Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια μου, εδώ είμαι και γώ, εχω ακόμα τη μικρή μου άρρωστη από χτες, ανεβάζει πυρετό ανά 8ωρο περίπου και τις υπόλοιπες ώρες έχει δέκατα , έκανε και δύο φορές διάρροια το πρωί. :? Εντωμεταξύ είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει (ω, ναι! )

από δουλειές όπως καταλαβαίνετε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, και πάλι όχι όλα, ο νεροχύτης μου... έχει ξεφύγει πάλι :oops: ούτε στη γιαγιά δεν πήγαμε φυσικά και απ ότι φαίνεται ούτε και σήμερα θα παμε, αχ... :roll:

δεν γράφω λίστα, δεν έχει νόημα

Περαστικά και στον μπαμπά σου βάσια, στην γιαγιά σου δήμητρα, και καλή ανάρρωση σε μαρτζιο και γιώτα!

(αν ξέχασα κανέναν με συγχωρείτε)

Σας φιλώ!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημερα σε ολες!

Πολλες απουσιες εχουμε βλεπω,που ειστε καλε ολες?Γενικη κανετε?

Εγω εδω καθε μερα και καλυτερα,ψιλοκουνιεμαι λιγο και κανω συμμαζεματα για να ειναι ηρεμο το ματι μου.

Για τις νονες που λετε κι εγω κατι παιρνω οικονομικο μεχρι προπερσι επαιρνα διακοσμητικο τωρα πλεον κατι προσωπικο για την κουμπαρα μου και τσουρεκι φυσικα.

Και εχω δυο βαφτιστικα η μια μου παιρνει τσουρεκι και κατι διακοσμητικο και η αλλη παιρνει σοκολατιενα αυγα στα κοριτσια και τσουρεκι.

Ειρηνη μεγεια η τσαντα και το πορτοφολι,πολυ ωραια και τα δυο αλλα ακομη πιο ωραια η κινηση του συζυγου για να σου φτιαξει τη διαθεση.Ευχομαι να ειναι παντα γεματο με "αληθινα" λεφτα :D

Ωραια και η λαμπαδα με την τινκερμπελ εμενα ειναι η αγαπημενη μου αλλα στις κορες μου δεν αρεσει καθολου:?

Μαμα κωνσταντινου πολυ ωραιο το καλαθακι,για πες συνταγη για ευκολα σοκολατακια,μου αρεσει πολυ να κανω τετοια προσωπικα δωρα και πηρα κατι ωραια πασχαλινα σακουλακια ,δεν ξερω αν θα τα καταφερω φετος αλλα αν ειναι πολυ ευκολα,μπορει..

Αυτη ειναι:http://www.sintagespareas.gr/sintages/sokolatakia-fraoula-mpiskoto.html

Ειναι στις γευσεις της και πιστευω πως θα τις αρεσουν!

Και ειναι και τσακ μπαμ!

Κορίτσια μου, εδώ είμαι και γώ, εχω ακόμα τη μικρή μου άρρωστη από χτες, ανεβάζει πυρετό ανά 8ωρο περίπου και τις υπόλοιπες ώρες έχει δέκατα , έκανε και δύο φορές διάρροια το πρωί. :? Εντωμεταξύ είναι η πρώτη φορά που αρρωσταίνει (ω, ναι! )

από δουλειές όπως καταλαβαίνετε μόνο τα απολύτως απαραίτητα, και πάλι όχι όλα, ο νεροχύτης μου... έχει ξεφύγει πάλι :oops: ούτε στη γιαγιά δεν πήγαμε φυσικά και απ ότι φαίνεται ούτε και σήμερα θα παμε, αχ... :roll:

δεν γράφω λίστα, δεν έχει νόημα

Περαστικά και στον μπαμπά σου βάσια, στην γιαγιά σου δήμητρα, και καλή ανάρρωση σε μαρτζιο και γιώτα!

(αν ξέχασα κανέναν με συγχωρείτε)

Σας φιλώ!

Περαστικα βρε Μαριαννα μου!

Καλησπέρα!!!

Τι κάνετε?

Θα απαντήσω μόνο σε δυο πράγματα και τα υπόλοιπα θα τα γράψω το βράδυ (αν καταφέρω να μπω, γιατί πριν λίγο παρατήρησα ότι ο μικρός μου είναι ζεστός - του έβαλα θερμόμετρο και έδειξε 38...)

