Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια.

το κασκορσέ είναι το φανελάκι χωρίς μανίκια.

ξεκινήσαμε χθες να βλέπουμε μαζί με τον άντρα μου τα ρούχα των μωρών, των νέων αφίξεων εννοώ. Για αρχή απλά ανοίξαμε τις κούτες και βάλαμε στην άκρη ότι είναι νούμερο 0-3 και 3-6 για να τα ανεβάσουμε πάνω για πλύσιμο κλπ, ξεχωρίσαμε και τα 6-9 αλλά αυτά θα μείνουν προς το παρόν κάτω. Το κακό είναι ότι όπως θυμόμουνα δεν έχουμε καθόλου σεντονάκια μικρά, πανάκια μπιμπερό κλπ, είχα δώσει πολλά πράγματα. Πρέπει δηλαδή να ετοιμάσω και λίστα και να πάω για ψώνια. Πάντως μεγάλο μπέρδεμα τα ρούχα των παιδιών, κάθε μάρκα έχει τα δικά της νούμερα, αφού πραγματικά σκέφτομαι να τους ψωνίζω μόνο μία μάρκα για να ξέρω τι νούμερο ακριβώς φοράει ο καθένας.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

aloha κοριτσάκια!

Έχω καιρό να γράψω, το ξέρω μη βαράτε. Απο υγεία και οι 3 μας καλά.

Τρέχω λέμε....

Η φιλενάδα μου όμως ξανανοσηλεύτηκε και η γιαγιά μου εδώ και ενα μήνα σπάσιμο χέρι - πόδι... τραγικά....

Είμαι σε φάση τακτοποίησης χρεών απο κληρονομιά και έχω μπολικο τρέξιμο με τραπεζες και δημόσιο. Ελαβα ήδη μια σχετικά καλή απάντηση και βλέπω φως σε μια απο τις τράπεζες...

Πήρα άλλη μια πιστοποίηση απο μάθημα ονλαιν που ολοκληρωσα και είμαι πολύ χαρούμενη.

Εκανα μικροαλλαγές στο σπίτι, στο μπάνιο μας και στο σαλόνι αλλά θα γίνουν και άλλες ειδικά στο σαλόνι :)

και για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα έβαψα και 3 πόρτες, το 1ο χέρι και αύριο θα γίνει το 2ο!

επίσης προχώρησα και το θέμα της ημιαπασχόλησής μου :) και εύχομαι οτι σύντομα θα εχω αποτελέσματα ...

Χαλιά μαζεύτηκαν πέρα απο του σαλονιού το μεγάλο και έχουμε φτιάξει και ντουλάπες με καλοκαιρινά.

Εχω πολλά να τελειώσω ακόμα μέχρι αρχές Ιουνίου που σταματάνε τα σχολεία και πιέζομαι για να απολαύσω το μικρό μας και τη θάλασσα βεβαίως - βεβαίως :)

οπότε το πιο λογικό είναι να με "ξαναδείτε" τότε ;)

Σας φιλώ και εύχομαι πάντα τα καλύτερα για εσάς και τις οικογένειές σας!

Γιοριμίχι,

κασ-κορσε, όπου κασ-:cache, cacher δλδ κρύβω? δεν έχω καταλάβει ακόμη την προέλευση της λέξης, η ερμηνεία όμως είναι κατατοπιστική.

Για παράδειγμα, στα μέρη της συννυφάδας μου, υπάρχει η λέξη "μπαλνταφάς"/του μπαλνταφά/ο μπαλνταφάς/ω μπαλνταφά!!!

Κουίζ:Τι είναι μπαλνταφάς, οέο?!?! :rolleyes:

Όταν λοιπόν πρωτοάκουσα τη λέξη, αναρωτήθηκα μήπως σχετίζεται με κανένα μπαλντά :confused::lol:

Και...ταραααν-ταράααν, μπαλνταφάς = παιδικός χορός:shock:, από το γαλλικό "balle d'enfants" (το "μπαλ" σωστά το έγραψά?)

aloha κοριτσάκια!

Τρέχω λέμε....

Η φιλενάδα μου όμως ξανανοσηλεύτηκε και η γιαγιά μου εδώ και ενα μήνα σπάσιμο χέρι - πόδι... τραγικά....

Είμαι σε φάση τακτοποίησης χρεών απο κληρονομιά και έχω μπολικο τρέξιμο με τραπεζες και δημόσιο. Ελαβα ήδη μια σχετικά καλή απάντηση και βλέπω φως σε μια απο τις τράπεζες...

Πήρα άλλη μια πιστοποίηση απο μάθημα ονλαιν που ολοκληρωσα και είμαι πολύ χαρούμενη.

Εκανα μικροαλλαγές στο σπίτι, στο μπάνιο μας και στο σαλόνι αλλά θα γίνουν και άλλες ειδικά στο σαλόνι :)

και για να μην ξεχνιόμαστε... σήμερα έβαψα και 3 πόρτες, το 1ο χέρι και αύριο θα γίνει το 2ο!

