Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Katker είπε:

Τέλεια σε ευχαριστώ. Να πάρω μπας και ησυχάσω. Ναι έτσι και αλλιώς το 500αρι θα έπαιρνα 

Ε ναι Κ μην τον αφήνεις τον πονοκέφαλο περιμένοντας γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα χειροτερέψει . Ο πονοκέφαλος από τις ορμόνες σπάνια περνάει μόνος του 

• Ευχαριστώ 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Έχω καιρό να δώσω σημεία ζωής αλλά σας διαβάζω καθημερινά.

Ασχολούμε με το σπιτάκι μου που έχει έρθει σε τέλεια κατάσταση αφού από την Παρασκευή, οι μικρές είναι στην γιαγιά τους και δεν υπάρχει κανένας να ανακατέψει τα πράγματα

Όταν μου συμβαίνει αυτό νιώθω... βασίλισσα λέμε!!!! :tongue::tongue:

Πόσο σημαντικό είναι αυτό. Φυσικά το σπίτι είναι άδειο :(:(:( χωρίς τις φωνούλες τους και τα γέλια αλλά πολύ πολύ πολύ (...δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά) ΠΟΛΥ τακτοποιημένο.

Αχ σε νιώθω και εδώ!!! :?:?

Y.Γ. Να ξέρεις πως εγώ κατάλαβα πως το σπίτι σου είναι ΠΟΛΥ τακτοποιημένο!!! xaxaxaxaxa!!!!!!! :-P:razz::-P

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειρήνη τι χρώμα νύχια θα φορεθούν το καλοκαίρι??? τι είναι της μοδός???

Εγώ είχα σταματήσει εδώ και 6 χρόνια να βάφω νύχια, απο όταν γέννησα την μεγάλη, γιατί με το τρέξιμο ούτε χρόνο είχα, ούτε μου κρατούσαν....απο πέρσυ ξεκίνησα να τα βάφω απο άνοιξη και μετά!!! πραγματικά φτιάχνει η διάθεση....!!

Φέτος πρώτο ρόλο έχουν τα φλούο {neon} χρώματα... δηλαδή τα φωσφοριζέ όπως ροζ, κίτρινο, πράσινο, πορτοκαλί κλπ.

Αμέσως μετά έρχονται τα παστέλ όπως παστέλ πράσινο, παστέλ ροζ, παστέλ γαλάζιο κλπ.

Επίσης το τριανταφυλλί και έντονο φούξια! ;);)

Γενικά φέτος όλα τα χρώματα είναι στη μόδα αρκεί να είναι.. "χρώμα"! :P:p

Υ.Γ. Το Γαλλικό δεν το αναφέρω γιατί είναι all time! ;)

777885dugw57gt25.gif

Τέλεια ιδέα, ένα-ένα να τα λύνουμε τα θέματα :) Ερώτηση: Τι εννοούμε "αγορές ρούχων";; :confused:

Μου στέλνουν πολλά email και με ρωτούν για το πως να ψωνίζουν ρούχα ώστε η ντουλάπα τους να μην έχει 10 τζιν, 4 λευκά πουκάμισα και 3 μαύρα ζιβάγκο!

Έχουμε συζητήσει, πως αρκετές κοπέλες αντιμετωπίζουν πρόβλημα με το να οργανώσουν την ντουλάπα τους. Αυτό, τους δημιουργεί προβλήματα και στο να ψωνίσουν. Δηλαδή λόγω του χαμού που επικρατεί στις ντουλάπες, όταν πάνε να ψωνίσουν ζαλίζονται και αγοράζουν ένα κομμάτι που είναι παρόμοιο με άλλα που έχουν ήδη στις ντουλάπες τους και αυτό είναι μεγάλο θέμα τελικά !

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

κι εγώ καρεκλίτσα στη μέση.. διάβαζα παραμυθάκια στα αγόρια μου! Υπομονή αγάπη θα περάσει και δε θα φαίνεται τίποτα... εγώ τα πρώτα βράδια έβλεπα εφιάλτες ότι το παιδί πάει σχολείο και τα παιδάκια το λένε φρανκεστάϊν και τέτοια... είχα λαλήσει.... και τις πρώτες μέρες τα ράμματα φαίνονται τόσο μα τόσο χάλια.....

Πω-πω... περάσατε και σεις... :?:? .

