Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Καλησπερα κορούλες.

Πως είστε?

Εγώ κουρασμένη, είχα πολύ τρεχάτες, τελευταίες 2 ημέρες. Είχαν τα πάντα.. δουλίτσα, δουλίτσες, πέρα-δώθε.. τα πάντα.

Χθες πήραμε και βαθμούς στ' αγγλικά του φιογκακίου. Καλά τα πήγε, είχε 18 μέσο όρο. Αύριο παίρνουμε στο σχολείο μας.. για να δούμε, πως τα πήγε εκεί.

Αύριο, που θα είμαι πιο ήρεμη, το μεσημεράκι, θα σας γράψω διάφορα πραγματάκια που θέλω, αναλυτικά.

Για την ώρα σας φιλώ και πάω να σας "μιλήσω".

Ονειρα γλυκά

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

DSC00029_zpsdd57cb4f.jpg

αι ετσι ειναι οι καρεκλες μου που τις περιεγραφα μια μερα κ ειχα ταξει φωτο σε μαμα-ειρηνη.......

ειναι απλη τραπεζαρια οχι καλη

Συγνώμη αλλά δεν θυμάμαι τι είχαμε πει για τις καρέκλες. Θύμισέ μου, Δήμητρα. :|

Σας ευχαριστώ πολύ-πολύ όλες για τα καλά σας λόγια για τις τακτοποιήσεις και την κουζίνα μου. Πραγματικά με παροτρύνετε να συνεχίσω και με το μπουφέ, τα κομοδίνα κτλ. ''Μάνα'' όντως είναι ωραία να έχουν λίγα πράγματα τα ντουλάπια μας για να μπορούμε να τα βρίσκουμε εύκολα. Βέβαια έχω και αρκετά ντουλάπια οπότε δε χρειάζεται να στριμώχνω πράγματα

Σίγουρα βοηθάει το ότι έχεις αρκετά ντουλάπια. Είναι όμως καθαρά θέμα ανθρώπου, κορίτσι μου, γι αυτό σου λέω χίλια μπράβο. Εχω τύχει {και μάλιστα όχι μια φορά} σε σπίτι, που είχε τεράστιους αποθηκευτικούς χώρους και γινόταν.. χαμός! Οσο χώρο "κέρδιζε" τόσο "απλωνόταν".. :|

Καλημερα κοριτσια, τι μου κανετε? εγω αν πω καλα θα πω ψεματα, εχω γινει ενα με το πατωμα. Πηγα στο καλο μου αφεντικουλη να ζητησω λεφτα καθως μας εχει ξεχασει εδω και καιρο κι αρχισε τις μπουρδες του τυπου βλεπεις τι γινεται οτι μπορουμε θα κανουμε κλπ κλπ και οι μονοι που δεν ψαχνουν δουλεια ειμαι εγω και η μαμα μου, αν βλεπεις οτι δεν βγαινεις ψαξε οπως ολοι για δουλεια, δες μηπως πας στο εξωτερικο (λες και το πιο ευκολο πραγμα ειναι να τα παρατησω ολα και να φυγω). Ο στοχος τους ειναι να φυγουν γυρω στα 30-40 ατομα κατα προτιμηση να παραιτηθουν οποτε θα μας εξαθλιωσουν που ηδη το εχουν κανει. Ουτε κλαμα δεν μου βγαινει πια, νιωθω μεσα μου κενη.

Αχ κορίτσι μου... τι να σου πω.. μόνο υπομονή... τι να πω... :?

Τωρα που ηρθε η ανοιξη κ κανουμε ολες ντουλαπια να σας πω ενα κολπακι που κανω εγω για το πανω μερος των ντουλαπιων που δεν ειναι τοσο ευκολο να το καθαριζεις συνεχεια.Αφου τα καθαρισω στεγνωνουν κ βαζω εφημεριδες κ ετσι δεν μαζευουν πολυ σκονη που με τον καιρο κολλαει πανω κ σου κανει την ζωη δυσκολη.Ετσι τωρα που εκανα τα ντουλαπια απλα τα περασα με υγρο καθαρισμου με νερο κ αλλαξα εφημεριδες κ ειναι πεντακαθαρα.

