Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Margio ολα καλά στο χειρουργείο εύχομαι!

:|:-| Η Παναγία μαζί σου!!!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ!

και γω τις ίδιες ωρες ήμουν.....με παιδιά και μαμά εγω...κρίμα....στα ίδια μαγαζιά γύρναγα και γω λογικά κάπου θα "σκοντάψαμε' αλλά δεν αναγνωρίσαμε η μια την άλλη...τεσπα, την άλλη φορά...εγω πάντως δεν βρήκα τίποτα ρε παιδί μου απ αυτά που ήθελα σε καλή τιμή:rolleyes:

Κι εγω δεν βρηκα τιποτα ειχα παει πιο μπροστα μαλλον δεν ειχε στα νουμερα που θελαμε.

Έλα Αφροδίτη να γίνουμε οροσειρά αχααχαχα

Πλακα πλακα αν τα ενωναμε ολες μαζι μια οροσειρα θα την καναμε σιγουρα:mrgreen:

Χθες το απόγευμα βαρέθηκα να βαριέμαι ( :-P )

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:πολυ γελασα μ'αυτο θα το λεω κι εγω,βαρεθηκα να βαριεμαι:lol:

Εγω σημερα δεν πηγα στο γραφειο για να τελειωσω τις δουλιτσες μου μ'επιασε ενα αγχος οτι δεν θα προλαβω και δεν θελω να μεινουν εκκρεμοτητες και να ζορισω τη μαμα μου,προχωρησα αρκετα και ειμαι ικανοποιημενη εκανα και 2 υπεραγορες , 2 γλαστρουλες για το παραθυρο της κουζινας απο 3? και δυο κουτακια για τα μπιζου των κοριτσιων μου απο 1,5? σας τα εβγαλα και φωτο απ'τη χαρα μου:tongue:

2014-03-31193711.jpg

2014-03-31193806.jpg

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Margio, με το καλό η επέμβαση. Σου χρωστάω φώτος από σκούπα αλλά δεν προλαβαίνω να ανεβάσω....θα το κάνω όμως.....

Elinaki πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω...το ξέρεις έτσι; :)

Σ'ευχαριστω πολυ,οποτε μπορεσεις για την σκουπα δεν επειγει ετσι κι αλλιως 10 χρονια δεν το εχω αλλαξει :oops::mrgreen::oops: τωρα θα βιαστω?Και μονο που δεν με ξεχασες παντως μου αρκει:rolleyes:

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

καλησπερα κ απο μενα!!περασα αλλη μια μια τρελοεβδομαδα,αφου μεσα σε ολα τα αλλα ,η μπεμπα μου ξεκινησε απο ενα βηχαλακι κ το γυρισε δε βρογχιολιτιδα..ειμαστε με αερολιν κ φλιξοταιντ..δεν ετργωγε καθολυ κ μια γκρινια απιστευτη:mad:κ ο μεγαλος τ:mad:α δικα του ως τριχρονος ταλιμπαν..ωρες ωρες νομιζω θα καταρευσω..εκανα κ εγω μια λιστα με τις χοντρες δουλειες που ειχα προγραματισει για πασχα(που δεν θα κανουμε)κ ηδη σημερα εκανα το δωματιο του μικρου εκτος απο κουρτινα.ααα επλυνα κ με πολυ φοβο τα καλυματα του καναπε,τα εβαλα στους 30 σε 400 στροφες κ μπηκαν σχετικα ευκολα!

Άντε κι εγώ ο Ταϋγετος κορίτσια.......εχθές όλη μέρα έλεγα θα σιδερώσω, θα σιδερώσω.....κι όμως το παράτησα...σήμερα πρέπει όμως γιατί πήξαμε πάλι στις λεκάνες μέσα στο σπίτι...

Καλαμάρι με γεια τις καινούριες μυρωδιές.

Margio, με το καλό η επέμβαση. Σου χρωστάω φώτος από σκούπα αλλά δεν προλαβαίνω να ανεβάσω....θα το κάνω όμως.....

Elinaki πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω...το ξέρεις έτσι; :)

καλησπερα κι απο τη Γκιονα:mrgreen:

Καλησπερα κοριτσαρες!!σα να πηραμε λιγακι τα πανω μας μετα απο πολλες απουσιες..

Χρυσα μου περαστικα σου και στον αντρα σου..ελπιζω αυριο να ειστε πολυ καλυτερα..

Margio ολα να πανε καλα με το

χειρουργειο σου..μεγεια και τα ψωνια..πολυ ωραια η γλαστρουλα..

