Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημερα σε ολους! Τι ειναι σημερα? Προπαρασκευηηηη, επιτελους! Απο κεφια ειμαι χαλια, γραφω πολυ λιγο γιατι νιωθω πως ειναι οταν δεν εχεις καθολου ορεξη να μιλησεις? ε δεν θελω ουτε να μιλαω και γραφω με δυσκολια, δεν μπορω να συγκεντρωθω.

Καταρχην να σας ευχαριστησω που αφιερωνετε χρονο για το δωματιο. Στον τοιχο που ειναι τα παραθυρα δεν χωραει και γραφειο και κρεβατι γιατι αν εχει φαρδος 1 μετρο το κρεβατι μετα μενει το πολυ 1 μετρο για να παει συριζα στο ν ανοιγει η μπαλκονοπορτα. Καλα για 2ο παιδι ουτε που σκεφτομαι αν και θα το ηθελα αλλα δυστυχως τροικα και κυβερνηση δεν μας το επιτρεπουν.

Εχτες εκανα λιγες δουλιτσες, γυρισα απο τη δουλεια κι επιασα το σιδερο κι εβρασα μακαρονια. Ξυπνησε το παιδι και πηγε στο παρκο με το μπαμπα του οποτε εγω συμμαζεψα τα σιδερωμενα, μαζεψα τα πουλοβερ αφου δεν φοριουνται πλεον, εκανα σαλτσα για τα μακαρονια, μαζεψα την κουζινα, ψιλοεκοψα μαιντανο κι ανηθο και μπηκαν καταψυξη, καθαρισα το μπανιο, εκανα το μπανακι μου, εφτιξα μαλλια και μετα γυρισαν οι αντρες που ακολουθησε φαγητο κι ετοιμασια υπνου! Δεν εκατσα ουτε ενα λεπτο. Σημερα θελω να παω βολτα!

Χρυσα σας τσακισε λιγακι η ιωση, αντε περαστικα να συνελθει και ο αντρας σου που το περασε βαρια

Σε ευχαριστω πολύ.Σημερα ηταν ηδη πολύ καλύτερα και πήγε για δουλεια κανονικα.

Για το δωματιο ,εαν σκεφτεσαι για ενα παιδακι μονο μην μπεις στη διαδικασια αυτη ,μια χαρα χωραει κρεβατι μονο και γραφειο,ειμαι σιγουρη.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;;;

Ωραία μέρα σήμερα και το πήρα απόφαση....μόλις πάω σπίτι το απόγευμα θα βάλω μπρος να κάνω γενικό την κουζίνα...

Το πρωί δεν μπορούσα να ξυπνήσω με τίποτα.Άντε να έρθει το Σάββατο!

Δήμητρα χρόνια σου πολλάαααααααααα!!!!!!!!Να τα εκατοστήσεις και να σε χαίρεται η οικογένειά σου!!!!

Καλημέρα στην παρέα! Όμορφη μέρα σήμερα! Πίνω καφεδάκι κι ετοιμάζομαι για ψώνια! Απ το μεσημεράκι κι έπειτα συνεχίζω τις καθαριότητές μου!

ravtaki τι θέλεις να καθαρίσεις;

Έχω και άλλη λύση αλλά για πολύ δύσκολους λεκέδες και δυστυχώς είναι χημικούρα...πες μου αν θες να σου το γράψω.

Αφροδιτάκι μου είναι κάποιοι λεκέδες στις πορσελάνες του μπάνιου που δημιουργούνται επειδή "στέκονται" νερά σε εκείνα τα σημεία. Οι απλοί λεκέδες πχ από τη βάση του κρεμοσάπουνου βγήκαν μια χαρά αλλά οι δυσκολοι παρέμειναν.

Όχι, δεν θέλω χημικά, θα προσπαθήσω και με χλωρίνη και τέλος! Ευχαριστώ πολύ!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα στην παρέα! Όμορφη μέρα σήμερα! Πίνω καφεδάκι κι ετοιμάζομαι για ψώνια! Απ το μεσημεράκι κι έπειτα συνεχίζω τις καθαριότητές μου!

Αφροδιτάκι μου είναι κάποιοι λεκέδες στις πορσελάνες του μπάνιου που δημιουργούνται επειδή "στέκονται" νερά σε εκείνα τα σημεία. Οι απλοί λεκέδες πχ από τη βάση του κρεμοσάπουνου βγήκαν μια χαρά αλλά οι δυσκολοι παρέμειναν.

Όχι, δεν θέλω χημικά, θα προσπαθήσω και με χλωρίνη και τέλος! Ευχαριστώ πολύ!

Ραβτακι με τη χλωρινη δεν θα τα καταφερεις...Βαλε ενα μπαμπάκι εμποτισμενοι με ξυδι και ασ΄το όλη τη νυχτα ,το πρωι θα ειναι λαμπίκο!!!!

