Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα αγαπημένες μου!

Ο καιρός πολύ μουντός βρε κορίτσια μου... και λίγο τα κέφια μας... αλλά δεν θα "πέσουμε", θα το δουλέψουμε... ;)

Πως είστε? Ελπίζω όλες χαρούμενες και γερές.

Ξυπνήσαμε με το φιογκάκι και ήδη έκανα κάποιες δουλίτσες:

Άπλωσα, στην απλώστρα, ένα πλυντήριο με σκούρα

Μάζεψα τα εκτός θέσεις

Εστρωσα κρεβάτια

Δείτε ασιδέρωτα και.. κλάψτε: :mrgreen:

DSCN0677_zpsa7d11dcc.jpg

Επίσης, από ένα μαγαζί στην Καλλιθέα, που έχει μικρά και εκνευριστικά αλλά μερικά πολύ χρήσιμα, αγόρασα θήκες για τις οδοντόβουρτσές μας.Εξαιρετικά χρήσιμες για μένα, ήδη τις αποθήκευσα για μελλοντική χρήση:

DSCN0660_zps7bf533b6.jpg

Για την ώρα σας φιλώ και πάω να συνεχίσω τις δουλίτσες μου.

Εδώ γύρω θα είμαι ;) .

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημερα κορίτσια ομορφα!Χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!

Βασιλικη να χαιρεσαι την κορουλα σου!Πολύχρονη και δυνατη να ειναι,υγιης και ευτυχισμενη!

Ειρηνη μεγεια τα ψωνια σας!

Ιωαννα και του χρονου!

Δημητρα ,δες το από την αλλη πλέυρα ...και γιατι να εισαι ετσι?

Μην κοιτας τι δεν εχεις δηληδη αλλα τι εχεις και σιγουρα ειναι πάρα πολλα!Την υγεια σας ,την ομορφη οικογενεια σας....τοσα αλλα ....

Μαριαννα ,μπραβο που καταφερες και μαζεψες το σπίτακι σου!

Στα δικά μου τωρα,εχθες βγηκαμε βολτιτσα και με μεγαλη παρεα ηπιαμε καφεδακι και τα παιδια επαιζαν στην παιδικη χαρα.Μαζευτηκαμε το μεσημερι ,εφτιαξα μια μακαροναδα με απλή κοκκινη σαλτσα,κοιμηθηκαμε οικογενειακως και το απογευματακι ηρθε μια φιλη με το γιο της και εγω επιασα σιδερο.Εκανα καπου στα 4 πλυντηρια αλλα εχω ακομη αλλο ενα συν οσα περιμενω να στεγνωσουν.

Το ασχημο ειναι πως μαλλον περναω καποια ιωση και σε συνδυασμο με την αλλεργια της ανοιξης με εχει διαλύσει το συναχι.Ελπίζω να καλυτερευσω γιατι δεν αντεχεται.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γεια σας κοριτσια, χρονια πολλα Χριστός Ανέστη!

Εμείς περασαμε ηρεμα οικογενειακα, ψησαμε παϊδάκια και οχι ολοκληρο αρνι. Σημερα εχει τη γιορτη του το καμαρι μου! Οι δουλειες που εκανα αφορουσαν κυριως τα διαδικαστικα για την λειτουργια που καναμε, εχουμε ενα εκκλησακι σπιτι και σημερα γιορταζει! Ο μικρος το μ. Σαββατο εκανε πυρετο κι εμετο αλλα ευτυχως δεν κρατησε!

Ειρηνη αν κρατησεις τη σκουρα κουρτινα καλυτερα να βαψεις σε κατι παλ τον τοιχο για να κανει και αντιθεση με τα επιπλα και να τα τονιζει. Αληθεια στην εκθεση που γινεται το Μάιο πηγαινεις?

Και του χρόνου, κορίτσι μου και ευχαριστώ για την άποψή σου.

Ναι, συνήθως πάω αλλά όχι πάντα. Μου στέλνουν την "πρόσκληση" αλλά εξαρτάται τι θα έχω να κάνω εκείνο το 3ήμερο. :D

Αύριο γιορτάζει το κοριτσάκι μου. Έχει δύο ονόματα. Αλλά την γιορτάζω του Αγίου Γεωργίου που είναι το πρώτο της όνομα.:):)

Να την χαιρόμαστε! Γερή, ευτυχισμένη και καλοτυχο, το λατρεμένο μου Νεφελάκι!!!!!!! Πάντα να μας κάνει περήφανους!

