Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

καλημερα και καλο Σαββατοκυριακο να χουμε!

Εμεις χτες ειχαμε ενα απροοπτο το απογευμα, η μικρη εβαλε μεσα στο ενα ρουθουνι της ενα μικρο φιλτρακι (καθαρο, απο αυτα που στριβουμε τσιγαρα) και τρεχαμε να της το βγαλουμε γιατι ειχε μπει πολυ πολυ μεσα :? Εγω την ειδα οτι τα πηρε αλλα δεν την ειδα να το βαζει στη μυτη και οταν της τα πηρα απο τα χερια ευτυχως μονη της μου ειπε "μυτη μου?" και το ειδα, αλλιως ουτε που θα το καταλαβαινα.. Φυσικα το πρωτο που μου ηρθε στο μυαλο ηταν να της βαλω πιπερι, αλλα παρολο που φτερνιζοτανε δεν εβγαινε, πηγαμε στο κεντρο υγειας και δοκιμασανε αλλα δεν μπορουσαν να το βγαλουν γιατι δεν ειχανε τα καταλληλα εργαλεια και επρεπε να την δει ΩΡΛ, τελικα φτασαμε μετα απο 2 ωρες σχεδον συνολικα, και 60 χλμ μακρια, για μια υποθεση ουτε ενος λεπτου, αλλα ευτυχως της το εβγαλε ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ και η μικρη ηταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ, κιχ δεν εκανε!

Τελος καλο ολα καλα, αχ τι θα κανω μ'αυτη την μικρη μου πια, παντα ολο κατι επικυνδυνο θα βρει να κανει, αλλες φορες την προλαβαινω και αλλες οχι, μα ποσα ματια πρεπει να εχω η κακομοιρα? Μου εχει κανει πολλαααα περισσοτερα απο τον αδερφο της, με αποτελεσμα να λεω πως ειναι ζωηρη, αλλα στο κατω κατω παιδακια δεν ειναι? :|

Στα δικα μας τωρα:

1. εχτες το πρωι ετοιμασα καφεδακι και εκατσα λιγακι pc μεχρι να ξυπνησω τον μεγαλο
  2. ετοιμασα το γαλα του
  3. τον εντυσα
  4. ντυθηκα και γω
  5. ετοιμασα το κολατσιο του
  6. ετοιμασα την τσαντα του
  7. πηρα την μικρη με τις πυτζαμες γιατι δεν ξυπνουσε και πηγαμε σχολειο
  8. γυρισαμε, εντυσα την μικρη και της αλλαξα πανα
  9. ανοιξα να αερισω
  10. εστρωσα ολα τα κρεβατια
  11. μαζεψα ολα τα απλυτα και ασχετα που περιφερονταν
  12. εβαλα ενα πλυντηριο
  13. εβγαλα την απλωστρα εξω στον ηλιο
  14. ζεστανα πιτουλες και φαγαμε με την μικρη
  15. καθαρισα ολο το μπανιο και την λεκανη της τουαλετας
  16. αλλαξα πετσετες παντου
  17. καθαρισα το τραπεζι και αλλαξα πετσετακι
  18. εστρωσα τους καναπεδες και εκατσα για λιγο στο pc
  19. εβαλα φακες να γινονται
  20. επλυνα πιατα
  21. εβγαλα τα ρουχα απ'το πλυντηριο
  22. ξανα-αλλαξα την μικρη ολοκληρη γιατι πηγε να πιει νερο απο ενα μεγαλο μπουκαλι και το εριξε ολο πανω της :evil:
  23. εκλεισα τα παντα και πηγαμε στη γιαγια
  24. γυρισαμε και ταϊσα τη μικρη
  25. ταϊσα τις γατες
  26. εβαλα φαγητο για τον μεγαλο
  27. το πηγαμε με την μικρη στο σχολειο
  28. πριν γυρισουμε σπιτι περασαμε και απο το φαρμακειο
  29. απλωσα τα ρουχα
  30. κοιμησα την μικρη
  31. εβαλα να φαω
  32. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  33. επλυνα λιγα πιατα
  34. πηγα να παρω το παιδι απο το σχολειο
  35. γυρισαμε και εβαλα στον συζυγο να φαει
  36. επλυνα και αλλα πιατα
  37. παιξαμε ολοι μαζι
  38. εκατσα pc και θηλασα
  39. καθαρισα τις εστιες της κουζινας
  40. φυγαμε για την μικρη, σταματησαμε να φαμε και κατι απ'εξω και γυρισαμε σπιτι καλες 11 :shock:
  41. τα παιδια ειχαν κοιμηθει στο αμαξι και τα εβαλα στα κρεβατια τους οπως ηταν, με τα ρουχα και τα μπουφαν, μονο παπουτσια τους εβγαλα
  42. (παρα την περασμενη ωρα και την ταλαιπωρια) εκατσα και εφτιαξα...κρεπες! :shock::shock::cool:
  43. εκλεισα ολα τα πατζουρια
  44. μαζεψα απ'εξω τα απλωμενα ρουχα και εβαλα μεσα την απλωστρα
  45. και κατσαμε με τον συζυγο να δουμε μενταλιστ τρωγοντας τις κρεπουλες μου με μπολικη μερεντα :twisted:

