Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Έχω κάνει φυσικό τροποποιημένο και δεν μεγάλωναν τα ωοθυλακια..

τα πιο πολλά ωάρια τα πήρα με το μακρύ πρωτόκολλο (15 εκ των οποίων τα 12 ώριμα). Το ίδιο πρωτόκολλο την επόμενη φορά έδωσε μόνο 2 ωάρια. 
      τώρα θα δοκιμάσω με την Elonva. Ελπίζω να πάει καλά!! 

Σας ευχαριστώ για τις ευχές σας! 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια μου,χαθηκα παλι,σας διαβαζω βεβαια κ παιρνω μπρος κ εγω..δυστυχως ςχασα τον μπαμπα μπυ ξαφνικα,κ τωρα βρισκομαι εν μεσω χρεων κ κληρονομικων,ειχα τον μεγαλο παλι με ιωση,το μωρο μεγαλωνει κ θελει κ αυτο "παρεα", κ μεσα σε ολα αυτα εγω ξεσπαω σε δουλειες!!για να μην βγω στους δρομους κ τρεχω..φιλακια πολλα!!

συλλυπητήρια κορίτσι μου.

Αχ, ποσο μου εχει λειψει μια βολτα το σαββατοβραδο, μια ξεγνοιαστη εκδρομη, ειμαι συνεχεια με εννοια για όλους.

Θα προσπαθησω να συνελθω και απο Δευτερα, θα βαλω κι εγω καμια λιστα με δουλειες, Θα "σπρωξω " λιγο τον εαυτο μου .

Σας φιλω...

πω, πω σκέτο θρίλερ να βρεις το μαξιλάρι με αίματα.

Πως πάει η θεραπεία του άντρα σου? είδατε βελτίωση ή είναι πολύ νωρίς ακόμα?

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

καλημέρα!

Εγώ επειδή δεν είχα αιθέρια έλαια, έσταξα λίγες σταγόνες από ένα λαδάκι αρωματάκι που είχα από το Body shop(χρόνια πριν το είχα πάρει το white musk αν γνωρίζεις), στο φίλτρο της σκούπας και όποτε σκουπίζω μυρίζει όλο το σπίτι white musk:D

Πολύ καλή ιδέα, ειδικά για την σκούπα της Μαριάννας που δεν πετιέται η σακούλα αλλά πλένεται αλλά τελικά και για τις υπόλοιπες σκούπες!!!

Μαριάννα κατ'αρχήν τέλος καλό όλα καλά με το παιδί, προσοχή στα τσιγάρα,καπνούς μέσα στο σπίτι.....

Πήγα στο PRAKTIKER (δεν ξέρω αν έχετε εκεί που μένετε) και βρήκα λαδάκια με 1,99 και με 2,99. Διάλεξα ένα που μυρίζει φρεσκοπλυμένα ρούχα και έβαλα 5 σταγόνες στο φίλτρο αέρος της σκούπας (εννοείται σε καθαρό φίλτρο). Μοσχομυρίζει το σπίτι....όταν βάζω σκούπα, ήθελα να το κάνω κι εγώ γιατί ξέμεινα από λεβάντα ;) και δεν το είχα σκεφτεί μέχρι να γράψει η Μαρίτα για το white musk!!!!!

ΑρηςΑννα, εύχομαι να μην είναι κάτι σοβαρό με το παιδί.....φαντάζομαι τρομάρα....

Ειρήνη μπράβο για τις βόλτες, πραγματικά αυτό το Σ/Κ ήταν ότι έπρεπε!!!

Η τουαλέτα μου φαίνεται λίγο Χριστουγεννιάτικη;;;;;;; Από τώρα βρε ξωτικό;;;;; :):):)

Πάντως είναι πανέμορφη!

Κορίτσια πείτε μου κάτι ....εχτές το βράδυ κατά τις 3.30 έκανε σεισμό μικρό και μετά στις 4 τα ξημερώματα έκανε έναν δυνατό που κράτησε ώρα???

Σας ρωτάω γιατί ξύπνησα και στις δύο περιπτώσεις απο το κούνημα και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση κουνήθηκα τόσο πολύ και είχε διάρκεια που ξύπνησα κανονικά και μίλησα και στον άντρα μου ο οποίος δεν πήρε χαμπάρι!

