Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Γεια σας κοριτσια μου! Τι κανετε?

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

:D:D:D

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΝΕΑ (ΝΑΙ 9!!!!) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!! ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! :mrgreen:

Σημερα ειχαμε πολλες εξωτερικες δουλειες, ο αντρας μου πηρε αδεια και πηγε για κατι χαρτια για ενα μπλεξιμο που μαλλον θα διορθωθει, εγω με τα παιδια ωριλα, μετα στα κεπ και μετα στο δημοτολογιο.

Σημερα θελω να φτιαξω και ενα κεκακι για το καλο, αλλα δεν ξερω αν θα προλαβω γιατι εχουμε να παμε οπωσδηποτε στη γιαγια μετα, γιατι χτες δεν πηγαμε και θα μας ψαχνει-περιμενει.. :? Για την ωρα σας βαζω τα χτεσινα μου:

1. εφτιαξα καφεδες
  2. εκατσα λιγο pc θηλαζοντας
  3. εντυσα τα παιδια
  4. ντυθηκα
  5. ετοιμασα γαλα
  6. πηγαμε σχολειο (τους πηγανε εκκλησια)
  7. γυρισα με την μικρη και ανοιξα να αερισω
  8. εστρωσα κρεβατια
  9. μαζεψα πυτζαμες
  10. μαζεψα μπουφαν-ζακετες-σκουφια που περιφερονταν :evil:
  11. μαζεψα οτι απλυτο ή ασχετο βρηκα
  12. εβαλα ενα πλυντηριο (ηθελα να το απλωσω στην απλωστρα αλλα τελικα το απλωσα σημερα :oops: )
  13. ετοιμαστηκα για την παρελαση
  14. εκλεισα ολο το σπιτι και φυγαμε
  15. γυρισαμε και αλλαξαμε ρουχα ολοι και εκατσα λιγο pc
  16. εκοψα και τηγανισα πατατες
  17. εκοψα, αλευρωσα και τηγανισα τον μπακαλιαρο
  18. εφτιαξα στα γρηγορα και ελαχιστη σκορδαλια για το καλο :rolleyes:
  19. κατσαμε και φαγαμε
  20. ταϊσα τις γατες
  21. μαζεψα πιατα
  22. καθαρισα τραπεζι
  23. επλυνα πιατα
  24. κοιμησα τη μικρη
  25. τακτοποιησα τα πλυμενα πιατικα απο πριν
  26. επλυνα και τα υπολοιπα του νεροχυτη και μετα καθισα στον υπολογιστη
  27. εφτιαξα ρυζογαλο για τα παιδια (το εκανα "με το ματι" και μου βγηκε μονο 2 μπολακια :| )
  28. τα ταϊσα και παιξαμε
  29. αργοτερα εφτιαξα γαλατα
  30. πλυναμε δοντια-βαλαμε ορο
  31. μαζεψαμε παρεα ολα τα παιχνιδια
  32. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  33. εβαλα να φαω και γω και κοιμηθηκα

Για την γενικη που λετε... εχμμ.. γκουχ γκουχ..... :oops: ...την ποια ειπαμε????? :lol::lol:

Γιωτακι η δικια μου κλεινει τα 2 τον Μαη, το απογευμα τρωνε ή φρουτα (πιο νωρις απο σας ομως γιατι γυρω στις 8μιση πινουν γαλα και ετοιμαζομαστε για υπνο) ή ρυζογαλο, γιαουρτακι, τραχανα, "βρωμοκρεμα" δηλαδη βραζω γαλα με βρωμη και πηζει και γινεται σαν κρεμουλα, φετα ψωμι με βουτυρακι και μερεντα (ενταξει εσυ μπορεις να βαλεις μαρμελαδιτσα ή μελι, εμεις ειμαστε μερεντακηδες οικογενειακως!!! :tongue: ), και κανα τοστακι βεβαια οπως εσυ, το αυγο το δινω το πρωι για κολατσιο

γενικα δεν εχουμε κατι συγκεκριμενο, οτι προκυψει, στις μεγαλες πεινες (αμα δηλαδη δεν εχουνε φαει καλα το μεσημεριανο τους) τους δινω οτι ειχαμε και το μεσημερι (μαλιστα αυτο το προτιμω, ειδικα αν ειναι να παμε στην γιαγια γιατι εκει ολο και καποια "βλακεια" θα τους δωσουν να τσιμπολογησουν, ή θα ζηλεψουν κατι που θα δουν εκει και δεν θελω ο παππους να "λεει" :mad: )

Αυτααα.. Σας φιλω ολες!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγαπημένες μου καλησπέρα.