μακαρι να εχουμε ενα ησυχο ΣΚ! Το εχω τοσο αναγκη..! :|

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαριάννα ευτυχώς όλα καλά!

Εμένα παλιά η δικιά μου η μεγάλη όταν ήταν 3 είχε βάλει αρακά στο ρουθούνι της....φύσαγε και δεν έβγαινε και όσο ξαναέπαιρνε ανάσα έμπαινε πιο μέσα...ευτυχώς το έβλεπα με το μάτι και με το τσιμπιδάκι το φρυδιών προσεκτικά της το έβγαλα....την κράταγε ο άντρας μου ....αλλιώς αν δεν τα κατάφερνα και εμείς σαν τρελοί θα τρέχαμε!

Καλησπέρα κι απο μενα κοριτσια,

τι κανετε? Βλέπω κανετε όλες αρκετες δουλιτσες, μονο εγω κανω τα βασικα τον τελευταιο καιρο!

Δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα και νιωθω συνεχεια κουρασμενη.

Τα θεματα υγειας με εχουν καταβάλει πολυ.

Προχτες ειχα αλλο ενα επεισοδιο με τον γιο μου αυτη τη φορα:

Ξυπνησε το πρωι να παει σχολειο και το μαξιλαρι του ηταν γεματο αιμα.

Πανικοβληθηκα, κοιταξα το στομα του, τιποτα.

Πηρα τηλ την παιδιατρο και πηγαμε, τον ειδε, δεν ειδε τιποτα, καναμε ακτινογραφια θωρακος , ηταν καθαρη.

Εδειξε μονο λιγα φλεματα, του χορηγησε αντιβιωση .

Την επομενη μερα ληγαμε και σε ωρλ , τον εξετασε, τιποτα, ολα καλα.

Μονο η μια αμυγδαλη ηταν λιγο ερεθισμενη, οποτε αποδιδει την αιμοπτυση σε ουλα, η στην αμυγδαλη,η καπου θα δαγκωθηκε στον υπνο του.

Όλο αυτο με ταραξε πολυ και ακομα δεν μπορω να συνελθω.

Αχ, ποσο μου εχει λειψει μια βολτα το σαββατοβραδο, μια ξεγνοιαστη εκδρομη, ειμαι συνεχεια με εννοια για όλους.

Θα προσπαθησω να συνελθω και απο Δευτερα, θα βαλω κι εγω καμια λιστα με δουλειες, Θα "σπρωξω " λιγο τον εαυτο μου .

Σας φιλω...

γεια σας κοριτσακια μου,χαθηκα παλι,σας διαβαζω βεβαια κ παιρνω μπρος κ εγω..δυστυχως ςχασα τον μπαμπα μπυ ξαφνικα,κ τωρα βρισκομαι εν μεσω χρεων κ κληρονομικων,ειχα τον μεγαλο παλι με ιωση,το μωρο μεγαλωνει κ θελει κ αυτο "παρεα", κ μεσα σε ολα αυτα εγω ξεσπαω σε δουλειες!!για να μην βγω στους δρομους κ τρεχω..φιλακια πολλα!!

