Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα!

τα χτεσινα μου:

1. εφτιαξα καφε και αραξα λιγακι με τον συζυγο
  2. εφτιαξα τοστακια για ολους και φαγαμε
  3. εκατσα λιγο pc και θηλασα
  4. εντυσα τα παιδια, αλλαξαμε πανα
  5. ντυθηκα και γω
  6. ανοιξα να αερισω
  7. εστρωσα κρεβατια
  8. μαζεψα απλυτα και ασχετα
  9. τιναξα και εστρωσα τους καναπεδες
  10. μαζεψα λιγα παιχνιδια
  11. εβαλα σκουπα παντου
  12. ηρθαν δυο κοπελες με τα παιδακια τους και ψιλοπαιξανε οσο εμεις τα λεγαμε :cool:
  13. κοιμησα τη μικρη μου
  14. ζυμωσα και εκατσα ξανα pc μεχρι να φουσκωσει το ζυμαρι
  15. εφτιαξα πιτουλες με το μισο και τις τηγανισα
  16. εβαλα το υπολοιπο στον φουρνο για ψωμακι
  17. φαγαμε ολοι
  18. βγηκα να παρω 2 πραγματακια
  19. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  20. γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  21. εδωσα στα παιδια και τον συζυγο να φανε
  22. επλυνα πιατα
  23. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  24. μαζεψαμε ολα τα παιχνιδια
  25. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  26. εφτιαξα ποπ κορν και ζεστανα πιτουλες

και καθισαμε να δουμε μενταλιστ, 2 επεισοδια παρακαλω-το ριξαμε εξω! :tongue: χι χι χι!

εγω πρεπει να κατσω σημερα να φτιαξω λιγο στο μυαλο μου το προγραμμα μας, οχι λογω της αλλαγης της ωρας αλλα λογω της γιαγιας.. :? Χτες εμαθα απο την γυναικα που την φροντιζει οτι ολη την ημερα κοιταει απο το παραθυρο ποτε θα ρθουμε, και νευριαζει πολυ (που δεν περναει η ωρα? :confused: ), τοσο που αρχιζει και την ποναει η κοιλια της, και δεν τρωει παρα μονο με το ζορι, λιγο. :? Εμεις παντα πηγαινουμε απογευμα (το νωριτερο 6 η ωρα) εκτος απο την μερα που εχει το ρεπο της και παμε και το πρωι. Δεν μπορω να φανταστω την απογοητευση της αν καποια μερα δεν παμε καθολου (που εχει συμβει ελαχιστες φορες, και συνηθως καποιος λογος θα υπαρχει). Καπως πρεπει να τα βολεψω ωστε να πηγαινουμε μαλλον πιο νωρις μετα το μεσημερακι, ισως με το που θα σχολαει ο μεγαλος? Αλλα θα πρεπει να κοιμηζω νωριτερα την μικρη για μεσημερι. Για να δουμε.. :?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας βρε κοριτσια! τι κανετε? σκορποχωρι γιναμε!!!:cry: μου λειπει το παρεακι μας κ πιο πολυ η ειρηνη μας!

ειρηνακι ειδα το ποστ σου, ανεβαστηκο κ ξεσηκωτικο οπως παντα!!! να δωσεις παρα πολλα φιλακια στο τιγρακι απο την συμπεθερα της πες της!!! της εχω ταξει την κορη μου στον γιοκα της!!!!:D:D:D

-----(come back soon)------

μαριαννα μου μονο δικη σου "υποχρεωση" ειναι να πηγαινεις στην γιαγια? το υποχρεωση το εβαλα μεσα σε εισαγωγικα, φανταζομαι θες κ το κανεις, αλλα δεν υπαρχει καποιος αλλος να της κανει παρεα τις ωρες που δεν μπορεις εσυ, η αν μια μερα γινει κατι κ δεν πας?