Κ στο ντουλαπι που φυλαω μαρμελαδες ,σαλτσες κλπ , παρολο που ειναι ολα σε βαζακια καλου κακου στρωνω κατω στον πατο του ντουλαπιου χαρτι κουζινας να μην ακουμπανε κατω κ λερωθει το ντουλαπι αν τυχον σταξει κατω καποια μαρμελαδα πχ.

Εγώ, μάτια μου, μισώ θανατερά τις εφημερίδες. Τις θεωρώ απίστευτη εστία μικροβίων και δεν θέλω ούτε να τις πιάνω.. :mrgreen:

Σας αρέσει για καλοκαιρινό γάμο το ρούχο αυτό????

Έχω έναν πολύ καλό (χλιδάτο θα έλεγα) γάμο το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο μέρος και το βρήκα σε άσπρο....για πείτε γνώμες!

φυσικά με ψηλό τακούνι....δεν έχω το κορμί της κοπέλας (χαχαχαχ) αλλά είμαι κανονική θα έλεγα!

Venus_Victoria_A_4fba7b3adddb2.jpg

Βάσια μου, συμφωνώ με την άποψη πως λευκό, φοράει μόνο η νύφη στους γάμους. Είναι η δική της μέρα και μόνο εκείνη πρέπει να φοράει λευκό, για μένα...

Θυμάμαι, όταν ψάχναμε ρούχα για την αγαπημένη μου πεθερά, για το γάμο μας, μου λέει, καθώς τρώγαμε όλοι μαζί:

- Είδα ένα τέλειο φόρεμα, ολόλευκο και σ αυτό μάλλον θα καταλήξω!

Της απαντώ:

- Μάνα, έχεις έρθει σε κανέναν από τους δικούς μου γάμους;;;;;

{μένουν όλοι κόκκαλο}. Γιατί στους δικούς μου γάμους, λευκό φοράω μόνο εγώ. :twisted::twisted::twisted:

Πέσαμε κάτω από τα γέλια. :lol::lol:

ειρηνη τελειο το βερνικι της erre due ποιο νουμερο ειναι?

Δεν έχει πάνω νούμερο βρε οπλαρχηγέ μου! :|

777885dugw57gt25.gif

Ειρηνη φρεσκαδα το σπιτι ε?

το εγηνε με το θεριο? (ασιδεροτα) το νικησες?

Μπααααα... πολλαπλασιάστηκε! :tongue:

ΑΑΑ Ξέχασα πήρα βαθμούς και στα δύο και πήγαμε πάρα πολύ καλά όλα Α.

Χίλια μπράβο σας, Νάσια μου!!!!

Κοριτσια μαντεψτε.......εκαψα τις φακες....μα τι στο καλο,στοιχειωμενες ειναι στην παρεα μας?????

.. γιατί καλέ, σε ποιον άλλον έχει συμβεί? Σε ποιον αναφέρεσαι??? :twisted::twisted:

Την μαμά μου στην φροντίδα της γιαγιάς μου, την βοηθάει μια κοπέλα από την Γεωργία. Πρόσφατα έμαθε πως ο γαμπρός της είναι σοβαρά άρρωστος και έχει ένα ανηψάκι αγοράκι σχεδόν 3 ετών. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι εκεί έχουν μεγάλη ανέχεια γιατί δεν υπάρχουν δουλειές.

Παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω αν φυσικά έχετε την δυνατότητα να μου δώσετε τυχόν ρούχα που θα τα χαρίζατε ή θα τα δίνατε σε εκκλησία για αγοράκι για να τα στείλω στην Γεωργία.