Καλημέρες !

Βάσια και ο γιος μου κοντά στα 3, είχε βάλει ένα μακαρονάκι κοφτό αλλά γλιστρησε πανεύκολα μόλις πίεσα τη μύτη του, τώρα είχε πάει τόσο μέσα που σχεδόν δεν φαινόταν (ειδικά όσο πέρναγε η ώρα)

Αρηςαννα τι να ήταν πάλι κι αυτό με το αίμα? Πολύ πιεσμένη μου ακούγεσαι, μάλλον πρέπει να βρεις τρόπο να χαλαρώσεις λίγο, να μαζέψεις δυνάμεις..

Αλεξενια τα συλλυπητήρια μου... :( αχ, κουράγιο..

1. Εγώ εχτες ξύπνησα και θήλασα

2. Άλλαξα ρούχα στα παιδιά και πανα στη μικρή

3. Έφτιαξα (πάλι) κρεπες και φάγαμε

4. Τακτοποίησα πλυμένα πιατικά

5. Ανοιξα να αερισω

6. Εστρωσα τα κρεβάτια

7. Έφτιαξα καφεδάκι και άραξα στον υπολογιστή (το φχαριστηθηκα!) όσο τα παιδιά παίζαν στην αυλή και τα πρόσεχα ταυτόχρονα

8. Τάϊσα τις γάτες

9. Καθάρισα πάγκους

10. Ζέστανα φαΐ και φάγαμε

11. Καθάρισα το τραπέζι

12. Κοίμησα την μικρή (αλλά ξύπνησε γρήγορα)

13. Έβγαλα όλα τα σκουπίδια και έβαλα νέες σακούλες στους κάδους

14. Ντύθηκα

15. Πήγαμε στη γιαγιά (στο δρόμο πέταξα και τα σκουπίδια μας)

16. Εκεί έπαιξα με τα μικρα και στον γυρισμό περάσαμε από μαναβη

17. Έκλεισα όλα τα παντζούρια

18. Ετοίμασα γάλατα

19. Πλύναμε δόντια και βάλαμε ορό

20. Μαζέψαμε όλα τα παιχνίδια παρέα

21. Βάλαμε πυτζάμες και τα κοίμησα

22. Συμμαζεψα μπουφάν και ότι άλλο άσχετο περιφέρονταν

23. Έβαλα άπλυτα ρούχα στο πλυντήριο για σήμερα

24. Μάζεψα και δίπλωσα τα στεγνά ρούχα απτην απλωστρα

25. Έριξα ξύδι στον βραστηρα (και το αφησα όλη νύχτα)

26. Και τέλος είδαμε 2 επεισόδια mentalist (τρώγοντας βλακειουλες..χι χι!)

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τι κάνετε?

Εγώ δεν είχα υπολογιστή, οπότε δεν μου ήταν εύκολο να μπαίνω από το κινητό συνέχεια. Έχω να σας διαβάσω μια εβδομάδα περίπου, αλλά θα τα καταφέρω σιγά σιγά...

Αφού δεν είχα Η/Υ, έκανα μια καλή αποτοξίνωση από το νετ και ασχολήθηκα με το σπιτάκι μου, για το οποίο καμαρώνω. Από βαριές δουλειές που είχα βάλει στόχο, μου έχουν μείνει μόνο 2 τζάμια - παντζούρια και τα φωτιστικά. Όλα τα υπόλοιπα τα έχω κάνει. Δηλαδή, σε 10 ημέρες περίπου έκανα μία μίνι γενική (ποτέ δεν κάνω γενική με την έννοια που την ήξερα από τη μαμά μου και τη γιαγιά μου) και παράλληλα διατηρούσα το σπίτι σε πολύ καλό επίπεδο.

Για σήμερα το πρόγραμμα έχει μαγείρεμα, άλλαγμα σεντονιών, σκούπισμα ξεσκόνισμα, μπάνια και σφουγγάρισμα όπου δεν έχω στρωμένα. Φυσικά και πολύ παιχνίδι με το μικρό μου και μερικά πλυντήρια.

