Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κοριτσάκια !!!

:)

Στέλνω τις ευχες μου στις Ειρήνες μας και οτι καλύτερο με ένα μεγάλο χαμογελο και φυσικά με ένα μεγάλο φιλι

Γινεται πολυ μεγάλος χαμος απο δουλεια χτες γυρισα στις 21.00 στο σπιτι

Σας φιλώ και σας φιλώ ..Κατασκήνωση... εχω πολλά να σας πω και καλά και κακα

Αλλα νομιζω για τους γονεις μαρτυρικό γιατι αγχωνονται για τα παιδια αρκετά καλό :) τις περισσοτερες φορές

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αυτή είναι κορίτσι μου.. απλή και νόστιμη!

https://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

Καλη επιτυχία!

Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για την συνταγή, πολύ πρωτότυπη με το ολόκληρο πορτοκάλι και φαίνεται και πολύ ζουμερή. Θα το δοκιμάσω σύντομα.

Σήμερα έφτιαξα για πρώτη φορά κριτσινάκια με καρότο, έγιναν πάρα πολύ καλά.

Με γειά σου τα νέα ρουχαλάκια, ζωντανά και καλοκαιρινά χρώματα, καλοφόρετα και να είσαι πολύχρονη!

Καλησπέρα σε όλες! Χρόνια πολλά στις εορτάζουσες, περαστικά σε όσες ταλαιπωρούνται και υπομονή σε όλες μας με τον παλιόκαιρο! Χθες έριχνε χαλάζι επί 20 λεπτά. Αποτέλεσμα; Πλημμύρισε το υπόγειο και αδειάζαμε νερά... Ευτυχώς δεν έγινε ζημιά οπότε πάμε παρακάτω.

Αυτό το διάστημα που ταλαιπωρούμαι με το χέρι μου το σπίτι ήταν σχεδόν εγκαταλελειμμένο. Σήμερα λοιπόν του έδωσα και κατάλαβε! Είμαι καλύτερα ευτυχώς, δεν πονάω παρά μόνο όταν το κουράζω.

Έπλυνα το ένα μπαλκόνι (εκεί που απλώνω, αερίζω κ.λπ)

Αέρισα σκεπάσματα και μαξιλάρια

Αέρισα το σπίτι

Έβαλα δυο πλυντήρια, δυο στεγνωτήρια, άπλωσα- μάζεψα, σιδέρωσα(τα περισσότερα χθες) και τακτοποίησα τα καθαρά ρούχα

Ξεσκόνισα, σκούπισα, σφουγγάρισα

Καθάρισα τα μπάνια πολύ καλά

Καθάρισα το τζάκι

Τίναξα και αέρισα τα πατάκια

Καθάρισα τον πάγκο και τον νεροχύτη

Έβαλα το πλυντήριο πιάτων να πλένει, το άδειασα, έβαλα μέσα όσα άπλυτα βγήκαν απ το μεσημεριανό και έπλυνα όσα δεν βάζω μέσα.

Έψησα fish 'n chips για τη μικρή και ζέστανα αρακά λεμονάτο για μένα (από χθες), φάγαμε και μάζεψα.

Πέταξα τα σκουπίδια στον κάδο

Άλλαξα διακόσμηση σε σαλόνι - τραπεζαρία

Έκοψα φραουλίτσες της μικρής για απογευματινό

Ξέβαψα και ξανα - εβαψα νυχάκια (πόδια - χέρια) και τώρα χαλαρώνω

Χθες εκτός από αρκετό σιδέρωμα, καθάρισα το ψυγείο και τακτοποίησα ψώνια απ το σουπερ μάρκετ.

Βλέπω το υπόγειο και τις ντουλάπες μου και εκνευρίζομαι. Θέλουν καθάρισμα και τακτοποίηση αλλά πρέπει να κατεβάσω πάλι στροφές για να καταφέρω να δουλέψω σύντομα.

Καλό απόγευμα εύχομαι σε όλες!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Τι κάνετε κοριτσάκια?

