Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

:Pκαλημεεεεεεεεεεεεερες απο τις ηλιολουστες Σερρες!!!

χθες δεν σας εγραψα γιατι ειχα δουλεια πρωι στο γραφειο που μεχουν...με ετρεχαν δηλ ...κ το απογευμα ειχα οδοντιατρο!

:Dσας διαβασα ομως!!! τα παντα!

Καλο μηνα και απο μενα!!!!!! ευχες ομορφες κ αγκαλιες απο εμενα προς ολες φιλες μου!!

Ο καιρος μου φτιαχνει το κεφι τι να πω??

λοιπον....

Εκανα καθαρισμο στον οδοντιατρο ,ειχα χρονια να παω!!

ειναι τελεια τα δοντακια μου! ουτε ενα σφραγισμα κ ειμαι35!

ωραιο χρωμα κιας ειμαι καπνιστρια

(τωρα οχι βεβαια,εχει ενα μηνα κ το εκοψα τελειως! θυμαστε)

ειχα πετρα κ ουλιτιδα ...

ειχα φτιαξει στο σπιτι, ζελε με πολλα φρουτα κ κρεμα με μπισκοτα σε πιρεξ μεγαλο! αυτο το τρωνε πολυ τα δικα μου!

ειχα κανει κ γεμιστα μια ,,,,,,,,

γενικα εχω κεφακια και ελπιζω να σας μετεδωσα λιγη ενεργεια !!!!

φιλακια πολλα πολλα

υγ. αυριο εχω γενεθλια μην με ξεχασετε καλες μου φιλες!!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα κανεις και τα γραφεις και σ ευχαριστω. Καταρχην να πω οτι ο μικρος ειναι 2 χρονων και 2 μηνων. Εχω μια μικρη κουνια στο σπιτι της μαμας μου απο το ΙΚΕΑ που πλεον δεν χωραει, γυριζει πλευρο και χτυπαει στα καγκελα κι επειδη τον κρατανε αρκετα οι γονεις μου και στο σπιτι μας και στο σπιτι τους χρειαζεται κρεβατι. Εχτες φαντασου δεν κοιμοτανε στην κουνια του. Ελεγα λοιπον την κουνια που εχουμε εμεις να την παω στους γονεις μου, το καγκελο το εχω βγαλει προ πολλου και του εχω ενα μικρο ισα να μην πεφτει. θελει ν ανεβαινει και να κατεβαινει μονος του! Το δωματιο αν δεν κανω λαθος ειναι γυρω στα 11-12τμ. Ειχαμε κανει την σκεψη να τον παμε στο δικο μας που ειναι πιο μεγαλο ομως εχω μεγαλο προβλημα υγρασιας που δεν μπορουμε εδω και χρονια να την πιασουμε και δεν ειναι οτι καλυτερο να μπει το παιδι εκει, αυτο μας σταματαει. Λεφτα δεν υπαρχουν για διπλες αγορες, δηλ αν παρω ενα κρεβατακι μαζι με στρωμα απο το ΙΚΕΑ και δωσω κοντα στα 200-250(στρωμα δεν θελω του ΙΚΕΑ) γιατι να μην δωσω 500 να παρω κανονικο, μονιμο κρεβατι? Με θεμα ντουλαπας δεν εχω προβλημα ακομα και να μεγαλωσει, ηδη η μια ειναι σχεδον αδεια. Τη συρταριερα-αλλαξιερα την εβγαλα κι εβαλα ενα επιπλο με ραφια-ντουλαπι-συρταριερα που εχω μεσα ολα τα παιχνιδια και μετα γινεται και βιβλιοθηκη. Γι αυτο εχω μπερδευτει

Ειναι μικρουλης για να μπει τωρα σε κουκετα, ελεγα τωρα να το εχω κατω και οταν μεγαλωσει να του το ανεβασω αλλα κι αν δεν θελει?

Ιωάννα καλημέρα, ο μικρός σου κινητικά πως είναι; Δηλαδή με τις σκάλες είναι άνετος,τις ανεβοκατεβαίνει εύκολα;

Και εμάς το δωμάτιο είναι μικρό οπότε με ένα κανονικό κρεβάτι και ένα γραφείο θα έκλεινε. Για αυτό αγοράσαμε όταν η μικρή ήταν 3 ετών ένα κρεβάτι ψηλό όχι τόσο ψηλό σαν κουκέτα αλλά τόσο ώστε να έχουμε τα παιχνίδια της από κάτω και να μπορεί να παίζει. Η σκάλα μας δηλαδή έχει 3 ''σκαλοπάτια'' ας πούμε, είναι 80 εκ. νομίζω το κενό από κάτω.