Μη με μπανάρετε, σας παρακαλώ, αλλά ο φούρνος μου συνεχίζει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση (φροντίζω να τον περνάω με πανάκι σχεδόν καθημερινά) και επίσης, τα ασιδέρωτα μου αυτή τη στιγμή είναι 1 παντελόνι φόρμας, 2 φούτερ και 2 σεντόνια του παιδιού. Βέβαια, είπαμε, σήμερα θα βάλω τα πλυντήρια της εβδομάδας (τουλάχιστον 3)

Αν θελήσω σε κάτι να απαντήσω, μη με παρεξηγήσετε που απαντάω ετεροχρονισμένα... Είπαμε, έχω μια εβδομάδα να σας διαβάσω...

Σας αφήνω!

Εύχομαι σε όλες (ους) μια υπέροχη Κυριακή!!!

JAf3p3.png

qtEXp3.png

Καλο μεσημερι κοριτσακια.

Ομολογω οτι τελευταια εχω μεινει πισω...πισω με το σπιτι...πισω με καποια πραγματα που εχω πει οτι θα κανω για τον εαυτο μου, πισω με το διαβασμα οσων γραφετε εδω... ομολογω οτι περασαμε μια ασχημη ιωση πρωτα ο αντρας μου , μετα η μαμα μου και τελος η μικρη που ακομα αναρρωνει............

Ευτυχως ομως ηρθε η ανοιξη (βλεπω σας εχει ολες επηρεασει ο ωραιος καιρος) και ανεβηκε η διαθεση μου. Δεν θελω να ξανα χλασει ο καιρος δεν θελω αλλες ιωσεις , δεν θελω αλλα δυσαρεστα..........

Το σπιτι ειναι σε μετρια κατασταση και αποφασισα να φερω γυναικα να βοηθησει γτ δεν αντεχω να κανω γενικη.

Το μονο που κανω και λειτουργει ψυχοθεραπευτικα ειναι η μαγειρικη...πολυ μαγειρεμα φαγητα και γλυκα...δεν προκειται να αδυνατισω μαλλον θα παρω κιλα.....:rolleyes:

Ελπιζω να ειστε ολες καλα.

IIk6p3.png

Qskdp3.png

Κορούλες καλησπέρα.

Πως είναι τα κορίτσια μου?

Συγνώμη που εξαφανίζομαι αλλά δίνω χρόνο σε πολλά πράγματα.. στ' αγόρια μου, σε φίλους μας, στο σπίτι.. ξέρετε.. λίγο απ' ολα! ;)

Είχαμε ένα σαβ/κο όνειρο.. χθες, Σάββατο, μπόλικη δουλίτσα αλλά με αγαπημένες πελάτισσες, που το ευχαριστήθηκα.

Σας βάζω 2 από τα μανικιούρ που έκανα, για να πάρετε ιδέες για τα κορίτσια σας {και τα 2 είναι shellac}:

Κατι σε "απλό":

shellac_zps4b983e16.jpg

Και κάτι σε "μπιχλιμπιδάτο" ;)

1504061_538578236262951_1698179022_n_zpsee4db747.jpg

Επέστρεψα για πολύ λίγο το μεσημέρι, να αποστειρώσω και να φάει το φιογκάκι και αφού ήρθε ο άντρας μου ξαναέφυγα για δουλειά και επέστρεψα αργά.

Σήμερα, είχαμε μία υπέροχη μέρα.

Το πρωί για καφεδάκι στη Μαρίνα Ζέας με φίλους, που έπαιξαν και τα παιδάκια μας και ευχαριστήθηκαν ποδήλατο και ήλιο και μετά φαγάκι σ ένα μαγαζί που έχει ένας ξάδερφός μου...

Κόλαση και λείπουν και πιάτα... :mrgreen::mrgreen:

1504061_538578236262951_1698179022_n_zpsee4db747.jpg

Επιστρέψαμε σπιτάκι μας αργά το απόγευμα και ξεκουραστήκαμε.. Σηκωθήκαμε, διαβάσαμε, έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων, έπλυνα καλά όλη την κουζίνα μου και τους πάγκους, ετοίμασα ένα πλυντήριο για την νύχτα με λευκόρουχα, σιδέρωσα μπόλικα ρουχαλάκια και γενικά συμμάζεψα το σπιτάκι μου για να νιώθω ήρεμη. ;)

Δείτε και μία υπέροχη ιδέα για το σπιτάκι μας, που λάτρεψα!

