Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια

Δεν έχω ξαναγράψει ποτέ στο θέμα σας αλλά το παρακολουθώ όποτε μπορώ και σημειώνω διάφορα tips που μ΄αρέσουν. Ηθελα να ρωτήσω κάτι αν μπορείτε να βοηθήσετε. Καθάρισα μια μέρα τα τζάμια και τους καθρέφτες μου με οινόπνευμα (μου είχε τελειώσει το ξύδι) και μετά παρατήρησα ότι έχουν μια θαμπάδα από εκεί που πέρασε το οινόπνευμα. Σήμερα θα τα καθαρίσω και με ξύδι αλλά δεν ξέρω αν θα βγει η θαμπάδα γιατί ήδη τα πέρασα με νερό. Χάλασα τα τζάμια μου??

Να είστε καλά όλες. Φιλιά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

AAAAA τωρα που το θυμηθηκα!!!!

Βρε κοριτσια μου, για πειτε μου κατι, εγω που εχω στην ηλεκτρικη μου πλενομενη σακουλα και την αδειαζω καθε φορα που σκουπιζω με τι τροπο μπορω να την αρωματιζω για να μυριζει και το σπιτι οποτε σκουπιζω?? Αμα την πλυνω κανει να βαλω μαλακτικο αραγε? Και θα μυριζει οταν σκουπιζω οπως με την βανιλια που βαζουμε στις αλλες σακουλες? Γιατι δεν με συμφερει να βαζω μια καψουλα σε καθε σκουπισμα (μαλιστα πηγα να το δοκιμασω μια φορα και δεν μυρισε καθολου, μαλλον ειναι πολυ χοντρο το υφασμα :? )

Το πρώτο πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό και ίσως να μπορείς να το κάνεις, είναι να έχεις λεβάντα και να την αποξηραίνεις. Δεν κοστίζει τίποτα!

Εγώ παίρνω κάθε χρόνο από το εξοχικό του μπαμπά μου που έχει μια τεράστια λεβάντα στον κήπο και φτιάχνω μπουκετάκια, αποξηραίνω και χρησιμοποιώ ανάλογα.

Το δεύτερο πράγμα είναι σταγόνες αιθέριου ελαίου πάνω στην σακούλα....πως σου φαίνεται;

Καλημέρα,

Σήμερα το πρωί τους ετοίμασα για παιδικό και γιαγιά, ετοίμασα τα ταπεράκια μας, έβαλα το πλυντήριο πιάτων, ήπια και έναν κανονικό φραπέ γιατί δεν άντεχα και ήρθα στην δουλειά.

Σήμερα ευτυχώς έρχεται η γυναίκα, χθες σήκωσε έναν απίστευτο βαρδάρι, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγιναν τα μπαλκόνια, πήρε γλάστρες, παντόφλες, πατάκια χαμός

θα συνεχίσω το χτεσινό μου για να δω τι έκανα χθες, μια μέρα δηλαδή που λέω ότι δεν κάνω τίποτα.

Έφυγα από την δουλειά, μάζεψα τα παιδιά και βγήκαμε κατευθείαν στον κήπο. Μαζευτήκαμε μετά τις 6 τους έκανα κατευθείαν μπάνιο και καθάρισα φρούτα για τον μεγάλο, του έκανα και ένα χυμό.

Μάζεψα το πλυντήριο πιάτων που είχα βάλει το πρωί, μαγείρεψα κρεατόσουπα για τον μικρό, μπριζόλες λεμονάτες με πατάτες & καρότα για τους υπόλοιπους και έκανα και ένα ζελέ ανανά(από φακελάκι).

Προσπάθησα να βάλω στο ντουλάπι την καφετιέρα για να φύγει από τον πάγκο αλλά τελικά δεν την παίρνει σε ύψος.

Ταυτόχρονα τους διάβαζα παραμύθια.

Τάισα κρεμούλα στον μικρό, τον άλλαξα πάνα και τον έβαλα για ύπνο.

Έβρασα μακαρονάκια στον ζωμό από την κρεατόσουπα και έφαγα ένα πιάτο με τυράκι, έφαγε μερικά και το παιδάκι μου.

