Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

αχ τι γελιο εκανα με το κασκορσε κ το μπαλνταφας!!!!!

μουαχαχα!!

ελιν κι εδω στις Σερρες ετσι λενε το παρτυ μασκε!!

πρωτη φορα εδω το ακουσα! μπαλνταφάν !!!!

ειρηνη καλη ευκολια !! ειναι καλο ναχεις δουλιτσα!!! μπραβο!!! κι εμεις σε εχουμε στο μυαλο μας!!

μας ελειψες πολυ βρε φιλεναδα!!!

Συγχαρητηρια για την πιστοποιηση!!!!μπραβο! ισως σε ρωτησω απο Σεπτεμβρη λεπτομερειες γιαυτο.....

Γιατι παλι βαφεις? δεν ειχες κανει τις πορτες ? τί πορτες ειναι κ βαφονται? ειναι παλιο το σπιτι??

αχ τι μεγαλο θεμα το "καλοκαιρακι" !!!!!!!!!!!!

σταματαω τελη του μηνα το 5μηνο κ αρχιζω "διακοπες" παρολο που εδω ειμαστε ακομη με μκρυμανικα !!!!!!

christine αχ κοπελια μου!!! τί τελεια διαδικασια!!! τι ευχαριστη!!!

να ξεχωριζεις μικρα ομορφα μπεμπουλίστικα ρουχαλακια!!!

να το χαρεις οσο μπορεις !!

να το ζησεις !!

σε ζηλευω πραγματικα!!

ασε που εισαι κ η μονη περιπτωση στην οποια γινεται αποσβεση ολων αυτων που αγοραζουμε!!!

4 αγορια ειναι βολικοτατο!

εμενα δεν βολευε τιποτα απο την κορη μου στον γιο μου...

ουτε απο σεντονια!

και στα 2 παντως ειχα κατεβασει ολα τα ραφια του τζαμπο!!

ολη την κολεξιον σε φορμακια!!! ειναι φθηνα!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αφροδιτακι καλημερα σου κοπελια !!

να χαιρεσαι τον αντρουλη σου! γερος δυνατος κ παντα αγαπημενοι!!!!!

χαιρομαι που ειστε καλα απο την γαστρεντεριτιδα !!!

--τα πανκέικς εκλεψα συνταγη απο "συνταγες της παρεας"

μιση κουπα νερο

μια κουπα γαλα

2 αυγα

3 κουτ.σουπας λαδι

ι κτουλ.σουπας ζαχαρη

1 κουτ.σουπας αλατι

1 μπεικιν

κ οσο αλευρι παρει να γινει αρκετα πηκτο....

σε ελαφρως λαδωμενο τηγανι κ οχι τερμα την φωτια τηγανιζουμε μια-μια.....

με το που ακουμπαει ο χυλος αρχιζει κ φουσκωνει!

κ θελει πολυ ,μα παρα πολυ σιροπι ..το ρουφαει αμεσως...σαν κεικ ειναι μεσα η τηγανιτα...

(μελι διαλυμενο σε ζεστο νερο βαζω για σιροπι)

----κολοκυθοκεφτεδες

τριμενο κολοκυθακι σε τριφτη,

καροτο,

κρεμιδι.

ανιθο,

τυρι,

αλατι-πιπερι,

λαδι λιγο,

ανακατεμα καλο κ λιγο αλευρι

να ειναι αρκετα ρευστος ο χυλος

το ριχνεις σε λαδωμενο ταψι κ ο χυλος απλωνεται....

σε φουρνο δυνατο---αερα βαζω εγω---

μεχρι να παρει καλο χρωμα απο πανω!!!!