777885dugw57gt25.gif

.....απο δουλειες στο σπιτι δεν εχω κανει τιποτα......

ευτυχως ειναι συμμαζεμενα κ καθαρα απο τις δουλειες που εκανα μεχρι κοκκινη Πεμπτη...

κ ασχετως του καιρου που βελτιωθηκε εδω στα βορεια (οχι παρα πολυ ακομη ...) τα κεφια δεν ειναι πολυ ανεβασμενα!.....

ισως μου ηρθε αποτομα που γυρισαμε τοσο γρηγορα στην δουλεια, ισως μου ηρθε ασχημα το πολυ φαγητο....ισως με χαλαει που δεν εχω αρκετο χρημα για ψωνια κ οι βιτρινες ειναι τοσο ωραιες,,,,

προσπαθω να ανεβω!!!

... σε καταλαβαίνω. Πριν 2 εβδομάδες, ήμασταν στη Γλυφάδα για περπάτημα και οι περισσότεροι κρατούσαν από 2-3 τσάντες. Σε συνδυασμό με τις υπέροχες βιτρίνες αισθάνθηκα "άσχημα" και "ήθελα και γω". Αλλά τ σκέφτηκα και απλώς για μία ακόμα φορά διαπίστωσα πως επικεντρωνόμαστε στα "λάθος" πράγματα. Μας έχουν ποτίσει τόσο πολύ με αυτό το καταναλωτικό σύστημα που θέλει να ψωνίζουμε για να νιώθουμε όμορφα που είναι τόσο δύσκολο ν' αντισταθούμε.

ΑΝΕΒΑ!

777885dugw57gt25.gif

καλημερα! τι κανετε? η χτεσινη μερα ηταν τοσο ωραια κ σημερα μουνταμαρα!!! εχτες πηρα την μικρη μαζι μου για κατι δουλειες στην τραπεζα, κυρια ηταν!!! μεγαλωνει το παιδακι μου!

απο δουλειες εκτος τα καθημερινα, επλυνα το πλυντηριο πιατων μεσα-εξω κ τα φιλτρα κ σκουπισα ολο το σπιτι

φαγητο εχω οποτε χαλαρα!

ειρηνη με γεια τις αγορες! κατι τετοιο ειναι ε?9k=images?q=tbn:ANd9GcRHoJFycEVemET1TVVj0p4L-QE7SCENGGpX8Cwic42WHC2V6oNCπολυ της μοδας!!! φυσικα κ η τιμη δεν παιζει κανεναν ρολο, αλλα η χαρα του καινουργιου! (κλαιω κλαιω!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:)

βασω μου να χαιρεσαι το κοριτσακι σου, γερο κ τυχερο!

δημητρουλα ανεβα κοριτσακι , σε λιγο θα μιλαμε για διακοπες κ θαλασσα!

χρυσα περαστηκα, αχ τυχερη που σιδερωσες.... εχω απειρα απλυτα!!! 1 για απλωμα κ ενα για σιδερο!

εγω κλασσικα στην δουλεια, τωρα παω να ξυπνησω την μικρη, να την ετοιμασω και να την φερω κατω!

σας φιλω!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!

Πολυ μουντος καιρος κι απο αυριο λεει βροχες.

Κοριτσια πρεπει να οργανωθω, το σπιτι δουλευει στον αυτοματο, εχουν μεινει πισω πολλες δουλειες, μ εχει πιασει κατι τον τελευταιο καιρο και δεν θελω να κανω τιποτα. Πρεπει ομως να βγαλω τα χαλια, δεν παει αλλο και να πλυνω κατι χοντρα μπουφαν και ν αλλαξω και κουρτινες στο σαλονι!

Να σας ρωτησω κατι, το πατωμα μου ειναι με πολυ ανοιχτο μπεζ γυαλιστερο πλακακι, τους αρμους που γινονται μαυροι πως τους καθαριζουμε?

Καλημέραααα!!!

πάλι μουνταμάρα σήμερα γκκκρρρ!!! Στο σπίτι μέσα σήμερα καθόμαστε...εδώ έχει πολύ αέρα και συννεφια και κάνει κρύο!