Του έκανα γάλα και τον έβαλα να δει παιδικά και εγώ μετέφερα φωτογραφίες και βίντεο από κάμερα, φωτογραφική και τηλέφωνο. Έχω έναν εξωτερικό σκληρό μόνο για αυτή την δουλειά.

Όταν νύσταξε έπλυνε δόντια και τον πήγα στο κρεβάτι, εγώ συνέχισα με τις φωτογραφίες και μάζεψα και τα παιχνίδια που είχαν βγάλει το απόγευμα.

Σήμερα το πρωί τους ετοίμασα όλους γρήγορα-γρήγορα, τους έστειλα παιδικό και γιαγιά με τον άντρα μου και είχα 20 ολόκληρα λεπτά να πιω τον καφέ μου μόνη μου στον κήπο πριν έρθω στην δουλειά.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

mamavasia αυτή η μπλε φόρμα είναι τέλεια, από ποιο σάιτ ψωνίζεις?

bonina αποκλείεται να χάλασαν τα τζάμια, αν δεν φύγει η θαμπάδα με το ξύδι, μπορείς να τα σαπουνίσεις ελαφρά και μετά να τα κάνεις με το ξύδι, αυτή η θαμπάδα εμένα μου κάνει για πασάλειμα μάλλον.

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

την βρήκα απο το bonprix.gr έχει πολύ οικονομικά φορέματα σε σχέση με άλλες σελίδες....απο Ιταλία έρχονται και αν δεν σου κάνει το παίρνουν πίσω και σου φέρνουν άλλο νούμερο που θες..15 μέρες παράδοση και το παρήγγειλα σήμερα...για να δούμε το πετύχαμε το νούμερο!

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Ναι, επιτέλους Παρασκευή σήμερα και την περίμενα πως και πως.. όχι για κανέναν άλλο λόγο αλλά για να έρθει το Σαββατοκύριακο που θα είμαι όλη μέρα με το παιδάκι μου..

Για αύριο θέλω να σκουπίσω και να σφουγγαρίσω τη βεράντα ... ο μικρός μπουσουλάει και πρέπει να είναι πεντακάθαρη.. τώρα που έφτιαξε ο καιρός βγαίνουμε το πρωί έξω και παίρνουμε πρωϊνό με τον μικρό στη στράτα να αρμενίζει... Μετά λέω να μαγειρέψω κοτόπουλο με λαχανικά για τον μικρό και κοτόπουλο γιουβέτσι για μας και στη συνέχεια έχω κανονίσει να πάρω το μωρό και να πάμε σε μια φίλη μου για καφέ.. Το βράδυ περιμένουμε φίλους στο σπίτι οπότε θα κάνω ένα ξεσκόνισμα, ένα σκούπισμα κι ένα σφουγγάρισμα και θα είμαστε έτοιμοι.. Την Κυριακή το πρωί λέμε να πάμε σε φίλους μας για καφέ και το απόγευμα θέλω να πάω στο ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ να επισκεφτώ μια φίλη μου που είναι έγκυος και είναι μέσα προληπτικά για παρακολούθηση..

Στο ενδιάμεσο αν δεήσει ο άντρας μου και έχει διάθεση θέλω να ξεκαθαρίσουμε κανένα ντουλάπι ακόμη και ίσως βγάλω τα δικά μου καλοκαιρινά διότι ήδη κυκλοφορώ με κοντομάνικα!

Ειρηνάκι συγχαρητήρια για τους βαθμούς του φιόγκου.. είμαι σίγουρη ότι θα πάει μπροστά στη ζωή του..

Να έχουμε ένα όμορφο και ήρεμο σαββατοκύριακο!

L2qIp2.png

Καλημέρα,

θα συνεχίσω το χτεσινό μου για να δω τι έκανα χθες, μια μέρα δηλαδή που λέω ότι δεν κάνω τίποτα.