Ευχαριστώ για τις όμορφες ευχές και τις σύνταγες! Άμεση εξυπηρέτηση :-) :smile:

Ερώτηση.....:confused:

Δεν κατάλαβα για τα μπιφτεκάκια/κεφταδάκια....πριν τα ρίξεις τα πλάθεις με το χέρι ή τα βάζεις στο ταψί με κουτάλι της σούπας κεφτέ κεφτέ ή όλο τον χυλό χύμα στο ταψί και μετά κόβεις κομμάτια;;;

Αφροδιτάκι να τον χαίρεσαι τον σύζυγο! Να μας πεις αντιδράσεις απο την έκπληξη! χιχιχιχ

Εμένα ο δικός μου όταν το ξεχνάω παραπονιέται απο τις 12 τα μεσάνυχτα με το που αλλάξει η μέρα......"Χρόνια πολλά θα μου πεις???" χαχαχα

Απο εχτές αδιαθέτησα και με έχει τσακίσει....ευτυχώς τουλάχιστον θα είμαι χαλαρή στο swap! Όλο να κοιμάμαι θέλω και καθόλου κουράγιο για δουλειές....παρόλο που εχτές καθάρισα!

Μέχρι το Σάββατο έχω να ξεδιαλύνω ρούχα παιδικά και δικά μου!

Σήμερα το μενού έχει αρακά με καρότα και πατάτες!

Αφροδιτάκι να τον χαίρεσαι τον σύζυγο! Να μας πεις αντιδράσεις απο την έκπληξη! χιχιχιχ

Εμένα ο δικός μου όταν το ξεχνάω παραπονιέται απο τις 12 τα μεσάνυχτα με το που αλλάξει η μέρα......"Χρόνια πολλά θα μου πεις???" χαχαχα

Απο εχτές αδιαθέτησα και με έχει τσακίσει....ευτυχώς τουλάχιστον θα είμαι χαλαρή στο swap! Όλο να κοιμάμαι θέλω και καθόλου κουράγιο για δουλειές....παρόλο που εχτές καθάρισα!

Μέχρι το Σάββατο έχω να ξεδιαλύνω ρούχα παιδικά και δικά μου!

Σήμερα το μενού έχει αρακά με καρότα και πατάτες!

Ευχαριστώ!!! Παραπονιάρικα ταυράκια χαχαχαχα :-)

Θέλω κι εγώ ξεκαθάρισμα ρούχων :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: αλλά πότε;;;

Για Σάββατο με βλέπω :cool:

Εμείς θα φάμε κοτόπουλο κάρυ με ρύζι μπασμάτι και noodles (2 επιλογές λόγω γενεθλίων)! Τουρτίτσα έτοιμη, δεν προλαβαίνω με τίποτα!!! :cool:

Διαφημίσεις

Καλημερα,καλημερα!

Αρχισε να στρωνει ο καιρος φτου φτου!Αν συνεχισει ετσι και ειμαστε καλα ΣΚ θα παμε στο χωριο για φωτοσυνθεση που λεει και η ελιν.

Ειρηνη καλο κουραγιο!Περιμενουμε φωτο.

4U μας ελειψες.

Αφροδιτη να τον χαιρεστε!Παντα χαρες και ομορφες εκπληξεις! Αν βρεις χρονο πες συνταγη για κοτοπουλο με καρυ ειναι καυτερουτσικο ή το τρωνε και τα κοριτσια?

Απο δουλειες προχωραμε καλα μονο το σιδερο δεν λεει να τελειωσει,σημερα θελω να κανω τζαμια και μπαλκονι.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

βρε κοριτσια εχω γαμοβαπτιση το Σαββατο κ δεν ξερω τι να βαλω απο ρουχα λογω καιρου δηλ......

ειναι για πεδιλο?????

καμπαρντινα καλη δεν εχω,,,,ανοιξιατικο σακκακι???

ωχχχχχ

ιουφι......

αφροδιτακι βρε κοριτσι....ειναι μαλακος-ρευστος χυλος κ ριχνεις μια-μια κουταλια στο ταψι κ αυτο απλωνεται......

