Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

να ρωτησω κατι ασχετο, οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι λειτουργουν οπως τα σχολεια? κλεινουν δηλ 15 μερες Πασχα- Χριστουγεννα και ολο το καλοκαιρι?

15 μέρες Πάσχα - Χριστούγεννα και το καλοκαίρι λειτουργούν έως και τέλος Ιουλίου.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!!!

Τι κάνετε κορίτσια;

Σας διάβασα πεταχτά...

Βάσια πολύ ωραία η φόρμα,αν δεν διαγράφει θα είναι όνειρο!

Βρε Δήμητρα τι ωραία πράγματα έφτιαξες;

Καλά για τις δικές σου δημιουργίες Σοφάκι δεν έχω λόγια...

Ειρήνη...έχουμε παρόμοια διακόσμηση στο μπουφέ:) Εμ, αν δεν μοιάσει η κόρη στη μάνα που θα μοιάσει οεο;;;;;

Κατα τα άλλα ήσυχα...ασιδέρωτα έχω πολλά....Αλλά έχω μαλλί φρεσκοβαμμένο και φρεσκοκουρεμένο....Α.....όλα και όλα.... εχεχε

Αγόρασα μια κρεμούλα της bioten,το λέω για όποια ενφιαφέρεται,έχει ο Σκλαβενίτης την skin defence,ημέρας και νύχτας στην τιμή της μιας...

Σας φιλώ!

15 μέρες Πάσχα - Χριστούγεννα και το καλοκαίρι λειτουργούν έως και τέλος Ιουλίου.

ευχαριστω. Μια τελευταια ερωτηση, μπορουμε να παμε να τους δουμε οπως τους ιδιωτικους και οταν κανουμε αιτηση να διαλεξουμε εμεις σε ποιον θα παει?

Καλημέρα κοριτσάκια μου.. Πως είστε σήμερα; Ανανεωμένες διαβάζω και φταίει η άνοιξη για αυτό! Και εγώ παιδί της άνοιξης είμαι μιας και έχω γενέθλια την τελευταία μέρα του Μαρτίου!!

Χθες γύρισα σπίτι, φάγαμε με τον άντρα μου (αυτός ψαρόσουπα κι εγώ ψωμί με τυρί και μαγιονέζα γιατί σιχαίνομαι τα ψάρια σε οποιαδήποτε μορφή) και μετά πήρα το μωρό και πήγαμε επίσκεψη στην γειτόνισσα κάτω από μένα που έχει ένα αγοράκι 12 χρονών και ένα αγοράκι 1 χρόνο ακριβώς μεγαλύτερο από το δικό μου.. ο δικός της τρελλάθηκε από τη χαρά του μόλις είδε τον Γεράσιμο και δεν ήξερε τι να πρωτοκάνει για να τον ευχαριστήσει.. Για τις ηλικίες τους παίξανε πολύ καλά και όταν πήγε η ώρα 21:15 ανεβήκαμε πάνω για ύπνο.. Το μωράκι μου ξύπνησε μια φορά για φαγητό στις 1:00 το πρωί και μετά στις 7! Τον άλλαξα, τον τάισα, έκανα μπάνιο, ετοίμασα το φαγητό του και έφυγα τρέχοντας για το γραφείο. Τώρα θα πεταχτώ στην Τράπεζα να πληρώσω τη δόση της εφορίας και θα ξαναγυρίσω στο γραφείο.. Χθες πήρα και αντηλιακό για το μωρό.. το φαρμακείο εδώ κοντά είχε προσφορά όλα τα αντιηλιακά 25% και έτσι έδωσα για 2 αντιηλιακά 19 Ευρώ από 24 που είχε.. Έχουμε ξεκινήσει τις βόλτες και χθες ψιλοκοκκίνησε μου είπε η πεθερά μου!

Έβαλα στο πλυντήριο τα ριχτάρια του καναπέ (κίτρινο χρώμα) μαζί με ένα ζευγάρι σεντόνια και χρωμοπαγίδα διότι ήξερα ότι ένα ριχτάρι βγάζει χρώμα.. Τελικά τα σεντόνια μου απέκτησαν μια ελαφριά κίτρινη απόχρωση!:rolleyes: Δεν στενοχωρήθηκα είναι η αλήθεια πολύ διότι μέσα μου το ψιλοήξερα ότι υπήρχε αυτή η περίπτωση απλά αναρωτιέμαι αν δεν είχα βάλει χρωμοπαγίδα.. τι χρώμα θα είχαν αυτή τη στιγμή;

Για σήμερα τρώμε μακαρόνια με τυρί!

Φιλιά πολλά!

L2qIp2.png

ευχαριστω. Μια τελευταια ερωτηση, μπορουμε να παμε να τους δουμε οπως τους ιδιωτικους και οταν κανουμε αιτηση να διαλεξουμε εμεις σε ποιον θα παει?

