Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ροκυ is back!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

back in the ring :) Ειρήνη χι χι χι

Σχετικά με τα θέματα που γράφεις πολυ σωστα να μαζευτούν .. εγώ μόνο με τις ντουλάπες έχω ένα θεματάκι το οποίο όμως ξέρω πως θα λυθεί ... όταν τις γκρεμίσω εσωτερικά, τα χωρίσματα δλδ και τα φτιάξω απο την αρχή :rolleyes: τότε και μόνο τότε θα είμαι απόλυτα ικανοποιημένη :-)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΔΛΔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΙΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΙΔΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΧΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χαρά, θα στο πω όσο πιο ευγενικά μπορώ ...ΚΑΤΣΕ ΣΤ' ΑΥΓΑ ΣΟΥ... :-)- τπτ να μην κάνεις!!! Ευχομαι με το καλό το μωράκι σου!

Tα τσουρέκια μου σε λίγο θα είναι έτοιμα για ψήσιμο,

έβγαλα στάχτες και ξύλα από το τζάκι και μένει να το καθαρίσω,

έβγαλα το μπαουλάκι που έχω στη βεράντα για τα ξύλα,

έπλυνα τη βεράντα και τους τοίχους όπου ήταν λερωμενοι

και τώρα κάνω στάση για να ξεκουραστώ και συνεχίζω.:-)

Ειρήνη θα το σκεφτώ και θα γράψω,

4U,καλές βόλτες τώρα που επανήλθε ο μικρός,

Χαρα με το καλό το μωράκι σου,πρώτα απ'όλα έχει προτεραιότητα αυτό και εσύ ,σε κανά -δυο μήνες θα νιώθεις καλύτερα και θα πάρεις πάλι μπρός!:-)

eTeNp3.pngeTeNp3.png

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΔΛΔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΙΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΙΔΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΧΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Χαρά μου,

Οχι απλά να μείνεις πίσω στις δουλειές, να περάσεις κι από δω να στο δώσω και εγγράφως και με χαρτόσημα!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Εσένα, τώρα είναι η φάση του να μείνεις πίσω στις δουλειές και να μην ασχολείσαι με τίποτα παρά μόνο με το "συννεφάκι" σου. Να είσαι ήρεμη, να μην κουράζεσαι, να τρως καλά και να μην αγχώνεσαι.

Ολα τ' αλλα ΜΕΤΑ!!!

777885dugw57gt25.gif

Ειρήνη θα το σκεφτώ και θα γράψω,

Ναι παιδί μου!

Ούτως ή άλλως αυτή η λιστούλα θα μείνει καιρό εδώ. Να γράφει η κάθε μία οτιδήποτε θέλει, όποτε της έρχεται ώστε να μην ξεχνάμε τίποτα. :D

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Λοιπόν... χαλαρά και χωρίς άγχος:

1) Έκανα το μπανάκι μου και έβαλα τις κρέμες μου

2) Έστρωσα τα κρεβάτια μας και αέρισα

3) Πήγα σούπερ μάρκετ

4) Αγόρασα 2 νέα εργαλειάκια για τη δουλίτσα μου

5) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα κοκκινορουχα.

6) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου

7) Μόλις έγινε ο αρακάς με τις πατατούλες για τους θείους μου.

8 )Έπλυνα τις γαρίδες που εμείς θα τις φάμε νερόβραστες με βραστές {νερόβραστες κι αυτές!} πατατούλες! :roll::roll:

9) Μόλις τελείωσε και το πλυντήριο πιάτων...

Μάκια

777885dugw57gt25.gif

Τα τσουρέκια ψήνονται,

έβαλα και φαγητό(γαριδομακαρονάδα!),

έπλυνα και το τζάκι και έβαλα μέσα μία μεταλική πιατέλα με κεριά,σιγά σιγά να υποδεχτούμε την ανοιξη!

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Λοιπόν... χαλαρά και χωρίς άγχος:

1) Έκανα το μπανάκι μου και έβαλα τις κρέμες μου

2) Έστρωσα τα κρεβάτια μας και αέρισα

3) Πήγα σούπερ μάρκετ

4) Αγόρασα 2 νέα εργαλειάκια για τη δουλίτσα μου

5) Άπλωσα το νυχτερινό πλυντήριο με τα κοκκινορουχα.

