Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

my billy πολυ χαιρομαι που βγηκε η μαμα σου απο το νοσοκομειο κι ευχομαι να ειναι και η τελευταια της περιπετεια. Τωρα που βγηκε θα δυναμωσει σιγα σιγα!

Yori καλα κουραγια, ευχομαι και στους δυο να συνελθουν γρηγορα! Εσυ οσο μπορεις να ειναι διπλα τους!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εκει πρεπει ναμαι τρελιτσα για να μην πεφτουμε......δεν ξερω αν μπορω τοση προσποιηση ολες τις ωρες........πρεπει να δινω κ κουραγιο στην μαμα που εχει γινει ρακος να φροντιζει τα 2 αγαπημενα της ατομα.....

Σίγουρα αυτοί που ταλαιπωρούνται είναι οι ασθενείς, ψυχικά και σωματικά. Θέλει όμως πολλά ψυχικά αποθέματα για να κάνει κανείς αυτό ακριβώς που καλούνται να κάνουν οι οικείοι:να γελάνε απέξω και από μέσα να κλαίνε...Κουράγιο πρώτα από όλα στη γιαγιά και τον μπαμπά σου και δύναμη, πολλή δύναμη σε σένα για να κάνεις αυτό που λες.

καλησπερα κοριτσια! ειμαι ηδη πτωμα, ακομα στην δουλεια με 2 διαλλειματα, ενα να ξυπνησω-ετοιμασω την μικρη κ να την κατεβασω στο γραφειο, (ευτυχως την πηγαν βολτα οι παππουδες κ μετα την κρατησαν γιατι ο αντρας μου ειχε φυγει κ εγω ειχα τρελη δουλεια + κοσμο, πανικ!) κ ενα για να την ταισω-ετοιμασω για υπνπ το μεσημερι. το τριτο διαλλειμα εισαστε εσεις!!!!:D

καταρχην μπιλλακο ημουν σιγουρη οτι η μαμα σου θα βγει ορθια κ νικητρια για αλλη μια φορα κ πολυ χαιρομαι! κατα δευτερον δεν νομιζω η ειρηνη μας να εχει προβλημα με το δικο σου "εκτος θεματος", στο εχει δειξει αλλωστε με το ενδιαφερον της για την μαμακα σου. οποτε να μας λες τα νεα σου/της. ολες εχουμε αγωνια για την μαμα σου που δινει μια πολυ μεγαλη μαχη!

(τα πολλα ασχετα μπλα μπλα μπλα νομιζω οτι ειναι το προβλημα (οχι μονο της ειρηνης αλλα κ για εμας τις υπολοιπες) το να πεις ενα θεμα σου/προβλημα σου μεσα σε ενα ποστ αλλα σε γενικες γραμμες να μενεις κ μες το θεμα δεν νομιζω οτι χαλαει την θεματολογια. (ειρηνη σορυ αν ειπα κατι περισσοτερο απο οτι νομιζεις κ εσυ, αυτο ειναι καθαρα δικη μου σκεψη)

δημητρα κουραγιο κ σε σενα! ολα να πανε καλα!

ελιν δεν εχω ιδεα για τα φυτα....κανε καμια αναζητηση στον γκουγκλη

ειρηνακι μου ευχομαι καλο κουραγιο κ καλη δουλεια να εχεις το Πασχα! να επανελθεις για να δωσεις χρωμα κ χαρα στο μουντο ασπρομαυρο κ θλιβερο easy living, οπως μονο εσυ ξερεις!

υγ. εχω κανει εναν παραλληλισμο στο μυαλο μου κ δεν ξερω αν θα το μεταφερω σωστα, αλλα θα προσπαθησω. σε καποιο εργο χριστουγεννιατικο (μαλλον "ο δικος μου αη-βασιλης" που γινεται αγιος βασιλης εκεινη η μαυρη ηθοποιος") προχωροντας ο αγιος βασιλης κ τον δειχνει να απομακρυνετε τον ακολουθουν ελαφια-ταρανδοι κ παιδια. ε καπως ετσι εισαι κ εσυ, τραβας τον κοσμο με τον χαρακτηρα σου, τον τροπο που μιλας κ περισσοτερο με την αυρα σου. γιαυτο κ με την απουσια σου το θεμα ατονισε. να επανελθεις οπως νομιζεις κ μπορεις, το θεμα ειναι να μην πιεζομαστε, easy living δεν λεμε?

