Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Katiamaxiking είπε:

Εγώ! Έχω κάνει βραχυ 3 φορές. Ειδικά την πρώτη πήραμε 5 και τα 4 ήταν ανώριμα. Πάντα η διέγερση κρατάει παραπάνω και αργούν να μεγαλώσουν. Τη τελευταία φορά έκανα μακρύ και πήραμε μόνο 2. 
      τώρα θα κάνω το πρωτόκολλο με την Elonva αν την γνωρίζεις. Κάτι παίζει με τον δικό μου οργανισμό και τα ωάρια αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμη. Όλες οι εξετάσεις μου είναι εντός φυσιολογικών τιμών και ο υπέρηχος δείχνει αρκετά ωάρια και ενεργές ωοθήκες. 

Καλημέρα!είμαι εν αναμονή περιόδου για να ξεκινήσω διέγερση με Elonva. Έχει καμία εμπειρία; Πόσες ημέρες μετά περίπου γίνεται η ωοληψια; 14 ημέρες; 

Καλημέρα! Κι εγώ δεν κατάλαβα ποτέ τι ακριβώς συμβαίνει με την ωρίμανση, καθώς στους δύο φυσικούς που δοκίμασα ανέβαινε η lh χωρίς ωστόσο να έχουν ωριμάσει τα ωάρια, σαν να μην ήταν σωστή η εντολή πώς να το πω, με αποτέλεσμα zero. Για αυτό και ο γιατρός μου επέμενε σε διέγερση καθώς εκεί ελέγχεται η lh.

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας!!!

Γιώτα μου, με αυτό το πρόγραμμα, τι ώρα σου κοιμάται το βράδυ και τι ώρα ξυπνάει το πρωί?

τις πρωτες μερες ξυπναγε 9,30, σημερα 10,30:shock:, το βραδυ την βαζω την ιδια ωρα 10,30, κουραζεται πιο πολυ μες την ημερα κ κοιμαται 1 ωρα λιγοτερο το μεσημερι απο οτι οταν κοιμοταν το πρωι, οποτε ξερενεται!

αφου ξυπνησε στις 10,30 δεν εχουμε ανεβει ακομα επανω τωρα σε λιγο θα παμε.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ερωτηση για τις μαμαδες με παιδακια γυρω στα 2,5 χρ. τωρα η κορη μου ξυπναει 4,30 στις 1 εχει φαει φαγητο κ τις 7 τρωει φρουτα η φρουτοκρεμα ενδιαμεσα τι να της δινω? μερα παρα μερα της δινω το αυγο στις 4,30, τις αλλες μερες τοστακι η τυροπιτα η κεικ. καμια αλλη ιδεα?

Μπορείς να της δίνεις τα φρούτα στις 16:30 που ξυπνάει και στις 19:00 να της δίνεις πάλι το μεσημεριανό της. Εγώ, έτσι το κάνω όταν τον βλέπω ότι μου πεινάει πολύ νωρίς για απόγευμα. Φαντάσου ότι ξυπνάει το αργότερο στις 8:00, πίνει γάλα, στις 10:00 περίπου τρώει ένα φρούτο (κάποιες φορές και δύο), στις 12:30 μεσημεριανό και κοιμάται. Ξυπνάει κατά τις 15:00, αλλά δεν τρώει αμέσως. Τις μέρες που τρώει αυγό, του το δίνω κατά τις 16:00, στις 18:30 φρούτο και κατά τις 20:00 γάλα. Τις μέρες που δεν τρώει αυγό, του δίνω φρούτο στις 16:00 και το μεσημεριανό του γύρω στις 18:30 (σε μικρότερη ποσότητα, όμως, για να μην του έρθει βαρύ). Εννοείται ότι το γάλα δεν αλλάζει ώρα...

(Τώρα που θα αλλάξει η ώρα, δε θα του αλλάξω τίποτα. Δηλαδή, θα τον αφήνω να ξυπνάει στις 9:00 το πρωί, φρούτο στις 11, ύπνος κατά τις 2, απογευματινό στις 5, βραδινό στις 7:30 και γάλα στις 9... Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο ωράριο για εμένα τώρα που καλοκαιριάζει, γιατί θα μπορούμε να μείνουμε και λίγο πιο αργά το βράδυ έξω. Επίσης, δε θέλω να τον ταλαιπωρήσω με αλλάγη προγράμματος. Το πρόγραμμα που έχει τώρα, το έφτιαξε μόνος του, χωρίς να επέμβω καθόλου.)

