Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σε όλες!

Σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να...βηξω!!! Φανταστειτε πτι βγηκα στο μπαλκονι να απλωσω κατι ρουχα κ ενοιωσα οτι πήγα μεγαααααααλη βόλτα!!

Ειρηνη,λειπεις αισθητα...

4u κ mubilly,ολα καλα;

Α! Η Τινα γέννησε!!!!!!Ειμαστε σε μια ομαδα στο φεις κ το ειδα.

Φιλια!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια γεια σας κ παλι!

κ παλι απο την δουλεια...

τωρα ειναι η ωρα που ψιλοχαλαρωνω......

βλεπω οτι ολες ειστε στο τρεξιμο.....

λετε οτι δεν προλαβαινετε δουλειες κ ουτε να δειτε τα παιδια σας.....

Και συμφωνω απολυτως!!!!!!

Πιστευω οτι Ειναι απο τα πιο σημαντικα η εργασια στον ανθρωπο.....

Ακομη περισσοτερο για τις γυναικες επειδη τις τονωνει την αυτοπεποιθηση, ξελαμπικαρουν απο τις δουλειες του σπιτιου που εχουν το μεγαλυτερο μερος, ξεκουραζονται απο τον δυσκολο ρολο της μητροτητας κ κερδιζουν κ την ανεξαρτησια τους!!!!!

Αλλά πανω απο 8ωρο βρε κοριτσια ειναι απανθρωπο......

24ωρες εχει μια μερα ολες κι ολες...

8ωρες κοιμομαστε.....τι μενει????

Ιδιως το σπαστο ειναι παρα πολυ κουραστικο ....

Τρως πολλη ωρα στις διαδρομες κ το μεσημερι κ βραδυ προλαβαινεις μονο μπανιο κ φαγητο......

Φαντασου ναχεις κ μικρα παιδια........

Εγκληματικο !!!!!

υστερα λεμε οτι περνανε γρηγορα τα χρονια κ δεν προλαβαμε να τα χαρουμε τα παιδια οσο μεγαλωναν......

η ζυγαρια πρεπει με πολυ σκεψη να ισορροπισει !!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Κοριτσάκια καλησπέρα.

Σας διάβαζα αυτές τις μέρες αλλά δυστυχώς δεν είχα κέφι να γράψω.

Σκοτώθηκε σε τροχαίο ένας πολύ γνωστός μας άνθρωπος,52 χρονών με τρία παιδάκια,το μικρότερο 3 χρονών και το μεγαλύτερο 8.Έχω πάθει γερό σοκ,δεν μπορώ να το πιστέψω.Τον ξέρω από τότε που γεννήθηκα και η ψυχολογία μου είναι στα πατώματα.Αύριο είναι η κηδεια,δεν ξέρω αν θα μπορέσω να πάω,δεν νομίζω ότι μπορώ να αντικρίσω τη γυναίκα του...

σόρρυ που σας χαλάω τη διάθεση

[sIGPIC][/sIGPIC]

Kαλησπέρα κοριτσια...!!!Τι κάνετε?

Μπαινω ,σας διαβαζω αλλα δεν προλαβαινω να γραψω...Εχθες τελειωσα το δωματιό μας,επλυνα κουρτινες ,παπλώματα ,καλύματα ,τοιχους,ταβανια ντουλάπες,φωτιστικα,καλοριφερ ,τα πάντα!Επλυνα και τη βεράντα και ετσι καταφερα να ολοκληρωσω το μισο σπίτι.Στοχος ειναι την επόμενη εβδομάδα να κανω το υπόλοιπο..Θα δουμε.

Ιρενε, περισσότερο μπήκα στη διαδικασια να γραψω για εσενα.Πραγματικα λυπηθηκα τοσο πολύ για το γεγονος...Πολύ κριμα!

Εαν πρακτικα μπορεις να το ρυθμίσεις να πάς στην κηδεια ,ειναι κατα καποιο τροπο χρεος σου αφου τον γνωριζες τον ανθρωπο.Και η γυναικα αυτη στηριξη χρειαζεται...Εαν εσυ νιωθεις πως δεν μπορεις να την αντικρυσεις ,η ιδια τι να κανει?Πως να αντικρυσει τον αντρα της???Ολοι καπου μεσα μας πρεπει να βρισκουμε το θαρρος και να στεκόμαστε διπλα στους ανθρωπους που μας χρειαζονται.Οταν βρισκεσαι σε τετοια κατασταση, εν τελει, νιωθεις καλά οταν βλεπεις τη στηριξη και την εκτιμηση (γιατι αυτο κατέμε κανεις οταν παρευρισκεσαι σε μια κηδεια) των ανθρωπων.

