Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Περαστικά στους άρρωστους!

Εμένα ο μπαμπάς μου βγήκε απο νοσοκομείο σήμερα...του πέρασαν οι δύσπνοιες και ξεπρίστηκε...αλλά τον έπιασε διάρροια εχτές η οποία του πέρασε αλλά τον έχει εξαντλήσει!

Ευτυχώς όλα καλά προς το παρόν...

Δήμητρα δεν έχει γίνει κάτι απλά περιμένουμε να μας ξαναπιάσουν οι ορέξεις μας....εγώ βαρέθηκα να κρυώνω και θέλω να βγάλω καλοκαιρινά πια....!!! Να πετάξω χαλιά, κουβέρτες, μπουφάν κλπ! :)

Που θα πάει θα φύγει το κρύο!

Καλημερα κοριτσια! Βασια θα συμφωνησω απολυτα μαζι σου. Βαρεθηκα κι εγω να κρυωνω, θελω καλοκαιρινα και ολα τα χοντρα να φυγουν!

Εχτες παλι δεν εκανα τιποτα. Μαγειρεψα μονο κιμα για να κανουμε σημερα και μακαρονια να φαμε. Ειχε πολυ ωραιο απογευμα γι αυτο βγηκαμε βολτα και ειδαμε τους φιλους μας και παιξαμε πολυ. Γυρισαμε κατα τις 8, καναμε τα γνωστα μπανιο-φαι, ετοιμαστηκε ο αντρας μου για δουλεια κι εγω με το μικρο κοιμηθηκαμε νωρις. Σημερα μαλλον πρεπει να σιδερωσω, το λοφακι μου εγινε βουνο και θελω να τα κανω πριν γινει Εβερεστ!

Περαστικα στους αρρωστουληδες κι ας ειναι επιτελους τα τελευταια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αληθεια βουλα τι πασχαλινες κατασκευες μπορουμε να κανουμε με τα μικρα? εχω την εντυπωση οτι θα θελει να τα πιανει κ δεν θα με αφηνει να της δειξω κ να φτιαξουμε πραγματακια. τι λες?

αυριο λεω να κανω κουλουρακια πασχαλινα

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Γιωτα μου σιγουρα θα θελει να πιανει και να κανει τα δικα της,γιατι ολα αυτα τα υλικα θα την εντυπωσιασουν!!!Αυτου που κανω εγω στον δικο μου ειναι να τον ρωταω,π.χ.θελεις να φτιαξουμε ενα καλαθακι για να το χαρισουμε στην νονα?εννοειται πως απανταει θετικα,απλωνω τα υλικα στο τραπεζι και του λεω πως ειναι ο βοηθος μου και του ζηταω οτι χρειαζομαι,επισης του δινω να κολλησει αυτος και διαφορα τετοια....στο ενδιαμεσο για να μη βαριεται του δινω ενα κομματι χαρτονι και ενα ψαλιδι για να κοβει(ξετρλενεται γι'αυτο).

Ακομα και οταν φτιαχνουμε κουλουρακια,σοκολατακια κ.α. για να τα χαρισουμε σε καποιον,κανω παλι το ιδιο,τον ρωταω αν θελει να με βοηθησει,τον ανεβαζω στον παγκο και αρχιζουμε...βεβαια μετα δεν θες να δεις την κουζινα:cool: αλλα ουτε και τον ιδιο:cool:

Τελικα δεν προλαβαινω να φτιαξω τα σοκολατακια και μαλλον θα αγορασω σοκολατενια αυγουλακια και αυγουλακια kinder και θα το χαρισουμε στον μικρο της.

τρεχατε ποδαρακια μου ε? παντως αξια!!!

κ εγω εχω αφησει 2 δουλιτσες για μαιο, τις ντουλαπες που λες, τα χαλια κ πανω απο συνθετο κ πασο.