Τι κάνουν τα κοριτσάκια μου?

Εμείς είμαστε καλά. Σπίτι, βόλτες, ξεκούραση, δουλίτσα.. όλα.

Χθες, δούλευα το απόγευμα, αρκετά. Το πρωί όμως, μ' έπιασε και έκανα μπόλικες δουλίτσες.

Τράβηξα τα έπιπλα του υπνοδωματίου μας και έβαλα "καλή" σκούπα. Τι υπήρχε από πίσω... :oops::oops:. Ξεσκόνισα καλά, σφουγγάρισα. Προχώρησα πολύ με τις δουλίτσες μου. Έβαλα πλυντήρια {τις προηγούμενες ημέρες όχι χθες} σιδέρωσα, έκανα τζάμια, μάζεψα, τακτοποίησα. Έκανα μπόλικες δουλίτσες σε όλο το σπίτι και τώρα είμαι σε φάση που απλώς με κάποια καθημερινά, μικρο-lifting, το διατηρώ καθαρό. Το βλέπω σε τάξη και το μυαλουδάκι μου παραμένει ήρεμο.

Σήμερα, ακριβώς είχα μπόλικες δουλίτσες που ολοκλήρωσα, έκανα το αγαπημένο φαγητό του φιογκακίου.

Αυγουλάκια με πατατούλες!

DSCN0533_zps24e61a2a.jpg

Φάγαμε σαν μικρά κτηνάκια :mrgreen: .

Σήμερα, έκανα και μία μικρή "τακτοποίηση" στο φιογκο-δωμάτιο. Έκανα ένα "ντου" σε πιο "παιδικά" παιχνίδια, τα ξεσκόνισα και τα έβαλα σε μία σακούλα. Ηδη, τα πήρε ο άντρας μου για να τα δώσει στην ξαδέρφη του για τον μικρό της.

Επίσης, έδωσα σε 2 διαφορετικές φίλες μου {και πελάτισσες} ένα φόρεμα στη μία και ένα σακάκι στην άλλη. Τα είχα βάλει "προς πώληση" αλλά αφού δεν είχα ενδιαφέρον αποφάσισα να τα χαρίσω και τα κορίτσια μου το χάρηκαν πολύ, νομίζω.

Ετοιμάζω και μία τσαντούλα, για το παιδάκι που μας είπε το Αφροδιτάκι μας. Αφροδιτούλα μου, θα σ' ενημερώσω να βρεθούμε κάπου να στα δώσω!

Αυτά από μένα,

Σας φιλώ όλες γλυκά

Υ.Γ. Ξέρω πως θ' αναρωτιέστε γιατί δεν μπαίνω συχνά. Περνάω όμως μία φάση.. πως να την πω.. μη-έμπνευσης μάλλον. :|

777885dugw57gt25.gif

Οποτε κουραζομαι λιγοτερο και ειναι σχεδον παντα τακτοποιημενο το σπιτι.

Αυτη την ιδεα την εδωσε η Ειρηνη γιατι κι εγω γενικη εκανα και δεν προλαβαινα.

Κορίτσι μου,

Πολύ μου αρέσει που βρήκες την ιδέα αυτή χρήσιμη.

Κυρίως όμως, μου αρέσει που σιγά-σιγά, βρίσκεις το δικό σου ρυθμό, του πως σε βολεύει να κάνεις τις δουλίτσες σου.

Ετσι και θα κρατάς το σπίτι σου σε μία καλή κατάσταση και δεν θα λιώνεις στις δουλειές χάνοντας χρόνο από τους αγαπημένους σου αλλά και θα είσαι ήρεμη, όταν βρίσκεσαι στο σπιτάκι σου.

Μπράβο! :)

Όσες είχατε εορτάζοντες και εορτάζουσες να τους χαίρεστε!!!

