Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημέρα!:D

Βάσια να χαίρεσαι το κορίτσι σου, Χρόνια της Πολλά!!

Χρόνια πολλά στις Ευαγγελίες μας!

back to reality, back to school:rolleyes:...τεσπα, Τετάρτη είναι δεν απέχει κ πολύ το ΣΚ...

από δουλίτσες δεν έκανα και πολλά αυτές τις μέρες γιατί είχα γυναίκα τη Δευτέρα και έκανε αυτή ενα καλό καθάρισμα...το μόνο εξτρα που έκανα ήταν ότι έβγαλα τα στρωματάκια των παιδιών στον ήλιο να αεριστούν και να σκοτωθούν κάμποσα ακάρεα:mrgreen::mrgreen:

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα καλες μου φιλες!!!!!

πως μου ειστε? εχω να γραψω απο Παρασκευη κ το μυαλο μου ειναι σε εσας.......

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στις Ευες μας! μαλλον ειναι ευαγγελιες!! εχει καμια σας Βαγγελακη να τον χαιρεται??

εμεις ειδαμε καλο καιρο κ βγαινουμε συνεχεια!!!

το πσκ ειμασταν θεσσαλονικη! περασαμε πολυ καλα!!

βγηκα παρασκευη με τον συζυγο..

Σαββατο πηγαμε στο βαπτιστηρι μου κ γιορταζε κ το αδερφακι του κ επρεπε να παρω δωρο......

Κυριακη πρωι πηγαμε για καφε με γονεις...τους πιεσαμε αρκετα να βγουμε..στο Κοσμος...

χθες πηγαμε εδω στις Σερρες κ ειδαμε την παρελαση με τα παιδια!!

ειχε παρα πολυ κοσμο στις Σερρες! δεν κατσαμε σε καφετερια γιατι ηταν πολυ αργα κ ειχα κ φαγητο ετοιμο σπιτι (σουπιες με ρυζι)

φιλακια πολλα πολλα!!!!

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Χρόνια πολλά σε όλες

mamavasia να χαίρεσαι την κόρη σου και την πεθερά σου

margio Χρόνια πολλά για τον άντρα σου

Ευούλες Χρόνια σας πολλά

Εμείς περάσαμε ήσυχα χθες, πήγα τα παιδιά για λίγο στην παρέλαση και μετά πήγαμε στην μαμά μου για τον καθιερωμένο μπακαλιάρο, φύγαμε το απόγευμα αφού φάγαμε και τα γλυκάκια μας. Στο σπίτι απλά έκανα μπάνιο στα παιδιά, τους έδωσα απογευματινά, άλλαξα σεντόνια στα κρεβάτια τους και ετοίμασα τα ταπεράκια μας για σήμερα. Το βραδυνό μας το ετοίμασε ο άντρας μου

Σήμερα το πρωί ετοιμαστήκαμε όλοι για δουλειές, σχολεία κλπ, έβαλα και το πλυντήριο πιάτων, μάζεψα και πέταξα και τα σκουπίδια και φύγαμε.

Το απόγευμα έχω να κάνω διάφορα, θα δω πως θα βγει το πρόγραμμα.

Μαριάννα και εμένα το ξεσκόνισμα είναι από τις χειρότερες δουλειές μου, κυρίως γιατί νομίζω ότι άδικα το κάνω αφού την επόμενη μέρα θα είναι τα ίδια, ιδίως αυτή την εποχή με την γύρη. Το σκούπισμα πάλι δεν με ενοχλεί, βασικά τον κάτω όροφο τον σκουπίζω κάθε μέρα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

μυρτουλα

καλαμαρακι

κ ολες οι θεσσαλονικιες

το ΜΕΓΑ OUTLET κανει τρελλες εκπτωσεις ,ξεπουλημα , bazaar ,μεχρι τις

31/3!!!

ειχα παει Σαββατο για δυο δωρα

(για Βαγγελακη&για μια βαπτιση που εχω το Σαββατο)

κ χτυπουσα το κεφαλι μου που δεν ειχα πολλα λεφτα να παρω κιαλλα δωρο που εχω για το Πασχα!

