Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ευπειθώς αναφέρω τα πράγματα μπήκαν στο ντουλάπι. Θα χρειαστούν ανακατατάξεις για να χωρέσουν κι άλλα και να οργανωθεί καλύτερα, αλλά προς το παρόν τουλάχιστον δεν κυκλοφορούν σε κουζίνα και σαλόνι. και είναι και όμορφο....

Και ναι αποφάσισα να σουτάρω και μερικά ..... Ακούς; Σ' εσένα το λέω που γελάς κάτω από τα μουστάκια σου....

Λεπόν το πανεράκι στο ψυγείο δεν έχει πάθει τίποτε απολύτως. Το έχω επενδύσει με σακούλα νάϋλον που έχουν τα σούπερ μάρκετ για τα φρούτα και έχω βάλει μέσα ανάμεσα στα λαχανικά μου και μια χάρτινη σακούλα ή χαρτί κουζίνας που το αλλάζω κάθε που νοτίζει.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κοριτσάκια!! χάθηκα το ξέρω, πολύ τρέξιμο, ήρθαν τα σόγια από μακριά, τρέχω να προλάβω σπίτια, φτιάχνω κουλούρια με τη μαμα, κουλούρια με την πεθερά, τσουρέκια με τη μαμα, τσουρέκια με την πεθερα :o όλα εις διπλούν τα κάνω... τα πιτσιρίκια σπίτι με οδηγούν στην παράνοια, φιλοξενούμε και κόσμο για Πάσχα έρχονται αύριο και τρέχω και δε φτάνω... αχ! τελικά η γιαγιούλα μου είχε πάλι δίκιο.. έλεγε στη μαμά μου όταν ήμουν μικρή " οι γιορτές είναι για τις γυναίκες..." (εννοούσε προφανώς την κούραση)... αλλά είμαι χαρούμενη! κόσμος πάει κι έρχεται, πανικός!!:D τα μικρά ξεσαλώνουν με ξαδερφάκια και γειτονόπουλα και το κουδούνι δε σταματάει να χτυπάει!! Οργάνωση και τάξη μετά την Κυριακή του Θωμά!!! Φιλιά φιλενάδες!

μπράβο σου βρε noni, πολύ σε χαίρομαι..εμένα θα με είχε πιάσει παράκρουση με όλα αυτά! :D Είναι στον άνθρωπο τελικά να μην πελαγώνει με όλες αυτές τις δουλειές, παιδιά, σόγια κτλ..Καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση!

g8Sbp2.png

Αχ κορίτσια μου....

Μπήγα για 2 λεπτά να σας πω τα άσχημα νέα μου... :(:(

Ημασταν τόσο καλά... σηκωθήκαμε, πήγαμε τις βόλτες μας και μετά απευθείας στην πεθερά μου για φαγητό... και εκεί ο μικρός μου χτύπησε!!!

Ενα τοσο "απλό" χτύπημα... μπουρδουκλόθηκε και έπεσε με το σαγόνι στο πάτωμα... άρχισε να τρέχει τόσο αίμα... ζαλίστηκα από την μυρωδιά.... :?:cry::cry:... ο μικρός να τρέχει απαρηγόρητος... πρώτη φορά δεν μπορούσα να τον σταματήσω με τίποτα... έκλαιγε επί 45 λεπτά... η πεθερά μου να έχει φρικάρει, ο άντρας μου να του λέει "σταμάτα δεν είναι τίποτα", η αδερφή του άντρα μου να του λέει "έλα να σε παρω εγώ αγκαλιά"... ένας πανικός! Μου ρχόταν να τους βρίσω όλους!!!

Παίρνω το παιδί, λέω στον άντρα μου θέλει ράμματα, τουλάχιστον 1, είμαι σίγουρη. Ολοι να μου λένε πως υπερβάλΛω, εγώ τα νεύρα μου τα χάπια μου, τον παίρνω και φεύγουμε παμε στο ΙΚΑ Καλλιθέας που είναι ανοιχτά και μας λένε θέλει ράμματα, πρέπει να τον πάτε στο ΠΑΙΔΩΝ! Γουρλώνει τα μάτια του ο άντρας μου και με κοιτάει. Του λέω "άσε, θα στα χώσω όταν βρεθούμε μόνοι, πάμε στο Παίδων". :mad:

Πάμε στο Παίδων και τελικά του έκαναν 2 ράμματα. :cry::cry:

Τι να σας πω κοριτσια μου... αφου του βαλανε ενα σπρέυ-αναισθητικό, μας έβγαλαν έξω και μένα και τον πατέρα του και τον κράταγαν 3 για να του κάνουν τα ράμματα.... ο μικρός ούρλιαζε, έκλαιγε, φώναζε βοήθεια...!! :cry:

Εγώ ήθελα να κάνω εμετό... τέλοσπάντων, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα... έμεινα απ' έξω. Επιστρέψαμε σπίτι μας και κλείσαμε ραντεβού για τις 18 να βγάλει τα ράμματα. Τώρα που ήρθαμε είδα πως από την πίεση και τα κλάμματα του παιδιού έχουν σπάσει στη δεξιά του φατσούλα κάποια αγγειάκια και έχει μελανιάσει... Ρε παιδιά... έχω ψιλοφρικάρει αλλα το παίζω ήρεμη για το παιδάκι... :cry::cry::cry::cry:. Γιατί δεν αφήνουν τουλάχιστον την μάνα του παιδιού να του κρατάει το χέρι?

