Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω καλε τι τρελος χαμος! :D Μπηκατε ολες μαζεμενες ε? ΚΑΛΗΜΕΡΕΕΕΕΕΕΣ!!!!

Ο άντρας μου έχει κάλο στο μυαλό και στον εγκέφαλο και ξαφνικά θεωρεί ότι τον πειράζουν τα λαδερά στο στομάχι.. Η βλακεία του είναι ότι την ίδια ακριβώς κόκκινη σάλτσα κάνω για τα λαδερά και για το κοκκινιστό και το κοκκινιστό το καταβροχθίζει.. Μανιάτης παιδί μου όμως.. αν του μπει κάτι στο μυαλό δεν του βγαίνει με τίποτε!

Χθες είχα κάνει σνίτσελ με ρύζι και για τους δυο μας.. Απλά ήταν πολύ μεγάλα κομμάτια και έτσι περίσσεψε ένα με λίγο ρύζι.. οπότε ευκαιρία για μένα να κάνω αρακά που λατρεύω και που δεν τρώει ο σύζυγος..

Το μωρό έφαγε κοτοπουλάκι με βραστά λαχανικά και φιδέ:cool:

Δομνινα μου, μπορει να εχει δικιο ο αντρας σου, οχι για τη σαλτσα αλλα για τα "πρασινα" :? Ο δικος μου ενα διαστημα περυσι ειχε οντως τετοιο προβλημα, σαν ελαφρια σπαστικη κολιτιδα.. :? Ειχε παει και στον γιατρο και του εδωσε διατροφη, αλλα τωρα εχει αρχισει να τρωει ξανα απ ολα με μετρο βεβαια και δεν τον εχει ξαναπειραξει τιποτα ευτυχως. Αν μπορεσει ας επισκευτει εναν γαστρεντερολογο, δεν εχει τιποτα να χασει, θα του κανει συγκεκριμενες ερωτησεις και ισως τον εξετασει πατωντας διαφορα σημεια να δει αν ποναει

Βρε Μαριάννα πόσα κάνεις κάθε μέρα!!!

Ναι, Μαριαννούλα μου.. να φτιάξεις όσο γίνεται, ένα πρόγραμμα που να συμπεριλαμβάνει και την γιαγιάκα σας.... ;)

Μαριάννα, ρισπέκτ για τη στάση σου απέναντι στους ηλικιωμένους συγγενείς σου.

Μαριαννάκι...τι παιδί είσαι εσύ!

Μαριαννα μπραβο για την σταση σου απεναντι στην γιαγια..

ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΕΣ!!!! ;):D

Καλημέρα και απο εμένα :)

Είμαι εδω μετα απο ιώσεις, μετά απο H1N1 και νοσοκομεια, χαχαχαχα!!!

Αχ καλο μηνα και μακάρι να πάρουμε μια ανασα!!!

Περαστικα να ειναι κοριτσι μου, με 2 μικρα φανταζομαι κολαση!! :? Ποτε ξανα νοσοκομεια!!!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κορίτσια!

Τι κάνετε?

Εμείς βγήκαμε πρωί πρωί να πάμε στην τράπεζα.

(Ειρήνη, αν άκουσες ένα πιτσιρίκι να ουρλιάζει κάτω από το σπίτι σου στις 10:30 περίπου, ο δικός μου ήταν... Ήθελε να τον αφήσω μόνο του να περπατάει στο δρόμο και επειδή τον πήρα αγκαλιά να μην τον χτυπήσει κανένα αυτοκίνητο, έβαλε τα κλάματα)

Είχα ανοίξει το σπίτι να πάρει αέρα και μόλις μπήκαμε ήταν φρέσκο φρέσκο (ήταν ο άντρας μου σπίτι - δεν το άφησα ανοιχτό να φύγω)

Έστρωσα τα κρεβάτια, συμμάζεψα το σαλόνι και έβαλα ψαράκι του παιδιού να βράσει

(Εμείς θα φάμε αυγουλάκια με πατατούλες)

Δουλίτσες θα κάνω αργότερα... Τώρα δεν έχω όρεξη...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλημερα κορίτσια μου,τι κανετε?

