Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

κοριτσουδια καλημερες!!!!!!

μπηκα να σας διαβασω λιγο να "αδειασει" το κεφαλακι μου οντας ξενυχτισμενο κ ταλαιπωρημενο.

να πω συλληπητηρια στην αλεξενια...

χρονια πολλα στους εορταζοντες(για προχθες)

μπραβο για τα ξεσαβουρωματα σε οσες το αποφασισατε

κ ευχαριστω που με βοηθατε στην απενοχοποιηση της γενικης καθαριοτητας με την εννοια οπως την ηξερα απο την μανα μου!

δεν εχω πολλα να σας γραψω για δουλειες μιας κ εγω αρκουμαι στα βασικα κ στα οσα φτανουν οι δυναμεις κ οι λιγοστες μου ωρες, παντως στο σπιτι επικρατει μια καλη κατασταση.

θετω ερωτημα!

εχει πλυνει ποτε καμμια σας τΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ??

απο περσυ επεξεργαζομαι να φερω συνεργειο για βιολογικο καθαρισμο (οπως ειχα κανει με τα στρωματα μας ) αλλα λεω μηπως να γλιτωνα τα χρηματα. φοβαμαι ομως μην μπουν κ χαλασουν? οταν τον ειχα αγορασει μου ειχαν πει πλενονται αλλα κ παλι δεν ξερω...

πολλα φιλακια

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριάννα να ζήσετε μαζί και πάντα ευτυχισμένοι, από παιδιά είστε μαζί ε?

my billy εγώ τα πλένω τα καλύματα στους 30 σε πρόγραμμα για ευαίσθητα. Είναι λίγο μανίκι να τα περάσω μετά αν και είναι οι μαξιλάρες φορδραρισμένες αλλά δεν μου έχουν μαζέψει. Είναι αρκετά χοντρό ύφασμα δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο. Έχουν όμως οι καναπέδες μου γύρω -γύρω και ύφασμα που δεν βγαίνει, αυτό το κάνω τοπικά, υπάρχουν όμως και καναπέδες που βγαίνουν όλα

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Μαριάννα να ζήσετε μαζί και πάντα ευτυχισμένοι, από παιδιά είστε μαζί ε?

my billy εγώ τα πλένω τα καλύματα στους 30 σε πρόγραμμα για ευαίσθητα. Είναι λίγο μανίκι να τα περάσω μετά αν και είναι οι μαξιλάρες φορδραρισμένες αλλά δεν μου έχουν μαζέψει. Είναι αρκετά χοντρό ύφασμα δεν ξέρω αν παίζει και αυτό ρόλο. Έχουν όμως οι καναπέδες μου γύρω -γύρω και ύφασμα που δεν βγαίνει, αυτό το κάνω τοπικά, υπάρχουν όμως και καναπέδες που βγαίνουν όλα

ευχαριστω! εμενα βγαινει κ το γυρω γυρω αν κ αυτο δεν νομιζω να το ρισκαρω ποτε αν τολμησω θα βγαλω μονο τα μαξιλαρια που ακουμπαμε.

γιωτα εγω του δινω κ ρυζογκοφρετες τις τσακιζει (τις κανω σαν τοστ πανω κατω για να μην λερωνεται) με ταχινι η μελι η μερεντα πιο σπανια(δεν του πολυαρεσει:shock: δεν μου εμοιασε:tongue:) επισης επειδη βαριεται το τοστ παιρνω μικρες πιτουλες αραβικες κ τυλιγω μια φετα τυρι του τοστ σαν σουβλακι κ το κατεβαζει πιο ευκολα ετσι.(ο δικος μου μπορει να μασαει μια μπουκια 10':rolleyes:) κ κορν φλεικς μπορει να φαει κ σκετα κ με γαλα. γιαουρτακι φυσικα, ακομα κ αγγουρακια κ καροτακια σε μπαστουνια αν εχει ηδη φαει φρουτο.

καλημερα κοριτσαρες! τι κανετε?

