Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια!

Εδώ βροχερός καιρός και μου την δίνει..

Το Σάββατο καθάριζα το σπίτι και περίμενα τους νονούς....αλλά με πήραν τηλ ότι ο μπαμπάς μου μπαίνει νοσοκομείο επειδή είχε δύσπνοιες...είναι και 87 ετών ο άνθρωπος οπότε όλοι τρομάξαμε!

Τα είχα ετοιμάσει όλα....και έφυγα για το νοσοκομείο.....μετά απο τρελή γραφειοκρατία τελικά έκανε εισαγωγή....Το πρόβλημα ήταν ότι είχε φωνάξει γιατρό στο σπίτι, του είχε δώσει πολλά κορτιζονούχα αλλά όχι διουρητικά...με αποτέλεσμα να αρχίσει να πρήζεται πολύ εσωτερικά και εξωτερικά και τα όργανα να πιέζουν την καρδιά....γιαυτό η δύσπνοια....ευτυχώς ξεκίνησαν με διουρητικά στο νοσοκομείο και ήδη είναι καλύτερα....ακόμα θα μείνει μέσα για να είμαστε σίγουροι αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά.

Ο άντρας μου με έβγαλε ασπροπρόσωπη....δεν ήθελα να έρθει μαζί μου γιατί τα παιδάκια περίμεναν πως και πως τις λαμπάδες τους...είχα και τα αδέλφια και την μαμά μου άλλωστε.....άνοιξε το ζυμάρι, έφτιαξε τις πίτσες, τύλιξε τα λουκανικάκια, περιποιήθηκε τον κόσμο....να σας πω δεν το περίμενα...έλεγα θα παραγγείλει στο τέλος αλλά τα κατάφερε μια χαρά!

Τίνα να σου ζήσει το μωράκι σου!

περαστηκα στον μπαμπακα σου, ευτυχως τιποτα σοβαρο!

ειδες αμα θελουν ολα τα καταφερνουν! εμενα σημερα που ελειπα ολη μερα, ανεβηκε επανω ζεστανε στην μικρη το φαγητο, την αλλαξε, της εβαλε να φαει, (την ταισε κ στο τελος) κ μετα ηρθε να με παρει απο το μετρο. εγω μονο για υπνο την εβαλα!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικά στον μπαμπά σου, γρήγορα να είναι στο σπίτι του. Μπράβο και στον άντρα σου.

Στους νονούς όταν φέρνουν τις λαμπάδες τι δώρο δίνεται?

εγω τιποτα, ουτε κ μου εχει κανει η κουμπαρα μου που παω την λαμπαδα στην βαπτηστηρα, δεν το εχω σαν εθιμο, εγω στο παρεντς το διαβασα πρωτη φορα.

και το δικό μου βρε Γιωτάκι!Μου την πήρε νωρίτερα για να μου φτιάξει και το κέφι ο καλός μου.Το κορίτσι μου βέβαια έφερε κι έβαλε τα δικά του ψεύτικα λεφτά μέσα και θα το έχουμε μαζί μου είπε:cool:

Α Christine εγώ παίρνω πάντα Χριστούγεννα και Πάσχα στους κουμπάρους ένα δώρο ανάλογα πάντα με τα οικονομικά μου.Ο νονός της μικρής είναι νέος (20 χρονών) και πάντα τον ρωτάω τι θέλει.Φέτος θα του πάρω ρούχο,θέλω κάτι καλό γιατί κάθε Πάσχα της φέρνει λαμπάδα,παιχνίδι και ρούχο(δεν τα θεωρώ απαραίτητα όλα αυτά και το έχω πει αλλά δεν μ'ακούει) και κάθε φορά που έρχεται να τη δει πάντα κάτι φέρνει οπότε θέλω κι εγώ να τον τιμήσω με κάτι καλό;) Στην κουμπάρα που μας πάντρεψε,είμαστε και φίλες οπότε ξέρω τι της αρέσει και τι έχει ανάγκη κάθε φορά και πέφτω πάντα μέσα στα δώρα της.

[sIGPIC][/sIGPIC]

γεια σας κ παλι.......

με ψιλοετρεχαν κ τωρα παλι ειναι η ωρα που καθομαι στο γραφειο....

