Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα σε όλες

Γιωτάκι κ εγώ έτσι ψωνίζω μόνο, εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα να μας έχεις!

Αφροδίτη μια χαρά θα είναι όλα κ ποιο ξεκούραστο το μετά του πάρτι αφού δεν θα μαζέψεις τι πο τα! Πολύ ενδιαφέρον το κείμενο ;)

Χρυσάκι τώρα το είδα περαστικά σας

Ιωάννα ελπίζω να σε βοήθησα έστω κ λίγο, όσο για τα ασιδέρωτα...αχχ μια μέρα κράτησε η χαρά χτες έβαλα δυο πλυντήρια σεντόνια κ κουβερτάκια χε χε χε

Γιορι Χρόνια σου Πολλά να τα εκατοστήσεις!!

Μαρτζιό πολύ όμορφη η κουκέτα σας κ η σκάλα!

Ραβτάκιιιιιιιιιιιι τι θα πάρεις??? Πάρε μου κ μένα κάτιιιιιιιιιιιιιιιι

Ελινάκι.....άστο μη το πιάνεις το θέμα αυτό κ τους λόγους του...είναι το αγκάθι μου πολλά χρόνια τώρα κ το ευαίσθητο σημείο μου....

{μιλάμε έχω καμιά ώρα που το γράφω το ποστ αυτό κ όλο κάτι άλλο κάνω χε χε }

Στα νέα μας , χαλαρά χτες πέρασε η μέρα έκανα τις δουλειές μου στις δημόσιες υπηρεσίες ως εκ θαύματος τελείωσα νωρίς πήγα για καφέ στην κουμπάρα μου κ μετά για ψωνάκια δικά μου μικρά, ένα σμαραγδί μολύβι ματιών και άλλα πολύ τα χαρηκα:mrgreen::mrgreen:

Πήγα πήρα τη μικρή, γυρίσαμε φάγαμε κ φύγαμε για ανάγνωση βιβλίου στην βιβλιοθήκη κ θεατρικό παιχνίδι μετά.

Μετά το μάθημα μας είπε η φίλη μου να πάμε σπίτι της με τα κορίτσια μας μιας κ ο άντρας της θα έλειπε λόγω του ματσ κ εννοείτε πήγαμε :mrgreen:

Γυρίσαμε στις 9μιση , ντουζάκι η μικρή, γάλα παραμύθι νάνι ξεράθηκε πριν τελειώσω το παραμύθι ;)

Συμμάζεψα πιάτα κτλ έβαλα δυο πλυντήρια κ ευτυχώς είχα φαγητό από τον μπαμπά μου κοκκινιστό κ μπήκα για μπανάκι , τσίμπησα κ νωρίς για νάνι

Σήμερα δουλεύω αργάμιση κ μετά πάω να πάρω τη μικρή κ το απόγευμα ενόργανη τι θα μαγειρέψω δεν έχω σκεφτεί ίσως τραχανά ή κοτόσουπα θα δω.

Τα φιλιά μου

υγ....η εαρινή καθαριότητα....στον βρόντο φέτος δεν νομίζω πως θα κάνω πολλά, ούτε οργανώσεις ούτε ντουλάπες αυτές όταν βγάλω τα καλοκαιρινά, ούτε μπαλκόνια περα του κλασικού καθαρίσματος ούτε ντουλάπια μέσα ...λίγα πράγματα τα βασικά, γιατί αποφάσισα να ρίξω τον χρόνο μου κ όλο το βάρος στον εαυτό μου για αλλαγή κ να κάνω όντως διακοπές μόλις κλείσουν τα σχολεία κ χαλαρουίτα κ όχι δουλειές 8)8):cool: δεν ξέρω...αναπόδιασα άγρια φέτος χε χε

υγ 2 Αφροδιτάκι ευχαριστωωωωωωω για το ποίημα χε χε χε

κορίτσια καλημέρα

και μένα τα κέφια μου είναι χάλια....εχω κάνει ενα μεγάλο - μάλλον απ τα μεγαλύτερα της ζωής μου -λάθος και την τελευταία εβδομάδα αυτομαστιγώνομαι....τα χω βάλει με τον εαυτό μου....δεν υπάρχει χειρότερο....αχ φοβάμαι ειλικρινά μην αρρωστήσω απ τη στεναχώρια μια...

τεσπα, Δήμητρα Χρόνια σου Πολλά καλή μου, να σαι γερή και χαρούμενη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλες μου φιλες γεια σας κ παλι!!!!!