εμεις στην προσπαθεια για προσαρμογη, η μικρη μου πιο πολυ που πρεπει να μαθει τι "πειραζουμε" στο γραφειο κ τι οχι! ευτυχως που υπαρχει κ το ιντερνετ κ της βαζω κανα ζουζουνι κανα παιδικο. κατα τα αλλα ξυπνησε σημερα 9,30 ανεβηκα την ετοιμασα κ κατεβηκαμε στις 10 κ κατι. το καλο ειναι οτι κουραζεται πιο πολυ, κοιμαται λιγοτερο το μεσημερι κ το βραδυ ξερενεται!

απο δουλειες εχτες το απογευμα:

1. μολις ξυπνησε η μικρη μου , την αλλαξα της εβαλα να τσιμπησει κ πηγαμε μια βολτα με το αυτοκινητο για να ξελαμπικαρω!
  2. γυρισαμε της καθαρισα φρουτα
  3. εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο για σημερα
  4. καθαρισα 2 ντουλαπια της κουζινας κ ενα συρταρι που μου ειχε μεινει
  5. εβαψα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  6. ταισα την μικρη γιαουρτι
  7. συμμαζεψα γυρω γυρω
  8. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  9. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  10. ετοιμαστηκα για σημερα το πρωι
  11. εκανα την βραδινη μου περιποιηση (μανα εβαλα κ κρεμα στα χερια καθε βραδυ πλεον!!!) κ ξεραθηκα

σημερα εκανα μερικα βασικα (κρεβατια αερισμα κτλ) ετοιμασα την μικρη κ κατεβηκαμε στο γραφειο

ξεχασα να σας πω οτι ξανα ξεκινησα το βαψιμο το πρωι, οχι πολλα πραγματα, ρουζ κ μασκαρα κ νιωθω πολυ ωραια.

ευχαριστω για τις ιδεες για το απογευματινο, κ η δικια μου βαριεται ολο τα ιδια, αλλα ειναι κ δυσκολη

αρετουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη!!!

μαριαννα μου να τα εκατοστησετε!!! παντα αγαπημενοι!!!

μπιλλακι η μαμα τι κανει? (πωπω αυτες οι κουνιες να δω ποτε θα παμε!!! να μεγαλωσει η μερα λιγο ακομα κ βουρ!!!!) κ η δικια μου μια φορα της εδωσα σοκολατα κ εκανε εμετο, τσ τσ τσ καθολου δεν μου εμοιασε ρε παιδακι μου!!!

ειρηνη μου, εχω περασει κ εγω τετοια φαση, σιγα σιγα θα επανελθεις! χαλαρωσε κ απολαυσε τον καλο καιρο!!!

αφροδιτη μου κουραγιο... πολλες ωρες ρε παιδακι μου, λογικο να μην εχεις καθολου χρονο. που ξερεις μπορει να βρεις κατι καλο!

σας φιλω ολες!

καλημερα κοριτσαρες! τι κανετε?

εμεις στην προσπαθεια για προσαρμογη, η μικρη μου πιο πολυ που πρεπει να μαθει τι "πειραζουμε" στο γραφειο κ τι οχι! ευτυχως που υπαρχει κ το ιντερνετ κ της βαζω κανα ζουζουνι κανα παιδικο. κατα τα αλλα ξυπνησε σημερα 9,30 ανεβηκα την ετοιμασα κ κατεβηκαμε στις 10 κ κατι. το καλο ειναι οτι κουραζεται πιο πολυ, κοιμαται λιγοτερο το μεσημερι κ το βραδυ ξερενεται!

