Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Εγω παλι πιστευω οτι μας επιασε η ανοιξη και δεν εχουμε ορεξη για δουλειες. Μαλλον πρεπει ν αρχισουμε να βαζουμε φωτο για να ξεσηκωθουμε εκτος βεβαια αν παιζει κατι και γι αυτο δεν γραφουν το οποιο ουτε εγω πηρα χαμπαρι!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω παλι πιστευω οτι μας επιασε η ανοιξη και δεν εχουμε ορεξη για δουλειες. Μαλλον πρεπει ν αρχισουμε να βαζουμε φωτο για να ξεσηκωθουμε εκτος βεβαια αν παιζει κατι και γι αυτο δεν γραφουν το οποιο ουτε εγω πηρα χαμπαρι!

Χα-χα!!!Εγώ πέρασα μια φάση πριν 2 εβδομάδες που ούτε να ανοίξω το πλυντήριο να πετάξω τα άπλυτα μέσα!!!Νερό ήθελα να πιω και βαριόμουν να σηκώσω το ποτήρι!!!Αλλά πού να μπω να το πω στο ίζυ λίβινγκ η ακάματη!!!:lol::lol::lol:

Πέρα από την πλάκα, είχαμε πολλή-πολλή δουλειά στο γραφείο, το δεκάωρο εκτός σπιτιού δεν παλεύεται, γύριζα ωσάν τη σβούρα μέχρι τα μεσάνυχτα που ξεραινόμουν προσπαθώντας να ισορροπήσω μεταξύ διαφορετικών ρόλων και φυσικά τα ΣΚ εκμεταλλεύτηκα τον καλό καιρό-εννοείται κ τα καθημερινά ηλιόλουστα μεσημέρια-για να πάω τα μικράκια σε δραστηριότητες πεζή, ή βολτίτσες.

Φωτοσύνθεσις!!!

Τώρα, για να έρθω και λίγο στο...ίζυ λίβινγκ, ή μάλλον στο...σκέτο λίβινγκ-πιο σωστά τράινγκ του σερβάιβ-των παχύφυτών μου:Μου τα τρώει ο τετράνυχος, τα έχει ξεζουμίσει λέμε, με ιδιαίτερη προτίμηση στην καλαγχόη. Έχω δοκιμάσει τα γνωστά γιατροσόφια, διάλυμα H2O με πράσινο σαπούνι και οινόπνευμα, με πράσινο σαπούνι και ξύδι και τελευταία μου είπαν να ψεκάσω με γάλα.

Οι δύο πρώτες λύσεις είχαν και μια μικρή...επίπτωση στο φυτό, σαν να...μαράζωσε κάπως-πρεπει να το παράκανα με το οινόπνευμα, μου έχει ξανασυμβεί. Τώρα, αν βάλω γάλα, δενθα μυρίσει μετά από λίγες ώρες;Κ όχι μόνο αυτό, φοβάμαι πως ό,τι ίπταται θα κατσικωθεί στη βεράντα μου:μελισσούλες, σφήκες, βομπίκια, λιβελούλες, σκνίπες, μαμούνια (...)

Φυτοφάρμακο δεν θέλω να βάλω.Λέω να ψεκάσω με κάποιο προϊόν τύπου "τέζα" για μύγες και κουνούπια (πιο λάιτ βερσιόν)-το φυτό εννοείται για να φύγει ο τετράνυχος.Τι λέτε;

Καμιά άλλη λύση;

Κ να ματα-ξανα-γράψω:

Ρενάτα υπέροχα φυτά, γλάστρες, περιβάλλων χώρος. Το σπίτι σου απ'ότι καταλαβαίνω είναι χτισμένο με πέτρα ή έχει επένδυση πέτρα και φαντάζομαι θα είναι απλά Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!!!

Συλληπητήρια στην κοπέλα που έχασε το μπαμπά της...

Ειρήνη ελπίζω να είχατε την αναμενόμενη (θετική) έκβαση σε επικείμενο δικαστήριο με το δικό σου μπαμπα.

Μάι μπίλλυ ελπίζω όχι νέα=καλά νέα για τη μαμά σου.

Μιρτούλα_4 εύχομαι να διορθωθεί-αν δεν διορθώθηκε ήδη αυτό που σε φόρτισε τόσο...Μπορώ να υποθέσω από κάποια προηγούμενα ποστ ότι σχετίζεται με δουλειά...(?)