Σήμερα ψάχνω στις ειδήσεις αλλά δεν το λέει πουθενά....τελικά θέλω γιατρό??? Δεν μπορεί να ήταν όνειρο αφού κουνιόμουν καλέ!!!

Καλημέρα κορίτσια,

χρόνια πολλά σε όσους γιόρταζαν,περαστικά στους αρρωστούληδες, συλλυπητήρια σε αυτούς που έχασαν αγαπημένα πρόσωπα.Σας ευχαριστώ για τους βαθμούς των παιδιών, μακάρι όλα τα παιδάκια να έχουν καλή πρόοδο σε όλη την ζωή τους.

Υπέροχες μέρες και δεν μπορώ να τις χαρώ όπως θέλω βρε παιδί μου αμάν πια.Το τελευταίο διάστημα είμαι μια στα πάνω μου μια στα κάτω μου αλλά που θα πάει θα το φτιάξουμε και αυτό.

Από δουλειές δεν κάνω πολλά πολλά απλά διατηρώ τακτοποιημένο και καθαρό το σπιτάκι μου μιας και από την άλλη βδομάδα ξεκινάω γενικό και όλα θα μπουν εκεί που πρέπει και όπως πρέπει.

Βάσια μου σχετικά με τον σεισμό και εγώ που μπήκα και στο αστεροσκοπείο δεν είδα κάτι σημαντικό,σαφώς και είχε σεισμούς αλλά όχι τέτοιας έντασης που να τους νιώθουμε.Μήπως αλλαξε πλευρό ο άντρας σου και κουνήθηκες και μέσα στον ύπνο σου νόμιζες ότι έκανε σεισμό; Εγώ το παθαίνω τακτικά αυτό ή πλευρό θα αλλάζει ή θα βλέπει τηλεόραση και με κανένα αστείο για να μην γελάσει και με τρομάξει γελάει από μέσα του και τραντάζεται ολόκληρος με αποτέλεσμα να νομίζω ότι κάνει σεισμό.

Σήμερα δεν είχαμε σχολείο λόγω γιορτής αλλά δεν τα πήγα.Ετσι χορτάσαμε ύπνο.Εστρωσα τα κρεβάτια,μάζεψα κάτι ρούχα που είχα απλώσει εχτές το απόγευμα και άπλωσα ένα νυκτερινό πλυντήριο,καθάρισα τα συρτάρια του γραφείου τους που ο μικρός τα είχε κάνει με το μπλάνκο σαν την γκουέρνικα,έπλυνα τα πρωινά πιατικά,έστρωσα ριχτάρια και σε λίγο θα φτιάξουμε πουλάκια με τον μεγάλο για να στολίσουμε το δωμάτιο τους το Πάσχα.Φαγητό έχω κάτι μπιφτεκάκια από το Σάββατο και θα κάνω και μια μακαρονάδα και είμαστε ready.

Δουλίτσες Σαββάτου:

Πρωί πρωί λαική, μετά ετοίμασα καφέδες και πρωινά και ξύπνησα τον αγαπημένο για να φύγει στην δουλειά.

Καθάρισα με λάστιχο και μετά με σφουγγάρισμα τα μπαλκόνια και τα κάγκελα που ήταν μέσα στην γύρη....Τίναξα και άπλωσα στα κάγκελα όλα τα πατάκια.

Άπλωσα στα μπροστινά κάγκελα που έχουν το πρωί ήλιο όλα τα παπλώματα και έστρωσα καθαρά σεντόνια, ξαναέστρωσα μετά τα παπλώματα.

Άπλωσα ένα νυχτερινό πλυντήριο και ετοίμασα ένα μεσημεριανό.

Έβαλα σκούπα, ξεσκόνισα όσα βλέπει η πεθερά και σφουγγάρισα όλο το σπίτι, μετά ξαναέστρωσα πατάκια.

Εν τω μεταξύ ήρθε μια φίλη της κόρης μου να παίξουν και έτσι μαγείρεψα με την ησυχία μου. Τους έφτιαξα σουτζουκάκια και έβρασα σπαγγέτι, φάγαμε όλοι μαζί και όταν έφυγε το κοριτσάκι πήγαμε βόλτα στον πεζόδρομο για δώρα των πάρτυ και μετά PRAKTIKER.

