Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Τα νέα μας καλά, ησυχία , βόλτες βόλτες χε χε καφεδάκια κ δραστηριότητες φτου φτου να μη μας ματιάσουν

έκανα κ ψωνάκια για μένα κ ανανεώθηκα πήρα και δυο αρώματα την hypnotic poison & την Ricci ricci τρέλα μου άρεσαν πάααρα πολύ!!!:mrgreen::mrgreen:

Οι δουλειές οκ....συντηρούσα ότι μπορούσα, έκανα καθαριότητα το Σάββατο κ σήμερα έχω.....τρελό σίδερο...μιλάμε βουνοοοοοοο

τα φιλιά μου

Με γειά σου και σένα!!!

Εγώ Όλυμπος, εσύ; Κίσαβος;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσάκια και καλή βδομάδα να έχουμε..

Ξέρω ότι έχω μέρες να γράψω αλλά από τη μια έχουμε πανικό στο γραφείο και από την άλλη το μικρό μου στο σπίτι είναι στη φάση που προσπαθεί να περπατήσει και όπως καταλαβαίνετε είμαι μονίμως ξοπίσω του..

Έτσι το Σβκ η μέρα μας περνάει με το να ετοιμάζω φαγητό δικό μας και δικό του, με την καθιερωμένη επίσκεψη στο Σούπερ Μάρκετ και με βολτούλες είτε σε γειτονόπουλα (για να παίξει ο μπόμπιρας) είτε σε φίλους για να πούμε καμιά κουβέντα εμείς οι μεγάλοι και να αλωνίσει ο μπέμπης..

Από άλλες δουλειές εννοείται ότι καθημερινά βάζουμε σκούπα σε όλο το σπίτι και ξεσκόνισμα στις γυάλινες επιφάνειες μιας και τα μικρά χεράκια έχουν κάνει παντού αισθητή την παρουσία τους..

Επίσης κατάφερα αυτό το σαββατοκύριακο να βάλω τον άντρα μου να φτιάξει ένα συρτάρι στη συρταριέρα του μικρού που είχε χαλάσει και να μου βάλει γατζάκια στο μπαλκόνι για να κρεμάω την απλώστρα (για να μην είναι μέσα στη μέση και παίζει μαζί της ο μικρός) και τις σφουγγαρίστρες - σκούπες (για να μην τις φτάνει)..

Σήμερα το πρόγραμμα έχει αρακά κοκκινιστό για μένα, σνίτσελ μοσχαρίσιο με ρύζι για τον μπαμπά μας και κοτόπουλο με λαχανικά για τον μικρό, ο οποίος χθες για πρώτη φορά έφαγε κάποια ποσότητα ψιλοκομμένη και πολύ το χάρηκα.. Μεγαλώνει το παιδάκι μου..

Επίσης να πω ότι χθες πήγαμε στην κουμπάρα μου και μου έκανε ένα υπέροχο μανικιούρ στα χέρια καθώς επίσης ότι και το Σάββατο κουρεύτηκα επιτέλους ύστερα από 3 ολόκληρους μήνες!

Καλώς μας ήρθες άνοιξη!

L2qIp2.png

ελιν εισαι παρα παρα πολυ ρομαντικη ψυχη........τι να πω??

τιτιβισματα κ ινα ξυλου στο θρανιο???????

μ'αρεσεις!!!!!!!!

υοτου συμφωνω σε ολα που σε εχει γραψει η προλαλησασα ελιν!!!!!!!!

δομνινα γιατι κοπελα μου 3 φαγητα?? τρεις δεν ειστε?? εσυ νηστευεις? ο συζυγος δεν μπορει να ταιριαξει με του μωρου ή με το δικο σου??

καλαμαρακι θεσσαλονικια φιλη μου με'γειά σου!! να τις χαρεις!

μυρτουλα αμαν βρε γειτονισσα!!!! ημουν εκει 12παρά με 2παρά...... μονη φυσικα!!!!

εκανα τρελλά ψωνια!

για 8παιδια --4ανηψια,2βαπτιστ&2νονάς--- συνολα!! απο ματου-σαμ κ μαρασιλ!!