Εγώ σήμερα είχα μαγειρέματα, διαβάσματα και ξεκαθάρισμα πραγμάτων για swap....γενικά θα ξεκαθαρίζω όλη την εβδομάδα...έχει να φύγει πράγμα!

Μου την δίνει και ο καιρός....γιατί θα βγάλω καλοκαιρινά για ξεκαθάρισμα....πάντα κρατάω και ένα συρτάρι χειμωνιάτικα οπότε θέλω να πιστεύω ότι θα φτιάξει κάποια στιγμή!

Το πρωί έχει ζέστη και απο το μεσημέρι πιάνει συννεφιά, αέρα και τώρα κάνει κρύο! γγγκκκρρρ!!!

καλησπερα κοριτσια, τι κανετε?

εγω μολις εκατσα, αφου συμμαζεψα τα παντα. αυτες τις μερες εχω κανει παρα πολλες δουλειες απο την λιστα μου εκτος απο τα καθημερινα.

1. εκανα ξεκαθαρισμα στα ρουχα της μικρης απο τα περσινα καλοκαιρινα (ελαχιστα της κανουν φυσικα)
  2. την κυριακη της ψωνισα καποια καλοκαιρινα 2 φορεματα, 3 μπλουζακια, 3 σορτσακια, 2 σετ μπλουζακι-σορτσακι κ ενα ζευγαρι πεδιλα για του χρονου (ολα disney απο τα καρφουρ που βαλαν 50% εκτπωση κ σε μερικα κ παραπανω. 50 ευρω ολα απο 115) εβγαλα τα καρτελακια κ πηγαν για πλυσιμο
  3. εραψα την κουρτινα της τραπεζαριας, που ειχε ξηλωθει σχεδον ολο το στριφωμα
  4. αλλαξα επιτελους την θεση στις κατσαρολες (της εβαλα στο μυλο, για να δουμε θα με βολεψουν???)
  5. με την ευκαιρια αλλαξα κ καθαρισα μεσα-εξω ολα τα κατω ντουλαπια
  6. καθαρισα εξωτερικα κ τα επανω
  7. καθαρισα συσκευες εξωτερικα, παγκους κ εστιες

αυτα τα εκανα εχτες κ σημερα, εκτος απο τα ψωνια που εγιναν την κυριακη

αυριο λεω να κανω ξεκαθαρισμα στην ντουλαπα μου κ να σηκωσω τα πολυ χειμωνιατικα, μπας κ φτιαξει ο καιρος!

σας φιλω

καλο βραδυ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!

Χρόνια πολλά στις Ειρήνες και απο εδώ:)

Ρενάτα χρόνια σου πολλά με υγεία και αγάπη!!!

Βάσια να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Αγάπες γιόρταζα και εγώ το Σάββατο!Είναι που έχω το περίεργο όνομα και δεν ξέρουν πολλοί την γιορτή...Περάσαμε πολύ όμορφα,έκανα τραπέζι σε φίλους και γονείς-πεθερικά.Αυτό που με τρέλλανε έιναι οτι γέμισε το σπίτι λουλούδια!!!Τα λατρεύω!!!!!!

Κατα τα άλλα ήσυχα...Το βουνό απο τα ασιδέρωτα μειώθηκε..ελπίζω να καταφέρω να το τελειώσω σήμερα.Το υπόλοιπο σπίτι είναι στην εντέλεια!Χαλιά βέβαια δεν έχω βγάλει ακόμα..

Ειρήνη ωραίο τελικά το χρώμα στον τοίχο σας!Γλυκό και ήρεμο.

αφροδιτακι καλα το κεικ σου ειναι σαν ψευτικο, σαν διαφημιστικο....αψεγαδιαστο βρε κοπελια...εγω θα λυπομουν να το κοψω...

[/color][/color]

Ευχαριστώ γλυκιά μου!!!