βασουλα μου γιατι εισαι νταουν??? ανεβα, να σκεφτεσαι θεττικα!!!! εχεις δικιο easy living χωρις ειρηνη ειναι καφες χωρις ζαχαρη!!! (εγω βαζω 3 γεματες κουταλιες!!!:D:D:D)

τα δικα μου χτεσινα: (σημερα δεν εκανα τιποτα παρα μονο κρεβατια-μαγειρεμα κ την φροντιδα της μικρης)

1. σηκωθηκαμε αργα (στις 10, ζω μεγαλες στιγμες με την αλλαγη του προγραμματος) την ετοιμασα κ της εδωσα το γαλα της
  2. πηραμε τις ξαδελφες τηλ κ κατεβηκαν σε μενα, κατσαν στο σαλονι μεχρι να καθαρισω το δωματιο της μικρης
  3. στο παιδικο: αλλαξα σεντονια, εβγαλα το παπλωμα να αεριστει, ξεσκονισα, συμμαζεψα κ εβαλα σκουπα
  4. μετεφερα τα παιδια κ τα παιχνιδια απο το σαλονι στο παιδικο
  5. στην κρεβατοκαμαρα: αλλαξα σεντονια, εβγαλα το παπλωμα να αεριστει, ξεσκονισα, συμμαζεψα κ εβαλα σκουπα
  6. στην κουζινα: μαζεψα νεροχυτη, εβαλα της μικρης μακαρονια με κιμα να γινονται, καθαρισα παγκους κ εστιες, ξεσκονισα το πασο
  7. εφτιαξα στα παιδια κολατισο κ τα φωναξα να φανε
  8. αφου φαγαν μαζεψα τα πιατα κτλ
  9. στο σαλονι: συμμαζεψα, εστρωσα ριχταρια, ξεσκονισα πολυ καλα
  10. εβαλα σκουπα στο υπολοιπο σπιτι
  11. περασα μια το μπανιο κ αλλαξα πετσετες
  12. εκανα μπανιο την μικρη, αφου φυγαν τα κοριτσια
  13. της εβαλα να φαει κ την εβαλα για υπνο
  14. ετοιμαστηκαμε κ φωναξαμε την πεθερα να ξαπλωσει σε εμας για να προσεχει την μικρη. φυγαμε με τον αντρουλη για λαικη κ καφεδακι (σας ειπα ζω μεγαλες στιγμες!!!)

γυρισαμε φουλ ανανεωμενοι, φαγαμε μαζεψα κ εντομεταξυ ξυπνησε η μικρη, την ετοιμασα, εφαγε κ ξανα βολτα.

το βραδυ αφου την εβαλα για υπνο εφτιαξα πιτσες κ αφου τις φαγαμε, ξεραθηκαμε στον υπνο!

ξεχασα να σας πω οτι κ με τα μαλλια που εκοψα κ εκανα ανταυγειες εχω ανανεωθει τρελλα!!!, θα βρω φωτο απο το κουρεμα κ θα σας βαλω!

σας φιλω κ ευχομαι να επανελουμε στην παρεουλα μας!!!

Γιωτακι μεγεια το κουρεμα και γενικα την αναννεωση..μπραβο που τα καταφερατε και πηγατε για καφεδακι ειχε και καλη μερα χθες..σημερα εχει ψυχρα..

Αληθεια το τιγρακι τι κανει?εχει πολυ καιρο να γραψει..Ειρηνη να της μεταφερεις τα φιλια μας..