Επειδη οπως καταλαβαινεις χτυπησες χορδη,μπορω να γραφω ως αυριο ,αλλα το σταματαω εδω...Τα συλλυπητήριά μου....

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να βολταρετε!σημερα δεν εκανα τιποτα σπουδαιο απο δουλειες,τα βασικα καθημερινα μονο,το πρω πηγαμε σ μαρκετ κ πηγα κ στην εκκλησια τα πραγματα για το μνημοσυνο του μπαμπα αυριο.το απογευμα ξεκινησα να σιδερωσω αλλα εκανε η μπεμπα μου λιγο πυρετο κ γκρινιαζε κ τα παρατησα(αφορμη εψαχνα).η μαμα ειρηνη που ειναι?ελπιζω να ειναι ολα καλα

Καλημέρα!!!

Τα κατάφερα να καθίσω κι εγώ λιγάκι να σας γράψω...

Αυτές τις μέρες, ψάχνω για στρώμα, γιατί το δικό μας έχει διαλυθεί και η μέση μου με έχει τσακίσει... Μετά και τη χθεσινή αναζήτηση, κατέληξα και αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο να το παραγγείλω...

Σας γράφω τα χθεσινά μου....

1. Σηκωθήκαμε με το μικρό, του έκανα γάλα, έκανα καφέ για εμένα,τον έπλυνα, τον άλλαξα και μάζεψα όλα τα πρωινά από το νεροχύτη
  2. Ντυθήκαμε, ετοιμαστήκαμε και πήγα να δω για στρώμα
  3. Στο γυρισμό πέρασα από LIDL (για να πάρω ξύδι βασικά, αλλά έδωσα 20?, τελικά).
  4. Γυρίσαμε σπίτι, τακτοποιήσαμε τα πράγματα
  5. Έδωσα στο μικρό το φρούτο του
  6. Μάζεψα ένα πλυντήριο που είχα απλώσει
  7. Ετοίμασα ένα πλυντήριο με ρούχα του μικρού να πλύνω το μεσημέρι με το μειωμένο
  8. Ετοίμασα ένα παγωτό και μία μπουγάτσα (περίμενα επισκέψεις το βράδυ, τους νονούς του μικρού)
  9. Έβαλα να μαρινάρεται κρεατάκι για να το κάνω στη γάστρα για το βράδυ
  10. Μαγείρεψα του παιδιού (εμείς φάγαμε κάτι περισσεύματα)
  11. Έκοψα πατατούλες και τις άφησα στο νερό, να είναι έτοιμες για αργότερα.
  12. Τάισα το παιδί και το έβαλα για ύπνο
  13. Πήγα ένα γρήγορο σμ να πάρω κρασάκι για το βράδυ (το ξέχασα το πρωί που βγήκα)
  14. Καθάρισα τα μπάνια καλά
  15. Έβαλα το πλυντήριο που είχα ετοιμάσει
  16. Ξεσκόνισα και σκούπισα το σαλόνι
  17. Ξύπνησε ο μικρός, τον άλλαξα και τον έντυσα
  18. Άλλαξα σεντόνια στο παιδικό
  19. Ξεσκόνισα και σκούπισα το παιδικό
  20. Έδωσα στο παιδί το απογευματινό του
  21. Έβαλα το φαγητό στο φούρνο να γίνεται
  22. Έβαλα τον άντρα μου να καθαρίσει κάτι λεκέδες από τα χαλιά με τον ειδικό αφρό
  23. Άπλωσα τα ρούχα

Πριν προλάβω να καθίσω ήρθαν...

