Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα!!!

Τι ωραία που μαζευτήκαμε πάλι!!!

Διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να σχολιάσω....

Το βουνό των ρούχων μου καλά κρατεί.....σήμερα άπλωσα και ένα νυχτερινό πλυντήριο για να το μεγαλώσω κι άλλο!!!

Θέλω να μοιραστώ τόσα πράγματα που έχω κάνει και αγοράσει αλλά δεν προλαβαίνω καθόλου....ένα φαγητό μαγειρεύω και αυτό με το ζόρι.....

Margio πολύ ωραία τα πράγματα που αγόρασες, μου αρέσουν πολύ τα χρώματα της γλάστρας! Περαστικά στο παιδί...

Yori μπράβο για τα τσιγάρο...εγώ δεν..... Κι εγώ φτιάχνω μπισκοτογλυκό με κρέμα όμως όχι με ζελέ, το σκίζουμε όλοι!

Χρύσα περαστικά, πολύ ταλαιπωρήθηκες κι εσύ φέτος....αμάν :(

Ιωάννα κι εμάς το παιδικό είναι 12 τ.μ. αλλά παράγωνο και με ένα δοκάρι που μας έχει σπάσει τα νεύρα. Έχουμε κάνει ότι καλύτερο μπορούμε με κουκέτα, μέχρι τώρα τα παιδιά το έχουν βολευτεί γιατί έχουν πολύ χώρο στο κέντρο του δωματίου για παιχνίδι.

Καλαμάρι, τον έριξες τον Κίσσαβο.........μπαν μπαν μπαν...

Σας φιλώ!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τα χτεσινα μου:

1. εφτιαξα καφε
  2. εφτιαξα γαλα
  3. ετοιμασα κολατσιο
  4. ετοιμασα τσαντα
  5. ξυπνησα τα μικρα
  6. τα εντυσα
  7. ντυθηκα
  8. πηγαμε σχολειο
  9. γυρισαμε και ανοιξα να αερισω
  10. εστρωσα κρεβατια
  11. μαζεψα μπουφαν-πυτζαμες
  12. μαζεψα απλυτα-ασχετα
  13. απλωσα εξω τα 3 πλυντηρια που δεν ειχα απλωσει την προηγουμενη
  14. εβαλα αλλο ενα πλυντηριο
  15. ελουσα τα μαλλια μου
  16. εκανα και ενα πιλινγκ στο προσωπο μου με ελαιολαδο-ζαχαρη-κανελλα (ανανεωθηκα! :) )
  17. στεγνωσα μαλλι
  18. καθαρισα ολο το μπανιο
  19. σφουγγαρισα το μπανιο γιατι ειχε νερα (αλλα οχι γυρω γυρω γιατι ειχα ψεκασει)
  20. επι τη ευκαιρια σφουγγαρισα και την κουζινα (με τον ιδιο τροπο)
  21. μαζεψα απ εξω τα σεντονια που στεγνωσαν
  22. απλωσα το πλυντηριο
  23. ετοιμασα το φαϊ για το σχολειο
  24. το πηγα με την μικρη (στο γυρισμο κοιμηθηκε)
  25. επλυνα πιατα
  26. εβρασα για τον συζυγο μακαρονια :rolleyes:
  27. εβαλα και για μενα φαγητο
  28. ταϊσα τις γατες
  29. πηγα να παρω τον γιο μου
  30. γυρισαμε και εκατσα λιγο pc μεχρι να ξυπνησει η μικρη
  31. ετοιμασα το φαγητο της
  32. πηγαμε στη γιαγια και την ταϊσα
  33. γυρισαμε σπιτι και ξαναφυγαμε για να παρουμε 2 πραγματακια απο το μαγαζι
  34. ξαναμαζεψα μπουφαν-σκουφια κτλ
  35. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  36. επλυνα πιατα
  37. ετοιμασα γαλατα
  38. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  39. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  40. εβαλα να φαμε εγω με τον συζυγο

και αραξαμε να δουμε μενταλιστ - τα ρουχα τα ξεχασα ολη νυχτα εξω :oops:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

μαριαννα συγχαρητηρια!!!