Μακάρι να το ξέραμε πως υπάρχει αυτή η ανάγκη και στο swap πάρτυ της Βάσιας γιατί θα είχα φροντίσει να βρω ρούχα από εκεί για το παιδάκι.

Όποια μπορεί να συνεννοηθούμε με π.μ. για να μην καταχραστώ το easy living.

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Απ' ότι φαντάζομαι χρειάζεται τα πάντα ε? Είπε κάτι συγκεκριμένο ή χρειάζονται απ' όλα???

Κόρες..... ;);)

'

Ειρήνη...έχουμε παρόμοια διακόσμηση στο μπουφέ:) Εμ, αν δεν μοιάσει η κόρη στη μάνα που θα μοιάσει οεο;;;;;

Αυτά να τα λέμε!!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Υ.Γ. Και γω πηρα την κρέμα της bioten! ;)

Η Ειρηνη μας δουλευει?

;);)

777885dugw57gt25.gif

Τελικά βρήκα αυτή την φόρμα και μάλλον αυτήν θα πάρω

vv_1000030237_328.jpg

το χρώμα είναι αυτό...είχα να διαλέξω ανάμεσα σε κόκκινο, μπεζ, μαύρο και μπλε! Διάλεξα το μπλε και θα το συνδυάσω και με έντονα αξεσουάρ...

Έσκασε και άλλος γάμος για Σεπτέμβριο μάλλον... :)

Σήμερα πήγα στο Έλενα και έκανα καθαρισμό δοντιών...μόνο με 13 ευρώ! Όσες ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας πω πληροφορίες...ευγενέστατες οδοντίατροι και άψογες στην δουλειά τους...μου έκλεισε ραντεβού και για σφράγισμα!

Αφροδίτη στο επόμενο swap εννοείται θα πάρεις ρούχα!

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Εγω τελικα καταφερα και εκανα ολες τις δουλιτσες που ειχα κατα νου για το απογευμα,τωρα εκανα μπανακι και ξαπλωσα να χαλαρωσω!

Βασια ειναι υπεροχο!!!!!Να το παρεις!!!!Μου αρεσει πολυ και σαν σχεδιο αλλα και το χρωμα;)

Διαφημίσεις

γεια σας κορίτσια μου, τι κάνετε? γράφω από το κινητό,γι'αυτό είμαι μονολεκτικη:)! δεν εχω ασιδερωτα ουτε απλητα, εχω καθαρο φουρνο κ φτιαγμενα νυχια! μπορειτε να με μπαναρετε! ειρήνη μου κουρασμενη ε? εγω τις τελευταίες μέρες κοιμάμαι απο τις 11κ τι πρωι ειμαι σούπερ! βασια ωραία κ αυτη, αν είναι κ οικονομική χτυπα την! βουλα κ εμενα η μικρή ζωηρευει αλλα εχω σταματησει πλέον τιε φωνες, η ριχνω αγριο βλεμα η με σταθερη φωνη την οσρνω από τι χέρι κ παμε εκει που πρεπει, πχ στο μπάνιο να αλλάξει να φαει κτλ εχω βρει την υγεια μου! παω να κοιμηθώ κορίτσια, τα λεμε αυριο

Καλησπέρα κοριτσάκια μου.

Βασια η μπλε φόρμα τέλεια.. θα ταιριάζει τέλεια με χρυσό!

Μπράβο ειρηνάκι μου για το 18! καλη επιτυχια και στο σχολείο.

Μαμακωνσταντίνου και Μαριάννα κάνατε άπειρα!

Αφροδίτη μισώ τον έρπη! εμένα μονο το compeed με βοηθά!

Yori εμένα μου αρεσε το αλμυρό κεικ και το πλακάκι ;)

Δομνίνα εγώ αν έχω υποψίες ότι κάτι θα ξεβάψει βάζω 2 και 3 χρωματοσυλλέκτες και χαμηλή θερμοκρασία.