Τις κέρασα και ένα παγωτάκι, έκανε τρομερή ζέστη...

Το πάρτυ που νόμιζα πως ήταν Κυριακή τελικά ήταν Σάββατο :tongue: έτσι επιστρέψαμε, μπανιαριστήκαμε,έβαλα πλυντήριο πιάτων και ρούχων και μας έμεινε και 1 ώρα για χαλάρωση.....

Μετά το πάρτυ άπλωσα τα ρούχα και ύπνος!!!

Εχθές ξυπνήσαμε ορεξάτοι για εξοχή! Μάζεψα τα απλωμένα και φύγαμε για το εξοχικό των γονιών μου. Τι ωραία που ήταν, βόλτα στην θάλασσα, φαγητό σε παραθαλάσσιο ταβερνάκι με ολόφρεσκα ψάρια παρέα με τον μπαμπά μου!

Επιστρέψαμε το βράδυ Αθήνα με μούτρα!!!!

Σήμερα το πρωί μαγείρεψα πιλαφάκι για να το φάμε με τα σουτζουκάκια που έμειναν από το Σάββατο (μαγείρεψα ποσότητα για 2 μέρες) και ευελπιστώ να γυρίσω σχετικά νωρίς, να προλάβω να δω τα κορίτσια και μετά να σιδερώσω τα 2 πλυντήρια του Σ/Κ αφού δεν θα έχω να μαγειρέψω, αύριο θα φάμε στην μαμά μου όλοι μαζί.

Διαφημίσεις

Σχετικά με την ηλεκτρική σκούπα τώρα...

Μετά από έρευνα που έκανα, διαπίστωσα πως δεν καθαρίζω το εσωτερικό της κάθε φορά που αλλάζω σακούλα ....κάτι που είναι απαραίτητο, μόνο τα εξαρτήματα καθάριζα και αυτά όχι και τόσο συχνά....Η ανάρτηση της Ειρήνης

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html

σχετικά με περαιτέρω καθαρισμό των εξαρτημάτων με έκανε να καθαρίσω και το πέλμα καθώς και τον σωλήνα εσωτερικά ;)

Έτσι με προσοχή για να μην βραχεί το μοτέρ, καθάρισα καλά καλά με παλιές κάλτσες που μετά πέταξα στα σκουπίδια και DETTOL. Τις γωνίτσες τις έκανα με βατονέτες βουτηγμένες σε DETTOL.

Αγόρασα από PRAKTIKER καινούρια φίλτρα αέρος και μοτέρ (του μοτέρ δεν το είχα αλλάξει ποτέ-ντροπή!) και έβαλα και σταγονίτσες αιθέριου ελαίου στο φίλτρο αέρος για να δω πόσο θα μυρίσει! Το διάβασα από την Μαρίτα και όντως μυρίζει υπέροχα!

Ευχαριστώ πολύ τα κορίτσια που επικοινώνησαν μαζί μου για το αγοράκι.

Θα κλείσει τα 3 το φθινόπωρο αλλά είναι ανεπτυγμένο και φοράει ήδη ρούχα για 3 ετών.

Δεν ξέρω πότε θα μπορέσω να ξαναμπώ, πνίγομαι κάθε μέρα στην δουλειά.....

Σας φιλώ όλες, καλή εβδομάδα να έχουμε!

Σχετικά με την ηλεκτρική σκούπα τώρα...

Μετά από έρευνα που έκανα, διαπίστωσα πως δεν καθαρίζω το εσωτερικό της κάθε φορά που αλλάζω σακούλα ....κάτι που είναι απαραίτητο, μόνο τα εξαρτήματα καθάριζα και αυτά όχι και τόσο συχνά....Η ανάρτηση της Ειρήνης

http://easylivingbyirene.blogspot.gr/2013/11/blog-post_28.html

σχετικά με περαιτέρω καθαρισμό των εξαρτημάτων με έκανε να καθαρίσω και το πέλμα καθώς και τον σωλήνα εσωτερικά ;)

Έτσι με προσοχή για να μην βραχεί το μοτέρ, καθάρισα καλά καλά με παλιές κάλτσες που μετά πέταξα στα σκουπίδια και DETTOL. Τις γωνίτσες τις έκανα με βατονέτες βουτηγμένες σε DETTOL.