Συγνώμη που σας μαύρισα την καρδιά ήθελα να τα πω κάπου και δεν μπορώ να μιλήσω και στην φίλη μου στο τηλέφωνο γιατί ο μικρούλης είναι δίπλα μου! :cry::cry::cry:

Ειρηνάκι μου περαστικά στο αγγελουδάκι σου!! σε καταλαβαίνω απίστευτα, κι ο δικός μου έκανε ράμματα στο μέτωπο (61/2 παρακαλώ) όταν ήταν 3!! Καταλαβαίνω το άγχος και τη στεναχώρια σου, εμείς τον βουτήξαμε, πήγαμε νοσοκομείο και μπήκε ο άντρας μου να τον κρατήσει αλλά δεν καθότανε με τίποτα, τελικά τον τυλίξανε με σεντόνι και ο άντρας μου προσπαθούσε από πάνω να τον ηρεμήσει...:( όταν κάνανε τα ράμματα και τον πήρα αγκαλιά.... λιποθύμησε ο μπαμπάς μας! οι γιατροί είπαν από την πίεση... και μείναμε μια νύχτα όλοι μαζί στο νοσοκομείο, μας βάλαν σε ένα δωμάτιο και από τη μιά ο μικρός (τον κρατήσανε του κάνανε εξετάσεις και ακτινογραφίες για διάσειση) και από την άλλη ο μπαμπάς... κι εγώ καρεκλίτσα στη μέση.. διάβαζα παραμυθάκια στα αγόρια μου! Υπομονή αγάπη θα περάσει και δε θα φαίνεται τίποτα... εγώ τα πρώτα βράδια έβλεπα εφιάλτες ότι το παιδί πάει σχολείο και τα παιδάκια το λένε φρανκεστάϊν και τέτοια... είχα λαλήσει.... και τις πρώτες μέρες τα ράμματα φαίνονται τόσο μα τόσο χάλια..... υπομονή και βάλε του παιδιού ένα σταυρουδάκι.. να μη το ματιάζουν το ομορφούλι!!!!

μπράβο σου βρε noni, πολύ σε χαίρομαι..εμένα θα με είχε πιάσει παράκρουση με όλα αυτά! :D Είναι στον άνθρωπο τελικά να μην πελαγώνει με όλες αυτές τις δουλειές, παιδιά, σόγια κτλ..Καλά να περάσετε και Καλή Ανάσταση!

Μαριλού μάλλον είναι επειδή είμαι λίγο πιο χύμα νομίζω... Είμαι της φιλοσοφίας τα σπίτια καθαρίζονται όποτε θέλεις, τα παιδιά δεν τα ξαναβλέπεις ποτέ το ίδιο κάθε μέρα που περνάει... και έτσι κάνω ότι μπορώ αλλά κάνω και τα στραβά μάτια καμιά φορά:D

Διαφημίσεις

Λοιπόν πολύ καλά χρώματα είναι τα benjamin moore. Σου φαίνονται τσιμπημένα (έως φωτιά και λαύρα), αλλά ήδη από το πρώτο χέρι είναι τέλειο και το κυριότερο βάψαμε το σαλόνι Μάρτιο μήνα (υπερψόφος) το πρωί και το βράδυ βλέπαμε εκεί τηλεόραση και δε μύριζε τίποτα (ήμουν κι έγκυος και δεν το ήξερα κιόλας κι είχα ανέβει στη σκάλα κι έκανα τα κοψίματα η μουρλή).