Καλαμαρακι και Δημητρα μεγεια τις αγορες..

Μαριαννα μπραβο για την σταση σου απεναντι στην γιαγια..

Πιτσακι μηπως εχεις χαμηλο αιματοκριτη και νιωθεις εξαντληση?

Ειρηνη μου εχεις δικιο,μικρα πραγματα που εχουν δεσει..

Σημερα δουλεια με επηρρεασε και η αλλαγη της ωρας και χθες το βραδυ ειχε παει μιαμιση και δεν ειχα κοιμηθει ακομα..φυσικα το πρωι στις εξι ηταν μαρτυριο το εγερτηριο..ειχε και μπαλετο η κορη μου το απογευματακι και δεν προλαβα να ξεκουραστω καθολου..γυρισαμε την εκανα μπανιο τους εφτιαξα τοστακι,απλωσα λιγα ρουχα που τα επλυνα στο χερι,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,εβαλα σκουπα και περασα κια με το σουιφερ τα επιπλα,μαγειρεψα κοτοπουλακι κοκκινιστο για αυριο και σαπουνισα τους παγκους και το νεροχυτη.εκανα μπανακι τα κοριτσια ηπιαν το γαλα τους,δοντακια πιτζαμουλες και υπνο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα:)

χαθηκα λογο φορτου εργασιας

σεμιναριο του μηνα

πολα δοκημαστηκα σε νυφες για μετα το πασχα (πολη γαμος ρε παιδι μου:o)

και διαφορα αλλα

το σπιτι ειναι σε καλη κατασταση αλλα απο βδομαδα πρεπει να κανω 2-3

χοντρες δουλιες,και μετα το πασχα περνουν δρομο τα χαλια

απο σιδερο εγηνα βουνο κι εγω :mrgreen: αλλα θα το κανω αυριο το βραδυ

τωρα αγκαλιες και φιλια με το γιο μιας και ο μπαμπας μας δουλευει μεχρι πολυυυυυ αργα

αυριο η μερα εχει μποτε μαλια νυχια μουρη

λεω να κανω καμια μπαλεγιαζ....τεσπα θα δω:rolleyes:

αυταααα φιλια πολα:D

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,αλλα μπηκα να σας πω,τι μου συνεβει σημερα.

Θυμαστε που ειχα παει σε ενα δοκιμαστικο,για babysitting,και τελικα δεν εμεινα ευχαρηστημενη και δεν πηγα?Μετα απο ενα μηνα,με πηρε τηλ η μαμα των παιδιων και μου ειπε οτι μου χρωσταει τα χρηματα για την ημερα που δουλεψα,εγω της ειπα οτι το ποσο ειναι πολυ μικρο οποτε δεν υπαρχει προβλημα,επεμενε και μου ειπε οτι θα μου τα στειλει οποσδηποτε,αλλα τελικα δεν μου τα εστειλε.Σημερα πηγαμε τον μικρο σε μια αλλη παιδικη χαρα,που τον παμε σπανια,και την συναντησα,στην αρχη δεν την γνωρισα και ηρθε και μου λεει συγνωμη μηπως ειστε η κυρια ταδε και της λεω ναι,μου ειπε ποια ειναι και μου ζητησε συγνωμη που δεν μου τα εχει στειλει γιατι τρεχει και δεν εχει προλαβει και μου τα εδωσε εκεινη τη στιγμη,να σας πω οτι το ποσο ηταν 8 ευρω.Εγω εμεινα ετσι:shock:

Μου εχουν φαει απειρα χρηματα και ενσημα ολα τα χρονια που δουλευα,και οι περισσοτεροι ηταν ανθρωποι με μεγαλες επιχειρησεις και τρελα κερδη και αυτη η κοπελα δεν θα ησυχαζε αν δεν μου τα εδινε...

Υ.Σ.παω να σας διαβασω;)

καλησπερα κ απο μενα!!περασα αλλη μια μια τρελοεβδομαδα,αφου μεσα σε ολα τα αλλα ,η μπεμπα μου ξεκινησε απο ενα βηχαλακι κ το γυρισε δε βρογχιολιτιδα..ειμαστε με αερολιν κ φλιξοταιντ..δεν ετργωγε καθολυ κ μια γκρινια απιστευτη:mad:κ ο μεγαλος τ:mad:α δικα του ως τριχρονος ταλιμπαν..ωρες ωρες νομιζω θα καταρευσω..εκανα κ εγω μια λιστα με τις χοντρες δουλειες που ειχα προγραματισει για πασχα(που δεν θα κανουμε)κ ηδη σημερα εκανα το δωματιο του μικρου εκτος απο κουρτινα.ααα επλυνα κ με πολυ φοβο τα καλυματα του καναπε,τα εβαλα στους 30 σε 400 στροφες κ μπηκαν σχετικα ευκολα!

