Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπέρα κορίτσια!

Κι εμείς περάσαμε ένα πολύ όμορφο σαββατοκύριακο γεμάτο βόλτούλες. Το Σάββατο πήγαμε για βόλτα και καφεδάκι και το απόγευμα ήρθαν δυο φίλες μου να δουν το μωρό. Χθες πήγαμε πάλι βόλτα στη θάλασσα, το μεσημέρι πήγαμε για φαγητό στους γονείς μας και το βραδάκι αράξαμε σπιτάκι μας. Σήμερα δούλευα το πρωί οπότε γύρισα σπίτι, φάγαμε, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα πλυντήριο πιάτων και τώρα θα σιδερώσω αφού τα αγόρια μου κοιμούνται. Αύριο θα πάμε στα πεθερικά μου αφού γιορτάζει ο πεθερός μου κι έτσι δεν έχω μαγειρέματα.

Από δουλειές δεν έχω κάνει ιδιαίτερα πράγματα. Μόνο τα καθημερινά και έφτιαξα και γλυκό του κουταλιού πορτοκάλι-λεμόνι ανάμεικτο.

Για την ηλεκτρική σκούπα που λέγατε εγώ την καθαρίζω και αλλάζω και τα φίλτρα αλλά δεν έχω βάλει ποτέ κάποιο αρωματικό. Στην επόμενη αλλαγή θα το κάνω σίγουρα.

αλεξένια συλληπητήρια για το μπαμπά σου. Να ζήσετε να τον θυμάστε.

margio να χαίρεσαι τον αντρούλη σου. Να τα εκατοστήσει!

χρύσα περαστικά στον μικρούλη σου. Από τώρα θα ξεστρώσεις; Εγώ είμαι πολύ κρυουλιάρα. Τα βράδια ανάβω και καλοριφέρ.

αρηςαννα εύχομαι να τελειώσουν τα δύσκολα και να ηρεμήσεις σύντομα. Φαντάζομαι την τρομάρα που πήρες με το αίμα στο παιδί. Ο άνδρας σου είναι καλύτερα;

πάω να σιδερώσω κορίτσια.

πολλά φιλάκια σε όλες

h6cQp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλησπέρα καλησπέρα

Δεν σας διάβασα καλά στα πεταχτά μόνο

Να πω συλλυπητήρια στην Αλεξιάνα...

Βλέπω απουσίες κ πιστεύω πως όλες γυρνάτε κ περνάτε όμορφα!

Και εμείς αυτό κάνουμε από την Παρασκευή χεχε

Ποπό δεν βάλαμε κάτω καθόλου, Παρασκευή μετά τους βαθμούς μου πάρκο για παιχνίδι τα μικρά κ εμείς μαμάδες 6 παρακαλώ στο καφέ μπουρου μπουρου , είναι ιδανικό το παρκάκι αυτό έχει γύρω γύρω τρεις καφετέριες κ πίνεις το καφεδάκι σου κ στα 4 μέτρα παίζει το παιδάκι σου στο πάρκο

Σάββατο πρωί παιδικό πάρτι ξεβιδώθηκαν, μετά γκούντις για μαμ κ χαλαρώσαμε σπιτάκι μας

Κυριακή βόλτα στον πεζόδρομο κ καφεδάκι μετά σπιτάκι μας για μαμ, ξάπλωσα τη μικρή κ έκανα την καθαριότητα μου σε 4 ώρες μέσα οκ εξπρές {έχω ένα σίδερο βουνόοοοοοοοοοο που μάλλον θα το κάνω απόψε...θα δω}

το απόγευμα ήρθαν δυο φίλες με τις κόρες τους, οι μικρές έπαιξαν χόρεψαν κ έμενα με περιποιήθηκαν έβαψαν τα μαλλιά μου κ τα νυχάκια μου

Σήμερα είχαμε την γιορτή της μικρής , κουκουβά κουκουβά πολύ την χάρηκα ήταν εξαιρετική δουλειά των δασκάλων της μας κέρασαν κ μπισκοτολούκουμο!