απο δουλειες εχτες το απογευμα:

1. μολις ξυπνησε η μικρη μου , την αλλαξα της εβαλα να τσιμπησει κ πηγαμε μια βολτα με το αυτοκινητο για να ξελαμπικαρω!
  2. γυρισαμε της καθαρισα φρουτα
  3. εβαλα κοτοπουλο με πατατες στον φουρνο για σημερα
  4. καθαρισα 2 ντουλαπια της κουζινας κ ενα συρταρι που μου ειχε μεινει
  5. εβαψα κ εφτιαξα τα μαλλια μου
  6. ταισα την μικρη γιαουρτι
  7. συμμαζεψα γυρω γυρω
  8. εβαλα κατι λιγα στο πλυντηριο πιατων
  9. την ετοιμασα κ την εβαλα για υπνο
  10. ετοιμαστηκα για σημερα το πρωι
  11. εκανα την βραδινη μου περιποιηση (μανα εβαλα κ κρεμα στα χερια καθε βραδυ πλεον!!!) κ ξεραθηκα

σημερα εκανα μερικα βασικα (κρεβατια αερισμα κτλ) ετοιμασα την μικρη κ κατεβηκαμε στο γραφειο

ξεχασα να σας πω οτι ξανα ξεκινησα το βαψιμο το πρωι, οχι πολλα πραγματα, ρουζ κ μασκαρα κ νιωθω πολυ ωραια.

ευχαριστω για τις ιδεες για το απογευματινο, κ η δικια μου βαριεται ολο τα ιδια, αλλα ειναι κ δυσκολη

αρετουλα να χαιρεσαι τον αντρουλη!!!

μαριαννα μου να τα εκατοστησετε!!! παντα αγαπημενοι!!!

μπιλλακι η μαμα τι κανει? (πωπω αυτες οι κουνιες να δω ποτε θα παμε!!! να μεγαλωσει η μερα λιγο ακομα κ βουρ!!!!) κ η δικια μου μια φορα της εδωσα σοκολατα κ εκανε εμετο, τσ τσ τσ καθολου δεν μου εμοιασε ρε παιδακι μου!!!

ειρηνη μου, εχω περασει κ εγω τετοια φαση, σιγα σιγα θα επανελθεις! χαλαρωσε κ απολαυσε τον καλο καιρο!!!

αφροδιτη μου κουραγιο... πολλες ωρες ρε παιδακι μου, λογικο να μην εχεις καθολου χρονο. που ξερεις μπορει να βρεις κατι καλο!

σας φιλω ολες!

θα μαθει μωρε σιγα σιγα υπομονη! ο δικος μου του ελεγα αυτα ειναι τα στολιδια της μαμας μονο τα κοιταμε ΔΕΝ τα πιανουμε κ μετα με ρωτουσε αν ηθελε κατι "μαμα αυτο ειναι το στολιδικο σου??":-D

αχ αυτες οι κουνιες:rolleyes: μεχρι να αξιωθουμε να βρεθουμε θα τα παμε σε μπαρακι!!!!:tongue:

η μαμα δυσκολα γιωτακι ολοι μας δυσκολα πολυ........:(

Διαφημίσεις

θα μαθει μωρε σιγα σιγα υπομονη! ο δικος μου του ελεγα αυτα ειναι τα στολιδια της μαμας μονο τα κοιταμε ΔΕΝ τα πιανουμε κ μετα με ρωτουσε αν ηθελε κατι "μαμα αυτο ειναι το στολιδικο σου??":-D

αχ αυτες οι κουνιες:rolleyes: μεχρι να αξιωθουμε να βρεθουμε θα τα παμε σε μπαρακι!!!!:tongue:

η μαμα δυσκολα γιωτακι ολοι μας δυσκολα πολυ........:(

το στολιδικο!!! αχαχαχα:lol: εγω της λεω οτι αυτα θελουμε να τα πουλησουμε να παρουμε λεφτακια να αγορασουμε πραγματακια.

ναι ναι αυτα θα πανε σε μπαρακι κ εμεις σε καπη!!! αχαχαχαααα!!!!

υγ.:cry::cry::cry::cry::cry::cry: μην χανετε την πιστη σας....

Αφροδίτη καλή ευκολία στη δουλειά, υπομονή για τα ωράρια...