κανεις τοσα πολλα στην διαρκεια της ημερας!

μπραβο κ για την γιαγια που φροντιζεις!

και εισαι τοσα μικρη....μου εχεις κανει πολλη εντυπωση!!

Φυσικα,πρεπει να πουμε, οτι ζεις σε ενα πανεμορφο μερος!! τελειο τοπιο κ απολαμβανεις την φυση! οι ρυθμοι εκει μαλλον ειναι πολυ διαφορετικοι...

ισως υποσυνειδητα σε ζηλευω κιολας!!

μαργιω κ φυσικα σε εχουμε στο μυαλο μας!! αφου μονο εσυ απο την παρεα θα μπεις για επεμβαση....ευχομαι κι εγω με την σειρα μου γρηγορη αναρρωση.....ολα θα πανε καλα κ θα κυλησει γρηγορα ο καιρος!

ραβΤ δε κανεις κανα τουμποφλο ,προληπτικα?? με κρυο νερο...διωχνει κακοσμια κ μικροβια! κανει ενα ευρω...οποτε πεφτω πανω του στο σουπερ αγοραζω κ κανω!

ιωαννα εβαλα φετος κουκετες (νοεμβριο νομιζω-ειχα βαλει κ φωτος) οχι πολυ ψηλες!!

τα παιδια μου ηταν κ ειναι 3+ και 5+.....

εχουμε βολευτει αφανταστα!!!

αλλά δυστυχως του χρονου η κορη μου θαναι α'δημοτικου κ θαχει διαβασμα.θα θελει γραφειο μαλλον...να τους χωρισω δωματια??

μονο για ενα χρονο δηλ τις καναμε?

δεν ξερω....μαλλον θα τους κρατησω ετσι ακομη 2-3χρονια......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

ιωαννα εβαλα φετος κουκετες (νοεμβριο νομιζω-ειχα βαλει κ φωτος) οχι πολυ ψηλες!!

τα παιδια μου ηταν κ ειναι 3+ και 5+.....

εχουμε βολευτει αφανταστα!!!

αλλά δυστυχως του χρονου η κορη μου θαναι α'δημοτικου κ θαχει διαβασμα.θα θελει γραφειο μαλλον...να τους χωρισω δωματια??

μονο για ενα χρονο δηλ τις καναμε?

δεν ξερω....μαλλον θα τους κρατησω ετσι ακομη 2-3χρονια......

δεν χωραει στο δωματιο γραφειο αφου εβαλες κουκετες?

Διαφημίσεις

-->Ιωάννα

Ωραία, κάτω από το παράθυρο βάζεις γραφείο και μένουν 2 τοίχοι για βιβλιοθήκη και κρεβάτι. Μπορείς στον τοίχο δίπλα στο καλοριφέρ να βάλεις βιβλιοθήκη, στο καλοριφέρ ένα ωραίο κάλυμα (ή και όχι γιατί έχει κάποιες απώλειες σε θερμότητα) και από πάνω ράφια στο ίδιο ξύλο/υλικό με τη βιβλιοθήκη, αν σου μένει "βάθος" σε σχέση με το πλαίσιο της μπαλκονόπορτας.Το κρεβάτι απέναντι από το καλοριφέρ/βιβλιοθήκη, με πλάτη στον τέταρτο τοίχο-αν έχω καταλάβει σωστά την κάτοψη.

Επίσης, ωραία η σκάλα της MARGIO (όλα καλά κ από μένα, αν κ δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται) και ωραία η πρόταση της ΜΑΡΙΤΑ.

Απ'οτι καταλαβα ειναι μπαλκονοπορταοποτε δε μπορει να το βαλει απο κατω.