Αλεξενια διαβασα πριν μερες για τον ξαφνηκο χαμο του μπαμπα σου:cry:

τα θερμα μου συλλυπητηρια:(

περαστηκα στη μπεμπα σου

υπομονη με τον ταλημπαν;)

Καλησπερα κοριτσια μου!!!Τι κανετε???

Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω,αλλα μπηκα να σας πω,τι μου συνεβει σημερα.

Θυμαστε που ειχα παει σε ενα δοκιμαστικο,για babysitting,και τελικα δεν εμεινα ευχαρηστημενη και δεν πηγα?Μετα απο ενα μηνα,με πηρε τηλ η μαμα των παιδιων και μου ειπε οτι μου χρωσταει τα χρηματα για την ημερα που δουλεψα,εγω της ειπα οτι το ποσο ειναι πολυ μικρο οποτε δεν υπαρχει προβλημα,επεμενε και μου ειπε οτι θα μου τα στειλει οποσδηποτε,αλλα τελικα δεν μου τα εστειλε.Σημερα πηγαμε τον μικρο σε μια αλλη παιδικη χαρα,που τον παμε σπανια,και την συναντησα,στην αρχη δεν την γνωρισα και ηρθε και μου λεει συγνωμη μηπως ειστε η κυρια ταδε και της λεω ναι,μου ειπε ποια ειναι και μου ζητησε συγνωμη που δεν μου τα εχει στειλει γιατι τρεχει και δεν εχει προλαβει και μου τα εδωσε εκεινη τη στιγμη,να σας πω οτι το ποσο ηταν 8 ευρω.Εγω εμεινα ετσι:shock:

Μου εχουν φαει απειρα χρηματα και ενσημα ολα τα χρονια που δουλευα,και οι περισσοτεροι ηταν ανθρωποι με μεγαλες επιχειρησεις και τρελα κερδη και αυτη η κοπελα δεν θα ησυχαζε αν δεν μου τα εδινε...

Υ.Σ.παω να σας διαβασω;)

τα τρελα κερδη φηλεναδα μου ετσι τα κανουν καποιοι:o

μπραβο παντος στην κοπελα:eek:

Διαφημίσεις

Αν και μπαναρισμένη λόγω φούρνου και με κίνδυνο να ξαναμπαναριστώ τολμώ να πω πως η δικιά μου οροσειρά που ήταν μέχρι το Έβερεστ απόψε κατέβηκε στους πρόποδες και μου'φυγε ένα μεγάλο βάρος.

Ζήλια σας!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλες και

Margio μου μέσα απ' την καρδιά μου καλή επιτυχία.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλησπέρα!

Μπήκα να σας διαβάσω και χάρηκα πολύ που πολλές κοπέλες γράψατε και το θέμα πήρε ξανά ζωή. Ειδικά χάρηκα με τις φωτο της Ειρήνης. Είστε η καθημερινή συνήθως βραδυνή παρεούλα μου.:D

Λοιπόν στο σιδέρωμα δε με φτάνετε. Δεν ξέρω πότε ξέφυγε η κατάσταση. Και δεν προβλέπεται ούτε αύριο γιατί το πρωί έχω δουλειές εξωτερικές και δουλεύω νωρίς το μεσημέρι. Επίσης δεν έχω προχωρήσει καθόλου με τις δουλίτσες που ήθελα να κάνω μέχρι το Πάσχα. Τουλάχιστον το σπιτάκι μου είναι μαζεμένο και καθαρό.

margio εύχομαι να πάνε όλα καλά με το χειρουργείο σου.

alexenia περαστικά στο μωράκι σου. Εύχομαι να μην ταλαιπωρηθεί πολύ η μικρούλα.

καλαμαράκι θα μπορούσες να μου στείλεις τη λίστα με τα απογευματινά γεύματα των μωρών; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

yorimichi με γεια τα ψώνια σου. Σας ζηλεύω τις Θεσσαλονικιές γιατί έχετε πολύ καλή αγορά και καλύτερες τιμές από μας εδώ στην Αθήνα. Όταν είχα έρθει ξεσάλωσα στα ψώνια. Βέβαια προ κρίσης αυτά.