εγω σήμερα πολύ σκεφτική:rolleyes:, είχα πρωι πρωι μια εξέλιξη που δεν την περίμενα, οχι απαραίτητα κακή....ούτε και σίγουρα καλή...αχ δεν ξέρω...μακάρι να ναι για καλό......

Ευχαριστώ και σου εύχομαι η εξέλιξη να είναι μόνο καλή!!!

κοριτσουδια καλημερες!!!!!!

μπηκα να σας διαβασω λιγο να "αδειασει" το κεφαλακι μου οντας ξενυχτισμενο κ ταλαιπωρημενο.

θετω ερωτημα!

εχει πλυνει ποτε καμμια σας τΑ ΚΑΛΥΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ??

απο περσυ επεξεργαζομαι να φερω συνεργειο για βιολογικο καθαρισμο (οπως ειχα κανει με τα στρωματα μας ) αλλα λεω μηπως να γλιτωνα τα χρηματα. φοβαμαι ομως μην μπουν κ χαλασουν? οταν τον ειχα αγορασει μου ειχαν πει πλενονται αλλα κ παλι δεν ξερω...

πολλα φιλακια

Billaco, καλή δύναμη!!!!

Εγώ τα πλένω 1 φορά τον χρόνο, συνήθως την άνοιξη ή το φθινόπωρο.

Ο καναπές είναι γωνιακός ΝΕΟΣΕΤ και τα καλύμματα κουμπώνουν με βέλκρον κάτω κάτω.

Κι εγώ φοβόμουν παρ' όλο που μου είχαν πει πως πλένονται άφοβα αλλά όταν γέννησα ξεκίνησα να τα πλένω για να είναι πιο καθαρά για τα παιδιά, γιατί το ''ζούμε'' το σαλόνι μας.

Τα βάζω στο πλυντήριο στους 30 βαθμούς,στο πρόγραμμα για τα ευαίσθητα όμως με απορρυπαντικό για μάλλινα ρούχα και δεν έχουν μπει καθόλου.

κοριτσια σκεφτομαι ν αγορασω ενα κρεβατι στο παιδι απο αυτα που οταν μεγαλωσει μπαινουν ποδια κι ανεβαινουν ψηλα σαν τα διοροφα. Αυτο γυρω γυρω εχει καγκελο εκτος απο το σημειο στα ποδια οπου και μπαινει η σκαλα αργοτερα. Αναρωτιεμαι λοιπον μηπως επειδη θα μαθει παντα να εχει καγκελο αν χρειαστει να κοιμηθει καπου χωρις καγκελο δεν θα πεφτει? δεν πρεπει να κοιμαται και χωρις καγκελο?

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

my billy εγω εχω 12 χρονι ατους καναπεδες μου κ απο οταν εκανα το πρωτο μου παιδι πλενω τα παντα στους 30 στα ευαισθητα κ δεν εχουν παθει το παραμικρο.Εμενα βγαινουμ ολα . Στα παλινα κ κατω απο τα ποδια εχει διπλο υφασμα , κ βγαζω το πανω που ειναι κουμπωμενο .Το μονο που προσεχω ειναι πως πλενω τα μαξιλαρια με κλειστα φερμουαρ.Ειναι λιγο ζορι να ξαναμπυν τα μαξιλαρια αλλα βαλε το συζυγο να το κανει.

Εγω κοριτσια στο τρεξιμο κ στην δουλεια κ στο σπιτι ενα πτωμα ειμαι.Το σπιτακι μας ομως το διατηρω τακτοποιημενο κ καθαρο οσο γινεται.

Δεν προλαβαινω να σας σχολιασω ολες συγχωρεστε με.

Γιωτου ακομα κ φαγητο μπορεις να της δωσεις το απογευμα μιση μεριδα μια χαρα θα ειναι.εμενα τρωει κ σκετα δημητριακα στο χερι η κριτσινια.