Να δείτε που μόλις γυρίσω Αθήνα θα πιάσει ζέστη και θα έχει τέλειο καιρό....χαχαχα ο Νόμος του Μέρφι!

Καλημέρα κοριτσάκια να χαιρομαστε τους Γιωργηδες και τις Γιωργίες μας

:)

Χτες πολλές πολλές εκκρεμότητες στην δουλεια και τελειωσα αργα ο μικρός ειναι καλύτερα και πήγε σήμερα σχολειο

Ευτυχως γιατι πολύ γκρινια για το ποιος θα τον κρατήσει

Χαχα εχτες τελειωσα παραγγελιες μέχρι αργά και τακτοποιησα θέλω να σας το βάλω- το υποσχομαι - κάποιες διακοσμητικες τάσεις - για την άνοιξη

χαχα !!! Ευτυχως δεν έχω καθολου σίδερο!!!

:) :)

Εδω σημερα εχει τελειο καιρό και το θερμόμετρο διπλα στην πόρτα της εισόδου ,οπου ειναι και σκια δειχνει 27.Σε λιγο που θα πάμε στη μαμα μου νομιζω θα βαλω καλοκαιρινα του μικρου.Εχω πιασει και δουλειες και ελιωσα.

Συμμαζεψα λοιπόν ολο το σπίτι ,

εστρωσα το κρεβατι μας ,

αλλαξα τα σεντονια του μικρου ,

εβγαλα εξω το παπλωματακι του αεριστει,

επλυνα τα βραδυνα πιατικα ,

σαπουνισα καλά παγκους και λοιπά,

επλυνα καλά το μπάνιο μας και αλλαξα πετσετες και χαλάκι,

εβαλα μια καλή σκουπα και σε λιγο θα φυγουμε για τη μαμα μου και θα σφουγγαρισω.

Βασια απ'ότι ειδα εδω θα χαλασει ο καιρος αυριο αλλα από Παρασκευη πάλι φτιαχνει.

Ιωαννα εκτος από χλωρινη δεν σκεφτομαι κατια λλο.Εγω ατο που κανω στα πλακακια της κουινας που πιο ευκολα πιανουν βρωμια ειανι να ριχνω ζεστο νερο κατω και απορρυπαντικο και τα τριβω με μια σκουπα ,τοσο ωστε γινεται μια καλη σαπουναδα.Μετα με καθαρο νερο και σφουγγαριστρα τα περναω, ξεβγαζονται και γινονται λαμπίκο!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα!

Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!

Βασούλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!Να είναι γερό και τυχερό!

Μαριαννάκι μπράβο για τις τακτοποιήσεις σου!

Χρύσα περαστικά σου!Μια απο τα ίδια και εγώ απο χτες...

Ειρήνη με γεια τα ψώνια σας!!!!

Χτες παραήμουν ζαλισμένη και έκανα τα βασικά στο σπίτι.Σήμερα ελπίζω να κάνω παραπάνω,για να δούμε....

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια

Χρόνια Πολλά κ να χαίρεστε τους Γιώργηδες κ τις Γεωργίες σας

Εχω αδερφό κ πεθερό εγώ.

Είπα να γράψω τωρα που έχω χρόνο αλλιώς πάλι οφφ με βλέπω

Το τελευταίο διάστημα με είχε πιάσει {κ ακόμη το έχω δηλαδή χε χε } να μην ασχοληθώ ιδιαίτερα με το σπίτι παρά μόνο συντήρηση κ να βγαίνω βγαινω για βόλτες για οτιδήποτε για πάρκο με τα μικρά, για καφεδάκι με φίλες ή για ψώνια ή για σουλάτσο στην πλατεία.

Γέμισα λοιπόν μπαταρίες μου, έκανα μικρό ψωνάκια κρέμες, {καλά έχω κολλήσει με το αφρόλουτρο κ κρέμα της bioten βούτυρο κακάο κ macademia μυρίζει θεικά!! δοκιμάστε το} πήρα καλλυντικούλια παλέτες σκιών της sleek κ κραγίον δυο ένα ροζ ροζ κ ένα nude χε χε αλλά τα φοράω κάθε μέρα έτσι δεν κάθονται, πήρα και μικρά φο μπιζού βραχιόλια κ δαχτυλίδια κ μπορώ να πω κάλά έκανα , δεν ξόδεψα πολλά είχα πολύ καιρό να κεράσω τον εαυτό μου έτσι κ πολύ το χάρηκα κ ανανεώθηκα!