24. Έκανα καφεδάκια και καθίσαμε όλοι μαζί

25. Εν τω μεταξύ, έγινε το φαγητό και έβαλα στο φούρνο τη μπουγάτσα

Παίξαμε όλοι μαζί με το παιδί (γι' αυτό ήρθαν, άλλωστε)

26. Έφτιαξα γάλα του παιδιού

27. Ετοίμασα τραπέζι να φάμε

28. Αφού φάγαμε πήγα το παιδί για ύπνο

Μόλις κοιμήθηκε, καθίσαμε και τα είπαμε οι τέσσερις μας

Το τραπέζι και το νεροχύτη, ούτε που τα άγγιξα. Δεν είχα όρεξη. Ήξερα ότι θα τα βρω μπροστά μου σήμερα, αλλά δε με ενδιέφερε..

Αφού έφυγαν τα παιδιά, έπεσα και ξεράθηκα στον ύπνο (Μόνο τα φαγητά που περίσσεψαν έβαλα στο ψυγείο)

Σήμερα...

1. Ξυπνήσαμε με το μικρό, κάναμε τις αγκαλίτσες μας, σηκωθήκαμε και έκανα γάλα και καφέ
  2. Έπλυνα και άλλαξα το μικρό
  3. Έβαλα όσα πιάτα χωρούσαν στο πλυντήριο πιάτων και το έβαλα να πλένει
  4. Έπλυνα κάποια από τα υπόλοιπα στο χέρι
  5. Μάζεψα τα ρούχα που είχα απλώσει από εχθές
  6. Έβγαλα όλα τα σκουπίδια από τα καλαθάκια

Μόλις τελείωσε το πλυντήριο...

Πάω να τακτοποιήσω τα πιάτα και να πλύνω τα υπόλοιπα στο χέρι. Δυστυχώς, το πλυντήριο μου είναι μικρό και δε χωράει ταψιά, μεγάλες κατσαρόλες και κάποια μεγάλα πιάτα που έχω (κι εγώ η χαζή... αυτά τα πιάτα έπρεπε να βγάλω εχθές???)

Λογικά, έχει και συνέχεια, αλλά θα δείξει... Μπορεί απλά να χαλαρώσω...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημέρα!!!

Έχει ωραία μέρα εδώ σήμερα,κάνω κάτι δουλίτσες και ο μπαμπάς με την κόρη έχουν βγει βόλτα.Μόλις τελειώσω θα έρθουν να με πάρουν και μένα...

Χρύσα μου έχεις δίκιο σ'αυτό που λες αλλά κάποιος έπρεπε να μείνει με τη μικρή,πήγαν η μαμά μου και ο άντρας μου στην κηδεία.Η γυναίκα είχε τους δικούς της ανθρώπους κοντά της,δεν είχε ανάγκη εμένα στην προκειμένη φάση.Είμαι και της άποψης ότι το μετά είναι χειρότερο οπότε προτιμώ να πάω σήμερα να την δω ή μέσα στην βδομάδα που θα φύγουν οι συγγενείς της και θα μείνει μόνη.Και ξέρεις πως είναι και στα μικρά μέρη,στην κηδεία τρέχουν όλοι(και όχι από θλίψη,με καταλαβαίνεις) και μετά όλοι συνεχίζουν τη ζωή τους.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλησπερα!

Εδω και γω!

irene μου, τα συλληπητηρια μου, γιατι να γινονται τετοιες αδικιες?, αχ.. :cry:

Εχθες δεν προλαβα να μπω καθολου, οποτε εχουμε και λεμε:

Προχτες:

