Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν ειπα καλο μηνα!!!!

καλο μηνα να εχουμε!!!:D:D:D:D

στις 2 ανεβηκα επανω, πηρα την μικρη απο τις ξαδελφες κ μεχρι τις 2,30:

1. την επλυνα/αλλαξα/γιογιο
  2. της εβαλα να φαει
  3. στο ενδιαμεσο επλυνα 2 κατσαρολες, μια μικρη κ μια μεγαλη
  4. εβαλα κ το δικο μου φαγητο να ζεστενεται (ο αντρας μου θα αργησει κ εγω θα φαω κ θα κοιμηθω!!! σας ειπα ζω μεγαλες στιγμες:D)
  5. επλυνα τα πιατικα της
  6. την εβαλα για υπνο (συνδεσα την αγια καμερα που εχουμε στο δωματιο της) κ ξανακατεβηκα στο γραφειο
  7. εκανα κατι δουλιτσες που ειχα εκκρεμοτητα κ σε λιγο ανεβαινω επανω.

σημερα απο δουλειες θελω να κανω:

• να καθαρισω την φριτεζα
  • να μαγειρεψω γιγαντες για εμας κ θα βαλω κ το μοσχαρακι της μεσα να το φαει(?) με πατατουλες κ καροτα
  • να ξανα-φτιαξω τα παιχνιδια της
  • να βαλω δεν ξερω κ εγω ποσα πλυντηρια
  • να τα απλωσω
  • να μαζεψω διαφορα ρουχα που τριγυρνανε στις κρεμαστρες
  • να τακτοποιησω κατι αποδειξεις
  • να καθαρισω το μπανιο

Διαφημίσεις

Φοβερό?!?!?!Όλα τη λατρεύουν!!! Τα δικά μου πέραν του ότι τρελαίνονται να σκουπίζουν, κάθονται πάνω και την κάνουν αυτοκινητάκι, βάζουν και βγάζουν τα αποσπώμενα τμήματα, αυξομειώνουν την ένταση...Άντε να σκουπίσεις μετά!!!

(Ψιτ, κ γω όταν ήμουν μικρή, όποτε έβαζε η μαμά μου σκούπα, ήμουν πίσω της (της σκούπας) γιατί έβγαζε -τότε-ζεστό αέρα και μου άρεσε!!!)

Ο δικός μου προς το παρόν προσπαθεί να σκουπίσει, προσπαθεί να την κάνει αυτοκινητάκι αλλά αυτό που τρελλαίνεται να κάνει το ψώνιο είναι να είναι πάνω από το σημείο που βγαίνει ο ζεστός αέρας και να του φυσάει ο αέρας τα μαλλιά!!:cool:

L2qIp2.png

:arrow:καλε, καλο μηνα κι απο μενα!

:arrow:margio καλη επιτυχια με την επεμβαση! (ξεχαστηκα)

Υπάρχει όμως και μια ανάγκη πάγια για τα παιδιά και αυτή είναι η ανάγκη για χώρο.

συμφωνω!!! Αυτο ειχα παντα στο μυαλο μου, και σε οποιο σπιτι πηγαιναμε εκανα παντα το μεγαλυτερο δωματιο παιδικο! Ιωαννα μου και γω ειμαι της αποψης να το σκεφτεις μηπως γινεται να αλλαξετε τη διαρρυθμηση του σπιτιου.. Η κρεβατοκαμαρα ενα κρεβατι χρειαζεται ολο κι ολο (...:rolleyes:;)) , ενω τα παιδια εκτος απο κρεβατια-γραφεια-βιβλιοθηκες-ντουλαπες χρειαζονται και χωρο για τα παιχνιδια τους και -κυριως- χωρο για να τα παιζουνε!!!

(Ψιτ, κ γω όταν ήμουν μικρή, όποτε έβαζε η μαμά μου σκούπα, ήμουν πίσω της (της σκούπας) γιατί έβγαζε -τότε-ζεστό αέρα και μου άρεσε!!!)