στα δικα μου χτεσινα απογευματινα (σημερα εχω στρωσει κρεβατια, εχω αερισει το σπιτι κ εχω φτιαξει ψωμι)

το μεσημερι φαγαμε μαζεψα κ κοιμηθηκαμε οικογενιακως

ξυπνησαμε ταισα την μικρη κ την αλλαξα/εντυσα

ξανα εστρωσα κρεβατια

φωναξα τις ξαδελφες κ βαλαμε ζουζουνια (ενδιαμεσα με τις δουλειες παιζαμε-χορευαμε)

επλυνα ενα ταψι

απλωσα ενα πλυντηριο

εβαλα ενα δευτερο

καθαρισα πατατες για σημερα

μαγειρεψα κοκκινιστο κρεας για την μικρη για σημερα(εμεις αυγα με πατατες θα φαμε, επιθυμια του αντρουλη)

σας φιλω!

Καλησπέρα!Χάθηκα λίγο αλλά πρέπει να προχωρήσω κάποιες δουλίτσες γιατί την άλλη βδομάδα θα εχω πολλή δουλειά...!

Μπιλάκι μου μακάρι η μανούλα να μην ξαναμπεί ποτέ ξανά νοσοσκομείο!

Δήμητρα κουράγιο και σε σένα!Μακάρι να έχετε θετικά αποτελέσματα!

Ειρηνάκι πάρε το χρόνο σου.Σε ''έβλεπα'' στο fb οπότε ήξερα ότι ήσουν καλά!Σε φιλώ γλυκά.

Βρε Γιώτα μου ξεκουράσου λίγο.

Καλέ δεν θυμάμαι άλλα,τόσα που διάβασα...Φιλιά σε όλες,καλό απόγευμα

[sIGPIC][/sIGPIC]

καλησπερα κοριτσια!

εγω αυτες τις μερες χαθηκα γιατι με την γκρινια της μικρης μου οταν αρρωστησε βγηκα ιγο εκτος προγραμματος, τωρα ειναι καλα ευτυχως, εξαλλου μαλλον ιωσουλα ητανε (σας ευχαριστω για τα περαστικα!)

περαστικα και στους υπολοιπους αρρωστους...

χαιρομαι που εδωσες το παρον και η μαμα ειρηνη :D

απο δουλειες δεν θα σας γραψω λιστα γιατι δεν προλαβαινω, αλλα αυτες τις μερες και μεσα στην αναμπουμπουλα προλαβα και εκανα στο μισο σπιτι τζαμια-παραθυρα-πορτες-διακοπτες και ξεσκονισμααααα !!! :D:D:D

σημερα επλυνα επιτελους οοοολο το βουνο του νεροχυτη μου-δεν αφησα ουτε κουταλακι!!!

και εφτιαξα και 2 μεγαλα ταψια μπεικονοτυροπιτες

εχω και ενα ψιλο-δυσαρεστο, σημερα προσεξα οτι μου τρυπησε ο φουρνος :cry::cry::cry::cry::( εκει που τον καθαριζα το ειδα, εχει γινει στον πατο μια μικρη τρυπα κανονικη, και σε μεγεθος που χωραει να περασει μια φακη ας πουμε :cry::cry: δεν ξερω ποτε εγινε :confused: και ακομη δεν εχω ψαξει να δω τι επιπτωσεις μπορει να εχει αυτο σε περιπτωση που συνεχισω να τον χρησιμοποιω,γιατι να τον αντικαταστησουμε συντομα δεν παιζει με τι-πο-τα, καλυτερα να μην τον χρησιμοποιω καθολου στην αναγκη. Και ειναι περιπου 7 χρονων κουζινα, δεν ξερω αν ειναι φυσιολογικο μετα απο ενα "Χ" χρονικο διαστημα :confused:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κοπελιες! τι καμνετε???:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω καταρρεω (παλι) εκτος του οτι αδιαθετησα κ ποναει η μεση μου, απο τις 8 ειμαι ορθια κ εφτιαξα πασχαλινα κουλουρακια, γιναν ονειρο. εφτιαξε κ η μικρη μου 3 κ μετα εγινε χαμος με την ζυμη, παντου στο πατωμα....

τεσπα τωρα τελειωσα κ γινεται χαμος στον νεροχυτη κ γενικα στο σαλονι-κουζινα γιατι αλωνιζε η μικρη κ τα εχει κανει χαλια!!!

θα σας βαλω φωτο αυριο που θα στολισω καλαθακια με πασχαλινα κτλ!

σας φιλω, καλο βραδυ!

