Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα ομορφες!!!Τι κάνετε??

Γιωτακι καλή αναρρωση,ξεμπέρδεψες και με αυτο!

Νασια ,μακαρι να πάνε ολα καλά με τη δουλεια!Το ότι ηταν εκει βεβαια η παλια...καπως μου φαινεται.

Μαριαννα ελπίζω να ειναι απλά ενας ψυλλος ,αλλιως ,καλά ξεμπερδεματα.Υπαρχουν πάντως προιοντα υγειονομικης χρησης ,τα οπόια μπορεις να τα βαλεις μεσα στο σπίτι.

Ραβτακι γιατι ετσι το χερι σου?

Περαστικα!Για τα μυρμύγια δεν μπορεις να κλεισεις το σημειο αυτο με σιλικονη?

Κωνμαμα ,σιγουρα ολο αυτο ειναι θεμα εκπαιδευσης,σιγα σιγα θα τα καταφερεις με τον μικρο.

Ετοιλ ,με γεια η χυτρα ,μεγαλη εφευρεση!!!

Ειρηνη ,οιστρος μαγειρικός σε επιασε ,ε?Τα λυγουρευτηκα!

Καλαμαρακι να χαιρεσαι τους εορταζοντες σου!

Ιρενε ,πάντα ετσι ομορφα να περνατε!

Για το γωνιακο ντουλάπι ,που λέγατε,εχω δυο ,το ενα με στενο ανοιγμα και μυλο ,στο οποιο εχω βαλει πραγματα που δεν χρησιμοποιω συχνα (μεγαλη αποτυχία!) και αλλο ενα το οποιο εχει μεγαλύτερο ανοιγμα και κανονικο ραφι στο οποιο εχω βαλει όλες τις κατσαρόλες μου και με εχει βολέψει αφανταστα..Στο νεροχυτη το γωνιακο νομιζω πως θα πέφτουν νερα κατω οταν μεταφερεις τα πραγματα από τη μια γουρνα στην αλλη και η κουζινα τρωει περισσοτερο από τον ωφελιμο κενο χωρο.Αυτα ειναι για εμενα τα μειον ,κατα τ' άλλα σαν εικονα ειναι πολύ ωραια.

Εμεις το εχουμε ριξει στις βόλτες τις τελευταιες ημερες ,εχθες πήγαμε σε μια παιδικη χαρα ,αρκετα μακρια από εδω με παρεα ,πήραμε και σαντουιτσακια και χυμούς και γυρισαμε αργα το μεσημερι.

Εχθες πήγαμε στο κτημα στη γιαγια,μαζι με τα ξαδερφια του μικρου και γενικως ολη την οικογενεια του αντρα μου και το μεσημερι ψησαμε ,φαγαμε και γυρισαμε το απόγευμα.

Οστωσω προσπαθω να κρατησω το σπίτι σε καλή κατασταση οποτε εκανα ,μια απ'όλα σκουπισμα ,σφουγγαρισμα ,ξασκόνισμα ,μπάνια ,σεντονια και πετσετες αλλαγμα ,βεραντες ,πλυντηρια και τελειωσα με ολο το σιδερο.Βεβαια από εχθες εχουν ξαναγεμισει τα καλάθια και προσπαθω να βγαλω ακρη με τα πλυντηρια.Επιασα λιγακι και τον κηπο και καθαρισα τα παρτερια με τα λουλούδια και αυτη την εβδομαδα πρεπει να ετοιμασω και τον κήπο για τα καλοκαιρινα λαχανικα.

Σημερα προς το παρον χαζολογαμε ,μας εφερε και πρωινη μπόρα , ο μικρος βλεπει παιδικα και το μεσημερακι πρεπει να κανει και μια επαναληψη,και μαλλον θα μεινουμε μεσα ως το απόγευμα.

Καλό υπόλοιπο σκ και από αυριο τα κεφαλια μεσα πάλι,αχχχχχχχχχχχ!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας!

Χρόνια πολλά!!!

Τι κάνετε?