Σας ευχαριστώ όλες για τα περαστικά....αυτή την φορά την πονάει πολύ η κοιλιά της, έκανε και μισή μέρα πυρετό που έπεσε χωρίς αντιπυρετικό....Μάλλον θα πάμε γιατρό το απόγευμα γιατί ο πονόκοιλος δεν την αφήνει :(

Βόρεια κορίτσια μην μασάτε με Βανδή κτλ κτλ.... :cool: 8) δεν είναι καιρός για μπάνιο και κοντομάνικα ακόμη.......την Πρωτομαγιά έκανε πολύ ζέστη, μπορεί να είναι από εκείνη την ημέρα η φώτο...μετά άλλαξε ο καιρός :rolleyes:

pitsipitsi Χρόνια πολλά!!!

Υοtou άτιμο πράγμα ο έρπης.....Περαστικά!!

Aφροδιτη μαλλον περνατε την ιδια ιωση που περασαμε εμεις το Πασχα,ειχε πολυ πονο και η δικια μου,παντως ο γιατρος δεν μας εδωσε τιποτα...υπομονη σε κανα δυο μερες θα περασει.

Χθες επιτελους καθαρισα το σπιτι μου και σημερα σειρα εχει το σιδερο.Να ανεβασω κι εγω σιγα σιγα τα πολυ χειμωνιατικα κι ας ελπισουμε σε καλυτερες μερες!

πιτσι χρονια σου πολλα να εισαι παντα γερη κι ευτυχισμενη.Δεν ξερω πως σε λενε βεβαια αλλα παντα ηθελα να εχω ενα σπανιο ονομα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλημέεεεεεεεεεερες !!!!!!!!!

Σημερα εχουμε συννεφιά κ δροσουλιτσα.......

ελπιζω κατά το μεσημερι να βγει κ λιγο ο πολυποθητος ηλιάκος!!!

:PΤι μου κανετε καλες μου φιλες??

Εγω εχθες εκανα αρκετες δουλιτσες!!

Σημερα πρεπει να παω κ στο σουπερ μαζευτηκαν αρκετα....

;)Χθες απο τις 5.30 ξεκινησα ,συμμαζεματα ...

Κυριως παιχνιδιων, ρουχων κ κουζινας......

:rolleyes:Την Δευτερα το απογευμα ξεχασα νασας γραψω οτι βγηκα με μια φιλη μου κ γυρισα στις 12...οπότε καμια δουλεια δεν εγινε....

:-)Συνεχιζω..Εβαλα 2 πλυντηρια χθες κ απλωσα...

Ενα δουλειας συζυγου κ ενα τα καλα των παιδιων ,που φορεσαν το Πασχα, σε πλυση ευαισθητων!!

:-(Εβαλα ηλεκτρικη..........κ στο δωματιο που παιζουν εχει γινει χαλια το χαλι...εχουν κολλησει πλαστελινες απο αυτες τις καινουριες που ειναι μαλακες πολυ στα κουτακια κ μετα στεγνωνουν κ μενουν κολλημενες στο πελος του χαλιου...

ειπα φετος να μην τα στειλω εξω για καθαρισμα γιατι ειχα δωσει120ε...

:confused:αραγε θα μπορεσει ο συζυγος να τα πλυνει τοσο καλα ωστε να φυγουν κ οι πλαστελινες?

Σε λιγες μερες λεω να τα σηκωσω....

2 στα δωματια,2 στο σαλονι ,2 ιδιοι διαδρομοι σε κουζινα κ χωλακι κ ενα σετ με 3στην κρεβατοκαμαρα....

:eek:ψιλοσιδερωσα....μεχρι να το στησω το μαζεψα γιατι δεν ειχα κεφι....

:roll:Τελος, εφτιαξα greek youvarlakos !!!!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα!

Χρόνια Πολλά, Χριστός Ανέστη και καλό μήνα!

Πολλές ευχές στη θεματοθέτρια Ειρήνη, στις υπόλοιπες Ειρηνούλες καθώς και στην Πίτσι-πίτσι (αν το όνομα είναι αυτό που είδα, είναι όντως πολύ σπάνιο!)