οχι δεν σας κανω πλακα! μαζεψα κουζινα, επλυνα τα απειρα απο τον χαμο με τα κουλουρακια, εκανα παγκους κ εστιες, εκανα ενα λιφτιγκ στον φουρνο, εβαλα αναψυκτικα στο ψυγειο, τακτοποιησα μερικα ψωνια που μου εφερε ο αντρας μου απο το μαγαζι του αδελφου μου, εκανα ενα γενικο συμμαζεμα, εστρωσα τα ριχταρια στους καναπεδες κ τελος εκοψα τα νυχια μου που ειχαν ξεφλουδισει/σπασει κ μαλακωσει απο τα πολλα νερα. εβαλα κρεμουλα κ τωρα φλερταρω με το ψυγειο κ με το ντουλαπι με τα ξηροκαρπια-πατατακια....

σας καληνυχτω!

(αυριο δεν ξυπναω νωρις, θα το ευχαριστηθω!!!)

Επιτέλους έκλεισαν τα σχολεία και θα ξεκουραστούμε.....μάλιστα είπα στα κορίτσια αύριο να ξυπνήσουν και να πάνε να δουν παιδικά χωρίς να μου μιλήσουν χιχιχ!!!

Ωστόσο θα διαβάσουμε όλα μας τα μαθήματα ως την Μ. Πέμπτη για να απολαύσουμε το χωριό μετά!

Μαριάννα δεν ξέρω να σου πω για τον φούρνο αλλά ψάξε στο google μήπως βρεις απάντηση... βάλε "τρύπα στον φούρνο" κλπ

Απο εβδομάδα θέλω να φτιάξω πασχαλινά κουλούρια, τσουρέκι και να βάψω αβγά στο χωριό μάλλον! Για να δούμε τι θα προλάβω!

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε? ετοιμαζεστε για πασχα με δουλιτσες η βολταρετε?

εγω σημερα εβαλα τον αυτοματο κ τα εκανα ολα:

1. ανοιξα το σπιτι να αεριστει
  2. αλλαξα σεντονια
  3. εβγαλα τα σκεπασματα μας να αεριστουν
  4. μαζεψα στεγνα ρουχα
  5. απλωσα ενα πλυντηριο
  6. εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο
  7. ξεσκονισα παντου εκτος απο το συνθετο του σαλονιου κ την τραπεζαρια, τα αφησα για αυριο
  8. σκουπισα κ σφουγγαρισα παντου
  9. τιναξα πατακια κ τα ξαναεστρωσα
  10. εστρωσα ριχταρια
  11. καθαρισα μπανιο
  12. αλλαξα πετσετες
  13. εστρωσα κρεβατια
  14. μαζεψα τα χτεσινα πλυμμενα τζατζαλα απο το τραπεζι της κουζινας
  15. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  16. εκανα με αζαχ μερικες γυαλινες επιφανειες
  17. εβαλα στην κορη μου να φαει, μαζεψα το χαμο κ επλυνα το καρεκλακι της
  18. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο

απο δουλειες για να ειμαι ετοιμη για πασχα, παρολο που δεν θα κανουμε εδω (θα παμε σαλαμινα στους γονεις μου απο Μ.Σαββατο κ θα γυρισουμε Κυριακη βραδυ) μου μειναν:

1. ξεσκονισμα το συνθετο κ την τραπεζαρια κ στολισμα τα πασχαλινα
  2. να φτιαξω 2 καλαθακια για μαμα κ πεθερα με κουλουρια κ αυγα
  3. να βαψω αυγα (την Μ.Πεμπτη)
  4. πλυσιμο 4 λεπτες κουρτινες του σαλονιου-κουζινας τραπεζαριας (ολες ιδιες, θα μπουν σε ενα πλυντηριο)
  5. μπαλκονι
  6. μποτε για μενα.

δυστυχως δεν θα παμε στην βαπτηστηρα μου αυριο γιατι αρρωστησαν κ τα 2, θα συναντηθουμε καπου με την κουμπαρα μου να της δωσω τα δωρα. ο νονος την μικρης μου θα ερθει μεσοβδομαδα.

τα κουλουρακια μου εγιναν τελεια!!!:D

αληθεια τι θα κανετε το πασχα?

βασια καλα να περασετε στο χωριο κ καλες προετοιμασιες! (αντε ξεκουραση 2 εβδ χωρις σχολειο!!!)

σας φιλω!

Μπραβο βρε Γιωτα σε διαβαζω και σε χαιρομαι,τοσα πολλα που κανεις και ειδικα το βραδυ εμενα μετα τις 10 ειναι σαν να τελειωνουν οι μπαταριες μου,δεν κανω σχεδον τιποτα.