Γιώτα, το στρώμα ήταν μαζί με το κρεβάτι και δεν έχω καν την απόδειξη αγοράς, αλλά και να την είχα δε νομίζω να το παραδεχτούν και να μου το αλλάξουν... Ουσιαστικά, έχει κάνει βαθουλώματα σε κάποια σημεία με αποτέλεσμα να ξυπνάω πιασμένη. Ειδικά η μέση μου, κάποιες μέρες είναι χάλια...

Χριστίνα, σχετικά με τα δώρα του νονού, εγώ δεν τους παίρνω κάτι. Απλώς φροντίζω να τους επισκεφτώ κι εγώ κάποια στιγμή και τους πάω ένα καλάθι με αυγά, κουλούρια και τσουρέκι (ή μελομακάρονα και κουραμπιέδες τα Χριστούγεννα)

Απλώς, φροντίζω κι εγώ να τους ευχαριστήσω όταν έρχονται να φέρουν τα δώρα του παιδιού. Βέβαια, εμείς έχουμε και πολύ καλή - φιλική σχέση, οπότε αυτό γίνεται κάθε φορά που θα έρθουν ή θα πάμε. Ακόμη κι αν δεν προλάβω να ετοιμάσω κάτι, θα παραγγείλουμε. Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθουν και να πιουν μόνο καφέ ή ποτό...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες!!!!

καλημερα απο τις ηλιολουστες Σερρες!!!!

τι μου κανετε????

ειστε καλα???

εγω πολυ ηρεμα.....προσπαθω.......

περασε 1μηνας κ κατι κ θα προσπαθησω να χασω τα 2.5κιλα που εχω βαλει...

μαριαννα τηνματιαξαμε εμεις την κοπελα σου την ομορφη!!απο τισ φωτος στο φβ....αχ το αγγελουδι μου..ειναι κ αδυνατη κ θα χασει κιαλλο τωρα...

ειρηνη τελεια η τσαντα!φετος πολυ της μοδας τα παλ χρωματα...σωμον,βεραμαν κτλ...μπραβο σου που εκπαιδευσες τοσο καλα τον συζυγο!!

οι υπολοιπες?????????

που ειστε?

μυρτουλα?

4υ?

μαμα-ειρηνη?

καλαμαρακι?

etoiledun...?

κ οι αλλες???

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κορίτσια, πραγματικά που πήγατε όλες, έχει συμβεί κάτι μάλλον και δεν το πήρα χαμπάρι.

Μαριάννα περαστικά στην μικρή σου, αξιοθαύμαστο που δεν έχει ξανααρρωστήσει.

Εγώ το πάω συντηριτικά αυτές τις μέρες, αρκετά με κουράζουν οι άρρωστοι.

Σήμερα ίσως να κάνω τα κουλουράκια τελικά ή το Σάββατο.

Πέμπτη & Παρασκευή θέλω να πάω για τα πασχαλινά δώρα.

Το Σαβατοκύριακο θα πλύνω τα καλύματα του καναπέ(βγαίνουν 6 πλυντήρια) και να κάνω την κρυσταλιέρα(αυτό με κουράζει και το βαριέμαι).

Την Δευτέρα θα κάνω όλες τις πόρτες και τέλος, όλα τα άλλα έχουν γίνει.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Να σας πω ότι πήρα και εγώ την κρέμα που πρότεινε το καλαμαράκι (bioten cc-cream light) και πραγματικά είναι καταπληκτική, δίνει μια ομοιομορφία χωρίς να φαίνεται ότι φοράς μέικ-απ, ότι πρέπει ιδίως για καλοκαίρι.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα κορίτσια, πραγματικά που πήγατε όλες, έχει συμβεί κάτι μάλλον και δεν το πήρα χαμπάρι.

Μαριάννα περαστικά στην μικρή σου, αξιοθαύμαστο που δεν έχει ξανααρρωστήσει.

Εγώ το πάω συντηριτικά αυτές τις μέρες, αρκετά με κουράζουν οι άρρωστοι.

Σήμερα ίσως να κάνω τα κουλουράκια τελικά ή το Σάββατο.

Πέμπτη & Παρασκευή θέλω να πάω για τα πασχαλινά δώρα.

Το Σαβατοκύριακο θα πλύνω τα καλύματα του καναπέ(βγαίνουν 6 πλυντήρια) και να κάνω την κρυσταλιέρα(αυτό με κουράζει και το βαριέμαι).