1. ξυπνησα θηλασα
  2. ετοιμασα γαλα του μεγαλου
  3. ετοιμασα καφε για μενα και εκατσα pc
  4. ταϊσα ρυζογαλο τα παιδια
  5. εφτιαξα 2 τοστακια για μενα
  6. εντυσα τα παιδια
  7. ντυθηκα και γω
  8. ανοιξα να αερισω
  9. εστρωσα κρεβατια
  10. μαζεψα απλυτα/ πυτζαμες/ οτι αλλο ασχετο
  11. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  12. επλυνα πιατα
  13. χλωρινιασα και ετριψα καλα τον νεροχυτη μου
  14. πηγαμε στη γιαγια
  15. γυρισαμε και εδωσα στα παιδια λιγα μακαρονια γιατι πεινουσαν
  16. εβαλα ενα πλυντηριο
  17. προσπαθησα να κοιμησω τη μικρη αλλα δεν...
  18. μαγειρεψα κοτοπουλο κοκκινιστο
  19. εκοψα πατατες και τις τηγανισα
  20. εβαλα και φαγαμε ολοι
  21. ταϊσα τις γατες
  22. μαζεψα πιατα
  23. καθαρισα τραπεζι
  24. απλωσα το πλυντηριο εξω
  25. ετοιμασα φαγητο να παρουμε μαζι μας και πηγαμε στη γιαγια
  26. εκει τα ταϊσα και επλεξα λιγο
  27. γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  28. μαζεψα τα απλωμενα απ' εξω
  29. εκοψα τα νυχια χερια-ποδια των παιδιων και τα δικα μου :tongue: (πιανεται για δουλεια αυτο, ε?? ε?? :tongue: )
  30. ετοιμασα γαλατα
  31. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  32. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα (επεσαν ξερα σε 5' !!! :shock: )
  33. ειδαμε μενταλιστ με τον συζυγο και επειτα επλεξα λιγακι
  34. εβαλα και εφαγα
  35. εβαλα το υπολοιπο φαϊ στο ψυγειο
  36. επλυνα τη χυτρα
  37. καπακι εβαλα το υπολοιπο κοτοπουλο που ειχα ξεπαγωσει να βραζει
  38. μεχρι να γινει, τακτοποιησα ολα τα πλυμενα πιατικα
  39. καθαρισα την τοστιερα καλα
  40. πεταξα ολα τα μαραμενα λουλουδια
  41. καθαρισα και ετριψα καλα τον παγκο της κουζινας
  42. εκλεισα το φαϊ και πηγα για υπνο

Εχτες:

1. εφτιαξα καφεδες
  2. εφτιαξα γαλατα
  3. εβαλα στο ψυγειο το κοτοπουλο που μαγειρεψα το προηγουμενο βραδυ
  4. ζυμωσα
  5. εντυσα τα παιδια
  6. ανοιξα να αερισω
  7. εστρωσα κρεβατια
  8. μαζεψα πυτζαμες/ απλυτα/ ασχετα
  9. εβαλα ενα πλυντηριο με κοκκινα
  10. εστρωσα τους καναπεδες
  11. καθαρισα το τραπεζι
  12. διπλωσα στεγνα ρουχα
  13. απλωσα εξω το πλυντηριο
  14. εβαλα και δευτερο πλυντηριο
  15. εφτιαξα με το μισο ζυμαρι μου ψωμι
  16. εφτιαξα με το υπολοιπο μισο ζυμαρι τηγανοψωμακια με φετα
  17. εβαλα και φαγαμε ολοι
  18. κοιμησα τη μικρη
  19. εβαλα στις ντουλαπες τα διπλωμενα ρουχα
  20. εβγαλα το πλυντηριο που τελειωσε στη λεκανη
  21. επλεξα λιγο και επειτα ντυθηκα και ετοιμαστηκα
  22. πηγαμε στη γιαγια
  23. εκει τα ταϊσα και επλεξα λιγο ακομη
  24. γυρισαμε και ετοιμασα γαλατα
  25. εκλεισα πατζουρια
  26. μαζεψα απ' εξω τα απλωμενα μαζι με τον συζυγο
  27. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  28. μαζεψαμε ολα τα παιχνιδια
  29. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  30. εφτιαξα ποπ κορν
  31. και ειδαμε ενα επεισοδιο μενταλιστ τρωγοντας

Ελπιζω να ειστε ολες καλα κοριτσια μου :cool: , σας φιλω!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλε, ξεχασα να ευχηθω και για την τινα μας, να της ζησει και να ειναι γερο το μωρακι της!! :D Κορακλα περιμενε και κεινη, ε? (για εναν περιεργο λογο, οποτε ταϊζα τις γατες μας την σκεφτομουν!!!!!! :tongue: ειχε και κεινη γατι ;) )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

καλησπερα κ απο μενα! τι κανετε? πως τα καταφερνω κ δεν καθομαι λεπτο???

