Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Κοίμησα το παιδάκι μου και θα αράξω επίσης.. :)

Εγω πάλι Ειρηνη τα νυχια μου δεν τα εχω βάψει ποτε κανενα χρωμα περαν των εξης (που μονο χρωμα δεν το λες) : διάφανο, γαλικό, μπεζ (στο χρωμα του δέρματος) και λευκό... και αυτα σε εξαιρετικές περιπτώσεις ... γιατρέ είμαι καλά? :)))

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοίμησα το παιδάκι μου και θα αράξω επίσης.. :)

Εγω πάλι Ειρηνη τα νυχια μου δεν τα εχω βάψει ποτε κανενα χρωμα περαν των εξης (που μονο χρωμα δεν το λες) : διάφανο, γαλικό, μπεζ (στο χρωμα του δέρματος) και λευκό... και αυτα σε εξαιρετικές περιπτώσεις ... γιατρέ είμαι καλά? :)))

Καλή ξεκούραση κορίτσι μου!

Κοίταξε, και γω πρωτού ασχοληθώ με τη συγκεκριμένη δουλειά, τα έβαφα μόνο γαλλικό, άσπρο και μπεζ.

Από όταν όμως ξεκίνησα αυτή τη δουλεία, πήρα "θάρρος" και ξεκίνησα να να τα βάφω δειλά... :D. Να σου πω, πως το ξεθάρεμα αυτό μου έκανε πολυ καλό. Δεν ξέρω γιατί αλλά τόλμησα {με μικρά βήματα στην αρχή} και όσο τολμούσα έβλεπα πως ανέβαινε η διάθεση μου... η ψυχολογία μου! Ενα περίεργο πράγμα. Προχωρούσα και ένιωθα πιο καλά... πιο "όμορφη"... με μία τόσο μικρή αλλαγή.

Σημασία πάντως έχει το τι μας κάνει να νιώθουμε καλά και όμορφα! ;)

777885dugw57gt25.gif

Μα τι μπορεί να μας φοβήσει?

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

Χαχααααα! (σκέψου ότι σε κανονικές συνθήκες εγώ έχω και τα παιδιά των άλλων, 25 τον αριθμό, οπότε όντως λίγα πράγματα με φοβίζουν)

Το εργαστήριο που σας έλεγα http://www.keramika-eftihis.gr/index.php/paint-on-wood Σας έβαλα τα ξύλινα, γιατί στην πεθερά μου θα κάνω δώρο ένα δίσκο. Είναι απλά τέλεια!

Μου ήρθαν και τρομερές ιδέες για το ντουλάπι του νεροχύτη, αλλά όχι θα πάω να κοιμηθώ. Τώρα.

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Το εργαστήριο που σας έλεγα http://www.keramika-eftihis.gr/index.php/paint-on-wood Σας έβαλα τα ξύλινα, γιατί στην πεθερά μου θα κάνω δώρο ένα δίσκο. Είναι απλά τέλεια!

Απλά ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ!

Πολύ όμορφη ιδεα.

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου καλησπέρα!!!

Χρόνια Πολλά , Καλή Ανάσταση να έχουμε με υγεία και χαρά!!!

Έχω καιρό να δώσω σημεία ζωής αλλά σας διαβάζω καθημερινά.

Ασχολούμε με το σπιτάκι μου που έχει έρθει σε τέλεια κατάσταση αφού από την Παρασκευή, οι μικρές είναι στην γιαγιά τους και δεν υπάρχει κανένας να ανακατέψει τα πράγματα

Πόσο σημαντικό είναι αυτό. Φυσικά το σπίτι είναι άδειο :(:(:( χωρίς τις φωνούλες τους και τα γέλια αλλά πολύ πολύ πολύ (...δεν ξέρω αν το τόνισα αρκετά) ΠΟΛΥ τακτοποιημένο.

Σημερα κι εγώ έχω να ασχοληθώ με το κουφαράκι μου (μπάνια κρέμες νύχια κλπ) και να φτιάξω βαλίτσες. Αυριο κι εμείς φεύγουμε για πάσχα στο χωριό!!!:P

θα επανέλθω ;)

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Αχ κορίτσια μου....

Ημασταν τόσο καλά... σηκωθήκαμε, πήγαμε τις βόλτες μας και μετά απευθείας στην πεθερά μου για φαγητό... και εκεί ο μικρός μου χτύπησε!!!

