Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρτζιο εννοείται ότι φοβάμαι να πάνε κατασκήνωση...απλά στην συγκεκριμένη φοβάμαι πολύ λιγότερο γιατί πάμε ήδη 3 χρόνια....ξέρω τον ιδιοκτήτη ήδη και ξέρει τα παιδια μου! Επίσης αυτό που με τρομάζει είναι η πισίνα και η θάλασσα αφού θα είναι χωρίς εμένα....μου είπε όμως ότι η πισίνα είναι 1 μέτρο άρα δεν πνίγεσαι...και θάλασσα δεν τα πάνε!

Ωστόσο στα 10 θα την άφηνα να πάει για να μάθει και να αυτοεξυπηρετείται....που φαντάζομαι μέχρι τότε θα το έχει μάθει!

Υ.Γ. η μεγάλη έπαθε γαστρεντερίτιδα....το πρωί ήρθε ο πεθερός μου και έμεινε μαζί της γιατί πόναγε η κοιλιά της και μας ειδοποίησε το μεσημέρι πως έκανε 5 φορές εμετό :-( :sad: έλεος ρε γμτ.....

Ε οχι ρε γμτ.... :-(:sad:

Περαστικά του μωρέ!

Βασια εμενα η μεγαλη μου με εχει πρηξει στην κυριολεξια για κατασκηνωση αλλα εγω φοβαμαι,δεν θελω να τη στειλω...εσυ δεν φοβασαι?

Να πω και γω τη γνώμη μου σ αυτό το ζήτημα.

Θεωρητικά θα ήθελα να τον στείλω κάποια στιγμή κατασκήνωση {όχι στην ηλικία που είναι τώρα, είναι πολύ μικρός για μένα, για να πάει κατασκήνωση} για να ζήσει κάτι διαφορετικό και να χαρεί μία ωραία εμπειρία.

Πρακτικά όμως, θα έτρεμα και το λεω αυτό γιατί έχω ακούσει περιπτώσεις {ευτυχώς όχι πολλές αλλά ποτέ δεν ξέρεις...} παιδόφιλων μέσα σε κατασκηνωσεις. Κατι απόλυτα λογικό αφού όλοι ξέρουμε πως ο παιδόφιλος συχνάζει σε μέρη που υπάρχουν πολλά παιδιά {αθλητικές ομοσπονδίες, σύλλογοι, κατασκηνώσεις, γήπεδα κτλ}. Αρα αυτό και μόνο για μένα είναι εντελώς αποθαρρυντικό.. :-( Παρανοική ή όχι δεν ξέρω, αυτό νιώθω.

Κ κοριτσια μου, μαας πιανει σε δασικο στενο δρομο στο βουνο ενα τρελλο χαλαζι !!!!!μεγαλυτερο απο στραγαλι......... τα μωρα να φοβουνται κ εγω να λεω αστεια κ να γελαω για να ξεχαστουν........ ο συζυγος να φοβαται για το μπαρμπριζ κ το αμαξι κ να μην μπορει να στριψει γιατι δεν ειχε καθολου καλη οραση αλλά κ ο δρομος ηταν στενος........

Ω ρε τι σας βρήκε στο ξαφνικό...

Ειρηνη ,το χρωμα στο δωματιο ειναι πολύ ομορφο!Με γεια σας!

Ευχαριστώ Χρυσα μου, χαίρομαι που σου άρεσε! :wink:

Θα μπορούσες Ειρήνη να μου δώσεις τη συνταγή για το κέικ πορτοκάλι, φαίνεται πολύ λαχταριστό. Δεν το έχω ξαναφτιάξει και θα ήθελα να το δοκιμάσω....

Μπράβο γειά στα χεράκια σου!!!!!!!

Αυτή είναι κορίτσι μου.. απλή και νόστιμη!

https://www.sintagespareas.gr/sintages/keik-portokali.html

Καλη επιτυχία!

δεν γραφω ομως και πολυ γιατι δεν κανω κατι το ιδιαιτερο...τα γνωστα καθημερινα,πολυ παιχνιδι με το παιδακι μου,και βολτουλες!!!