Εμεις ακομη παλευουμε με τον πυρετο ,εγω ειμαι καλα αλλα ο αντρας μου ακόμη χαλια.

Εχθες σκουπισα ολο το σπίτι,

επλυνα τα μπάνια καλά καλά,

εβαλα και απλωσα 4 πλυντηρια ,

επλυνα και τα σακ βουαγιαζ μας

και τακτοπποιησα οσα πραγματα ειχαμε πάρει,

μαγειρεψα κοτόπουλο στο φουρνο

και εφτιαξα και ενα κεικ.

Ο μικρος μαλλον βαριοταν και το διαβασμα μας πήρε ολο το απόγευμα,επαιξαν τα νευρα μου.

Ολο το βραδυ δυστυχως, ημουν ξυπνια λόγω του αντρα μου και σημερα σερνομουν το πρωι.Εστειλα τον γιο μου με τον κουνιαδο μου σχολειο και ανεβηκε η πεθερα μου ,ηπιαμε καφε και καθησαμε παρεα .

Εβαλα αλλο ενα πλυντηριο,

συμμαζεψα ,

αδειασα το πλυντηριο πιατων,

ξεσκονισα το δωματιο του μικρου και εβγαλα εξω το παπλωμα του να το δει ο ηλιος.

Για το μεσημερι θα φτιαξω μακαροναδα για εμας και κοτόσουπα για τον αντρα μου που εχω ετοιμη στην καταψυξη.

Μαργιω ,καλή επιτυχια στην εγχειρηση και καλη και γρηγορη αναρρωση να εχεις!

Δημητρα ,Καλαμαρακι και Μυρτουλα ,μεγεια σας!!!!!

Ναυτακι ,πολλα σας ταλαιπωρησαν ,ελπίζω ολα τωρα να πάνε καλύτερα!

Πιτσακι ,βοηθησε οσο μπορεις τον εαυτο σου και κανε εξετασεις.

Μαριαννα ,καλή δυναμη .Προγραμματισου οσο μπορεις ωστε να μην ταλαιπωρησαι πολύ με τα πέρα δωθε.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα κορίτσια,

πως πάνε οι ανοιξιάτικες καθαριότητες? Εγώ προχωράω σταθερά και αργά, αργά.

Το Σαβατοκύριακο έκανα την κατάψυξη από μέσα,

τακτοποίησα καλύτερα ένα συρτάρι με κάποια δευτερεύοντα της κουζίνας αφού την Παρασκευή είχα προμηθευτεί τα σχετικά κουτιά που χρειαζόμουνα.

Τακτοποιήσαμε πολύ καλά τα καλώδια της τηλεόρασης (τηλεόραση, οτέ-tv, media-player, σκληρός, dvd-player, μίκτης)

Αλλάξαμε κάτι λάμπες led που τρεμοπαίζανε

Φυσικά έγιναν και όλα τα καθημερινά μας και σίδερο ενώ είχα και πολλά μαγειρέματα

-ετοίμασα κρέατα σε μερίδες για κατάψυξη

-ετοίμασα μπιφτέκια για κατάψυξη

-ετοίμασα κιμά σάλτσα για κατάψυξη

-έκανα κεκάκια

-έκανα παγωτό

-τηγάνισα καλαμαράκια με πατάτες

-έφτιαξα νουά με μακαρόνια

-έφτιαξα την κρεατόσουπα του μικρού

Χθες πήγαμε στο ικέα και πήραμε κρεβατάκι για τον μικρό μας, θα αρχίσουμε τα Σαβατοκύριακα να τους κοιμίζουμε μαζί στο ίδιο δωμάτιο για να συνηθίζουν στην ιδέα.