JAf3p3.png

qtEXp3.png

τις πρωτες μερες ξυπναγε 9,30, σημερα 10,30:shock:, το βραδυ την βαζω την ιδια ωρα 10,30, κουραζεται πιο πολυ μες την ημερα κ κοιμαται 1 ωρα λιγοτερο το μεσημερι απο οτι οταν κοιμοταν το πρωι, οποτε ξερενεται!

αφου ξυπνησε στις 10,30 δεν εχουμε ανεβει ακομα επανω τωρα σε λιγο θα παμε.

Κατάλαβα...

Τώρα με την αλλαγή της ώρας, εσύ τι θα κάνεις? Θα της το αλλάξεις?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Μπορείς να της δίνεις τα φρούτα στις 16:30 που ξυπνάει και στις 19:00 να της δίνεις πάλι το μεσημεριανό της. Εγώ, έτσι το κάνω όταν τον βλέπω ότι μου πεινάει πολύ νωρίς για απόγευμα. Φαντάσου ότι ξυπνάει το αργότερο στις 8:00, πίνει γάλα, στις 10:00 περίπου τρώει ένα φρούτο (κάποιες φορές και δύο), στις 12:30 μεσημεριανό και κοιμάται. Ξυπνάει κατά τις 15:00, αλλά δεν τρώει αμέσως. Τις μέρες που τρώει αυγό, του το δίνω κατά τις 16:00, στις 18:30 φρούτο και κατά τις 20:00 γάλα. Τις μέρες που δεν τρώει αυγό, του δίνω φρούτο στις 16:00 και το μεσημεριανό του γύρω στις 18:30 (σε μικρότερη ποσότητα, όμως, για να μην του έρθει βαρύ). Εννοείται ότι το γάλα δεν αλλάζει ώρα...

(Τώρα που θα αλλάξει η ώρα, δε θα του αλλάξω τίποτα. Δηλαδή, θα τον αφήνω να ξυπνάει στις 9:00 το πρωί, φρούτο στις 11, ύπνος κατά τις 2, απογευματινό στις 5, βραδινό στις 7:30 και γάλα στις 9... Θεωρώ ότι θα είναι καλύτερο ωράριο για εμένα τώρα που καλοκαιριάζει, γιατί θα μπορούμε να μείνουμε και λίγο πιο αργά το βράδυ έξω. Επίσης, δε θέλω να τον ταλαιπωρήσω με αλλάγη προγράμματος. Το πρόγραμμα που έχει τώρα, το έφτιαξε μόνος του, χωρίς να επέμβω καθόλου.)

να σε ρωτησω κατι? χορταινει με το γαλα μονο κι ενα φρουτο το πρωι ωστε να φαει κατευθειαν μεσημεριανο?

Εμας το προγραμμα ειναι το πρωι με χρι τις 8:30 θα εχει ξυπνησει, θα πιει γαλα και θα φαει ή δημητριακα ή φρυγανια με μελι ή μαρμελαδα, πιο μετα μπορει να φαει και κανα κουλουρι Θεσ/νικης. Κατα τις 10:30 θα φαει φρουτα, μπορει και κατι ακομα να τσιμπησει και στις 1 κανονικα μεσημεριανο. Κατα τις 5 θα φαει γιαουρτι και κανα κεκακι, τυροπιτακι, τοστακι οτι υπαρχει και στις 8 φαγητο λιγο λιγοτερο απο το μεσημεριανο και στις 9:15 γαλα

Nα μαι και γω!

εχτες εκανα μπολικες δουλιτσες (το φχαριστηθηκα! :D ) και αυτο με βοηθησε πολυ σημερα γιατι το πρωι αμεσως το "συνεφερα" ξανα το σπιτακι μου μιας και επρεπε να παμε στη γιαγια που ηταν μονη!