κ παρασυρθηκα κ πηρα κ για τα δικα μου ........

θα πιναμε καφε ρεεεεεεεεεεεε..........αντε ρεεε............ :cry:

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Γεια σας! Γεια σας!

Τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ καλά και το σπιτάκι μου ακόμη καλύτερα!!!

να σε ρωτησω κατι? χορταινει με το γαλα μονο κι ενα φρουτο το πρωι ωστε να φαει κατευθειαν μεσημεριανο?

Εμας το προγραμμα ειναι το πρωι με χρι τις 8:30 θα εχει ξυπνησει, θα πιει γαλα και θα φαει ή δημητριακα ή φρυγανια με μελι ή μαρμελαδα, πιο μετα μπορει να φαει και κανα κουλουρι Θεσ/νικης. Κατα τις 10:30 θα φαει φρουτα, μπορει και κατι ακομα να τσιμπησει και στις 1 κανονικα μεσημεριανο. Κατα τις 5 θα φαει γιαουρτι και κανα κεκακι, τυροπιτακι, τοστακι οτι υπαρχει και στις 8 φαγητο λιγο λιγοτερο απο το μεσημεριανο και στις 9:15 γαλα

Ιωάννα μου, μια χαρά χορταίνει... Βέβαια, κάποιες φορές τρώει δύο φρούτα.

Τις τελευταίες μέρες, δεν τρώει όλο το φρούτο του. Σήμερα, μάλιστα, έφαγε λιγότερο από μισή μπανάνα για δεκατιανό και για μεσημέρι έφαγε λίγο παραπάνω από τη μισή ποσότητα που του έβαλα... Περνάει φάσεις, αλλά γενικά, ένα φρούτο του είναι αρκετό.

Στα δικά μας τώρα...

Έχω ένα σπίτι καθαρό και συμμαζεμένο.

Έβαλα τον αυτόματο το Σάββατο και καθάρισα - συμμάζεψα τα πάντα εκτός από το μικρό μπάνιο. Επίσης δε σφουγγάρισα (όπου δεν έχω στρωμένα)

Το Σάββατο το βράδυ πήραν τηλέφωνο κάτι φίλοι μας και μας είπαν ότι θέλουν να έρθουν την Κυριακή, οπότε εχθές το πρωί σηκώθηκα, μαγείρεψα, έκανα γλυκό, καθάρισα το μικρό μπάνιο, έβαλα το μικρό στο καρεκλάκι του να τρώει και σφουγγάρισα. Βέβαια, μόλις τελείωσα το σφουγγάρισμα τάισα εγώ το παιδί, γιατί μόνος του απλά έπαιζε και είχε φάει ελάχιστα.

Έτσι, όταν ήρθαν οι φίλοι μας το σπίτι ήταν άψογο και έτσι είναι μέχρι τώρα. Μέχρι και τα παιχνίδια του παιδιού είναι στη θέση τους.

Σήμερα το πρωί ο άντρας μου είχε εξωτερικές δουλειές, οπότε μας πήρε το αυτοκίνητο (και, καταλάθος, το καρότσι που ήταν στο πορτ μπαγκάζ). Έτσι, παρά την πολύ ωραία μέρα, μείναμε μέσα και εκμεταλλεύτηκα το χρόνο μου για να αδειάσω το καλάθι με τα ασιδέρωτα :D:D:D

Εντάξει... μη βαράτε... Θα ξαναβάλω πλυντήριο αύριο...

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Με γειά σου και σένα!!!

Εγώ Όλυμπος, εσύ; Κίσαβος;

Άντε κι εγώ ο Ταϋγετος κορίτσια.......εχθές όλη μέρα έλεγα θα σιδερώσω, θα σιδερώσω.....κι όμως το παράτησα...σήμερα πρέπει όμως γιατί πήξαμε πάλι στις λεκάνες μέσα στο σπίτι...

Καλαμάρι με γεια τις καινούριες μυρωδιές.

Margio, με το καλό η επέμβαση. Σου χρωστάω φώτος από σκούπα αλλά δεν προλαβαίνω να ανεβάσω....θα το κάνω όμως.....