Το σαμ,το μαρασιλ κά τα ειχαν ολα 5ε ,8ε κ 10ε...

θα παω να παρω ολα τα δωρα του Πασχα το Σαββατο...

2 ταπαιδια της νονας(στα παιδια παιρνω παντα&οχι στην κομπαρα ήγια τοσπιτι)

2 τα βαπτιστηρια μας

2 ανηψια του αδερφου μου

2 ανηψια του αντρα μου

..............

αυτα......

απο δουλειες εχω κανει τρελλο σιδερο και εχω κι αλλο πολυ....

εχω να κανω κ ξεκαθαρισμα ντουλαπας!!

την προηγουμενη βδομαδα εδωσα 2 μεγαλες σακουλες τζαμπο

μια στην εκκλησια(ειχε βρεφικη προικα κ ρουχα δικα μας)

μια στην παλια νταντα για την εγγονη της (ρουχα της κορης μου)

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

καλημέρα κορίτσια τι κάνετε? Εγώ χαθηκα γιατί εχω αλλάξει το πρόγραμμα της μικρής κ γενικά το πρόγραμμα μας, σηκωνομαστε νωρίς με τον άντρα μου και κατεβαινουμε στο γραφείο,αφηνω την μικρή να κοιμηθεί οσο θελει, οταν ξυπνήσει ανεβαινω την ετοιμαζω κ την περνω μαζι μου, εως τις 12.30-13.00 οπου ανεβαινουμε για φαγητό και ύπνο, μετα ξανακατεβαινω εγω εως τις 3,τρωμε κ ξεκουραζομαστε μεχρι 4.30 που ξυπναει η μικρή, μετα την παω βολτα μεχρι τις 7 δουλειες κανω7-9,εχω υιοθετήσει το κολπο καλαμαρακιου, ετοιμαζω τα παντα απο το βράδυ. εχουν αλλάξει κ οι ανάγκες της μικρής κ της δουλειάς οποτε προσαρμοζομαστε. Το σκ κ εχτες πολλες βολτες κ ξεκουραση, θα σας ξαναγραψω φιλια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσια!!!

Καταρχην:Να πω συλλυπητήρια στην Αλεξιάνα και Χρονια Πολλα για χτες

Χτες περάσαμε πολύ ομορφα και γεμισαμε μπαταριες το χρειαζομασταν αν και σημερα μου ηρθαν τα μηνιαια και λογω της αναιμιας ειμαι κομμάτια

Σηκωθηκαμε το πρωι και πηγαμε στο Υποβρυχιο που έχει ερθει στον ΟΛΠ και μετα πήγαμε στο Liberty Hellas περάσαμε πολύ ομορφα

Μετά φαγαμε τα 3 μας σε ένα γλυκο μικρο ταβερνάκι και γυρισαμε και κοιμηθηκαμε αγκαλια τα 3 μας και νωρις το απογευμα ποδηλατάδα!!!

Ομορφα περάσαμε!!!

Σημερα δουλεια και δουλειες

Εχω αρκετές εκκρεμότητες που θα γινουν σιγά σιγά

:)

καλημέρα κορίτσια!

Μετά από άλλη μια αργία τα κεφάλια μέσα. Υπομονή μέχρι το Πάσχα τώρα.

Σήμερα ο καιρός δεν είναι πολύ καλός οπότε άλλαξα τα σχέδια μου σχετικά με τις δουλίτσες που πρέπει να κάνω. ΄Πρέπει να σκουπίσω τουλάχιστον έξω γιατί η γύρη αντικαταστάθηκε από τα μικρά ''σκουληκάκια'' που δεν ξέρω πως λέγονται. Τουλάχιστον αυτά μαζεύονται ευκολότερα. Έχω σκούπισμα, σίδερο, καθάρισμα το μπάνιο και πρέπει να φύγω και για τη δουλειά. Να δω τι θα πρωτοκάνω.

Θέλω να ξεκινήσω και καμιά πιο βαριά δουλίτσα για να είμαι έτοιμη το πάσχα αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Εσείς έχετε κάνει πλάνο για να σας ''βγουν'' οι δουλίτσες σας;

Φιλιά σε όλες

h6cQp3.png

Καλημέρα στην παρέα! Δεν σχολιάζω τα πάντα αλλά σας διαβάζω πάντα.