επίσης προχώρησα και το θέμα της ημιαπασχόλησής μου :) και εύχομαι οτι σύντομα θα εχω αποτελέσματα ...

Χαλιά μαζεύτηκαν πέρα απο του σαλονιού το μεγάλο και έχουμε φτιάξει και ντουλάπες με καλοκαιρινά.

Εχω πολλά να τελειώσω ακόμα μέχρι αρχές Ιουνίου που σταματάνε τα σχολεία και πιέζομαι για να απολαύσω το μικρό μας και τη θάλασσα βεβαίως - βεβαίως :)

Καλώς την!!!

Το πιο βασικό είναι ότι είστε όλοι καλά!

καλή συνέχεια!

Διαφημίσεις

Σε αυτή την συνταγή με το ολόκληρο πορτοκάλι που κάνετε όλες πως ξεχωρίζετε ότι το πορτοκάλι είναι ακέρωτο?

Δεν είναι απόλυτα σίγουρο ότι ξεχωρίζει, αν και τις προάλλες που πήγα για πορτοκάλια στο ΣΜ και γυάλιζαν υπερβολικά, δεν πήρα.

Απλά δεν βάζω ποτέ ξύσμα από πορτοκάλι ή λεμόνι στην παρασκευή του φαγητού. Γενικά δεν προτιμώ το εξωτερικό των φρούτων, ειδικά στα "χνουδόφλουδα", καθότι απορροφούν περισσότερο, αν και εκεί είναι η νοστιμιά.

Πάντως αν έχουν ψεκάσει με κάποιο μυκητοκτόνο, θεωρώ ότι πρέπει να γράψουν στη συσκευασία ότι ο φλοιός δεν είναι βρώσιμος. Μου έχει τύχει να το λέει και απλά δεν αγόρασα τα φρούτα.

Αφροδίτη, το σάιτ απ'όπου παρήγγειλα τις παπουτσοθήκες είναι αυτό:

http://www.lago.gr/

Ευχαριστώ!!! Θα το ξεψαχνίσω!!!

Όλα τα θυμάσαι :P :p :P

Έλιωσα με τον μπαλνταφά......... (στα γαλλικά γράφεται bal ο χορός, μια και ρωτάς...)

Κασκορσέ, κασκώλ όντως από το ρήμα cacher ( κρύβω, σκεπάζω).

Έχω κουίζ!!!

Σε μπαράκι του τόπου καταγωγής της μαμάς μου κάποιος έκανε μια παραγγελία στον dj.......το τραγούδι ''Κουτσομπίλα''. Ποιο να είναι άραγε;;;;;;:tongue:

aloha κοριτσάκια!

Τρέχω λέμε....

Αισθητή η απουσία σου από το easy living!!!

Εύχομαι όλα να σου πάνε καλά!!!

Σε αυτή την συνταγή με το ολόκληρο πορτοκάλι που κάνετε όλες πως ξεχωρίζετε ότι το πορτοκάλι είναι ακέρωτο?

Τα πορτοκάλια που χρησιμοποιώ είναι δικής μας παραγωγής και ξέρω από πρώτο χέρι ότι είναι αράντιστα κτλ κτλ.....

Διαφημίσεις

Αγαπημένες μου καλημέρα!

Ζω μέρες απίστευτης "τρέλας".. πολύ δουλειά, πολλές δουλειές στο σπίτι και ετοιμασίες και φυσικά διάβασμα και αγάπες με τ' αγόρια.

Δουλεύω πρωί-βράδυ, το μεσημέρι επιστρέφω, ετοιμάζω φαγητό, παίρνω το παιδί από το σχολείο, επιστρέφουμε, τρώμε, διαβάζουμε, ψιλο-μαζεύω και ξαναφεύγω.. προχθες γύρισα 10 παρά.. χθες 9.30.. σήμερα, είναι το μόνο μου πρωϊνό "κενό" από δουλειά και προσπαθώ να κάνω πράγματα στο σπίτι γιατί το βράδυ εχω τρελή δουλειά..

Το Σάββατο περιμενουμε φίλους στο σπίτι, για τη γιορτούλα μου και θέλω να κάνω μπόλικες ετοιμασίες, όπως φαντάζεστε. Δεν θα μαγειρέψω, ποτό-γλυκό αλλά και πάλι.. φαντάζεστε!

Κυριακή επίσης, το πρωί έχει το φιογκάκι αγώνες στο tae και νωρίς το απόγευμα έχει γεννέθλια το βαφτιστηράκι μας οποτε.... τρέξιμο τρελό!

Χθες, πριν την πρωϊνή δουλειά ψώνισα δώρο για το βαφτιστήρι μας και κάποια ακόμα πραγματάκια, οπότε τελείωσε κι αυτό.