Τώρα τα κεφάλια μέσα,γιατί έχουμε δουλειές με φούντες και καθαριότητες.Η μαμά μου μ'έχει ζαλίσει με τη γενική στο σπίτι κι εγώ της είπα''Easy Living βρε μαμά μου!''.Με απείλησε ότι θα μου κρύψει το Laptop:mrgreen:

!!!! Νο μανούλααααααααααα, πες της! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

κοριτσια κ εγω αυτο το συστημα εχω καθιερωσει απο οταν εγινα μαμα.Πριν ξεπατωνομουν ενα ΣΚ να τα προλαβω ολα.Τωρα λιγα λιγα δεν γινεται αλλιως κ εκτος οτι δεν ξεπατωνεσαι το σπιτι ειναι παντα καθαρο κ τακτοποιημενο.Να εισαι καλα Ειρηνη !!!

Εμενα τωρα εκτος απο τα χαλια κ τις ντουλαπες που ειναι νωρις ακομα το μονο που μου εχει μεινει ειναι ο αποροφητηρας κ εχω σκοπο να το κανω μεσα στο ΣΚ κ φυσικα η μια αποθηκη.....

Ιωαννα συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις. Εγω το μπανιο το κανω πολυ καλα ολο ομως πλακακια κ ηδη υγιεινης καθε Σαββατο κανω τα παντα κ τις καθημερινες απλα το συντηρω με ενα περασμα με απορυπαντικο κλπ κ λιγη χλωρινη οποτε δεν νομιζω πως χρειαζεται κατι παραπανω.

Αχ.. ο απορροφητήρας.... και μένα είναι χάλια.. πλένω τα φίλτρα αλλά το γύρω-γύρω... :oops:

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!

:D:D:D

ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΝΕΑ (ΝΑΙ 9!!!!) ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ!!! ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!! :mrgreen:

Να ζήσετε, μαριαννούλα μου!

ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ

ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ

ΠΑΝΤΑ ΓΕΡΟΙ

με κατανόση ο ένας για τον άλλο!

Χρονια σας πολλά!

777885dugw57gt25.gif

Καλημερα!Τι κάνετε?

Σημερα ειμαστε σπίτι ,δεν πήγα το γιο σχολειο γιατι εχθες το βραδυ ξαναεκανε πυρετο ,ευτυχως ομως τωρα δειχνει καλά.Εχω μαζεψει το σπίτι ,εχω βαλει πλυντηρια και σκουπα ,εκανα ενα πέρασμα στα μπάνια και μαγειρεψα αρακα και φασολάκι με πατατες.Εχω να σιδερωσω πάρα πολλα ρουχα και το απόγευμα να ετοιμασω τις βαλίτσες μας.Ελπίζω μονο να μην αρρωστησουμε και εμεις

Περαστικά σας βρε Χρυσάκι μου! Ταλαιπωρήθηκε μωρε το μικράκι? :?

Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, το εύχομαι πάντως!

Σημασία έχει που έχεις βρει εσύ τι θέλεις και το κρατάς. Βοηθιέσαι και δεν πιέζεσαι. Αυτό μόνο και μπράβο! ;)

Σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στο Υποβρυχιο που έχει ερθει στον ΟΛΠ και μετα πήγαμε στο Liberty Hellas περάσαμε πολύ ομορφα

Μετά φαγαμε τα 3 μας σε ένα γλυκο μικρο ταβερνάκι και γυρισαμε και κοιμηθηκαμε αγκαλια τα 3 μας και νωρις το απογευμα ποδηλατάδα!!!

Κρίμα που δεν το ήξερα και γω. Θα ξετρελαινόταν το φιογκάκι αν πηγαίναμε.

Πάντα ομορφες στιγμές!

την προηγουμενη βδομαδα εδωσα 2 μεγαλες σακουλες τζαμπο

μια στην εκκλησια(ειχε βρεφικη προικα κ ρουχα δικα μας)

μια στην παλια νταντα για την εγγονη της (ρουχα της κορης μου)

Εύγε!

Γειά σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά! Σήμερα γιορτάζει το μικρούλι μου!!! απο το πρωί ήταν φουλ η μέρα μας....είχε η μεγάλη παρέλαση και πήγαμε να την δούμε...μετά πήγαμε για φαγητό στην πεθερά που γιόρταζε και τέλος γυρίσαμε κοιμηθήκαμε και το απόγευμα η μεγάλη διάβαζε και εγώ έφτιαξα cup cakes για να πάει η μικρή να κεράσει στο σχολείο!

Να την χαίρεσαι Βασιούλα μου!

Τυχερή, καλότυχη και πάντα ευτυχισμένη, να είναι!!!