Χωρίς να βάζω το χέρι μου στη φωτιά όχι.. δεν έχω ακούσει κανέναν τουλάχιστον που να το έχει κάνει.. όσον αφορά στο που θα πάει το παιδί νομίζω ότι πάει σύμφωνα με τη διεύθυνση κατοικίας.. όπως και τα κανονικά σχολεία

L2qIp2.png

Διαφημίσεις

Στην αίτηση θα πρέπει να γράψεις ποιους θέλεις με σειρά προτεραιότητας. Μπορείς να βρεις τα τηλέφωνα από site του δήμου σου και να κανονίσεις να περάσεις την ώρα που τους βολεύει για να τους δεις, δεν το αρνούνται αυτό.

Αν θέλεις κι άλλες πληροφορίες στείλε μου π.μ. για να μην κάνουμε κατάχρηση στο θέμα.

να ρωτησω κατι ασχετο, οι δημοσιοι παιδικοι σταθμοι λειτουργουν οπως τα σχολεια? κλεινουν δηλ 15 μερες Πασχα- Χριστουγεννα και ολο το καλοκαιρι?

οχι....κλείνουν μόνο τις μέρες που είναι όλες οι δημόσιες υπηρεσίας κλειστά πχ ανήμερα και δεύτερη μέρα Χριστουγένων, Πρωτοχρονιά, Φωτα κλπ...το καλοκαίρι κλείνουν κανα 15νθήμερο μόνο τον Αύγουστο

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

εγω πάντως είχα πάρει τηλ και κανονίσαμε να παω να τους δω κάποια συγκεκριμένη ωρα, μου επέτρεψαν δηλαδή...ναι εννοείται οτι δηλώνεις εσυ ποιον/ποιους παιδικούς θέλεις με σειρά προτεραιότητας

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

οχι....κλείνουν μόνο τις μέρες που είναι όλες οι δημόσιες υπηρεσίας κλειστά πχ ανήμερα και δεύτερη μέρα Χριστουγένων, Πρωτοχρονιά, Φωτα κλπ...το καλοκαίρι κλείνουν κανα 15νθήμερο μόνο τον Αύγουστο

Μάλλον δήμος με δήμο έχει διαφορές....γιατί στον δικό μας δεν είναι έτσι. Παράξενα πράγματα.....

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια!!!!

τι κανετε???

Ο μικρος ειναι τα ιδια και εχει προσθεθει και βηχας,εγω νιωθω καλυτερα.

Σημερα εκανα τα απειρα....

Ιδου και η λιστα μου:

1.εφτιαξα πρωινα

2.εβαλα πλυντηριο

3.ξυδιασα το στρωμα του μικρου και το εβγαλα εξω να αεριστει

4.ξυδιασα το στρωματακι που εχω στην γωνια του μικρου και το εβγαλα και αυτο εξω

5.σκουπισα το χαλι

6.το ξυδιασα και το εβγαλα και αυτο εξω

7.τακτοποιησα την ντουλαπα του

8.ξεσκονισα μαζι με ξυδι τα παιχνιδια του μικρου

9.ξεσκονισα μαζι με ξυδι ολα τα επιπλα

10.ξεσκονισα το κουρτινοξυλο

11.καθαρισα τα αλουμινια

12.καθαρισα το μπατζουρι

13.εκανα τζαμια

14.εκανα τον καθρεφτη της ντουλαπας

15.φυλαξα καποια παιχνιδια για το παταρι

16.εβαλα καλη σκουπα

17.σφουγγαρισα

18.εβαλα μεσα τα στρωματα και το χαλι

19.εστρωσα καθαρα σεντονια

20.πηγα στην κρεβατοκαμαρα και τακτοποιησα κατι ρουχα

21.τακτοποιησα οτι δεν ηταν στη θεση του

22.ξεσκονισα με ξυδι τα επιπλα

23.εκανα τζαμια

24.εκανα το καθρεφτη

25.εβαλα σκουπα στα πατακια

26.τα ξυδιασα και τα εβγαλα εξω να αεριστουν

27.εβαλα καλη σκουπα

28.σφουγγαρισα

29.εβαλα σκουπα στο πατακι του διαδρομου

30. το ξυδιασα και το εβγαλα εξω

31.σκουπισα το διαδρομο

32.σφουγγαρισα το διαδρομο

33.απλωσα το πλυντηριο

34.μαζεψα κατι λιγα που περιφερονταν στο σαλονι

35.ταισα τον μικρο

Για το απογευμα θελω:

1.να μαγειρεψω φακες

2.να πλυνω πιατα

3.να αλλαξω σεντονια στο δικο μας δωματιο

4.να κανω το μπανιο (και ετσι ολο το πισω σπιτι θα ειναι πεντακαθαρο)

Καποια στιγμη πρεπει να ασχοληθω με τις ντουλαπες μας:?

Η Ειρηνη μας δουλευει?

Καλημέρα και πάλι....

