Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Koρίτσια καλησπέρα:)

Φαίνεται πως έχω χάσει πολλά και πηγαίνοντας λίγο πίσω να πω καταρχήν σε σένα Αλεξένια συλλυπητήρια για τον μπαμπά σου :cry: ποτέ να μην τον ξεχάσεις.

Irene τόσο κρίμα για το φίλο σας...:cry: δεν έχω λόγια...:cry:

Margio, εύχομαι όλα να έχουν πάει καλά με την επέμβαση και επίσης σου εύχομαι να μην κάνεις ποτέ ξανά επέμβαση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δήμητρα Χρόνια σου Πολλά, να ζήσεις σαν τα ψηλά βουνά:P

Τίνα να σας ζήσει η μπουμπού :P , ελπίζω όλα να πήγαν καλά!

Σοφάκι περαστικά, ελπίζω τώρα να είσαστε καλύτερα.

Χρύσα περαστικά κι αγύριστα και σε εσάς!

Είχα κι άλλα στο μυαλό μου αλλά δε θυμάμαι:oops:

Εγώ από δουλειές λίγα πράγματα, για την ακρίβεια τα βασικά.

Και δεν έχω όρεξη και έχει πέσει πολλή δουλειά.

Σαβ/κύριακο κάτι έτυχε και φύγαμε πάλι, φύγαμε Σάββατο πολύ πρωί και γυρίσαμε κατά τις πέντε σήμερα.

Ψωνίσαμε φυτά και κεραμικές γλάστρες και μέχρι να πιάσει για τα καλά η βροχή είχα φυτέψει.

Σας βάζω φωτό:

b0db63e9-b1c7-4e24-b280-1b11b749787c_zps31f1e0e7.jpg?t=1396813878

ba202628-ec9b-47f3-bd63-15d9f50e4c3e_zpsb03c18b3.jpg?t=1396814026

Ενα γεράνι και ένα πελαργόνι

καλησπερα κοριτσακια!

μα τι βροχη ηταν η σημερινη???? βρεχει απο τις 12 ασταματητα, στις 8 παρα σταματησε!

απο δουλιτσες,μαγειρεψα για αυριο μακαρονια, εμεις με κοκκινιστο κρεας απο σημερα κ της μικρης της εφτιαξα κιμα, τακτοιησα ρουχα που περιφερονταν στους καλογερους, τακτοποιησα διαφορα χαρτια στους φακελους τους, εκανα ολα τα τζαμια μεσα-εξω κ εκανα ενα γενικο συμμαζεμα που το χρειαζομασταν!

εβαλα την μικρη για υπνο μετα το φαγητο, αλλαγμα κτλ, ετοιμαστηκα για αυριο κ εφαγα γιαουρτακι με φραουλες.

σε λιγο την πεφτω γιατι αυριο εχω πρωινο εγερτηριο!

σας φιλω!

Διαφημίσεις

ρενατα μου, πως ειχες αντιμετωπισει τους κολικους εντερου? (καλα θυμαμαι?)

Πήγα με έντονους πόνους στο νοσοκομείο...

Νοσοκομειακά δηλαδή αντιμετωπίστηκε.

Επαθε κανείς;

Ναι, απίστευτο νερό σήμερα.

Το μεσημέρι στο δρόμο πετύχαμε και χαλάζι.

Σιδερώνω...:cool:

Πήγα με έντονους πόνους στο νοσοκομείο...

Νοσοκομειακά δηλαδή αντιμετωπίστηκε.

Επαθε κανείς;

Ναι, απίστευτο νερό σήμερα.

Το μεσημέρι στο δρόμο πετύχαμε και χαλάζι.

Σιδερώνω...:cool:

εγω.... αλλα ελαφρυς πονος, εντονο πρηξιμο εχω, απο το καλοκαιρι το παθαινω συχνα πυκνα...:rolleyes:

αχ κ εγω σιδερωσα, λιγα μειναν....

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!!

καλημερα απο τις συννεφιασμενες κ τσουρτσουριστές Σερρες!

(επειδη δεν βρεχει αλλά απο εχθές τσουρτσουράει.....μουαχαχαχαχα)

Πως περασατε το πσκ σας?????

Βλεπω πολλές απουσίες εχουμε........χμμμμ

Για να οργανωθούμε !!!

εν-δυό,εν-δυό !!

Εμεις δεν ειχαμε πολυ καλο πσκ! Ειπαμε να μεινυμε Σερρες γιατι ο μπαμπας αρχισε παλι την Πεμπτη κ δεν ηταν καλα για να παμε...

Σαββατο πρωι πηγε ο συζυγος για λιγο στην δουλεια κ εγω στο μεταξυ εφτιαξα μια καταπληκτικη Κρεατοσουπα (καροτα ,πατατες,φρεσκα μανιταρια,σελινο κτλ)....

Οταν ηρθε κατα τις12.30 ο συζυγος πηγαμε βολτα στην "κοιλαδα" ,κ τα παιδια επαιξαν τοσο πολυ....ειχαμε μπαλες....μαζεψαμε λουλουδια, ανεβηκαμε σε ενα ξυλινο γεφυρακι πανω απο το ποταμακι, πηγαμε κ στις κουνιες που ειχε εκει.....Ειχε κ τελειο καιρο κ δεν θελαμε να φυγουμε....