Και μενα το δωματιο μου ετσι ειναι και σε αυτες περιπου τις διαστασεις.Ιωαννα αν θελεις μετρα το ακριβως και θα βρουμε διαφορες λυσεις.Η σκαλα αυτη βολευει απιστευτα εμεις το καλοκαιρι που πηγαμε διακοπες ειχε κουκετα με σιδερενια σκαλα και οι μικρες ολο γκρινιαζαν οτι πονανε τα ποδια τους, οτι δε μπορουν να κατεβουν μπλα μπλα μπλα...Δες μηπως το κανεις λιγο πιο κοντο και το κρεβατι και την σκαλα ,η ντουλαπα υπαρχει ηδη?Αν οχι μηπως να εβαζες μια με συρομενα φυλλα?

Ελινακι εχω γραψει καποια πραγματα σε πολυυυ προηγουμενα ποστ μην τα λεω παλι και χαλαει η διαθεση μας ,σ'ευχαριστω παντως πολυ, τωρα παντως η επεμβαση γινεται για αισθητικους λογους μονο. Ελπιζω οτι τα θεματα υγειας τα εχω αφησει οριστικα πισω μου.:)

Ραβ κι εγω χλωρινη βαζω,αν δεν σου αρεσει η ιδεα νομιζω οτι και η σοδα οπως ειπαν τα κοριτσια θα κανει δουλεια.

Γιορι γιατι δεν κανεις το γραφειο στο αλλο δωματιο και κρατησε τους ακομη να κοιμουνται μαζι.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Σόδα-ξύδι σε πάστα δεν έκαναν απολύτως τίποτα. Τσάμπα το τρίψιμο. Δεν πειράζει, το δοκίμασα κι αυτό.

Ο νεροχύτης μόνο με βραστό νερό που έριξα ξεμύρισε. Επι τη ευκαιρία έριξα χλωρίνη στους νιπτήρες των μπάνιων κι έπειτα βραστό νερό. Τουμποφλό και άλλα τέτοια δηλητήρια δεν τα κοιτάζω καν στα ράφια του σουπερ μάρκετ. Ακόμα και τη χλωρίνη που έριξα (παχύρευστη) πρώτα έριξα λίγο νερό βρύσης και έπειτα το βραστό προς αποφυγή αναθυμιάσεων.

Έπειτα απ αυτά μαγείρεψα σουτζουκάκια με πιλάφι και έβαλα σε μπαμπά και κόρη να φάνε.

Εγώ ξαράχνιασα όλους τους εξωτερικούς χώρους. Μπαλκόνια, αυλή, κάγκελα, σκάλες.

Έπλυνα την ξαραχνιάστρα να ναι καθαρή για αύριο που θα τη χρησιμοποιήσω μέσα στο σπίτι.

Έπλυνα αρκετά κεράκια που βάζω μέσα στο τζάκι την άνοιξη και το καλοκαίρι και είχαν λερωθεί πολύ και τα άφησα στον ήλιο να στεγνώσουν.

Έπλυνα καλά τα μπαλκόνια του πάνω ορόφου.

Μάζεψα τον νεροχύτη, έβαλα τα άπλυτα στο πλυντήριο και έπλυνα τις κατσαρόλες

Καθάρισα πάγκο, τραπέζι και νεροχύτη.

Κάπου στο μεταξύ έφαγα κι εγώ και τώρα θα χαλαρώσω με τη μικρή μου.

Ίσως αργότερα κάνω κι άλλες απ τις άπειρες δουλίτσες που έχω αλλά τώρα χρειάζομαι λίγη ξεκούραση.

YqE6p2.png

IqItp3.png

ravtaki τι θέλεις να καθαρίσεις;

Έχω και άλλη λύση αλλά για πολύ δύσκολους λεκέδες και δυστυχώς είναι χημικούρα...πες μου αν θες να σου το γράψω.

Βρήκα κάτι ενδιαφέρον...ενώ έκανα διάλειμμα στην δουλειά.Τα πιο πολλά τα έχουμε πει μεταξύ μας αλλά δεν βλάπτει να ενημερωνόμαστε ξανά ;):)

Λάθος το έκανα στα σιφώνια, θέλει πρώτα ξύδι μόνο του και μετά βραστό νερό...