:

Αχ κοριτσάκι μου, πολύ λυπήθηκα για το φιογκάκι σου...:(:(:(

Τώρα ελπίζω να είναι πολύ καλύτερα

Σε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί το έχω πάθει κι εγώ με την μικρή μου. "Όσα φέρνει η στιγμή δεν τα φέρνει ο χρόνος όλος" που λέει και η γιαγιά μου. Εμείς ήμασταν ένα τσούρμο κόσμος γύρω της, και πώς μπουρδουκλώθηκε? πώς έπεσε?

δεν το καταλάβαμε και έκανε δύο ράμματα στο χειλάκι της. Αστα...

Είναι γεγονός πάντως ότι στην Θεσσαλονίκη (εκεί ήμασταν τότε) μας άφησαν και τους δύο να είμαστε μέσα για να την κρατάμε αλλά κι εγώ και ο μπαμπάς της οριακά δεν λιποθυμήσαμε. Δεν μπορούσα να το φανταστώ αυτό γιατί σε γενικές γραμμές είμαι ψύχραιμη αλλά μας έβγαλαν σηκωτούς από το δωμάτιο γιατί μαζί με την μικρή έπρεπε να νταντέψουν κι εμάς....:tongue::tongue:

Τέλος πάντων.... το θετικό είναι ότι είναι τόσο μικρά που ουτε σημάδι θα τους μείνει ούτε τίποτα!!! :D

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Χαχααααα! (σκέψου ότι σε κανονικές συνθήκες εγώ έχω και τα παιδιά των άλλων, 25 τον αριθμό, οπότε όντως λίγα πράγματα με φοβίζουν)

Μου ήρθαν και τρομερές ιδέες για το ντουλάπι του νεροχύτη, αλλά όχι θα πάω να κοιμηθώ. Τώρα.

Eίναι πολύ όμορφα!Και όλη η σειρά βέβαια με τα κεραμικά απίστευτη!:-D

Πολύ ωραία επιλογή!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα,

miriki, καταρχας περαστικά! και επίσης κουράγιο... θα περάσει και αυτό που θα πάει... (by the way, σε έχει παρει το μάτι μου και δίπλα στο θέμα περι ομοιο και έχουμε και την ίδια παιδίατρο :) )

αυτό με τα μαστορέματα ήταν πάντα το χειρότερό μου... όταν όμως τον προηγούμενο Ιούλιο καναμε ολική ανακαίνηση στην κουζίνα μας και γκρεμίσαμε και τοιχο τα είδα όλα.... Περαν του ότι είχα καθημερινά απο το πρωι έως το βραδι μαστορους, δεν μπορούσα να μαγειρέψω είχα επίσης το μικρό μου στο σπίτι που ήθελε να επιβλέπει τα μαστορέματα ... ήταν απλά τρελα... απο τότε ενας μάστορας στο σπίτι δεν με πτοεί καθόλου.

Να θυμάστε πάντα υπάρχουν χειρότερα :)

Χρύσα, το τζάκι το έχω και εγώ στο πρόγραμμα για σήμερα το απογευμα, που θα είναι και ο σύζυγος σπίτι να επιβλέπει το ζιζάνιο, ο οποίος όταν μυριστεί μαστόρεμα θέλει να συμμετέχει :) και λέω μαστόρεμα διότι εκτός απο καθαρισμα φιλοδοξώ να βάψω και τα πυρότουβλα.. για να δούμε τι θα βγει ;) και κάνουμε και την ίδια διακοσμηση μεσα στο τζάκι μετά το χειμώνα - και εμείς μεταλλική πιατέλα με κεριά :) )

Και εγώ ευελπιστώ να το βάψω,(για πρώτη φορά),αλλά το καθάρισα καλά καλά πρώτα να το έχω έτοιμο και αν δεν προλάβω τώρα θα το κάνω μετά το Πασχα.

Οσο για τα μαστορέματα με πιάνει φρίκη,θέλω να βάψω και τρελαίνομαι στην ιδέα της ανακατωσούρας!:twisted:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Ειρήνη τι χρώμα νύχια θα φορεθούν το καλοκαίρι??? τι είναι της μοδός???