υοτου κ εσυ κοπελια καλα αποτελεσματα για την ελια...να μην ταλαιπωρηθεις αλλο..΄.τον αντρα μου του εβγαλαν μια κρεατοελια απο την πλατη κ του εκαναν ενα τεραστιο σημαδι σαν καψιμο...οι ασχετοι....οσο για τα δημοσια νοσοκομεια ολοι εχουμε τραυματικες εμπειριες δυστυχως ...και προσφατα....

ευχαριστω δημητρα! το μονο που εκανα τελικα ηταν να μου πει οτι δεν ειναι κατι ανησυχιτικο (μου το επιβεβαιωσε, πηγα για 2η γνωμη εκει) κ εκλεισα ραντεβου για να κανω την επεμβασουλα. σε πλαστικο χειρουργο παω, το σημαδι θα ειναι μια γραμμη μου ειπε.

οντως ειναι σαν να παρακαλας για το δωρο αν πηγαινεις εσυ, δηλ τι λες? ποτε να ερθω να μας δωσετε τα δωρα? και αν ενας νονος δεν εχει παρει? δεν ξερω τωρα, αλλα παλια γινοταν αυτο, η νονα της αδελφης μου δεν ερχοταν σχεδον ποτε..... η δικη μου επερνε κ για την αδελφη μου:cool:

χαζο εθιμο νομιζω....

Καλημέρα κοριτσάκια μου και καλή βδομάδα να έχουμε!

Εγώ χάθηκα όλο το σβκ διότι το λατρεμένο μου αφεντικούλι την προηγούμενη βδομάδα με κόλλησε μια βρωμογρίππη κι εγώ με τη σειρά μου κόλλησα τον Γερασιμάκο μου, ο οποίος όλο το σβκ ήταν μέσα στη μύξα, το βήχα, το παράπονο και το κλάμμα.. Έτσι μου έρχεται πραγματικά να το βρίσω το αφεντικό μου.. Δεν μπορώ να βλέπω το μωρό μου να κλαίει και μάλιστα όταν υποφέρει χωρίς να καμία πραγματικά σοβαρή αιτία..

Τώρα κάνουμε βηματάκια και τον πιάνω από το χεράκι και γυρνάμε σε όλο το σπίτι.. Ξέρουμε πως κάνει το λιοντάρι και το κάνει τρομερά παραστατικά..

Βγάζουμε κι εμείς δοντάκια (έχουμε κι εμείς 4 πάνω και 2 κάτω) διότι βάζουμε όλο το χέρι μέσα στο στόμα, δαγκώνουμε τα πάντα, ακόμη και τα ρούχα της μαμάς και που και που βάζουμε και καμιά τσιρίδα.. Πάντως δεν τον αφήνω να υποφέρει.. που και που του δίνω λίγο ντεπόν και συνέρχεται το παιδάκι μου..

Είμαι χαζομαμά πως να το κάνουμε..

Από δουλειές μέσα στο σβκ, έβαλα πολλά πλυντήρια και πολλά στεγνωτήρια, άλλαξα τα σεντόνια του δωματίου μας και του μωρού, όλες τις πετσέτες από παντού και προσπαθούσα να κρατώ το σπίτι σε μια καλή κατάσταση.. Αλλά όταν το μωρό σου υποφέρει το μόνο που θες είναι να το έχεις αγκαλιά και να το παρηγορείς.. τίποτε άλλο..

Φιλιά πολλά σε όλες σας!

περαστηκα στο μικρακι σου.... πωπω πολυ τα λυπαμαι τα μικρα οταν ειναι αρρωστα!

καλα κανεις με τον ντεπον, κ εγω ετσι!

Διαφημίσεις

αφου γυρισα κ εγω σπιτι, εβαλα την μικρη για υπνο, ετοιμασα φαγαμε, μαζεψα τραπεζι, εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο κ παω να ξαπλωσω λιγο!

ο αντρας μου εφυγε για δουλεια παλι!

μυρτουλα μου πως εισαι?

ειρηνη??? μπες καλε να μας πεις τα νεα σου! τι κανετε?

σας φιλω!

