Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γιατί Χρύσα μου στο χωριό είναι μόνο οι Θείοι μου και η Γιαγιάκα μου και θέλουμε αυτό το Πάσχα να δούμε και τους γονείς μου αλλά και τους γονείς του Νίκου. Οπότε μοιράσαμε τις μέρες μας ώστε να το περάσουμε και με τις 2 οικογένειες! ;)

Καλά να περάσετε όπου κι αν είστε!Σημασία έχει να είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μ'αρέσει πολύ που τα μοιράζετε όσον αφορά τους γονείς σας.Μπράβο.:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και η παράνοια συνεχίζεται!

Δε φεύγουν τα μέιλ μου και τελείωσαν τα σκατολοϊδάκια που ήθελα να πάρω δώρο στις δασκάλες του μικρού. αμάν άργησα κιόλας να πάω να τον πάρω.

ΑΑΑΑΑ!

sbxre6a2f.png

Οι δουλίτσες μου πάνε καλά σήμερα,

έτοιμα τα τσουρέκια,΄ετοιμα και τα υπνοδωμάτια,

αλλαξα σεντόνια στο τρίτο καρεβάτι,

έστρωσα κρεβάτια και αέρισα παπλώματα,

ξεσκόνισα και πέρασα με κλινεξ πανάκια,διακόπτες,γραφία πληκτρολόγιο κ.τ.λ,

εκανα τζάμια ,

σκούπισα και τέλος.

Παω να βάλω τη μακαρονάδα να φάμε και μετά έχει σειρά το σαλόνι,ό,τι προλάβω και τα υπόλοιπα αυριο.Φιλιά!;):-):smile:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας και απο εμένα...τα κέφια μου επέστρεψαν μαζί με τον καιρό...είμαι παιδί των λουλουδιών τι να κάνω :lol:

Και γω!!!!!!! :mrgreen:

Απο το πρωί έχω φορτσάρει...

Τελικά είναι ωραίο να γράφεις λίστα κατεβατό...βλέπεις τις δουλειές που έχεις κάνει :rolleyes: :rolleyes:

Έκανες πολλές δουλίτσες! Μπράβο!!!!!!!!!!

Πράγματι! Σε βοηθάει το "οπτικό"!

777885dugw57gt25.gif

Καλά να περάσετε όπου κι αν είστε!Σημασία έχει να είμαστε με τους ανθρώπους που αγαπάμε και μ'αρέσει πολύ που τα μοιράζετε όσον αφορά τους γονείς σας.Μπράβο.:-)

Εννοείται Χρυσάκι μου!

Και θέλουμε να ψωνίσουμε και για το βαφτιστήρι-φιόγκο και να τους δούμε το Μ. Σάββατο.. οπότε θα δούμε και φίλους! ;););)

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Και η παράνοια συνεχίζεται!

Δε φεύγουν τα μέιλ μου και τελείωσαν τα σκατολοϊδάκια που ήθελα να πάρω δώρο στις δασκάλες του μικρού. αμάν άργησα κιόλας να πάω να τον πάρω.

ΑΑΑΑΑ!

Έτσι!

Είναι ο Μέρφυ αγάπη {δεν θα τον βρω τον κερατά??? :mrgreen::mrgreen::mrgreen:}... !!

Κουράγιο!!!!!

Και μπαίνε εδώ και ξαλάφρωνε!!!! :tongue::tongue:

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα,

miriki, καταρχας περαστικά! και επίσης κουράγιο... θα περάσει και αυτό που θα πάει... (by the way, σε έχει παρει το μάτι μου και δίπλα στο θέμα περι ομοιο και έχουμε και την ίδια παιδίατρο :) )

αυτό με τα μαστορέματα ήταν πάντα το χειρότερό μου... όταν όμως τον προηγούμενο Ιούλιο καναμε ολική ανακαίνηση στην κουζίνα μας και γκρεμίσαμε και τοιχο τα είδα όλα.... Περαν του ότι είχα καθημερινά απο το πρωι έως το βραδι μαστορους, δεν μπορούσα να μαγειρέψω είχα επίσης το μικρό μου στο σπίτι που ήθελε να επιβλέπει τα μαστορέματα ... ήταν απλά τρελα... απο τότε ενας μάστορας στο σπίτι δεν με πτοεί καθόλου.