Αλλά η κόρη μου ήταν πολύ άνετη με σκάλες από μικρή....ήταν δηλαδή μπροστά κινητικά-σκέψου περπάτησε 9 μηνών οπότε στο χρόνο περπάταγε ήδη σαν 18 μηνών, και ανεβοκατέβαινε τις σκάλες στη πολυκατοικία άνετα μόνη της με πόδι εναλλάξ από μικρή οπότε δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα με το ψηλό κρεβάτι και μας έχει βολέψει απίστευτα (συν ότι είναι και πανέμορφο).

Τώρα που είναι να αγοράσουμε γραφείο σκέφτομαι μήπως το σηκώσω και άλλο και το βάλω από κάτω ή να πάρω βιβλιοθήκη και γραφείο οπότε θα το αφήσω στο ίδιο ύψος.

Καλημερα,κουκλες!

Καταρχην σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.Αληθινα με συγκινειτε πολυ και σκεφτομουν τις προαλλες ποσο οξυμωρο ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι κοντινοι μου ανθρωποι που δεν ξερουν καν οτι θα χειρουργηθω την Παρασκευη και μου ευχονται και με εχουν στην σκεψη τους ανθρωποι που δεν με εχουν γνωρισει ποτε απο κοντα.

Στα δικα μας τωρα....κι εγω τελειωσα ολα τα ασιδερωτα αλλα εχω πολλα απλυτα διοτι αρρωστησε η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και οπως καταλαβαινετε...:?Τελος παντων ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα σημερα αλλα δεν την πηγα σχολειο.

Ιωαννα εγω εχω κουκετα και ειμαι ευχαριστημενη τη φοβομουν κι εγω στην αρχη γι αυτο εβαλα αυτη τη σκαλαkappa212.jpg

που την θεωρω πιο ασφαλη ασε που χωραει και ολα μας τα παιχνιδια μεσα;)δεν ξερω αν σε παιρνει,αν και το δωματιο 12 τ.μ μια χαρα μου ακουγεται δεν ξερω και τη διαρρυθμιση βεβαια.Εμενα η κουκετα μου ειναι αρκετα ψηλη γιατι οπως και η ελιν φοβομουν οτι θα ασφυκτια ο απο κατω.

Παντως δυσκολα να μην του αρεσει η κουκετα μεγαλωνοντας δεν ξερω κανενα παιδι που να μην του αρεσει τα ανιψια μου μαλωνουν ποιος θα κοιμηθει στο πανω κρεβατι οποτε ερχονται.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Ιωάννα καλημέρα, ο μικρός σου κινητικά πως είναι; Δηλαδή με τις σκάλες είναι άνετος,τις ανεβοκατεβαίνει εύκολα;

Και εμάς το δωμάτιο είναι μικρό οπότε με ένα κανονικό κρεβάτι και ένα γραφείο θα έκλεινε. Για αυτό αγοράσαμε όταν η μικρή ήταν 3 ετών ένα κρεβάτι ψηλό όχι τόσο ψηλό σαν κουκέτα αλλά τόσο ώστε να έχουμε τα παιχνίδια της από κάτω και να μπορεί να παίζει. Η σκάλα μας δηλαδή έχει 3 ''σκαλοπάτια'' ας πούμε, είναι 80 εκ. νομίζω το κενό από κάτω.

Αλλά η κόρη μου ήταν πολύ άνετη με σκάλες από μικρή....ήταν δηλαδή μπροστά κινητικά-σκέψου περπάτησε 9 μηνών οπότε στο χρόνο περπάταγε ήδη σαν 18 μηνών, και ανεβοκατέβαινε τις σκάλες στη πολυκατοικία άνετα μόνη της με πόδι εναλλάξ από μικρή οπότε δεν αγχώθηκα ιδιαίτερα με το ψηλό κρεβάτι και μας έχει βολέψει απίστευτα (συν ότι είναι και πανέμορφο).

Τώρα που είναι να αγοράσουμε γραφείο σκέφτομαι μήπως το σηκώσω και άλλο και το βάλω από κάτω ή να πάρω βιβλιοθήκη και γραφείο οπότε θα το αφήσω στο ίδιο ύψος.

εμενα δεν ειναι τοσο ανετος ακομα με τα σκαλια, στην τσουληθρα ειμαι κι εγω μαζι του οταν ανεβαινει και γενικα στις σκαλες παει σιγι σιγα και μας κραταει απο το χερι

Καλημερα,κουκλες!

Καταρχην σας ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις ευχες σας.Αληθινα με συγκινειτε πολυ και σκεφτομουν τις προαλλες ποσο οξυμωρο ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι κοντινοι μου ανθρωποι που δεν ξερουν καν οτι θα χειρουργηθω την Παρασκευη και μου ευχονται και με εχουν στην σκεψη τους ανθρωποι που δεν με εχουν γνωρισει ποτε απο κοντα.