και το δικό μου βρε Γιωτάκι!Μου την πήρε νωρίτερα για να μου φτιάξει και το κέφι ο καλός μου.Το κορίτσι μου βέβαια έφερε κι έβαλε τα δικά του ψεύτικα λεφτά μέσα και θα το έχουμε μαζί μου είπε:cool:

Α Christine εγώ παίρνω πάντα Χριστούγεννα και Πάσχα στους κουμπάρους ένα δώρο ανάλογα πάντα με τα οικονομικά μου.Ο νονός της μικρής είναι νέος (20 χρονών) και πάντα τον ρωτάω τι θέλει.Φέτος θα του πάρω ρούχο,θέλω κάτι καλό γιατί κάθε Πάσχα της φέρνει λαμπάδα,παιχνίδι και ρούχο(δεν τα θεωρώ απαραίτητα όλα αυτά και το έχω πει αλλά δεν μ'ακούει) και κάθε φορά που έρχεται να τη δει πάντα κάτι φέρνει οπότε θέλω κι εγώ να τον τιμήσω με κάτι καλό;) Στην κουμπάρα που μας πάντρεψε,είμαστε και φίλες οπότε ξέρω τι της αρέσει και τι έχει ανάγκη κάθε φορά και πέφτω πάντα μέσα στα δώρα της.

μα ειναι τελεια!!!!

εγω παιρνω στην βαπτηστηρα μου λαμπαδα με παιχνιδι, αυγο κ παπουτσια (συνηθως) η ρουχα. φετος της πηρα λαμπαδα με την τινγκερμπελ που της αρεσει, αλλα επειδη δεν ειναι παιχνιδι αλλα διακοσμητικο αυτο: %20%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%83%CE%BC%CE%B7%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC%20%CE%B2%CE%B1%CF%80%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%B7%CF%82%2020-800x800.jpgτης πηρα κ ενα τεραστιο μπλοκ ζωγραφικης με προτυπωμενα σχεδια, σαν σε καβαλετο με μπογιες, μαρκαδορους κ νερομπογιες. δεν βρηκα αλλη λαμπαδα με την τινγκερμπελ που τρελενεται.

Α Γιώτα είναι πολύ ωραία η Τίνκερμπελ!!!Η δικιά μου έχει ζητήσει τη Μίνι.

Νομίζω ότι θα ενθουσιαστεί!

Περαστικά και στα παιδάκια τα αρρωστούλικα!

Βάσια πώς είναι τελικά ο μπαμπάς σου?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σχεδόν ξεπρίστηκε.....οι γιατροί είπαν ότι πάει καλά...απλά φέτος δεν θα έρθει στο χωριό για Πάσχα επειδή είναι φρέσκο μην γίνει τίποτα εκεί και τρέχουμε!

Δήμητρα δεν είχαμε γενέθλια...ήρθαν για να φέρουν τις λαμπάδες οι νονοί!

Εγώ δεν κάνω κάποιο δώρο σε νονές....απλά όταν έρχονται τους περιποιούμαι όσο μπορώ :P !!

Kορίτσια μου καλημερα!!!Τι κάνετε????

Προβλήματα υγειας διαβαζω και στενοχωριεμαι...Περαστικα σε ολους!

Γιωτα μου ,αρκει που σου ειπε πως δεν ειναι ανησυχητικο ,με το καλό η επεμβασουλα.

Μαργιω ,καλή αναρρωση ,εννοειται πρεπει να προσεχεις ,εκμεταλλευσου το ,μετα πάλι θα τρεχεις.

Ρενατα μου ,πάντα ειναι τόσο ομορφες οι φωτό σου!Υπέροχα τα λουλουδια σου!

Ιρενε,τελεια η τσαντα !Μπραβο στο συζυγο,θα την ευχαριστηθεις και τωρα το Πασχα.

Στη νονα του μικρου πάντα κανω καποιο δωρο οταν φερνει τη λαμπάδα του,αλλα ποτε μεγαλης αξίας ,ειναι απλώς ευχαριστηριο ,ενα καλάθι συνηθως με τσουρεκι,κουλουρακια ,η ό,τι αλλο φτιαξω και συνηθως κατι συμβολικο διακοσμητικο για το σπίτι.Τα Χριστουγεννα απλώς κανω και κατι μικρο στο γιο της.Μου αρεσει πολύ σαν κίνηση και το χαιρεται και η ιδια.Εγω πάλι ως νονα δεν εχω πάρει ποτε.

Και εδω εμεις καπως ετσι το ειχαμε το εθιμο, ,πηγαιναμε πάντα βεβαια μετα από "παραγγελια "της νονας.Τωρα πια εχει καπως εκλειψει,δεν το θεωρω κακό πάντως ,από τη στιγμη που συνηθιζεται ,δεν ειναι παρεξηγήσιμο.