με αποσταση τα ριχνεις να μην ενωθουν φυσικα

βρε κοριτσια εχω γαμοβαπτιση το Σαββατο κ δεν ξερω τι να βαλω απο ρουχα λογω καιρου δηλ......

ειναι για πεδιλο?????

καμπαρντινα καλη δεν εχω,,,,ανοιξιατικο σακκακι???

ωχχχχχ

ιουφι......

αφροδιτακι βρε κοριτσι....ειναι μαλακος-ρευστος χυλος κ ριχνεις μια-μια κουταλια στο ταψι κ αυτο απλωνεται......

με αποσταση τα ριχνεις να μην ενωθουν φυσικα

Ανοιξιάτικο σακάκι ή αν κάνει ζέστη μπορείς να βάλεις και εσάρπα ;)

Ευχαριστώ για την διευκρίνηση των μπιφτεκίων :tongue: :tongue: !!!

καλησπερα κοριτσια, δεν σας εχω διαβασει... τι κανετε?

εγω εχτες πηγα στην αδελφη μου να την δω, εχει κολικο νεφρου (+ πετρες...) οποτε απο δουλειες ελαχιστες. ο συζηγος επλυνε πιατα, μαζεψε ρουχα κ ανελαβε την μικρη κ την πηγε βολτα. εγω οταν γυρισα απλωσα ενα 2ο πλυντηριο κ εβαλα κ ενα 3ο. δεν εχω απλυτα!

σημερα παλι ελαχιστα, ουτε καλα καλα για δουλεια δεν προλαβα, πηγα την μικρη για γενικες εξετασεις τσεκ απ. ουρα δεν μπορω να της παρω με τιποτα!!! πειτε καμια ιδεα!

αυριο παω να κοψω ραμματα στο νοσοκομειο, επιτελους παει κ αυτο

σας φιλω θα τα πουμε!

Καλησπέρα κορίτσια

είδα ότι στα λιντλ έχει από σήμερα δοχεία αποθήκευσης τροφίμων, θυμάμαι ότι κάποιες θέλατε να τακτοποιήσετε τα ντουλάπια με τα τρόφιμα.

http://www.lidl-hellas.gr/cps/rde/SID-5C38939D-4501A701/www_lidl_gr/hs.xsl/oi-prosfores-mas.htm?action=showDetail&id=11318

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Αχ κορίτσια......

Με πήραν οι γονείς μου για την μικρή, ότι πονάει πολύ η κοιλιά της.....και το βράδυ κανόνισα ραντεβού στην παιδίατρο να την εξετάσει, γιατί και η γιατρός τώρα ανησυχεί με τόσες μέρες πονόκοιλο.....Μου είπε πως μάλλον είναι επειδή δεν τρώει καλά και δεν ενεργείται, για να δούμε :(

Στην δουλειά έφαγα μεγάλη φρίκη σήμερα:twisted:....πριν από λίγο πέρασε ένα ποντίκι κάτω από το γραφείο μου.....μάζεψα τα πράγματα μου και τους είπα πως αρνούμαι να δουλέψω σε τέτοιο χώρο.....Μου παραχώρησαν έναν υπολογιστή προσωρινά για σήμερα σε άλλο χώρο.....βγαίνω έξω για τσιγάρο, άλλο ποντίκι. Μέσα σε 10' είδα 3 ποντίκια για να μην πολυλογώ :confused:

Δεν είμαι στην εταιρεία μου αλλά σε πελάτη που μας έχει εδώ και ένα χρόνο σε υπόγειο ''προσωρινά'' :twisted: και όχι σε νορμάλ χώρο εργασίας.

Θα πάω σπίτι και θα πλυθώ με καυτό νερό....με έχει πιάσει κάτι σαν φαγούρα, σαν ανησυχία τι να πω ρε γμτ....

Δήμητρα σακάκι ανοιξιάτικο θα έλεγα...είστε και Βόρεια εσείς!