και εμεις το καναμε αυτο και τωρα το κανει και η μικρη μου χαχαχα οπου σκουπιζω ξωπισω κι αυτη να αεριζεται!! :tongue:

:arrow:εχτες την σαρανταποδαρουσα μαλλον την βρηκα τελικα, οταν βαζαμε τον καναπε στη θεση του κοιταξα καλα καλα το χαλι (επειδη ειναι και παρδαλο) και βρηκα μια ιδια που την ελιωσα αμεσως γιατι δεν το ξαναρισκαρα σε περιπτωση που δεν ειχε πεθανει. Βεβαια μου φανηκε λιγο μικροτερη τη δευτερη φορα (οσο προλαβα να τη δω),αλλα σκεφτηκα μετα οτι ισως να "μαζεψε" απο το αεροζολ, ε? :confused: (εκτος αν ηταν ιδεα μου)

:arrow:ας γραψω και τα χτεσινα μου:

1. ετοιμασα καφε
  2. ετοιμασα γαλα
  3. ετοιμασα κολατσιο
  4. ετοιμασα τσαντα
  5. ετοιμασα σκεπασματα σχολειου
  6. ξυπνησα τα παιδια
  7. τα εντυσα
  8. ντυθηκα και γω
  9. πηγαμε σχολειο
  10. γυρισαμε και ανοιξα να αερισω
  11. τραβηξα ολα τα επιπλα του σπιτιου
  12. ψεκασα ολο το σπιτι
  13. ψεκασα και στην αυλη
  14. εβαλα ενα πλυντηριο
  15. καθισαμε με την μικρη εξω και παιξαμε για καμια ωριτσα
  16. μετα μπηκαμε μεσα και σκουπισα καλα πισω απο τα επιπλα με την ηλεκτρικη (πανω στη φουρια μου δεν το σκεφτηκα πριν να ψεκασω :oops: αλλα οκ)
  17. εβαλα τα παντα στις θεσεις τους (με μια πολυ μικρη βοηθεια του συζυγου :mad: και μαλιστα με το ζορι!)
  18. εστρωσα επιτελους τα κρεβατια
  19. μαζεψα και κατι λιγα απλυτα και ασχετα
  20. σκουπισα ολο το υπολοιπο σπιτι
  21. εβγαλα το πρωτο πλυντηριο στη λεκανη
  22. εβαλα ενα δευτερο πλυντηριο με τα σεντονια και τις μαξιλαροθηκες που ειχα στους καναπεδες
  23. κρεμασα στο παιδικο διαφορες εργασιες που καναν στο σχολειο (κριμα που τις ειχα τοσο καιρο "κρυμενες"!)
  24. ταϊσα τις γατες
  25. ετοιμασα το φαγητο για το σχολειο
  26. το πηγαμε με τη μικρη
  27. γυρισαμε και της εβαλα να φαει μαζι με τον συζυγο (εγω δεν προλαβα.. :? )
  28. εβγαλα το δευτερο πλυντηριο στη λεκανη
  29. εβαλα και ενα τριτο συντομο πλυντηριο (τα απλωσα και τα 3 σημερα.. :oops: )
  30. πεταξα λιγα εξτρα σκουπιδακια που μαζευτηκαν απο αναψυκτικα κτλ
  31. καθαρισα το τραπεζι και το ξαναστρωσα
  32. θηλασα τη μικρη και προσπαθησα να την κοιμησω αλλα δεν... :evil:
  33. πηγαμε μαζι να παρουμε τον αδερφο της
  34. καπακι παιδικη χαρα
  35. γυρισαμε και μπανιαριστηκαμε
  36. βαλαμε καθαρα ρουχα
  37. πηγαμε στη γιαγια και τελικα η μικρη επεσε ξερη οσο ημασταν εκει :rolleyes:
  38. γυρισαμε και επιτελους εφαγα το μεσημεριανο μου (στις 7μιση το απογευμα!! :shock: )
  39. επλυνα λιγα πιατικα
  40. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  41. ετοιμασα γαλατα
  42. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  43. μαζεψαμε παιχνιδια
  44. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  45. εφτιαξα τοστακια
  46. εφτιαξα και ποπ κορν και φαγαμε με τον συζυγο βλεποντας μενταλιστ :cool:
  47. και πριν κοιμηθω βγηκα και μαζεψα κατι απλωμενα που ειχα εξω απο την προηγουμενη μερα :oops:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

καλο μηνα να εχουμε!!τελικα δεν εκανα κατι απο τις δουλειες που υπολογιζα,να δω ποτε θα την ξεκινησω τη γενικη:oops:μας ηρθε κ ενα προστιμο απο την εφορια μολις 1000 ευρουλακια,ελεος πια!!!εβαλα τα μωρα μου για νανι κ ξαπλωσα γιατι καθε μερα τετοια ωρα εχω ραντεβου με τον ορατιο(στο csi)αληθεια μαριανα ποια σεζον mentalist βλεπεις??