Και εγω τα χαλια δεν θα τα αγγιξω...αλλωστε σε ενα μηνα θα τα μαζεψω,οποτε τσαμπα ο κοπος,τωρα βεβαια τα βλεπω και μου ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι...

καλημερα σας καλες μου φιλες!

βροχερες οι σερρες σημερα.........

πως μου ειστε???

αχ καλε μαμαβασια παλι βροχη κ δροσια δεν λεει να ερθει η ζεστουλα...

εγω εχθες μαζεψα τις μποτες κ τα χοντρα παπουτσια(σαν ορειβατικα συζυγου)....

Εχω στην αποθηκη 2 κουτες που γραφω απεξω "οff season shoes" κ τις γεμιζω με το καλοκαιρι με χειμωνιατικα κ το αντιθετο...

ανεβασα καλοκαιρινα,τα συμμαζεψα στην ντουλαπα του πισω μπαλκονιου, προβαρα τα παιδικα να δω τί τους χωραει....κ παλι τις γεμισα κ ειναι ετοιμες για αποθηκη....

Αλλά δεν βρηκα ενα ζευγ.πεδιλα fisher price του γιου που σιγουρα θα τον χωρουσαν γιατι ειναι ανοιχτα,ηταν ανετα περσι κ αποτι ειδα δεν μεγαλωσε πολυ το ποδι του

Επισης εβαλα πλυντηριο κ επλυνα το μπαλκονι το μπροστα στις 7 που γυρισε ο συγυζος...το λαμποκοπησα...κ την μπαλκονοπορτα που ειναι μια αλλά πολυ μεγαλη...

αλλά ολο το βραδυ κ πρωι εβρεχε.....

τί να πω?

αν ειναι ο ανθρωπος γκαντεμης.........

σημερα εχω

να καθαρισω ντουλαπια κουζινας,

να αλλαξω καλυμματα,

να στρωσω πασχαλινα πετσετακια,αφου τα σιδερωσω...

αυτα τα σημαντικοτερα........

καλη σας μερα

σας διαβαζω.......

δομνινα περαστικα στο αγορινι σου

υοτου τα κιαλα κ εσυ απο καπνισμα ταχες βαλει τα 5?? αντε μεχρι το καλοκαιρι εχεις χρονο να χασεις κ αλλα......

μπεμπουλακι καλωσηρθες!!!!!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

καλημερα σας καλες μου φιλες!

βροχερες οι σερρες σημερα.........

πως μου ειστε???

καλοκαιρι εχεις χρονο να χασεις κ αλλα......

οχι ρε, απο την μασα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!! το τσιγαρο το εχω κοψει 4,5 χρονια

Καλημερα κοριτσια,

κι εγω νομιζω οτι αυτο που συμβαινει στο θεμα ειναι μια φυσιολογικη κουραση μετα απο τρια χρονια περιπου που ελπιζω να περασει συντομα,γιατι για μενα ειναι μια αγαπημενη συνηθεια που θα στεναχωριομουν αν την εχανα.

Δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο να σας γραψω,δεν εχω βγει καθολου απο το σπιτι και κανω μονο κατι απλα συμμαζεματα και διαβαζω τα κοριτσια.Αχ ανυπομονω να ερθουν οι διακοπες του Πασχα για να ηρεμησουμε λιγο απο σχολειο και υποχρεωσεις.Χθες η μεγαλη μου παραπονιοταν που δεν παιζουμε μαζι οπως παλια.Η αληθεια ειναι οτι το εχω παραμελησει αυτο το κομματι και θελω να κανω κατι να επανορθωσω και οι διακοπες ειναι η ιδανικη ευκαιρια.

Κι εδω ο καιρος χαλια.....για μενα το κανει που ειμαι κλεισμενη μεσα χιχιχιχι

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα κοριτσια!!!!!