Αφροδίτη μπλιάξξξ με τα ποντίκια..!!! Καλά τους έκανες! Πες μας νέα για σύζυγο! Περαστικά για την μικρή!

Εγώ την Κυριακή είχα κανονίσει για το swap να φέρω όλη την οικογενεια...αλλά έκατσε πάρτυ Κυριακή πρωί οπότε θέλανε να πάνε εκεί....θα τις πάει ο μπαμπάς μας..και έτσι δεν θα έρθουν!

Έβγαλα τα καλοκαιρινά μου όλα....ξεδιάλυνα, τακτοποίησα συρτάρια και κράτησα και μερικά ανοιξιάτικα ρούχα για ώρα ανάγκης!

Κορίτσια μου καλησπέρα.Τι κάνετε?

Αφροδιτακι ,περαστικα στην μικρη σου ,ελπίζω να ειοναι καλύτερα τωρα πια.Χρονια πολλα για το συζυγο,να τα εκατοστησει!

Βασια ,με το καλό το swap ,αν και εσυ θα κουραστεις σιγουρα θα περασετε όμορφα.

Ειρηνη ,σιγουρα από εδω και μπρος θα εχεις δουλίτσα ,ανοιγει και ο καιρός και θα βγουν ποδαρακια εξω..Καλά να περασετε το Σαββατο,να ευχαριστηθείς τους φίλους σου!Αν και ειναι κουραστικο καποιες φορες ,τρελαίνομαι να εχω κόσμο στο σπίτι!

Γιωτα ,περαστικα στην αδερφη σου,για την μικρη δεν ξερω τι αν σου πω...

Ελίν ,οπως πάντα τα κειμενα σου ηταν απολαυστικα!Κανε ενα μπλογκ βρε ,να σε διαβαζουμε να το ευχαριστιόμαστε!

Αχ,διαβαζω αλλα δεν θυμαμαι πολλα.

Ο μικρος μου ευτυχως εγινε γρηγορα και μπήκαμε ξανα στους ρυθμούς μας ,με σχολειο ,διαβασμα,καρατε, γυμναστηριο...

Εννοειται πως στο μεταξυ ,ηπιαμε τους καφεδες μας ,βρεθήκαμε με παρεα για παιχνιδι και ευτυχως προλαβα και εκανα και καποιες από τις δουλειές που ειχα προγραμματισει.

Εφτιαξα τη ντουλαπα του γιου και τη δικη μου ,μαζεψα ,επλυνα τα χειμωνιατικα ,εκανα πολυυυύ σιδερο και καταφερα να μεινω χωρίς ασιδερωτα ,και παραλληλα ολες τις καθημερινες δουλειες στο σπίτι και εφτιαξαι τον καλοκαιρινο κηπο ωστε να βαλουμε από βδομαδα τα καινούρια φυτωρια.

Αυριο εχουμε κανονισει να φυγουμε το απόγευμα για το εξοχικο ,οπου εχουμε και εκει δουλειες και ελπίζω να μας κανει καλό καιρο.

Καληνυχτα σε όλες!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!

τι μου κανετε?

αχ Παρασκευη!!!!!

χρυσα κ μαμαβασια τι καλα που ξεχωρισατε τα ρουχα σας......

αχ μονο που το σκεφτομαι κουραζομαι...

ξεκαθαρισμα παιδικων, μαζεματα 4 ατομων κ ανεβοκατεβασματα απο αποθηκη.......

ωχχχχχχχ............

(ταχω σε αποθηκη κ διπλες αρωματικες σακουλες τα δικα μου κ συζυγου κ σε βαλιτσες των παιδιων)

αφροδιτακι ξεχασα να γραψω ενα αυγο στην συνταγη του κωλοκεφτέ (οπως ειπε η κορη μου τον κολοκυθοκεφτε)

πω πω φρικη με τα ποντικια!! τι δουλεια κανεις αν επιτρεπεται?μου φαινεται περιεργο που δουλευεις σε πελατη κ σε υπογειο.....