εμαι δουλεια κ απο το πρωι μονο τωρα ξαναεκατσα στο γραφειο!

Σας ευχαριστω ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας!!!!

ειναι πολυ σημαντικο για μενα!!!

μα ειστε ολες. μια προς μια , ΤΟΣΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΕΣ!!

μου εχετε αφησει τις καλυτερες εντυπωσεις ,η καθε μια ξεχωριστα για το δικο της λογο....

(που ειναι η μανα οεο?)

υοτου τελεια η πεταλουδιτσα με το γκλιτερ!! σε ευχαριστω αγαπημενη!!!!

μυρτουλα?? το μεγαλυτερο λαθος της ζωης?? ελπιζω να μην ειναι οπως το λες απλα να εισαι πολυ φορτισμενη κ να το βλεπεις ετσι....

ισως το εκανες επειδη επρεπε κ δεν ειχες αλλη επιλογη......

ολοι εχουμε κανει σφαλματα.....

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

Δήμητρα χρόνια σου πολλά.

Καλαμαράκι μακάρι να ευχαριστηθείς τις διακοπές σου, οι δουλειές πάντα μπορούν να γίνουν και μετά σιγά-σιγά.

Yotou ελπίζω σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

Εγώ πάντως συνεχίζω:

έπλυνα χτες τις κουρτίνες από το δωμάτιό μας και το δωμάτιο του μεγάλου,

έπλυνα όλα τα μαξιλάρια του ύπνου.

Συμμάζεψα στην αποθηκούλα μας μέσα στα καινούργια κουτιά μου μανταλάκια, αντικουνουπικά και διάφορα τσουμπλέκια που τα είχα ως τώρα σε κουτιά παπουτσιών και δεν μου άρεσαν.

Στήσαμε το κρεβάτι του μικρού μέσα στο δωμάτιο του μεγάλου

μαζέψαμε το χαλί(δεν το πλύναμε ακόμα)

καθάρισα το δωμάτιό του, έστρωσα καθαρά σεντόνια

Έκανα και κάποια από τα κανονικά μου, όπως ένα πλυντήριο/στεγνωτήριο άσπρα και μαγείρεμα για τον μικρό για τους υπόλοιπους ευτυχώς είχα περισεύματα.

Εκεί που μπήκε το κρεβάτι του δεύτερου από πάνω έχει ραφάκια που ως τώρα είχα βιβλία, τώρα αναγκαστικά τα μάζεψα. Τώρα ούτε να βάλω αλλού ραφάκια θέλω να γεμίσει ράφια το δωμάτιο, ούτε να βγάλω αυτά θέλω γιατί θα μείνουν οι τρύπες, μάλλον θα τα βάλω σε ένα καλάθι, δεν έχω αποφασίσει ακόμα.

Σήμερα ίσως θα ξεκινήσει ο άντρας μου με τα χαλιά, εγώ πάντως θα συνεχίσω με τα πλυσίματα(μαξιλάρες δαπέδου και μικρά μαξιλαράκια) από τα παιδικά

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

κορίτσια καλημέρα

και μένα τα κέφια μου είναι χάλια....εχω κάνει ενα μεγάλο - μάλλον απ τα μεγαλύτερα της ζωής μου -λάθος και την τελευταία εβδομάδα αυτομαστιγώνομαι....τα χω βάλει με τον εαυτό μου....δεν υπάρχει χειρότερο....αχ φοβάμαι ειλικρινά μην αρρωστήσω απ τη στεναχώρια μια...

τεσπα, Δήμητρα Χρόνια σου Πολλά καλή μου, να σαι γερή και χαρούμενη και να χαίρεσαι την οικογένειά σου!

Θυμάμαι πριν μέρες που έλεγες ότι πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται:)

κορίτσια καλημέρα

μηπως τα βλεπεις υπερβολικα λογω συγχυσης? αν οχι δεν μπορεις να το διορθωσεις?