ευχαριστω θα τα δω και αυτα... εγω έλεγα να παρουμε το vivechrom express που θέλει ενα χέρι επίσης! (τα 2 μου πεφτουν πολλά όπως καταλάβατε :) )

εσυ ανέβηκες στη σκάλα και έκανες κοψίματα... και εγω εκανα snowmobile στα καλάβρυτα και πηρα χαμπαρι οτι ειμαι εγκυος όταν ήμουν ήδη σχεδόν 2 μηνών! :) - σαίνι η δικιά σου ε???:rolleyes:

καλησπέρα κοριτσάκια!! χάθηκα το ξέρω, πολύ τρέξιμο, ήρθαν τα σόγια από μακριά, τρέχω να προλάβω σπίτια, φτιάχνω κουλούρια με τη μαμα, κουλούρια με την πεθερά, τσουρέκια με τη μαμα, τσουρέκια με την πεθερα :o όλα εις διπλούν τα κάνω... τα πιτσιρίκια σπίτι με οδηγούν στην παράνοια, φιλοξενούμε και κόσμο για Πάσχα έρχονται αύριο και τρέχω και δε φτάνω... αχ! τελικά η γιαγιούλα μου είχε πάλι δίκιο.. έλεγε στη μαμά μου όταν ήμουν μικρή " οι γιορτές είναι για τις γυναίκες..." (εννοούσε προφανώς την κούραση)... αλλά είμαι χαρούμενη! κόσμος πάει κι έρχεται, πανικός!!:D τα μικρά ξεσαλώνουν με ξαδερφάκια και γειτονόπουλα και το κουδούνι δε σταματάει να χτυπάει!! Οργάνωση και τάξη μετά την Κυριακή του Θωμά!!! Φιλιά φιλενάδες!

noni, αυτο που τα έκανες όλα εις διπλούν με πέθανε ... στα γέλια, μπράβο σου κοριτσάκι που το χαίρεσαι πανω απ' όλα!

εγω περισσότερο κλίνω προς τη marilou, δηλαδή δεν μπορώ τον πολύ μαζεμένο κόσμο, χωριστά ναι αλλά όχι όλοι μαζί :)

4U τι να τις κάνω.... θέλουν παρέα:D γέρασαν λένε .... ήμαρτον 55 χρονών γυναίκες.... κι άμα τους λέω βρε δεν ντρέπεστε η γιαγιούλα μου μέχρι τα 80 έφερνε τον κόσμο τούμπα λένε με ύφος απλανές... άλλα σκαριά οι παλιές.......... χαχαχαχα

χαχαχα δίκιο έχουν, συμφωνώ! Βρε παιδιά, η γιαγιά μου είναι 87 ετών, μεγάλωσε 4 παιδιά μόνη της (τα δύο δίδυμα) κι ακόμα δεν κάθεται στ' αυγά της..Τι τσουρέκια, τι κουλουράκια, πλέξιμο, κήπος, όλα τα κάνει! Είναι και κρητικιά, οπότε καταλαβαίνετε, δύο φορές ντούρασελ :D

Πάντως noni ναι, έχεις δίκιο, παίζει ρόλο και το πώς τα βλέπεις τα πράγματα και πρέπει να είσαι και λίγο χύμα..Αυτό μου λέει κι ο άντρας μου συνέχεια και το προσπαθώ..

g8Sbp2.png

Kαλημέρα σε όλες!!!!!!!

Εχω κέφια σήμερα,κάτι ο καιρός κατι που περιμένω την αδερφούλα μου,φτου φτου να μην με ματιάσω!:P:p

Σήμερα πρέπει να συμμαζέψω το σαλόνι και να στολίσω,(Μαριλού εγώ έβαλα το δεντράκι, αλλά το αμέλησα και δεν πήρα υλικά,μπράβο που το έκανες τουλάχιστον εσύ!),λίγα πραγματάκια βεβαια.

Οι γονείς μας θέλουν παρέα,δεν νομίζω πως δεν μπορούν να τα φτιάξουν.Και εγώ τα πρώτα χρόνια που δεν έκανα στο σπίτι μόνη μου τέτοια πράγματα καπώς έτσι ήμουν.Τώρα αν μπορώ πηγαίνω για παρέα και για βοήθεια αλλά χωρίς να σκοτώνομαι.Ευχαριστη διαδικασία είναι πάντως,μπαίνεις και στο κλίμα των ημερών.:-):-):-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν πολύ καλά χρώματα είναι τα benjamin moore. Σου φαίνονται τσιμπημένα (έως φωτιά και λαύρα), αλλά ήδη από το πρώτο χέρι είναι τέλειο και το κυριότερο βάψαμε το σαλόνι Μάρτιο μήνα (υπερψόφος) το πρωί και το βράδυ βλέπαμε εκεί τηλεόραση και δε μύριζε τίποτα (ήμουν κι έγκυος και δεν το ήξερα κιόλας κι είχα ανέβει στη σκάλα κι έκανα τα κοψίματα η μουρλή).