Διαφημίσεις

Χα-χα!!!Εγώ πέρασα μια φάση πριν 2 εβδομάδες που ούτε να ανοίξω το πλυντήριο να πετάξω τα άπλυτα μέσα!!!Νερό ήθελα να πιω και βαριόμουν να σηκώσω το ποτήρι!!!Αλλά πού να μπω να το πω στο ίζυ λίβινγκ η ακάματη!!!:lol::lol::lol:

αυτο το εχω παθει κι εγω και πραγματικα δεν εχω ορεξη να κανω τιποτα, παλι καλα που ερχεται η μαμα και κραταει το παιδι και κανει καμμια δουλεια αλλιως θα εκαναν παρτυ τα ζουζουνια, αστα! Για λουλουδια δεν μπορω να σε βοηθησω γιατι δεν εχω ιδεα

Μαμά Κων/ου, πολύ όμορφο καλαθάκι, μας μεταφέρει στο κλίμα του επικείμενου Πάσχα.

Κ εγώ δίνω με επίβλεψη ψαλίδι στη μεγάλη, τρελαίνεται. Τελευταία φτιάχνει κολλάζ (με παιδική κόλλα) και ζωγραφίζει στη χειροτεχνία-μικτή τεχνική, λέμε τώρα:cool: Είναι βέβαια κοντά στα τέσσερα.

Το μικράκι θέλει κ αυτό ψαλίδι και με επίβλεψη το επιτρέπω. Επίσης λατρεύει να κόβει όπως μπορεί, καμαρώνει κιόλας μετά. Τις προάλλες έρχεται και μου λέει "Ζωγάφισα τη πότα" με περηφάνεια-ναι, η εξώπορτα είναι ο νέος μας καμβάς, μετά το δάπεδο και τους καναπέδες!!!

Κ να ματα-ξανα-γράψω:

Ρενάτα υπέροχα φυτά, γλάστρες, περιβάλλων χώρος. Το σπίτι σου απ'ότι καταλαβαίνω είναι χτισμένο με πέτρα ή έχει επένδυση πέτρα και φαντάζομαι θα είναι απλά Υ-ΠΕ-ΡΟ-ΧΟ!!!

Συλληπητήρια στην κοπέλα που έχασε το μπαμπά της...

Ειρήνη ελπίζω να είχατε την αναμενόμενη (θετική) έκβαση σε επικείμενο δικαστήριο με το δικό σου μπαμπα.

Μάι μπίλλυ ελπίζω όχι νέα=καλά νέα για τη μαμά σου.

Μιρτούλα_4 εύχομαι να διορθωθεί-αν δεν διορθώθηκε ήδη αυτό που σε φόρτισε τόσο...Μπορώ να υποθέσω από κάποια προηγούμενα ποστ ότι σχετίζεται με δουλειά...(?)

ελιν no news good news....??

οχι ακριβως..

δεν σας γραφω πια για αυτο, σεβομενη την θεματολογια του easy living κ να με συχγωρεσει η μανα μας :oops: απλα λιγες γραμμες επειδη ξερω οτι πολλα κοριτσια μας εχετε στο νου σας κ σας ευχαριστω.

περασαμε 50 πολυ πολυ δυσκολες μερες στο νοσοκομειο αλλα μολις χθες βγηκε(ανελπιστο....!!!!!) ακομη μια φορα ορθια αλλα πολυ καταβεβλημενη ομως ειναι ακομη μαζι μας!!!!!!:P:p

ελιν no news good news....??

οχι ακριβως..

δεν σας γραφω πια για αυτο, σεβομενη την θεματολογια του easy living κ να με συχγωρεσει η μανα μας :oops: απλα λιγες γραμμες επειδη ξερω οτι πολλα κοριτσια μας εχετε στο νου σας κ σας ευχαριστω.

περασαμε 50 πολυ πολυ δυσκολες μερες στο νοσοκομειο αλλα μολις χθες βγηκε(ανελπιστο....!!!!!) ακομη μια φορα ορθια αλλα πολυ καταβεβλημενη ομως ειναι ακομη μαζι μας!!!!!!:P:p

Και για πολύ-πολύ καιρό ακομή, εύχομαι.

Διαφημίσεις

ευχαριστουμε ελιν!

ας κανω μια μινι λιστα

αερισα αλλαξα σεντονια πετσετες

σκουπισα σφουγγαρισα ξεσκονισα αρκετα καλα.

ξεχωρισα κ απλωσα ενα πλυντηριο στεγνωνει σε λιγο εχω ηδη αρχισει σιδερωμα κ οταν τα μαζεψω θα κανω κ αυτα κ ετσι δεν θα εχω ασιδερωτα.