Μετά γυρίσαμε σπίτι στα γρήγορα βγάλαμε τη στολή μας , ντύθηκε πήραμε σνακ κ βουρ για πάρκο χε χε ύστερα πήγαμε κ πεζόδρομο να δούμε την κουμπάρα μου/νονά της κάτσαμε έφαγε η μικρή ήπιαμε εμείς το καφέ μας

Έφτιαξα κ λίγα τρουφάκια τώρα το απόγευμα με περίσσιο κεικ που είχα, θα τα πάρω μαζί μου να κεράσω τα μικρά μετά το μάθημα της ενόργανης που έχουμε 7-8 απόψε

1978745_10203161480856428_124742765_n_zpsfdf1eae5.jpg

Ααααααααααα κ αύριο δεν σας είπα....χε χε

Η μικρή θα παρελάσει κουκουβά κουκουβά με τον αθλητικό σύλλογο της χεχε θα κλάψω η μάνα κουκουβά χε χε

Εχμ....απόψε είμαι καλεσμένη σε φιλικό σπίτι.....γυναίκες μόνο για ποτάκι...δεν ξέρω αν θα πάω θα δείξει ανάλογα την διάθεση μετά την ενόργανη ;)

άντε άλλη μια μέρα κ τα κεφάλια μέσα μετά , πολύ το απόλαυσα αυτό το τετραήμερο!

Καλησπερα κοριτσαρες!!τι κανετε?ομορφο Σ/κ βλεπω για ολες..

Αλεξενια συλληπητηρια για τον μπαμπα σου να ειστε καλα να τον θυμαστε..

Margio να χαιρεσαι τον αντρουλη σου..

Βασια πολυ ωραια η φορμα,νομιζω καλυτερη και απο την πρωτη..

Ειρηνη αχ πολυ ομορφα νυχακια..μου αρεσε η ιδεα για το μπανιο..

Αφροδιτακι πολυ ωραια η ιδεα για το αρωμα στην σκουπα..θα το κανω..

Και εμεις ωραια περασαμε το Σ/κ.το Σαββατο το πρωι συμμαζεψα το σπιτι και φυγαμε ολοι μαζι για σουπερ μαρκετ κια μετα παιδικη χαρα..γυρισαμε φαγαμε μακαρονια με κιμα κοιμηθηκε η μικρη και εγω εφτιαξα μπισκοτακια και σουφλε σοκολατας.επλυνα τα πιατα καθαρισα παγκους και νεροχυτη σκουπισα και το απογευμα ηρθε ενα φιλικο ζευγαρι με τα παιδακια τους..οι μικρες επαιξαν μια χαρα και εμεις ηπιαμε τον καφε μας φαγαμε και φυγανε το βραδυ.συμμαζεψα τα παιχνιδια και τις εβαλα για υπνο.ξεραθηκαν και οι δυο.την κυριακη ξυπνησα πουρνο,αλλαξα σεντονια,επλυνα το μπανιο επλυνα τα ριχταρια και τα απλωσα ,εκανα μια μεταφυτευση σε ενα λουλουδι επλυνα το μπαλκονι,καθαρισα την κουζινα ξυπνησαν οι μικρες με τον αντρα μου τους εφτιαξε το γαλα αλλαξα και τα σεντονια στο δικο μας υπνοδωματιο εβαλα σκουπα,εφτιαξα pancaces και φαγαμε ολοι και μετα βολτα στην θαλασσα παιχνιδι για τα κοριτσια και εμεις καφεδακι και ηλιος..τελεια γυρισαμε μεσημερι,τις εκανα μπανακι και τις ελουσα , φαγαμε κοιμηθηκε η ζουζου και εγω ξεσκονισα πολυ καλα,σφουγγαρισα εκανα τα τζαμια στο σαλονι και τους καθρεφτες και χααρωση..το απογευμα βγηκαμε μια χαλαρη βολτιτσα και σπιτακι μας γαλα δοντια κια υπνο για τα κοριτσια και εμεις φαγητο τηλεοραση και ξεκουραση.σημερα πηγα για δουλεια..ευτυχως αυριο ξανα καθομαστε..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Βάσια μου σχετικά με τον σεισμό και εγώ που μπήκα και στο αστεροσκοπείο δεν είδα κάτι σημαντικό,σαφώς και είχε σεισμούς αλλά όχι τέτοιας έντασης που να τους νιώθουμε.Μήπως αλλαξε πλευρό ο άντρας σου και κουνήθηκες και μέσα στον ύπνο σου νόμιζες ότι έκανε σεισμό; Εγώ το παθαίνω τακτικά αυτό ή πλευρό θα αλλάζει ή θα βλέπει τηλεόραση και με κανένα αστείο για να μην γελάσει και με τρομάξει γελάει από μέσα του και τραντάζεται ολόκληρος με αποτέλεσμα να νομίζω ότι κάνει σεισμό.

χαχαχαχαχ πολύ γέλασα με το γέλιο το αθόρυβο !!!

καλησπερα κοπελιες,

δεν εχω τον χρονο να μπαινω συχνα να σας διαβασω.