Εμεις σημερα στολισαμε τα πασχαλινα μας λιγα πραγματα αλλα αρκετα να μας ανεβασουν τα κεφια μας και το ΣΚ το αφιερωσαμε στα βαφτιστηρια.Πολυ χαρηκα που τους αρεσαν και τα ρουχα και οι λαμπαδες.

Το Πασχα θα παμε οπως παντα στο χωριο,ξερετε τωρα κλασσικο οικογενειακο Πασχα,γονεις, αδερφια,συμπεθερια κατσικι στη σουβλα κ.ο.κ

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Καλε που ειστε???

Ποσο σας ζηλευω που θα φυγετε:mrgreen:Εμεις Αθηνα φετος,αλλα ελπιζω να περασουμε ομορφα!

Σημερα εκανα οοοολο το πρωινο σιδερο,τα τελειωσα ολα!!!Και δεν εχω απλυτα!!!!

καλησπερα κοπελιες! τι καμνετε???:lol::lol::lol::lol::lol:

εγω καταρρεω (παλι) εκτος του οτι αδιαθετησα κ ποναει η μεση μου, απο τις 8 ειμαι ορθια κ εφτιαξα πασχαλινα κουλουρακια, γιναν ονειρο. εφτιαξε κ η μικρη μου 3 κ μετα εγινε χαμος με την ζυμη, παντου στο πατωμα....

τεσπα τωρα τελειωσα κ γινεται χαμος στον νεροχυτη κ γενικα στο σαλονι-κουζινα γιατι αλωνιζε η μικρη κ τα εχει κανει χαλια!!!

θα σας βαλω φωτο αυριο που θα στολισω καλαθακια με πασχαλινα κτλ!

σας φιλω, καλο βραδυ!

Και του χρονου Γιωτα μου!!!

Καλησπερα κοριτσαρες!!!τι κανετε?χαθηκα τις τελευταιες μερες αλλα οχι για καλο..πεθανε η γιαγιακα μου δυστυχως..δεν τα καταφερε τελικα..η διαθεση μου χαλια αυτες τις μερες..χθες ετρεχα να ψωνισω για την βαφτιστηρα μου και σημερα πηγαμε το απογευματακι επισκεψη..

Σας διαβασα αλλα για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι και πολλα..

Γιωτα και Βασια κια του χρονου να ειστε καλα να ξαναφτιαξεε τα κουλουρακια..

Βασια περαστικα στον μπαμπα σου..ειναι καλα τωρα ε?

Μπιλλακι μπραβο στην μανουλα που βγηκε.ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που μπαινει..

Ειρηνη καλη δουλιτσα να εχεις αυτες τις μερες και να σε εχουμε και παλι κοντα μας..

Εγω καθαρισα το σπιτι καλα αλλα χαλια δεν πειραξα..μετα το Πασχα..μου φαινεται κρυο για να ξεστρωσω..εξαλλου θα ανεβουμε πανω οποτε μετα..

Καλο βραδυ κοριτσακια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλησπερα κοριτσαρες!!!τι κανετε?χαθηκα τις τελευταιες μερες αλλα οχι για καλο..πεθανε η γιαγιακα μου δυστυχως..δεν τα καταφερε τελικα..η διαθεση μου χαλια αυτες τις μερες..χθες ετρεχα να ψωνισω για την βαφτιστηρα μου και σημερα πηγαμε το απογευματακι επισκεψη..

Σας διαβασα αλλα για να πω την αληθεια δεν θυμαμαι και πολλα..

Γιωτα και Βασια κια του χρονου να ειστε καλα να ξαναφτιαξεε τα κουλουρακια..

Βασια περαστικα στον μπαμπα σου..ειναι καλα τωρα ε?

Μπιλλακι μπραβο στην μανουλα που βγηκε.ελπιζω να ειναι και η τελευταια φορα που μπαινει..

Ειρηνη καλη δουλιτσα να εχεις αυτες τις μερες και να σε εχουμε και παλι κοντα μας..

Εγω καθαρισα το σπιτι καλα αλλα χαλια δεν πειραξα..μετα το Πασχα..μου φαινεται κρυο για να ξεστρωσω..εξαλλου θα ανεβουμε πανω οποτε μετα..

Καλο βραδυ κοριτσακια..

συλληπητηρια αρετουλα μου κ σε σκεφτομουν..... να ζησετε να την θυμοσαστε. τουλαχιστον δεν ταλαιπωρηθηκε ε?

κ εγω χαλια δεν πειραξα, αρχες μαιου κ βλεπουμε.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...