εχτες παλι ξυπνησαμε αργα, κατα τις 10 κατι, εκανα τις σχετικες εβδομαδιαιες καθαριοτητες εκτος απο ξεσκονισμα (μαριαννα σε σκεφτομουν!), μαγειρεψα, σιδερωσα τα απειρα (μειναν σεντονια κ πετσετες μαλλον θα τα κανω το απογευμα μια κ δεν θα βγουμε λογω βροχης), καναμε τα μπανιας οικογενιακως κ πηγαμε στο allou fan park με τους κουμπαρους κ τα παιδακια τους (η μια βαπτηστηρα μου). ηπιαμε καφεδακι, παιξαν τα μικρα, περασαμε πολυ ωραια! το βραδυ σουβλακια-μπυρα κ ταινια.

σημερα σηκωθηκαμε με αρκετη γκρινια η μικρη γιατι ειναι κατουρημενη παντου, κ με τα πολλα δεν βαλαμε πανα σημερα αλλα βρακακι!!! καλα τα πηγαμε! εχει αρκετες μερες που δεν λερωνει τις πανες την ημερα. για να δουμε. απο δουλειες εκανα ξεκαθαρισμα στις καλτσες του αντρα μου, καθαρισα το σιφωνι του νιπτηρα (λουζομαι εκει κ γεμιζει τριχες μπλιαξ!!!), εφτιαξα κοκκινιστο με πατατες τηγανιτες κ φαγαμε ολοι. η μικρη κοιμαται κ σε λιγο παμε κ εμεις.

το βραδυ θα κανω μερικες δουλιτσες κ προπαντως συμμαζεμα γιατι ειμαστε λιγο με διαφορα ασχετα να τριγυρνανε!!!!

ιρενε μου συλληπητηρια, μεγαλη αδικια για την γυναικα του κ τα παιδακια.... καλυτερα να της σταθεις οταν ολοι οι αλλοι γυρισουν στη καθημερινοτητα τους, θα ειναι δυσκολο για αυτην....

κ εγω ξεχασα να ευχηθω στην τινα! να σου ζησει το κοριτσακι σου, γερο κ τυχερο να ειναι! μπες να μας πεις τα νεα σου οποτε μπορεσεις.

σας φιλω ολες κ παω να αραξω!

Καλημέρα!!!

Τα κατάφερα να καθίσω κι εγώ λιγάκι να σας γράψω...

Αυτές τις μέρες, ψάχνω για στρώμα, γιατί το δικό μας έχει διαλυθεί και η μέση μου με έχει τσακίσει... Μετά και τη χθεσινή αναζήτηση, κατέληξα και αύριο θα τους πάρω τηλέφωνο να το παραγγείλω...

δεν ειναι σε εγγυηση το στρωμα? εμας ηρθαν κ μας το αλλαξαν. για ψαχτο, τα στρωματα εχουν 10 χρονια εγγυηση.

ελπιζω να ειστε ολες καλα και να βολταρετε!σημερα δεν εκανα τιποτα σπουδαιο απο δουλειες,τα βασικα καθημερινα μονο,το πρω πηγαμε σ μαρκετ κ πηγα κ στην εκκλησια τα πραγματα για το μνημοσυνο του μπαμπα αυριο.το απογευμα ξεκινησα να σιδερωσω αλλα εκανε η μπεμπα μου λιγο πυρετο κ γκρινιαζε κ τα παρατησα(αφορμη εψαχνα).η μαμα ειρηνη που ειναι?ελπιζω να ειναι ολα καλα

πως εισαστε???

εγώ παιδιά χτες

σκούπισα

σφουγγάρισα

έριξα φάρμακο στην κρεβατοκάμαρα γιατί είχε γεμίσει το ταβάνι με κάτι ζουζούνια

έβαλα φαί στο φουρνο

πήγα γραφείο πήρα την συνέντευξη της βδομάδας

http://dyonikoskriss.blogspot.gr/2014/04/blog-post_5.html

επέστρεψα να βγαλω το φαί

ξεκίνησα σοκολατένια λόλιποπς και λόγω παρεξήγησης (άφησα την γυναίκα μου να κάνει την κουβερτούρα και οταν πηγα νόμιζα οτι ήταν κρυα) βουτηξα μέσα τα χέρια μου για να πλάσω τα λολιποπς και κάηκα άσχημα πολυ. Πάλι καλά στην κουζίνα έχω κρέμα αντιβιωτική ειδική για τέτοια.

Μετά το ευγκαματακι δεν έκανα τίποτα άλλο βασικά γιατί πονούσα :evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...