Όμορφες, πολύ όμορφες οι ευχές όλων σας για τις ημέρες του Πάσχα. Υγεία, Τύχη και Ευτυχία σε όλους!

Για μας το Πάσχα ήταν στην ύπαιθρο, με καιρό χειμερινό το πρωί, ανοιξιάτικο μέχρι τις 12.00', καλοκαιρινό το μεσημέρι, φθινοπωρινό το απόγευμα και χειμερινό το βράδυ-τέσσερις (εποχές) σε μία (ημέρα) - το εγκεφαλικό του στυλίστα!

Κατά τα άλλα, Πάσχα βαρύ, φέτος, για κάποιους, υπό το σκιά της απουσίας όσων φίλων έφυγαν, της μάχης με το θηρίο, της αντιμετώπισης του πένθους και του βάρους της απώλειας...

Πάσχα ανέμελο και χαρούμενο για τα παιδιά, που ευχαριστιούνται την εξοχή, την επαφή με τη φύση, τις παπαρουνίτσες, τις μαργαρίτες, το κυνηγητό, τα παιχνίδια στο γρασίδι, τις ποδηλατάδες, τις βόλτες στο ποτάμι και τα ρυάκια αλλά και τη συμμετοχή στις ετοιμασίες και τον εκκλησιασμό.

Πάσχα αισιόδοξο και ελπιδοφόρο για τους υπόλοιπους, αντλώντας δύναμη από τα μικρά παιδιά, την αθωότητα και τις «έννοιες» τους, που είναι μεταξύ άλλων το ποιος θα μαζέψει το ωραιότερο μπουκέτο αγριολούλουδων (ενίοτε και αγριόχορτων!!!) για να το φέρει σπίτι. Ανάπαυλα και διαφυγή από τη ζωή της πόλης που κάθε φορά μέσα μου εύχομαι να ήταν η καθημερινότητά μου και όχι ένα διάλειμμα από αυτήν. Με μία φράση, Πάσχα στο χωριό.

Μπακ του ριάλιτι και μεθεόρτια με στοίβες άπλυτων ρούχων (η εξοχή έχει και τα ντεφό της, τα ρυάκια έχουν λάσπες, το γρασίδι πρασινίλα, η ποδηλατάδα σηκώνει και λίγα χώματα και πάει λέγοντας και γω αποφάσισα να μην υστεριαστώ στα μην και στα δεν σε ό,τι αφορά αυτή την κατά τα άλλα αναζωογονητική επαφή με τη φύση, αλλά να δοκιμάσω τις αντοχές του πλυντηρίου μου ), μαζεμένα χαλιά που περιμένουν υπομονετικά να πλυθούν-αν και όπως πάμε φλερτάρω με την ιδέα να τα ξαναστρώσω, καλοκαιρινά που και αυτά κάνουν υπομονή μέσα στις θήκες τους να αποφασίσει ο καιρός να καλοκαιριάσει επί της ουσίας και όχι μόνο ημερολογιακά, ανοιχτά παπούτσια μέσα σε ικεόκουτες που ζήτησα από το έτερόν μου ήμισυ που το έχω σε εκτίμηση να μου τις κατεβάσει από το πατάρι ένεκα που στερούμαστε αποθήκης και τώρα σκουντουφλάω πάνω τους (γκρρρ!!!), λίγο που μας έτυχαν κάτι ιώσεις, λίγο που αποφάσισα να αδειάσω τη μία ντουλάπα μπαλκονιού, λίγο που είμαι απερίγραπτα, ανυπέρβλητα και αφόρητα άϋπνη, έχω την παρακάτω “to dolist:

ΟΛΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ, μέσα-έξω, πάνω κάτω και πλαγίως, εντός-εκτός και επί τα αυτά.

