Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κοριτσια μου!Τι κανετε?Μπηκα λιγο να σας δω και ειδα την Μυρτουλα μας...

Βρε κοριτσακι μου προσπαθησε να ηρεμισεις λιγο,φανταζομαι πως θα ειναι δυσκολο αλλα προσπαθησε...τα λαθη ειναι ανθρωπινα,αν στεναχωριεσαι τοσο θα αλλαξει κατι?Θυμαμαι που μας ελεγες οτι πηρες μια αποφαση που πιστευες οτι θα ηταν για καλο,αρα οι προθεσεις σου ηταν καλες!

Προσπαθησε κοριτσακι μου να ηρεμισεις,πηγαινε κοιτα τα παιδακια σου και παρε δυναμη απο αυτα για να αντιμετωπισεις την δυσκολια αυτη!

Ευχομαι να πανε ολα καλα!

Καλησπερα κοριτσαρες!!!

Δημητρα χρονια σου πολλα να τα εκατοστησεις να εισαι γερη και χαρουμενη παντα..να χαιρεσαι την οικογενεια σου και να σε χαιρονται και αυτοι..

Μιρτουλα μην στεναχωριεσαι τα παιδακια σου σε χρειαζονται.. αν μπορεις να το διορθωσεις καντο..και τα λαθη ανθρωπινα ειναι..μηπως τωρα το βλεπεις ετσι επειδη εισαι φορτισμενη?ηρεμησε πρωτα,συζητησε το και με κοντινους σου ανθρωπους που θα ειναι πιο αντικειμενικοι..

Καλαμαρακι προφανως ο οργανισμος σου εχει αναγκη την ξεκουραση..οποτε πολυ καλα θα κανεις και θα περιοριστεις στα απολυτως απααραιτητα..

Στα δικα μου γυρισα το μεσημερι εκανα μπανακι και ελουσα τα κοριτσια,εστρωσα τραπεζι και φαγαμε το γιουβετσακι μας,εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο σαπουνισα παγκους κια νεροχυτη και μολις κοιμηθηκε η μικρη εβαλα ενα πλυντηριο με λευκα και ξεκινησα σιδερο..τα τακτοποιησα,ξυπνησε το μπουμπουκι μου και της εδωσα το φρουτακι της και το απογευματινο της μεγαλης,απλωσα τα ρουχα,καθαρισα το πλυντηριο με βιτεξακι εξωτερικα και την θηκη και μολις τελειωσαν οι κορες ετιμαστηκαμε και πηγαμε βολτιτσα.πηρα ενα πουκαμισακι χαζεψαμε τις βιτρινες και γυρισαμε.εβαλα φακουλες για αυριο,μπανιαριστηκα γαλατακια δοντακια και νανι..

Να σας ρωτησω αν μπορειτε να με βοηθησετε..η κορη μου κολλησε αυτοκολλητα στην ντουλαπα της πηγε η μικρη τα ξεκολλησε αλλα εχει μεινει η κολλα ..υπαρχει τροπος να βγαλω την κολλα ευκολα χωρις να τριβω?

vSYvp3.png

6HIKp3.png

καλησπερα κοριτσια!

τι κανετε?

η μερα μου πολυ κουραστικη κ με ενταση, ανεβηκα απο το γραφειο στις 6, ετοιμασα του αντρα μου να φαει που ηρθε εκεινη την ωρα κ σηκωσα την μικρη, την ταισα κ φυγαμε, πηγαμε κατι παραγγελειες σε κουριερ, κρεοπωλειο, μια μικρη βολτα την μικρη κ γυρισαμε. καναμε τα σχετικα βραδινα μας κ υπνο. εγω:

1. χωρισα τα κρεατα σε μεριδες κ μπηκαν καταψυξη
  2. επλυνα καλα το ξυλο κοπης κ τα μαχαιρια
  3. συμμαζεψα γυρω γυρω
  4. εβαλα διαφορα πιατικα απο τα βραδυνα μας στο πλυντηριο
  5. εβαλα αναψυκτικα στο ψυγειο
  6. ετοιμασα το ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη για αυριο
  7. σαπουνισα παγκους εστιες
  8. ετοιμασα τα φλιτζανια με καφε κ ζαχαρη για αυριο
  9. μαζεψα κ διπλωσα απλωμενα
  10. απλωσα κ το τελευταιο μου πλυντηριο (παρα πολλα ασιδερωτα!!!!)
  11. εκανα την βραδυνη μου περιποιηση
  12. εκοψα φρουτακια κ εφαγα, τωρα παω για υπνο

ειμαι πτωμα λεμε.....