Γιωτα μου σιγουρα θα θελει να πιανει και να κανει τα δικα της,γιατι ολα αυτα τα υλικα θα την εντυπωσιασουν!!!Αυτου που κανω εγω στον δικο μου ειναι να τον ρωταω,π.χ.θελεις να φτιαξουμε ενα καλαθακι για να το χαρισουμε στην νονα?εννοειται πως απανταει θετικα,απλωνω τα υλικα στο τραπεζι και του λεω πως ειναι ο βοηθος μου και του ζηταω οτι χρειαζομαι,επισης του δινω να κολλησει αυτος και διαφορα τετοια....στο ενδιαμεσο για να μη βαριεται του δινω ενα κομματι χαρτονι και ενα ψαλιδι για να κοβει(ξετρλενεται γι'αυτο).

Ακομα και οταν φτιαχνουμε κουλουρακια,σοκολατακια κ.α. για να τα χαρισουμε σε καποιον,κανω παλι το ιδιο,τον ρωταω αν θελει να με βοηθησει,τον ανεβαζω στον παγκο και αρχιζουμε...βεβαια μετα δεν θες να δεις την κουζινα:cool: αλλα ουτε και τον ιδιο:cool:

Τελικα δεν προλαβαινω να φτιαξω τα σοκολατακια και μαλλον θα αγορασω σοκολατενια αυγουλακια και αυγουλακια kinder και θα το χαρισουμε στον μικρο της.

ευχαριστω για τις οδηγειες βουλα μου, ψαλιδι δεν νομιζω να της δωσω. θα προσπαθησω να την ξεκινησω με κατι απλο;)

ευχαριστω για τις οδηγειες βουλα μου, ψαλιδι δεν νομιζω να της δωσω. θα προσπαθησω να την ξεκινησω με κατι απλο;)

Γιωτα μου ναι,μην της δωσεις,ειναι λιγο επικυνδινο.Ο δικος μου επειδη με βλεπει συνεχεια να κοβω κατι,μου το ζηταει και σιγα-σιγα του το εδωσα και εχει λιγο εξοικιωθει και παλι ομως θελει προσοχη.

Μπορεις να την βαλεις να σχιζει χαρτια σε μικρα κομματια,αυτο ειναι για την ηλικια τους;)

Διαφημίσεις

Αγαπημένες, λατρεμένες μου :D

Σας ευχαριστώ για τα προσωπικά σας μηνύματα, σας ευχαριστώ που με "αναζητάτε" στα ποσταρίσματά σας, σας ευχαριστώ για όλη σας την έννοια.....

Περνάω μία φάση "περίεργη", που δεν έχω ξαναπεράσει εδώ και 10 χρόνια που έχω δημιουργήσει το θέμα μας {από το παλιό easy living, στο parents}. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς αλλά ένιωσα να πιέζομαι. Ήταν τόσα τα γραφόμενα, που δεν προλάβαινα να τα σχολιάσω. Ηταν τόσα τα γραφόμενα, που δεν προλάβαινα να γράψω. Και δεν μου αρέσει να "ξεπετάω" τα κορίτσια μου γιατί η κάθε μία είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με τα δικά της θέματα, τις δικές απορίες και τις δικές της ιστορίες. Και επειδή έχω κάνει φιλίες, αληθινές, φιλίες που θα κρατήσουν χρόνια, μέσα από το θέμα αυτό, νιώθω πως δεν μπορώ να "ξεπετάω" τα γραφόμενά σας.

Τώρα λόγω Πάσχα, γίνεται χαμός από δουλίτσα, ευτυχώς! Θα επανέλθω όμως. Δεν ξέρω σε τι μορφή ακριβώς. Μάλλον θα σχολιάζω κάποια πράγματα και από εσάς θα ζητώ την κατανόησή σας αλλά κυρίως, θα συνεχίσω να σας "πορώνω" και παροτρύνω με φωτογραφίες και τα μικρά μυστικά, που τόσο αγαπάτε.

Σας σκέφτομαι όλες και την κάθε μία ξεχωριστά!