Σήμερα ξυπνήσαμε, ετοιμαστήκαμε, ταισαμε το παιδί, το πήγε ο άντρας μου στην πεθερα, εγώ αέρισα, έστρωσα, τακτοποίησα, έφυγα για δουλειά, ήρθαμε διάλειμμα, μαγείρεψα φακές, φάγαμε μάζεψα, ξαναπήγαμε δουλειά, σχολάσαμε πήγαμε πήραμε το παιδί, πήγαμε σουπερ, πήγαμε πήραμε ένα ποτηστήρι και ενα κουτι για ρούχα, άδειασα την βαλίτσα με τα περσινα που μικραναν να είναι έτοιμη να δεχθει τα χειμονιάτικα που θα φυλαχθούν σε ένα μήνα, τακτοποίησα τα ρούχα στο κουτί και τα πήγαμε στην αποθήκη, έφτιαξα τζακετ πατατες και φαγαμε, έπλυνα όλα τα πιατικά τα σκούπισα τα φύλαξα, άλλαξα τάισα το παιδί κοιμήθηκε, έβαλα ένα πλυντήριο το άπλωσα, μαζεψα σκουπίδια απο παντού καθισα να χαλαρώσω και θα τακτοποιήσω τα παντα πριν παω για ύπνο. χθες και σήμερα τα πλυντήρια που έβαλα ήταν με τα ρουχα του παιδιου. αύριο θα τα σιδερωσω και θα φτιάξω την ντουλάπα του. μετα θα ακολουθήσουν τα ρούχα του συζύγου και μετά τα δικά μου. χαλαρά έχω έναμιση μήνα μπροστα μου.. ψωνίσαμε και συμπληρώσαμε την γκαρνταρόμπα του παιδιού και τώρα μένει να παρει παπούτσια μετά το Πάσχα. Αύριο λέμε να στολισουμε και με τα πασχαλινά ένα κομμάτι της κουζίνας που το στολίζουμε παντα για να χαρεί και το παιδί.

Φιλάκια θα τα λέμε :-D

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Απ' ότι φαντάζομαι χρειάζεται τα πάντα ε? Είπε κάτι συγκεκριμένο ή χρειάζονται απ' όλα???

Κόρες..... ;);)

Θα την ρωτήσω σήμερα το απόγευμα που θα πάω στην γιαγιά μου. Λογικά ναι...

Το παιδάκι φοράει ρούχα από 3 ετών και πάνω. Έχω 1 μπουφάν πράσινο/χακί unisex για 5 ετών αλλά το φόραγαν και οι 2 κόρες μου μετά τα 3, το έπλυνα και το κράτησα στην άκρη και έβγαλα και 2-3 ζευγάρια κάλτσες που έχω πάλι σε χρώμα unisex.

Θα του πάρω και 1 πασχαλινό αυγό!!!!! Πέρυσι είχα στείλει στην κόρη της αυγό (που είναι 16 ετών) και ξετρελλάθηκε, φανταστείτε το μωρό πως θα κάνει....

Μαμά και αδερφές, ευχαριστώ πολύ πολύ!!!!

Τελικά βρήκα αυτή την φόρμα και μάλλον αυτήν θα πάρω

vv_1000030237_328.jpg

το χρώμα είναι αυτό...είχα να διαλέξω ανάμεσα σε κόκκινο, μπεζ, μαύρο και μπλε! Διάλεξα το μπλε και θα το συνδυάσω και με έντονα αξεσουάρ...

Έσκασε και άλλος γάμος για Σεπτέμβριο μάλλον... :)

Σήμερα πήγα στο Έλενα και έκανα καθαρισμό δοντιών...μόνο με 13 ευρώ! Όσες ενδιαφέρεστε πείτε μου να σας πω πληροφορίες...ευγενέστατες οδοντίατροι και άψογες στην δουλειά τους...μου έκλεισε ραντεβού και για σφράγισμα!

Αφροδίτη στο επόμενο swap εννοείται θα πάρεις ρούχα!