δημητρα χαιρομαι που σου αρεσε!

μυρτουλα πως εισαι???

αρετη υπαρχει σπρευ αφαιρεσης της κολλας, το ψεκαζεις, το αφηνεις λιγο κ μετα με πανακι κ φευγει πανευκολα. με γεια το πουκαμισο!

παω να την πεσω κοριτσακια, σας φιλω!

Διαφημίσεις

καλημερουδια!

σημερα δεν εχουμε σχολειο γιατι απεργουν, και καθομαστε με τον γιοκα μου στον υπολογιστη, του εβαλα να δει παιδικα και γω σε λιγο θα σηκωθω να κανω δουλιτσες γιατι θα παμε στη γιαγια αργοτερα το πρωι

ο καημενος, εχει καρο τωρα που εχει μαζευτει υγρο (μυξα βασικα) πισω απο το αφτι του, στην αρχη δεν ακουγε σχεδον καθολου, τωρα εχει αρχισει να ελαττωνεται αλλα οχι εντελως, το παλεψαμε ακομη και με κορτιζονη και παλι δεν εφυγε ολο. Και πανω που τελειωσε και η αντιβιωση και ειπα επιτελους θα παρουμε ανασα απο τα φαρμακα, σημερα ξυπνησε παλι με βηχα και μυξες (στην ουσια μονο 2 μερες εμεινε χωρις καθολου ορο και φαρμακο και φτου κι απ την αρχη.. :cry: ) και φοβαμαι οτι απο τις μυξες παλι θα δημιουργηθει το ιδιο προβλημα, γιατι ασυνειδητα, συνεχως ρουφαει προς τα μεσα αντι να φυσηξει, και μαζευεται ολο πισω απο το αφτι.. :?

:arrow:στα δικα μας λοιπον, εχτες:

ξυπνησα και θηλασα

1. σηκωθηκα και εφτιαξα γαλα του μεγαλου
  2. τον ξυπνησα και τον εντυσα
  3. εντυσα τη μικρη, την αλλαξα
  4. ντυθηκα και γω και ετοιμαστηκα
  5. ετοιμασα κολατσιο και τσαντα
  6. πηγαμε σχολειο
  7. γυρισαμε και ανοιξα να αερισω
  8. εστρωσα κρεβατια
  9. μαζεψα πυτζαμες/μπουφαν κτλ/λιγα απλυτα/αλλα ασχετα
  10. εστρωσα τους καναπεδες
  11. εβγαλα εξω την απλωστρα
  12. εβαλα ενα πλυντηριο
  13. καθαρισα ολο το μπανιο
  14. εριξα χλωρινη σε τουαλετα και πιγκαλ και την αφησα
  15. εκατσα λιγο pc και θηλασα
  16. καθαρισα την τουαλετα και το πιγκαλ και τραβηξα καζανακι
  17. εφτιαξα ενα καφε στον συζυγο
  18. απλωσα εξω το πλυντηριο
  19. ταϊσα τις γατες
  20. επλυνα πιατα
  21. μαγειρεψα μακαρονια για μενα και τον αντρα μου γιατι τα ρεβυθια που ειχαν περισσεψει εφταναν μονο για τα παιδια (που τα τσακιζουν!)
  22. ζεστανα το φαϊ του σχολειου , το ετοιμασα και το πηγε ο αντρας μου
  23. εβαλα στην μικρη να φαει
  24. εβγαλα κοτοπουλο να ξεπαγωνει για σημερα
  25. εβαλα και για μενα με το συζυγο να φαμε
  26. κοιμησα τη μικρη
  27. επλυνα πιατα ξανα
  28. ξυπνησε η μικρη και πηγαμε να παρουμε τον αδερφο της
  29. καπακι πηγαμε στη γιαγια (και κατσαμε 3 ωρες γιατι εχει το ρεπο της η γυναικα, αλλα τα παιδια στο τελος δεν κρατιοντουσαν να φυγουν :roll: )
  30. οσο ημασταν εκει τα ταϊσα και επλεξα και λιγο, που το 'χα παρατησει τελευταια με τις δουλειες (αλλα βρηκαμε στην ντουλαπα της γιαγιας κατι πανεμορφα μωβ νηματα και ξετρελαθηκα! :D )
  31. γυρισαμε σπιτι και καπακι ξαναφυγαμε για μαναβη και μινι μαρκετ
  32. γυρισαμε και εφτιαξα 2 τοστακια για μενα και εφαγα
  33. εφτιαξα και στα παιδια ρυζογαλο και τα ταϊσα
  34. πλυναμε δοντακια
  35. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  36. μαζεψα απ εξω τα απλωμενα ρουχα
  37. εβαλα μεσα και την απλωστρα
  38. συμμαζεψα την αυλη απο παιχνιδια κτλ

και τελος καθισαμε με τον συζυγο για μενταλιστ παρεα με τα σνακ μας :twisted:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλημερες απο τις ηλιολουστες Σερρες!!!!