Ηθελα να σας οω ευχαριστω για το ενδιαφερον, το παιδι ειναι μια χαρα,

απο οτι φαινεται, μαλλον θα δαγκωθηκε, η μπορει με κατι που εφαγε να ερεθισε τις αμυγδαλες του.

Κοιταξα και τα κακα του, και δεν ειχαν αιμα, οποτε, αποκλειουμε το στομαχι.

Εγω όμως δεν μπορω να ξεχασω το μαξιλαρι του και το στομα του γυρω γυρω ξεραμενο αιμα.

Αφου το γραφω και θελω να κλαιω, τι τρομαρα Θεε μου...

Οσον αφορα στον αντρα μου, παει λιγο καλυτερα με την αποτοξινωση που κανει, εχουν εξαφανιστει τα μεγαλα σημαδια , εχει ομως βγαλει καινουρια μικρα και το τριχωτο της κεφαλης του ειναι σε αθλια κατασταση, στο προσωπο οχι τοσο πολυ.

Αφηστε τα, αλλο ζορι αυτο.

Αυτο που κανει με την διατροφη μιλαμε οτι δεν ΓΙΝΕΤΑΙ.

Ειναι φοβερα δυσκολο αλλα το πολεμαει με ολη τη δυναμη της ψυχης του,

εδω εγω και κοντευω να τρελαθω, οχι εκεινος που στερειται κιολας.

Εχει βεβαια ψυχολογικες μεταπτωσεις, αλλα το παλευει.

Την Παρασκευη θα παμε παλι γιατρο να δουμε τι θα του πει...

Σας φιλω, θελω και να σας διαβασω λιγο πιο προσεκτικα.

Θελω και να σχολιασω τιποτα, ελπιζω να προλαβω, γιατι ηδη κλεινουν τα ματια μου.

Σας ευχαριστω, ειστε φοβερη ψυχοθεραπεια...

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσια, τι κανετε? Εμεις ειχαμε ενα γεμάτο σ/κ και χαρηκα και το παιδακι μου.Το σαββατο εκανα τις δουλιτσες μου, αλλαξα σεντονια, μαγειρεψα, επλυνα τομπανιο, συμμαζεψα, εβαλα πλυντηρι, τα γνωστα δλδ. Τοαπογευμα πηγα στο παρκο με το παιδακι μου, εκανε ποδηλατο, το χαρηκε , πηραμε και σουβλακι και το φαγαμε στο παγκακι και μετα γυρισαμε σπιτι για το μπανακι μας, το παραμυθακι μας, περασαμε ωραια. Την Κυριακή το πρωι πηγαμε σε μια βαφτιση και μετα στους γονεις μουγια φαι, εμεινε ο μικρός εκει κι εγω γυρισα σπιτι καθ καθαρισα ολα τα ντουλαπια της κουζινας, επλυνα την κυρια εισοδο, το καλοριφερ, κατι τοιχους, εβφαλα και το χαλι και κουραστηκα πολυ. Σημερα πηγα σουπερ και σιδερωσα ενα βουνό ρουχα και μπιρω να πω οτι δεν εχω ασιδερωτα ουτε απλυτα! Το απιγευμα πηγαμε βολτα στην αδερφη μου. Ωραια περασαμε.

Χαιρομαι που περασατε ολοι καλα, οταν παω στη δουλεια θα μπορω να γραφω πιο πολυ.

αλεξενια τα συλλυπητήρια μου να ζησετε να τον θυμοσαστε!

ΑριςΑννα τώρα είδα αυτό που πέρασες με το παιδι...τι τρομάρα πέρασες βρε παιδί μου...σε φαντάζομαι....

καλαμαράκι πού είναι βρε αυτό το πάρκο με τις καφετέριες γύρω γύρω να το επισκεφτούμε κ μεις?Α και μεις ήμασταν Κυριακη πεζόδρομο...τι κόσμος ήταν αυτός ε?

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

ΑριςΑννα τώρα είδα αυτό που πέρασες με το παιδι...τι τρομάρα πέρασες βρε παιδί μου...σε φαντάζομαι....

καλαμαράκι πού είναι βρε αυτό το πάρκο με τις καφετέριες γύρω γύρω να το επισκεφτούμε κ μεις?Α και μεις ήμασταν Κυριακη πεζόδρομο...τι κόσμος ήταν αυτός ε?