Εγω εκανα αρκετες δουλιτσες που δεν εκανα χθες οπως τζαμια παντου και επλυνα καλα το μπανιο και τα πλακακια,εβαλα καθαρες πετσετες,καθαρισα την ηλεκτρικη σκουπα,σκουπισα και σφουγγαρισα μπαλκονια,μαγειρεψα μοσχαρακι κοκκινιστο με πουρε μελιτζανας μαζεψα τα πιατα και τα εβαλα στο πλυντηριο επλυνα τις κατσαρολες,απλωσα ενα πλυντηριο και σιδερωσα αρκετα ρουχαλακια.μου εχει μεινει ενα πλυντηριο ακομα ασιδερωτο αλλα δεν αντεχα να το κανω..τακτοποιησα τα σιδερωμενα και ετοιμαζομαστε να παμε βολτιτσα...

vSYvp3.png

6HIKp3.png

εχεις δικιο easy living χωρις ειρηνη ειναι καφες χωρις ζαχαρη!!! (εγω βαζω 3 γεματες κουταλιες!!!:D:D:D)

εκανα ανταυγειες εχω ανανεωθει τρελλα!!!,

Συμφωνω και στα δυο κι εγω ετσι πινω τον καφε μου αφου ο αντρας μου με κοροιδευει αυτος λεει δεν ειναι καφες ειναι τουλουμπα:mrgreen:

Μεγεια το μαλλακι

Εγω εκανα το Σαββατο οσες δουλιτσες ηταν αρκετες για να μην εκνευριζομαι

(καλα τα νευρα μου χαλια τον τελευταιο καιρο) και ολο το υπολοιπο ΣΚ εκανα βολτες.Περασαμε πολυ ωραια,αφησαμε τα μαθηματα λιγο σε δευτερη μοιρα αλλα δεν πειραζει το ειχα πολυ αναγκη. Την Παρασκευη μπαινω για το δευτερο χειρουργειο και ηθελα να γεμισω μπαταριες γιατι μετα με περιμενει κλεισουρα:(

Μπιλακι κι εγω τα πλενω τα καλυμματα του καναπε εδω και 10 χρονια μην φοβασαι ,πραγματι ομως το να τα ξαναβαλεις ειναι ζορι...

Μαριαννα εισαι πολυ καλος ανθρωπος,με συγκινει καθε φορα ο τροπος που νοιαζεσαι για τη γιαγια και αυτα που της προσφερεις.

Σας φιλω ολες γλυκα.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Καλημερα και καλη βδομαδα. Μαλλον πρεπει να ερθει η μανα να μαζεψει τα παιδια της!!!

Εγω περασα χαλαρο σ/κ, με τις απαραιτητες δουλιτσες, εχτες ειχα αρκετο σιδερο αλλα δεν μ ενοχλει. Επικεντρωθηκα πιο πολυ στο να παιζω με το παλικαρι μου! οποτε δεν εχω να κανω λιστες.

Εχουμε χαθει νομιζω λιγακι ε?

Διαφημίσεις

καλημερα καλες μου φιλες!

καλημερα απο Σερρες!! βγαινει σιγα-σιγα ο ηλιος !!

σας αφησα λιγες μερες κ πραγματικα γινατε σκορποχωρι!!!

:P

εγω πολυ καλα!

το μυαλο μου ειναι ολο στο εξω....

Πηγαμε Σαλονικα κ βγηκαμε Παρασκευη κ Σαββατο με τον συζυγο!

Πολυ ωραια!

και το Σαββατο εκανα τρελλο shopping στο mega outlet που ειχε bazaar μεχρι τις31/3..

Ψωνισα για δωρα Πασχα κ πηρα κ για μενα 2ζευγ.παπουτσια!!

Το ενα λιγο πιο ψηλο σε στυλ μπαλαρινας δερματινο ανατομικο

---για να βγαλω επιτελους τις μποτες στην δουλεια--

απο 60-->30 κ το αλλο αθλητικο ρυμα ! απο 80--->30!

Το σπιτι θελει πολλη δουλεια......

αλλα' θα γινει πριν το Πασχα ουτως ή αλλως!!!

τα χειροτερα ειναι τα μπαλκονια...

κουρτινες δεν κανω τωρα...ειναι καθαρες!

τα χαλια θα τα βγαλω ακριβως μετά τις γιορτες!