Ορίστε...

https://docs.google.com/presentation/d/13PmbJLMy92l_FsJRQtFfY6V98SJGIkO_S7Z2BEIrgNE/present#slide=id.i201

Υ.Γ. Ευελπιστώ σε λίγο να σχολάσω....

Ελινα φαντασου το λιγο αν στο περγραψω καλα, μπαινεις στο δωματιο και στην πλατη σου εχεις τον τοίχο με τις ντουλαπες εντοιχισμενες αρα δεν αλλαζουν και φατσα σου εχεις τον τοίχο με τα παραθυρα, στην αριστερη πλευρα ειναι η μπαλκονοπορτα και μετα απο λιγα εκατοστα αρχιζει το παραθυρο που φτανει στην αλλη γωνια του τοιχου(φαντασου οπως ειναι στις κουζινες διαμερισματων, ηταν κουζινα καποτε το δωματιο), στον αριστερο τοίχο ειναι το καλοριφερ ακριβως δίπλα στην μπαλκονοπορτα κι εχω και το επιπλο. Κατω απο το παραθυρο ειναι η κουνια τωρα. Στον δεξι τοίχο δεν εχω κατι για να εχει ελεύθερο χωρο. Ο τοίχος των παραθύρων ειναι γυρω στα 2,60 και οι αλλοι λιγο λιγοτερο απο τρια. Το κρεβατι μπορει να μπει στον δεξι τοιχο ετσι ωστε να μενει ενα κενο ν ανοιγει η ντουλαπα και να χωρας να περασεις. Στο σημειο που ειναι τωρα η κουνια δεν μπορει να μπει γιατι δεν θ ανοιγει η μπαλκονοπορτα. Καθετα δεν μπορει να μπει στο κεντρο του δωματιου γιατι δεν θ αφηνει περασμα μεταξυ κρεβατιου κι επιπλου. Αχ σας εχω πρηξει αλλα σε μικρο σπιτι με ελαχιστα λεφτα δεν εχεις περιθωριο λαθους

καλησπερα κοριτσια! τι κανετε?

εγω ετοιμαζομαι για υπνο!

οι δουλειες εκτος απο τα καθημερινα:

1. καθαρισα την φριτεζα (ειναι ηλεκτρικη, απιστευτη ευκολια αλλα στο καθαρισμα αμαν!!! την ειχα αφησει κιολας κ ειχε γινει.....) απο τις 7 εως τις 8,30!
  2. συμμαζεψα τα παιχνιδια γιατι ειχαν ερθει κ οι ξαδελφες κ γινοταν χαμος!
  3. ετοιμασα ταισα την μικρη
  4. σηκωσα το πατακι της κουζινας
  5. σκουπισα σαλονοκουζινα-χωλ κ το δωματιο της μικρης
  6. σφουγγαρισα κουζινα
  7. εριξα ξυδι κ χλωρινη στους νεροχυτες, τα αφησα να δρασουν κ ξεβγαλα
  8. σαπουνισα παγκους κ εστιες
  9. μαζεψα -διπλωσα ενα πλυντηριο
  10. απλωσα ενα πλυντηριο
  11. εβαλα κ ενα τριτο να πλενετε (για σιδερο απειρα μαζι με αυτα που πλενονται κ στεγνουν εχω 5!!!! κ εγω μαζι στην οροσειρα!)
  12. ετοιμασα επλυνα την μικρη κ την εβαλα για υπνο
  13. εφτιαξα σαλατες για μενα κ τον αντρα μου κ φαγαμε

αυτα εγιναν απο τις 7 εως τωρα (με 3 παιδια στο σπιτι!)

ιωαννα ερωτηση κατι δεν καταλαβα, ποσα παραθυρα εχετε στο δωματιο?