Αυτή η φόρμα μου αρέσει περισσότερο από την άλλη σαν ρούχο. Με γεια σου!!!

Εννοείται πως θέλω πληροφορίες για Έλενα ;) ;) και ναι στο επόμενο swap θα είμαι σε επιφυλακή!!!

Καλημερα σας κοριτσια! τι μου κανετε?

Παρασκευη σημερα και ακολουθει 4ημερο αφου την Δευτερα θα ειμαστε κλειστα! Μακαρι να μην δουλευε και ο αντρας μου απογευματινος να ειμασταν παρεουλα αλλα τι να κανουμε καποιος πρεπει να δουλευει!

Εχτες μας ειχαν κοψει το νερο απο τις 12 γιατι καπου υπηρχε βλαβη, γυρισα στις 3 και κατι και οτι το επανεφεραν οποτε ειπα να μπω να κανω το μπανακι μου, μολις παω να μπω το ξανακοψανε καλα που δεν εμεινα με τα σαπουνια! Μετα ηρθε η κολλητη μου που ειναι εγκυος και παρολο που εχει κοριτσακι της εδωσα πολλα ρουχα του πρωτου τριμηνου που τα ειχα ουδετερα, τραπεζακια για φαγητο, παρκο, καθισμα αυτοκινητου και διαφορα αλλα οποτε θα κανει καλο ξεκινημα καθως ο αντρας της ειναι πλεον ανεργος κι εκεινη με συμβαση εργου οποτε θα δυσκολευτουν. Αρα οπως καταλαβαινετε απο δουλειες δεν εκανα τιποτα!

Ειρηνη μπραβο για το παιδακι σου, πολυ καλοι βαθμοι!

Βασια αυτο το μπλε ειναι παρα πολυ ωραιο, πολυ καλυτερο απο το προηγουμενο

Μαριαννα και μαμα Κων/νου πολλες δουλιτσες κανατε, ευγε!

Καλημέρα!!

Σήμερα το μενού έχει κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρονάκι κοφτό!

Η φόρμα αυτή και εμένα μου αρέσει περισσότερο ελπίζω να μου κάθεται ωραία πάνω μου! Ευτυχώς έχω την δυνατότητα αλλαγής της αν δεν την θέλω...απο ελληνικό ηλεκτρονικό κατάστημα!

Αργότερα θα πάω σούπερ και λαική γιατί το σπίτι είναι άδειο...!!!

Αφροδίτη σου στέλνω πμ!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Λιακάδα και σημερα ευτυχώς. Χθες πηρα το μωρό και τη μαμα μου και πήγαμε λαική, τράπεζα, γερμανό και φούρνο. Μαζέψαμε αρκετό ήλιο και επιστρέψαμε. Μαγείρεψα μοσχαράκι για το μωρό και σνίτσελ για μας, έβαλα ένα πλυντήριο, έπλυνα μια κουβέρτα, σκούπισα και σφουγγάρισα την κουζίνα, έβαλα πλυντήρια πιάτων και συμμάζεψα. Το βράδυ που γύρισα από τη δουλειά το μωρό είχε ήδη κοιμηθεί οπότε έκανα κι εγώ ένα μπάνιο και κοιμήθηκα νωρίς.

Σήμερα πρέπει να κάνω μια καλή καθαριότητα για να μην τα έχω το σκ και να σιδερώσω οπωσδήποτε. Και φυσικά να πλύνω μπαλκόνια για να φυγει η πολυαγαπημένη μου γύρη.:evil:

Βάσια πολύ ωραίο το μπλε. Ειδικά αν είσαι ξανθιά θα σου πηγαίνει πολύ. Και με χρυσά αξεσουάρ όπως σου είπε η Μανουλίτα ταιριάζει ωραία. Έτσι τα είχα συνδυάσει στη βάφτιση του μωρού μου.