Δεν ξερω...κανω διαφορες σκεψεις τον τελευταιο καιρο....οτι ο καιρος περναει πολυ γρηγορα....οτι αυτο που ζω με τον μικρο μου θα συνεχιστει για ενα ακομα χρονο και μετα αρχιζει προνηπιο,οποτε τωρα που τον εχω ολη μερα θελω κυριολεκτικα να τον ρουφηξω οποτε στο σπιτι αρκουμαι μονο στα απαραιτητρα:wink:

Αχ.. ποσο σε νιώθω κορίτσι μου!!!

Η έκπληξη πήγε τέλεια με τον σύζυγο....μάλιστα είχαν μαζί άλλοι 2 έκπληξη τούρτα....οπότε το κάναμε στην σειρά...χαχαχα...σβήναμε τα φώτα έβγαινε η πρώτη τούρτα....μετά ανοίγαμε φώτα και τα ξανασβήναμε...όλοι έψαχναν ποιός γιορτάζει!

Μπράβο Βάσια μου, να τον χαίρεστε!!!

e5419331-3806-46f3-b0a7-ebb4573c545d_zps64629fd1.jpg

Υ.Γ. Πάλι δεν έχω ασχοληθεί ακόμη με σιδέρωμα :tongue: :tongue:

Α πα πα.. άτιμο παιδί με ξελίγωσες! :tongue::tongue:

Το αυτοκίνητο μοσχοβόλισε με τα ρούχα που μου έδωσες για το παιδάκι! Η μικρή μου πήρε ένα ζευγάρι κάλτσες και το κράταγε μέχρι που φτάσαμε σπίτι και το μύριζε :tongue::tongue:

Αλήθεια βρε κοριτσάκι μου? Με κουφανες!! Ευχαριστώ! :wink:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια!

Χρόνια Πολλά σε όλα τα κορίτσια που γιορτάζουν! Ειρήνη, ρενάτα και irene πολύχρονες κι ευτυχισμένες! Να σας χαίρονται οι οικογένειές σας!

Το σκ δεν πρόλαβα να σας διαβάσω και τώρα μπήκα για να ευχηθώ στις εορτάζουσες. Από δουλίτσες κάνω μόνο τα καθημερινά αλλά έχω προγραμματίσει ένα καλό ξεκαθάρισμα και μια καλή τακτοποίηση στις ντουλάπες την Πέμπτη το πρωί. Θα σας βάλω και φώτο.

Πάω να σας διαβάσω και να χαλαρώσω.

Καληνύχτα.

h6cQp3.png

Καλημέρα κορίτσια.

Ρενάτα Χρόνια σου πολλά και καλά

mamavasia να χαίρεσαι τον αντρούλη σου

Μαριάννα μεγάλη πλάκα πάθατε και με τους ψύλους και με τα γεννητούρια, ευκαιρία για καλό ξεκαθάρισμα σε παιχνίδια και ρούχα, δες το θετικά

Ειρήνη μεγεια τα ρούχα, καλοφόρετα

Αφροδιτάκι και Χρύσα περαστικά στα παιδάκια σας.

Ο άντρας μου το Σαβατοκύριακο τακτοποίησε μόνος του την ντουλάπα του και την παπουτσοθήκη του, ετοίμασε και ρούχα για δώσιμο και κάποια για καθαριστήριο. Εγώ περιορίστηκα στα καθημερινά του σπιτιού.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημερουυυυυυυυυυυυδια!!!

καλημερες απο τις Σερρες!!!!!!

εμεις δροσιζομαστε εδω πανω!!

Εχουμε παλι βροχη εμεις οι Βορειοι....

ελεος ........αγιούτο..........

αν ειν δυνατ!!!

κι εσεις κοντομανικα κ η Βανδη μπανιο σε θαλασσα????

Μην κλωτσατε τον πεσμενο....

τς τς τς τς τς τς τς ....

κασκορσε,μπλουζα μακρυμανικη, φουλαρι, καμπαρντινα κ πάλι ξεπαγιασα το πρωι.........

Ουτε λογος για να βγαλω χαλιά ή καλοκαιρινα ρυχα...

μαργιω αχ ρε γειτονισσα!! πες τους για τον καιρο μας.....