Καλησπερα κοριτσαρες!!τι κανετε?ομορφο Σ/κ βλεπω για ολες..

Αλεξενια συλληπητηρια για τον μπαμπα σου να ειστε καλα να τον θυμαστε..

Margio να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..

Βασια πολυ ωραια η φορμα,νομιζω καλυτερη και απο την πρωτη..

Ειρηνη αχ πολυ ομορφα νυχακια..μου αρεσε η ιδεα για το μπανιο..

Αφροδιτακι πολυ ωραια η ιδεα για το αρωμα στην σκουπα..θα το κανω..

Και εμεις ωραια περασαμε το Σ/κ.το Σαββατο το πρωι συμμαζεψα το σπιτι και φυγαμε ολοι μαζι για σουπερ μαρκετ κια μετα παιδικη χαρα..γυρισαμε φαγαμε μακαρονια με κιμα κοιμηθηκε η μικρη και εγω εφτιαξα μπισκοτακια και σουφλε σοκολατας.επλυνα τα πιατα καθαρισα παγκους και νεροχυτη σκουπισα και το απογευμα ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι με τα παιδακια τους..οι μικρες επαιξαν μια χαρα και εμεις ηπιαμε τον καφε μας φαγαμε και φυγανε το βραδυ.συμμαζεψα τα παιχνιδια και τις εβαλα για υπνο.ξεραθηκαν και οι δυο.την κυριακη ξυπνησα πουρνο,αλλαξα σεντονια,επλυνα το μπανιο επλυνα τα ριχταρια και τα απλωσα ,εκανα μια μεταφυτευση σε ενα λουλουδι επλυνα το μπαλκονι,καθαρισα την κουζινα ξυπνησαν οι μικρες με τον αντρα μου τους εφτιαξε το γαλα αλλαξα και τα σεντονια στο δικο μας υπνοδωματιο εβαλα σκουπα,εφτιαξα pancaces και φαγαμε ολοι και μετα βολτα στην θαλασσα παιχνιδι για τα κοριτσια και εμεις καφεδακι και ηλιος..τελεια γυρισαμε μεσημερι,τις εκανα μπανακι και τις ελουσα , φαγαμε κοιμηθηκε η ζουζου και εγω ξεσκονισα πολυ καλα,σφουγγαρισα εκανα τα τζαμια στο σαλονι και τους καθρεφτες και χααρωση..το απογευμα βγηκαμε μια χαλαρη βολτιτσα και σπιτακι μας γαλα δοντια κια υπνο για τα κοριτσια και εμεις φαγητο τηλεοραση και ξεκουραση.σημερα πηγα για δουλεια..ευτυχως αυριο ξανα καθομαστε..

Pancakes.. ατιμο παιδί???? :mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

Η τουαλέτα μου φαίνεται λίγο Χριστουγεννιάτικη;;;;;;; Από τώρα βρε ξωτικό;;;;; :):):)

Πάντως είναι πανέμορφη!

Οπως ξέρεις, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :mrgreen::mrgreen:

Ανεξάρτητα όμως, είναι υπέροχη ιδέα αλλά εμείς βάζουμε αυτά τα πλακάκια στο μπάνιο ακόμα και στον τοίχο και δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά.. :?

Υπέροχες μέρες και δεν μπορώ να τις χαρώ όπως θέλω βρε παιδί μου αμάν πια.Το τελευταίο διάστημα είμαι μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου αλλά που θα πάει θα το φτιάξουμε και αυτό.

Γιατί, Νασιουλα μου?

Σχετικά με την ηλεκτρική σκούπα τώρα...

Μετά από έρευνα που έκανα, διαπίστωσα πως δεν καθαρίζω το εσωτερικό της κάθε φορά που αλλάζω σακούλα ....κάτι που είναι απαραίτητο, μόνο τα εξαρτήματα καθάριζα και αυτά όχι και τόσο συχνά....Η ανάρτηση της Ειρήνης

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html

σχετικά με περαιτέρω καθαρισμό των εξαρτημάτων με έκανε να καθαρίσω και το πέλμα καθώς και τον σωλήνα εσωτερικά ;)

Έτσι με προσοχή για να μην βραχεί το μοτέρ, καθάρισα καλά καλά με παλιές κάλτσες που μετά πέταξα στα σκουπίδια και DETTOL. Τις γωνίτσες τις έκανα με βατονέτες βουτηγμένες σε DETTOL.