καλυμματα θα αλλαξω...θα βαλω τα λιγο πιο γυαλιστερα-δροσερα-καλοκαιρινα τα εχω ετοιμα πλυμενα αλλά θα πρεπει να πλυνω αυτα για να τα μαζεψω!!

πετσετακια Πασχαλινά, ντουλαπια κουζινας ,μπανια κτλ!

μονο πλυντηρια βαζω τωρα τελευταια...

αλλη δουλεια δεν εκανα!

φιλακια σε ολες!

σας διαβαζω καθε μερα κιας μην προλαβαινω να γραψω πολλες φορες!!!

ευχομαι τα καλυτερα !

--Μαριαννα ειχες επετειο ε? να ζησετε παντα αγαπημενοι!! τελειες οι φωτος σου στο φβ!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλησπερα κοριτσια μου!!!!

Τι κανετε????

Χαθηκα,αλλα σας διαβαζα καθημερινα!

Δεν εχω ιδιαιτερα νεα,ολα ειναι καλα!Περασαμε ενα πολυ χαλαρο σκ και ξεκουραστηκαμε!Καθε σκ,παμε απο βολτα σε βολτα,ετσι αυτο μιας και ο αντρας μου ηταν κομματια αποφασισαμε να μην παμε πουθενα,δεν βγηκαμε καθολου εξω και βρε κοριτσια το καταευχαρηστηθηκαμε,παιξαμε πολυ με τον μικρο,και χορτασαμε ο ενας τον αλλον!!!

Το σπιτι ειναι ετσι και ετσι....

Σημερα ξεκιναω γενικο για το Πασχα.Καθε μερα εκτος απο τα καθημερινα θα κανω και μια βαρια δουλεια και ετσι μεχρι το Πασχα θα ειναι ολα καθαρα.Εχω φτιαξει λιστα με τις δουλειες για να ειμαι πιο οργανωμενη.

Βρε κοριτσια μου,που ειναι η παρεουλα μας?????????Αντε μαζευτητε σιγα-σιγα....

Σας φιλω ολες!!!!

παλι εγω !!

ξεχασα να σας πω οτι στην δουλεια μας εχουν λιγο σφιχτα!!

δεν μπορουμε ουτε ενα λογαριασμο να παμε να πληρωσουμε για παραδειγμα...

ολο το ωραριο φουλ!

κ δεν δικαιουμαστε κ 5 μηνες αδεια!!

τεσπα....

παντως την προηγουμενη βδομαδα ξαναπληρωθηκα...

κ μας μπηκε κ το επιδομα τεκνων!

παλια επαιρναν μονο οι ιδ.υπαλληλοι απο οαεδ...

μεγαλη χαρα !!!!

κραταω οσα μπορω για τις καλοκαιρινες διακοπες!'

εχει κολλησει εκει το μυαλο μου!!!

λεμε για Συκια-Σαρτη Χαλκιδικη με ενοικιαζομενο τροχοσπιτο!!!!

λεω να κλεισω νωρις!

το Πασχα δεν το πολυσκεφτομαι γιατι θα δουλευω μεχρι και Κοκκινη Πεμπτη κ δεν θα το πολυκαταλαβω!

Θα τρεχω να ετοιμαζω δωρα για κομπαρες κ πότε να προλαβω να τις δω γιατι εχω κ 2εδω κ αλλη μια στην Σαλονικα που εκει θαπαμε Μ.Σαββατο.

Τελευταια στιγμη μαλλον.....

mybilly εχω πλυνει καλυμματα κ τα εχω χαλασει!!

κ ακριβα των 200ε !! στα ευαισθητα 30 τα ειχα βαλει αλλά το υφασμα το χοντρο που εκανε κ πιο γυαλιστερες-σατεν λωριδες

--σαν ζεμπρας σχεδιο σε καφε με μπρονζέ---

εκεινες ανοιξαν κ εβγαλαν πολλες μικρες θηλιες......

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημερα όμορφες!Τι κάνετε??