Καλησπερα!καλο μηνα να εχουμε!!!

Ναυτακι ποιος αρρωστησε με Η1Ν1?ελπιζω οχι τα παιδια και ειδικα το μωρο..μακρυα απο νοσοκομεια απο δω και περα..

Αλεξενια ειναι καλυτερα η μικρη?ωχ και ξανα ωχ για την εφορια..

Γιωτακι μακαρι πολυ πολυ συντομα να μας ανακοινωσεις ευχαριστα..

Εγω γυρισα το μεσημερι με εναν τρομερο πονοκεφαλο..εκανα τα κοριτσια μπανακι και εστρωσα τραπεζι να φαμε.μαζεψα τα πιατα και τα εβαλα στο πλυντηριο σαπουνισα παγκους εστιες και νεροχυτη,κοιμισα την μικρη πηρα αγκαλιτσα την μεγαλη και ξαπλωσα για καμια ωριτσα.σηκωθηκα απλωσα ενα πλυντηριο που ειχα βαλει,εβαλα σκουπα,ξεσκονισα ,σκουπισα και σφουγγαρισα τα μπαλκονια,πηγαμε σουπερ για να παρουμε δυο πραγματακια,ετοιμασα το φαγακι μας για αυριο ψαρακι με πατατουλες στον φουρνο,επλυνα οτι βγηκε απο την προετοιμασια του φαγητου,εκανα το μπανακι μου λουστηκα στεγνωσα τα μαλλια μου,οι ικρες ηπιαν το γαλα τους φορεσαν πιτζαμακια,δοντακια και εχουν κοιμηθει ηδη..παω να χαζολογησω λιγακι στην τηλεοραση ..καλο βραδυ κοριτσακια..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια

ένα έχω να πω...... το ανέβηκα κ το κατέκτησα το βουνό μου χε χε

Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο , μάζεψα τα βρώμικα πιάτα που βγήκαν, συμμάζεψα κάτι μερεμέτια του πατέρα μου που ήρθε να μας φτιάξει ένα σημείο στο πάτωμα κ μετά βουρ για σίδερο , τρεις ώρες...έλεος! Αλλά ευπειθώς αναφέρω δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτο κ ούτε ένα βρώμικο χε χε

Θα ετοιμάσω της μικρής τα πράγματα για αύριο κ θα ξαπλώσω νωρίς γιατί αύριο έχω τουρινγκ σε δυο δημόσιες υπηρεσίες μπρρρρρρρρ κ τη μικρή θα την πάει ο πατέρας μου στο σχολείο

Τις καληνύχτες μου

Kαλησπέρα...

ΕΔω και εγω.Ο αντρας μου ευτυχως ειναι καλυτερα ,ελπίζω να εχουμε πιο ηρεμο βραδυ.

Σημερα καταφερα να αδειασω τα καλάθια με τα απλυτα και επλυνα και ολα τα μικρα χαλάκια που εστρωνα το χειμωνα.

Κατα τ΄άλλα εκανα μονο τα καθημερινα,μπάνια ,σκουπισμα ,μαγειρεμ,α ,μαζεμα ακι καθαρισμα στην κουζινα.

Αυριο τα βλασταρια μας θα πάνε εκδρομη και εγω εαν ο αντρας μου ειναι καλά θα πάω γυμναστηριο.Εαν οχι θα μεινω σπίτι.

Να δω και εγω ποτε θα ξεκινησω τη γενικη."Οταν προγραμματιζεις ,ο θεος γελαει" ,λενε

Αρετη ποσα πραγματα εκανες πάλι???!Καλή ξεκουραση!

Αλεξενια ,δεν τα λες και λίγα..

Χριστινα ,ο μικρος μας κολλησε ,ηταν αρρωστουλης το προηγουμενο σκ...Καλή συνεχεια με τις δουλειες ,προχωρησες αρκετα.

Ιωαννα ,γιατι δεν τον περνεις μαζι σε ενα καταστημα ,να δοκιμασει πως ειανι στις κουκέτες?Εγω δεν εχω αλλα εχω αρκετους φιλους που τις χρησιμοποιουν ,μια χαρα βολευονται.Τωρα με γραφειο από κατω μαλλον δεν θα το έλεγα ,αν και δειχνουν ομορφα,ειναι λιγοτερα ευελικτα νομιζω.