Καλά ψωνια!!!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημερα !!!!!!!

πολλα φιλακια απο τις συννεφιασμενες Σερρες!!!!!!!

:oops:ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ για τις ευχες σας φιλες μου!!

εβγαλε και το site με φουξ γραμματα τις ευχες! πανεμορφα!!!

Ανταποδιδω σε ολες σας!! ο,τι επιθυμειτε!! υγεια κ τυχη!! :P

:Dειμαι πολυ καλα!!!

αν κ το βραδυ τα εκανε λουτσα ο γιος στον υπνο του κ τον καθαριζα,τον εντυνα κ αλλαζα στρωσιδια...

κ εβαλα κ πλυντηριο επι τοπου στις 3,30΄ το αδιαβροχο,το σεντονι,το παπλωματακι κ ενα ακομη σαν καλυμμα-λεπτο παπλωμα.....

ειχε κανα μηνα να συμβει! δωρο γενεθλιων!!:twisted:

χθες βγηκαμε το απογευμα βολτουλα στην πλατεια...ειχε πολυ καλο καιρο αλλά ερημια...

κατσαμε σε ενα μεγαλο χαμπουργκεραδικο στην πλατεια κ κουβαλουσαμε κ τα πατινια μας κ εκαναν τα παιδια αλλά με εκανε εντυπωση που δεν υπηρχε ψυχη....λες κ ειμασταν εμεις οι μονοι τρελλοι των Σερρων....

7.30-9.00...ειμασταν...τι να πω?.....

Σημερα πηρα πιτακια δυο κουτια (Ενα στον πανω οροφο κ εναν κατω,ειναι αρκετα τα ατομα εδω)και κερασα.......

Δεν θα κανουμε τιποτα σημερα.....σπιτι.....δυστυχως

Το μυαλο μου ειναι φυσικα στον πατερα μου που σημερα ειναι στο νοσοκομειο...αρχιζει το 6ο σετ χμθ.... θα ειναι παρταλιασμενος τις επομενες 3-4 μερες.....μαλλον δεν θα παμε πσκ....

και αρχιζει κ ενα ακομη σετ χμθ και στα γενεθλια του αδερφου μου στις 15/5......

λετε ναναι συμβολικο??????

φιλια..τα ξαναλεμε!!!!

ειστε υπεροχη παρεα!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!

Κάνω διάλειμμα για καφέ και τσιγάρο γιατί μετά δεν θα σηκώσω κεφάλι, θέλω να σχολάσω στο 8ωρο μου σήμερα...

Εχθές το βράδυ, μου έφερε φαγητό η μαμά μου....τι ευτυχία!!!! Έτσι έκατσα με την κόρη μου και τελειώσαμε τις προσκλήσεις για τα γενέθλια της!

Πρώτη φορά θα τα κάνουμε σε παιδότοπο και μου φαίνεται κάπως επειδή τα ετοίμαζα μέχρι τώρα όλα μόνη μου σε σπιτικό πάρτι. Βέβαια από την άλλη έχω γονατίσει τόσο με την δουλειά που δεν έχω κουράγιο για τίποτα και μου φαίνεται ωραία σαν λύση ;)

Έχει την ίδια μέρα γενέθλια με τον καλύτερο της φίλο και συμμαθητή και θα τα κάνουν μαζί φέτος.

Το πρωί τις μοιράσαμε μισές η μικρή και μισές ο φίλος της...τι χαρούμενα που ήταν!!!

Το σπίτι μου είναι σε χαοτική πλέον κατάσταση, όχι μόνο ακατάστατο αλλά και βρώμικο :oops: Εχθές το βράδυ κατέβηκε η κοπέλα που μένει από πάνω να μου δώσει τα χρήματα για τα κοινόχρηστα και ντράπηκα να ανοίξω περισσότερο την πόρτα του διαμερίσματος :oops:

Το Σάββατο πρέπει να πέσει πολύ δουλειά γιατί σε λίγο θα αρχίσουν να κάνουν πάρτι τα μικρόβια και τα βακτηρίδια και θα φέρω και μια κοπέλα για λίγες ώρες να μου κάνει τις μπαλκονόπορτες μέσα έξω και στα μπάνια τα πλακάκια και τα ταβάνια...δεν έχω καθόλου κουράγιο.Το απόγευμα θα κάνει ο σύζυξ απολύμανση στους κοινόχρηστους χώρους και μετά θα ρίξει φάρμακο και έξω από τις μπαλκονόπορτες.

Υ.Γ. Elin το θέμα σχετικά με την εξοικονόμηση χρημάτων είναι σοβαρό και ωραία θα ήταν να μοιραζόμασταν ιδέες.