Την Δευτέρα θα κάνω όλες τις πόρτες και τέλος, όλα τα άλλα έχουν γίνει.

καλημερα κριστιν!

δεν ξερω αν εχει συμβει κατι! αν εχει συμβει κ εγω δεν εχω παρει χαμπαρι!

εγω ετρεχα εχτες κ δεν προλαβα να μπω.

το απογευμα πηγα κ πηρα τα παπουτσακια της βαπτηστηρας μου κ ειμαι ετοιμη τωρα.

απο δουλειες τα βασικα, το εξτρα που εκανα ειναι να φτιαξω τα παιχνιδια της μικρης.

μπραβο για τις δουλειες κ με αρρωστους κ εγκυος!!! μπραβο!!!

εμενα μου εχουν μεινει οι κουρτινες του σαλονιου-τραπεζαρια-κουζινα, ενα καλο σκουπισμα-σφουγγαρισμα κ ενα καλο ξεσκονισμα

μαριαννα κ ηλιαχτιδα περαστικα στα μικρα σας!

δημητρα εγω πηρα 5 κιλα κ εχω χασει τα 2 μου μενουν αλλα 3!

σας φιλω, τα λεμε αργοτερα

Να σας πω ότι πήρα και εγώ την κρέμα που πρότεινε το καλαμαράκι (bioten cc-cream light) και πραγματικά είναι καταπληκτική, δίνει μια ομοιομορφία χωρίς να φαίνεται ότι φοράς μέικ-απ, ότι πρέπει ιδίως για καλοκαίρι.

θα την παρω κ εγω μου φαινεται, μου λειπει αυτη η ομοιομορφια στο προσωπο!

Διαφημίσεις

καλημερα κριστιν!

δεν ξερω αν εχει συμβει κατι! αν εχει συμβει κ εγω δεν εχω παρει χαμπαρι!

Καλημερα κοριτσια!!!

Και εγω δεν εχω καταλαβει αν εχει συμβει κατι,αλλα μου λειπει η παρεουλα μας:(

καλημερα κοριτσια! ειστε καλα? απουσιες αρκετες υπαρχουν! ειναι τωρα 2 βδομαδες που κανω τα απολυτως απαραιτητα και το σπιτι μαλλον διαμαρτυρεται. Πρεπει να συγκεντρωθω και να κανω καμμια δουλιτσα γιατι μας βλεπω το Πασχα βρωμικους. Αντε να ερθει το καλοκαιρι, θελω να παω διακοπες! Εχτες μετα τη δουλεια εκατσα λιγακι και οταν σηκωθηκε το παιδι πηγαμε και παιξαμε στο παρκο. Εβαλα κι ενα πλυντηριο ασπρα κι απλωσα, εκανα μπανιο το παιδι, φαγαμε και τελος δεν εκανα τιποτα αλλο.

Ειδα μια ωραια τσαντουλα να εχετε βαλει, μπραβο μεγεια!!!

καλημερα!πως ειστε?εγω απο δουλειες εχω ορεξη πολυ,χρονο δεν εχω,κ ετσι κανω μονο τα καθημερινα,κ ολο χαλια ειμαστε..λογικο,ολη μερα στο σπιτι κ ποσο να κυνηγησεις το τριχρονο ??αληθεια,γιατι τοση ερημια?το μεσημερι λεω να κανω τα χαλια με το καρπεξ,θα δειξει

γεια σας κοριτσια...

εγω ειμαι παλι η φιλη σας απο Σερρες.....

ειμαι δουλεια κ τωρα μολις παλι εκατσα....

Γιατι λειπουν ολες??

εγινε κατι?

μηπως ειμαστε εμεις μονο οι χαζες που δεν το καταλαβαμε??

Κοριτσια σφυριξτε κ σε μενα....

τεσπα......θετικη σκεψη ! ολα καλα!

πρεπει να κανω μπαλκονια

ντουλαπια κουζινας

τα δυο μπανια

πλυσιμο τα 3καλυμματα που εχω τωρα

και να στρωσω καινουρια καλυμματα κ πετσετακια!!

κ κατι αλλες δουλειες πιο χαλαρες......

ολα αυτα μεχρι Πεμπτη -αυριο- γιατι Παρασκευη παω σε Σαλονικα

να δω μπαμπα κ γιαγια................

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...