τι μου κανετε τρελλά κοριτσια?????

ελα να ανεβαινουμε λιγο!!!!!!

Πα-ρα-σκευ-η !!!!!!

Μα τί τελειες ευχες μαζεψα!!!!!

Σας ευχαριστω τοσο πολυ!!!!

Ειμαι πραγματικα τοσο τυχερη!!!!

ελαβα τοση αγαπη!!!!!

χθες δεν εκανα τιποτα..

εφερε ο συζυγος μια υπεροχη τουρτα κ ηρθε κ η πεθερα μου με τον ανηψιο μου σπιτι!

ηρεμα.....

ουτε δουλειες ουτε φαγητο εκανα......

εβαλα 2 πλυντηρια!!!μετραει?? το ενα θα το απλωσω οταν γυρισω!!

μαζεψα παπλωμα μας κ εβγαλα κουβερτα! επλυνα παπλωματοθηκη!!

λεω να δοκιμασω να πλυνω κ το παπλωμα φετος παρολο που τοχω παντα σε θηκη

(εχω3κ τις αλλάζω απο μια φορα την καθε μια στην διαρκεια του χειμωνα)

το Σκ που θαμεινω Σερρες θα κανω μπαλκονια -μπρος-πισω κ μπαλκονοπορτες! αυτα σιγουρα !

χαλια κ κουρτινες δεν θα πειραξω για Πασχα......

μαργιω σε ευχαριστω για την ευχη σου! μακαρι να βρω δουλεια ....καποτε.... τωρα το καλοκαιρι δεν θα με πειραζει που δεν εχω...θα σκεφτομαι διακοπες,μπανια κ βολτες....αλλά απο Οκτωβρη θα σας πρηζω κ θαμαι στην κλαψα πραγματικα!!!!!!

μυρτουλα εχε εμπιστοσυνη τον εαυτο σου!

αφου αυτο επραξες......αυτο θαναι το σωστο !!! εμπιστευσου την κριση σου.....

απλα πολλες φορες στην ζωη ερχεται σε αντιθεση το "πρεπει" με το "θελω"....

φιλια........

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

παλι εγω η ενοχλητικη βορεια ειμαι !!!

λοιπον...

ξεχασα νασας πω το πιο σημαντικο για μενα τελευταια.....

κλεισαμε για διακοπες!!!!!!!!!!

ναι ναι ναι !!!!!!!!!

χαλκιδικη!!!!!!!

Σαρτη!!!!

μπειτε να δειτε για τί παραλιες μιλαω!!!!!

εκλεισα τροχοσπιτο σε καμπινγκ!!!!!!

ας το δοκιμασουμε κι αυτο!!!!

υγ: εκτος απο την μαμά μας λειπει κ η 4υ ε??????

που ειναι αραγε??? κ η τινταιλ λετε να γεννησε???

κ η χαρα με το που γεννησε την κορακλα ουτε που ξαναμπηκε.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα!!!

Συννεφιές σήμερα....

mirtoula ελπίζω σήμερα να είσαι καλύτερα σχετικά με ο,τι σε απασχολεί.

Γιωτάκι με το καλό να μας ανακοινώσεις τα ευχάριστα!

Αρετή με γεια το πουκάμισο!!! Εγώ την κόλλα την βγάζω με εμποτισμένο βαμβάκι με οινόπνευμα.

Χτες το απόγευμα καθάρισα την κουζίνα μου!

Έβγαλα τις κουρτίνες και τις έβαλα να πλυθούν.

Σαπούνισα την εξώπορτα και το παράθυρο.

Έκανα τα τζάμια.

Σαπούνισα όοολα τα πλακάκια απο πάνω έως κάτω.

Καθάρισα εξωτερικά το ψυγείο και την κουζίνα.

Καθώς και τα ντουλάπια εξωτερικά( εσωτερικά τα είχα κάνει σταδιακά τις προηγούμενες μέρες και ομολογώ πως τα διατηρώ σε άριστη κατάσταση)

Έπλυνα τον νεροχύτη και πέρασα με βετεξάκι βραστήρα-καφετιέρα-τοστιέρα.