χε χε θα σου στείλω πμ τώρα

Καλημέρα σε όλες

Εμείς χαλαρώνουμε με τη μικρή παιδικά εκείνη , κάθισα κ έφτιαξα τα καπελάκια καμαριέρας για ένα θεατρικό που κάνουν τα μικρά στο σχολείο κ τώρα χαζεύω κ θα φτιάξω κ καρτελάκια για τα έργα ζωγραφικής που θα εκθέσουν στο φεστιβάλ

Χτες πήγαμε στο μάθημα, καλά περάσαμε τα τσάκισαν τα μικρά τα τρουφάκια κ οι μεγάλες χε χε , πολύ μου αρέσει που γνώρισα νέες μαμάδες, φίλες από το σχολείο μιας φίλης μου, πολύ ωραίο παρεάκι όλες προσγειωμένες γήινες βρε παιδί μου, κάνουν τα μικρά μάθημα κ εμείς πίνουμε το καφεδάκι μας, η τέλεια απόδραση δυο φορές τη βδομάδα από το να καθόμασταν σπίτι επωφελούμαστε κ οι δυο μας ;)

Μετά πήγαμε στους γονείς μου που είχαμε να τους δούμε μέρες κ γυρίσαμε αργά.

Τώρα σε λίγο θα ετοιμαστούμε για την παρέλαση κουκουβά κουκουβά θα τα έχει η προπονήτρια κ εμείς θα κάτσουμε να τα καμαρώσουμε, μετά θα πάμε στην μανούλα μου για το καθιερωμένο φαγητό

Το απόγευμα όμως σπιτάκι να προετοιμαστούμε για αύριο κ να κοιμηθούμε νωρίς.

Να περάσετε όμορφα όλες

:D

Καλημεραααααα....!!!!!Τι κάνετε?

Χρονια πολλα σε όλους τους εορταζοντες!

Ευτυχως ο γιος μου δεν εκανε αλλα πυρετο πέρα από ενα 38 το βραδυ και ελπίζω να αναρρωσει συντομα.

Σημερα σηκωθηκαμε χαλαρα ,φτιαξαμε πρωινα και ξεκουραζόμαστε.Το ειχαμε αναγκη γιατι δεν μαζευτηκαμε καθόλου στο σπίτι το σκ.

Τη μοκετα την ξαναεστρωσα εχθες το βραδυ ,Μαρια γιατι κρυωνα.Θα ξεστρωσω κανονικα ομως την εβδομάδα των Βαιων.Αυτη την εβδομαδα δεν θα κανω κατι γιατι εχουμε σχεδιασει μινι ταξιδακι στη Αθηνα στο τελος της αλλα οταν επιστρεψουμε ανυπομονω να ξεκινησω τις καθαριοτητες ,να ανασανει το σπίτι μου.Μεχρι τοτε μονο τα καθημερινα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους τους εορτάζοντες..

Ο μικρός μου κοιμάται και τον περιμένω να ξυπνήσει για να του δώσω τα φρούτα του και μετά να τον πάω βολτίτσα στο πάρκο.. Το μεσημέρι θα πάμε στην πεθερά μου για φαγητό.. Δεν πολυθέλω διότι μένει σε μια γκαρσονιέρα και θα μαζευτούμε 9 άτομα αλλά δεν θέλω να χαλάσω και το χατήρι του άντρα μου..

Το απόγευμα θα πάρω το μικρό και θα πάμε σε μια φίλη μου που έχει διδυμάκια λίγο μεγαλύτερα από το δικό μου για να παίξουν.. Θα είναι η πρώτη επαφή και θα έχει πολυ πλάκα..

Από δουλειές σηκώθηκα, ετοίμασα το φαγητό του μικρού, μάζεψα το νεροχύτη και σκούπισα και σφουγγάρισα τη βεράντα.. Τώρα που ο μικρός μπουσουλάει θέλω να είναι πεντακάθαρη..

Καλά να περάσετε.. Ελπίζω να καταφέρω να τα πούμε και αργότερα!

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

καλε τι πολλες απουσιες! :shock:

εγω νιωθω οτι υπολειτουργω λιγακι τις τελευταιες μερες... :?

εχτες:

1. εφτιαξα καφεδες
  2. επλυνα πιατα
  3. λουστηκα
  4. στεγνωσα τα μαλλια μου
  5. εκατσα λιγο pc και θηλασα
  6. ξυπνησα τον γιο μου
  7. ετοιμασα το γαλα του
  8. εντυσα τα παιδια
  9. ντυθηκα και γω
  10. πηγαμε στο σχολειο για τη γιορτη
  11. καπακι στη γιαγια
  12. γυρισαμε και αλλαξαμε ρουχα ολοι
  13. ζυμωσα ψωμακι
  14. εβαλα μακαρονια να γινονται
  15. ταϊσα τις γατες
  16. εβαλα το ψωμι στον φουρνο
  17. φαγαμε
  18. μαζεψα πιατα
  19. κοιμησα τη μικρη
  20. επαιξα με τον γιο μου
  21. εκατσα pc
  22. σφουγγαρισα το μπανιο
  23. σφουγγαρισα την κουζινα
  24. εβγαλα μπακαλιαρο ξαλμυρισμενο να ξεπαγωνει για σημερα
  25. εφτιαξα καφε στον συζυγο
  26. ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  27. περασαμε στον γυρισμο απο το μαγαζι για 2 πραγματακια
  28. ετοιμασα γαλατα των παιδιων
  29. εβαλα και για μενα φαγητο
  30. πλυναμε δοντια και βαλαμε ορο
  31. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα
  32. εβαλα στον συζυγο φαγητο
  33. εφτιαξα και ψωμακια με μερεντα