Ιωαννα μην σε προβληματιζε το καγκελο, δεν ειναι απαραιτητο νατο βαλεις κιολας τωρα που θα το εχεις το κρεββατι κατω. Δοκιμασε το χωρις κ βλεπεις αν χρειαστει το το βαζεις κ μετα που θα θες να ανεβασεις το κρεββατι τοτε "κοβεις" λιγο καιρο πιο πριν το καγκελο κ μετα κανεις την αλλαγη.

Ειρηνακι μου ολες περναμε τις φασεις μας,αρκει να ειμαστε καλα κ ολα θα γινουν!

καλο κουραγιο κ καλες δουλειες σε ολα τα κοριτσια

γεια σας κοριτσια τι κανετε?

my billy εγω εχω 12 χρονι ατους καναπεδες μου κ απο οταν εκανα το πρωτο μου παιδι πλενω τα παντα στους 30 στα ευαισθητα κ δεν εχουν παθει το παραμικρο.Εμενα βγαινουμ ολα . Στα παλινα κ κατω απο τα ποδια εχει διπλο υφασμα , κ βγαζω το πανω που ειναι κουμπωμενο .Το μονο που προσεχω ειναι πως πλενω τα μαξιλαρια με κλειστα φερμουαρ.Ειναι λιγο ζορι να ξαναμπυν τα μαξιλαρια αλλα βαλε το συζυγο να το κανει.

Εγω κοριτσια στο τρεξιμο κ στην δουλεια κ στο σπιτι ενα πτωμα ειμαι.Το σπιτακι μας ομως το διατηρω τακτοποιημενο κ καθαρο οσο γινεται.

Δεν προλαβαινω να σας σχολιασω ολες συγχωρεστε με.

Γιωτου ακομα κ φαγητο μπορεις να της δωσεις το απογευμα μιση μεριδα μια χαρα θα ειναι.εμενα τρωει κ σκετα δημητριακα στο χερι η κριτσινια.

Ιωαννα μην σε προβληματιζε το καγκελο, δεν ειναι απαραιτητο νατο βαλεις κιολας τωρα που θα το εχεις το κρεββατι κατω. Δοκιμασε το χωρις κ βλεπεις αν χρειαστει το το βαζεις κ μετα που θα θες να ανεβασεις το κρεββατι τοτε "κοβεις" λιγο καιρο πιο πριν το καγκελο κ μετα κανεις την αλλαγη.

Ειρηνακι μου ολες περναμε τις φασεις μας,αρκει να ειμαστε καλα κ ολα θα γινουν!

καλο κουραγιο κ καλες δουλειες σε ολα τα κοριτσια

δεν γινεται να το βγαλω,, ειναι ετσι απο κατασκευης το κρεβατι ωστε μολις θες να το ανεβασεις βαζεις τα πόδια

Ελπιζω να προλαβεις να ξεκουραστεις λιγακι

Διαφημίσεις

καλησπερα κοριτσια μου!

σας ευχαριστουμε πολυ ολες για τις ευχες σας! :Dchristine_2 ναι, απο παιδια (και τωρα παιδια ειμαστε ακομα χι χι χι :tongue: ), ημουν σχεδον 17 και κεινος 19 :rolleyes: αχ, ο ερωτας..

εγω σημερα εκανα μπολικες δουλιτσες το πρωι, αφου μπηκε ο συζυγος μεσα και μου λεει "μου αρεσει πολυ το σπιτι οπως το εφτιαξες!" :mrgreen: δοκιμασα και το αρωμα στο φιλτρο της σκουπας και οντως εκανε δουλεια! ;)

εχτες:

1. εφτιαξα καφεδες
  2. εβγαλα τα πλυμενα ρουχα απο το πλυντηριο στη λεκανη
  3. ξυπνησα τα παιδια
  4. εφτιαξα γαλα
  5. ντυθηκα
  6. εντυσα και τα μικρα, αλλαξα πανα
  7. φυγαμε για τις δουλειες που ειχαμε στην πολη (περασαμε απο τυροπιταδικο και κατσαμε να φαμε, επειτα στην ωρλ, κεπ, δημοτολογιο, και σουπερ μαρκετ για δυο πραγματακια)
  8. γυρισαμε και ανοιξα να αερισω
  9. εστρωσα τα κρεβατια
  10. εφτιαξα ψωμια με μερεντα για τον συζυγο
  11. απλωσα τα ρουχα εξω
  12. εβαλα νεο πλυντηριο να πλενει
  13. καθαρισα ολο το μπανιο
  14. εριξα χλωρινη σε λεκανη και πιγκαλ και τα αφησα
  15. εβγαλα ολα τα σκουπιδια απο τους καδους
  16. τα πεταξα
  17. εβαλα νεες σακουλες σκουπιδιων
  18. επλυνα πιατα
  19. εβαλα ξυδι στον βραστηρα
  20. εδωσα στην μικρη ψαρι απο την προηγουμενη
  21. μαγειρεψα κιμα
  22. εβαλα μακαρονια να βραζουν
  23. ετοιμασα και σπιτικη μπεσαμελ
  24. συναρμολογησα το παστιτσιο μου και το εβαλα στον φουρνο
  25. κοιμησα την μικρη
  26. απλωσα εξω το πλυντηριο που τελειωσε
  27. εβγαλα το φαϊ απτον φουρνο
  28. καθαρισα τις εστιες
  29. εβαλα να φαμε
  30. μαζεψα πιατα
  31. καθαρισα τραπεζι
  32. ταϊσα τις γατες και επειτα εκατσα pc
  33. ετοιμασα φαγητο να παρουμε μαζι μας
  34. πηγαμε στη γιαγια
  35. εκει ταϊσα τη μικρη
  36. γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  37. αλλαξα σεντονια στην κουνια γιατι η μικρη αδειασε ενα μπουκαλι με νερο :evil:
  38. εβαλα στον συζυγο φαγητο
  39. ετοιμασα γαλατα για τα παιδια
  40. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  41. μαζεψαμε μαζι παιχνιδια
  42. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα

ειδαμε με τον συζυγο μενταλιστ με πακοτινια και φουντουνια :twisted:

43. και πριν κοιμηθουμε μαζεψαμε παρεα τα απλωμενα ρουχα απ' εξω

τελικα το κεϊκ που ηθελα να φτιαξω πραγματι δεν το προλαβα, ισως τα καταφερω σημερα, θα δειξει..

φιλακια πολλα!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γειά σας κορίτσια!

Χρόνια πολλά σε όσες γιόρταζαν και στους δικούς τους!

Βάσια να την χαίρεσαι την κούκλα σου!

Μαριάννα μου να ζήσετε!!!Αχ,αυτοι οι έρωτες....

Μπιλάκι μου σε σκέφτομαι ΄πολύ...υπομονή και πίστη κοριτσάκι....

Υπολειτουργώ αυτές τις μέρες...απο χτες "ξέσπασε" και μια αλλεργία στο πρόσωπο,γύρω απο τα μάτια,και δεν την παλεύω....Ελπίζω μόνο να μην εξαπλωθεί.Βάζω βέβαια tobradex.

Κατα τα άλλα τρέχω και δεν φτάνω..αλλα δεν παραπονιέμαι...Σπίτι,δουλειά,διάβασμα...και εννοείται παιχνίδι με τον γιο!!!

Εχεχε....καλέ τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ δεν έχουν εποχή!!!Ένα θα σας πω...γύρισα σήμερα απο την δουλειά και ο μικρός ήταν στο αρμόνιο,είχε τα τρίγωνα κάλαντα και τραγουδούσε στο μικρόφωνο:tongue::tongue:Ειρήνη πότε να στον στείλω είπαμε;;;;;;

Γεια σας!!!

Μόλις έκατσα! Αυτή τη βδομάδα δεν έχω κάτσει καθόλου στο σπίτι. Όλο έξω είμαι (για δουλειές) κι όλο τίποτα δεν κάνω...