(λογιστρια κ πηγες για back up?)

χθες γυρισα απο δουλεια κ εφτιαξα γρηγορα γρηγορα χυλοπιτες(ηθελα πολυ καιρο να κανω κ δεν γινονται απ την προηγουμενη μερα γιατι θα κολλουσαν......

ταυτοχρονα ξεντυνα εμενα ,τον γιο μου ,μετά εντυνα εμενα κ τον γιο μου , συμμαζευα ρουχα,τσαντες ,παπουτσια κτλ...

ευτυχως παιζει το καστρο του Τακέσι κ απασχολουνται λιγο οταν γυρναμε μεχρι να στρωσω φαγητο,,,,,

χθες ο συζυγος πηρε τα παιδια κατω για ποδηλατο ..ο ιδιος ηταν με φραπα κ ταμπλετ....

η κορη μου εκανε 3η φορα χωρις βοηθητικές κ ητανε σαν να ηξερε απο καιρο κ απλα κατεβηκε να κανει ποδηλατο....

τρελλά γκαζίδια! απλα χαλασε ενα ζευγαρι αθλητικων σερνωντας τα για φρενα...(πρεπει να μαθει τα φρενα τωρα)

εγω εμεινα επανω (σαν τιμωρημενη) κ σιδερωνω ακατάπαυστα κ ταυτοχρονως εφτιαξα κ κοτοπουλακι με πατατες στην γαστρα για σημερα!!!

:rolleyes:ΑΧ καλέ μου φίλες !

το μυαλο μου ειναι σε εκδρομές κ βολτες!

:cool:σκεφτομαι συνεχεια το καλοκαιρακι!!!

εχω κολλησει!

ολο κοιταω το ΒΟΟΚΙΝΓΚ κ θελω να κλεισω -οπουδή- για τα επομενα πσκ!!!

Ειναι που τελειωνω κ απο την δουλεια στις 29 κ θα νιωσω τελειως free!!!

λιγο ο καιρος με εχει απογοητευσει....αλλά θα στρωσει κι αυτος μεχρι τοτε...

Αντε βαλτε ενα χερακι ολες κ σπρωξτε να ερθει το Καλοκαιρακι!!!!!!!!

Γεια σας κοριτσια! Σας διαβαζω αλλα δεν γραφω γιατι η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο καιρο δεν εκανα κατι αξιολογο. Αυτη τη βδομαδα κουνηθηκα και κατεβασα ολα τα καλοκαιρινα, εφτιαξα ντουλαπες και αρκετα ρουχα που δεν φορουσαμε εδω και μερικα χρονια τα εβαλα σε τσαντες και τα εριξα στο καδο που εχει ο δημος για τους φτωχους της περιοχης μας. Βαψαμε το δωματιο του παιδιου, κατεβασα τις κουρτινες να τις πλυνω και πολυ με παιδευουν τωρα γιατι ειναι ρομαν κι εχτες που πηγα να κρεμασω τη μια μπλεχτηκαν τα σκοινακια κι επρεπε να λυσω τους μηχανισμους για να βγουν, μετα που την κρεμασα δεν τα ειχα ισορροπησει με το κορδονι που το ανεβοκατεβαζεις με συνεπεια αυτο να τερματιζει και η κουρτινα να φτανει στη μεση του παραθυρου, αντε παλι να το φτιαχνεις. Την αλλη δεν την εβαλα ακομα. Παραγγειλαμε κρεβατι του μικρου και γενικα ειμασταν σε διαθεση ανανεωσης. Εχω κουραστει πολυ γιατι ολα αυτα γινοντουσαν τ απογευματα μετα τη δουλεια.

Αφροδιτακι περαστικα στο παιδακι σου!!!

Αυτα τα λιγα απο μενα! Περιμενω να καλοκαιριασει μπας και καταφερουμε και παμε πουθενα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...