λοιπον:

1. εφτιαξα καφε
  2. εφτιαξα γαλα
  3. ετοιμασα κολατσιο
  4. ετοιμασα τσαντα
  5. ετοιμασα τσαντα με σκεπασματα
  6. εντυσα τον μεγαλο
  7. ντυθηκα και γω
  8. πηρα την μικρη με τις πυτζαμες και πηγαμε σχολειο
  9. γυρισαμε και την αλλαξα και την εντυσα
  10. ανοιξα να αερισω
  11. εβγαλα τα σκεπασματα των παιδιων στον ηλιο
  12. εβγαλα ολα τα σεντονια και αφησα τα στρωματα να αεριστουν
  13. εντωμεταξυ μαζεψα πυτζαμες
  14. μαζεψα απλυτα και ασχετα που περιφερονταν
  15. εβαλα ενα πλυντηριο να πλενει
  16. αναποδογυρισα τα σκεπασματα εξω
  17. εστρωσα τους καναπεδες
  18. μαζεψα οοολα τα παιχνιδια
  19. εβαλα μεσα τα σκεπασματα των παιδιων
  20. εβγαλα εξω τα δικα μας
  21. εβαλα να φαμε με τη μικρη πρωινο
  22. καθαρισα τοστιερα
  23. μαζεψα τον παγκο της κουζινας
  24. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  25. αναποδογυρισα τα σκεπασματα μας εξω
  26. πεταξα τα μαραμενα λουλουδακια απο τα βαζακια μου
  27. αδειασα σε ενα σουρωτηρι τα "ζελεδακια" και τα επλυνα
  28. επλυνα και τα βαζακια μου και τα ξαναγεμισα με τα "ζελεδακια"
  29. εβγαλα το πρωτο πλυντηριο στη λεκανη
  30. εβαλα και δευτερο πλυντηριο να πλενει
  31. εβαλα μεσα τα σκεπασματα μας
  32. εβγαλα οοοολα τα μαξιλαρια στον ηλιο
  33. εβαλα ηλεκτρικη παντου (και στον παγκο της κουζινας)
  34. καθαρισα τον παγκο
  35. εβαλα μεσα τα μαξιλαρια
  36. εβαλα παντου νεα σεντονια και μαξιλαροθηκες
  37. εστρωσα τα κρεβατια
  38. ζεστανα και ετοιμασα το φαγητο για το σχολειο
  39. το πηγαμε με την μικρη
  40. γυρισαμε και φαγαμε ολοι
  41. κοιμησα τη μικρη
  42. εβγαλα και το δευτερο πλυντηριο στη λεκανη (δεν τα απλωσα χτες τελικα αλλα σημερα)
  43. μαζεψα πιατα
  44. καθαρισα τραπεζι
  45. ταϊσα τις γατες
  46. διπλωσα και τακτοποιησα στις ντουλαπες καθαρα πλυμενα ρουχα
  47. πηγα να παρω το παιδι απ' το σχολειο
  48. στον γυρισμο πηγαμε να κοψουμε λουλουδια και τα βαλαμε στα βαζακια (ειναι ονειρο, χρωσταω φωτο!!!! :cool: )
  49. εκατσα λιγο pc και θηλασα
  50. εφτιαξα ζυμη για κεικ
  51. εψησα πρωτα μικρα κεκακια και τα τσακισαμε
  52. εβαλα και το μεγαλο κεικ στον φουρνο
  53. παιξαμε και μετα ετοιμασα γαλα
  54. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  55. μαζεψαμε παιχνιδια
  56. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  57. εφτιαξα και ποπ κορν και ειδαμε μενταλιστ

:rolleyes: μπορειτε μετα απο οοολα αυτα να φανταστειτε τι νεροχυτη εχω...... :oops: (και οχι, δεν τα εχω πλυνει ακομα ολα παρα μονο οτι χρειαστηκαμε για σημερα.. :roll: )

ολο και κατι θα ξεχασα χε χε

σας φιλω ολες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια.

Παρασκευή σήμερα και έκανα άπειρες δουλίτσες. Εκμεταλλεύτηκα και τον καλό καιρό και έκανα διάφορα. Το απόγευμα πήγα με το μωρό και μια φίλη μου βόλτα για καφεδάκι. Όμορφα ήταν. Μαζέψαμε ήλιο και ελπίζω αύριο να έχει καλό καιρό για να ξαναβγούμε. Σας βάζω τη λίστα μου:

1) άλλαξα, έπλυνα και έδωσα γάλα στο μωρό

2) έφτιαξα πρωινό

3) άδειασα πλυντήριο πιάτων, έπλυνα στο χέρι λίγα πιατικά

4) έβαλα 2 πλυντήρια και τα άπλωσα

5) μαγείρεψα μακαρόνια με κιμά

6) έφτιαξα φρουτόκρεμα και τάισα το μωρό

7) σκούπισα και σφουγγάρισα τα πεζοδρόμια, την εξωτερική σκάλα και τα μπαλκόνια

:cool: σκούπισα, σφουγγάρισα και ξεσκόνισα όλο το σπίτι

9) άλλαξα πετσέτες και σεντόνια

10) καθάρισα το μπάνιο

11) έβγαλα τα σκουπίδια από παντού και τα πέταξα

12) τάισα μεσημεριανό το μωρό, το ετοίμασα και φύγαμε

13) όταν επέστρεψα μάζεψα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων, σαπούνισα τους πάγκους και τις εστίες