Εγώ αυτές τις μέρες δεν είχα καμία όρεξη για δουλειές. Με το ζόρι μαγείρευα...

Σήμερα, όμως πήρα μπρος...

Ξεσκόνισα, σκούπισα και σφουγγάρισα παντού

Καθάρισα και τα δύο μπάνια

Έβαλα ένα πλυντήριο και θα το απλώσω σε λίγο

Ετοίμασα ένα πλυντήριο για τη νύχτα με ρούχα του παιδιού

Άλλαξα πετσέτες και σεντόνια

Άλλαξα τις σακούλες σκουπιδιών σε όλα τα καλαθάκια

Σίγουρα κάτι ξεχνάω

Τα μπαλκόνια μου δεν έκανα... Μάλλον αύριο (αν και έχω οδοντίατρο το πρωί...)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Γειά σας κοριτσάκια!

Ελπίζω να είστε καλα...δεν σας έχω διαβάσει καθόλου...σήμερα γυρίσαμε απο χωριό! Ωραία περάσαμε αν και ο καιρός μας τα χάλασε...έριξε εχτές μια βρόχα...άλλο πράγμα...!!!

Εχτές το απόγευμα βγήκαμε στο χωριό σε παιδότοπο με το Αφροδιτάκι χιχιχιχι!!! Έπαιξαν τα κορίτσια μας πολύ και πέρασαν πολύ καλά....αλλά και εμείς οι μεγάλοι περάσαμε τέλεια και αλληλοσυμπαθηθήκαμε όλοι χαχαχα....ανανεώσαμε το ραντεβού μας για καλοκαιρινά μπάνια!!! :)

Καλησπέρα κοριτσάκια μου!

Κακό.. φθινόπωρο! :mrgreen:

Μα τι τρελός καιρός βρε κόρες?? Τρελός λέμε! :rolleyes:

Είχα ένα γεμάτο αλλά υπέροχο Σαβ/κο.

Χθες, πολύ-πολύ δουλειά, λαϊκή, ξανά δουλειά και κατέληξα σπίτι στις 7 παρά... αμέσως ετοιμάστηκα και έφυγα. Είχα ραντεβού με τη δασκάλα και τις συναθλήτριές μου. Μας έβγαλε έξω η δασκάλα μας, να μας "κεράσει" για την γιορτή της. Και περάσαμε.. μούρλια! Πήγαμε πολύ-πολύ κοντά στο σπίτι μου, σ' ένα μαζεδοπωλείο με ζωντανή μουσική και περάσαμε υπέροχα. Πόσο καιρό είχα να βγω με τις φίλες μου... χρόνια!

Σήμερα πήγαμε στο αγαπημένο μου πεθερικό για φαγάκι, διαβάσαμε και έκανα μπόλικες δουλίτσες.

Να σας βάλω μερικές να εμπευστείτε για τα σπιτάκια σας! ;)

Έπλυνα πολύ καλά, μέσα, έξω, τα πλακάκια αλλά και το κομμάτι του πάγκου μου, που τον έχω τοποθετημένο, το φούρνο μικροκυμάτων μου. Αρχικά έβαλα μέσα ένα μπωλ με νερό, το ρύθμισα στα 2-3 λεπτά και μετά καθάρισε πανεύκολα.

Ελαμψε!

DSCN0728_zpsccf384fa.jpg

Μετά, έβαλα τα βιτεξάκια μου να "πλένονται"

DSCN0725_zps31791d5d.jpg

Έβαλα πλυντήριο πιάτων και μαζί και το "πιατάκι" που βάζω τα καθαριστικά μου, κάτω από τον νεροχύτη:

DSCN0730_zpse7290628.jpg

...σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια, μάζεψα το σπίτι, ετοιμασα βραδυνό για όλους, έβγαλα το πάπλωμα του φιογκακίου και του έβαλα κουβερτούλα, ετοίμασα νυχτερινό πλυντήριο ρούχων....

Αύριο έχω τρελή δουλίτσα το πρωί και γενικά αυτή και η επόμενη εβδομάδα είναι φουλ και από δουλειά και από εξωτερικές δουλίτσες.