Elinaki πάντα χαίρομαι να σε διαβάζω...το ξέρεις έτσι; :)

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είσαστε όλες καλά:)

Εχω κάμποσες μέρες να μπω γιατί από δουλειές κάνω ελάχιστα.

Εχουμε ακόμα απίστευτη γύρη και υπάρχει κάτι σε κίτρινο παντού.

Καλαμάρι, το σαβ/κύριακο ήμασταν Θεσσαλονίκη για δουλειά.

Είχα την ελπίδα πως εγώ θα τελείωνα νωρίς και έκανα όρεξη πως θα ψώνιζα και κάτι, Καλαμαριά μεριά.

Πήρα πληροφορίες από το Σοφάκι για το μαγαζί της φίλης σου, δυστυχώς όμως τελείωσα αργά και δεν προλάβαινα (είμαι αυτή που πήρε τηλέφωνο τρεις παρά και ρώτησε τι ώρα κλείνουνε :tongue: ).

Πρόλαβα και πήρα ένα φορεματάκι και μια φούστα από το κέντρο.

Φιλιά πολλά σε όλες!:)

Καλησπέρα κοριτσια !!!

Ειμαι καλά απλά πολύ κουρασμένη και με πολλές πολλές δουλειες γιουχου

Αλλα ολα καλά και το προσπαθω αρκετά!!!

Πρέπει αυτο τον μηνα να δώσω μια προσπάθεια παραπάνω για να τα προλάβω έρχονται 2 βαπτισεις!! !

Φιλάκια κοριτσια σορυ που χάνομαι

[

δομνινα γιατι κοπελα μου 3 φαγητα?? τρεις δεν ειστε?? εσυ νηστευεις? ο συζυγος δεν μπορει να ταιριαξει με του μωρου ή με το δικο σου??

Ο άντρας μου έχει κάλο στο μυαλό και στον εγκέφαλο και ξαφνικά θεωρεί ότι τον πειράζουν τα λαδερά στο στομάχι.. Η βλακεία του είναι ότι την ίδια ακριβώς κόκκινη σάλτσα κάνω για τα λαδερά και για το κοκκινιστό και το κοκκινιστό το καταβροχθίζει.. Μανιάτης παιδί μου όμως.. αν του μπει κάτι στο μυαλό δεν του βγαίνει με τίποτε!

Χθες είχα κάνει σνίτσελ με ρύζι και για τους δυο μας.. Απλά ήταν πολύ μεγάλα κομμάτια και έτσι περίσσεψε ένα με λίγο ρύζι.. οπότε ευκαιρία για μένα να κάνω αρακά που λατρεύω και που δεν τρώει ο σύζυγος..

Το μωρό έφαγε κοτοπουλάκι με βραστά λαχανικά και φιδέ:cool:

L2qIp2.png

Πωπω τι ερημιες ειναι αυτες?

Λειπει η μανα μας και οι κορες δεν εχουν διαθεση?

Ειρηνη μου προχθες πηγα την κορη μου μπαλετο και περνωντας διπλα απο τις νερατζιες μοσχοβολουσαν τα λουλουδακια τους και σε θυμηθηκα..

Μαριαννα μου τι λιστες ειναι αυτες καθε μερα?μπραβο σου,τελικα ειδες ποσα πολλα κανουμε στην διαρκεια της μερας?

Βασιλικη μου γιατι κεφια πεσμενα?για ανεβα η ζωη ειναι μικρη για να μην την χαιρομαστε..σε φιλω..παρεπιπτοντως και εγω εχω καθαρο φουρνο χιχι..

Παρεπιπτόντως, είστε και οι δύο μπαναρισμένες! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Αχ.. νεραντζιές.. και με θυμήθηκες... :P Είναι αυτός, ο απλός και καθημερινός τρόπος, που έχει "δεθεί" η ζωή μας... με απλά και καθημερινά πράγματα.....