Βασια ,αντε να ανεβαινουμε ,ε?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

γεια σας κοριτσακια!

ολοι κοιμουνται κ εγω εφαγα σαλατουλα κ παω για νανι. τελικα εκανα πολυ λιγα απο αυτα που ηθελα....ως συνηθως.

ξυπνησαμε 5,30, η μικρη εφαγε το αυγο της κ μετα την κατεβασα κατω μαζι με τις ξαδελφες κ παιξαν, τις επιβλεπαν ο παππους κ η γιαγια.

εγω κατεβηκα στο γραφειο για κατι εκκρεμοτητες κ μετα ετοιμασα στον αντρα μου να φαει. πηρα την μικρη κ πηγαμε σουπερ (εδω απανταω κ σε σενα ελιν) το εχω ξαναπει, ειμαι πολυ της προσφορας κ ετσι εξοικονομω χρηματα, πηρα απο αβ σκιπ με 8 ευρω κ σερβιετες με 40% εκπτωση, πηρα 3 πακετα (ελπιζω βεβαια να μην τα χρειαστω για πολυ καιρο ακομα:tongue:) μετα μαρινοπουλο για τυροπιτακια κ πιτσες 25% εκπτωση. ετσι ψωνιζω παντα.

γυρισα κ ξεκινησα:

1. εβαλα τα πραγματα στην θεση τους
  2. ετοιμασα φαγητο (γιγαντες)
  3. ταισα την μικρη
  4. εβαλα ενα πλυντηριο με χρωματιστα
  5. εφτιαξα σαλατα για να φαω
  6. μαζεψα νεροχυτη κατι λιγα
  7. ετοιμασα τα πραγματα για αυριο
  8. εβαλα την μικρη για υπνο
  9. απλωσα

τωρα εφαγα κ παω να κοιμηθω.

καλο βραδυ σε ολες κοριτσακια!

Ιωάννα μου επανέρχομαι στο θέμα του...χώρου(χόμπυ η...μετροταινία και η τοποθέτηση επίπλων με τρόπο εργονομικό, τα μέγιστα, καθότι...παθούσα :mrgreen:).

Πόσα τετραγωνικά είναι το δωμάτιο που έχετε στη διάθεσή σας; Μήπως μια εναλλακτική διαρρύθμιση έλυνε το θέμα; (αν θέλεις να μας πεις)

Επίσης, για την ώρα δεν βγαίνουν τα κάγκελα της κούνιας; (δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψες)

Αν όχι, το ικεα πχ έχει οικονομικές λύσεις για παιδικά κρεβατάκια, οπότε το σκέφτεσαι με την ησυχία σου μέχρι να έρθει η ώρα για γραφείο, άσε που θα μπορεί να σου πει κ ο μπόμπιρας τις προτιμήσεις του.(πόσο είναι?)

Από προσωπική εμπειρία, ό,τι νόμιζα πως θα χρειαστώ από έπιπλα για νήπια (1-4 ετών), το αναίρεσα. Είχα να "αντιμετωπίσω" μεταβαλλόμενες ανάγκες σε αποθηκευτικούς χώρους - πιο μικρά παιδιά, πιο μεγάλα παιχνίδια, πιο μεγάλα παιδιά και τσουμπλεκάκια, μικροσκοπικά παζλάκια, βιδούλες, οπότε θες αποθήκευση για μικροπράγματα, μικρή θήκη για τα πρώτα βιβλία, τραπεζάκι που μετά τα 4 σιγά-σιγά αντικαθίσταται από γραφείο, βιβλιοθήκη και πάει λέγοντας...ή η συρταριέρα που στα πρώτα χρόνια είναι απαραίτητη γιατί φιλοξενεί όοολη τη γκαρνταρόμπα και την προίκα του νέου μέλους και στην πορεία, ελλείψει χώρου θα πρέπει να την πάω αλλού. Επίσης έχε υπόψη σου πως μαζί με το παιδί μεγαλώνουν και τα...ρούχα του, οπότε θα πρέπει να υπάρχει κ μια καβάντζα για ντουλάπα ή επιπλέον αποθηκευτικό χώρο...Στην πορεία τα παιχνίδια φεύγουν βέβαια...