Ραβτακι με τη χλωρινη δεν θα τα καταφερεις...Βαλε ενα μπαμπάκι εμποτισμενοι με ξυδι και ασ΄το όλη τη νυχτα ,το πρωι θα ειναι λαμπίκο!!!!

Καλά ψωνια!!!

Συμφωνώ κι εγώ με την Χρύσα. Αν τα σημάδια είναι σαν κιτρινίλες έχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα στην μπανιέρα και τα καθαρίζω με σόδα και ξύδι αλλά τα αφήνω πολύ ώρα. Το χημικό το χρησιμοποιώ σε πολύ μεγάλη ανάγκη και μόνο όταν λείπουν τα παιδιά...αλλά δεν σου λέω ποιο είναι καλά κάνεις και δεν θέλεις χημικούρες.

Διαφημίσεις

μαριαννα συγχαρητηρια!!!

κανεις τοσα πολλα στην διαρκεια της ημερας!

μπραβο κ για την γιαγια που φροντιζεις!

και εισαι τοσα μικρη....μου εχεις κανει πολλη εντυπωση!!

Φυσικα,πρεπει να πουμε, οτι ζεις σε ενα πανεμορφο μερος!! τελειο τοπιο κ απολαμβανεις την φυση! οι ρυθμοι εκει μαλλον ειναι πολυ διαφορετικοι...

ισως υποσυνειδητα σε ζηλευω κιολας!!

.

δημητρα καταρχην ΧΡΟΝΙΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ, να εχεις οτι επιθυμεις και προπαντων ΥΓΕΙΑ! Σε ευχαριστω και για τα καλα σου λογια, χαιρομαι που σου αρεσε και το μερος, αντε κανονισε να κατεβειτε το καλοκαιρακι μονοημερη, να κανουμε τα μπανακια μας παρεα! :D (οι ρυθμοι ειναι σιγουρα διαφορετικοι αφου δεν εχεις την κινηση και τα φαναρια πχ, αλλα επειδη κυριολεκτικα τρεχω σαν την τρελη περα δωθε δεν το καταλαβαινω η αληθεια ειναι.. Ελαχιστες φορες ομως, στον γυρισμο για το σπιτι πχ ή οταν παμε παιδικη χαρα και ειμαι ξεγνοιαστη, εχω πιασει τον εαυτο μου να μυριζει το θαλασσινο αερακι, να χανεται το βλεμμα μου.. :cool: )

βρε Μαριαννα καθε μερα duracel εισαι ε? Αληθεια που μενεις?

ντουρασελ δεν ειμαι, μεχρι προσφατως με ελεγα και τεμπελα, αλλα το παιρνω πισω χαχα ;)

εκλεισα παλι για καθαρισμο προσωπου!

την δευτερα παω ευαγγελισμο σε πλαστικο χειρουργο να βγαλω εκεινη την ελια που εχω (για αισθητικους λογους, κ ειναι ενοχλητικη ακριβως κατω απο το σουτιεν κ μερικες φορες ακουμπαει κιολας!)

καλη επιτυχια και στη δικη σου επεμβαση γιωτακι!

καμμια φορα που ετυχε και μυρισε και ο δικος μου και δοκιμασα διαφορα, η μυρωδια εφυγε με αποσμηνη. Ειναι ενα υγρο απο το σουπερ που μυριζει εντονα οταν το ριχνεις και θελει λιγες σταγονες

αχ, αποσμινη εχω και γω και την χρησιμοποιω με φειδω, μ'αρεσει πολυ ομως, μυριζει καθαριοτητα!!!

pitsipitsi χαιρομαι που σ'ακουω καλυτερα! :D

Ειρηνη μας ελειψες πολυυυυυυ καλε! Ειναι αισθητη η απουσια σου! :roll:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Δεν θα κανουμε τιποτα σημερα.....σπιτι.....δυστυχως

Το μυαλο μου ειναι φυσικα στον πατερα μου που σημερα ειναι στο νοσοκομειο...αρχιζει το 6ο σετ χμθ.... θα ειναι παρταλιασμενος τις επομενες 3-4 μερες.....μαλλον δεν θα παμε πσκ....

και αρχιζει κ ενα ακομη σετ χμθ και στα γενεθλια του αδερφου μου στις 15/5......

λετε ναναι συμβολικο??????

φιλια..τα ξαναλεμε!!!!

ειστε υπεροχη παρεα!!!!

τωρα το ειδα, ολα καλα να πανε με τον μπαμπα! Θετικη σκεψη-ξερεις εσυ! ;)

Καλημέρα κορίτσια!