Πήρα δωράκι κ στην μητέρα μου μια τσάντα κ στον πατέρα μου ένα μπλουζάκι κοντομάνικο γκρι τύπου πόλο για να τους ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια τους τόσο καιρό.

Τώρα αν τα καταφέρω τον επόμενο μήνα σειρά έχει κανένα ρουχαλάκι για ανανέωση :rolleyes::cool:

Χτες έστειλα την μικρή στην μητέρα μου κατά τις 1 κ ενώ είχα ξεκινήσει από τις 11 να κάνω γενική τελειώσα στις 3μιση περίπου στο χαλαρό.

Σκούπισα , ξεσκόνισα, σφουγγάρισα

Επλυνα τα πατάκια κ τα κρέμασα

έβαλα ένα άδειο πλυντήριο να καθαριστεί με σόδα κ ξύδι

Καθάρισα ντουλάπια κ συσκευές από έξω

έβαλα πλυντ. πιάτων

Πέρασα πανάκι το ψυγείο από μέσα τα ράφια κ τα συρτάρια

Αέρισα κ τίναξα παπλώματα κουβέρτες

Μάζεψα ανακύκλωση κ σκουπίδια

Σκούπισα το μπαλκόνι κ το σφουγγάρισα

Πέρασα πανάκι πόρτες πόμολα κ διακόπτες

Εβαλα πετσέτες κ άσπρα πλυντήριο

Και σαπούνισα όλα τα πλακάκια στο μπάνιο τσακ μπαμ έλαμψε όμως το άτιμο!

{Τώρα όσον αφορά τις ανοιξιάτικες δουλειές....αποφάσισα να φέρω μια κοπέλα να κάνει τα χοντρά παντζούρια, κάγκελα, μπαλκόνια, πατάρια ντουλαπών κ ντουλαπιών, χαλιά τίναγμα πριν τα μαζέψω τώρα το Μάιο, τοίχους κ πόρτες , να τραβήξει συσκευές έξω κτλ κ ότι άλλο βγει γιατί δεν την παλεύω να τα κάνω μόνη μου με τίποτα φέτος κ προτιμώ να πληρώσω :rolleyes::cool:}

Τελείωσα τις δουλειές μου έκανα μπανάκι. Και πριν φύγω έβαλα το στεγνωτήριο να δουλεύει βγήκα για καφεδάκι με φίλες κ μετά πήγα από την κουμπάρα μου κ μόλις έκλεισε το μαγαζί της πήγαμε για ένα κρασάκι

Μα να μην εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που έχουν την μικρή μου???

Πήγα μάζεψα την μικρή κ γυρίσαμε .......ειλικρινά το αίσθημα να μπαίνεις σε πεντακάθαρο μοσχομυριστό σπίτι δεν συγκρίνεται με τίποτα!!

Αυτά τα πολλά από μένα σχετικά με δουλειές :mrgreen:

Μ.Παρασκευή έκανα κ τα νυχάκια μου, καιρό το περίμενα , μεγάλωνα τα νυχια μου καιρό τώρα κ επιτέλους τα έκανα ημιμόνιμο ένα υπέροχο καρπουζί απαλό κ σήμερα έχω ραντεβού για ποδαράκια :mrgreen:

Αυτά τα νέα μου , πάω να σας διαβάσω

φιλιάαααααααααααα

Σουσουραδίτσες μου γλυκές, εδώ είμαι πάλι.

Βγήκαμε για λίγο, ν' αλλάξω ένα υλικό της δουλειάς μου και με την ευκαιρία αγόρασα και ένα κοραλί, ονειρικό κραγιόν, μαζί με το μολύβι του. Το κραγιόν της σεζόν! Αχ, ανέβηκαν τα κέφια μου λέμε! ;)

Πήγαμε σούπερ μάρκετ, φούρνο και επιστρέψαμε. Απίστευτη ζέστη κάνει! Ηθελα να φορέσω καλοκαιρινό πέδιλο.. έσκασα λέμε. :|

Ζύμωσα μπιφτεκάκια για σήμερα και ένα μέρος μπήκε στην κατάψυξη:

DSCN0684_zps06c08fda.jpg

Δείτε και το υπέροχο βραχιολάκι που μου έκανε δώρο χθες μία φίλη και πελάτισσα:

DSCN0683_zps81638509.jpg

Δεν είναι πολυ.. πριγκιπικό? :mrgreen::mrgreen:

Το συνδυαζω με το υπέροχο δαχτυλιδάκι μου, {Γιωτάκι ακριβώς αυτό είναι μόνο που είναι σε "λευκό-χρυσο"!!!! Υπέροχο ε? }, που σήμερα το φόρεσα στο μικρό μου δαχτυλάκι "κανονικά" και ήταν ακόμα πιο υπέροχο!