Και γώ το ίδιο έλεγα πάντα ώσπου άρχισα να κρατάω "ημερολόγιο" με όλα όσα κάνω κάθε μέρα , με το που κάνω κάτι το σημειώνω (γιατί πολλά μικρόπράγματα τα ξεχνάμε) και εχω και μια σελίδα για το πότε έκανα τελευταία φορά το καθετί (πχ πλύσιμο τους σκουπιδότενεκεδες 28/2 - 16/3 ) και αντιστοιχως μια σελίδα με το πότε έκανα το κάθε φαγητό ;)

Με πολύ μεγάλη μου χαρά διαπίστωσα (και επιτέλους πειστηκα και η ίδια) ότι πράγματι κάνω παρά μα παρά πολλά περισσότερα από όσα νόμιζα! :D

αφροδίτάκι μάλλον τα αιθέρια έλαια μου φαίνονται πιο εύκολα αν και δεν εχω ξαναπάρει, λεβαντα δεν εχω βρει ποτέ μου από κοντά

αλλά και πάλι πώς να το κάνω? Να το σταξω πάνω στη σακούλα?

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Καλησπερά κοριτσια και εμένα Βάσια μου καλυτερα μου αρέσει αυτη η φορμα με το καλό να το παραλάβεις

Κοριτσια σας ευχομαι καλο Σαββατοκυριακο με πολλές πολλές λιακάδες

Διαφημίσεις

Εδώ είμαι κι εγώ...Σήμερα ξεπατώθηκα γιατί θα φύγουμε αύριο και θα γυρίσουμε την Τρίτη το βράδυ οπότε έπρεπε να κάνω κάποια πράγματα να μην μείνουν πίσω!!!

Έφτιαξα μηλόπιτα και μπριζόλες για μεσημέρι και ζυμαράκι για πίτσα για να φάμε το βράδυ.

Και οι δικές μου ντουλάπες ένα μαύρο χάλι αλλά και της μικρής το ίδιο,μόνο του άντρα μου είναι τακτοποιημένες.Η μικρή όλη την ώρα πηγαίνει στη ντουλάπα της και θέλει να φοράει τα παπούτσια και να βλέπει τα ρούχα γι'αυτό τα κάνει συνέχεια χάλια.Η δικιά μου ξέφυγε δεν ξέρω πότε αλλά θα την φτιάξω μόλις κατεβάσω και τα καλοκαιρινά...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κορούλες μου,

Γλυκιά καλημέρα και φεύγω τρέχοντας.

Εχω απίστευτη δουλίτσα σήμερα!

Σας φιλώ γλυκά και σας εύχομαι ένα υπέροχο και ηλιόλουστο, γεμάτο βόλτες, σαβ.κο! :P:p

777885dugw57gt25.gif

αφροδίτάκι μάλλον τα αιθέρια έλαια μου φαίνονται πιο εύκολα αν και δεν εχω ξαναπάρει, λεβαντα δεν εχω βρει ποτέ μου από κοντά

αλλά και πάλι πώς να το κάνω? Να το σταξω πάνω στη σακούλα?

καλημέρα!

Εγώ επειδή δεν είχα αιθέρια έλαια, έσταξα λίγες σταγόνες από ένα λαδάκι αρωματάκι που είχα από το Body shop(χρόνια πριν το είχα πάρει το white musk αν γνωρίζεις), στο φίλτρο της σκούπας και όποτε σκουπίζω μυρίζει όλο το σπίτι white musk:D

Καλημέρα κι από μένα

Σχολείο πάλι την Τετάρτη γιούπι!!!!!!!!

Οπότε:

Έκανα αρκετές δουλίτσες Εκτός από τα καθημερινά έγινε και (κουζίνα σαλόνι φούρνος λαμπίκο) .

Αγαπημένο μου καλαμαράκι ζω και τρέχω όπως όλες. Θα πάρω κι εγώ τις κρέμες μόλις μου τελειώσει η BB. Με ξεσήκωσες.Πολλά φιλιά.

Βάσια μου, πολύ ωραίο αυτό που διάλεξες.

Ειρήνη μου καλή δουλίτσα.

Δεν προλαβαίνω άλλα

Φεύγω για λαική και μετά καφεδάκι στον ήλιο (επιτέλους)

Σας φιλώ

7q1Np2.png0ulEp2.png

Καλημερούδια!!!

Αχ βρε Βάσια ξέχασα χτες πολύ ωραία και τα δύο που έβαλες.Το δεύτερο νομίζω ταιριάζει καλύτερα σε αρκετά σώματα...

Είμαι στο τρέξιμο,σας φιλώ και σας εύχομαι καλό τετραήμερο...!!!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...