Γυρισαμε 3παρά κ αμεσως φαγαμε την σουπα(εκανα πρωτα αυγολεμονο)

Η γιαγια μου ηταν αρρωστη....τα πνευμονια της μαζεψαν υγρο...απο την κατακλυση....ειναι 92 χρονων.....τα εκλεισε στις 24 μαρτιου.....

Μεγαλωσα μαζι της.. Της εχω τρελη αδυναμια..κι εκεινη φυσικα......κ τα παιδια μου.....με τον μικρο μου επ[αιζε με τις ωρες........

Ξεκινησαμε χθες πρωι για Σαλονικα....τελικα μπηκε νοσοκομειο (ιπποκρατειο) κ ημουν εκει εχθες...στο Ιπποκρατειο.......

Δεν ηξερα τι να της πω...δεν ειχα κατι..της κρατουσα τα χερια σφιχτα κ ηταν κ απο τις λιγες φορες πυ ηταν κ ζεστα.....με ρωτουσε αν ειναι καλα τα παιδια...της ειπα οτι ειναι πολυ καλα......οτι ηρθα για εκεινη....και της ειπα πανω απο 20φορες οτι την αγαπω!!!!δεν ειναι το πιο σημαντικο??

Οχι δεν ειμαι αχαριστη!! Ειχε πολυ καλη ζωη.Διπλα στα παιδια της.Επαιρνε πολυ χαρα κ αγαπη!Σαν μωρο την ειχε η μανα μου..Μακαρι να παρουμε κι εμεις τα χρονια της.....

αλλά βρε κοριτσια, να μην τυραννηθει....δεν ειναι αναγκη....ουτε στο εχθρο μου .......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

αλεξενια τα συλληπητηρια μου για τον πατερα σου......μερικα πραγματα ειναι στα χερια του θεου.......Πιστευεις οτι τωρα ειναι καλυτερα???.......

ειρηνη πολυ δυσαρεστο το γεγονος......ειχε πολυ μικρα παιδακια.......οσο για την κηδεια εγω εχω αντιθετη αποψη με τις φιλες....κανεις δεν ειναι εξοικειωμενος με κηδειες κ ειναι δικαιολογημενο....αν δεν αντεχεις μην πας....το πιο πιθανο ειναι κ η συζυγος να ειναι χαπακωμενη ή ουτως ή αλλως χαμενη μεσα στον πονο της....δεν προσφερεις κατι........κανε οπως νιωθεις....

Προχτες συζητουσα ενα ιδιο περιστατικο με μια κοπελα 5μηνο εδω...πηγε σε κηδεια κ τα 3μικρα παιδια τα ειχαν ολη μερα κ ολη νυχτα πανω απο τον νεκρο μπαμπατους..ΕΛΕΟΣ!!!!

ετσι θα το κατανοησουν καλυτερα??επρεπε να βλεπουν συνεχεια το πτωμα,το νεκρο σωμα του ιδιου του πατερα τους για να καταλαβουν οτι πεθανε κ δεν θα ξαναμπει απο την πορτα??Δεν νομιζω...Ισα-ισα που η εικονα αυτη θα ειναι ο εφιαλτης τους για πολλα πολλα χρονια.....να πετας χωμα στον ιδιο σου τον μπαμπα κ να τον θαβεις....Ποιος ανθρωπινος νους το αντεχει??ουτε για ξενο ανθρωπο ....κ ιδιως μικρα παιδακια...τσ τσ τσ.... εγω στα 35 παντως οχι!!!!!!!!

μομσοφια περαστικα σας βρε! ειχα την εντυπωση οτι εχεις 3 αγορια....χμ ....ποια κοπελα ειναι αυτη με τα 3 παλικαρια??

μαριαννα μου?? σπαστες θα τις βαζεις τις δυο μερες γιατι φορτωνεται πολυ βρε!!!!!1 :D

ευτυχως υπαρχει το μενταλιστ κ την πεφτετε,,,,,,,

ρενατα σε ευχαριστω για τις ευχες σου!!!!

ανταποδιδω καλη μου φιλη!

τελειες οι γλαστρες σου! πανεμορφες!! μαλλον εχεις αυλη κ αρκετο χωρο!!

τινταιλ μας ξεχασες βρε!!!!! να σου ζησει η Ευαγγελια!! ετσι δεν θα την εβγαζες?? εχει ομορφα ματακια σαν τον τ?????

καλημερααα!!

πως ειστε?

εμεις ετσι κι ετσι, η μικρη μου ξυπνησε σημερα και καιγοταν στον πυρετο, και 'γω η αχρηστη μανα δεν ειχα καθολου ντεπον σιροπι (δεν θυμαμαι καν ποτε μου τελειωσε :oops: ) και σαν να μην εφτανε αυτο, δεν εβρισκα ουτε το θερμομετρο!!!! :oops: (ακομη δεν το βρηκα, τα παρατησα) τηλεφωνησα το πρωι σε μια φιλη μου για να μου φερει θερμομετρο και ντεπον και μου πηγε και τον μεγαλο στο σχολειο- να 'ναι καλα η κοπελα! Τελικα ειχε 38,9 :shock: ακομα δεν ειναι και στα καλυτερα της, μια γκρινιαζει μια παιζει..