14) έκανα το μωρό μπάνιο, του έδωσα το γάλα του και τώρα ξεκουράζομαι κι εγώ

Γιώτα είναι εύκολο να αλλάξεις πρόγραμμα στο μωρό; Ο μπέμπης μου έχει το ίδιο πρόγραμμα από 4 μηνών που σταμάτησε να ξυπνάει τη νύχτα. Δεν έχω προσπαθήσει να παρέμβω όπως και η Ηλιαχτίδα. Απλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει αργότερα που θα αναγκαστεί να προσαρμοστεί σε πρόγραμμα με παιδικό σταθμό κτλ.

Καληνύχτα κορίτσια

Υ.Γ. Ελπίζω ότι χαθήκατε από το φόρουμ γιατί κάνετε βολτούλες και είστε όλες καλά.

h6cQp3.png

Καλημέρα...!!!

Πωπω πού είστε καλέ όλες???Ατιμούλες μόλις έπιασαν οι ζέστες την κάνατε!!!:mrgreen:

Κι εγώ το ίδιο,έχουμε χορτάσει βόλτες και πολλή δουλίτσα στο ενδιάμεσο,αλλά θα τα καταφέρω που θα μου πάει.

Αύριο θέλω να κάνω μια εκκαθάριση στα παιχνίδια της μικρής και να φτιάξω τα βιβλία μου!

Καλό Σαββατοκύριακο:D

[sIGPIC][/sIGPIC]

Αγαπημένες κορούλες, καλησπέρα.

Δεν είμαι online συνεχως όπως συνήθως αλλά εννοείται σας διαβάζω και ελπίζω να σας "αποζημιώνω" με τα ποστ μου.:wink:

Αυτές τις 2 μερούλες έχω κάνει μπόλικα πραγματάκια. Κρατώ το σπιτάκι μου μαζεμένο {και στο στο μισάωρο που θα μπουν τ' αγόρια γίνεται.. :rolleyes: } και το ίδιο και το μυαλό μου.. Ηρεμία μυαλού!

Έκανα ένα μικρό ξεσκαρτάρισμα στη "βιβλιοθήκη" που κρατάμε τα σχολικά βιβλία του φιογκακίου. Είχε πάλι προσθέσει.. ένα σωρό! :mrgreen:

Βγήκαν αρκετά, τα οποία έβαλα σε μία χαρτοσακούλα και ήδη πήγα στην ανακύκλωση:

DSCN0542_zpsde19ebd4.jpg

Το κομμάτι αυτο, "μαζεύτηκε" :-D

DSCN0544_zpsa16b364e.jpg

Έπλυνα καλά, το στεφανάκι-μπάνιου του φιογκακίου:

DSCN0543_zpsba17c317.jpg

Ξεχώρισα 3 μπλουζάκια και ένα ζευγάρι μπαλαρινούλες, για να δώσω στην κοπέλα που μένει δίπλα μας και καθαρίζει τις σκάλες:

DSCN0545_zps46b6b4fc.jpg

Σήμερα, αφού γύρισα από δουλίτσα, πετάχτηκα λαϊκή, σούπερ, σε κατάστημα ρούχων για ένα δώρο μίας συμμαθητριας του φιογκακίου, που μας έχει καλέσει σε πάρτυ το βράδυ και επέστρεψα σπίτι.

Εβαλα αρακά με μοσχαράκι κοκκινιστό να γίνονται και τακτοποίησα τα πράγματά μας. Εβαλα τα πορτοκαλάκια μου, σ' ένα δισκάκι:

DSCN0553_zps045735cc.jpg

Εβαλα τις κουρτίνες τις κουζίνας μου, να πλένονται, τις άπλωσα:

DSCN0554_zpsa1281cfd.jpg

...και ήδη τις κρέμασα! Τέλος όλες μου οι κουρτίνες! Εγινε κι αυτό, σιγά-σιγά, ούτε κουράστηκα, ούτε ζορίστηκα! ;)

Μολις φάγαμε με το φιογκάκι, αργοτερα θα έρθει και ο μπαμπάς μας. Πάω να κάνω μπανάκι και να λουστώ, μήπως προλάβω να ξαπλώσω λιγάκι πριν το αποψινό πάρτυ.