ρενάτα τις καλυτερες ευχες μου κ σε εσενα!!! σε ξεχασα χθες.μαλλον δεν το συνδυασα καθολου οτι το ονομα σου ειναι απο Ειρηνη,,,συγνωμη......

θα σου ευχηθω λοιπον....

Να'ναι παντα γεματα: οι τσεπες σου , το τραπεζι σου κ το κρεβατι σου!!!

αφροδιτακι καλα το κεικ σου ειναι σαν ψευτικο, σαν διαφημιστικο....αψεγαδιαστο βρε κοπελια...εγω θα λυπομουν να το κοψω...

μαμα-ειρηνη μεγιά τα καινουρια ρουχαλακια...ειναι παρα πολυ της μοδας το κιτρινο φετος.....εγω γιατι δεν εχω δει το χρωμα τοιχου???κλαψ....

μαριαννα εφαγα ακομη μια φορα φρικες!!!!

(η πρωτη ηταν με τον χοροπηδηχτο ψυλλο μεσα στο μπατζακι)

Θα ειχα βγαλει ολα τα πραγματα εξω...θα ειχα χλωρινιασει ολο το δωματιο κ μαζι κ την ντουλαπα.....

θα εβαζα πλυντηριο ολα τα ρουχα κλτ στους 95΄βαθμους να αποστειρωθουν κ ΜΑΖΙ Κ ΤΑ ΓΑΤΙΑ !!!!! Κ μετά θα τα απλωνα με μανταλακια!!!!

βοηθεια-

αν ειναι καποια κοπελα τραπεζικος ή εχει συζυγο υπαλληλο τραπεζης....

θα ηθελα να με απαντησει μια ερωτηση!!!

ευχαριστω!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

παλι εγω....

τσουπ τσουπ....οεεεεει !

θέμα : κατασκήνωση

θα σας γραψω την προσδωπικη μου αποψη κ εμπειρια

(επειδη ειμαι χαλαρα στην δουλεια κ εξω βρεχει κ εχω διαθεση.....)

Εγω μικρη....για πολλα χρονια , ηθελα να παω κατασκηνωση...

Η κολλητη μου πηγαινε στην ΧΑΝΘ

(ο μπαμπας της δουλευε στην ΑΜΣΤΕΛ κ δικαιούνταν τζαμπα απο εκει)

για πολλα χρονια, μου περιεγραφε πως περνουσε ,τα παιχνιδια κ τα τραγουδια κτλ κ ζηλευα αφανταστα....

Ακομη κ ο ξαδερφος μου δικαιουνταν τζαμπα επειδη ηταν ο θειος μου υπαλληλος ΟΣΕ.

Η μαμά μου το ειχε ψαξει παρα πολυ αλλά δεν δικαιουμασταν εμεις απο την δουλεια του πατερα μου κατι τετοιο...

(δημοσιος υπαλληλος σε Υπουργειο Δικαιοσυνης)

με ειχαν πει οτι ειχε να κανει με το ποσο οργανωμενος ηταν ο υπαλληλικος συλλογος...

φυσικα οι γονεις μου δεν ειχαν την οικονομικη ανεση να πληρωσουν για να με στειλουν ......πηγαιναμε οικογενειακως καθε χρονο διακοπες 10μερεςπεριπου...

Τελικά μου εμεινε απωθημενο.....ηθελα τοσο πολυ κ ζηλευα...

Ειμαι υπερ της κατασκηνωσης κ ευχομαι να με το ζητησουν τα παιδια μου...

Νομιζω οτι μαθαινουν πολλα τα παιδια κ οτι περναν ευχαριστα!!

Οι εμπειριες κανουν καλο!!

Αρκει να θελουν ομως τα ιδια κ οχι να τα πιεζουν οι γονεις...

Γιατι αυτο θα ενεργησει αντιθετα ψυχολογικά.

ο ξαδερφος μου πχ δεν ηθελε καθολου κ οταν μια χρονια τον επεισαν οι γονεις του να παει κ ηταν κ μεγαλουτσικος 11-12χρ....πιεστηκε τοσο πολυ που ειχε προβλημα με την τουαλετα του.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημερες καλημερες! :)

δεν μπηκα καθολου χτες,οποτε να ευχηθω:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΙΡΗΝΟΥΛΕΣ ΜΑΣ!!!!

ΥΓΕΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ! ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΥΓΕΙΑ!!!

εγω ευτυχως τελειωσα με το παιδικο, φυσικα τα ρουχα που βγηκαν απο την ντουλαπα δεν τα εχω πλυνει ολα, ειναι μια τεραααααστια σακουλαρα κηπου γεματη, τα αφησα εξω στην αυλη και βαζω ενα πλυντηριο καθε μερα, ευτυχως στεγνωνουν.

μαλλον αυριο ερχεται και η κουνιαδα μου με τα παιδακια της να μεινουν λιγες μερες, ανυπομονω!!! :) Αλλα πρεπει σημερα να κανω πεντε δουλιτσες παραπανω για να ειναι το σπιτι μου οκ :cool:

αφροδιτακι περστικα στην κορουλα σου, νομιζω ειχατε ξαναπερασει γαστρεντεριτιδα.. :? πω πω μωρε, ταλαιπωρια.. περαστικα περαστικα!

ειρηνη μεγεια τα ρουχαλακια! καλοφορετα!

δεν θυμαμαι κατι αλλο τωρα.. Φιλακια κοριτσια!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολη την παρεα!

Αφροδιτακι περαστικα σας αμαν βρε κοριτσι μου παλι γαστρεντεριτιδα:(.Ευχομαι να αναρρωσετε πολυ πολυ συντομα.Σ'ευχαριστω για την απαντηση για τον καιρο κι αυτη καπως ετσι το σκεφτεται κοντομανικα και λεπτα μακρυμανικα εμεις παντως εδω το πρωι φοραμε χειμωνιατικο μπουφαν.:mad:

Εδω παλι βρεχει....τετοια βροχερη ανοιξη δεν εχω ξαναζησει.

Πες τα βρε Δημητρα κι εμεις τη Βανδη ειδαμε στο περιοδικο και λεμε ειναι δυνατον να κανει τοση ζεστη?Βεβαια δεν ξερω τι γινεται εκει με τα βορεια και νοτια προαστια αυτοι πιο πολυ κεντρο θα ειναι,Συνταγμα Ακροπολη κλπ.

Μαριαννα καλη ευκαιρια για ξεκαθαρισμα,δε νιωθεις πιο αναλαφρη τωρα?Κι εγω αρχισα να μαζευω καποια χειμωνιατικα που δεν μας κανουν για τη φιλη που τα δινω και πρεπει να κανω ντου και στα παιχνιδια καποια στιγμη.

Το θεμα της κατασκηνωσης ειναι πολυ μεγαλο.Γενικα εχω πολλες φοβιες και δεν θα'θελα να στερηθουν τα παιδια μου πραγματα εξαιτιας μου αλλα δυστυχως ακομη δεν εχω βρει τον τροπο να τις διαχειριστω.

Ειρηνη κανε μας δυο τις παρανοικες....

Κι εμας δωρεαν ειναι οποτε δεν τιθεται θεμα χρηματων.Βασια η δικη σας περιπτωση εχει πραγματι πολλα θετικα.Η μεγαλη μου ειναι πολυ ανεξαρτητη και αυτονομη και δεν εχω θεματα μαζι της γενικα οποτε δεν θελω να τη στειλω για να μαθει,αν τη στειλω καποια στιγμη θα ειναι μονο για να μην της μεινει απωθημενο οπως στη Δημητρα μας.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια..

Πιάσατε το θέμα της κατασκήνωσης.. Πονεμένο θέμα..