6) Άδειασα τα απόνερα του πλυντηρίου

7) Μόλις έγινε ο αρακάς με τις πατατούλες για τους θείους μου.

8 )Έπλυνα τις γαρίδες που εμείς θα τις φάμε νερόβραστες με βραστές {νερόβραστες κι αυτές!} πατατούλες! :roll::roll:

9) Μόλις τελείωσε και το πλυντήριο πιάτων...

Μάκια

Με το καλό να τους δεχτείς,για Πάσχα δεν πάτε εσείς χωριό?

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Είμαι ξύπνια από τις 5 (με διακοπτόμενο ύπνο, γιατί τον μικρό μου τον πείραξαν οι χτεσινές φακές). Έχω απίστευτη δουλειά, πήηηηηηηηζω και ήρθε σήμερα (γιατί χτες αποφάσισε να τον πάρει τηλ ο αντρούλης μου που τον παρακαλάω 2 μήνες) ο υδραυλικός να μου φτιάξει κάτι μερεμέτια που χρονίζουν (και στάζουν). Μέσα σε όλα μου άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας που γινόταν ο κακός χαμός. Οπότε ναι μεν είναι ευκαιρία να τακτοποιηθεί, αλλά σήμερα; ΓΜΤ@#42%2^%3%23$324#@4@#

Θα ζήσω γιατρέ μου;

sbxre6a2f.png

Διαφημίσεις

Είμαι στα πρόθυρα εγκεφαλικού. Είμαι ξύπνια από τις 5 (με διακοπτόμενο ύπνο, γιατί τον μικρό μου τον πείραξαν οι χτεσινές φακές). Έχω απίστευτη δουλειά, πήηηηηηηηζω και ήρθε σήμερα (γιατί χτες αποφάσισε να τον πάρει τηλ ο αντρούλης μου που τον παρακαλάω 2 μήνες) ο υδραυλικός να μου φτιάξει κάτι μερεμέτια που χρονίζουν (και στάζουν). Μέσα σε όλα μου άνοιξε το ντουλάπι της κουζίνας που γινόταν ο κακός χαμός. Οπότε ναι μεν είναι ευκαιρία να τακτοποιηθεί, αλλά σήμερα; ΓΜΤ@#42%2^%3%23$324#@4@#

Θα ζήσω γιατρέ μου;

Yπομονή,βαθειές ανάσες και πιστευω θα τα καταφέρεις!:cool:

ΠΩΠΩ!Αφού δεν ήρθε το Μ.Σαββατο πάλι καλά!:confused:

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Γειά σας και απο εμένα...τα κέφια μου επέστρεψαν μαζί με τον καιρό...είμαι παιδί των λουλουδιών τι να κάνω :lol: :lol: :lol:

Απο το πρωί έχω φορτσάρει...

1. Άπλωσα βραδινό πλυντήριο

2. Μάζεψα χτεσινό πλυντήριο

3. Σκούπισα

4. Σφουγγάρισα

5. Ξεσκόνισα

6. Μπάνια καθαρά

7. Μαγείρεψα

8. Πήγα παιδίατρο με μεγάλη

9. Πήγα φαρμακείο

10. Τίναξα ριχτάρια

Για απόγευμα έχω να ετοιμάσω βαλίτσες!

Τελικά είναι ωραίο να γράφεις λίστα κατεβατό...βλέπεις τις δουλειές που έχεις κάνει :rolleyes: :rolleyes:

Με το καλό να τους δεχτείς,για Πάσχα δεν πάτε εσείς χωριό?

Γιατί Χρύσα μου στο χωριό είναι μόνο οι Θείοι μου και η Γιαγιάκα μου και θέλουμε αυτό το Πάσχα να δούμε και τους γονείς μου αλλά και τους γονείς του Νίκου. Οπότε μοιράσαμε τις μέρες μας ώστε να το περάσουμε και με τις 2 οικογένειες! ;)

777885dugw57gt25.gif

Θα ζήσω γιατρέ μου;

Πω πω.. είναι κάτι μέρες εντελώς της ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ!

Κοιτα να κάνεις κουράγιο {ρίχνε κρυφά και κανα μπινελίκι για να ξεσπάς :mrgreen: } και αύριο θα νιώθεις καλύτερα!

Περαστικά στο φιογκάκι!!!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...