Από δουλειες εχω τελειωσει μονο με τα υπνοδωματια,και κανω μονο τα καθημερινα.Μες την εβδομαδα θα ξεστρωσω και θα κανω γενικη σε σαλόνι και κουζινα αλλα επειδη ο καιρός ειναι ψυχρός αυτες τις ημερες, το αφηνω λιγακι.

Σημερα πήγε ο αντρας μου τον μικρο σχολειο και με το που εφυγαν,εβαλα πλυντηριο ,απλωσα αλλο ενα και ξεκινησα σιδερο.

Τα φιλια μου!!!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Κρύο έπιασε σήμερα και δε μου αρέσει καθόλου. Το πρόβλημα στη δουλειά εξακολουθεί να υπάρχει και προσπαθώ να βρω μια λύση για να μη με ''ρίχνει'' συνέχεια.

Από δουλίτσες χθες έκανα μόνο μαγειρέματα και σιδέρωμα αλλά πάλι δεν τελείωσα. Σήμερα έχω πολλά στο πρόγραμμα. Να δω τι θα μου βγει.

mamavasia περαστικά στον μπαμπά σου. Μπράβο στον άνδρα σου!

margio καλή ανάρρωση! Υγεία από δω και πέρα.

irene πολύ όμορφη τσάντα! Το χρώμα πόλύ ανοιξιάτικο!

Δομνίνα καλά κάνεις και δίνεις depon. Κι εγώ προσπαθώ να το αποφευγω αλλά όταν υποφέρει του δίνω για να ηρεμήσει. Απλά του δίνω συνήθως τη νύχτα για να μπορέσει να κοιμηθεί και τη μέρα το παλεύουμε με τα μασητικά.΄

Ως νονά δεν έχω πάρει δώρο από την κουμπάρα μου το Πάσχα ή τα Χριστούγεννα που πηγαίνω τα δώρα του παιδιού. Φέτος που θα έρθει η νονά του μικρού μου την Κυριακή της έχω πάρει δώρο για τα γενέθλιά της οπότε θα της το δώσω. Διαφορετικά δε νομίζω να της έπαιρνα κάτι.

Ακούω το μικρούλι που ξύπνησε. Καλημέρα σε όλες!!!!!

h6cQp3.png

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!

εβρεχε εχθες συνεχεια....

σημερα ψυχρουλα αλλά με ηλιο!!

Α...Πολλες απουσιες βλεπω.....

Που ειστε ολες?

Η μαμα-Ειρηνη παντως ειναι μαλλον καλά αν συμπερανω απο κατι φωτος που ανεβασε στο φβ.....ψηλωσε κ 5ποντους....!!!!

Βρε κοριτσια, για κουμπαρους που λετε....

το ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΕΘΙΜΟ δηλ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ λεει

οτι σε φερνει ο νονός ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΝΑ

και ΛΑΜΠΑΔΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ !!!

Και για το "ευχαριστω" δινει το βαπτιστηρι :

ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΑ ΧΡΙΣ/ΝΝΑ

κ ΤΣΟΥΡΕΚΙ & ΚΟΚΚΙΝΑ ΑΥΓΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ!

Εμεις στις μερες μας παιρνουμε διαφορα δωρακια!!

Τωρα με την κριση θα επανελθουμε στα βασικα.....

Εγω ψωνισα απο ουτλετ (που σας ειχα πει)τα σετακια ρουχων σαμ κ μαρασιλ...

Εμεινε τωρα το παιχνιδι (δεν δινω πολλα για παιχνιδι,δεν τα χαραμιζω δηλ),

οι λαμπαδες κ τα σοκολατενια αυγα !!

Δυστυχως θα παω μαλλον στο μεγαλο γνωστο μαγαζι γιατι εδω στα μαγαζια δεν βρηκα κατω απο 10ε λαμπαδα,ακομη κ την πιο απλη.......

(υγ:Την γιαγια θα την κανουν φαρμακευτικη αγωγη..Παρακεντηση ειναι επικινδυνη στην ηλικια της....)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα κοριτσια!!!

Τι κανετε???

Χαθηκα αλλα σας διαβαζω!;)

Βασια μου περαστικα στον μπαμπα σου!!!