Πράγματι φαίνονται χάλια... αφού ούτε να το κοιτάξω δεν μπορώ.... και betadine που μας είπε ο γιατρός να βάζουμε 2 φορές την ημέρα ή βάζει μόνο του το φιογκάκι ή το βάζει μαζί με τον άντρα μου! :cry::cry:

υπομονή και βάλε του παιδιού ένα σταυρουδάκι.. να μη το ματιάζουν το ομορφούλι!!!!

Αυτό να σου πω, μου το παν και 2 φίλες μου... Μάλιστα έσβησα και 1-2 φωτογραφίες από το facebook... με αγχώσανε! :?:?

777885dugw57gt25.gif

Γειά σας....

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!!! Σήμερα έδωσα ρέστα στην καθαριότητα, ήρθα στο χωριό το πρωί και ξεκίνησα με αυλή, έπλυνα καρέκλες, τραπέζια και μετά στο σπίτι σκούπισα, ξεσκόνισα, έκανα μπάνιο, τακτοποιήσα πράγματα απο σούπερ, τάισα την οικογένεια, και σφουγγάρισα....και μετά πήγαμε το απόγευμα με τα παιδιά να παίξουν με τα ποδήλατα....η μεγάλη μου η κόρη έμαθε να κάνει χωρίς βοηθητικές ρόδες....πόσο περήφανη ήταν :P :p και η μαμά κουκουβάγια να φωνάζει συνέχεια Μπράβο!!! :tongue: :tongue:

Καληνύχτα!!

Μπράβο για τις δουλίτσες Βάσια μου!!! ;);)

Υ.Γ. Κουκουβαουυυυυυυυυυυυυυυυ :tongue:

777885dugw57gt25.gif

Το δωράκι του αντρούλη μου για το Πάσχα.

Ένα αυγουλάκι σε κόκκινο χρώμα, με ένα ζιργκονάκι, που φοριέται σε χρυσή, μακριά κορδέλα σαν παντατίφ!

Ελπίζω να σας αρέσει, εγώ το λάτρεψα! :P:p

P4130091.jpg

P4130093.jpg

777885dugw57gt25.gif

Να σας ευχηθώ κι εγώ Καλή Ανάσταση σε όλες σας και στις οικογένειές σας.

Να περάσετε όλες καλά και να κάνετε λίγο αποχή από τις δουλειές, φτάνει τόσο, μετά το Πάσχα πάλι, δουλειές, εκεί θα ναι,δεν προκειτε να φυγουν.

Περαστικα στα βλασταρακια σας.

Και Καλο Πασχα σε ολους μας.

Διαφημίσεις

Καλή Ανάσταση κορίτσια!!! Να χαίρεστε τις οικογένειές σας και να έχετε υγεία..

Ειρήνη μου να χαίρεσαι το φιογκάκι σου! Πανέμορφο το δωράκι του άντρα σου, πολύ τρυφερή κίνηση :)

Φιλιάαααα :D

g8Sbp2.png

Καλημέρα πασχαλίτσες μου!!! :tongue::tongue::tongue:

Πως περνάτε? Ελπίζω όμορφα και ξεκούραστα!

Εμείς έχουμε λιώσει στις βόλτες.

Χθες το μεσημέρι κοιμηθήκαμε 2 ώρες, πράγμα ασύλληπτο για μας {:tongue::tongue:} και το βραδάκι πήγαμε στον Επιτάφιο, προσκυνήσαμε και μετά την περιφορά επιστρέψαμε σπίτι μας. Είδαμε τηλεόραση, φάγαμε, παίξαμε... ξεκούραση.

Σήμερα πήγαμε για καφέ στο βαφτιστηράκι μας, του πήγαμε τα παπουτσάκια του και το αυγό του! Έκανα δώρο και ένα όμορφο λευκό βραχιολάκι στην κουμπάρα μου, που είναι και η κολλητή μου...

Επιστρέψαμε, έβαλα ένα πλυντήριο {γιατί αυτές τις μέρες φυσικά δεν έκανα καθόλου δουλειές και ειδικά χθες} και ψευτομαζεψα. Τώρα ετοιμάζω μια μακαρονάδα να φάμε {το φιογκάκι έφαγε ήδη} και το αργότερα θα κάνω λίγο σίδερο γιατί είναι πολυυυυυυυυυυυυυ!

Το βραδάκι θα πάμε στην πεθερά μου. Εκεί θα κάνουμε Ανάσταση και θα... καλο-φάμε!!! ;);)

Σας γλυκοφιλώ, σας σκέφτομαι όλες και σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

προσωπική ευτυχία στην κάθε μία σας ξεχωριστά και υγεία! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...