ο τοιχος που εχει τα παραθυρα που λες δεν μπαινει εκει γραφειο? στον τοιχο δεξια που λες να μπει το κρεβατι κ ενδιαμεσα οπου μπορουν να μπουν ραφια?

κ εμεις εχουμε θεμα με το δωματιο αυτο, μεγαλο κρεβατι δεν χωραει, ο τοιχος που ειναι ελευθερος εχει μια κολωνα μες την μεση που εξεχει... αλλα εχω καιρο ακομα για τετοιες αλλαγες.

γιορι ετσι σκεφτομαι κ εγω, το ενα δωματιο γραφεια κ το αλλο για υπνο (οταν με το καλο κανω 2ο) στην πρωτη δημοτικου δεν νομιζω να χρειαζεται γραφειο, θα διαβαζετε μαζι, στην τραπεζαρια ισως? ρωτα κ τις μανουλες που εχουν πρωτακια. μην τις χαλασεις τις κουκετες, κριμα ειναι, ειναι τελειες!

ειρηνη μου σου στελνω πολλα φιλακια!!!!

καλο βραδυ κοριτσακια

Διαφημίσεις

Kορίτσια ομορφα καλημερα!!!!Τι κάνετε?

Δημητρα ,να τα εκατοστησεις όπως επιθυμείς!Χρονια σου πολλα!!!

Ιωαννα ,οπως τα λές δεν ειναι ουτε 9 τετραγωνικα ,λογικα δεν στα χωραει αλλιως...Για ενα παιδι προφανως και σου χωραει κρεβατι στον ενα τοιχο και διπλα γραφειο ,βιβλιοοθηκη αλλα για δευτερο μαλλον πρεπει να πας στη λύση της κουκέτας.Μην το σκεφτεσαι πολύ ,μια χαρα θα ειναι!Και εννοειται δεν μας παιδευεις...

Αφροδιτακι μου ,σε ευχαριστω για τα περαστικα .Εχω να πω πως σε σχεση με αλλλες χρονιες ειμαστε πολύ καλύτερα φετος,ευτυχως!

Γιωτακι ,με το καλό η επέμβαση ,να τη βγαλεις αφου σε ενοχλει.Μπραβο εν τω μεταξυ και για την επιμέλεια σου στην περιποιηση και μεγεια το κουρεμα!

Στα δικα μου τωρα εχθες δεν πήγα γυμναστηριο ,εστειλα τον μικρο σχολειο με τον παππου του και εμεινα σπίτι με τον αντρα μου ,ο οποιος ηταν μεν καλά αλλα λιωμενος από τον πυρετο.

Ετσι αποφασισα να ξεκινησω τη γενικη και καταφερα να κανω τα δυο υπνοδωμάτια ,του μικρου και το τριτο.Παλαιοτερα σε αυτο το δωματιο γινοταν χαμός ,ο,τι μου περισσευε εμπαινε εκει με αποτελεσμα πέρα από τις καθημερινες δυσκολιες στο συγυρισμα του να παιδευομαι πολύ στη γενικη ,αφου πρεπει ολα τα πεταω εξω.Φετος ηταν τοσο απλό ,περα από καποια κουτια που τα ειχα κατω από το κρεβατι δεν γυριζε τιοποτε αλλο ασχετο.Τα πήγα και αυτα στο παταρι και αναπνευσε ο χωρος.Αργότερα θα πάω και ενα μπαουλο που εχω κατω στην πεθερα μου και θα μαζευτει ακομη περισσότερο.Θα μεινουν μονο το γραφειο και το κρεβατι -κομοδινο.

Επλυνα λοιθπ[όν τα πάντα ,κουρτινες ,το καλυμμα του κρεβατιου του μικρου ,εβγαλα εξω τα στρωματα ,επλυνα .ο,τι παιχνιδι μεγαλο υπήρχε και επίσης τα δυο τρια λουτρινα που εχει ακομη,σαπουνισα κανονικα τις καρεκλες των γραφειο ,επλυνα τοιχους ,γενικως τα πάντα!!!!!!!