Ενα υπέροχο νέο, που ήθελα να σας πω είναι πως το Τιγράκι μας {οι παλιές κόρες ξέρουν το Τιγράκι}, ξεκίνησε στο τμήμα μου, tae και τώρα θα την βλέπω συνεχώς!!! :cool:

Σας φιλώ γλυκά όλες!:-D

777885dugw57gt25.gif

Κοριτσάκια μου τι κάνετε;;

Μπήκα κι εγώ να σας στείλω τα φιλιά μου

Κέφια πεσμένα αλλά παρ'όλα αυτά προσπάθησα, έκανα πολλές δουλίτσες κι έχω το σπιτάκι μου καθαρό.

Ερημιές βλέπω στο καφέ μας.

Ειρήνη μου, μας λείπεις πολύ. Easy living χωρίς εσένα δεν γίνεται.

Έλα πίσω κι όλες μαζί θα το παλέψουμε.

Ποιος θα με μπανάρει εμένα που έχω φούρνο καθαρό;;

Θέμα χωρίς μάνα δεν υπάρχει.

Please come back.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Διαφημίσεις

Ερημιές βλέπω στο καφέ μας.

Ειρήνη μου, μας λείπεις πολύ. Easy living χωρίς εσένα δεν γίνεται.

Έλα πίσω κι όλες μαζί θα το παλέψουμε.

Ποιος θα με μπανάρει εμένα που έχω φούρνο καθαρό;;

Θέμα χωρίς μάνα δεν υπάρχει.

Please come back.

....... μωρέ.. τι γλυκό πλάσμα που είσαι εσύ.. γι αυτό έχουμε δέσει και τόσο, θα μου πεις! :P:p

777885dugw57gt25.gif

ναι βρε κοριτσια, σκορποχωρι γιναμε.. :tongue:

τωρα που το πηρα αποφαση και γω και αρχισα καθε μερα να σας βαζω λιστες? χαχαχαχ :mrgreen:

σημερα παλι μεσα σε λιγοτερο απο ενα μισαωρο,συμμαζεψα ολο το σπιτι μου, εβαλα σκουπα και εγινε "γυαλι"! Μεγαλες δοξες ζω, τι να λεμε!!! :lol: Μα τι εχω παθει? Ειμαι καλα γιατρε μου? :lol::lol:

λοιπον, εχθες:

1. εφτιαξα καφε
  2. ξυπνησα τον γιο μου
  3. τον εντυσα
  4. ντυθηκα και γω
  5. ετοιμασα πρωινο
  6. ετοιμασα το κολατσιο του
  7. ετοιμασα την τσαντα του
  8. πηρα την μικρη με τις πυτζαμες και πηγαμε σχολειο
  9. γυρισαμε ως το σπιτι και ξανα φυγαμε καπακι παλι για το σχολειο γιατι ειχα ξεχασει να δωσω την αντιβιωση του παιδιου :|
  10. γυρισαμε σπιτι και αλλαξα πανα την μικρη και την εντυσα
  11. ανοιξα να αερισω
  12. εστρωσα κρεβατια
  13. μαζεψα πυτζαμες
  14. μαζεψα ολα τα απλυτα και οτι αλλο ασχετο περιφερονταν
  15. εστρωσα καναπεδες
  16. καθαρισα το τραπεζι
  17. μαζεψα τον παγκο της κουζινας
  18. τον καθαρισα καλα
  19. ταϊσα τις γατες
  20. καθαρισα ολο το μπανιο
  21. απλωσα τα 2 πλυντηρια της προηγουμενης
  22. εβγαλα και την απλωστρα εξω
  23. εκλεισα τα παντα και πηγαμε στη γιαγια
  24. εκει ταϊσα και την μικρη
  25. στον γυρισμο περασαμε να παρουμε τυρακι
  26. ζεστανα και ετοιμασα το φαγητο για το σχολειο
  27. το πηγαμε με την μικρη
  28. γυρισαμε και φαγαμε οι 2 μας
  29. την κοιμησα
  30. μαζεψα τα στεγνα ρουχα απ εξω
  31. εβαλα μεσα και την απλωστρα
  32. διπλωσα και τακτοποιησα τα στεγνα ρουχα στις ντουλαπες
  33. πηγα να παρω τον γιο μου απ το σχολειο
  34. γυρισαμε και εβαλα και στον συζυγο να φαει
  35. εκατσα pc, θηλασα
  36. επλυνα λιγα πιατικα
  37. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια ξανα
  38. εκει παιξαμε, τα ταϊσα
  39. γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  40. εκατσα λιγο pc και εδωσα στα παιδια να φανε
  41. καθαρισα το τραπεζι
  42. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  43. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  44. εβαλα και γω να φαω και επεσα για υπνο

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Πωπω τι ερημιες ειναι αυτες?