10007505_664679596927883_429289644_n_zpsdbafc4f9.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες και σας εύχομαι όνειρα γλυκά :D

777885dugw57gt25.gif

γεια σας κοριτσακια μου,χαθηκα παλι,σας διαβαζω βεβαια κ παιρνω μπρος κ εγω..δυστυχως ςχασα τον μπαμπα μπυ ξαφνικα,κ τωρα βρισκομαι εν μεσω χρεων κ κληρονομικων,ειχα τον μεγαλο παλι με ιωση,το μωρο μεγαλωνει κ θελει κ αυτο "παρεα", κ μεσα σε ολα αυτα εγω ξεσπαω σε δουλειες!!για να μην βγω στους δρομους κ τρεχω..φιλακια πολλα!!

............ :cry::cry::cry: να ζήσεις να τον έχεις στην καρδούλα σου, κορίτσι μου... :cry:

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κι απο μενα κοριτσια,

τι κανετε? Βλέπω κανετε όλες αρκετες δουλιτσες, μονο εγω κανω τα βασικα τον τελευταιο καιρο!

Δεν ειμαι καθολου καλα ψυχολογικα και νιωθω συνεχεια κουρασμενη.

Τα θεματα υγειας με εχουν καταβάλει πολυ.

Προχτες ειχα αλλο ενα επεισοδιο με τον γιο μου αυτη τη φορα:

Ξυπνησε το πρωι να παει σχολειο και το μαξιλαρι του ηταν γεματο αιμα.

Πανικοβληθηκα, κοιταξα το στομα του, τιποτα.

Πηρα τηλ την παιδιατρο και πηγαμε, τον ειδε, δεν ειδε τιποτα, καναμε ακτινογραφια θωρακος , ηταν καθαρη.

Εδειξε μονο λιγα φλεματα, του χορηγησε αντιβιωση .

Την επομενη μερα ληγαμε και σε ωρλ , τον εξετασε, τιποτα, ολα καλα.

Μονο η μια αμυγδαλη ηταν λιγο ερεθισμενη, οποτε αποδιδει την αιμοπτυση σε ουλα, η στην αμυγδαλη,η καπου θα δαγκωθηκε στον υπνο του.

Όλο αυτο με ταραξε πολυ και ακομα δεν μπορω να συνελθω.

Αχ, ποσο μου εχει λειψει μια βολτα το σαββατοβραδο, μια ξεγνοιαστη εκδρομη, ειμαι συνεχεια με εννοια για όλους.

Θα προσπαθησω να συνελθω και απο Δευτερα, θα βαλω κι εγω καμια λιστα με δουλειες, Θα "σπρωξω " λιγο τον εαυτο μου .

Σας φιλω...

........ :confused::confused: βρε κορίτσι μου. Τι ήταν αυτό πάλι με το παιδί??? Η Παναγία μαζί του!

Υ.Γ Σε σκεφτόμουν. Ο άντρας σου πως είναι?

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;Διάβασα μόνο την τελευταία σελίδα...

Αλεξένια :( τα συλληπητήρια μου...

Βάσια πολύ,πολύ ωραία η φόρμα!!!Μου αρέσει τρελλά αυτό το χρώμα!

Ειρηνάκι τι ωραία νυχάκια έφτιαξες πάλι!!!

Μαριάννα τέλος καλό όλα καλά με την μικρή!

ΑριςΑννα περαστικά στο παιδάκι σου.

Εμείς είχαμε ένα καλό ΣΚ...Εντάξει το Σαββάτο χαλαρώσαμε αρκετά εντός του σπιτιού γιατί δεν την πάλευα...αισθανόμουν εξαντλημένη.Οπότε πήρα το χρόνο μου και ηρέμισα-ξεκουράστηκα.Χτες πήγαμε στη Σαλαμίνα,στο εξοχικό...μαζέψαμε ήλιο,ψήσαμε,σκάσαμε στο φαί και στη βόλτα και επιστρέψαμε στη βάση μας!