Τωρα ομως πίνω το πρωινο καφεδακι μου στο γραφειο και μυριζω την φρεσκαδα.Το ευχαριστηθηκα.

Το απόγευμα πήγα τον μικρο καρατε και εγω με δυο μαμαδες -φιλες για καφεδακι στην παραλία.Μα ηταν τόσο ομορφα!Επιστρεψαμε σπίτι με τη μια ,μαζι με το γιο της και κολλητο του μικρου για να παιξουν και εγω σιδερωσα.Τελειωσα οσα ειχα και τωρα εχουν μεινει για φυλαγμα.Δεν χαιρομαι πολύ ομως γιατι εχω και αλλα για πλύσιμο.

Σημερα λέω να κανω το δικο μου δωματιο ,να τελειωνω και μ'άυτο.

Τα φιλια μου!Να εχουμε μια πολύ πολύ ομορφη ημερα!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα σε ολους! Τι ειναι σημερα? Προπαρασκευηηηη, επιτελους! Απο κεφια ειμαι χαλια, γραφω πολυ λιγο γιατι νιωθω πως ειναι οταν δεν εχεις καθολου ορεξη να μιλησεις? ε δεν θελω ουτε να μιλαω και γραφω με δυσκολια, δεν μπορω να συγκεντρωθω.

Καταρχην να σας ευχαριστησω που αφιερωνετε χρονο για το δωματιο. Στον τοιχο που ειναι τα παραθυρα δεν χωραει και γραφειο και κρεβατι γιατι αν εχει φαρδος 1 μετρο το κρεβατι μετα μενει το πολυ 1 μετρο για να παει συριζα στο ν ανοιγει η μπαλκονοπορτα. Καλα για 2ο παιδι ουτε που σκεφτομαι αν και θα το ηθελα αλλα δυστυχως τροικα και κυβερνηση δεν μας το επιτρεπουν.

Εχτες εκανα λιγες δουλιτσες, γυρισα απο τη δουλεια κι επιασα το σιδερο κι εβρασα μακαρονια. Ξυπνησε το παιδι και πηγε στο παρκο με το μπαμπα του οποτε εγω συμμαζεψα τα σιδερωμενα, μαζεψα τα πουλοβερ αφου δεν φοριουνται πλεον, εκανα σαλτσα για τα μακαρονια, μαζεψα την κουζινα, ψιλοεκοψα μαιντανο κι ανηθο και μπηκαν καταψυξη, καθαρισα το μπανιο, εκανα το μπανακι μου, εφτιξα μαλλια και μετα γυρισαν οι αντρες που ακολουθησε φαγητο κι ετοιμασια υπνου! Δεν εκατσα ουτε ενα λεπτο. Σημερα θελω να παω βολτα!

Χρυσα σας τσακισε λιγακι η ιωση, αντε περαστικα να συνελθει και ο αντρας σου που το περασε βαρια

Βρήκα κάτι ενδιαφέρον...ενώ έκανα διάλειμμα στην δουλειά.Τα πιο πολλά τα έχουμε πει μεταξύ μας αλλά δεν βλάπτει να ενημερωνόμαστε ξανά ;):)

Λάθος το έκανα στα σιφώνια, θέλει πρώτα ξύδι μόνο του και μετά βραστό νερό...

Ορίστε...

https://docs.google.com/presentation/d/13PmbJLMy92l_FsJRQtFfY6V98SJGIkO_S7Z2BEIrgNE/present#slide=id.i201

Υ.Γ. Ευελπιστώ σε λίγο να σχολάσω....

Πολύ ενδιαφέρον το αρχείο που έβαλες, για τις επιφάνειες κοπής έχω ακούσει και το λεμόνι με αλάτι, τρίβεις με μισό λεμόνι αφού βάλεις αλάτι την επιφάνεια κοπής και μετά ξεπλένεις.

Αποθηκεύετε το αρχείο σου!:)

Καλημέρα!