Σήμερα θα κατεβάσω τις κουρτίνες από τα δωμάτιά μας και αν προλάβω θα τις πλύνω γιατί έχω και άλλα πλυντήρια

Χθες από το ικέα πήρα και άλλα κουτιά που θα αντικαταστήσουν κάποια χάρτινα από παπούτσια που χρησιμοποιούσα στην αποθηκούλα και είχαν αρχίσει να με ενοχλούν λόγω ανομοιομορφίας.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα :)

Είμαι εδω μετα απο ιώσεις, μετά απο H1N1 και νοσοκομεια, χαχαχαχα!!!

Αχ καλο μηνα και μακάρι να πάρουμε μια ανασα!!!

περαστικά σας, ποιος ήταν ήταν άρρωστος

Καλημερα κορίτσια μου,τι κανετε?

Εμεις ακομη παλευουμε με τον πυρετο ,εγω ειμαι καλα αλλα ο αντρας μου ακόμη χαλια.

περαστικά σας Χρύσα, δεν λες τουλάχιστον γλύτωσε το παιδί

Margio όλα καλά θα πάνε και με αυτη την επέμβαση

Μαριάννα χίλια μπράβο που φροντίζεις τόσο την γιαγιά σας.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Τι κανετε κοριτσια? Σημερα βλεπω μαζευτηκε η παρεα. Εγω τις τελευταιες μερες δεν κανω τρελα πραγματα στο σπιτι αλλα κρατιεται μια χαρα, δεν εχω εκτος θεσης πραγματα και το μαγειρεμα το εχει αναλαβει η μαμα μου αυτες τις μερες οποτε ειμαι χαλαρη. Εχτες ειχε ωραια μερα οποτε το απογευμα το εκμεταλλευτηκαμε και πηγαμε βολτα στο παρκο να κανει και ποδηλατο ο μικρος.

Εχει κανεις απο σας τα κρεβατια τα υπερηψωμενα? Αναρωτιεμαι αν τελικα εξυπηρετει γιατι σκεφτομαι οτι αν μπει γραφειο απο κατω μηπως ειναι πολυ σκοτεινο. Επισης, σκεφτομαι μηπως εχει πιο πολυ ζεστη αφου ενα που διαλεξα το κατω μερος το κενο εχει υψος 1,88. Ειμαι πολυ προβληματισμενη γιατι ειναι αρκετα τα λεφτα και δεν θελω να ειναι περιττη αγορα

Καλημέρα.

Ιωάννα μου, δεν έχω τέτοιο κρεβάτι, ούτε κουκέτα, αν και εξοικονομούν χώρο μια χαρά. Προσωπικά με φοβίζουν.Κ αν μέσα στη νύστα του το παιδί κατέβει νυχτιάτικα για τσισάκια και μπουρδουκλωθεί; (μιλάω για εμένα, τις δικές μου σκέψεις και φοβίες). Γιατί όμως θέλεις να μπεις σε αυτή τη "λογική" επίπλων; Υπάρχει έλλειψη χώρου για "κανονικό" κρεβάτι και γραφείο;

Παρεμπιπτόντως μια φίλη μου έχει κουκέτα, μια χαρά κοιμούνται τα παιδάκια της. Εγώ πάλι δεν μπορώ να σταθώ ούτε λεπτό στο "αποκάτω" κρεβάτι. Φοβάμαι μην πέσει...ο ουρανός στο κεφάλι :tongue:.

Βέβαια εγώ είμαι...εγώ κ δεν ξέρω κ αν σε διαφώτισα...:rolleyes:

Καλημέρα.