Την μαμά μου στην φροντίδα της γιαγιάς μου, την βοηθάει μια κοπέλα από την Γεωργία. Πρόσφατα έμαθε πως ο γαμπρός της είναι σοβαρά άρρωστος και έχει ένα ανηψάκι αγοράκι σχεδόν 3 ετών. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι εκεί έχουν μεγάλη ανέχεια γιατί δεν υπάρχουν δουλειές.

Παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω αν φυσικά έχετε την δυνατότητα να μου δώσετε τυχόν ρούχα που θα τα χαρίζατε ή θα τα δίνατε σε εκκλησία για αγοράκι για να τα στείλω στην Γεωργία.

Μακάρι να το ξέραμε πως υπάρχει αυτή η ανάγκη και στο swap πάρτυ της Βάσιας γιατί θα είχα φροντίσει να βρω ρούχα από εκεί για το παιδάκι.

Όποια μπορεί να συνεννοηθούμε με π.μ. για να μην καταχραστώ το easy living.

Αφροδιτακι εχω κατι λιγα απο το γιο μου δωσε το τηλ σε πμ να σε παρω να συνενοηθουμε:)

Καλησπέρα κι από μένα!

Τρέχω τρέχω όλη μέρα και πάλι τα μισά από όσα θέλω προλαβαίνω.. Πφφ.. Η μικρή μου κοιμάται ακόμα και έπειτα θα παμε όλο το απόγευμα στη γιαγιά γιατί σήμερα είναι "μόνη" της, έχει ρεπό η γυναίκα που την φροντίζει.

Εχτες:

1. Ξύπνησα και έφτιαξα καφέδες

2. Θήλασα την μικρή και ξύπνησα τον γιο μου

3. Τα έντυσα και άλλαξα πανα τη μικρή

4. Ντύθηκα και γώ

5. Ετοίμασα γάλα του παιδιού

6. Ετοίμασα το κολατσιό του για το σχολείο

7. Ετοίμασα την τσάντα του

8. Πήγαμε σχολείο

9. Γυρίσαμε και ξανάφύγαμε για το μαγαζί να πάρουμε δύο πράματακια

10. Γυρίσαμε και έφτιαξα τοστακια για όλους και φάγαμε

11. Καθάρισα την τοστιέρα

12. Ανοιξα να αερισω

13. Εστρωσα όλα τα κρεβάτια

14. Δίπλωσα πυτζάμες

15. Έβαλα όλα τα καθαρά και δίπλωμένα ρούχα στις ντουλάπες

16. Μάζεψα και δίπλωσα και άλλα στεγνά από την απλώστρα

17. Άπλωσα όλα τα πλυντήρια της προηγούμενης μέρας έξω

18. Τάϊσα τις γάτες

19. Κοίμησα την μικρή

20. Ζέστανα το φαγητό του μεγάλου

21. Το πηγα στο σχολείο

22. Έβαλα μακαρόνια για τον σύζυγο να βράζουν

23. Του έβαλα να φάει

24. Έφτιαξα σουπιτσα με τραχανα λουκάνικα και πατάτες και έκατσα να φάω

25. Ετοίμασα ένα πλυντήριο για σήμερα

26. Τακτοποίησα πλυμένα πιατικά

27. Πήγαμε με την μικρή να πάρουμε τον αδερφό της

28. Καπάκι στην παιδική χαρά και λίγο παραλία

29. Γυρίσαμε και πλυθηκαμε

30. Αλλαξαμε ρούχα και μάζεψα όλα τα άπλυτα

31. Τάϊσα την μικρή γιατί ήταν νηστική

32. Τακτοποίησα στις ντουλάπες κι άλλα καθαρά δίπλωμένα

33. Συμμαζέψα τριγύρω παιχνιδακια κτλ.

34. Έβαλα σκούπα σε όλο το σπίτι (ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΗΣ ΚΟΥΖΙΝΑΣ ΒΑΣΙΑ!!! ;) )

35. Χλωρινιασα τον πάγκο και τον έτριψα

36. Καθαρίσα τα ντούλαπακια απ έξω

37. Καθαρίσα και το ψυγείο απ έξω καλά (από πάνω του γινόταν χαμός, ευτυχώς που δεν το είδατε γιατί θα με μπαναρατε )

38. Ετοίμασα φαγητό για τα παιδιά

39. Ετοιμάστηκαμε και πήγαμε στη γιαγιά

40. Εκεί τα τάϊσα

41. Γυρίσαμε και έκλεισα όλα τα παντζούρια

42. Μάζεψα απ έξω τα απλωμενα ρούχα και την απλωστρα

43. Δίπλωσα όλα τα στεγνά ρούχα

44. Ετοίμασα γάλατα

45. Πλύναμε δόντια και βάλαμε ορό

46. Μαζέψαμε όλα τα παιχνίδια

47. Βάλαμε πυτζάμες και τα κοίμησα

48. Έφτιαξα ποπ κορν και είδαμε ένα μενταλιστ

αυτα τα νέα μου κοριτσακια, σας φιλώ!

bgJGm7.pngHRPJm7.png7u3pm7.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...