Αγόρασα από PRAKTIKER καινούρια φίλτρα αέρος και μοτέρ (του μοτέρ δεν το είχα αλλάξει ποτέ-ντροπή!) και έβαλα και σταγονίτσες αιθέριου ελαίου στο φίλτρο αέρος για να δω πόσο θα μυρίσει! Το διάβασα από την Μαρίτα και όντως μυρίζει υπέροχα!

Εξαιρετικά χρήσιμη αυτή η ανάρτηση, θα την καθαρίσω και εγώ την σκούπα μου έτσι με τη πρώτη ευκαιρία.

Χαίρομαι που βοήθησα και εγώ κάπου:D

Kαλησπερα σε ολη την παρεα,

Αλεξενια λυπαμαι πολυ για την απωλεια σας:(:( να ζησετε να τον θυμοσαστε.

Μεγαλη τρομαρα κι εσεις ρε κοριτσι με τα αιματα και η μαριαννα με το φιλτρο,αχ τρεμει η ψυχη μου καθε φορα παντου κινδυνους βλεπω,δεν θυμαμαι αν σας το'χω ξαναπει εμενα η μεγαλη μου οταν ηταν 1 χρονων εφαγε τσιγαρο τι τρομαρα πηρα τοτε δεν λεγεται,τα ματια μας δεκατεσσερα!

Εμεις ΠΣΚ ημασταν στο χωριο και πολυ το ευχαριστηθηκαμε με τον καλο καιρο,δεν εκανα καθολου δουλειες και περασα χρονο με τα παιδακια μου,εμαθε και η μικρη ποδηλατο πολυ γρηγορα κουκουβα κουκουβα.

Σημερα ειχαμε την γιορτουλα και ειπαμε ποιημα ξανα μανα κουκουβα κουκουβα:mrgreen::mrgreen:και μετα πηγαμε για τον καθιερωμενο καφε στην πλατεια γυρισαμε κι εχει ο αντρουλης μου γενεθλια του πηραμε τουρτα για να του κανουμε εκπληξη μολις σχολασει,εντωμεταξυ μιλησαμε 3 φορες στο τηλεφωνο και δεν του ειπα τιποτα σιγουρα νομιζει οτι το εχω ξεχασει.:tongue:

Αυτα για την ωρα πολλα φιλια

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Διαφημίσεις

μια γρηγορη καλησπερα και απο μενα

καλε η γιωτα που ειναι?

αυτο με το αρωμα στο φιλτρο της σκουπας καλη ιδεα, μαλλον θα το δοκιμασω συντομα ;)

σημερα ειχαμε τη γιορτη του σχολειου, ειχανε παλι θεατρικο τα νηπιακια με στολες κτλ και παλι δακρυζα απο τη συγκινηση και την υπερηφανεια για τον μικρο μου...αχ.... :rolleyes:

στα δικα μας

χτες πολυ πολυ λιγα και βασικα πραγματακια:

1. ξυπνησα και ετοιμασα γαλα του παιδιου
  2. εφτιαξα καφε
  3. εβαλα μπρος το πλυντηριο που ειχα ετοιμασει
  4. ανοιξα να αερισω
  5. εστρωσα κρεβατια
  6. εφτιαξα διαφορα πρωινα για ολους μας
  7. επλυνα λιγα πιατακια
  8. εβγαλα τα ρουχα απο το πλυντηριο και τα απλωσα εξω
  9. ετοιμασα τα παιδια, ντυθηκα και γω και βγηκαμε βολτα
  10. γυρισαμε και μαγειρεψα πατατοκεφτεδες φουρνου
  11. εφτιαξα και μια σαλατα λαχανο-καροτο και φαγαμε
  12. κοιμησα τη μικρη και εκατσα στον υπολογιστη (ο μεγαλος μου πηγε με εναν φιλο του να παιξουν)
  13. ξυπνησε η μικρη, την αλλαξα, την θηλασα
  14. αλλαξα ρουχα και γω γιατι κρυωνα και πηγα με τα παιδια στη γιαγια
  15. εκει παιξαμε μαζι, γυρισαμε και εκλεισα πατζουρια
  16. εφτιαξα ενα τσαϊ στον συζυγο
  17. εφτιαξα γαλατα για τα παιδια
  18. πλυναμε δοντια, βαλαμε ορο
  19. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα (η μικρη μου εβγαλε την πιστη βεβαια.. μας πηρε 11 μιση :evil: )
  20. βγηκα και μαζεψα ολα τα απλωμενα απ εξω και κοιμηθηκα και γω