Υπάρχει όμως και μια ανάγκη πάγια για τα παιδιά και αυτή είναι η ανάγκη για χώρο. Οπότε, στην πορεία έδιωχνα έπιπλα αντί να αγοράζω, πέταγα πράγματα (παλιά, τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες) και τώρα τελευταία "γλυκοκοιτάω"...την τραπεζαρία μου:tongue: που φιλοξενεί...τον Όλυμπο:mrgreen:

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Σίγουρα όχι για να σε αποτρέψω από ό,τι όμορφο έχεις στο μυαλό σου. Απλά, για να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου και πιθανώς να προτείνω μια πιο...ευέλικτη και προσωρινή λύση, γιατί όπως και να το κάνουμε, συζητάμε για μια αγορά-δέσμευση με ανάγκες που "βλέπουν" σε μελλοντικό χρόνο και μέχρι τότε οι ανάγκες αυτές θα έχουν αλλάξει άλλες 15 φορές.

Ό,τι και αν αποφασίσεις, είμαι σίγουρη πως θα είναι το καλύτερο για το μικράκι σου.

Φιλικά πάντα:D,

Ελίνα

καλα κανεις και τα γραφεις και σ ευχαριστω. Καταρχην να πω οτι ο μικρος ειναι 2 χρονων και 2 μηνων. Εχω μια μικρη κουνια στο σπιτι της μαμας μου απο το ΙΚΕΑ που πλεον δεν χωραει, γυριζει πλευρο και χτυπαει στα καγκελα κι επειδη τον κρατανε αρκετα οι γονεις μου και στο σπιτι μας και στο σπιτι τους χρειαζεται κρεβατι. Εχτες φαντασου δεν κοιμοτανε στην κουνια του. Ελεγα λοιπον την κουνια που εχουμε εμεις να την παω στους γονεις μου, το καγκελο το εχω βγαλει προ πολλου και του εχω ενα μικρο ισα να μην πεφτει. θελει ν ανεβαινει και να κατεβαινει μονος του! Το δωματιο αν δεν κανω λαθος ειναι γυρω στα 11-12τμ. Ειχαμε κανει την σκεψη να τον παμε στο δικο μας που ειναι πιο μεγαλο ομως εχω μεγαλο προβλημα υγρασιας που δεν μπορουμε εδω και χρονια να την πιασουμε και δεν ειναι οτι καλυτερο να μπει το παιδι εκει, αυτο μας σταματαει. Λεφτα δεν υπαρχουν για διπλες αγορες, δηλ αν παρω ενα κρεβατακι μαζι με στρωμα απο το ΙΚΕΑ και δωσω κοντα στα 200-250(στρωμα δεν θελω του ΙΚΕΑ) γιατι να μην δωσω 500 να παρω κανονικο, μονιμο κρεβατι? Με θεμα ντουλαπας δεν εχω προβλημα ακομα και να μεγαλωσει, ηδη η μια ειναι σχεδον αδεια. Τη συρταριερα-αλλαξιερα την εβγαλα κι εβαλα ενα επιπλο με ραφια-ντουλαπι-συρταριερα που εχω μεσα ολα τα παιχνιδια και μετα γινεται και βιβλιοθηκη. Γι αυτο εχω μπερδευτει

καλο μηνα να εχουμε!!τελικα δεν εκανα κατι απο τις δουλειες που υπολογιζα,να δω ποτε θα την ξεκινησω τη γενικη:oops:μας ηρθε κ ενα προστιμο απο την εφορια μολις 1000 ευρουλακια,ελεος πια!!!εβαλα τα μωρα μου για νανι κ ξαπλωσα γιατι καθε μερα τετοια ωρα εχω ραντεβου με τον ορατιο(στο csi)αληθεια μαριανα ποια σεζον mentalist βλεπεις??

αχ αχ αχ αυτη η εφορια, φρικη ειναι!

:arrow:καλε, καλο μηνα κι απο μενα!

:arrow:margio καλη επιτυχια με την επεμβαση! (ξεχαστηκα)

συμφωνω!!! Αυτο ειχα παντα στο μυαλο μου, και σε οποιο σπιτι πηγαιναμε εκανα παντα το μεγαλυτερο δωματιο παιδικο! Ιωαννα μου και γω ειμαι της αποψης να το σκεφτεις μηπως γινεται να αλλαξετε τη διαρρυθμηση του σπιτιου.. Η κρεβατοκαμαρα ενα κρεβατι χρειαζεται ολο κι ολο (...:rolleyes:;)) , ενω τα παιδια εκτος απο κρεβατια-γραφεια-βιβλιοθηκες-ντουλαπες χρειαζονται και χωρο για τα παιχνιδια τους και -κυριως- χωρο για να τα παιζουνε!!!