Ιωάννα μου, δεν έχω τέτοιο κρεβάτι, ούτε κουκέτα, αν και εξοικονομούν χώρο μια χαρά. Προσωπικά με φοβίζουν.Κ αν μέσα στη νύστα του το παιδί κατέβει νυχτιάτικα για τσισάκια και μπουρδουκλωθεί; (μιλάω για εμένα, τις δικές μου σκέψεις και φοβίες). Γιατί όμως θέλεις να μπεις σε αυτή τη "λογική" επίπλων; Υπάρχει έλλειψη χώρου για "κανονικό" κρεβάτι και γραφείο;

Παρεμπιπτόντως μια φίλη μου έχει κουκέτα, μια χαρά κοιμούνται τα παιδάκια της. Εγώ πάλι δεν μπορώ να σταθώ ούτε λεπτό στο "αποκάτω" κρεβάτι. Φοβάμαι μην πέσει...ο ουρανός στο κεφάλι :tongue:.

Βέβαια εγώ είμαι...εγώ κ δεν ξέρω κ αν σε διαφώτισα...:rolleyes:

ΝΑι υπαρχει προβλημα χωρο γι αυτο και μονο το λογο το σκεφτομαι. Δεν θ ανεβει τωρα που ειναι μικρουλης αλλα μια φορα θελω να κανω αγορα κρεβατιου. Τωρα που δεν θελουμε γραφειο θα ειναι κατω το κρεβατι, οταν ομως παει σχολειο δεν θα χωρεσουν και τα δυο στο δωματιο. Επειδη εγω μικρη ειχα κουκετα μου αρεσε παρα πολυ, δεν μπορω ομως να ξερω για το γιο μου γιατι ειναι ακομα 2 οποτε δεν μπορω να τον ρωτησω. Πρεπει ομως να αποσυρω την κουνια κι κρεβατι πρεπει ν αγορασω μια φορα

γεια σας κοριτσακια! τι κανετε? εμεις μια χαρα, ολα καλα!

οι χτεσινες μου δουλειες εκτος απο τα καθημερινα:

1. επλυνα φρουτα λαχανικα κ τακτοποιησα το ψυγειο
  2. επλυνα, καθαρισα σπανακι κ εφτιαξα σπανακορυζο για σημερα (ποσοτητα για 2 μερες)
  3. μαγερεψα κ της μικρης για 2 μερες γιγαντες με κοτοπουλο (τους γιγαντες τους πηρα δανεικους απο την συνυφαδα;) μονο το κοτοπουλο εφτιαξα)
  4. καθαρισα παγκους κ εστιες
  5. το βραδυ αφου ετοιμασα την μικρη κ κοιμηθηκε συμμαζεψα γυρω γυρω
  6. εστρωσα ριχταρια
  7. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  8. εβαλα τα φαγητα στο ψυγειο
  9. ετοιμασα καφεδες για σημερα
  10. ετοιμασα το ψωμι στον αρτοπαρασκευαστη
  11. εκανα τις βραδυνες περιποιησεις κ ξεραθηκα!

ειχα κ τις ξαδελφες το απογευμα κ παιζαν τα παιδια μια χαρα!

ελιν μου ΝΑΙ εχει ερθει η ωρα για το 2ο!!! στον επομενο κυκλο ξεκιναω!!!!:D:D:D (τελικα οταν ειμαι πολυ καλα οχι μονο φαινεται στο προσωπο μου αλλα κ σε αυτα που γραφω!!!)

χρυσακι κ ναυτακι περαστηκα....

μαργιο ολα καλα να πανε!

ηλιαχτιδα σορυ σε ξεχασα, δεν αλλαζω το ωραριο ακριβως αλλα την πρωτη εβδ ειμαι ελαστικη στο μισαωρο, μετα κανονικα στην καινουργια ωρα

κοριτσια που πηρατε πραγματακια με γεια σας!!!

ειρηνη μου ηδη εχασα 1,5 κιλο!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

μαριαννακι μου εισαι μαλαμα παιδι!!! μπραβο! (μπλιαχ η σαρανταποδαρουσα!!!!)

σας φιλω, παω να μαζεψω την μικρη μου, ειναι πανω στις ξαδελφες!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλό μήνα..

Δουλίτσες διαβάζω, ανεβασμένα κέφια διαβάζω και πολύ χαίρομαι..