Σήμερα έχει γιορτή ο μικρός και δεν μπορώ να πάω...θα πάει ο αντρούλης μου...

Το σπίτι μου το έχω οκ,με λίγο σίδερο.Θέλω να ξεκινήσω να κάνω γενική σιγά σιγά,κουρτίνες κτλ....Αχ και βαχ....

Καλημέρα σε όλες.

Τι ωραίο Σαβατοκύριακο ήταν αυτό, αλλά και τι κουραστικό για εμένα ταυτόχρονα, ευτυχώς που ήρθα στην δουλειά σήμερα να κάτσω και λίγο ακίνητη.

Διάφορα που έκανα.

Κατέβασα έπλυνα και ξανακρέμασα κουρτίνες σε σαλόνι, τραπεζαρία,κουζίνα. Μου βγήκαν 5 πλυντήρια.

Μάζεψα και έπλυνα τα χειμωνιάτικα(λαδί, μπεζ χρώμα) που είχα στρωμένα σε τραπεζαρία και μπουφέ και έστρωσα καλοκαιρινά(άσπρα). Άλλαξα ταυτόχρονα και την διακόσμηση σε πιο ανοιξιάτικη, έβαλα και κάτι λίγα πασχαλινά που έχουμε. (τραπεζάκι σαλονιού δεν στρώνω γιατί το έχουμε πάει στο υπόγειο)

Τακτοποίησα, στοίβαξα διάφορες γλάστρες κήπου.

Φύτεψα μερικά παχύφυτα(από κομμάτια που έκοψα από άλλες γλάστρες) και έφτιαξα μια σύνθεση με κεριά για την μπροστά βεράντα.

Έβαλα στις πολυθρόνες του κήπου τα μαξιλάρια τους

Έβαλα κάποια φυτά σε καλαθάκια και τα έβαλα στο τραπέζι του κήπου.

Έβαλα 4 πλυντήρια,στεγνωτήρια με ρούχα δίπλωσα όσα μπορούσα και στοίβαξα τα υπόλοιπα ασιδέρωτα στην αποθηκούλα να μην τα βλέπω.

Την Παρασκευή πήγα μαζί με τον μικρό σε μανάβη και σούπερ για τα ψώνια της εβδομάδας.

Μαγείρεψα διάφορα, σνίτσελ με πλιγούρι, φασολάκια και πατάτες με κόκκινη σάλτα, τυροπιτάκια κουρού, κέικ απλό, έβρασα κουνουπίδι.

Ο άντρας μου έκανε διάφορες κηπουρικές με βοηθό πάντα τον μεγάλο. Εγώ είχα τον μικρό συνέχεια για ουρά στις δουλειές μου.

Χτες έκανα και μια σκούπα σε όλο το σπίτι, ένα γρήγορο ξεσκόνισμα και φυσικά τα μπάνια για να ξεκινήσει ωραία η εβδομάδα μας.

Το Σάββατο προλάβαμε το απόγευμα προς βραδάκι να πάμε και στο εμπορικό για βόλτα και παγωτό.

Αυτά τα βασικότερα, η λίστα μου έχει προχωρήσει πολύ, πάω να σας διαβάσω τώρα.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Κορίτσια πείτε μου κάτι ....εχτές το βράδυ κατά τις 3.30 έκανε σεισμό μικρό και μετά στις 4 τα ξημερώματα έκανε έναν δυνατό που κράτησε ώρα???

Σας ρωτάω γιατί ξύπνησα και στις δύο περιπτώσεις απο το κούνημα και μάλιστα στην δεύτερη περίπτωση κουνήθηκα τόσο πολύ και είχε διάρκεια που ξύπνησα κανονικά και μίλησα και στον άντρα μου ο οποίος δεν πήρε χαμπάρι!

Σήμερα ψάχνω στις ειδήσεις αλλά δεν το λέει πουθενά....τελικά θέλω γιατρό??? Δεν μπορεί να ήταν όνειρο αφού κουνιόμουν καλέ!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...