:arrow:εχτες την σαρανταποδαρουσα μαλλον την βρηκα τελικα, οταν βαζαμε τον καναπε στη θεση του κοιταξα καλα καλα το χαλι (επειδη ειναι και παρδαλο) και βρηκα μια ιδια που την ελιωσα αμεσως γιατι δεν το ξαναρισκαρα σε περιπτωση που δεν ειχε πεθανει. Βεβαια μου φανηκε λιγο μικροτερη τη δευτερη φορα (οσο προλαβα να τη δω),αλλα σκεφτηκα μετα οτι ισως να "μαζεψε" απο το αεροζολ, ε? :confused: (εκτος αν ηταν ιδεα μου)

δεν αλλαζουμε δωματια απο αποψη υγρασιας αλλιως ειχαμε σκοπο να το κανουμε τωρα την ανοιξη αλλα δεν ειναι καλο το δωματιο μας.

οσο για τα ζουζουνια απλα τα σ ι χ α ι ν ο μ α ι

Γεια σας κορίτσια

ένα έχω να πω...... το ανέβηκα κ το κατέκτησα το βουνό μου χε χε

Δεν έκανα τίποτα ιδιαίτερο , μάζεψα τα βρώμικα πιάτα που βγήκαν, συμμάζεψα κάτι μερεμέτια του πατέρα μου που ήρθε να μας φτιάξει ένα σημείο στο πάτωμα κ μετά βουρ για σίδερο , τρεις ώρες...έλεος! Αλλά ευπειθώς αναφέρω δεν έχω ούτε ένα ασιδέρωτο κ ούτε ένα βρώμικο χε χε

Θα ετοιμάσω της μικρής τα πράγματα για αύριο κ θα ξαπλώσω νωρίς γιατί αύριο έχω τουρινγκ σε δυο δημόσιες υπηρεσίες μπρρρρρρρρ κ τη μικρή θα την πάει ο πατέρας μου στο σχολείο

Τις καληνύχτες μου

Μπραβο για το σιδερο! Τι καλα να μην εχεις απλυτα-απλωμενα-ασιδερωτα!!

Σ ευχαριστω για τη λιστα!!!:D

Kαλησπέρα...

ΕΔω και εγω.Ο αντρας μου ευτυχως ειναι καλυτερα ,ελπίζω να εχουμε πιο ηρεμο βραδυ.

Σημερα καταφερα να αδειασω τα καλάθια με τα απλυτα και επλυνα και ολα τα μικρα χαλάκια που εστρωνα το χειμωνα.

Κατα τ΄άλλα εκανα μονο τα καθημερινα,μπάνια ,σκουπισμα ,μαγειρεμ,α ,μαζεμα ακι καθαρισμα στην κουζινα.

Αυριο τα βλασταρια μας θα πάνε εκδρομη και εγω εαν ο αντρας μου ειναι καλά θα πάω γυμναστηριο.Εαν οχι θα μεινω σπίτι.

Να δω και εγω ποτε θα ξεκινησω τη γενικη."Οταν προγραμματιζεις ,ο θεος γελαει" ,λενε

Αρετη ποσα πραγματα εκανες πάλι???!Καλή ξεκουραση!

Αλεξενια ,δεν τα λες και λίγα..

Χριστινα ,ο μικρος μας κολλησε ,ηταν αρρωστουλης το προηγουμενο σκ...Καλή συνεχεια με τις δουλειες ,προχωρησες αρκετα.

Ιωαννα ,γιατι δεν τον περνεις μαζι σε ενα καταστημα ,να δοκιμασει πως ειανι στις κουκέτες?Εγω δεν εχω αλλα εχω αρκετους φιλους που τις χρησιμοποιουν ,μια χαρα βολευονται.Τωρα με γραφειο από κατω μαλλον δεν θα το έλεγα ,αν και δειχνουν ομορφα,ειναι λιγοτερα ευελικτα νομιζω.

Βασια ,αντε να ανεβαινουμε ,ε?

Ειναι μικρουλης για να μπει τωρα σε κουκετα, ελεγα τωρα να το εχω κατω και οταν μεγαλωσει να του το ανεβασω αλλα κι αν δεν θελει?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...