Ειρηνη τι τελεια τσαντα ειναι αυτη?Καλοριζικη!!!Να την χαρεις!!!Και το πορτοφολι παντα γεματο ευχομαι;)

Γιωτακι πολυ ωραια η τινκερμπελ!!!Με το καλο να ξεμπερδεψεις και με την ελια!

Ρενατα τι ομορφες φωτο????Μπραβο!!!

Δομνινα περαστικα για το μικρουλη σου!!!

Margio ευχομαι καλη αναρωση και ποτε ποτε ξανα σε γιατρους!!!

Δεν θυμαμαι κατι αλλο;)

Για την νονα που συζητατε,φετος της εφτιαξα ενα ωραιο καλαθακι και θα τις βαλω μεσα σοκολατακια,που θα τα φτιαξω εγω.Μου ειχε πει οτι θα ερχοταν την Κυριακη,τις εφτιαξα κουλουρακια,αλλα κατι της ετυχε και δεν ηρθε και θα ερθει την αλλη βδομαδα και βαριεμαι να ξαναφτιαχνω,οποτε θα κανω κατι σοκολατακια που εχω βρει τελεια και γρηγορα!

Αυτα τα λιγα!

Φιλακια πολλα σε ολες!!!

Y.Σ.:Σας βαζω φωτο το καλαθακι που σας ελεγα οτι εφτιαξα για την νονα,https://www.facebook.com/531237790232953/photos/a.713119595378104.1073742018.531237790232953/713119608711436/?type=1&theater πως σας φαινεται?

Καλημερα σε ολες!

Πολλες απουσιες εχουμε βλεπω,που ειστε καλε ολες?Γενικη κανετε?

Εγω εδω καθε μερα και καλυτερα,ψιλοκουνιεμαι λιγο και κανω συμμαζεματα για να ειναι ηρεμο το ματι μου.

Για τις νονες που λετε κι εγω κατι παιρνω οικονομικο μεχρι προπερσι επαιρνα διακοσμητικο τωρα πλεον κατι προσωπικο για την κουμπαρα μου και τσουρεκι φυσικα.

Και εχω δυο βαφτιστικα η μια μου παιρνει τσουρεκι και κατι διακοσμητικο και η αλλη παιρνει σοκολατιενα αυγα στα κοριτσια και τσουρεκι.

Ειρηνη μεγεια η τσαντα και το πορτοφολι,πολυ ωραια και τα δυο αλλα ακομη πιο ωραια η κινηση του συζυγου για να σου φτιαξει τη διαθεση.Ευχομαι να ειναι παντα γεματο με "αληθινα" λεφτα :D

Ωραια και η λαμπαδα με την τινκερμπελ εμενα ειναι η αγαπημενη μου αλλα στις κορες μου δεν αρεσει καθολου:?

Μαμα κωνσταντινου πολυ ωραιο το καλαθακι,για πες συνταγη για ευκολα σοκολατακια,μου αρεσει πολυ να κανω τετοια προσωπικα δωρα και πηρα κατι ωραια πασχαλινα σακουλακια ,δεν ξερω αν θα τα καταφερω φετος αλλα αν ειναι πολυ ευκολα,μπορει..

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα, σας ευχαριστώ που μου είπατε για το δώρο στον νονό, τελικά μάλλον είναι το έθιμο ανά περιοχή πως ισχύει.

Στον νονό του μεγάλου δεν είχα σκεφτεί να πάρω ποτέ τίποτα γιατί συνήθως(και δεν εννοώ μόνο Πάσχα αλλά και Χριστούγεννα, γιορτή κλπ) το δώρο το αγοράζει η μαμά του και εμείς το παίρνουμε μέσω της πεθεράς μου(είναι φίλες)

Νονοί του μικρού είναι η αδερφή μου και ο γαμπρός μου, στα ανίψια μου παίρνω πάντα δώρο ρούχα και αυγό, στον ένα τον ανιψιό παίρνω και λαμπάδα γιατί είμαι ουσιαστικά και νονά του αν και δεν τον έχω βαφτίσει. Και αυτοί πάντα παίρνουν στα παιδιά δώρο και αυγό σοκολατένιο.

Μου άρεσε πάντως η ιδέα, θα φτιάξω μάλλον τα κουλουράκια μου από το Σαβατοκύριακο, για να τους πάω μια πιατέλα, τσουρέκι μάλλον δεν έχει νόημα αφού και οι δύο περιμένουμε από την μαμά μας να μας δώσει.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...