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Την σκουπα κι εγω εχω καιρο να την καθαρισω αλλα δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το φιλτρο του μοτερ ρε κοριτσια?:oops::oops::oops:Δεν εχω αλλαξει παντως κανενα φιλτρο ποτε:oops::?

Θα σου βγάλω φωτογραφία την σκούπα να σου δείξω, το φίλτρο αέρος το άλλαζα 1 φορά τον χρόνο αλλά του μοτέρ!!!!δεν ήξερα καν πως υπάρχει :oops: Μπορεί να σε βοηθήσει αν δεις την φωτογραφία αλλά είναι μέσα στον χώρο που μπαίνει η σακούλα, μπροστά από το κομμάτι του μοτέρ, έχει κάτι σαν πορτάκι.

Θα σου πω μόνο κάτι.....το φίλτρο του μοτέρ ήταν μαύρο κατράμι :oops:

κορίτσια καλησπέρα!

και μεις βολτίτσες το ΣΚ!Σήμερα γιορτή στο σχολείο και μετά καφεδάκι. Είχα και τη γυναίκα στο σπίτι οπότε γύρισα και βρήκα και καθαρό σπιτάκι, σούπερ!:D Αρχισε και συννεφιάζει ο καιρός, ελπίζω να μας αφήσει να δούμε την παρέλαση αύριο...

Αλεξένια συλλυπητήρια κοπέλα μου, να ζείτε να τον θυμάστε....

Margio να χαίρεσαι τον αντρούλη

το φίλτρο της σκούπας εγω το πλένω, το στεγνώνω και το ξαναβάζω στη θέση του....

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλησπέρα κοριτσάκια και από μένα.. Καλή βδομάδα να έχουμε και με το καλό να έρθει πάλι το σβκ!

Εμείς αυτό το σαββατοκύριακο ήμασταν όλο βολτίτσες και χαρά.. Το Σάββατο το πρωί πήρα το μωρό μου και πήγαμε σε μια φίλη μου επίσκεψη.. Είχα να τη δω ένα χρόνο κοντά και πολύ το χάρηκα και εγώ και αυτή.. Ο μικρός μου βέβαια το χάρηκε περισσότερο διότι ήταν από αγκαλιά σε αγκαλιά.. Το Σάββατο το βράδυ ήρθαν κάτι φίλοι σπίτι και μας φέρανε ένα δωράκι για τον μικρό.. Όταν το είδα ενθουσιάστηκα γιατί ήταν κάτι που σίγουρα θα έπαιζε ο μικρός μαζί του και κατάλληλο για την ηλικία του.. Μάλιστα ήταν και ελληνικό προϊόν.. Όταν το άνοιξα όμως απογοητεύτηκα τελείως.. Το περιεχόμενο ήταν τελείως διαφορετικό από αυτό που περιέγραφε στο κουτί κορίτσια και το 75% ήταν ακατάλληλο για την ηλικία μας.. Επειδή δουλεύω σε δικηγορική εταιρεία και έχουμε πελάτες εταιρείες παιχνιδιών ξέρω ακριβώς τι πρέπει να αναγράφει η συσκευασία και τι προδιαγραφές πρέπει να έχει.. Έτσι, τα πήρα κρανίο και σήμερα τους πήρα τηλέφωνο όπου με λίγα λόγια ευγενικά τους εξήγησα ότι απογοητεύτηκα πάρα πολύ με το παιχνίδι τους και τους έδωσα να καταλάβουν ότι γνωρίζω πολύ καλά τι λέω.. Η υπάλληλος ήταν ευγενέστατη, μου ζήτησε 1000 συγνώμη και μου είπε ότι επειδή η εταιρεία τους διαθέτει ISO μπορούν να βρουν που ακριβώς έγινε το λάθος και ότι δεσμεύεται να με πάρει ο υπεύθυνος από Τετάρτη και να συζητήσουμε. Επίσης δεσμεύτηκε ότι θα μου στείλουν το ίδιο παιχνίδι σε αντικατάσταση και με κούριερ μάλιστα στο σπίτι.. Για να δούμε.. Ε δεν μπορώ να με κοροϊδεύουν μέσα στα μούτρα μου..