Θα σας πω τη δική μου εμπειρία.. Καταρχήν να επισημάνω πως έχω συγγενικό πρόσωπο με δική του κατασκήνωση οπότε και μας δεν ήταν θέμα χρημάτων. Μπορούσαμε να πάμε κι εγώ και τα αδέρφια μου δωρεάν.. Οι γονείς μου ξεκίνησαν να μας στέλνουν από την ηλικία των 8 χρονών νομίζω αν θυμάμαι καλά.. Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε καθόλου τις πρώτες χρονιές αλλά πήγαινα αναγκαστικά διότι το να μην πάω ήταν απλά αδύνατο.. Δεν είχα πρόβλημα προσαρμογής απλά δεν έκανα εύκολα φιλίες ως παιδάκι και αυτό ήταν το δύσκολο.. Τα αδέρφια μου όμως (αγόρια και μικρότερα από μένα) περνάγανε τέλεια.. Εγώ άρχισα να περνάω τέλεια ως ομαδάρχισσα από τα 14 και μετά..

Βέβαια ήμουν και στους προσκόπους και πήγαινα και με τους προσκόπους κατασκήνωση.. Με τους προσκόπους ήταν καλύτερα διότι ήξερα όλα τα παιδιά και τα άτομα οπότε δεν τίθετο θέμα προσαρμογής..

Κι εγώ ελπίζω και θέλω κάποια στιγμή να πάει το παιδάκι μου κατασκήνωση.. Σίγουρα όμως δεν θα το στείλω πριν τα 8 του χρόνια.. και μόνο αν θέλει το ίδιο να πάει..

L2qIp2.png

καλημερουυυυυυυυυυυυδια!!!

καλημερες απο τις Σερρες!!!!!!

εμεις δροσιζομαστε εδω πανω!!

Εχουμε παλι βροχη εμεις οι Βορειοι....

ελεος ........αγιούτο..........

αν ειν δυνατ!!!

κι εσεις κοντομανικα κ η Βανδη μπανιο σε θαλασσα????

Μην κλωτσατε τον πεσμενο....

τς τς τς τς τς τς τς ....

κασκορσε,μπλουζα μακρυμανικη, φουλαρι, καμπαρντινα κ πάλι ξεπαγιασα το πρωι.........

Ουτε λογος για να βγαλω χαλιά ή καλοκαιρινα ρυχα...

μαριαννα εφαγα ακομη μια φορα φρικες!!!!

(η πρωτη ηταν με τον χοροπηδηχτο ψυλλο μεσα στο μπατζακι)

Θα ειχα βγαλει ολα τα πραγματα εξω...θα ειχα χλωρινιασει ολο το δωματιο κ μαζι κ την ντουλαπα.....

θα εβαζα πλυντηριο ολα τα ρουχα κλτ στους 95΄βαθμους να αποστειρωθουν κ ΜΑΖΙ Κ ΤΑ ΓΑΤΙΑ !!!!! Κ μετά θα τα απλωνα με μανταλακια!!!!

κασκορσε????????? :lol::lol::lol::lol:μα ποσο καιρο εχω να ακουσω αυτην την λεξη!!!! απο την προγιαγια μου βερα θεσσαλονικια (στις συκες εμενε) την χασαμε οταν ημουν 8 χρονων. την θυμαμαι ακομα! μα ποσο γελασα!!!!

θα με πεθανεις ρε παιδακι μου!!!! στους 95 τα γατια????:lol::lol::lol::lol::lol::lol: εχω πεσει κατω κ γελαω μονη μου!

ειρηνη με γεια τα ρουχαλακια!!! καλοφορετα!!! (εχτες ειχαμε το ιδιο φαγητο)

ειχες κοσμο τελικα το απογευμα που ελεγες? πως περασατε?

μαργιο το πρωι ειχε 22 βαθμους κ εσκασα, τωρα φυσαει, σκοτεινιασε κ ειναι ετοιμο να βρεξει, δεν βγαζεις ακρη!!!

βρε μαριαννα παρα πολλες δουλειες!!! μπραβο!

αφροδιτακι περαστηκα στην μικρουλα!!! πως ειναι τωρα?

εγω κοριτσια εχω κανει αρκετες δουλιτσες αλλα ειμαι τοσο κομματια που δεν μπορω να τις γραψω, επισης εχουμε κ αρκετη δουλεια ευτυχως στο γραφειο.

α εβγαλα κ εναν ερπη τεραστιο την κυριακη στο πανω χειλος, χαλια!

περιμενω να αδιαθετησω κ τα νευρα μου τσαταλια γενικα!

σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...