Στα δικα μας τωρα....κι εγω τελειωσα ολα τα ασιδερωτα αλλα εχω πολλα απλυτα διοτι αρρωστησε η μεγαλη με γαστρεντεριτιδα και οπως καταλαβαινετε...:?Τελος παντων ευτυχως ειναι πολυ καλυτερα σημερα αλλα δεν την πηγα σχολειο.

Ιωαννα εγω εχω κουκετα και ειμαι ευχαριστημενη τη φοβομουν κι εγω στην αρχη γι αυτο εβαλα αυτη τη σκαλαkappa212.jpg

που την θεωρω πιο ασφαλη ασε που χωραει και ολα μας τα παιχνιδια μεσα;)δεν ξερω αν σε παιρνει,αν και το δωματιο 12 τ.μ μια χαρα μου ακουγεται δεν ξερω και τη διαρρυθμιση βεβαια.Εμενα η κουκετα μου ειναι αρκετα ψηλη γιατι οπως και η ελιν φοβομουν οτι θα ασφυκτια ο απο κατω.

Παντως δυσκολα να μην του αρεσει η κουκετα μεγαλωνοντας δεν ξερω κανενα παιδι που να μην του αρεσει τα ανιψια μου μαλωνουν ποιος θα κοιμηθει στο πανω κρεβατι οποτε ερχονται.

αυτες μου αρεσουν κι εμενα πολυ αλλα δεν χωραει με τιποτα. Δυσυτχως ο ενας τοιχος ειναι οι ντουλαπες και ο αλλος εχει παραθυρο και μπαλκονοπορτα οποτε με δεσμευουν. Αν εβαζα τετοιο απλα δεν θ ανοιγαν οι ντουλαπες.

Καλη επιτυχια για την Παρασκευη και γρηγορη αναρρωση!!!

ο ενας τοιχος ειναι οι ντουλαπες και ο αλλος εχει παραθυρο και μπαλκονοπορτα οποτε με δεσμευουν. Αν εβαζα τετοιο απλα δεν θ ανοιγαν οι ντουλαπες.

Καλη επιτυχια για την Παρασκευη και γρηγορη αναρρωση!!!

Καλημέρα κορίτσια!

Ιωάννα, τα 12 τετραγωνικά είναι μια χαρά από πλευράς χώρου. Οι δύο παραπάνω τοίχοι κάνουν γωνία ή είναι αντικριστά;

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!

Ιωάννα, τα 12 τετραγωνικά είναι μια χαρά από πλευράς χώρου. Οι δύο παραπάνω τοίχοι κάνουν γωνία ή είναι αντικριστά;

αντρικριστα. Μαλλον εχω κανει λαθος στα τμ, πιο μικρο ειναι. Η μπαλκονοπορτα ειναι στο τελος του τοιχου, ακουμπαει φαντασου στη γωνια του αριστερου τοιχου(οπως βλεπεις το δωματιο) και στη γωνια αυτη ειναι το καλοριφερ

Καλημέρα κορίτσια!

Σήμερα είμαι καλύτερα,άρχισα να τρέφομαι και πιο σωστά και μάλλον βοηθάει και αυτό.

Χρύσα σε ευχαριστώ πολύ!Περαστικά στον αντρούλη σου.

Χτες "καναπεδώθηκα" κανα δύωρο αλλα δεν γινόταν αλλιώς. Έπειτα σιδέρωσα για περίπου 1,5 ώρα...και όχι δεν το τελείωσα.Θέλω να ελπίζω πως σήμερα θα το τελειώσω.

Φαγητό έχει μείνει απο χτες οπότε δεν μαγείρεψα.

Συζητήσαμε αρκετή ώρα με τον μικρό γιατί παραέχει ζωηρέψει τώρα τελευταία...

Λιώνω βρε κορίτσια για πάρτη του,όπως η κάθε μανούλα για τα παιδάκια της,αλλα κάποιες συμπεριφορές δεν τις ανέχομαι και πρέπει να μπαίνει τάξη...

Το ΣΚ θα πάω στο μεγάλο πολυκατάστημα για διάφορα που μου λείπουν και με πάνε πίσω στην οργάνωση.

Σας φιλώ!!!

υγ. Εχει μιλήσει καμια με την Κική;;;;

Να ρωτήσω χρυσοχερες μου... Εχει 2 μερες που μυριζει ο νεροχυτης της κουζινας. Σαν νερο από βαζο με λουλούδια να σας δώσω να καταλαβετε

Ρίχνω βραστο νερό τωρα αλλά δεν ξέρω αν καταφέρω κάτι.