Η μανούλα :P:p

777885dugw57gt25.gif

Σας ευχαριστώ για τα προσωπικά σας μηνύματα, σας ευχαριστώ που με "αναζητάτε" στα ποσταρίσματά σας, σας ευχαριστώ για όλη σας την έννοια.....

Περνάω μία φάση "περίεργη", που δεν έχω ξαναπεράσει εδώ και 10 χρόνια που έχω δημιουργήσει το θέμα μας {από το παλιό easy living, στο parents}. Δεν ξέρω γιατί ακριβώς αλλά ένιωσα να πιέζομαι. Ήταν τόσα τα γραφόμενα, που δεν προλάβαινα να τα σχολιάσω. Ηταν τόσα τα γραφόμενα, που δεν προλάβαινα να γράψω. Και δεν μου αρέσει να "ξεπετάω" τα κορίτσια μου γιατί η κάθε μία είναι μία ξεχωριστή προσωπικότητα, με τα δικά της θέματα, τις δικές απορίες και τις δικές της ιστορίες. Και επειδή έχω κάνει φιλίες, αληθινές, φιλίες που θα κρατήσουν χρόνια, μέσα από το θέμα αυτό, νιώθω πως δεν μπορώ να "ξεπετάω" τα γραφόμενά σας.

Τώρα λόγω Πάσχα, γίνεται χαμός από δουλίτσα, ευτυχώς! Θα επανέλθω όμως. Δεν ξέρω σε τι μορφή ακριβώς. Μάλλον θα σχολιάζω κάποια πράγματα και από εσάς θα ζητώ την κατανόησή σας αλλά κυρίως, θα συνεχίσω να σας "πορώνω" και παροτρύνω με φωτογραφίες και τα μικρά μυστικά, που τόσο αγαπάτε.

Η Ανάσταση του easy living !!!!!!!!!!:):):):) Γύρισε η μανούλα!!!!!!!

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλή δύναμη στην δουλειά σου!!!! Δεν υπάρχει easy living χωρίς εσένα!!!

:):):-D:-D

κοριτσακια μου,

μπηκα να σας πω απλως μια ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!

δεν εχω να γραψω πολλα μιας κ απο δουλιτσες αρκουμε στα βασικα.

μονο στο μπανιο εχω προλαβει γενικη κ στα μπαλκονια που εκανα μια καλη πατζουρια κτλ. χαλια δεν ξεστρωνω (ακομα κ αν προλαβαινα λεμε τωρα!) το μαρμαρο ειναι κρυο κ δεν μου κανει κεφι να φερω την ανοιξη ακομα στο σπιτι μας.

απο αυριο θα τρεχω τρελλα 12ωρα...λογω του εορταστικου, δουλευουμε κ την Κυριακη των βαιων(γκρρρρ.......) ουτε εκκλησια ουτε κουλουρια ουτε κ αβγα δεν θα μπορεσω να βαψω φετος....... εντωμεταξυ η Κυριακη του Πασχα το πρωι με βρισκει συνηθως να κανω δουλειες γιατι γιορταζει ο αντρας μου κ ολη την βδομαδα το σπιτι ειναι στο ελεος του κ δεν γινεται να υποδεχτουμε κοσμο ετσι!

ευτυχως εχω ψωνισει για τα βαφτιστηρια στο ενα τα παρεδωσα κιολας κ προλαβα να περιποιηθω κ τον εαυτο μου μαλλια νυχακια αποτριχωσεις.

πολλες απουσιες δεν ξερω αλλα κατι εχει σπασει στο ομορφο κλιμα μας......

σας φιλω ολες!!!!!!!!

βασια κ χρυσα περαστικα στους γονεις σας κ σε ολα τα αρρωστουλικα μικρα.

κ φυσικα ξεχωριστα φιλακια στην ΕΙΡΗΝΗ ΜΑς!!!!!!!!!!:P:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...