Να θυμάστε πάντα υπάρχουν χειρότερα :)

Χρύσα, το τζάκι το έχω και εγώ στο πρόγραμμα για σήμερα το απογευμα, που θα είναι και ο σύζυγος σπίτι να επιβλέπει το ζιζάνιο, ο οποίος όταν μυριστεί μαστόρεμα θέλει να συμμετέχει :) και λέω μαστόρεμα διότι εκτός απο καθαρισμα φιλοδοξώ να βάψω και τα πυρότουβλα.. για να δούμε τι θα βγει ;) και κάνουμε και την ίδια διακοσμηση μεσα στο τζάκι μετά το χειμώνα - και εμείς μεταλλική πιατέλα με κεριά :) )

Οι δουλίτσες μου πάνε καλά σήμερα,

έτοιμα τα τσουρέκια,΄ετοιμα και τα υπνοδωμάτια,

αλλαξα σεντόνια στο τρίτο καρεβάτι,

έστρωσα κρεβάτια και αέρισα παπλώματα,

ξεσκόνισα και πέρασα με κλινεξ πανάκια,διακόπτες,γραφία πληκτρολόγιο κ.τ.λ,

εκανα τζάμια ,

σκούπισα και τέλος.

Παω να βάλω τη μακαρονάδα να φάμε και μετά έχει σειρά το σαλόνι,ό,τι προλάβω και τα υπόλοιπα αυριο.Φιλιά!;):-):smile:

Άντε καλή ξεκούραση!:D:D

777885dugw57gt25.gif

Οι θείοι έφαγαν, χαλαρώνουν τώρα.

Έκανα και ένα μανικιούρ στη θεία... όλα καλά, το κατα-ευχαριστήθηκε! :mrgreen:

Είδατε τα 2 καινούργια χρώματα που έβαλα στο face? Δεν είναι ασύλληπτα και τα 2????

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Κορίτσια πείτε μου κι εμένα άμα τον βρείτε, γιατί πήρα τον μικρό από το σχολείο και του είχαν αλλάξει ρούχα, γιατί τα αρχικά ήταν τίγκα στο σκ.... (και πλυντήριο δηλ)

4U το ξέρω για την όμοιο το δικό σου σχόλιο ήταν ένας από τους λόγους που την επέλεξα όταν έψαχνα.

Επίσης μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι πέρσι το Μάιο και ήμουν χωρίς κουζίνα (ντουλάπια, νεροχύτη κλπ) ΈΝΑ ΜΗΝΑ! Μαγείρευα στο γκαζάκι και έπλενα στο μπάνιο.

Συνήλθα, όμως από τη γκαντεμίτιδα γιατί το δώρο που παρήγγειλα για την πεθερά μου βγήκε απλά τέλειο! Υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω. Αλλά μάλλον θα σας βάλω απλά το σάιτ του εργαστηρίου που το έφτιαξε....

Επίσης μόλις με ενημέρωσαν ότι έφτασαν τα μέιλ μου.

Η επίδρασή σας κορίτσια καταλυτική....

sbxre6a2f.png

Κορίτσια πείτε μου κι εμένα άμα τον βρείτε, γιατί πήρα τον μικρό από το σχολείο και του είχαν αλλάξει ρούχα, γιατί τα αρχικά ήταν τίγκα στο σκ.... (και πλυντήριο δηλ)

4U το ξέρω για την όμοιο το δικό σου σχόλιο ήταν ένας από τους λόγους που την επέλεξα όταν έψαχνα.

Επίσης μετακομίσαμε σε αυτό το σπίτι πέρσι το Μάιο και ήμουν χωρίς κουζίνα (ντουλάπια, νεροχύτη κλπ) ΈΝΑ ΜΗΝΑ! Μαγείρευα στο γκαζάκι και έπλενα στο μπάνιο.

Συνήλθα, όμως από τη γκαντεμίτιδα γιατί το δώρο που παρήγγειλα για την πεθερά μου βγήκε απλά τέλειο! Υπέροχο. Μακάρι να μπορούσα να σας το δείξω. Αλλά μάλλον θα σας βάλω απλά το σάιτ του εργαστηρίου που το έφτιαξε....

Επίσης μόλις με ενημέρωσαν ότι έφτασαν τα μέιλ μου.

Η επίδρασή σας κορίτσια καταλυτική....

Χαιρομαι που βοήθησα! Εγω αν δεν είχα την Σ τον προηγουμενο χειμώνα που πηγαινε σταθμό τωρα στην καλύτερη περίπτωση θα βρισκόμουν στο Δρομοκαίτειο...

αμαν ... οπότε όλα τα υπολοιπα είναι απλές οδοντόπαστες ;)

μαλλον φοβήθηκε ο Μερφυ :mrgreen:

Χαιρομαι που βοήθησα! Εγω αν δεν είχα την Σ τον προηγουμενο χειμώνα που πηγαινε σταθμό τωρα στην καλύτερη περίπτωση θα βρισκόμουν στο Δρομοκαίτειο...

αμαν ... οπότε όλα τα υπολοιπα είναι απλές οδοντόπαστες ;)

μαλλον φοβήθηκε ο Μερφυ :mrgreen:

Μα τι μπορεί να μας φοβήσει?

ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!!!!!!!! :mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...