Αγόρασα από PRAKTIKER καινούρια φίλτρα αέρος και μοτέρ (του μοτέρ δεν το είχα αλλάξει ποτέ-ντροπή!) και έβαλα και σταγονίτσες αιθέριου ελαίου στο φίλτρο αέρος για να δω πόσο θα μυρίσει! Το διάβασα από την Μαρίτα και όντως μυρίζει υπέροχα!

Το πήγες και ένα βήμα παραπέρα!

Εγώ, κοντά στο μοτέρ, στο φίλτρο που έχει μπροστά του, ρίχνω βανίλια.. ;)

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα και ειπαμε ποιημα ξανα μανα κουκουβα κουκουβα:mrgreen::mrgreen:και μετα πηγαμε για τον καθιερωμενο καφε στην πλατεια γυρισαμε κι εχει ο αντρουλης μου γενεθλια του πηραμε τουρτα για να του κανουμε εκπληξη μολις σχολασει,εντωμεταξυ μιλησαμε 3 φορες στο τηλεφωνο και δεν του ειπα τιποτα σιγουρα νομιζει οτι το εχω ξεχασει.:tongue:

Αυτα για την ωρα πολλα φιλια

Να σου ζήσει το αγόρι σου, κοριτσάκι μου!

Ηταν ωραία η έκπληξη? Τη χαρήκατε?

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Tι κανετε κοριτσαρες?Χρονια πολλα στους χθεσινους εορταζοντες..

Βασια μου να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου και την πεθερα βεβαιως..

Μαριαννα μου να ειστε παντα ευτυχισμενοι και αγαπημενοι πολλα πολλα χρονια..

Χρυσα μου μακαρι να μην ξανακανει πυρετο το παιδακι..καλο ταξιδι να εχετε και να περασετε καλα..

Γιωτακι αλλαγες στο προγραμμα ε?συμφωνω με τις ιδεες της Μαριαννας για το κολατσιο..

ΑρηςΑννα Παναγια μου τι τρομαρα πηρες με το παιδι..ευτυχως που δεν ηταν τιποτα..

Χθες γιορταζε ο αντρουλης μου..η μικρη μου το ειχε βρει παιχνιδι και του ελεγε συνεχεια χρονια πολλα..το πρωι πηγαμε βολτιτσα,το μεσημερι γυρισαμε σπιτακι μας μαγειρεψα κια φαγαμε και το απογευμα εκανα ρωξακια κια σουφλε σοκολατας.το βραδυ ηρθε η αδερφη μου οικογενειακως φαγαμε ολοι μαζι τσακισαμε και τα σουφλεδακια και μολις φυγανε μαζεψ ατην κουζινα προγραμματισα το πλυντηριο πιατων συμμαζεψα το σαλονι τα κοριτσια ηπιαν το γαλα τους ,δοντακια και υπνο..σημερα κλασικα δουλεια μετα μπαλετο και οταν γυρισα απλωσα ενα πλυντηριο (το ειχα βαλει πρν φυγω)σιδερωσα 2πλυντηρια ,εκανα ενα περασμα στο μπανιο,σκουπισα κια ξεσκονισα,σκουπισα κια τα μπαλκονια.ευτυχως για αυριο θα κανω σνιτσελ οποτε δεν εχω μαγειρεμα για αποψε..Για την γενικη και εγω σιγα σιγα ενα ενα δωματιο με παντζουρια τζαμια κουρτινες κουρτινοξυλο κτλ.εγω βεβαια αυτα θα τα κανω οταν ξεστρωσω που συνηθως το κανω αρχες Μαιου.εξαλλου Πασχα δεν κανουμε ποτε εδω παντα στο χωριο οποτε δεν με νοιαζει..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Μαριαννα να ειστε παντα ευτυχισμενοι, χρονια σας πολλα! Εγω κατα τις 5 του δινω γιαουρτι και κανα τυροπιτακι, μπουγάτσα κι, κεικ, αναλογα τι εχουμε, δυστυχως αυγο και τοστ δεν τρωει και κατα τις 8 τρωμε βραδινο και κατα τις 9 και γαλα

Σας ευχαριστώ για τις ευχούλες σας!

Σας διάβασα αλλά δε θυμάμαι και πολλά

Είχαμε συγκέντρωση γονέων σήμερα...και άκουσα τα καλύτερα για τις κόρες μου...περήφανη μαμά χιχιχι! Γύρισα στις 9 σπίτι, έφαγαν και πήγαν για ύπνο κατευθείαν....! κομμάτια είμαι τώρα!