Εγώ είχα σταματήσει εδώ και 6 χρόνια να βάφω νύχια, απο όταν γέννησα την μεγάλη, γιατί με το τρέξιμο ούτε χρόνο είχα, ούτε μου κρατούσαν....απο πέρσυ ξεκίνησα να τα βάφω απο άνοιξη και μετά!!! πραγματικά φτιάχνει η διάθεση....!!

Καλό Πάσχα σε όσες φεύγουν και δεν θα τις ξαναδούμε....εγώ θα συνεχίσω την επικοινωνία στο χωριό απο το λαπιτόπι!!

Γεια σας κορίτσια, πώς πάνε οι πασχαλινές ετοιμασίες;; Εγώ τα έχω υπό έλεγχο, εκτός από την απειλητική στοίβα με τα ασιδέρωτα που της υποσχέθηκα να τα πούμε το βράδυ :tongue: Επιτέλους στόλισα το σπίτι και μάλιστα μου ήρθε πολύ οικονομικά: 7 ευρώ!! Να' ναι καλά η κοπέλα (σορρυ που δεν συγκράτησα όνομα) που πόσταρε εδώ τη σύνθεση με το κλαδί και τα αυγουλάκια! Το ίδια έκανα κι εγώ, 3 ευρώ τα κλαδιά και 4 ευρώ τα αυγουλάκια και είναι σούπερ το αποτέλεσμα :D Τη Μ. Πέμπτη θα φτιάξω και τα αυγουλάκια με τις κλωστές της Ειρήνης, ανυπομονώ! :)

ΛΙΣΤΑ

1) Ντουλάπα ρούχων

2) Αγορές ρούχων

{θα την κοινοποιώ σε κάθε σελίδα του θέματος για να μην χάνεται στις σελίδες}.

Τέλεια ιδέα, ένα-ένα να τα λύνουμε τα θέματα :) Ερώτηση: Τι εννοούμε "αγορές ρούχων";; :confused:

g8Sbp2.png

Και εγώ ευελπιστώ να το βάψω,(για πρώτη φορά),αλλά το καθάρισα καλά καλά πρώτα να το έχω έτοιμο και αν δεν προλάβω τώρα θα το κάνω μετά το Πασχα.

Οσο για τα μαστορέματα με πιάνει φρίκη,θέλω να βάψω και τρελαίνομαι στην ιδέα της ανακατωσούρας!:twisted:

έχεις δίκιο έτσι σκέφτηκα και εγώ γι' αυτό το καθάρισα πριν απο λίγο.. και εμείς πρωτη φορά θα τα βάψουμε, πήγε ο σύζυγος πριν απο λίγο praktiker και δεν βρήκε υλικό (το πλαστικό χρώμα έιναι ακατάλληλο) ... και μόλις τώρα με καλεσε και μου είπε οτι ούτε σε χρωματολπωλείο της γειτονιάς βρηκε, αλλά του είπαν οτι θα το βρούμε στην Αθηνάς, οπότε μάλλον το Σάββατο θα το προμηθευτώ ή μετά το Πάσχα :)

χι χι χι τις ίδιες ιδέες έχουμε ... εγω λέω να αρχίσουμε βάψιμο κατα το Μάιο, διότι θέλεω να έχει αρκετή ζέστη και να είναι όλες οι μπαλκονόπορτες ανοιχτές... έχουμε σκοπό να κάνουμε απο 1-2 το πολυ δωμάτια κάθε ΣΚ, θα αργήσουμε να τελειώσουμε αλλά προτιμώ έτσι παρα να τρελλαθώ... είναι και η πρωτη φορά που θα βάψουμε μόνοι μας και μια ανησυχία την έχω για το αποτέλεσμα :)

Λοιπόν πολύ καλά χρώματα είναι τα benjamin moore. Σου φαίνονται τσιμπημένα (έως φωτιά και λαύρα), αλλά ήδη από το πρώτο χέρι είναι τέλειο και το κυριότερο βάψαμε το σαλόνι Μάρτιο μήνα (υπερψόφος) το πρωί και το βράδυ βλέπαμε εκεί τηλεόραση και δε μύριζε τίποτα (ήμουν κι έγκυος και δεν το ήξερα κιόλας κι είχα ανέβει στη σκάλα κι έκανα τα κοψίματα η μουρλή).

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...