Οντως χαθηκαμε ολες..ελπίζω ομως να επανελθουμε.

4U,Κικη,που ειστε?

Εμεις ανεβηκαμε Αθηνα για λίγες ημερες και γυρισαμε εχθες.Ειδα την αδερφουλα μου, πήγα και γυναικολόγο για το ετησιο τσεκ απ ,καναμε βολτες και δουλίτσες και δυστυχψως μας επιασε ιωση και εμενα και τον αντρα μου από το Σαββατο το βραδυ.Εχθες το πρωι φυγαμε ,αν και με πυρετο να προλάβουμε ,μην χειροτερεψουμε.Εγω σημερα ειμαι καλά ,αν ακι νιωθω να εχει περασει τρενο από πάνω μου.Ο αντρας μου εκανε 39,5 τη νυχτα ,ελπίζω σημερα να παει καλύτερα.

Παηγα τον μικρο σχολειο ,γιατι εκανε πολύ κρυο το πρωι,πήγα σουπερ για γαλα και δυο τρια αλλα πραγματα και κρεωπολειο.Επέρστρεψα ,εφτιαξα πρωινο για τους δυο μας και τακτοποιησα -εβαλα για πλύσιμο τα ρουχα που φεραμε πίσω.

Σημερα κανονικα θα ξεκινουσα και εγω γενικη αλλα δεν ειμαστε σε κατασταση.Το κακό ειναι πως θα πιεστω τις επόμενες ημερες,αλλα δεν γινεται και αλλιως.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

καλημέρα!

Δήμητρα ήμουν και γω Mega outlet το Σάββατο!!Κρίμα να μη βρεθούμε....εγω όμως οσο και να έψαξα δεν βρήκα τίποτα αξιόλογο στα παιδικά που ήθελα για δώρο...τεσπα

από διάθεση είμαι πολύ ετσι κ ετσι, εχει προκύψει ενα θέμα που με εχει στεναχωρήσει...βέβαια εγω το προκάλεσα....αχ μερικές φορές μόνες μας δημιουργούμε προβλήματα...τεσπα, να μαστε καλά...

Margio ολα καλά στο χειρουργείο εύχομαι!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

δυστυχψως μας επιασε ιωση και εμενα και τον αντρα μου από το Σαββατο το βραδυ.Εχθες το πρωι φυγαμε ,αν και με πυρετο να προλάβουμε ,μην χειροτερεψουμε.Εγω σημερα ειμαι καλά ,αν ακι νιωθω να εχει περασει τρενο από πάνω μου.Ο αντρας μου εκανε 39,5 τη νυχτα ,ελπίζω σημερα να παει καλύτερα..

πω πω περαστικα σας βρε χρυσα μου!

:arrow:καλημερα δεν ειπα! :-D

σας ευχαριστω πολυ ολες για τα καλα σας λογια! :-D

τωρα, οσον αφορα τη γιαγια τι να σας πω, λυπαμαι που ενω εκεινη ειναι ενας ανθρωπος που παντα τα εδινε ΟΛΑ για τους αλλους (ακομα και σε οσους δεν ειναι συγγενεις), τωρα κανεις δεν της τα "γυριζει πισω".. Εαν ενας αλλος απο εμας βρισκοταν στη θεση που ειναι τωρα, η γιαγια θα ηταν συνεχεια εκει, το γεγονος οτι παω καθε μερα για μια ωριτσα τουλαχιστον ειναι το λιγοτερο που μπορω να κανω, και το οτι πηγαινω μαζι με τα παιδια ειναι το καλυτερο δωρο γιαυτην, αμα παω μονη μου θα μου πει "καλε γιατι δεν τα φερες?" :lol:

τελος παντων, να μη σας ζαλιζω αλλο

:arrow:σημερα την ωρα που γυρνουσα απο το σχολειο σκεφτομουν "τι καλα κι ωραια που ειναι την ανοιξη, μαλλον ειναι τελικα η αγαπημενη μου εποχη!" Για να μπω μετα απο λιγο στο σπιτι και να το παρω πισω, μιας και βρηκα πισω απο τον καναπε μια χοντρη χοντρη σαρανταποδαρουσα απ' αυτες τις γρηγορες μαλιστα, την οποια δεν προλαβα να σκοτωσω :evil::evil::evil: Αμεσως ανοιξα παραθυρα, εβγαλα την μικρη στην αυλη να παιζει, ζωστηκα τα αεροζολ μου και ψεκασα γυρω γυρω ολο το σπιτι και την αυλη, τραβηξα καναπεδες, κρεβατια τα παντα! Δεν την βρηκα βεβαια, αλλα ευχομαι να μην επεζησε! Ουφ αμαν! Αρχισαμε κιολας, τοσο νωρις! Ευτυχως που δεν ηταν κατσαριδα βεβαια!

Σε λιγο που θα τελειωσει το πρωτο μου πλυντηριο θα βαλω και τα σεντονια απο τους καναπεδες (το χρειαζοντουσαν ετσι κι αλλιως) γιατι παιζει να ανεβηκε.. μπρρρ..! :shock:

:arrow:λοιπον, τα χθεσινα μου:

1. ξυπνησα και θηλασα
  2. εφτιαξα καφεδες για μενα και τον συζυγο
  3. εφτιαξα γαλα του μεγαλου
  4. εφτιαξα τοστακια για ολους και φαγαμε
  5. εντυσα τα παιδια, αλλαξα πανα
  6. ντυθηκα και εκατσα λιγο pc
  7. ανοιξα να αερισω
  8. εστρωσα κρεβατια
  9. μαζεψα πυτζαμες/απλυτα/ασχετα
  10. μαζεψα τα στεγνα ρουχα απο την απλωστρα
  11. πηγα να παρω 2 πραγματακια απ το μαγαζι
  12. εβαλα ενα πλυντηριο να πλενει
  13. καθαρισα πατατες και τις τηγανισα
  14. τηγανισα και αυγουλακια
  15. καθισαμε να φαμε
  16. καθαρισα το τραπεζι και το ξαναεστρωσα
  17. εβγαλα τα ρουχα απο το πλυντηριο
  18. ετοιμασα ενα πλυντηριο με απλυτα για σημερα
  19. απλωσα τα ρουχα εξω
  20. καθαρισα την τοστιερα
  21. καθαρισα τον παγκο της κουζινας
  22. επλυνα λιγα πιατακια
  23. καθαρισα ολο το μπανιο
  24. εριξα χλωρινη σε τουαλετα και πιγκαλ και τα αφησα
  25. εβγαλα ολα τα σκουπιδια απο τους καδους
  26. εβαλα νεες σακουλες
  27. πεταξα εξω τα σκουπιδια
  28. ετριψα λεκανη και πιγκαλ, τραβηξα καζανακι
  29. διπλωσα και τακτοποιησα στις ντουλαπες πλυμενα ρουχα
  30. εντωμεταξυ ειχανε ερθει παιδακια και παιζανε ολα μαζι, μολις εφυγαν ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  31. γυρισαμε και τακτοποιησα μπουφαν-σκουφια-παπουτσια
  32. εβαλα για ολους να φαμε
  33. εφτιαξα εναν καφε στον συζυγο
  34. εβαλα ρεβυθια στο νερο να φουσκωσουν
  35. μαγειρεψα αρακα λαδερο για σημερα (!!!) :D
  36. ταϊσα τις γατες
  37. επλυνα λιγα πιατακια ακομα
  38. ετοιμασα και γαλατα στα παιδια γιατι θελανε
  39. καθαρισα ξανα το τραπεζι
  40. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  41. μαζεψαμε ολα τα παιχνιδια
  42. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  43. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα

και μετα αραξαμε με τον συζυγο βλεποντας μενταλιστ (κλασικα), και τρωγοντας βλακειουλες (επισης κλασικα) :rolleyes:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλημέρα κορίτσια!