Αφροδιτάκι δυστυχώς ρούχα γι αυτή την ηλικία δεν έχω γιατί ο μπέμπης μου είναι μικρούλης. Μπράβο που βοηθάς. Όλο και περισσότεροι έχουν ανάγκη. Που θα πάει αυτό;;;

Ειρηνάκι και το δικό μου θηρίο-σίδερο πολλαπλασιάζεται επικίνδυνα!!!

Πάω να ξεκινήσω κορίτσια. Τα λέμε αργότερα.

h6cQp3.png

καλημέρα!!:D

αχ Παρασκευή προ 4 ημέρου ας πούμε....τέλεια!!καλά να περάσουμε και να ξεκουραστούμε!

Βάσια η δεύτερη φόρμα μου άρεσε πολύ!

Ειρήνη μπράβο για τους βαθμούς του γιόκα σου, πάντα τέτοια!!

εγω ήρθα αργά σχολείο, οπότε πρόλαβα κ έκανα τις Παρασκευιάτικες δουλίτσες μου...επιπλέον έκανα και τον απορροφητήρα -αποσπώμενα κομμάτια στο πλυντήριο και τα λοιπά πέρασμα με με μωρομάντηλο με οινόπνευμα...άστραψε!!

ανέβηκε αρκετά η θερμοκρασία και νομίζω πρέπει να αλλάξω τα παπλώματα με ελαφρυές κουβέρτες οπότε προβλέπω έξτρα πλυντήρια...

καλό ΠΣΚ!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

καλημερουδια!!

βασια μου πραγματι αυτη η φορμα ειναι ΠΟΛΥ πιο ωραια απο την πρωτη, και στο σχεδιο και στο χρωμα! Επισης σε κοκκινο θα τα σπαει!

αφροδιτακι αν μπορεις στειλε μου και εμενα πληροφοριες για το παιδακι!

εγω χτες:

1. σηκωθηκα και επλυνα καμποσα πιατικα (ναι, πρωι-πρωι με την τσιμπλα στο ματι- δεν εβρισκες ουτε κουπα με τοσα απλυτα.. :oops: )
  2. ετοιμασα το γαλα του παιδιου και τον ξυπνησα
  3. ετοιμασα την τσαντα του
  4. τον εντυσα και ντυθηκα και γω
  5. τον πηγα σχολειο
  6. ανοιξα να αερισω
  7. εστρωσα κρεβατια και μαζεψα πυτζαμες
  8. εφτιαξα γαλα με βρωμη για μενα και τη μικρη και φαγαμε
  9. εφτιαξα καφε στον συζυγο
  10. του εψησα και δυο τοστακια
  11. εβαλα μπρος το πλυντηριο που ειχα ετοιμασει
  12. εντυσα και αλλαξα πανα τη μικρη
  13. πηγαμε ολοι μαζι να γεμισουμε νερα τα μπουκαλια μας σε ενα διπλανο χωριο
  14. γυρισαμε και ζυμωσα
  15. εβγαλα το πρωτο πλυντηριο και εβαλα ενα δευτερο
  16. απλωσα τα ρουχα εξω
  17. εβγαλα και την απλωστρα στον ηλιο
  18. τακτοποιησα τα καθαρα και διπλωμενα ρουχα στις ντουλαπες
  19. ζεστανα και ετοιμασα φαγητο του γιου
  20. εβαλα το ψωμι στον φουρνο
  21. φυγαμε με την μικρη να παμε το φαϊ στο σχολειο
  22. γυρισαμε και εφτιαξα με το μισο απο το ζυμαρι μου πιτουλες και τις τηγανισα
  23. ζεστανα φαϊ και εβαλα να φαμε ολοι
  24. κοιμησα την μικρη
  25. πηγα να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο
  26. εβγαλα το 2ο πλυντηριο στη λεκανη
  27. εφτιαξα τσαγακια για μενα και τον συζυγο
  28. επαιξα με τον γιο μου οσο κοιμοταν η μικρη
  29. ξυπνησε, ετοιμαστηκαμε και πηγαμε στη γιαγια
  30. γυρισαμε και εκλεισα ολα τα πατζουρια
  31. μαζεψα ολα τα απλωμενα απ εξω και εβαλα μεσα και την απλωστρα
  32. διπλωσα ολα τα στεγνα ρουχα
  33. απλωσα το 2ο πλυντηριο στην απλωστρα
  34. τακτοποιησα πλυμενα πιατικα
  35. ετοιμασα γαλα του μεγαλου και φαγαμε ολοι και απο μια πιτουλα σκετη
  36. βαλαμε ορο και πλυναμε δοντια
  37. βαλαμε πυτζαμες και τα κοιμησα