Ο καιρός χάλασε και πάλι, πράγμα αναμενόμενο και φυσιολογικό (το αφύσικο θα ήταν να έχουμε 25 βαθμούς Μάρτη μήνα) όσο κι αν δεν μας αρέσει.

Αυτό που παθαίνω κάθε χρόνο είναι τις ημέρες που προηγούνται των γενεθλίων της μικρής, να με πιάνει μια σχετική βαρεμάρα να το πω; Από που να αρχίσω να το πω; Όπως και να το πω, αυτές τις μέρες τα χω αφήσει λίγο φλου. Βέβαια ευτυχώς το σπίτι κρατιέται σε πολύ καλή κατάσταση οπότε δεν μπορώ να πω πως βρωμίσαμε κιόλας.

Απ το Σαββατοκύριακο και μέχρι την Παρασκευή έχω οργανώσει τις δουλειές που πρέπει να γίνουν για να ναι το σπίτι μας καθαρό και όμορφο για να υποδεχτεί τους καλεσμένους μας. Οι κατασκευές έχουν ήδη γίνει, το μενού έχει βγει, οι λίστες για ψώνια επίσης.

Εγώ κορίτσια δεν κάνω γενική πριν το Πάσχα όπως έχω ξαναπει. Το σπίτι μου καθαρίζεται πολύ καλά το τελευταίο δεκαήμερο του Μαρτίου και τις πρώτες μέρες του Απρίλη που γιορτάζουμε σαν οικογένεια και δεχόμαστε κόσμο. Το Πάσχα ποτέ δεν το γιορτάζουμε στο σπίτι μας, αλλά στα χωριά μας και αφού εδώ ποτέ δεν ευνοεί ο καιρός, τα χαλιά δεν βγαίνουν παρά μόνο μόλις ζεστάνει ο καιρός. Αυτό συμβαίνει πότε τέλος Μαϊου και πότε αργότερα, όπως πέρυσι που φτάσαμε τέλος Ιουνίου για να καλοκαιριάσει.

Με πονάει, αλλά με πονάει περισσότερο αν αρρωστήσει το παιδί μου επειδή βιάστηκα να ξεφορτωθώ τα χαλιά.

Όταν λοιπον βγαίνουν τα χαλιά, τότε κάνω σχολαστικά μπαντζούρια, σίτες, τζάμια, κάγκελα, μπαλκόνια και αυλές. Τότε κατεβάζω και πλένω κουρτίνες. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται πριν στρώσω τα χαλιά το φθινόπωρο. Μέχρι τότε, απλά συντηρώ.

Μαρία δεν ξέρω αν σε βοηθάω αλλά σε αυτές τις δυο περιόδους, και ιδίως πριν στρώσω τα χαλιά, πηγαίνω δωμάτιο - δωμάτιο. Το μπαλκόνι, τα κουφώματα/τζάμια του, την κουρτίνα του, το κουρτινόξυλό του, τις ντουλάπες/ντουλάπια/εσωτερικές πόρτες, τα έπιπλά του/συσκευές του/ σκούπισμα, σφουγγάρισμα κ.λπ.

Αυτή τη ρουτίνα μόνο τότε την κάνω. Έτσι με βολεύει. Τα καθημερινά/εβδομαδιαία καθαρίσματα δεν τα κάνω έτσι αλλά πχ πρώτα σκουπίζω εξωτερικούς χώρους, αερίζω σκεπάσματα, βάζω πλυντήρια, μετά ξεσκονίζω παντού, μετά σκουπίζω παντού, μετά κάνω τα μπάνια, έπειτα σφουγγαρίζω όλο το σπίτι και μόλις είναι όλα καθαρά στρώνω σεντόνια, βάζω καθαρές πετσέτες και στεγνώνω/σιδερώνω/τακτοποιώ ρούχα σε καθαρό περιβάλλον. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα, το εύχομαι πάντως!