καθάρισα τον πάγκο.

Σκούπισα -σφουγγάρισα.

Σίδέρωσα και κρέμασα τις κουρτίνες.

Μετά χάζευα πόσο "μεγάλη" κουζίνα έχω:tongue::tongue::tongue::tongue:

Σήμερα ξύπνησα με έναν ωραιότατο έρπη στον αντίχειρα.Είχα να βγάλω στο συγκεκριμένο σημείο απο τα 17 μου...Έβαλα zovirax και ελπίζω να μην κρατήσει πολύ.

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε; Εγώ σήμερα θα κάνω δουλίτσες κι ελπίζω να ανέβουν λίγο τα κέφια μου. Χθες έκανα τα εβδομαδιαία ψώνια, τα τακτοποίησα όλα και καθάρισα και το ψυγείο μου. Μαγείρεψα, έβαλα και δυο πλυντήρια και πήγα στη δουλειά. Επιτέλους το σκ θα φτιάξουμε το γραφείο. Χρειάζεται ένα καλό ξεκαθάρισμα γιατί έτσι όπως είναι ούτε να σκουπίσω δε μπορώ.

Γιώτα το πρόβλημα στη δουλειά είναι μεγάλο (χρήματα που μου οφείλουν)

και ο καβγάς με τον άνδρα μου είναι το ίδιο θέμα εδώ και πολύ καιρό.:rolleyes:

Καλαμαράκι ευχαριστώ πολύ για τη λίστα!

yorimichi με το καλό οι διακοπές σας! Μου αρέσει πολύ η Χαλκιδική. Θα περάσετε τέλεια!

μαριάννα ελπίζω να πάνε όλα καλά με το γιο σου. κρίμα να ταλαιπωρείται το παιδάκι.

ειρηνάκι ελπίζω να είσαι καλά. σε σκεφτόμαστε.

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια, που έχετε χαθεί όλες?

Εγώ χθες δεν μπόρεσα να ακολουθήσω το πρόγραμμά μου, ένιωθα κάπως βαριά και ο άντρας μου βαριόταν να κάνει τα χαλιά και έτσι κυρίως έφτιαχνα κατασκευές με λέγκο, όχι μόνη μου φυσικά.

Στο ενδιάμεσο έβαλα ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο με δικά μου ρούχα,

καθάρισα καλά το εικονοστάσι μας και το καλοριφέρ που είναι από κάτω,

τακτοποίησα τα παιδικά βιβλία που σας έλεγα χθες τελικά σε ένα καλάθι

με την ευκαιρία πέταξα και διάφορα παιδικά περιοδικά(πέπα, πλαυμομπίλ κλπ)

έφτιαξα μοσχαράκι γιουβέτσι για σήμερα

έκανα μπάνιο μόνο τον μικρό, ο μεγάλος επαναστάτησε δεν ήθελε

τάισα απογευματινά και βραδυνά και κοιμήθηκα σχετικά νωρίς

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

παλι εγω η ενοχλητικη βορεια ειμαι !!!

λοιπον...

ξεχασα νασας πω το πιο σημαντικο για μενα τελευταια.....

κλεισαμε για διακοπες!!!!!!!!!!

ναι ναι ναι !!!!!!!!!

χαλκιδικη!!!!!!!

Σαρτη!!!!

μπειτε να δειτε για τί παραλιες μιλαω!!!!!

εκλεισα τροχοσπιτο σε καμπινγκ!!!!!!

ας το δοκιμασουμε κι αυτο!!!!

υγ: εκτος απο την μαμά μας λειπει κ η 4υ ε??????

που ειναι αραγε??? κ η τινταιλ λετε να γεννησε???

κ η χαρα με το που γεννησε την κορακλα ουτε που ξαναμπηκε.....

σε ποιο θα πάτε?

Οι παραλίες στο δεύτερο πόδι είναι οι καλύτερες, δεν το συζητώ. Σάρτη έχω μείνει πολλές φορές, παλιά προ παιδιών ήταν το μέρος όπου πηγαίναμε για Σαβατοκύριακα, ζηλεύω τρελά:D

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημερα κ απο μενα!

πρωι πρωι στην δουλεια, σε λιγο παω να ξυπνησω την κορη μου (υπναρου ειναι μου εμοιασε!!!:tongue::tongue::tongue:)

μαριαννα μου περαστηκα! (τι ταλαιπωρια!)