Σας φιλώ όλες γλυκά!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσακια, μα τι βρωμοκαιρος???

σημερα δεν βγηκαμε καθολου κ ετσι εκανα αρκετες δουλιτσες, οχι καθαρισματα κτλ, αλλα συμμαζεματα

σηκωθηκαμε με τον αντρα μου κατα τις 10 κ ηπιαμε καφεδακι χαλαρα(εφτιαξα κ τα νυχια μου, σχημα κ πετσακια αλλα δεν τα εβαψα) μεχρι τις 11 που σηκωθηκε η μικρη. την ετοιμασα, πηρα κ τις ξαδελφες να παιξουνε κ εγω ξεκινησα:

1. εστρωσα κρεβατια
  2. περασα μια το μπανιο
  3. καθαρισα κ εβρασα χορτα
  4. εβαλα γιγαντες να μουλιασουν
  5. εβαλα στον φουρνο τσιπουρα με πατατουλες για ολους μας
  6. επλυνα τα χτεσινα της λαικης
  7. εκανα μινι εκκαθαριση καθαρισα κ τακτοποιησα το ψυγειο (τα πολλα πολλα)
  8. συμμαζεψα μερικα ρουχα που γυροφερνανε
  9. λουστηκα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  10. εβαλα της μικρης να φαει
  11. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  12. ετοιμασα τραπεζι κ φαγαμε
  13. μαζεψα κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο
  14. επλυνα κ το ταψι
  15. περασα παγκους-εστιες
  16. κοιμηθαμε οικογενειακως
  17. σηκωθηκαμε αλλαξα κ ταισα την μικρη
  18. εφτιαξα καφεδακι κ εβαλα τους γιγαντες στην χυτρα
  19. εβαλα ψωμι να γινεται
  20. εβαλα στην θεση τους ολα τα σιδερωμενα (5 πλυντηρια)
  21. μαζεψα τα πασχαλινα, αυριο θα μπουν σε κουτα κ στο παταρι
  22. εφτιαξα την διακοσμηση οπως ηταν πριν αλλα δεν την τελειωσα, κατι θελω να αλλαξω
  23. εβγαλα κατι λεκεδες απο 3 ρουχα με βενζινη
  24. εβαλα τους γιγαντες στο ταψι, τους ετοιμασα κ τους εβαλα να γινουν
  25. ταισα κ αλλαξα την μικρη

κατσαμε χαλαρωσαμε λιγακι, την εβαλα για υπνο κ εφτιαξα για εμας ντακος με το φρεσκοψημενο ψωμι που μολις εγινε!

αυτα τα ολιγα απο μενα!

βουλα ευχαριστω, σιγουρα θα το κανονισω, ακουγεται τοσο ωραια!

βασια καλως ηρθατε! μπραβο για το καφεδακι κ το παιχνιδι!

καλη αρχη στα παιδακια κ τις μαμαδες που ξεκινανε σχολειο αυριο!!!

σας φιλω καλο βραδυ!

καλημερα! :)

ξανα σχολεια και τα κεφαλια μεσα!

τελικα, μπορει να τρεχω ολη μερα αλλα τελικα την χρειαζομαι και λιγακι αυτην την "πιεση" αλλιως δεν λειτουργω.. :? Ολες αυτες τις μερες ξεκουραστηκα μεν, αλλα βγηκα εντελως εκτος προγραμματος, εκτος απο το Μ. Σαββατο που εκανα πολλα, ολες τις υπολοιπες μερες τα 'χα φορτωσει στον κοκορα!! :tongue: Μεσημεριανο στις 4-5 το μεσημερι τρωγαμε (κι αυτο ηταν τραχανας ή μακαρονια ή πατατες με αυγουλακια και αλλα παρομοια ευκολακια :rolleyes: )

Με τον ψυλλο που με ρωτησατε τιποτα δεν εκανα ακομα λογω καιρου, εχω το παιδικο σε καραντινα κανονικη και κοιμιζω τα παιδια στο σαλονι (ανοιγει ο καναπες).. Τουλαχιστον δεν εχουνε νεα τσιμπηματα.. Ειδωμεν... :?