YqE6p2.png

IqItp3.png

μυρτουλα

καλαμαρακι

κ ολες οι θεσσαλονικιες

το ΜΕΓΑ OUTLET κανει τρελλες εκπτωσεις ,ξεπουλημα , bazaar ,μεχρι τις

31/3!!!

καλά που το πες Δήμητρα και εχω πολλά δώρα να πάρω...με την πρώτη ευκαιρία τρέχωωωωωω!!

Θέλω να ξεκινήσω και καμιά πιο βαριά δουλίτσα για να είμαι έτοιμη το πάσχα αλλά δεν ξέρω από που να ξεκινήσω. Εσείς έχετε κάνει πλάνο για να σας ''βγουν'' οι δουλίτσες σας;

Φιλιά σε όλες

ναι εγω εχω βάλει ενα προγραμματάκι για να μη μείνουν πάρα πολλά για την ας πούμε γενική του Πάσχα...κάθε βδομάδα και από μια εξτρα δουλίτσα να τελειώνουν σιγά σιγά....ετσι όπως το βλέπω για το Πάσχα θα μείνουν μόνο κουρτίνες, ξίδιασμα χαλιών κ καναπέ που θα πω στη γυναίκα να τα κάνει και ατμοκαθαριστής στα στρώματα....α θέλω να πλύνω και τα καρότσια και καθισματάκια αυτοκινήτου των παιδιών...

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημερα!Τι κάνετε?

Σημερα ειμαστε σπίτι ,δεν πήγα το γιο σχολειο γιατι εχθες το βραδυ ξαναεκανε πυρετο ,ευτυχως ομως τωρα δειχνει καλά.Εχω μαζεψει το σπίτι ,εχω βαλει πλυντηρια και σκουπα ,εκανα ενα πέρασμα στα μπάνια και μαγειρεψα αρακα και φασολάκι με πατατες.Εχω να σιδερωσω πάρα πολλα ρουχα και το απόγευμα να ετοιμασω τις βαλίτσες μας.Ελπίζω μονο να μην αρρωστησουμε και εμεις.

Μαρια εγω προγραμματιζω τη γενικη σε δυο εβδομαδες ,ωστε να μην ζοριστω πολύ.Ξεκιναω πάντα με τα πατζουρια και το μπαλκονι των υπνοδωματιων ,που ειναι ουσιαστικα και η μια πλευρα του σπιτιου ,αυτο το κανονιζω για μια ημερα και μετα από μια ημερα για καθε δωματιο,πλυσιμο κουρτινες ,τοιχους και οτιδηποτε πλένεται ,πόρτες ,ντουλάπες εξωτερικα ,φωτιστικα,αερισμό στα στρωματα,καλοριφερ και γενικως τα πάντα.

Τις ντουλάπες εσωτερικα τις κανω πιο μετα ,οταν κατεβαζω τα καλοκαιρινα.

Την δευτερη εβδομαδα χωριζω το σαλόνι και κουζινα σε τρεις ημερες ,τη μια κανω στην κουζινα τα πάντα ,κουρτινες ,ψυγεια ,φουρνο,ντουλάπια εσωτερικα ,μοκέτα ,τη δευτερη το χωρο της τραπεζαριας ,τοιχους ,τα πάντα επίσης και την τριτη ημερα το χωρο του σαλονιου,τζακι ,κουρτινες,πλύσιμο καλύμματα ,,τοιχους ...

Μετα ασχολουμαι με την μεγαλη βεραντα και τα κουφωματα του σαλονιου και της κουζινας και πλένω συνηθως και τις μοκετες εκτος και αν δεν βολευει ο καιρος οπότε τις τυλίγω στην αποθηκη και πλένω αργότερα.Στοχος ειναι να εχω τελειωσει τη Μεγαλη εβδομαδα.

Ραβ, δεν σε φοβαμαι ,μια χαρα θα τα καταφερεις.Εννοειται ,αφου κανεις τοτε γεικη δεν χρειαζεται για το Πασχα ξανα.Οσο για τα χαλιά,ο δικος μου που ειναι μεγαλος πια στυννενοηται και δεν καθεται στα πλακακια στο σαλονι,στο δωματιο του εχουμε πατωμα ,οπότε δεν υπάρχει προβλημα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρα κορίτσια!