Κορούλες πάω να σιδερώσω γιατί το απόγευμα έχω υποσχεθεί στο φιογκάκι {γιατί χθες δούλευα μέχρι αρκετά αργά} να πάμε σινεμά στο ΡΙΟ Νο. 2 ;)

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα κοριτσια! Χρονια πολλα σε οσους γιορταζουν σημερα!

Πολυ μουντος καιρος κι απο αυριο λεει βροχες.

Κοριτσια πρεπει να οργανωθω, το σπιτι δουλευει στον αυτοματο, εχουν μεινει πισω πολλες δουλειες, μ εχει πιασει κατι τον τελευταιο καιρο και δεν θελω να κανω τιποτα. Πρεπει ομως να βγαλω τα χαλια, δεν παει αλλο και να πλυνω κατι χοντρα μπουφαν και ν αλλαξω και κουρτινες στο σαλονι!

Να σας ρωτησω κατι, το πατωμα μου ειναι με πολυ ανοιχτο μπεζ γυαλιστερο πλακακι, τους αρμους που γινονται μαυροι πως τους καθαριζουμε?

Οπότε, να υποθέσω, και οι αρμοί σου είναι σε ανοιχτό χρώμα?

Εγώ ευτυχώς, τα έβγαλα τα χαλιά! Ουφ.. ήταν μέσα στη βρώμα.. :?

Γέμισα λοιπόν μπαταρίες μου, έκανα μικρό ψωνάκια κρέμες, {καλά έχω κολλήσει με το αφρόλουτρο κ κρέμα της bioten βούτυρο κακάο κ macademia μυρίζει θεικά!! δοκιμάστε το} πήρα καλλυντικούλια παλέτες σκιών της sleek κ κραγίον δυο ένα ροζ ροζ κ ένα nude χε χε αλλά τα φοράω κάθε μέρα έτσι δεν κάθονται, πήρα και μικρά φο μπιζού βραχιόλια κ δαχτυλίδια κ μπορώ να πω κάλά έκανα , δεν ξόδεψα πολλά είχα πολύ καιρό να κεράσω τον εαυτό μου έτσι κ πολύ το χάρηκα κ ανανεώθηκα!

Πήρα δωράκι κ στην μητέρα μου μια τσάντα κ στον πατέρα μου ένα μπλουζάκι κοντομάνικο γκρι τύπου πόλο για να τους ευχαριστήσω για όλη τη βοήθεια τους τόσο καιρό.

Με γεια τα ψώνια σου και μπράβο για τα δωράκια στους γονείς σου! ;)

Οσο για τις βόλτες που λες, συμφωνώ 100% μαζί σου. Οργάνωση στο σπίτι, λίγες δουλειές για τακτοποίηση και.. έξω! Ζωή!!! ;);)

777885dugw57gt25.gif

XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΚΑ ΜΑΣ..

Τι κανετε αγαπημενες μου?

Αχ ποσο χαρηκα που επεστρεψες Ειρηνη μου..ηρθες και εφερες την αναννεωση...μην ξαναλειψεις...και εγω θελω να βγαλω τα χαλια αλλα λεω να φτιαξει λιγο ο καιρος η μικρη μου καθεται συνεχεια κατω..μεγεια τα ψωνια,ακομα και τα μικρα μας φτιαχνουν την διαθεση..

Βασιλικη να χαιρεσαι το παιδακι σου να ειναι παντα γερο και εσεις να την καμαρωνετε..

Μαρια να τα εκατοστησει το ζουζουνι σου..

Ιωαννα,Καλαμαρακι να τους χαιρεστε τους δικους σας..

Χρυσα και του χρονου να περασετε τοσο καλα και ακομα καλυτερα..

Περαστικα και στα αρρωστα παιδακια..