Πάω για ύπνο. Σας φιλώ όλες.

h6cQp3.png

Hello again!!!Κοιμήθηκε το κορίτσι μου επιτέλους και έβαλα ένα κρασάκι να πιω με την ησυχία μου!

Χτες παρόλο που ήταν Κυριακή έκανα πολλές εκκαθαρίσεις και νιώθω ανακουφισμένη.

Σήμερα πήγα γυμναστήριο και μετά ένα σωρό δουλειές σε όλες τις υπηρεσίες.

Ευτυχώς δεν έχω ρούχα για σίδερο,τα έκανε η μαμά μου την ώρα που είχα μάθημα και κοιμόταν η μικρή!!!

Margio όλα καλά θα πάνε!

Βούλα δυστυχώς δεν υπάρχουν πολλοί τέτοιοι άνθρωποι,δεν είναι το χρηματικό ποσό αλλά η κίνηση

Πάω να πλύνω τα πιάτα και βουρ για το κρεβάτι!

Καληνύχτα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μαρτζιό καλή επιτυχία όλα θα πάνε καλά!!:D

{μου διέφυγε πριν σόρυ :rolleyes:}

με γεια τα γλαστράκια κ τα κουτάκια πολύ όμορφα!

Αλεξιάνα περαστικά στη μικρή σου

Γκιώνα καλό είναι να τρέχεις από δουλειά τέτοιες εποχές φτου φτου

Μαρία αν θες στείλε μου σε πμ ένα μειλ να στο στείλω γιατί είναι μεγάλο κατεβατό μη το βάλω εδώ.

Εγώ τελικά δεν σιδέρωσα τι πρωτότυπο!

Γυρίσαμε στις 9 , έφαγε το μικρό γιαουρτάκι κ ετοιμάστηκε μόνη της

Το προσπαθούμε καιρό τώρα να ντύνεται μόνη της, να πλένεται μόνη της πρόσωπο κ δόντια κ να με φωνάζει μόλις ξαπλώσει {αν έχω δουλειά πχ σήμερα ζύμωνα τα μπιφτέκια} για να διαβάσουμε παραμύθι.

Ζύμωσα μπιφτέκια, μάζεψα τσουπλέκια τα έπλυνα, ετοίμασα πλυντ. ρούχων κ πιάτων. Καθάρισα νεροχύτη κ πάγκους κ μπήκα για μπανάκι

Έβαλα τα μπιφτέκια να ψήνονται κ μπήκα για μπανάκι κ σκραμπ στη μουρίτσα , περιποιήθηκα νυχάκια πετσάκια κ έβαλα λαδάκι, μετά έβαλα τις κρέμες μου στέγνωσα τα μαλλιά μου. Έβαλα κ τα πλευρώτους να ψήνονται κ αυτά για αύριο . προγραμμάτισα κ το στεγνωτήριο

Έχω τελειώσει , χαζολόγησα κ λίγο αλλά αύριο παλι φουλ ωράριο 7ωρο οπότε πάω για νάνι.

Την καλημέρα μου στις πρωινές ;)

Καλημέρα!

Τι ωραία που μαζευόμαστε πάλι!

Σήμερα αισθάνομαι λίγο πιο δυνατή...

Ειρήνη τώρα τελευταία όχι,δεν με προσέχω αλλα δεν έχω δυνάμεις να το κάνω.

Αρετή έχω αρκετά σημαντικό πρόβλημα με το σίδηρο και ειδικά η φεριτίνη μου είναι 3....Όπότε είναι και αυτός ένας παράγοντας.Με χάπια σιδήρου είμαι σχεδόν συνέχεια...

Margio εύχομαι μέσα απο την καρδιά μου να πάνε όλα καλά!!!!

mamakonstantinou ευτυχώς που δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι:)

Βάσω χαίρομαι πολύ που σε διαβάζω πάλι:)

Χτες το μόνο που έκανα γυρνώντας απο την δουλειά ήταν να μαζέψω το νεροχύτη απο τα μεσημεριανά,να στρώσω το κρεβάτι μας(εγώ φεύγω στις6.15 ο άντρα μου κατα τις 8 με τον μικρό),να αερίσω,να καθαρίσω-πλύνω σπανάκι και να μαγειρέψω σπανακόρυζο,έφτιαξα και ένα κέικ.Έπαιξα με το παιδάκι μου ενώ ψευτοξεσκόνιζα και έκανα μπανάκι και λούστηκα-έφτιαξα τα μαλλιά μου.

Δεν είχα αντοχή να σιδερώσω και να δω πότε θα το κάνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...