Τα κέφια μου έίναι χάλια γι' αυτό και δε σας γράφω αν και σας διαβάζω για να ξεχαστώ. Ένα πρόβλημα που έχω στη δουλειά και ένας καβγάς με τον άνδρα μου με έριξαν πολύ ψυχολογικά. Ευτυχώς έχω το μωράκι μου και ξεχνιέμαι λιγάκι.

Απο δουλίτσες είμαι σε καλή κατάσταση. Κατάφερα να μετατρέψω το βουνό των ασιδέρωτων σε λοφάκι. Τώρα έχω λίγα ασιδέρωτα και λίγα άπλυτα. Καθαριότητα θα κάνω αύριο και ελπίζω να προλάβω και καμιά εξτρά δουλίτσα. Σήμερα έχω μαγειρέματα, ψώνια και βόλτα με το μωρό.

Χρόνια πολλά yorimichi!!!! Να τα εκατοστήσεις! Να χαίρεσαι την οικογένειά σου.

Αφροδιτάκι ωραία θα περάσουν τα παιδάκια και στον παιδότοπο. Είναι ευκαιρία για κάτι διαφορετικό μια που είσαι κουρασμένη. Καλά έκανες και πήρες βοήθεια για το σπίτι. Σκέφτομαι να κάνω το ίδιο όταν βγάλω τα χαλιά.

ιωάννα για το δωμάτιο κι εγώ δε θα έβαζα κουκέτα για ένα μόνο παιδάκι. Μου φαίνεται επικίνδυνο. Βέβαια εγώ είμαι και υπερβολική και όλα μου φαίνονται επικίνδυνα.

Πάω να κάνω καμιά δουλίτσα. Τα λέμε αργότερα.

h6cQp3.png

Να βαλω και τη χθεσινη μου λιστα:

1. ξυπνησα και ετοιμασα καφε
  2. ετοιμασα το γαλα του παιδιου
  3. ετοιμασα κολατσιο και τσαντα
  4. τα ξυπνησα και τα εντυσα
  5. ντυθηκα και γω
  6. πηγαμε σχολειο
  7. γυρισαμε και ανοιξα να αερισω
  8. εστρωσα κρεβατια
  9. μαζεψα πυτζαμες/μπουφαν/απλυτα/ασχετα
  10. μαζεψα παιχνιδια
  11. σκουπισα την αυλη
  12. εβαλα ενα πλυντηριο με ευαισθητα (δυο μπουφανακια της μικρης και μια κουβερτουλα)
  13. καθαρισα καλα με μωρομαντηλα κατι παπουτσια της μικρης που εχουνε φωτακια και δεν μπορουσα να τα πλυνω, και τα αφησα στον ηλιο
  14. εκατσα pc και θηλασα
  15. εβαλα να τσιμπησουμε και ψωμακια με τη μικρη
  16. επλυνα πιατα
  17. εβαλα ξυδι στον βραστηρα
  18. εβαλα τα ρεβυθια να γινονται
  19. εβγαλα το πρωτο πλυντηριο στη λεκανη
  20. εβαλα και δευτερο πλυντηριο
  21. εβαλα σκουπα παντου
  22. ταϊσα τις γατες
  23. σιδερωσα τα δυο σεντονια και τις μαξιλαροθηκες που βαζω στο σαλονι (γενικα ισως εχετε παρατηρησει οτι πλεον δεν σιδερωνω τιποτα αλλο-κατευθειαν διπλωμα και ντουλαπες)
  24. εστρωσα τους καναπεδες και μοσχομυρισε το σπιτι :tongue:
  25. ετοιμασα το φαϊ για το σχολειο
  26. εκλεισα τα παντα και το πηγαμε με τη μικρη
  27. γυρισαμε και της εβαλα να φαει
  28. καθαρισα το τραπεζι και το ξαναστρωσα
  29. μαζεψα τα απλωμενα που ειχα εξω απο την προηγουμενη
  30. εφτιαξα καφε του συζυγου
  31. προσπαθησανα κοιμησω τη μικρη αλλα δεν..
  32. πηγαμε μαζι να παρουμε τον αδερφο της (και καπου εκει ενιωθα οτι θα καταρευσω.. εχω αδιαθετησει κιολας και σερνομαι..)
  33. γυρισαμε και εβαλα να φαμε εγω με τον συζυγο
  34. κοιμησα επιτελους τη μικρη και ξαπλωσα και γω λιγο αλλα δεν το φχαριστηθηκα καθολου..
  35. απλωσα τα 2 πλυντηρια στην απλωστρα
  36. επαιξα με τα μικρα (στην γιαγια δεν πηγαμε γιατι δεν αντεχα..)
  37. ετοιμασα γαλατα
  38. καθαρισα ξανα το τραπεζι
  39. εκλεισα πατζουρια
  40. πλυναμε δοντια
  41. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  42. τσιμπησα και γω κατι και κοιμηθηκα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...