Καλή εβδομάδα να έχουμε!!!

Άντε να μαζευόμαστε!!!

Εμείς καλά,εγώ δεν είμαι και στα καλύτερά μου..Σωματικά κάτι έχω...έχω ατονία,ζαλάδες,έντονη κόπωση...Εγκυμοσύνη δεν παίζει σίγουρα οπότε ας ελπίσουμε οτι δεν είναι κατι σοβαρό.

Δήμητρα σου στέλνω πμ!

Μαριαννάκι...τι παιδί είσαι εσύ!

Το σπίτι το έχω έτσι και έτσι...οι προγραμμάτισμένες μου δουλειές δεν μου βγήκαν λόγω κούρασης αλλα ελπίζω να τα βάλω πάλι σε τάξη.

Καλημέραααααα!!

Πω πω βλέπω όλες εξαφανισμένες, ελπίζω να είστε όλες καλά :D

Εγώ επιτέλους τελείωσα με τα δυο προτζεκτ που είχα για το σχολείο, τελειώσαμε τους πίνακες έστησα την έκθεση μας την Πέμπτη κ επιτέλους ανάσανα. Πήγαινα 8-2 καθημερινά εκτός ωραρίου για να προλάβουμε να δουλέψουμε άνετα κ να παραδόσουμε κ να στήσουμε. Συν τα εξτραδάκια για δυο παραστάσεις θεατρικές μπρρρρρρ

Τέλος καλά όλα καλά!! :D

Τα νέα μας καλά, ησυχία , βόλτες βόλτες χε χε καφεδάκια κ δραστηριότητες φτου φτου να μη μας ματιάσουν

έκανα κ ψωνάκια για μένα κ ανανεώθηκα πήρα και δυο αρώματα την hypnotic poison & την Ricci ricci τρέλα μου άρεσαν πάααρα πολύ!!!:mrgreen::mrgreen:

Οι δουλειές οκ....συντηρούσα ότι μπορούσα, έκανα καθαριότητα το Σάββατο κ σήμερα έχω.....τρελό σίδερο...μιλάμε βουνοοοοοοο

τα φιλιά μου

Καλημέρα σας!

Αρετή και γω με το άρωμα από τις νερατζιές, εκτός από τους ευχάριστους-και νοσταλγικούς ενίοτε-συνειρμούς που κάνω όταν χτυπάει τα ρουθούνια μου, ιδίως τα γλυκά απογεύματα αυτής της εποχής-αυτή τη φορά έφερα στο μυαλό μου και την Ειρήνη που το ανέφερε σε προηγούμενο ποστ. Είναι συνυφασμένο αυτό το άρωμα με τον ερχομό της άνοιξης (με πιάνει κ μια γλυκιά μελαγχολία, τόση ομορφιά (της φύσης εννοώ) δεν την αντέχω (είπαμε βλέπω μόνο ουρανό, ακούω τιτιβίσματα και οσφραίνομαι ευωδία νεραντζούλας...)-αχ με έπιασε το ποιητικό μου, επαναφορά τώρα!!!:tongue:)

Αχ, θέλω να μοιραστώ μαζί και κάτι ακόμη μαζί σας.

Σήμερα πήγα το μικρό παιδί μου στο σταθμό και ο σύζυγος το μεγάλο.Είχαμε την "τύχη" να αργήσουμε και έτσι φτάσαμε μόλις είχαν καθίσει τα μικράκια όλα στα τραπεζάκια που βγάζουν εκείνη την ώρα για το πρόγευμα. Άφησε το μικρό μου την τσαντούλα του και έτρεξε γρήγορα-γρήγορα να καθίσει μαζί με τα άλλα. και ακουγόταν αυτός ο υπέροχος βόμβος από τις γλυκές παιδικές φωνούλες...Αχ, δεν έχω ακούσει πιο ωραίο τιτίβισμα...Πόσο θα ήθελα να ήμουν μια μικρή ίνα ξύλου στο τραπεζάκι να παρατηρώ το δικό μου και όλα τα υπόλοιπα να αλληλεπιδρούν, να τραγουδούν, να παίζουν, να μεγαλώνουν...