Είναι πολύ καλά ειδικά όταν πρέπει να περάσεις χρώμα,δεν αφήνει κενά και έχει και αντοχή στο πλύσιμο.Και τα βιβεχρωμ όμως είναι εφάμιλης ποιότητας και νομίζω είναι και ελληνική εταιρία:?:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

έχεις δίκιο έτσι σκέφτηκα και εγώ γι' αυτό το καθάρισα πριν απο λίγο.. και εμείς πρωτη φορά θα τα βάψουμε, πήγε ο σύζυγος πριν απο λίγο praktiker και δεν βρήκε υλικό (το πλαστικό χρώμα έιναι ακατάλληλο) ... και μόλις τώρα με καλεσε και μου είπε οτι ούτε σε χρωματολπωλείο της γειτονιάς βρηκε, αλλά του είπαν οτι θα το βρούμε στην Αθηνάς, οπότε μάλλον το Σάββατο θα το προμηθευτώ ή μετά το Πάσχα :)

χι χι χι τις ίδιες ιδέες έχουμε ... εγω λέω να αρχίσουμε βάψιμο κατα το Μάιο, διότι θέλεω να έχει αρκετή ζέστη και να είναι όλες οι μπαλκονόπορτες ανοιχτές... έχουμε σκοπό να κάνουμε απο 1-2 το πολυ δωμάτια κάθε ΣΚ, θα αργήσουμε να τελειώσουμε αλλά προτιμώ έτσι παρα να τρελλαθώ... είναι και η πρωτη φορά που θα βάψουμε μόνοι μας και μια ανησυχία την έχω για το αποτέλεσμα :)

Η μπογιά που υπάρχει για το τζάκι βγαίνει σε λίγες αποχρώσεις και δεν μου αρέσουν καθόλου.Εχω όμως την εντύπωση πως ο κουνιάδος μου, που έβαψε το τζάκι, το πέρασε με το πλαστικό που έβαφε το σπίτι και δεν εχει πάθει τίποτε.Θα ρωτήσω ξανα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας....

Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία!!! Σήμερα έδωσα ρέστα στην καθαριότητα, ήρθα στο χωριό το πρωί και ξεκίνησα με αυλή, έπλυνα καρέκλες, τραπέζια και μετά στο σπίτι σκούπισα, ξεσκόνισα, έκανα μπάνιο, τακτοποιήσα πράγματα απο σούπερ, τάισα την οικογένεια, και σφουγγάρισα....και μετά πήγαμε το απόγευμα με τα παιδιά να παίξουν με τα ποδήλατα....η μεγάλη μου η κόρη έμαθε να κάνει χωρίς βοηθητικές ρόδες....πόσο περήφανη ήταν :P :p και η μαμά κουκουβάγια να φωνάζει συνέχεια Μπράβο!!! :tongue: :tongue:

Καληνύχτα!!

Kαλημέρα σε όλες!Πως περνάτε?

Εχθές το πρωί ολοκλήρωσα την καθαριότητα και το στολισμό του σπιτιού και το καταευχαριστήθηκα μυρωδάτο και όμορφο!

Υποδεχτήκαμε την αδερφή μου και ηρθε και η νονά του μικρού και του έφερε τα δώρα του ,ήπιαμε και εμείς το καφεδάκι μας,το καταχάρηκε και ο μικρος!

Σήμερα έχω να πάω τα δώρα στη βαφτιστήρα μου και μετά θα βολτάρουμε.

Δουλειές τέλος!

Καλή Ανασταση να έχετε και να περάσετε όμορφα με τις οικογένειές σας!:):)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Κοριτσάκια μου...

Κοριτσάκια μου γλυκά!!!

Καλή Μ. Παρασκευή σας εύχομαι!

Συγνώμη που χάθηκα χθες, προσπάθησα κάποια στιγμή να μπω, το site αντιμετώπιζε πρόβλημα ... :rolleyes: αλλά εκτός αυτού καταλαβαίνεται τι γινόταν αυτές τις μέρες από δουλειά!!! :shock: ΧΑΜΟΣ!

Τέλος τώρα! Ξεκούραση και τα αγόρια μου!!!

Σήμερα ξυπνήσαμε χαλαρά και ντυθήκαμε, στολιστήκαμε, πήγαμε μια βόλτα από την εκκλησία να προσκυνήσουμε (κοινωνήσαμε οικογενειακώς χθες το πρωί), πήραμε καφεδάκια στο χέρι και μετά βόλτα στα μαγαζιά.

Ψωνίσαμε παπούτσια για το βαφτιστήρι μας, μερικά βραχιολάκια για κάποιες φίλες, ένα δαχτυλιδάκι για μένα... {θα σας το ανεβάσω αργότερα} πανάκριβο.. 5?!!! :tongue::tongue: Είναι απ' αυτά τα χρωματιστά, τα ανοιξιάτικα που κρέμονται διάφορα πάνω τους... δεν ξέρω αν τα χετε δει!

Τώρα ετοιμάζω μια φακή να φαμε και μετά... ξάπλεςςςςςςςςςςς μέχρι το βράδυ που θα πάμε στον Επιτάφιο!

Επανέρχομαι! ;);)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...