Εμεις φυγαμε την Μ.Παρασκευη και επιστρεψαμε χθες το βραδακι..καλα περασαμε αν και λογω της γιαγιας μου οι δικοι μου δεν ψησανε..προχθες το απογευμα πηγαμε στον παππου μου και μ'επιασε μια στεναχωρια που τον ειδα ετσι αλλα και που δεν ηταν εκει η γιαγιουλα μου..παντα μας περιμενε με καραμελες και σοκολατες για τα κοριτσια..αχ..

Χθες με το που γυρισαμε αδειασα τις βαλιτσες εβαλα ενα πλυντηριο με ρουχα των παιδιων μαζεψα τα πραγματα που φεραμε,επλυνα το μπανιο και αλλαξα πετσετες,αλλαξα σεντονια παντου εκανα μπανιο τα παιδια και εμεις και ξεραθηκαμε..σημερα σηκωθηκα αργα ηπια καφεδακι και εστρωσα κρεβατια,καθαρισα μπαλκονια,απλωσα ενα πλυντηριο,καθαρισα ολα τα ντουλαπια της κουζινας εσωτερικα και εξωτερικα,εβγαλα τα παντα εξω και τα περασα με σαπουναδα και βιτεξακι,καθαρισα το ψυγειο,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα πολυ καλα με βρεγμενο και στεγνο πανακι,σφουγγαρισα,μαγειρεψα κοτοπουλακι με ρυζακι,φαγαμε και σαπουνισα παγκους εστιες και νεροχυτη,περασα και τις μικροσυσκευες επλυνα την τοστιερα και τωρα που κοιμηθηκε η μικρη εφτιαξα καφεδακι και καθισα μαζι σας..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπέρα!!!

Χριστός Ανέστη, να έχουμε όλοι την υγεία μας και επίσης χρόνια πολλά στους σημερινούς εορτάζοντες.

Έχω άδεια αυτή την εβδομάδα και έχω γενικά ξεκουραστεί πολύ την περίοδο του Πάσχα (επειδή φάγαμε στην μαμά μου Μ.Σάββατο και Κυριακή αλλά και επειδή δεν κούνησα το δαχτυλάκι μου στο σπίτι). Εγώ έφτιαξα μόνο τις σαλάτες και ένα γλυκό ταψιού ραβανί με ινδοκάρυδο. Το Μ.Σάββατο έφτιαξα κουλουράκια με τα κορίτσια αλλά δεν πέτυχαν και τόσο....Βέβαια έχουν σχεδόν τελειώσει αλλά θα ξαναφτιάξω την άλλη εβδομάδα μια νέα συνταγή που βρήκα.

Χόρτασα τα παιδιά που δεν ξεκολλάνε από πάνω μου και επίσης χόρτασα και ύπνο (αλλά μιλάμε για πολύ ύπνο).

Εχθές ξεκίνησα καθαριότητες...ξανά μανά μπαλκόνια και κάγκελα (τι γύρη και σκόνη θεούλη μου) και μετά έπλυνα τον διάδρομο και ένα μικρό βοηθητικό χαλάκι (έχουν ήδη στεγνώσει με την κουφόβραση που έχει). Τα υπόλοιπα χαλιά τον Μάιο....

Ξεσκόνισμα,σκούπισμα, σφουγγάρισμα...

Καθάρισα εξονυχιστικά τα παιδικά καθίσματα και έπλυνα στο πλυντήριο τα καλύμματα τους. Αν δεν το έχετε κάνει please να το κάνετε σύντομα...εγώ το κάνω 1 φορά τον χρόνο και δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα αντικρύσετε στο ''εσωτερικό'' του σκελετού του καθίσματος......

Ο σύζυγος καθάρισε καλά το αυτοκίνητο μέσα έξω και σήμερα που στέγνωσαν τα καλύμματα, τα ξαναβάλαμε μέσα και είμαστε έτοιμες για βόλτες!!!! Σήμερα πέρασα την μισή μέρα με την γιαγιά μου επειδή οι γονείς μου έχουν κάποια υποχρέωση και έτσι δεν έκανα δουλειές αλλά τώρα θα αρχίσω σίδερο μπλιάχ......και μετά θα πάμε σινεμά με την αδερφή μου και τα κορίτσια!

Αύριο μάλλον φεύγουμε για εξοχικό......σούπερ!

Υ.Γ. Ειρήνη σε πάω άνετα κόντρα με τα ασιδέρωτα....αχ βαχ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...