εγω πρεπει να κατσω σημερα να φτιαξω λιγο στο μυαλο μου το προγραμμα μας, οχι λογω της αλλαγης της ωρας αλλα λογω της γιαγιας.. Χτες εμαθα απο την γυναικα που την φροντιζει οτι ολη την ημερα κοιταει απο το παραθυρο ποτε θα ρθουμε, και νευριαζει πολυ (που δεν περναει η ωρα? :confused: ), τοσο που αρχιζει και την ποναει η κοιλια της, και δεν τρωει παρα μονο με το ζορι, λιγο. Εμεις παντα πηγαινουμε απογευμα (το νωριτερο 6 η ωρα) εκτος απο την μερα που εχει το ρεπο της και παμε και το πρωι. Δεν μπορω να φανταστω την απογοητευση της αν καποια μερα δεν παμε καθολου (που εχει συμβει ελαχιστες φορες, και συνηθως καποιος λογος θα υπαρχει). Καπως πρεπει να τα βολεψω ωστε να πηγαινουμε μαλλον πιο νωρις μετα το μεσημερακι, ισως με το που θα σχολαει ο μεγαλος? Αλλα θα πρεπει να κοιμηζω νωριτερα την μικρη για μεσημερι. Για να δουμε..

Ναι, Μαριαννούλα μου.. να φτιάξεις όσο γίνεται, ένα πρόγραμμα που να συμπεριλαμβάνει και την γιαγιάκα σας.... ;)

γεια σας βρε κοριτσια! τι κανετε? σκορποχωρι γιναμε!!!:cry: μου λειπει το παρεακι μας κ πιο πολυ η ειρηνη μας!

ειρηνακι ειδα το ποστ σου, ανεβαστηκο κ ξεσηκωτικο οπως παντα!!! να δωσεις παρα πολλα φιλακια στο τιγρακι απο την συμπεθερα της πες της!!! της εχω ταξει την κορη μου στον γιοκα της!!!!:D:D:D

-----(come back soon)------

βασουλα μου γιατι εισαι νταουν??? ανεβα, να σκεφτεσαι θεττικα!!!! εχεις δικιο easy living χωρις ειρηνη ειναι καφες χωρις ζαχαρη!!! (εγω βαζω 3 γεματες κουταλιες!!!:D:D:D)

Εχεις δίκιο βρε Γιωτάκι μου.. ελπίζω να μου περάσει αυτή η φάση και να οργανωθούμε ως συνήθως! :|

Αμέ! Εννοείται θα της τα πω! Αύριο θα την δω!

Υ.Γ. Και γω βάζω πολύ ζάχαρη.. δεν λέω πόση! :mrgreen:

Αληθεια το τιγρακι τι κανει?εχει πολυ καιρο να γραψει..Ειρηνη να της μεταφερεις τα φιλια μας..

Είναι μια χαρά, Αρετούλα μου. Εχει συμβεί κάτι και πλέον δεν μπαίνει συχνά στο parents αλλά τουλάχιστον θα την βλέπω τώρα. ;)

Την Παρασκευη μπαινω για το δευτερο χειρουργειο και ηθελα να γεμισω μπαταριες γιατι μετα με περιμενει κλεισουρα..

:|:-| Η Παναγία μαζί σου!!!!

Καλημερα και καλη βδομαδα. Μαλλον πρεπει να ερθει η μανα να μαζεψει τα παιδια της!!!

χαχαχαχαχα!!!! :tongue::tongue::tongue:

Εμεις ανεβηκαμε Αθηνα για λίγες ημερες και γυρισαμε εχθες.

Βρε Χρυσάκι μου.. και πάλι δεν βρεθήκαμε.... :(

Εμείς καλά,εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου..Σωματικά κάτι έχω...έχω ατονία,ζαλάδες,έντονη κόπωση...Εγκυμοσύνη δεν παίζει σίγουρα οπότε ας ελπίσουμε οτι δεν είναι κατι σοβαρό.

Αγαπάκι.. σε φροντίζεις καθόλου?