μαζεψα νεροχυτη αδειασα πλυντηριο πιατων κ εκανα μια αποπειρα να καθαρισω τον φουρνο αλλα δεν με ικανοποησε καθολου το απολτελεσμα, αρα δεν μπορω να πω οτι εχω καθαρο φουρνο...(το γλιτωσα το μπαναρισμα!)

στα προσεχως

να τελειωσω το σιδερο

ξεπαγωνω σουπιες να κανω με κοφτο μακαρονακι

να καθαρισω την γυαλα με τα ψαρια

να παρω τον μικρο απο τον σταθμο κ να παω σουπερ για λιγα πραγματακια.

το απογευμα θα παμε να δει την γιαγια του κ εκτος νοσκομειου επιτελους!

Καλησπερα στην παρεα,

μαλλον χρειαζομαστε ομαδικη ψυχοθεραπεια,ολες κατι μας εχει πιασει....

Εγω ειμαι καλυτερα και σημερα εκανα και φαγητο!Μην σας πω οτι σκεφτομαι να κανω και τα σοκολατακια της Βουλας.Βαριες δουλειες βεβαια δε μπορω να κανω και ευελπιστω σημερα ο συζυγος να βαλει σκουπα να μην μας φανε οι αραχνες.

Το σπιτι μας ειναι τακτοποιημενο αλλα ψιλοβρωμικο:?

Ελιν κανε κατι σε παρακαλω με τα κουμπια που πατας για να μην χανεις τα υπεροχα κειμενα σου ξερεις οτι ολες ειμαστε big fans:rolleyes:

My billy αλλη μια κερδισμενη μαχη, one step at a time...να μας γραφεις τα νεα σας οποτε θες και μπορεις ειμαι σιγουρη οτι την Ειρηνη δεν την πειραζει.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

γεια σας καλες μου φιλες.......

ηλιακος σημερα στις Σερρες!

Σας διαβασα πρωι κ τωρα απλα ειμαι στην δουλεια κ με τρεχουν λιγουλακι.....

Σημερα θα παμε Σαλονικα...μαλλον αργα γιατι δουλευει ο συζυγος κ θα πρεπει να μαζεψει κ λεφτα........

θα παμε Σαλονικα κ ενω αλλες φορες ημουν μεσα στην τρελλη χαρα τωρα η καρδια μου σφιγγεται σαν πετρα.......

Η γιαγια ειναι αρρωστη πολυ με οξυγονο κ ο μπαμπας ειναι χαλια κι αυτος γιατι εχει επηρεαστει παρα πολυ....απο το 74 που παντρευτηκε μενουν σε διπλανα σπιτια.....την εχει ζησει πιο πολυ απο την ιδια του την μανα.......

Εγω εκει πρεπει ναμαι τρελιτσα για να μην πεφτουμε......δεν ξερω αν μπορω τοση προσποιηση ολες τις ωρες........πρεπει να δινω κ κουραγιο στην μαμα που εχει γινει ρακος να φροντιζει τα 2 αγαπημενα της ατομα.....

θα παω κ για ψωνια για βαπτιστηρια κ το εκει θα το δω το Σαββατο απογευμα.....

Δουλειες εκανα αρκετες αυτην την βδομαδα....

Εμειναν καλυματα ,κουζινα-ντουλαπια κ μπανια.......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ειρηνη μας λειπεις........σωστα τα σκεφτεσαι τα πραγματα..........

ολοι καποτε παιρνουν αποστασεις ,ισως για να δουν καλυτερα κατι!!!!

Παντως εδω ,εμεις, απλα δανειζομαστε λιγο απο τον "χωρο" σου κ σε ευχαριστουμε για αυτο!!!!

μυβιλλυ Ηρωιδα η μαμα, ηρωιδα κι εσυ !!!!!!!!!!

ο θεος κανει συνεχεια θαυματα.......

θα δυναμωσει κ θα το ξεχασετε!! ετσι θελω να πιστευω!!!!!

το αξιζετε!!!!εξαλλου ερχονται κ μερες Αγιες που ακριβως αυτο το μηνυμα θελουν να μας περασουν! αυτο ειναι το νοημα της Αναστασης του Κυριου...

αισιοδοξια !!!

μυρτουλα τι θα μπορουσες να κανεις για να νιωσεις καλυτερα?? κανετο κ μην τιμωρεις τον εαυτο σου......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...