Από δουλειές, μια συντήρηση κατά τη διάρκεια της ημέρας, για να μη νευριάζω, και καμιά ελαφριά δουλίτσα μόλις κοιμηθεί ο μικρός το βράδυ.

καθε μερα λεω θα βαλω σκουπα και δεν προλαβαινω, οποτε βρισκω χρονο καποιος θα κοιμαται!!! Χαλιά-χάλια! :oops:

το ξεσκονισμα ΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ- γιατι???? ειμαι η μονη?????? :confused::confused::confused:

Μαριάννα, αυτό με τη σκούπα το παθαίνω κι εγώ, αλλά όχι γιατί δε βρίσκω χρόνο, αλλά γιατί λόγω της δουλειάς του άντρα μου, κοιμάται πολλές ώρες. Και όταν είναι ξύπνιος εκείνος, συνήθως κοιμάται το παιδί...

Πάντως, υπάρχουν μέρες που δε σέβομαι ιδιαίτερα τον ύπνο του άντρα μου, απλώς δε σκουπίζω την κρεβατοκάμαρα... Αλλιώς τα χαλιά μου, θα με μούτζωναν...

Όσο για το ξεσκόνισμα, κι εγώ το βαριέμαι υπερβολικά... Το κάνω κάθε 4 μέρες (περίπου) και το βλέπω σαν παιχνίδι (ναι, ναι, καλά διαβάσατε), γιατί μόλις πιάνω το πανί να ξεσκονίσω, μου ζητάει και ο μικρός να κάνει το ίδιο. Οπότε του δίνω κι εκείνου ένα πανάκι και ξεσκονίζουμε παρέα :tongue::tongue::tongue:

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ χαθηκα γιατί εχω αλλάξει το πρόγραμμα της μικρής κ γενικά το πρόγραμμα μας, σηκωνομαστε νωρίς με τον άντρα μου και κατεβαινουμε στο γραφείο,αφηνω την μικρή να κοιμηθεί οσο θελει, οταν ξυπνήσει ανεβαινω την ετοιμαζω κ την περνω μαζι μου, εως τις 12.30-13.00 οπου ανεβαινουμε για φαγητό και ύπνο, μετα ξανακατεβαινω εγω εως τις 3,τρωμε κ ξεκουραζομαστε μεχρι 4.30 που ξυπναει η μικρή, μετα την παω βολτα μεχρι τις 7 δουλειες κανω7-9,εχω υιοθετήσει το κολπο καλαμαρακιου, ετοιμαζω τα παντα απο το βράδυ. εχουν αλλάξει κ οι ανάγκες της μικρής κ της δουλειάς οποτε προσαρμοζομαστε. Το σκ κ εχτες πολλες βολτες κ ξεκουραση, θα σας ξαναγραψω φιλια

Γιώτα μου, με αυτό το πρόγραμμα, τι ώρα σου κοιμάται το βράδυ και τι ώρα ξυπνάει το πρωί?

JAf3p3.png

qtEXp3.png

καλημερα! τι κανετε? πωπω ερημιες!!! που εισαστε????

σημερα εχω κομμωτηριο κ πολυ χαιρομαι! φουλ ανανεωση! ανταυγειες-κουρεμα-χτενισμα!

απο δουλειες εχτες ελαχιστα πραγματα τα απολυτως απαραιτητα καθημερινα

αυριο εχει φουλ καθαριοτητα

να σας πω κ το αλλο..... πηρα 5 κιλα, δεν ειχα μπαταρια στην ζυγαρια κ δεν ζυγιζομουνα κ ξεφυγα τελειως...εχω ξεκινησει να μαζευομαι, οχι διαιτα αλλα σταματαω να τρωω σαν βοδι! κ ιδιως το βραδυ!!! ηδη εχω χασει μισο κιλο, παλι καλα!

ελπιζω να εισαστε ολες καλα κ αυριο θα επανελθω με τρελλη λιστα λεμε!!!:D

φιλακια πολλα

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...