Τελος, για να σας φτιαξω τη μερα σας βαζω να δειτε μια υπεροχη τριανταφυλλιτσα που εχω στην αυλη και οποτε την κοιταζω με ξετρελαινει το χρωμα της! :D Ειναι αδικημενο φυσικα στην φωτο παααρα πολυ, κατι σαν πορτοκαλοροζ, μαλλον κοραλλι του ταιριαζει πιο πολυ! :mrgreen:

2014-04-28105601_zps8a998030.jpg?t=1398672541

Σας φιλω! Και παλι καλημερα! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα!

Μαριάννα για τους ψύλλους εμείς παλιά είχαμε κάνει τα εξής.....σκουπίσαμε το στρώμα με ηλεκτρική και μετά περάσαμε απο πάνω απο το στρώμα με μπιστολάκι για μαλλιά στο καυτό.....αφήναμε να περνάει ζεστός αέρας σε όλα τα σημεία...το τουμπάραμε και το ίδιο πάλι....ψεκάσαμε όλο το δωμάτιο με τέζα και ειδικά στις χαραμάδες και καθαρίσαμε πολύ καλά το δωμάτιο απο χαρτόκουτες...! Επίσης τα ξύλα του κρεβατιού τα βγάζεις έξω και τους ρίχνεις καυτό νερό ή ξύδι!

γεια σας καλες μου φιλες! τι μου κανετε?

εγω ακομη στην δουλεια...ειχα λιγο τρεξιμο.......

για να μαζευομαστε...για να οργανωθουμε λιγο....

τι το περασατε εδω ?καμπινγκ??? μουαχαχαχαχα!

εμεις πσκ στο σπιτι μας Σερρες....Ε βρε κοριτσια μουλιασαμε στην βροχη1 Δεν σταματησε ουτε για μια ωρα...σαν την μεγαλη βδομαδα......

χαλια.....

Ημασταν μεσα κι εγω αναγκαστικα εκανα ολο δουλειες........:twisted:

:?εβαλα 2 πλυντηρια που δεν στεγνωναν κ ταχα απλωμενα κατω απο τεντα κ μου΄βγαλαν την ψυχη.....

:?σιδερωσα τα ατελειωτα......

:?χωρισα για δωσιμο 4 κατηγοριες......

για αδερφο μου του γιου μου......

για εγγονη νταντας ,της κορης μου....

για εκκλησια δικα μας κ παιδικα οχι πολυ καλα.....

για δικη μου αποθηκευση που θα κρατησω....

:?Σαββατο εκανα μυφοπιλαφο,μυδια σαγανακι κ τηγανιτα φρεσκα λιθρινακια....

(τα μυδια ηταν κατεψυγμενα απο θαλασσιο κοσμο,ταχα παρει Καθ.Δευτερα κ δεν με πολυαρεσαν κ ηθελαν κ καθαρισμα-τραβηγμα το τριχακι)

:?Κυριακη εκανα 3 κοτσια σε γαστρα κ τηγανητα κολοκυθακια κ μελιτζανες

:?Παρασκευη πηγαμε ολοι μαζι απογευμα στο σουπερ.....

:PΕιμαι πολυ χαρυμενη γιατι την μικρη μου την πηρε η μαμα μου δωρο ρολοι (φλικφλοκ απο σουοτς-ζητουσε η ιδια) κ εμαθε αμεσως την ωρα!!!

Η δασκαλα σημερα με ειπε τα καλυτερα κ ψηλωσα 10 ποντους!!

:-DΕπισης χθες κατεβηκαμε στην πυλωτη να κανουν τα παιδια ποδηλατο γιατι μας το ζητουσαν συνεχεια κ εμαθε η μικρη μου αμεσως χωρις βοηθητικες!

Χθες τις βγαλαμε κ εκανε ανετα κ συνεχεια μεχρι 3 πεταλιες ολοκληρες .....

φιλια ......

θα σας γραψω και απο σπιτι!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλησπερα!!!!