Γιοριμίχι πολλές-πολλές ευχές!Να τα χιλιάσεις, να είσαι ευτυχισμένη, να χαίρεσαι την οικογένειά σου και να σε χαίρονται και αυτοί!!!

Ιωάννα, δεν μας παιδεύεις. Όπως είπε και η Χρύσα, αν είναι μικρότερο από 9 τετραγωνικά (3*2,6=7,8 ), πας στη λύση της κουκέτας. Σκέψου όμως και τον οικογενειακό σας προγραμματισμό, εάν αυτός περιλαμβάνει και δεύτερο παιδάκι μπορεί να χρειαστεί να πας στη λύση της κουκέτας με την έννοια κρεβάτι πάνω-κάτω και όχι κρεβάτι-γραφείο, οπότε η σύνθεση καλό θα είναι να έχει κάποια ευελιξία.

MARGIO,όχι, σε καμία περίπτωση δε θέλω να κάνω αναδρομή σε γεγονότα που θες να αφήσεις πίσω σου. Εύχομαι τα γεγονότα αυτά να είναι για πάντα παρελθόν και να είσαι καλά εφεξής.Με συγχωρείς αν σε στεναχώρησα.

Θέλω να σχολιάσω κ μερικά άλλα, δεν τα θυμάμαι.

Τα φιλιά μου.

Καλημερα σε ολους! Τι ειναι σημερα? Προπαρασκευηηηη, επιτελους! Απο κεφια ειμαι χαλια, γραφω πολυ λιγο γιατι νιωθω πως ειναι οταν δεν εχεις καθολου ορεξη να μιλησεις? ε δεν θελω ουτε να μιλαω και γραφω με δυσκολια, δεν μπορω να συγκεντρωθω.

Καταρχην να σας ευχαριστησω που αφιερωνετε χρονο για το δωματιο. Στον τοιχο που ειναι τα παραθυρα δεν χωραει και γραφειο και κρεβατι γιατι αν εχει φαρδος 1 μετρο το κρεβατι μετα μενει το πολυ 1 μετρο για να παει συριζα στο ν ανοιγει η μπαλκονοπορτα. Καλα για 2ο παιδι ουτε που σκεφτομαι αν και θα το ηθελα αλλα δυστυχως τροικα και κυβερνηση δεν μας το επιτρεπουν.

Εχτες εκανα λιγες δουλιτσες, γυρισα απο τη δουλεια κι επιασα το σιδερο κι εβρασα μακαρονια. Ξυπνησε το παιδι και πηγε στο παρκο με το μπαμπα του οποτε εγω συμμαζεψα τα σιδερωμενα, μαζεψα τα πουλοβερ αφου δεν φοριουνται πλεον, εκανα σαλτσα για τα μακαρονια, μαζεψα την κουζινα, ψιλοεκοψα μαιντανο κι ανηθο και μπηκαν καταψυξη, καθαρισα το μπανιο, εκανα το μπανακι μου, εφτιξα μαλλια και μετα γυρισαν οι αντρες που ακολουθησε φαγητο κι ετοιμασια υπνου! Δεν εκατσα ουτε ενα λεπτο. Σημερα θελω να παω βολτα!

Χρυσα σας τσακισε λιγακι η ιωση, αντε περαστικα να συνελθει και ο αντρας σου που το περασε βαρια

Τώρα το είδα. Εσύ κ ο σύζυγος ξέρετε, αλλά ειλικρινά, εκτός και αν συντρέχουν λόγοι βιοποριστικοί με την έννοια δεν έχω να φάω σήμερα-αύριο-μεθαύριο και πάει λέγοντας για μένα δεν θα ήταν λόγος. Αν μπορούσα, θα σκεφτόμουν να κάνω άλλα δύο κ ας μη μεγαλώσουν μέσα στα πούπουλα.Δεν θα μας αφανίσει σαν έθνος η...ακατανόμαστη(ονόματα δε λέμε).

(Άλλο θέμα όμως αυτό, με έπιασε το πατριωτικό μου!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...