ερωτηση για τις μαμαδες με παιδακια γυρω στα 2,5 χρ. τωρα η κορη μου ξυπναει 4,30 στις 1 εχει φαει φαγητο κ τις 7 τρωει φρουτα η φρουτοκρεμα ενδιαμεσα τι να της δινω? μερα παρα μερα της δινω το αυγο στις 4,30, τις αλλες μερες τοστακι η τυροπιτα η κεικ. καμια αλλη ιδεα?

αβγόφετες, pancakes, κρέπες, χυλοπιτάκια, τραχανά. Και τελευταία που ψήνω για μένα φιλέτο κοτόπουλο στο γκριλ το απόγευμα, κάνω και γι΄αυτήν ένα και το χτυπάει αλύπητα! Γενικά έχω διαπιστώσει πως της αρέσει η ποικιλία και προσπαθώ κάθε μέρα να της δίνω κάτι διαφορετικό!

FuWlp3.png 2ebBp3.png

καλησπέρα κορίτσια!

Μετά από μπόλικες δουλίτσες, πήγα δουλειά, γύρισα, έκανα το μωράκι μου μπάνιο, το τάισα και το κοίμισα και επιτέλους κάθομαι.

Ειρηνάκι μη λες ότι δεν έχεις έμπνευση τώρα που μπαίνει η άνοιξη. Χρειαζόμαστε τις ιδέες σου για να αναδιοργανώσουμε τα σπιτάκια μας. Όποτε χαλαρώσεις και ξεκουραστείς περιμένουμε να επανέρθεις δριμύτερη!

Χρύσα περαστικά στο μικρούλη. Γρήγορα να είναι καλά για να απολαύσετε το ταξιδάκι σας!

ravT, ιωάννα, χρύσα, μυρτούλα ευχαριστώ που μοιραστήκατε τα προγραμματα σας για τις δουλίτσες μαζί μου. Μάλλον θα ξεκινήσω από τους εξωτερικούς χώρους (σκάλα, πεζοδρόμιο, μπαλκόνια, πατζούρια, τζάμια) και σιγά-σιγά θα κάνω και τα μέσα. Ευτυχώς έχω κάνει την κουζίνα μου.

Γιώτα το απογευματινό γεύμα είναι και για μένα σπαζοκεφαλιά που το μωράκι μου κοντεύει ενός έτους. Πήρα μερικές ιδέες από τα κορίτσια.

Αρετή να χαίρεσαι τον αντρούλη σου!

Καληνύχτα σε όλες

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα

τελικά χθες ήταν τρεχάτο το απόγευμα.

Γύρισα πρώτη στο σπίτι και κατευθείαν μάζεψα το πλυντήριο πιάτων που είχα βάλει από το πρωί και

έβαλα και ένα πλυντήριο ρούχων.

Μόλις ήρθε ο άντρα μου με τα παιδιά, του έβαλα να φάει και

καθάρισα φρούτα για τον μεγάλο.

Έβαλα τα ρούχα στο στεγνωτήριο και κάποια τα άπλωσα και

έβαλα και ένα πλυντήριο με κάποια ευαίσθητα.

Μετά πήγαμε όλοι μαζί στον γιατρό να γράψουμε τα φάρμακά μου

και στην συνέχεια όλοι μαζί στο σούπερ.

Μόλις γυρίσμε κάναμε μπάνιο στα παιδιά και

έβαλα να γίνεται κοτόσουπα για όλους.

Έδωσα στον μικρό την κρεμούλα του και το απογευματινό του στον μεγάλο.

Άπλωσα το δεύτερο πλυντήριο που είχα βάλει και

δίπλωσα τα ρούχα από το στεγνωτήριο.

Κοιμίσαμε τα παιδιά

Τελείωσα την κοτόσουπα,

φάγαμε βραδυνό

έκανα μπάνιο και ξεράθηκα.

Σήμερα είναι μια πολύ μουντή μέρα εδώ, είναι για ύπνο αλλά φυσικά εγώ είμαι στην δουλειά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Οπως ξέρεις, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ! :mrgreen::mrgreen:

Σήμερα το πρωί 08.17 ο Τσαουσόπουλος έβαλε το ''All I want for Xmas is you''......μόνο αυτό λέω!!!