Χθες πήγαμε το πρωί για καφεδάκι σε ένα ζευγάρι φίλων και επ' ευκαιρία μου έκανε η κοπέλα μανικιούρ.. Το μεσημέρι φάγαμε σπίτι μας κοτόπουλο μανέστρα και μετά πήγα με το γιο μου στη γειτόνισσα όπου είχε έρθει το εγγονάκι της με το οποίο ο δικός μου έχει ακριβώς μια βδομάδα διαφορά.. Το τι παιχνίδι κάνανε δεν λέγεται.. Και μετά εγώ πήγα στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ για να δω μια φίλη μου που νοσηλεύεται προληπτικά και άφησα τον μικρό με τον πατέρα του και τη γιαγιά του.. Ο μικρός μου δεν είχε κοιμηθεί από το πρωί καθόλου και 7 το απόγευμα έπεσε ξερός.. Φοβόμουν ότι θα μου ξυπνήσει το βράδυ με τρελλά κέφια αλλά ευτυχώς το μωρό μου με διέψευσε.. Ξύπνησε μόνο μια φορά για φαγητό και μετά ξύπνησε μια και καλή στις 7 το πρωί.. οπότε χόρτασα κι εγώ ύπνο..

Αλεξένια συλλυπητήρια κορίτσι μου.. Καλό κουράγιο και καλά τρεξίματα με τις γραφειοκρατίες..

Αργία αύριο.. Ελπίζω σε μια όμορφη βολτούλα και το απόγευμα έχω κανονίσει να πάω σε μια φίλη μου που έχει διδυμάκια 9 μηνών μεγαλύτερα από τον δικό μου για να παίξουν!

Σας φιλώ!

L2qIp2.png

Κορίτσια ομορφα, τι κανετε?

Ελπίζω ολες να ειχατε ενα ομορφο σκ.Αλλωστε ετσι φαινεται...

Αλεξενια ,κριμα,πολύ λυπάμαι για το μπαμπά σου,να ζησετε με υγεια και να τον θυμαστε...

Ευα3, ελπίζω να ερθουν καλυτερες ημερες για ολους.Καλά θα κανεις και θα παρεις γυναικα,να ξαλαφρωσεις λίγο.

Αρισαννα,πως ειναι ο αντρας σου? Ειναι λογικο να αισθανεσαι ετσι ,αλλα καποια στιγμη ολα θα περασουν ,κανε οσο μπορεις υπομονη και προσπάθησε να περνατε ολοι καλά.Τα προβλήματα ετσι κι αλλιως δεν περνανε με αγχος.

Βασια μου αρεσει πολύ η δευτερη φορμα που εβαλες ,μακαρι να την βρεις.

Δομνινα ,καλα να περασετε στη βόλτα σας...

Εμεις περασαμε πολύ πολύ ομορφα,αλλα τελικα μας βγηκε ξινο ,μετα και τη σημερινη βολτα μας ο γιος μου εκανε πυρετο,κατι δεκατα δηλαδη και παραπονεθηκε για το λαιμο του.Να δουμε πως θα εξελιχθει.Αυριο δεν νομιζω να βγουμε στην παρελαση ,θα τον κρατησω ,μηπως και συνελθει.Κατατάλλα το σπίτι καταφερα σε δοσεις και το εκανα και μαλιστα επλυνα καιτη μοκετα της κουζινας.Αν δω τα ζορια από τον καιρο δηλαδη ,θα τη στρωσω ξανα αλλιως θα μαζευτει κανονικα και θα περιμενει τις υπόλοιπες.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...