Θυμάμαι πριν μέρες που έλεγες ότι πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Ελπίζω τα πράγματα να πάνε όσο καλύτερα γίνεται:)

ναι πήρα μια ηλιθιώδη απόφαση -πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν... - τεσπα φταίω εγω, έπρεπε να σκεφτώ και να ζυγίσω καλύτερα τα πράγματα...το θέμα είναι ότι αυτη τη στιγμή είμαι τόσο χάλια που δεν αντέχω τον εαυτό μου...ευχηθείτε μου κορίτσια να ξεπεράσω σύντομα τη στεναχώρια μου και να συγχωρήσω τον εαυτό μου γιατί πραγματικά φοβάμαι μην βλάψω την υγεία μου....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ναι πήρα μια ηλιθιώδη απόφαση -πραγματικά δεν ξέρω τι σκεφτόμουν... - τεσπα φταίω εγω, έπρεπε να σκεφτώ και να ζυγίσω καλύτερα τα πράγματα...το θέμα είναι ότι αυτη τη στιγμή είμαι τόσο χάλια που δεν αντέχω τον εαυτό μου...ευχηθείτε μου κορίτσια να ξεπεράσω σύντομα τη στεναχώρια μου και να συγχωρήσω τον εαυτό μου γιατί πραγματικά φοβάμαι μην βλάψω την υγεία μου....

Όχι και έτσι βρε μυρούλα, άνθρωποι είμαστε και κάνουμε λάθη, τι θα καταφέρεις αν αρρωστήσεις?

Να σου θυμίσω ότι σε 8 μέρες ξεκινάνε οι διακοπές σου:D ? έτσι για να ευθυμίσεις λίγο.

Διαφημίσεις

Κοπέλα μου, με τρομάζεις ! Πραγματικά σου εύχομαι να πάνε όλα καλά, ή τέλος πάντων όπως τα θες, ότι κι αν είναι αυτό, ας γίνει το καλύτερο δυνατόν!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

κορίτσια καλημέρα

Βρε μην λες τέτοια.....και έχεις και παιδάκια από πίσω......

Θα ξεπεραστεί.....ότι και να είναι...Πάνω απ' όλα εσύ και η οικογένεια σου και κάλμαρε.

Δημητρα Χρονια Πολλα,ευτυχισμενα,δημιουργικα, γεματα ομορφες στιγμες με τους αγαπημενους σου ανθρωπους!

Ευχομαι να βρεις συντομα μια μονιμη δουλεια γιατι πραγματικα "φαινεσαι" πολυ αλλαγμενη και ανανεωμενη αφοτου επιασες δουλεια.

images?q=tbn:ANd9GcT_t6IlztVDrRSW43i33i_4Gg7wEEYjo_V4f3Dpp6kXuhwfuOke9Q

Καλαμαρακι μ'αρεσει πολυ η αποφαση που πηρες και μαλλον θ'αρχισω να την εφαρμοζω κι εγω απο'δω και περα,αληθεια ο συζυγος πως τα παει στο εξωτερικο?

Ιωαννα δεν μας ζαλιζεις καθολου δεν εχω τωρα πολυ χρονο αλλα μπορουμε αργοτερα να το συζητησουμε εκτενεστερα ειναι πραγματι μικρο το δωματιο και χρειαζεται να την σκεφτεις καλα τη λυση.

Μυρτουλα μη στεναχωριεσαι βρε κοπελα μου οι κινεζοι νομιζω λενε την εξης σοφη παροιμια "Μη στενοχωριεσαι για πραγματα που γινονται και μη στενοχωριεσαι για πραγματα που δεν γινονται"Δυσκολο το ξερω αλλα πρωτα απ'ολα σημασια εχει η υγεια των παιδιων μας και η δικη μας.Καταρχην σκεψου αν μπορεις να κανεις κατι να το αλλαξεις ή εστω να το ψιλοδιορθωσεις.Αν οχι εχει συνεπειες και σε αλλους ή μονο σε σενα?

Και μετα σκεψου τι ειναι αυτο που σε εκανε να παρεις αυτη την αποφαση μηπως δεν ειχες αλλη επιλογη?

Αφροδιτακι ωραια ειναι και τα παρτυ στους παιδοτοπους ,τα μικρα ξεσαλωνουν και η μαμα ειναι ξεκουραστη:rolleyes:.Κι εγω παλιοτερα τα ηθελα ολα homemade αλλα τελικα δεν τα απολαμβανα και τοσο πολυ γιατι γινομουν ρακος να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι που νιωθω οτι "εχανα" λιγο τη στιγμη τους.Ειδικα με τα ωραρια σου δεν το συζητω ειναι μονοδρομος.

Ελινακι προς Θεου δεν με στεναχωρησες καθολου,σ'ευχαριστω και για τις ευχες και για το ενδιαφερον σου.