Ετοιμάζω και μία τσαντούλα, για το παιδάκι που μας είπε το Αφροδιτάκι μας. Αφροδιτούλα μου, θα σ' ενημερώσω να βρεθούμε κάπου να στα δώσω!

Ειρήνη ευχαριστώ πολύ!!!

Σου στέλνω πμ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!! :D:D:D

Να ζήσετε αγαπημένοι πολλά πολλά χρόνια!

Θα σας χάσω για κάποιο διάστημα γιατί δεν έχω καθόλου χρόνο..εχθές μπήκα στο σπίτι 11.25 μ.μ. :(

Είμαι αρκετά φρικαρισμένη θα έλεγα.....με αυπνίες εδώ και ένα μήνα αλλά έκανα ένα μικρό βήμα μπροστά, ξεκίνησα να κοιτάω ''ερασιτεχνικά'' αγγελίες!

Μόνο βασικά πράγματα κάνω και μαγειρεύω τα φαγητά δύο δύο για να μένουν και για άλλες μέρες...

Άρχισα όμως ένα ξεκαθάρισμα σε παιχνίδια, έχω βάλει στην άκρη μια μεσαία τσάντα του JUMBO και κάποια φύλαξα για το αγοράκι στην Γεωργία.

Έβαλα στην άκρη τουλάχιστον 10 μανό που είχα ξεχάσει πως έχω, ολοκαίνουργια (ήταν καταχωνιασμένα σε ένα κουτί) και αποφάσισα να τα χαρίσω στην αδερφή μου και στην 16χρονη κόρη της κοπέλας από την Γεωργία. Επίσης έκανα ξανά ξεδιάλεγμα στα καλλυντικά μου και κράτησα μόνο αυτά που χρησιμοποιώ και όχι όλα τα άλλα που απλά τα αγοράζω για να τα έχω...... Και αυτά πάνε στην αδερφή μου και στο άλλο κοριτσάκι....

Αν ξέρατε κάθε πότε βάφομαι (10 φορές τον χρόνο) και κάθε πότε βάφω τα νύχια μου (5 φορές τον χρόνο) θα γελάγατε με τα καλλυντικά που είχα.....:lol:

Less is more λοιπόν και ευχαριστώ πολύ την μάνα μας!!!

Πέταξα σήμερα το πρωί στην ανακύκλωση, άλλη μια μεσαία τσάντα του JUMBO με χαρτιά της δουλειάς που τα ξεδιαλέγω !!!!! Πόσο άχρηστα πράγματα είχα δεν λέγεται.....χαρτομάνι που το πήγαινα από δωμάτιο σε δωμάτιο ανάλογα που επέλεγα να δουλέψω στο σπίτι.

Καθάρισα καλά όλα τα παιδικά παπούτσια για να δει η αδερφή μου ποια θέλει για την ανηψιά μου και τα άλλα θα τα χαρίσω.

σας φιλώ όλες!

Καλημέρα κοριτσάκια!!

Χτες ηταν δυσκολη μερα αλλα ομορφη!!!

Γυρισα σπιτι εβαλα 2 φαγητακια μακαρονια με κιμα και κοκκινιστο κοτόπουλο για να φτιαξω σήμερα το ρυζάκι.

Τελειωσα 1 ζευγάρι σαγιοναρες και τελειωσα και 2 λαμπαδίτσες που της αγαπησα τρελα

Μετα ηρθε η αδερφη μου σπιτι για να την βοηθησω στο ρετουσάρισμα μιας εργασίας της στην σχολη

Έκανα ενα μπανάκι και ξάπλωσα...

Σήμερα αρκετά πραγματάκια και σήμερα αλλα ολά καλά!!!

:)

Ξεχασα να σας πω πεταξα μια σακουλα καλλυντικά τα καθάρισα μια χαρά (ευχαριστώ για την εμπνευση)

:) :)

καλημέρα!

Μαριάννα πάντα μαζί και αγαπημενοι!!

Αφροδίτη καλή ευκολία στη δουλειά, υπομονή για τα ωράρια...

εγω σήμερα πολύ σκεφτική:rolleyes:, είχα πρωι πρωι μια εξέλιξη που δεν την περίμενα, οχι απαραίτητα κακή....ούτε και σίγουρα καλή...αχ δεν ξέρω...μακάρι να ναι για καλό......

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...