Εγώ χθες γυρνώντας το βράδυ στο σπίτι πλήρωσα το parking για το αυτοκίνητο, πήγα σπίτι, ζέστανα να φάμε, μάζεψα όλη την κουζίνα, έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα τις γυάλινες επιφάνειες στο σαλόνι διότι μικρά χεράκια έχουν κάνει παντού την εμφάνισή τους και μετά έπαιξα με το γιο μου.. Ο οποίος λατρεύει το μπουσούλημα (μιας και του δίνει ελευθερία κινήσεων) και επίσης λατρεύει και την ηλεκτρική σκούπα.. Μπορεί να κάθεται και να παίζει μαζί της με τις ώρες.. Έτσι, τον άφησα να παίζει με τη σκούπα κι εγώ με το σύζυγο τακτοποιήσαμε κάποια πραγματάκια εκτός θέσεως.. Μετά μπανάκι το μωρό, θηλασμός και νάνι.. και επιτέλους κατάφερα να δω μια ταινία που την πολέμαγα 3 μέρες!

Μαριάννα μου ο άντρας μου πριν από 7 χρόνια είχε κάνει γαστροσκόπηση και διαγνώστηκε με έλκος δωδεκαδακτύλου.. είχε κάνει θεραπεία αλλά ποτέ από τότε δεν επανέλαβε την εξέταση για να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται.. Από τότε πάντως κάνει μια συντηρητική θεραπεία και είναι πολύ καλύτερα.. Σε ότι αφορά τα λαδερά και τα όσπρια το πρόβλημα είναι όντως στο μυαλό του διότι μαρούλι και λάχανο και άλλες πρασινάδες τις τρώει και μάλιστα σε απίστευτες ποσότητες χωρίς να παθαίνει το οτιδήποτε.. Εγώ από την άλλη μεριά λατρεύω και τα λαδερά και τα όσπρια και δεν διανοούμαι να τα αποκλείσω από τη διατροφή μου.. Έτσι έχουμε βρει το κόλπο και όταν έχω λαδερά ή όσπρια αναγκαστικά πρέπει να βρω κάτι να φάει και ο άντρας μου.. έτσι συνήθως κάνω τα λαδερά όταν έχει περισσέψει φαί από προηγούμενη μέρα!

L2qIp2.png

Ιωάννα μου επανέρχομαι στο θέμα του...χώρου(χόμπυ η...μετροταινία και η τοποθέτηση επίπλων με τρόπο εργονομικό, τα μέγιστα, καθότι...παθούσα :mrgreen:).

Πόσα τετραγωνικά είναι το δωμάτιο που έχετε στη διάθεσή σας; Μήπως μια εναλλακτική διαρρύθμιση έλυνε το θέμα; (αν θέλεις να μας πεις)

Επίσης, για την ώρα δεν βγαίνουν τα κάγκελα της κούνιας; (δεν θυμάμαι αν το ξαναέγραψες)

Αν όχι, το ικεα πχ έχει οικονομικές λύσεις για παιδικά κρεβατάκια, οπότε το σκέφτεσαι με την ησυχία σου μέχρι να έρθει η ώρα για γραφείο, άσε που θα μπορεί να σου πει κ ο μπόμπιρας τις προτιμήσεις του.(πόσο είναι?)

