρή για ύπνο και είδαμε λίγο eurovision.Τι να πρωτοσχολιάσω...προχθές με ρώτησε και η μικρή την ώρα που άλλαζα κανάλι και πετύχαμε αυτή που κέρδισε γιατί έχει γένια...τι να της πω κι εγώ,της είπα ότι είναι μασκαράς και τελείωσε το θέμα εκεί.

Αφροδιτάκι τι τραβάς κι εσύ...υπομονή

mommi δεν έχω φτιάξει ποτέ αλλά αν μπεις στο google όλο και κάποια συνταγή θα βρεις

Μαριάννα κι εγώ κρυώνω λίγο αλλά πατέρας και κόρη απαίτησαν να φύγουν τα χαλιά.

Γιώτα γιατί έκανες εξετάσεις στη μικρή?η αλήθεια είναι ότι θέλω να ρωτήσω τον παιδίατρο αν πρέπει κι εγώ κάποια στιγμή να της κάνω ,θα έρθει την άλλη βδομάδα για εμβόλιο οπότε θα μάθω.Και μένα δεν τα τρώει όλα κι εννοείται ότι δεν την πιέζω,απλά της δίνω λίγο χρόνο και της ξαναδίνω μετά από κάποιο διάστημα,έτσι την έχω καταφέρει και τρώει σχεδόν τα περισσότερα.Άσε που τρώει και φαγητά που εγώ ούτε καν ακουμπούσα μικρή(χόρτα,ελιές,καλαμάρι γεμιστό,φασόλια),οπότε είμαι ευτυχής.

Όσο για τις διακοπές,τις έκλεισα νωρίς για να έχω ήσυχο το κεφάλι μου και καλύτερη τιμή,αλλά και για να ''αναγκάσω'' τον άντρα μου να ζητήσει από το αφεντικό του άδεια...

Ειρηνάκι πώς πάνε οι αγώνες?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

εδω παλι!

τελος οι δουλειες για σημερα, εννοειται πως δεν σιδερωσα, θα παω την μικρη να κανει ποδηλατο γιατι λειπουν οι ξαδελφες της κ βαριεται.

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. περασα το μπανιο
  4. εφτιαξα μπιφτεκια με πατατες στον φουρνο (της χρυσας!)
  5. της μικρης ψαρι με πατατες τηγανιτες
  6. εβαλα ψωμι να γινεται
  7. μαζεψα νεροχυτη
  8. σκουπισα- σφουγγαρισα μπαλκονι
  9. συμμαζεψα διαφορα (το βρωμο ρουμ αρχιζει να γινεται πανικ ρουμ)
  10. εστρωσα ριχταρια
  11. πηρα με το σκουπακι διαφορα απο το πατωμα

παω λιγο να γινω ανθρωπος κ να παω την μικρη για ποδηλατο

ιρενε μια φορα τον χρονο κανουμε γενικες, επρεπε να ειχαμε κανει απο τον σεπτεμβριο, αλλα το αμελησαμε. οποτε τις καναμε τωρα.

Irene1984, έψαξα και βρήκα πάρα πολλές συνταγές,κάποιες μάλιστα φαίνονται πολύ ωραίες, αλλλά έλεγα μήπως έχει φτιάξει κάποια κοπέλα και έχει σίγουρα αποτελέσματα. Θα δοκιμάσω και θα σας πώ.........

καλησπερα κοριτσια μου και χρονια μας πολλα! :D

βγηκε ο ηλιος και βολταρετε, ε;

εμενα σημερα εχει γενεθλια η μικρη μου, εγινε 2 ! :D:D:D

οποτε εχτες εκανα μπολικες δουλιτσες στο σπιτι, συμμαζεψα τα παντα, αλλαξα σεντονια, εβαλα σκουπα καλη, εβαλα πλυντηρια, το απογευμα βγηκαμε μια μικρη βολτιτσα εδω κοντα και το βραδυ μολις τα κοιμησα εβαλα μπρος την προετοιμασια της τουρτας! Ξεκινησα γυρω στις 23:00 και επεσα για υπνο 03:00 :shock::shock:

Και ιδου τα αποτελεσματα:

2014-05-11105936_zps06feec67.jpg?t=1399738574

πως σας φαινεται? :cool: Εγω παντως εχω κατενθουσιαστει λεμε!!!!!! :tongue:

(....να μην περιγραψω καλυτερα τι νεροχυτη εχω και δεν εχω αξιωθει να τα κανω ακομα :roll::roll::rolleyes: )

χμμ ξεχασα να πω οτι ο μεγαλος ειναι απυρετος απο την Παρασκευη το βραδυ αλλα σημερα ξυπνησε η μικρη με πυρετο :-( Ομως ειναι πολυ ευδιαθετη ευτυχως!

Αυτα τα νεακια μας κοριτσια μου! Φιλακια πολλα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλησπερα κοριτσια μου και χρονια μας πολλα! :D

βγηκε ο ηλιος και βολταρετε, ε;

εμενα σημερα εχει γενεθλια η μικρη μου, εγινε 2 ! :D:D:D

οποτε εχτες εκανα μπολικες δουλιτσες στο σπιτι, συμμαζεψα τα παντα, αλλαξα σεντονια, εβαλα σκουπα καλη, εβαλα πλυντηρια, το απογευμα βγηκαμε μια μικρη βολτιτσα εδω κοντα και το βραδυ μολις τα κοιμησα εβαλα μπρος την προετοιμασια της τουρτας! Ξεκινησα γυρω στις 23:00 και επεσα για υπνο 03:00 :shock::shock:

Και ιδου τα αποτελεσματα:

2014-05-11105936_zps06feec67.jpg?t=1399738574

πως σας φαινεται? :cool: Εγω παντως εχω κατενθουσιαστει λεμε!!!!!! :tongue:

(....να μην περιγραψω καλυτερα τι νεροχυτη εχω και δεν εχω αξιωθει να τα κανω ακομα :roll::roll::rolleyes: )

χμμ ξεχασα να πω οτι ο μεγαλος ειναι απυρετος απο την Παρασκευη το βραδυ αλλα σημερα ξυπνησε η μικρη με πυρετο :-( Ομως ειναι πολυ ευδιαθετη ευτυχως!

Αυτα τα νεακια μας κοριτσια μου! Φιλακια πολλα!

Μπράβο σου, γειάς τα χεράκια σου, μας ξελίγωσες απογευματιάτικα......να τη χαίρεσαι την κορούλα σου και να τη δεις όπως ποθείς. Η τούρτα φαίνεται φανταστική και φαντάζομαι πως θα κάνει όταν τη δει.

Οι πεταλουδίτσες είναι μπισκοτάκια?

Μπράβο σου και πάλι πολύχρονη !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...