δημητρα καμπινγκ η κατασταση εδω!!! πρεπει να ερθει η μανα να οργανωθουμε λεμε!!!!

τι κανετε? τι βροχη ηταν αυτη πριν λιγο, σαν χαλαζι!

εγω σημερα ενδιαμεσα απο την δουλεια εκανα τα εξης:

1. ανοιξα να αεριστει
  2. εστρωσα κρεβατια
  3. αλλαγμα -ταισμα της μικρης
  4. εβγαλα ολα τα σκουπιδια απο παντου κ τα πεταξα
  5. εστρωσα ριχταρια στους καναπεδες
  6. εβαλα 2 ποτηρια στο πλυντηριο πιατων κ το εβαλα να πλενει (ξαναριχνει καρεκλες τωρα)
  7. κατα τις 2 κ κατι πηρα την μικρη απο την πεθερα κ την αλλαξα-επλυνα κ εβαλα να φαει
  8. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  9. την εβαλα για υπνο
  10. εστρωσα για εμας τραπεζι κ τωρα περιμενω να ερθει ο αντρας μου να φαμε.

το απογευμα εχει

• σκουπισμα
  • σφουγγαρισμα
  • περασμα το μπανιο

εσβησα αρκετα απο την λιστα μου αλλα προσθεσα κιαλλα, οπως να δω τι καλοκαιρινα εχει η μικρη κ να ξακαθαρισω τα ρουχα μου, χειμωνιατικα καλοκαιρινα, να δωσω οτι ειναι κ να γραψω ελλειψεις. (το πασχα που εψαχνα να δω τι θα παρω μαζι, καταλαβα οτι εχω μια ντουλαπα ρουχα, αλλα στην ουσια εχω πολλες ελλειψεις) θα δωσω οτι δεν εχω βαλει εδω κ ενα χρονο!

αυτα προς το παρον!

σας φιλω, καλο μεσημερι!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια! Πρεπει να συγκεντρωθω γιατι τον τελευταιο καιρο δεν κανω τιποτα. Εχτες ειχα πολυ σιδερο και το εκανα ολο, εμειναν μονο κατι απλωμενα που με αυτο τον καιρο δεν βλεπω να στεγνωνουν. Ξεκαθαρισα και τα ρουχα του μικρου, του πηρα και κατι καινούργια. Πριν λιγο γυρισα απο τη δουλεια κι εφαγα, ταυτοχρονα εβραζα μακαρονια γι αυριο και τωρα που κανω τον κιμα θα πιω και το καφεδακι μου. Μετα θα παω να παρω το παιδι απο τους γονείς μου οποτε οταν γυρισω θα εχω να τον κανω μπανιο, να παιξουμε λιγακι και δεν ξερω αν προλαβω να κανω κατι αλλο. Α, εβγαλα ολα τα χαλια εκτος του παιδικου αλλα πρεπει τωρα να πλυθουν

Καλημερα σας καλες μου φιλες!!! καλημερα απο τισ Σερρες!!!!!!!!!!!!

παλι συννεφιά εδω.....κ εχθες απο το μεσημερι κ μετά παπάρα μας εκανε παλι.............

κ ολο λεω να μαζεψω τα χοντρα ρουχα κ ολο μετανιωνω.....

υοτου χαρηκα που ολα πηγαν καλ με την ελιά...εχω κι εγω απο δεξιά μεριά ακριβως εκει που περιέγραψες ...αλλά δεν σκεφτομαι να την βγαλω....

μαμακων/νου να χαιρεσαι τον συζυγο βρε κοριτσι!! παντα αγαπημενοι!! αν κ ετεροχρονισμενα οι ευχές μετρανε!! εχει δηλ τοσο σπανιο ονομα που φανταζομαι??

ετοιλεδ μεγιά την χύτρα!!! ειμαι μεγαλη φαν !!! την χρησιμοποιω συνεχεια!!! πολυ ευκολη κ πρακτικη.θα την λαατρεψεις....ουτε μουλιασμα τα φασολια....ουτε πολλη ωρα το μοσχαρακι....ολα πανευκολα....