Αρετή και γω με το άρωμα από τις νερατζιές, εκτός από τους ευχάριστους-και νοσταλγικούς ενίοτε-συνειρμούς που κάνω όταν χτυπάει τα ρουθούνια μου, ιδίως τα γλυκά απογεύματα αυτής της εποχής-αυτή τη φορά έφερα στο μυαλό μου και την Ειρήνη που το ανέφερε σε προηγούμενο ποστ. Είναι συνυφασμένο αυτό το άρωμα με τον ερχομό της άνοιξης (με πιάνει κ μια γλυκιά μελαγχολία, τόση ομορφιά (της φύσης εννοώ) δεν την αντέχω (είπαμε βλέπω μόνο ουρανό, ακούω τιτιβίσματα και οσφραίνομαι ευωδία νεραντζούλας...)-αχ με έπιασε το ποιητικό μου, επαναφορά τώρα!!!:tongue:)

Οι δεμένες ζωές, που έλεγα πριν... ;)

Επίσης να πω ότι χθες πήγαμε στην κουμπάρα μου και μου έκανε ένα υπέροχο μανικιούρ στα χέρια καθώς επίσης ότι και το Σάββατο κουρεύτηκα επιτέλους ύστερα από 3 ολόκληρους μήνες!

Μπράβο! Τέτοια ν' ακούω!!!!

Καλησπέρα κορίτσια, ελπίζω να είσαστε όλες καλά:)

Εχω κάμποσες μέρες να μπω γιατί από δουλειές κάνω ελάχιστα.

Εχουμε ακόμα απίστευτη γύρη και υπάρχει κάτι σε κίτρινο παντού.

Καλαμάρι, το σαβ/κύριακο ήμασταν Θεσσαλονίκη για δουλειά.

Είχα την ελπίδα πως εγώ θα τελείωνα νωρίς και έκανα όρεξη πως θα ψώνιζα και κάτι, Καλαμαριά μεριά.

Πήρα πληροφορίες από το Σοφάκι για το μαγαζί της φίλης σου, δυστυχώς όμως τελείωσα αργά και δεν προλάβαινα (είμαι αυτή που πήρε τηλέφωνο τρεις παρά και ρώτησε τι ώρα κλείνουνε :tongue: ).

Πρόλαβα και πήρα ένα φορεματάκι και μια φούστα από το κέντρο.

Φιλιά πολλά σε όλες!:)

Αχ, πότε θα σε δω?????? :(

777885dugw57gt25.gif

Καλησπέρα στην παρέα! Μετά από μέρες απίστευτης βαρεμάρας σε όλα τα επίπεδα, μαζί με τον καιρό έφτιαξαν και τα κέφια μου παρά το γεγονός ότι σήμερα ήταν η 2η συνεχόμενη μέρα που ξύπνησα με πονοκέφαλο...

Χθες το απόγευμα βαρέθηκα να βαριέμαι ( :-P ) και ξεκίνησα κάποιες τακτοποιήσεις. Έπιασα το 3ο δωμάτιο που κάπου στο μεταξύ μετατράπηκε σε βρωμο-ρουμ για 1η φορά στην καριέρα μου ως νοικοκυρά. Στο δωμάτιο έχω την βρεφική κούνια της μικρής (don't ask...) μέσα στην οποία υπήρχαν μαξιλάρια, παπλώματα, χοντρες κουβέρτες, ρούχα για καθαριστήριο, ρούχα που δεν της κάνουν πια, καλώδια, βιντεοκάμερα, χαρτιά εκτύπωσης, πτυχία σε κορνίζες, έγγραφα και δεν συμμαζεύεται...

Μαξιλάρια, πάπλωμα και κουβέρτες μπήκαν στη θέση τους. Οι κουβέρτες προσωρινά καθώς θέλουν πλυντήριο αλλά δεν πρόκειται να προλάβω αυτές τις μέρες.

Τα ρούχα που δεν κάνουν πια στη μικρή, πήγαν σε θήκη αποθήκευσης στο υπόγειο, τα ρούχα για καθαριστήριο σε τσαντούλα στη ντουλάπα μου, τα έγγραφα, τα καλώδια και ότι άλλο τρελό υπήρχε τακτοποιήθηκε στο γραφείο και σε ένα καλάθι που έχω.

Στην κούνια είχα στρωμένη μια όμορφη πλεκτή κουβερτούλα την οποία έβαλα να πλυθεί και μοσχομύρισε.