και αραξαμε και ειδαμε παρεα 2 επεισοδια μενταλιστ :rolleyes:

καθε μερα λεω θα βαλω σκουπα και δεν προλαβαινω, οποτε βρισκω χρονο καποιος θα κοιμαται!!! Χαλιά-χάλια! :oops:

και αλλα πολλα αναβαλλω :rolleyes::rolleyes::rolleyes: πχ να βαλω τα ρουχα στις ντουλαπες (ευτυχως τα εχω διπλωμενα σε μια μερια)

και κυριως..εχμμ.....

το ξεσκονισμα ΤΟ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ- γιατι???? ειμαι η μονη?????? :confused::confused::confused:

Ελπιζω να περνατε ολες καλα, αντε και απο αυριο που τελειωνουν οι αργιες φανταζομαι τα κεφαλια μεσα, ε? :tongue:

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

ΚΑΛΕ! Ξεχασα να ευχηθω!

Χρονια πολλα σε ολους, οσοι εχουν εορταζοντες-ουσες να τους χαιρονται, απο δικα μας κοριτσια μηπως γιορταζουν οι 2 ευουλες μας? Αν ναι, χρονια σας πολλα- πολλα- πολλα και καλα!!! :D

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Γεια σας κοριτσια και χρονια πολλα,

κι εμεις βγηκαμε την καθιερωμενη πια βολτα στην παρελαση και μετα καφεδακι στην πλατεια και στην πεθερα για φαγητο.Τωρα τα κοριτσια εμειναν στην γιαγια τους και ο συζυξ κοιμαται ευκαιρια για χαλαρωση...εχω τα απειρα να κανω αλλα βαριεεεμαι.

Σας ευχαριστω για τις ευχες σας για το αγορι μου,περασαμε πολυ ωραια χθες ηρθαν και η αδερφη του εφτιαξα πιτσα και τυροπιτακια τα παιδια επαιζαν και ειδαν και ταινια ,ομορφα και χαλαρα.

Μαριαννα δεν εισαι η μονη μετα το καθαρισμα του ακατανομαστου ειναι η χειροτερη μου δουλεια....αλλα τη μισω την ατιμη την σκονη και δε μπορω να τη βλεπω οποτε τα κανω αναγκαστικα:evil:

Καλα να περνατε οπου κι αν βρισκεστε.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Χρόνια Πολλά και Καλά σε όσους γιορτάζουν.

Margio να είναι πολύχρονος και καλόχρονος ο σύζυξ!!!

ArisAnna κατ' αρχήν μακάρι να πάνε όλα καλά με την αγωγή του, αν πάει σε νηστισιολόγο μπορώ να καταλάβω (όχι από προσωπική πείρα) επειδή κάνει εδώ και 1 μήνα παρόμοια αγωγή η κολλητή μου και περνάει δύσκολα!!!! Μακάρι να το αφήσετε πίσω σας σύντομα.

Σήμερα έφτιαξα ραβανί Βέροιας και το πέτυχα μια χαρά για πρώτη φορά!!! Έμειναν 2-3 κομμάτια στο πυρέξ...Πήγαμε στην μαμά μου για φαγητό, γυρίσαμε, ξεραθήκαμε στον ύπνο και τώρα ετοιμαζόμαστε για παιδικό πάρτυ.

Φιλιά!

Γειά σας κορίτσια!

Ελπίζω να είστε καλά! Σήμερα γιορτάζει το μικρούλι μου!!! απο το πρωί ήταν φουλ η μέρα μας....είχε η μεγάλη παρέλαση και πήγαμε να την δούμε...μετά πήγαμε για φαγητό στην πεθερά που γιόρταζε και τέλος γυρίσαμε κοιμηθήκαμε και το απόγευμα η μεγάλη διάβαζε και εγώ έφτιαξα cup cakes για να πάει η μικρή να κεράσει στο σχολείο!

Καλό βράδυ!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...