και πεσαμε ξεροι- ουτε αλλο φαϊ ουτε μενταλιστ χαχαχαχ

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

AAAAA τωρα που το θυμηθηκα!!!!

Βρε κοριτσια μου, για πειτε μου κατι, εγω που εχω στην ηλεκτρικη μου πλενομενη σακουλα και την αδειαζω καθε φορα που σκουπιζω με τι τροπο μπορω να την αρωματιζω για να μυριζει και το σπιτι οποτε σκουπιζω?? Αμα την πλυνω κανει να βαλω μαλακτικο αραγε? Και θα μυριζει οταν σκουπιζω οπως με την βανιλια που βαζουμε στις αλλες σακουλες? Γιατι δεν με συμφερει να βαζω μια καψουλα σε καθε σκουπισμα (μαλιστα πηγα να το δοκιμασω μια φορα και δεν μυρισε καθολου, μαλλον ειναι πολυ χοντρο το υφασμα :? )

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Πολύ γεμάτη αυτή η εβδομάδα.....

Κλείσαμε παιδότοπο για τα γενέθλια της κόρης μου και του φίλου της, πρέπει να αρχίσω να ετοιμάζω τις προσκλήσεις.

Πήγαμε για αγορά παιδικών παπουτσιών (Σαγιάκος στο Περιστέρι μέχρι την άλλη εβδομάδα -30% καλοκαιρινά και ανοιξιάτικα και -60% χειμερινά) όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε....Αν θέλετε να σας πω διεύθυνση πείτε μου.

Δουλειά που παίρνω να κάνω στο σπίτι, την κάνω όποτε μπορώ....επιλέγω ύπνο γιατί στο τέλος θα κλατάρω...

Σήμερα έχουμε ραντεβού για παιχνίδι στο σπίτι με φίλη της κόρης μου, έχουμε 2 παιδικά πάρτυ Κυριακή και Τρίτη και πρέπει να αγοράσω δώρα οπωσδήποτε σήμερα ή αύριο.

Επίσης ψώνια σούπερ μάρκετ σήμερα γιατί αύριο τι θα πρωτοκάνω;;;;

Ο σύζυγος δουλεύει αύριο άρα θα πρέπει και να κάνω δουλειές, και να πάω λαική αξημέρωτα μάλλον :lol: και να ασχοληθώ με τα παιδιά και να μαγειρέψω σουτζουκάκια που τους το υποσχέθηκα. Μου το θύμισαν πάλι σήμερα το πρωί και μου έδωσαν και σημείωμα για να μην το ξεχάσω :tongue:

Εχθές πήγα για βραδινή πρακτική yoga γιατί τα νεύρα μου ήταν σε άσχημη κατάσταση, γύρισα, έκανα μπάνιο και μαγείρεψα για σήμερα αρακά.

Ετοίμασα ένα νυχτερινό πλυντήριο πιάτων και κοιμήθηκα.

Σήμερα το πρωί, αέρισα το σπίτι, τακτοποίησα τα πλυμένα πιάτα, έστρωσα ριχτάρια και μάζεψα τα πράγματα που ήταν στην μέση, ετοίμασα πρωινά, γάλατα και τάπερ με φαγητό και κολατσιό για σχολείο και για εμάς.

ουφ, τα έγραψα.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...