Τακτοποίησα σιδερωμένα ρούχα και σιδέρωσα λίγα ασιδέρωτα που είχαν ξεμείνει.

Μάζεψα κάτι μανταλάκια που είχα πάνω στο γραφείο και τα έβαλα στο καλαθάκι στο μπαλκόνι μαζί με τα άλλα.

Έπειτα, πήγαμε με τη μικρή στο δωμάτιό της και τακτοποιήσαμε το κουτί των αναμνήσεών της όπως λέω, γιατί στην προσπάθειά της να τα βλέπει που και που τα είχε κάνει άνω κάτω. Μέσα στο κουτί είχα ακόμα τη μεγάλη πετσέτα απ τη βάπτισή της και αποφάσισα πως κακώς είναι εκεί μέσα και δεν χρησιμοποιείται. Την έβαλα λοιπόν να πλυθεί και τώρα είναι έτοιμη να μπει στο συρτάρι!

Σήμερα, αφού πρώτα πήρα παυσίπονο, ξεκίνησα τις δουλειές μου.

-Έβαλα ένα πλυντήριο σκούρα κι αργότερα στεγνωτήριο.

-Άπλωσα λίγα ρουχάκια που δεν έμπαιναν στεγνωτήριο

-Αέρισα τα δωμάτια

-Τακτοποίησα τα χθεσινά σιδερωμένα

-Έστρωσα τα κρεβάτια

-Έστρωσα ριχτάρια

-Μάζεψα παιχνίδια απ το σαλόνι

-Ξεσκόνισα παντού

-Πέρασα με πανάκι τον κάτω όροφο

-Καθάρισα το τζάκι και το τζάμι του πολύ καλά

-Μάζεψα τα σκουπίδια και τα πέταξα

-Τίναξα πατάκια και τα άφησα να αεριστούν

-Καθάρισα τα μπάνια

-Σκούπισα όλο το σπίτι΄

-Σκούπισα το στρώμα της κούνιας για να ξαναστρώσω την κουβερτούλα

-Σφουγγάρισα

-Σκούπισα αυλή και εξωτερικές σκάλες

-Έστρωσα τα πατάκια

-Καθάρισα το μπαλκόνι της κουζίνας

-Έπλυνα ένα βάζο και ένα μεγάλο μπωλ στο χέρι

-Έβαλα αρακά να βράζει

-Άδειασα το πλυντήριο πιάτων και έβαλα μέσα τα λερωμένα.

-Φάγαμε και μάζεψα το τραπέζι, καθάρισα πάγκο και νεροχύτη

Τώρα θα μαζέψω τα απλωμένα, θα τα σιδερώσω και θα τα τακτοποιήσω μαζί με τα στεγνωμένα στις θέσεις τους.

Έπειτα περιμένω την κομμώτρια να μας συνεφέρει μάνα και κόρη γιατί ειδικά εγώ είμαι σαν την κουέλα ντεβίλ (χωρίς τα σκυλιά )

Σας χαιρετώ και σας εύχομαι καλό απόγευμα!

YqE6p2.png

IqItp3.png

Διαφημίσεις

μυρτουλα αμαν βρε γειτονισσα!!!! ημουν εκει 12παρά με 2παρά...... μονη φυσικα!!!!

εκανα τρελλά ψωνια!

για 8παιδια --4ανηψια,2βαπτιστ&2νονάς--- συνολα!! απο ματου-σαμ κ μαρασιλ!!

κ παρασυρθηκα κ πηρα κ για τα δικα μου ........

θα πιναμε καφε ρεεεεεεεεεεεε..........αντε ρεεε............ :cry:

και γω τις ίδιες ωρες ήμουν.....με παιδιά και μαμά εγω...κρίμα....στα ίδια μαγαζιά γύρναγα και γω λογικά κάπου θα "σκοντάψαμε' αλλά δεν αναγνωρίσαμε η μια την άλλη...τεσπα, την άλλη φορά...εγω πάντως δεν βρήκα τίποτα ρε παιδί μου απ αυτά που ήθελα σε καλή τιμή:rolleyes:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

να σας πω κ το αλλο..... πηρα 5 κιλα, δεν ειχα μπαταρια στην ζυγαρια κ δεν ζυγιζομουνα κ ξεφυγα τελειως...εχω ξεκινησει να μαζευομαι, οχι διαιτα αλλα σταματαω να τρωω σαν βοδι! κ ιδιως το βραδυ!!! ηδη εχω χασει μισο κιλο, παλι καλα!