Μετά από άλλη μια αργία τα κεφάλια μέσα. Υπομονή μέχρι το Πάσχα τώρα.

Σήμερα ο καιρός δεν είναι πολύ καλός οπότε άλλαξα τα σχέδια μου σχετικά με τις δουλίτσες που πρέπει να κάνω. ΄Πρέπει να σκουπίσω τουλάχιστον έξω γιατί η γύρη αντικαταστάθηκε από τα μικρά ''σκουληκάκια'' που δεν ξέρω πως λέγονται. Τουλάχιστον αυτά μαζεύονται ευκολότερα. Έχω σκούπισμα, σίδερο, καθάρισμα το μπάνιο και πρέπει να φύγω και για τη δουλειά. Να δω τι θα πρωτοκάνω.

Φιλιά σε όλες

επειδη κι εγω εκανα γενικη με την εννοια ξεπατωνομαι καποιες μερες και τελειωνω και παρινω και αδεια απο τη δουλεια, τωρα θα λειτουργησω διαφορετικα. Λιγα λιγα. Την κυριακη εκανα ολη την κουζινα που μου κρατησαν οι γονεις μου το παιδι, το καλοριφερ, κατι τοιχους, σκαμπο και καρεκλες. Ο φουρνος εχει καθαριστει οποτε το πιο δυσκολο για μενα εφυγε γιατι το μονο μεγαλο στο σπιτι μου ειναι η κουζινα!

Το μπανιο δεν χρειαζεται γενικη γιατι καθε λιγο και λιγακι το καθαριζουμε και οχι μονο τα ειδη υγιεινης αλλα και τα πλακακια. Δεν ειναι μεγαλο οποτε δεν με δυσκολευει.

Οι ντουλαπες μεσα καθαριζονται μια φορα το χρονο γιατι οποτε τα κανω δεν βγαζουν τιποτα απο μεσα ουτε λιγη σκονη. Το καλο ειναι οτι αλλου μαζευω τα χειμωνιατικα κι αλλου τα καλοκαιρινα οποτε δεν δεσμευομαι οτι πρεπει πρωτα να βγουν ολα τα ρουχα της μιας σεζον για να μπουν τα επομενα. Απ εξω γινονται τακτικα γιατι ο μικρος τα πιανει συνεχεια οποτε εχω παρει το pronto για τις δαχτυλιες το οποιο τις καθαριζει κιολας και γινονται αρκετα συχνα.

Τα παραθυρα γινονται αναλογα το ποτε θα λερωθουν, τα τζαμια τακτικα λογω μικρου.

Οποτε κουραζομαι λιγοτερο και ειναι σχεδον παντα τακτοποιημενο το σπιτι.

Αυτη την ιδεα την εδωσε η Ειρηνη γιατι κι εγω γενικη εκανα και δεν προλαβαινα.

Κουρτινες αλλαζω Απριλιο και Οκτωβριο.

Καλησπέρα!Γυρίσαμε κι εμείς,περάσαμε πολύ ωραία,κάναμε πάρα πολλά πράγματα και πολύ το χαρήκαμε οικογενειακώς!!!

Alexenia συλλυπητήρια.Να ζήσετε να τον θυμάστε!

Arisanna πολύ χαίρομαι που δεν ήταν τίποτα πολύ σοβαρό.Παναγία μου ούτε να το σκέφτομαι δεν θέλω!!!Όσο για τον άντρα σου ήρωας κι αυτός αλλά κι εσύ που του συμπαραστέκεσαι!

Όσες είχατε εορτάζοντες και εορτάζουσες να τους χαίρεστε!!!

Τώρα τα κεφάλια μέσα,γιατί έχουμε δουλειές με φούντες και καθαριότητες.Η μαμά μου μ'έχει ζαλίσει με τη γενική στο σπίτι κι εγώ της είπα''Easy Living βρε μαμά μου!''.Με απείλησε ότι θα μου κρύψει το Laptop:mrgreen:

[sIGPIC][/sIGPIC]

κοριτσια κ εγω αυτο το συστημα εχω καθιερωσει απο οταν εγινα μαμα.Πριν ξεπατωνομουν ενα ΣΚ να τα προλαβω ολα.Τωρα λιγα λιγα δεν γινεται αλλιως κ εκτος οτι δεν ξεπατωνεσαι το σπιτι ειναι παντα καθαρο κ τακτοποιημενο.Να εισαι καλα Ειρηνη !!!