δημητρα με το καλο οι διακοπες!!! θελω κ εγω!!!! (με τροχοσπιτο παω καμπιγκ, σε σκηνη με τιποτα!!!)

μαρια καταλαβα, δυσκολο πραγμα..... δεν λενε να δωσουν τιποτα? δηλ ποσους μηνες εισαι απληρωτη?

πιτσακι ευχαριστω! μπραβο για την κουζινα! κ εγω τα εχω κανει σταδιακα βεβαια, μονο οι κουρτινες μου μενουν!

πριν κατεβω, εστρωσα το κρεβατι μας κ ανοιξα να αεριστει ο χωρος.

φιλακια, τα ξαναλεμε!

Λοιπον κοριτσια εχτες παλι δεν εκανα τιποτα. Απορω πως ειναι το σπιτι μαζεμενο. Πηγαμε βολτα ομως στα Σπατα στο εκπτωτικο χωριο που μας αρεσει. Ηπιαμε ενα καφεδακι, επαιξε ο μικρος, περασαμε ωραια! Σημερα θα κανω ενα ξεσκονισμα, τι θα γινει πια μ αυτη τη γυρη δεν αντεχω αλλο. Αλλα θα παμε και βολτα μαλλον. Αυριο θα βγω!!! Ω ναι μετα απο παρα πολυυυυυυυ καιρο θα βγω, θα παω στον Παριο!!!

Μαρια τι να σου πω για τη δουλεια, κουραγιο οτι λεω και στον εαυτο μου!

Pitsi κι εσυ τις εκανες τις δουλιτσες σου, εγω τα εχω γραψει λιγο

christine δεν πειραζει που δεν εγιναν αυτα που προγραμματισες, μην πιεζεσαι!

Υori να περασετε ομορφα ευχομαι. Ποτε θα πατε? Ωραια η Χαλκιδικη!!!

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Επιτέλους, Παρασκευή σήμερα..

Ξέρω ότι έχω αρκετές μέρες να γράψω αλλά το γλυκύτατο αφεντικούλι μου όλη την προηγούμενη βδομάδα έβηχε στην κυριολεξία πάνω μου και έτσι με κόλλησε μια ωραιότατη γρίπη, η οποία δεν μου άφησε καμία όρεξη και διάθεση.. Σας διάβαζα ναι μεν, αλλά δυστυχώς δεν μπορούσα ούτε το χέρι μου να κουνήσω.. Εννοείται ότι στη δουλειά ερχόμουν και έρχομαι κανονικά για να μη χάσω μέρες από την καλοκαιρινή μου άδεια αλλά το κορμί μου πόναγε ολόκληρο.. Αυτή τη στιγμή που σας γράφω το ένα ρουθούνι είναι βουλωμένο αλλά επειδή θηλάζω δεν μπορώ να πάρω τίποτε εκτός από ντεπόν και έτσι το παλεύω με vics & depon..

Χρόνια πολλά σε όσα κοριτσάκια είχαν γενέθλια ή γιόρταζαν..

Σας θαυμάζω που μπορείτε και έχετε κουράγια να κάνετε τόσα πράγματα στο σπίτι μετά τη δουλειά.. Εγώ το μόνο που έχω κουράγιο να κάνω όταν γυρνάω (γύρω στις 7 το απόγευμα) είναι να βάλω να φάμε με τον άντρα μου, να μαζέψω μετά την κουζίνα και να κάτσω να παίξω με το αγοράκι μου το οποίο επειδή μπουσουλάει τρέχοντας και κάνει ψιλοβηματάκια μόνος του δεν δέχεται κανενός είδους περιορισμό πλέον και πρέπει να είμαστε συνεχώς από πίσω του.. Βέβαια στις 9.30 το βράδυ πέφτει ξερός μέχρι τις 12.30 όπου θα ξυπνήσει να ξαναφάει και πάλι γύρω στις 3 το ίδιο σκηνικό.. έτσι κι εγώ προσπαθώ να πέφτω για ύπνο σχετικά νωρίς μπας και κερδίσω ένα δίωρο ύπνο..

Σε δυο βδομάδες είναι το Πάσχα και πραγματικά το περιμένω πως και τι.. Θα πάρω και 2 μέρες άδεια τη Μεγάλη Βδομάδα και θα πάμε στο χωριό.. άλλο πράγμα το Πάσχα στο χωριό κορίτσια..

Ελπίζω να είστε όλες καλά και τα κέφια σιγά σιγά να ανεβαίνουν..

Σας φιλώ γλυκά!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...