κ την χρησιμοποιω κ ανοιχτη ως απλη κατσαρολα ,τωρα τελευταια , γιατι εχει αεροστεγες καπακι κ δεν παθαινει τιποτα το φαγητο μεχρι την επομενη που το τρωμε...με εσωσε δδδηλ κ τωρα που δουλευω κ μαγειρευω απο την προηγουμενη μερα!

ειρηνη χρυσσοχερα βρε μαμα...βαζεις κ φωτος κ λιγουρευομαστε!αξια!! εμεις παντως την Κυριακη παραγγειλαμε απεξω μπουγατσα το πρωι!!

-- τι καλα που μαζευτηκατε κ περασατε τοσο καλα οι συμμαθητριες!! εμεις εχουμε ψιλοχαθει....ειδα κ φωτος....ολες νεες ηταν...την δασκαλα δεν την καταλαβα!!

μαρια81 τις κουρτινες θα τις βαλεις σε πλυση για ευαισθητα ....

ή στην κρυα πλυση...εμενα παντως το μιελε εχει κ για μεεταξωτα συγκεκριμενα κ για κουρτινες συγκεκριμενα...

---αχ μακαρι να μην βρεχει την Πεμπτη ....εκδρομη-εκδρομη!!!!

μαριαννα βρε καλη μου κοπελιτσα..εκει που ζηλευουμε την ζωη στο χωριο κ το ομορφο σπιτι σου...βλεπουμε κ την πανεμορφη τριανταφυλλια σου..............

εκει μας πετάς την περιπετεια με τον ψυλλο κ ξενερωνουμε!!!!!!!!!!!1

Απορω που ξερεις κ πώς ειναι ο ψυλλος κ πώς κανει οταν πηδαει!!!

ελεος....σιχαινομαι τα εντομα κ τα ερπετα.....εχω εφιαλτες με αυτα...

μαμαβασια - αφροδιτακι καφεδακι ε???? σε Βραχατι ε????????τσ τσ τσ ετσι κανουν οι φιλες βρε??ντροπη!! υπουλες κ ποταπές.............

μουαχαχαχα!!!!!!!!!!! κ φυσικα αλληλοσυμπαθηστηκατε!!! (λολ)

την αλλη φορα θα πειτε κ εμενα να παρω το ιδιωτικο μου τζετ κ ναρθω...ενα τεταρτακι θα μου παρει!!

--αφροδιτακι ...ετοιμος ο διαδρομος προσγειωσσης στην βιλα σου ή να παρω το ελικοπτερο για το ελικοδρομιο στην ταρατσα της βιλας της Βασιας?

μουαχαχαχα!

ιωαννα ξεκαθαρισμα ρουχων .............ωχ............συνεχεια τους μικραινουν κ συνεχεια εχω μια σακκουλα που βαζω τα μικρα καθε φορα που σιδερωνω..........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια.

Μέρες έχω να μπω, αλλά βλέπω δεν γράψατε και πολλά.

Το Σαβατοκύριακο άλλαξα την ντουλάπα μου σε ανοιξιάτικη. Δεν βάζω ρούχα σε κούτες ή θήκες αλλά βγάζω όλα τα ρούχα έξω για να καθαρίσω την ντουλάπα καλά από μέσα, βάζω σε σακούλες τα κρεμαστά και τα βάζω στο πάνω μέρος(έχει ράγα με ασανσέρ) και αντίστοιχα κατεβάζω στο κάτω μέρος τα ρούχα της σεζόν και βάζω στριμωχτά σε συρτάρια τα ρούχα εκτός σεζόν και άνετα τα ρούχα της σεζόν. Είναι και μερικά που δεν τα αλλάζω θέση. Αν είχα ένα μεγάλο συρτάρι ακόμα δεν θα χρειαζόταν να πειράζω καθόλου τα συρτάρια.

Σειρά τώρα έχει η παπουτσοθήκη μου.

Έπλυνα και τα καλύμματα του καναπέ, μετά από πολλές αναβολές ένας εμετός του μικρού την Παρασκευή με ενεργοποίησε.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...