Δεν σε "φοβάμαι" εσένα, είσαι μαμούνι! Θα τα χάσεις! ;)

Εχεχε....καλέ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ δεν έχουν εποχή!!!Ένα θα σας πω...γύρισα σήμερα απο την δουλειά και ο μικρός ήταν στο αρμόνιο,είχε τα τρίγωνα κάλαντα και τραγουδούσε στο μικρόφωνο:tongue::tongue:Ειρήνη πότε να στον στείλω είπαμε;;;;;;

Οποτε!!! Οποτε θέλεις!!!!!!!!!! Τον περιμένω να.. στολίσουμε! :twisted::twisted:

my billy εγω εχω 12 χρονι ατους καναπεδες μου κ απο οταν εκανα το πρωτο μου παιδι πλενω τα παντα στους 30 στα ευαισθητα κ δεν εχουν παθει το παραμικρο.Εμενα βγαινουμ ολα . Στα παλινα κ κατω απο τα ποδια εχει διπλο υφασμα , κ βγαζω το πανω που ειναι κουμπωμενο .Το μονο που προσεχω ειναι πως πλενω τα μαξιλαρια με κλειστα φερμουαρ.Ειναι λιγο ζορι να ξαναμπυν τα μαξιλαρια αλλα βαλε το συζυγο να το κανει.

Αχ... και γω το χω αυτό το θέμα βρε κορίτσια μου {που ανεξάρτητα που πρέπει ν' αλλάξουμε καναπέδες κάποια στιγμή}... φοβάμαι να τα πλύνω!

η μαμα δυσκολα γιωτακι ολοι μας δυσκολα πολυ........:(

Η μανούλα σου...... :cry::cry:

ξεχασα να σας πω οτι ξανα ξεκινησα το βαψιμο το πρωι, οχι πολλα πραγματα, ρουζ κ μασκαρα κ νιωθω πολυ ωραια.

Εύγε, Γιωτάκι μου!!

Άρχισα όμως ένα ξεκαθάρισμα σε παιχνίδια, έχω βάλει στην άκρη μια μεσαία τσάντα του JUMBO και κάποια φύλαξα για το αγοράκι στην Γεωργία.

Έβαλα στην άκρη τουλάχιστον 10 μανό που είχα ξεχάσει πως έχω, ολοκαίνουργια (ήταν καταχωνιασμένα σε ένα κουτί) και αποφάσισα να τα χαρίσω στην αδερφή μου και στην 16χρονη κόρη της κοπέλας από την Γεωργία. Επίσης έκανα ξανά ξεδιάλεγμα στα καλλυντικά μου και κράτησα μόνο αυτά που χρησιμοποιώ και όχι όλα τα άλλα που απλά τα αγοράζω για να τα έχω...... Και αυτά πάνε στην αδερφή μου και στο άλλο κοριτσάκι....

Αν ξέρατε κάθε πότε βάφομαι (10 φορές τον χρόνο) και κάθε πότε βάφω τα νύχια μου (5 φορές τον χρόνο) θα γελάγατε με τα καλλυντικά που είχα.....:lol:

Less is more λοιπόν και ευχαριστώ πολύ την μάνα μας!!!

Πέταξα σήμερα το πρωί στην ανακύκλωση, άλλη μια μεσαία τσάντα του JUMBO με χαρτιά της δουλειάς που τα ξεδιαλέγω !!!!! Πόσο άχρηστα πράγματα είχα δεν λέγεται.....χαρτομάνι που το πήγαινα από δωμάτιο σε δωμάτιο ανάλογα που επέλεγα να δουλέψω στο σπίτι.

Καθάρισα καλά όλα τα παιδικά παπούτσια για να δει η αδερφή μου ποια θέλει για την ανηψιά μου και τα άλλα θα τα χαρίσω.