Αχχχ, είχα γράψει κ ένα κατεβατό, μόνο αυτό σώθηκε, θα βρω κουράγιο αργότερα να τα ξαναγράψω...

Πάμε πάλι λοιπόν...

Γιοτού, σε "ακούω" πολύ "σίγουρη" σε σχέση με τους ρυθμούς σας. Έχετε ισορροπήσει απόλυτα νομίζω και έχω την αίσθηση ότι ήρθε η ώρα εχμ....για το δεύτερο?!?!;)

Αναφορικά με το απογευματινό, εκτός από τις πολύ ωραίες προτάσεις που "ειπώθηκαν", είχε δώσει το Καλαμαράκι μια "τοσοδούλα" λιστάρα:mrgreen: με προτάσεις για δεκατιανό/απογευματινό και όχι μόνο. Αν μπορεί να την ξαναβάλει...

Επίσης, Καλαμαράκι, πού μπορώ να βρω αλεύρι ζέας; Έχει στα ΣΜ;

Μαριάννα, ρισπέκτ για τη στάση σου απέναντι στους ηλικιωμένους συγγενείς σου.

Γιοριμίχι μεγειά τα ψώνια! Καλοφόρετα!

Εμείς αφού βολτάραμε όλο το ΣΚ (των οικιακών επιλήφθηκε το συμπαθές πουλερικό με το κόκκινο λειρί-κοκορίκοοοο, ομορφέεε μου πιτσιρίιικο...:tongue:),χθες βράδυ και αφού βάλαμε τα παιδιά για ύπνο καθάρισα το μπάνιο (πάντα "γενική καθαριότητα" κάνω στο μπάνιο μου), τακτοποίησα κάποια μικροπράγματα, άπλωσα 2 πλυντήρια και έβαλα ένα τρίτο, έπλυνα κάποια ευαίσθητα στο χέρι:mad:έπλυνα εμένα και ξάπλωσα κατά τις δύο.

Σήμερα στις έξι και μισή εγερτήριο (μη με ξυπνάαας απ' τις έξιιιιι, πριν ακόμα η μέρα να φέξειειειειει...ξυπνητήρι τρελό σε μισώ σε μισώ σαε μισώωωωωωωω), μάζεψα τα κομμάτια μου, ντύθηκα, βάφτηκα, τη συνέχεια την είπα παραπάνω.

Κ κάτι που κάνω για το easy living-μάλλον...easy existing λίγων ευρώ:

Σε ό,τι αφορά καθαριστικά γενικής χρήσης, αφιερώνω λίγο χρόνο παραπάνω να διαβάσω τα συστατικά ενός προϊόντος ιδιωτικής ετικέτας, σε σχέση με ένα "επώνυμο". Εάν είναι τα ίδια, εννοείται παίρνω το πρώτο-έχω γλιτώσει μέχρι κ 4 ευρώ.

Τώρα πολύς κόσμος το έκανε και προ κρίσης, εγώ όχι. Πλέον ναι. Επίσης εννοείται ότι χαρτί κουζίνας και χαρτοπετσέτες αγοράζω επίσης ιδιωτικής ετικέτας-συνήθως αυτής του ΣΜ από το οποίο ψωνίζω.

(Ερώτηση-και χωρίς να θέλω να καταχραστώ τo χώρο του τόσο αγαπημένου easy living, τρόποι εξοικονόμησης χρημάτων στα πλάισια των καθημερινών συνηθείων/αναγκών μας, άπτονται της θεματολογίας του; Αν ναι, θα θέλατε να προτείνετε κάποιους;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...