Λειπει η μανα μας και οι κορες δεν εχουν διαθεση?

Ειρηνη μου προχθες πηγα την κορη μου μπαλετο και περνωντας διπλα απο τις νερατζιες μοσχοβολουσαν τα λουλουδακια τους και σε θυμηθηκα..

Μαριαννα μου τι λιστες ειναι αυτες καθε μερα?μπραβο σου,τελικα ειδες ποσα πολλα κανουμε στην διαρκεια της μερας?

Βασιλικη μου γιατι κεφια πεσμενα?για ανεβα η ζωη ειναι μικρη για να μην την χαιρομαστε..σε φιλω..παρεπιπτοντως και εγω εχω καθαρο φουρνο χιχι..

Σημερα περασε η μερα με δουλειες την καθαριοτητα την εβδομαδιαια και με ψωνια.το μεσημερι φαγαμε συκωτακι με πατατουλες και για το βραδυ εφτιαξα μια πιτσα.εκνα τα κοριτσια μπανακι τις ελουσα κοψαμε τα νυχακια μας ηπιαν το γαλα τους πιτζαμουλες δοντακια και νανι.εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα και το απλωσα και πριν λιγο τελειωσε ενα συντομο με το καλυμμα του κρεβατιου μας.επλυνα και το παπλωμα της μικρης που δεν του εχω παπλωματοθηκη και ηδη στεγνωσε,εκανα το μπανακι μου και παω να καταβροχθισω την πιτσα..σας φιλω καλο σαββατοβραδο..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Πωπω τι ερημιες ειναι αυτες?

Λειπει η μανα μας και οι κορες δεν εχουν διαθεση?

Ειρηνη μου προχθες πηγα την κορη μου μπαλετο και περνωντας διπλα απο τις νερατζιες μοσχοβολουσαν τα λουλουδακια τους και σε θυμηθηκα..

Μαριαννα μου τι λιστες ειναι αυτες καθε μερα?μπραβο σου,τελικα ειδες ποσα πολλα κανουμε στην διαρκεια της μερας?

Βασιλικη μου γιατι κεφια πεσμενα?για ανεβα η ζωη ειναι μικρη για να μην την χαιρομαστε..σε φιλω..παρεπιπτοντως και εγω εχω καθαρο φουρνο χιχι..

Σημερα περασε η μερα με δουλειες την καθαριοτητα την εβδομαδιαια και με ψωνια.το μεσημερι φαγαμε συκωτακι με πατατουλες και για το βραδυ εφτιαξα μια πιτσα.εκνα τα κοριτσια μπανακι τις ελουσα κοψαμε τα νυχακια μας ηπιαν το γαλα τους πιτζαμουλες δοντακια και νανι.εβαλα ενα πλυντηριο με ασπρα και το απλωσα και πριν λιγο τελειωσε ενα συντομο με το καλυμμα του κρεβατιου μας.επλυνα και το παπλωμα της μικρης που δεν του εχω παπλωματοθηκη και ηδη στεγνωσε,εκανα το μπανακι μου και παω να καταβροχθισω την πιτσα..σας φιλω καλο σαββατοβραδο..

Έχεις δίκιο Αρετούλα μου. ήδη είμαι καλύτερα. Το κεφάλι ψηλά και προχωράμε. Κι από μένα φιλάκι.

Υ.Σ Έχεις κι εσύ καθαρό φούρνο;; Ετοιμάσου για μπανάρισμα:tongue:

Μάνα ανέλαβε δράση.

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερα, τι κανετε? Πρεπει να παρουμε απουσιολογιο, που ειστε καλε?

εγω αυτη τηβδομαδα ημιυν χαλαρη απο δουλειες κι εκανα μονο τα τελειως απαραιτητα αλλα το σπιτακι μου κρατιεται καλο. Τωρα πινω καφεδακι και θα ξυπνήσω το παιδι γιατι με την αλλαγη της ωρας θα παμε πίσω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...