Λοιπον εχτες:

1. σηκωθηκα και ετοιμασα καφεδες
  2. εφτιαξα στα παιδια ρυζογαλο και τα ταϊσα
  3. καθαρισα το τραπεζι
  4. εντυσα τα παιδια και ντυθηκα και γω
  5. ανοιξα να αερισω
  6. εστρωσα κρεβατια
  7. μαζεψα πυτζαμες/ απλυτα/ ασχετα
  8. εστρωσα καναπεδες
  9. μαζεψα τα στεγνα ρουχα απο την απλωστρα
  10. τα διπλωσα και τα εβαλα στις ντουλαπες
  11. απλωσα στην απλωστρα ενα πλυντηριο απο την προηγουμενη
  12. εβγαλα εξω την απλωστρα
  13. εβαλα ενα συντομο πλυντηριο να πλενει
  14. εβαλα σκουπα σε ολο το σπιτι
  15. ταϊσα τις γατες
  16. επλυνα πιατα
  17. απλωσα το πλυντηριο κι αυτο στην απλωστρα
  18. επλυνα τη θηκη του πλυντηριου
  19. εβαλα και μια πλυση αδειο στους 90 με σοδα και ξυδι
  20. εκανα μπανιο την κορη μου (ο γιος εβλεπε παιδικο και δεν ηθελε :rolleyes: )
  21. την εντυσα
  22. την κοιμησα
  23. αλλαξα πετσετες παντου
  24. σφουγγαρισα το μπανιο
  25. εβαλα το φαϊ στο φουρνο (κοτοπουλο με ρυζι, το κοτοπουλο το ειχα ετοιμο στο ψυγειο ;) )
  26. εκατσα λιγο pc
  27. ξυπνησε η μικρη και φαγαμε
  28. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  29. γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  30. εδωσα στα παιδια και στον συζυγο να φανε
  31. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  32. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα

και φυσικα, ειδαμε ενα επειδοδιο μενταλιστ μασουλωντας! :mrgreen:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κορίτσια.

Τίνα να σου ζήσει η κόρη.

Η Χαρά ξέρει καμιά αν πήρε την μικρή στο σπίτι?

Mumsofia περαστικά σας, και εμένα είναι και οι τρεις τους με αμυγδαλίτιδα, αντιβίωση, πυρετούς κλπ., περάσαμε ένα ΣΚ σούπερ, πήγαμε μόνο γιατρό και φαρμακείο.

Δήμητρα τρία αγοράκια έχει η Νάσια. Για την γιαγιά έχεις δίκιο, καλύτερα σε αυτή την ηλικία που έφτασε να φύγει ήσυχα, ήρεμα και ανώδυνα.

Ρενάτα όπως πάντα τέλειες φώτο και γλάστες.

Yotou αγοράκι ονειρεύεσαι και μας έβαλες την φώτο?

Εμείς αφού μείναμε αναγκαστικά στο σπίτι όλο το Σαβατοκύριακο, κάναμε πολλές δουλειές.

Ο άντρας μου έπλυνε όλα τα χαλιά, τα οποία ήδη μαζεύτηκαν.

Έπλυνα τις κουρτίνες και από το δωμάτιο του μικρού, τώρα έχω τελειώσει με όλες τις κουρτίνες.

Έπλυνα το κάλυμα και τα μαξιλαράκια που έχω σε ένα ντιβάνι στο δωμάτιό του.

Έκανα ένα καλό ξεκαθάρισμα στα παιχίδια τους, 2 σακουλάρες έφυγαν.

Έπλυνα τα πατάκια από τα μπάνια και έβαλα τα καλοκαιρινά μου πατάκια σε κουζίνα, μπάνια.

Έπλυνα παπούτσια, παντόφλες που χρησιμοποιούμε στον κήπο.

Έβαλα διάφορα πλυντήρια και έκανα όλο το σίδερο χτες.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Koρίτσια καλησπέρα:)

Margio, εύχομαι όλα να έχουν πάει καλά με την επέμβαση και επίσης σου εύχομαι να μην κάνεις ποτέ ξανά επέμβαση.

Σ'ευχαριστω πολυ για την ωραια σου ευχη.Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω κανει και λιγες αφου τις ελεγα στο γιατρο που επαιρνε το ιστορικο μου κι ελεγα Παναγια μου ποτε τα'κανα ολα αυτα?Τελος παντων τελος καλο ολα καλα,ελπιζω κι εγω να ειναι η τελευταια.Ειμαι σπιτακι μου και αναρρωνω αργα και σταθερα.

Ειρηνη συλληπητηρια ,δυστυχως δεν υπαρχουν λογια να της πεις αυτη τη στιγμη αν εχετε ομως καλες σχεσεις νομιζω της αρκει και μονο η παρουσια σου.

Πολλα φιλια σε ολες!

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...