Εμενα τωρα εκτος απο τα χαλια κ τις ντουλαπες που ειναι νωρις ακομα το μονο που μου εχει μεινει ειναι ο αποροφητηρας κ εχω σκοπο να το κανω μεσα στο ΣΚ κ φυσικα η μια αποθηκη.....

Ιωαννα συμφωνω απολυτα με αυτα που γραφεις. Εγω το μπανιο το κανω πολυ καλα ολο ομως πλακακια κ ηδη υγιεινης καθε Σαββατο κανω τα παντα κ τις καθημερινες απλα το συντηρω με ενα περασμα με απορυπαντικο κλπ κ λιγη χλωρινη οποτε δεν νομιζω πως χρειαζεται κατι παραπανω.

κ εγω τις εκοψα τις γενικες, easy living ειπαμε, κανω οτι μπορω οποτε μπορω!

ηδη εχω κανει κρεβατοκαμαρα-μπανιο-κουζινα-παιδικο. οποτε βρω λιγο εξτρα χρονο θα κανω σιγα σιγα το σαλονι

εγω αυτες τις μερες κανω easy lifting που λεει κ η ειρηνη! το καθιερωσα (αληθεια ειρηνη μου που εισαι? δεν ειδα να μπεις καθολου!)

χρυσα περαστηκα σας να ειναι.

ιρενε μου που πηγατε?

ερωτηση για τις μαμαδες με παιδακια γυρω στα 2,5 χρ. τωρα η κορη μου ξυπναει 4,30 στις 1 εχει φαει φαγητο κ τις 7 τρωει φρουτα η φρουτοκρεμα ενδιαμεσα τι να της δινω? μερα παρα μερα της δινω το αυγο στις 4,30, τις αλλες μερες τοστακι η τυροπιτα η κεικ. καμια αλλη ιδεα?

επισης να σας πω οτι με την αλλαγη του προγραμματος μας τωρα πλεον μαγειρευω απο το βραδυ κ παντα κοιταω να εχω 2 μεριδες φαγητο για το παιδι, αν κατι γινει κ δεν προλαβω να μαγειρεψω, τηγανιζω για εμας αυγα κ πατατες η κατι αλλο της ωρας.

στις 9,30 που ανεβηκα επανω για να σηκωσω την μικρη εκανα τα εξης:

ετοιμασα την μικρη κ της εδωσα το γαλα της

ανοιξα να αεριστει το σπιτι

εστρωσα κρεβατια

προσθεσα το νερο στον αρτοπαρασκευαστη (ειχα βαλει τα υλικα απο χτες το βραδυ) κ τον εβαλα να δουλεψει

μαζεψα απλωμενα, τα διπλωσα κ τα εβαλα στην θεση τους

εβαλα ενα πλυντηριο χρωματιστα

περασα μια το μπανιο

εβγαλα τα φαγητα απο το ψυγειο για το μεσημερι κ κατεβηκαμε στο γραφειο

οταν ανεβηκαμε με την μικρη επανω την αλλαξα, της εβαλα να φαει κ αδειασα το πλυντηριο πιατων. την εβαλα για υπνο κ ξανακατεβηκα

οταν ανεβηκα πια επανω εστρωσα τραπεζι, ηρθε ο αντρας μου κ φαγαμε

μαζεψα τραπεζι κ εβαλα τα πιατα στο πλυντηριο

περασα παγκους-εστιες

εντομεταξυ ξυπνησε η κορη μου κ την αλλαξα, σε λιγο ετοιμαζομαστε για βολτα

ηθελα να σχολιασω κιαλλα αλλα κ δεν θυμαμαι κ δεν προλαβαινω τωρα!

σας φιλω!

υγ. κικη που εισαι????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...