Από προσωπική εμπειρία, ό,τι νόμιζα πως θα χρειαστώ από έπιπλα για νήπια (1-4 ετών), το αναίρεσα. Είχα να "αντιμετωπίσω" μεταβαλλόμενες ανάγκες σε αποθηκευτικούς χώρους - πιο μικρά παιδιά, πιο μεγάλα παιχνίδια, πιο μεγάλα παιδιά και τσουμπλεκάκια, μικροσκοπικά παζλάκια, βιδούλες, οπότε θες αποθήκευση για μικροπράγματα, μικρή θήκη για τα πρώτα βιβλία, τραπεζάκι που μετά τα 4 σιγά-σιγά αντικαθίσταται από γραφείο, βιβλιοθήκη και πάει λέγοντας...ή η συρταριέρα που στα πρώτα χρόνια είναι απαραίτητη γιατί φιλοξενεί όοολη τη γκαρνταρόμπα και την προίκα του νέου μέλους και στην πορεία, ελλείψει χώρου θα πρέπει να την πάω αλλού. Επίσης έχε υπόψη σου πως μαζί με το παιδί μεγαλώνουν και τα...ρούχα του, οπότε θα πρέπει να υπάρχει κ μια καβάντζα για ντουλάπα ή επιπλέον αποθηκευτικό χώρο...Στην πορεία τα παιχνίδια φεύγουν βέβαια...

Υπάρχει όμως και μια ανάγκη πάγια για τα παιδιά και αυτή είναι η ανάγκη για χώρο. Οπότε, στην πορεία έδιωχνα έπιπλα αντί να αγοράζω, πέταγα πράγματα (παλιά, τα έχω γράψει σε προηγούμενες σελίδες) και τώρα τελευταία "γλυκοκοιτάω"...την τραπεζαρία μου:tongue: που φιλοξενεί...τον Όλυμπο:mrgreen:

Γιατί τα λέω όλα αυτά? Σίγουρα όχι για να σε αποτρέψω από ό,τι όμορφο έχεις στο μυαλό σου. Απλά, για να μοιραστώ μαζί σου την εμπειρία μου και πιθανώς να προτείνω μια πιο...ευέλικτη και προσωρινή λύση, γιατί όπως και να το κάνουμε, συζητάμε για μια αγορά-δέσμευση με ανάγκες που "βλέπουν" σε μελλοντικό χρόνο και μέχρι τότε οι ανάγκες αυτές θα έχουν αλλάξει άλλες 15 φορές.

Ό,τι και αν αποφασίσεις, είμαι σίγουρη πως θα είναι το καλύτερο για το μικράκι σου.

Φιλικά πάντα:D,

Ελίνα

Καλησπέρα κοριτσάκια!!!

Συγνωμη που δεν μπαινω πολύ τον τελευταιο καιρο αλλα πραγματικά το 24 ωρο δεν μου φτάνει ..χιχι

:)

Χτες πάλι κοιμηθηκα στις 01,00 με αυτά και με αυτά!!!!

και ξυπνησα στις 06,30

Κοριτσια μου Καλο μηνα!!

Δουλιτσες γίνονται έτσι και ετσι δεν το βλέπω να προλαβαινω να τα κάνω όλα μέχρι το Πάσχα τα μαζέματα...

Αλλα νά ειμαστε καλά και όλα θα γινονται

:)

Καλημέρα κοριτσάκια μου γλυκά και καλό μήνα..

και επίσης λατρεύει και την ηλεκτρική σκούπα.. Μπορεί να κάθεται και να παίζει μαζί της με τις ώρες.. Έτσι, τον άφησα να παίζει με τη σκούπα κι εγώ με το σύζυγο τακτοποιήσαμε κάποια πραγματάκια εκτός θέσεως.. Μετά μπανάκι το μωρό, θηλασμός και νάνι.. και επιτέλους κατάφερα να δω μια ταινία που την πολέμαγα 3 μέρες!

Φοβερό?!?!?!Όλα τη λατρεύουν!!! Τα δικά μου πέραν του ότι τρελαίνονται να σκουπίζουν, κάθονται πάνω και την κάνουν αυτοκινητάκι, βάζουν και βγάζουν τα αποσπώμενα τμήματα, αυξομειώνουν την ένταση...Άντε να σκουπίσεις μετά!!!

(Ψιτ, κ γω όταν ήμουν μικρή, όποτε έβαζε η μαμά μου σκούπα, ήμουν πίσω της (της σκούπας) γιατί έβγαζε -τότε-ζεστό αέρα και μου άρεσε!!!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...