Για τις μανουλες που φοβουνται κουκετες ή οτιδηποτε αλλο εχω να πω οτι ειμαι κι εγω μια απο αυτες αλλα ισως συμβαινει γιατι δε μπορουμε να φανταστουμε πως ειναι τα παιδια μας μεγαλυτερα ,παντως εγω βλεπω μεγαλες διαφορες οσο μεγαλωνουν αλλιως τα φανταζομουν κι αλλιως εξελισσονται.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τα κέφια μου έίναι χάλια γι' αυτό και δε σας γράφω αν και σας διαβάζω για να ξεχαστώ. Ένα πρόβλημα που έχω στη δουλειά και ένας καβγάς με τον άνδρα μου με έριξαν πολύ ψυχολογικά. Ευτυχώς έχω το μωράκι μου και ξεχνιέμαι λιγάκι.

.

βρε μαρακι προσπαθησε να ανεβεις, ενταξη ο καβγας με τον αντρα σου, θα ξεπεραστει σιγα σιγα, το προβλημα στην δουλεια μεγαλο?

Καλαμαράκι μου γλυκό.

Πολύ πολύ σ' ευχαριστώ!!!!!

Και όταν κατέβεις από εδώ...

Θα σε κεράσω ένα γλυκό!!!

χαχα πολυ ωραιο!

Να βαλω και τη χθεσινη μου λιστα:

πραγματικα παρα πολλα....:shock:

κορίτσια καλημέρα

ελα βρα μυρτουλα μου, δεν διορθωνεται?η τουλαχιστον να μαζευτει καπως? προσπαθησε να βρεις μια λυση, συζητησε το κ με τον αντρα σου, κατι θα βρειτε! κ αν δεν βρειτε, μηπως η αποφαση που πηρες ηταν οντως μονοδρομος?

Yotou ελπίζω σύντομα να μας πεις τα ευχάριστα.

Εγώ πάντως συνεχίζω:

ευχαριστω πολυ!

την εφαγες την μιση ε??? πως εισαι βαρυνες? εγω σε ακουω πολυ χαλαρη!

Καλημέρα σε όλες

Γιωτάκι κ εγώ έτσι ψωνίζω μόνο, εύχομαι σύντομα ευχάριστα νέα να μας έχεις!

υγ....η εαρινή καθαριότητα....στον βρόντο φέτος δεν νομίζω πως θα κάνω πολλά, ούτε οργανώσεις ούτε ντουλάπες αυτές όταν βγάλω τα καλοκαιρινά, ούτε μπαλκόνια περα του κλασικού καθαρίσματος ούτε ντουλάπια μέσα ...λίγα πράγματα τα βασικά, γιατί αποφάσισα να ρίξω τον χρόνο μου κ όλο το βάρος στον εαυτό μου για αλλαγή κ να κάνω όντως διακοπές μόλις κλείσουν τα σχολεία κ χαλαρουίτα κ όχι δουλειές 8)8):cool: δεν ξέρω...αναπόδιασα άγρια φέτος χε χε

ευχαριστω πολυ:D

για τις καθαριοτητες μην σκας κ πολυ! προφανως το εχεις αναγκη!

πως πανε οι μοναξιες? θα ερθει καθολου ο συζηγος ελλαδα?

βρε κοριτσακι δεν θελω να ακουω τετοια! τα λαθη για τους ανθρωπους ειναι, ολα καλα να πανε....

εγω ακομα γραφειο, αρκετη δουλεια (ευτυχως) μονο ανεβηκα 3 φορες για λιγο επανω, μια για να σηκωσω την μικρη κ να την ετοιμασω, μια για να την ταισω-κοιμησω κ μια για να φαω στα γρηγορα εγω. η αληθεια ειναι οτι κουραστηκα. το απογευμα η θα παω κρεοπωλειο κ βολτα την μικρη, η θα κανω τζαμια κ κουρτινες σαλονιου-τραπεζαριας-κουζινας κ το μπανιο.

φαγητα εχω για αυριο, οποτε χαλαρα.

στο ενδιαμεσο της δουλειας εκανα:

1. ανοιξα να αεριστει το σπιτι
  2. περασα λιγο λεκανη κ νιπτηρα (θελω να καθαρισω καλα)
  3. εστρωσα κρεβατια
  4. εβγαλα ενα πλυντηριο στην λεκανη (θα το απλωσω αργοτερα)
  5. εβαλα βετεξακια κ ενα πατακι για πλυσιμο
  6. αδειασα το πλυντηριο πιατων
  7. φυσικα ολη την φροντιδα της μικρης

σας φιλω!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...