Μια υπενθύμιση ακόμα... Η πάστα για τους δύσκολους λεκεδες είναι μαγειρική σοδα και νερό; Τρίβουμε και ξεπλένουμε;

YqE6p2.png

IqItp3.png

Να ρωτήσω χρυσοχερες μου... Εχει 2 μερες που μυριζει ο νεροχυτης της κουζινας. Σαν νερο από βαζο με λουλούδια να σας δώσω να καταλαβετε

Μια υπενθύμιση ακόμα... Η πάστα για τους δύσκολους λεκεδες είναι μαγειρική σοδα και νερό; Τρίβουμε και ξεπλένουμε;

χλωρινη παχυρευστη δοκιμασες? εγω ριχνω μια στο τοσο στις αποχετευσεις, μπανιο κ στον νεροχυτη

Διαφημίσεις

-->Ιωάννα

Ωραία, κάτω από το παράθυρο βάζεις γραφείο και μένουν 2 τοίχοι για βιβλιοθήκη και κρεβάτι. Μπορείς στον τοίχο δίπλα στο καλοριφέρ να βάλεις βιβλιοθήκη, στο καλοριφέρ ένα ωραίο κάλυμα (ή και όχι γιατί έχει κάποιες απώλειες σε θερμότητα) και από πάνω ράφια στο ίδιο ξύλο/υλικό με τη βιβλιοθήκη, αν σου μένει "βάθος" σε σχέση με το πλαίσιο της μπαλκονόπορτας.Το κρεβάτι απέναντι από το καλοριφέρ/βιβλιοθήκη, με πλάτη στον τέταρτο τοίχο-αν έχω καταλάβει σωστά την κάτοψη.

Επίσης, ωραία η σκάλα της MARGIO (όλα καλά κ από μένα, αν κ δεν ξέρω ακριβώς περί τίνος πρόκειται) και ωραία η πρόταση της ΜΑΡΙΤΑ.

καλο μηνα να εχουμε!!τελικα δεν εκανα κατι απο τις δουλειες που υπολογιζα,να δω ποτε θα την ξεκινησω τη γενικη:oops:μας ηρθε κ ενα προστιμο απο την εφορια μολις 1000 ευρουλακια,ελεος πια!!!εβαλα τα μωρα μου για νανι κ ξαπλωσα γιατι καθε μερα τετοια ωρα εχω ραντεβου με τον ορατιο(στο csi)αληθεια μαριανα ποια σεζον mentalist βλεπεις??

ειμαστε στον 4ο κυκλο (αν θυμαμαι σωστα εχει 7), και αμα σου πω οτι ο αντρας μου ειναι που με κολλησε? :tongue: Το εδειχνε περσυ το σταρ και ημασταν σε φαση μετακομισης, ο αντρας μου ειχε δει κατι λιγα επεισοδια και του αρεσε πολυ (εγω δεν ειχα δει καθολου!) και γυρω στον νοεμβριο, ενα βραδυ που ειχαμε βαρεθει με τις ταινιες μου λεει "θες να δουμε ενα μενταλιστ? θα σ'αρεσει!" και τα πηραμε απο την αρχη! (καλα, δεν υπαρχει αυτος ο τυπος-κολλημαααααααα!)

(υ.γ.: 1000 ευρω??? :shock::shock::shock: )

Καλημερα,κουκλες!

ωχ, περαστικα της!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καμμια φορα που ετυχε και μυρισε και ο δικος μου και δοκιμασα διαφορα, η μυρωδια εφυγε με αποσμηνη. Ειναι ενα υγρο απο το σουπερ που μυριζει εντονα οταν το ριχνεις και θελει λιγες σταγονες

Η πάστα είναι ξύδι και σόδα, απλώνεις, αφήνεις για 30' και τρίβεις με παλιό βουρτσάκι δοντιών και μετά βρεγμένο βέτεξ από πάνω.

Στον νεροχύτη και στον νιπτήρα βάζω 1 φορά τον μήνα ή δίμηνο, 1-2 κουταλιές σόδα (να μπει μέσα στις τρύπες) και μετά ρίχνω ζεστό νερό ανακατεμένο με ξύδι. Αφρίζει και σκοτώνει μικρόβια και μυρωδιές.

εκλεισα παλι για καθαρισμο προσωπου!

την δευτερα παω ευαγγελισμο σε πλαστικο χειρουργο να βγαλω εκεινη την ελια που εχω (για αισθητικους λογους, κ ειναι ενοχλητικη ακριβως κατω απο το σουτιεν κ μερικες φορες ακουμπαει κιολας!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...