Να μοιραστώ και μαζί σας κάτι, με αφορμή ένα ποστ της Ιωάννας, το οποίο βέβαια απαντήθηκε από τη Χρύσα, τη Γιοτού και μερικές άλλες και αφορούσε τα πλακάκια και τους αρμούς: Κάνω ό,τι είπε η Χρύσα, δλδ βάζω κάποιο απορρυπαντικό και νερό και τρίβω με τη σκούπα, ενώ ξεπλένω με νερό και παλιά πετσέτα. Επίσης δραστικό είναι και το καθαριστικό που πρότεινε η Γιοτού. Αν δεν θέλω απορρυπαντικά και τα ρέστα μου περνάω ατμοκαθαριστή ο οποίος σαρώνει τα πάντα, λέμε!

Αυτό το κόλπο με τη σκούπα το κάνω στο μπάνιο μου, δλδ βάζω σε τοίχους, δάπεδο και μπανιέρα το καθαριστικό της επιλογής μου αφού τα έχω βρέξει πρώτα και στη συνέχεια τα τρίβω όρθια με τη σκούπα, την οποία έχω μόνο για το μπάνιο και αποκλειστικά για αυτή τη δουλειά, δλδ δεν τη χρησιμοποιώ πουθενά αλλού. Πρώτα έχω περάσει με τα σφουγγάρια τους (διαφορετικά) τη λεκάνη και το νιπτήρα και στο τέλος ξεπλένω. Δλδ…κάνω…μπάνιο το μπάνιο!

Γιοριμίχι,έχω κάνει γράμμωση κοιλιακών με τη γατουλένια πλύση!!!

Ρενάτα και ΡαβΤ περαστικά στα χεράκια σας

Επίσης Ρενάτα και Μαριάννα, πολύ όμορφα τα πρωτομαγιάτικα στεφάνια, ενώ δεν έχω καταφέρει να δω ούτε τον τοίχο της Ειρήνης (όπως είδα την κουρτίνα σε προηγούμενο ποστ και γώ μόκα θα ψήφιζα, ή κάποιο "πασπαρτού" σε αποχρώσεις του εκρου-μπεζ), ούτε τη σύνθεση της Μαμάς Κων/νου, που μου φάνηκε πολύ εμπνευσμένη. Θα ξαναπροσπαθήσω.

Διαφημίσεις

Καλημέρα....

μέρα φασίνας σήμερα....έκανα μπάνιο, ξεσκόνισα όλο το σπίτι με μαλακτικό και νερό και μοσχοβόλισε...έστρωσα κρεβάτια, αέρισα, καθάρισα ψιλολοίδια και τώρα πάω για σκούπα και καθάρισμα παιχνιδών και παιδικού!

παλι εγω ....

πιτσι-πιτσι χρονια πολλα καλη μου κοπελα!!! να χαιρεσαι την οικογενεια σου !!υγεια ,αγαπη , καλοτυχια!!!!

ελπιζω να περασατε καλα!

ελιν γραφεις κα τα πλη κτι κα !!

τι δουλεια κανεις ,αν δεν ειμαι αδιακριτη??

εχει σχεση με την συγγραφη?

εισαι τριτοδεσμιτισσα?

βιβλια διαβαζεις??τομ ρομπινς??

elin

μα λεω τοσα καλα πραγματα για σενα κ εσυ μου "πετάς" την καρφωτη ατάκα:

"τι ειναι κασκορσε?"

συνωνυμο του "φανελακι" ειναι!! οχι μονο μαλλινο αλλά κ βαμβακερό !!!

εμεις το λεμε συνεχεια κ ολο το σοι μας..,..

εννοουμε αυτο με την τιραντα οχι με μανικακι......

δειτε λεξικό !

εχει γαλλικες ριζες αλλά κλινεται κανονικά !

μπορεις να πεις και "ο κασκορσές" και "το κασκορσέ"

τς τς τς τς τς ....

κανε φιλες να δεις χαΪρι........

υοτου κι εγω διπλα σε Συκιές σαν την γιαγιά σου! νεάπολη!!!

μουαχαχαχαχαχα

:tongue:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...