Αύριο, ελπίζω το βραδάκι να κάνω κάποιες δουλειές γιατί έχω και πολύ δουλίτσα αλλά και μπόλικα να κάνω σπίτι και το Σάββατο ... χαμός, φαντάζεστε! :tongue:

Εχω πολλά να σας πω και αρκετές φωτογραφίες να σας βάλω αλλα πλέον θα μιλήσουμε τη Δευτέρα που θα ηρεμίσω και θα είμαι δική σας και πάλι.

Σας φιλώ γλυκά και σας σκέφτομαι! :D

777885dugw57gt25.gif

καλημερουδια απο Σερρες...

σημερα δεν εχω κεφια....ειναι οι δυσκολες μερες....

στην δουλεια χαλαρα προς το παρον κ φαινεται ναχουμε κ λιγο καλυτερο καιρο.....αμήν κ πότε!!

εγραψα πριν κ με το εξαφανισε....το χαζοκουτι!

χθες εκανα πολλες πολλες δουλιτσες...

πηγα απογευμα μονη σουπερ...

γυρισα γρηγορα κ μαζεψα ρουχα κ απλωσα ρουχα....

ειχα βαλει μεσημερι πλυντηριο...

συμμαζεψα ρουχα κ ολα ταλλα τα γνωστα καθημερινα...

εβαλα λιγο σιδερο...το σιχαινομαι αφου....

κ μετα εφτιαξα ωραια μπιφτεκακια λαχανικων...κολοκυθοκεφτεδες...

πώς να τα πω?

φουρνου ,μεγάλα , με καροτο κολοκυθι κρεμυδακι ,τυρι ,ανιθο κτλ

τα φαγαμε επι τοπου τα μισά..

κ εφτιαξα κ πανκεϊκς....

τηγανιτες αλλά σαν αμερικανικες φουσκωτες!

εχω ξανακανει κ εγιναν τελειες...

με μελι...

αλλά φαγητο για σημερα δεν εκανα.....βαρεθηκα ....μουαχαχαχα

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Ειρήνη καλή δύναμη!!!! Αναμένουμε φώτος για να μας ξεσηκώσεις!!!

Η κόρη μου είναι πολύ καλύτερα, πάει και αυτό....

Σήμερα έχει γενέθλια ο αγαπημένος μου και έχουμε κανονίσει με τα κορίτσια να του κάνουμε έκπληξη με τουρτίτσα...το πρωί δεν του είπε καμία Χρόνια Πολλά και καλά το ξεχάσαμε :lol:. Σήμερα σχολάω κανονικά στο 8ωρο μου γιατί έχω να μαγειρέψω το αγαπημένο του φαγητό το απόγευμα (έκπληξη και αυτό) και θα περάσουμε το βράδυ μας όλοι μαζί οικογενειακά.

Από δουλειές....

Έπλυνα τα 2 παιδικά παπλώματα, τα έχω ήδη αποθηκεύσει σε θήκες στην ντουλάπα.

Σήμερα άπλωσα 1 νυχτερινό πλυντήριο με μάλλινα ρούχα.

Καθάρισα καλά πάλι το μπάνιο των κοριτσιών για να φύγει κάθε ίχνους μικροβίου γαστρεντερίτιδας μπλιάχ......

Καθάρισα καλά νεροχύτη και πάγκους κουζίνας.

Από τις 7.00 π.μ. μέχρι τις 7.30 π.μ. που τους ξυπνάω όλους, ήπια καφεδάκι, έβγαλα φρύδια και έβαψα τα νύχια μου....

Έβαλα τις κρέμες μου και βάφτηκα, αισθάνομαι πολύ ωραία σήμερα....μακάρι να κυλήσει και καλά η μέρα μου στην δουλειά :rolleyes:

Πολλά φιλιά σε όλες!

εφτεδες...

πώς να τα πω?

φουρνου ,μεγάλα , με καροτο κολοκυθι κρεμυδακι ,τυρι ,ανιθο κτλ

τα φαγαμε επι τοπου τα μισά..

κ εφτιαξα κ πανκεϊκς....

τηγανιτες αλλά σαν αμερικανικες φουσκωτες!

εχω ξανακανει κ εγιναν τελειες...

με μελι...

αλλά φαγητο για σημερα δεν εκανα.....βαρεθηκα ....μουαχαχαχα

Θα μπορούσες να βάλεις συνταγές Yorimichi σε παρακαλώ ???? :-)

Λοιπόν βρήκα κάτι πολύ ενδιαφέρον για τις μαμάδες του easy living που ασχολούνται με χειροτεχνίες!!!:-)

Ιδέα για χώρο εργασίας μέσα σε άλλο δωμάτιο (αν φυσικά το επιτρέπει το μέγεθος του δωματίου).

f5524995-323b-4c1d-8a09-6fd1ef2bcffa_zps740d1bc7.jpg

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...