Πόσα μπράβο να σου πω, Αφροδιτούλα μου? Πόσα?

Και για τα υπέροχα ξεκαθαρίσματα και που σκέφτηκες να τα δώσεις αλλού! ΕΥΓΕ!

Υ.Γ. Πρέπει να κανονίσουμε και συνάντηση το άλλο σ/κ αν μπορέσεις και συ, να σου δώσω μία τσαντούλα!

777885dugw57gt25.gif

Πόσα μπράβο να σου πω, Αφροδιτούλα μου? Πόσα?

Και για τα υπέροχα ξεκαθαρίσματα και που σκέφτηκες να τα δώσεις αλλού! ΕΥΓΕ!

Υ.Γ. Πρέπει να κανονίσουμε και συνάντηση το άλλο σ/κ αν μπορέσεις και συ, να σου δώσω μία τσαντούλα!

Ευχαριστώ Ειρήνη!!!

Θέλω λίγο σπρώξιμο ακόμη για να αρχίσω να δίνω τα δικά μου ρούχα....έχω ένα θεματάκι εκεί ακόμη!!!!!

Μπορώ το άλλο Σ/Κ να συναντηθουμε και θα το συνδυάσω και με άλλες δουλειές.

Θα μιλήσουμε στο τέλος της εβδομάδας και πάλι χίλια ευχαριστώ!!!! και εύχομαι να σου δίνει ο Θεός πίσω διπλά και τριπλά!

Σας φιλώ όλες!!! μου λείψατε...;)

Πάμε πάλι λοιπόν...

Αναφορικά με το απογευματινό, εκτός από τις πολύ ωραίες προτάσεις που "ειπώθηκαν", είχε δώσει το Καλαμαράκι μια "τοσοδούλα" λιστάρα:mrgreen: με προτάσεις για δεκατιανό/απογευματινό και όχι μόνο. Αν μπορεί να την ξαναβάλει...

Επίσης, Καλαμαράκι, πού μπορώ να βρω αλεύρι ζέας; Έχει στα ΣΜ;

Γεια σου όλυμπε χε χε {εγώ μάλλον δεν θα προλάβω πάλι σήμερα....έχουμε ενόργανη μετά μαγείρεμα κ μπάνιο ....γκρρρρ αύριο κ βλέπουμε ήμουν πολύ αισιόδοξη το πρωί}

Λεπόν για να μην γεμίζω με τεράστιο ποστ το θέμα, όποιος θέλει του το στέλνω με μειλ την τοσοδούλα λίστα με ιδέες για δεκατιανό/απογευματινό

Αλεύρι ζέας μέχρι στιγμής προσωπικά στα μεγάλα σουπερ δεν έχω δει, έκανα μια μικρή έρευνα για Αθήνα κ βρήκα αυτά τα δυο για τσέκαρε τα

http://www.karolina.gr/index.php?option=com_contact&view=contact&id=1&Itemid=11

http://www.dentrolivano.gr/e-shop/%CE%91%CE%9B%CE%95%CE%A5%CE%A1%CE%91/33

Έλα Αφροδίτη να γίνουμε οροσειρά αχααχαχα

Ρενάτα δεν μου είπε τίποτα εκεί ήμουν το μεσημέρι έπινα το καφεδάκι μου κ αλλάζαμε ρούχα στις κούκλες αλλά κρίμα που δεν τα κατάφερες, την επόμενη φορά!

Εγώ σχόλασα πήγα στην κουμπάρα μου για καφεδάκι, μετά πήγα πήρα τη μικρή γυρίσαμε, έφαγα, καθάρισα κατσαρόλια κ κουζίνα. Πέρασα ένα χέρι το μπάνιο. Ήρθαν οι γονείς μου για καφεδάκι να δουν τη μικρή γιατί έλειπαν μέρες. Έβγαλα κιμά να κάνω μπιφτέκια για αύριο κ τώρα ετοιμάζεται η μικρή κ φεύγουμε για ενόργανη

Καλό απόγευμα κ καλή συνέχεια σε όλες ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...