Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 13 λεπτά , Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Στο εύχομαι κορίτσι μου!!τώρα ηρεμία ξεκούραση και όμορφες σκέψεις!! 🥰

• Ευχή 1

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Etoile, δεν έχεις κάνει κάτι λάθος....είναι στο παιδί.

Εγώ έχω ένα παιδί που δεν τρώει (η μεγάλη) και ένα που τρώει σχεδόν τα πάντα, τα έχω μεγαλώσει με τον ίδιο τρόπο εγώ και οι γονείς μου που μας βοήθησαν μέχρι να πάνε τα παιδιά σχολείο.

Δεν πρέπει να τον πιέζεις και να φωνάζεις. Ο νηπιαγωγός (τρομερός εκπαιδευτικός-πολύ τυχερά τα παιδάκια που τον έχουν τώρα) της μεγάλης μου κόρης, μας είχε πει πως έχουμε κάνει καταπληκτική δουλειά στο σπίτι με το παιδί και φαίνεται πως περνάμε ποιοτικό χρόνο παρ' όλο που εργαζόμαστε αλλά στο θέμα του φαγητού σαν γονείς είμαστε αποτυχημένοι. Δοκίμασε στο ολοήμερο και την δική του μέθοδο, ακολούθησα κάποιες συμβουλές του κι εγώ στο σπίτι και το αποτέλεσμα ήταν να μάθει να τρώει 2-3 φαγητά ακόμη και ως εκεί....δεν τρώει τα πάντα, υπάρχουν φαγητά που δεν έχει φάει ποτέ των ποτών. Στο τέλος, αφού του έκανε και έναν ξεγυρισμένο εμετό στην τάξη, το κατάλαβε και αυτός.......

Η μαμά μου τώρα που είναι το παιδί σχεδόν 8 ετών έχει ξεπεράσει το γεγονός πως δεν είναι από τα παιδάκια που τρώνε πολύ.....

Είναι πολύ δύσκολο, το ξέρω αλλά μην τρελαίνεσαι...σιγά σιγά θα δοκιμάζει και θα δέχεται τροφές και κάποιες ίσως τις δεχτεί πολύ αργότερα ή και ποτέ αν δεν του αρέσουν.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kαλημερα κορίτσια ομορφα!Τι κάνετε?

Βασια μου ,αφου βρηκες κατι αλλο ακομη καλύτερα,αν και εγω αυτα δεν τα παρεξηγω ,δεν ξερω ομως τι κανει η νυφη και οι δικοί της στο γαμο.

Δημητρα ,επίσης και εγω λυγουρευτηκα τη μηλόπιτα...

Ετοιλ,υπέροχη η κουζινα σου!Αυτες τις κουπες τις ριγε ,τις ειχα βάλει στο ματι πολύ καιρό τωρα για το εξοχικο ,αλλα τελικα δεν τα καταφερα...Πολύ ομορφα!

Οσον αφορα το θεμα του φαγητου ,μην αγχωνεσαι αλλα μην παιζεις και το παιχνίδι του.Βαλε μια φορα την εβδομαδα λαχανικο ,η οσπριο και ας μην το φαει ,σιγα σιγα ,μοπορει αν δοκιμασει.Προσωπικα ,τις ημερες που εχω φαγητα που δεν καλοτρωει οπως φακες η φασολάδα ,φροντιζω το βραδυνο να ειναι πιο ενισχυμενο ,ωστε μες την ημερα να καλύψει τις αναγκες του οργανισμου του.

Γιωτα και εγω το ιδιο κανω με τις λαμπάδες ,πέρυσι πήρα από μια κοπέλα που εκανε κεραμικα ,φετος από καποια αλλη μαλλον ,που επίσης φτιαχνει χειροποίητες.

Ειρηνη ,το erre due ,καταπληκτικο!Νομιζω εχω ολες αυτες τις αποχρωσεις,τις λατρευω και νομιζω ταιριαζουν σε ολα τα χερια!

Στα δικα μου τωρα ,εχθες ειχα το πρωι γυμναστηριο και την υπόλοιπη ημερα την πέρασα στο νοσοκομειο για να γραψω φαρμακα.Γυρισα σπίτι το μεσημερι ακι εβαλα πατατες με αυγα ,δεν προλάβαινα και κατι αλλο...

Συμμαζεψα ,εκανα ενα πέρασμα το μπάνιο ,εβαλα πλυντηριο ,απλωσα ,μαζεψα,και αφου φαγαμε και διαβασαμε ,πήγα τον μικρο καρατε και μετα σιδερωσα.Εχω ακόμη αρκετα και ελπίζω να τα τελειωσω σημερα.

Σημερα πήγε ο αντρας μου τον μικρο σχολειο και ετσι ειμαι πιο χαλαρη.Αλλαξα σεντονια στα κρεβατια μας,τα εβαλα να πλένονται ,εβγαλα εξω παπλώματα και μαξιλάρια ,τιναξα και ξαναεστρωσα τα ριχταρια και καθησα να πιω το καφεδακι μου.

Αυριο εχω το πρωι γυμναστηριο και μετα να παρακολουθησω ομιλια από το διευθυντη του σχολειου και ενημερωση τριμηνου από τους δασκάλους,οπότε πρεπει σημερα να κανω αρκετες δουλειες γιατι αυριο θα γυρισω πάλι μεσημερι.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημερα!!τι κανετε?βλεπω πολλες δουλιτσες,ομορφα τακτοποιημενα ντουλαπια,μηλοπιτες(μου τρεχουν τα σαλια Δημητρα) κια καλη διαθεση και φταιει και ο καιρος που ειναι τοσο καλος..

Σας διαβαζα αλλα και δεν προλαβαινα να γραψω πολυ τρεξιμο και την Δευτερα εμαθα δυσαρεστα νεα για συγγενικο προσωπο,θεμα υγειας σοβαρο και δεν ημουν και στα καλυτερα μου..στο σπιτι κανω τα βασικα,εχω πολυ δουλεια στην δουλεια αλλα ευτυχως τελειωσα με κατι που επρεπε να παραδωσω και ειμαι πολυ ανακουφισμενη..

Αφροδιτακι περαστικα με τον ερπη..

Βασια πολυ ωραια η φορμα..εμενα να σκεφτεις οτι η κουμπαρα μου στον γαμο μου φορουσε ασπρο φορεμα.αν δεν μου το λεγανε μετα τον γαμο δεν θα το προσεχα καν..ειχε σχολιαστει ομως..οτι αρεσει εσενα να βαλεις..

Βουλα περαστικα σου..οσο για τον μικρο φαση ειναι και θα περασει..μην υποκυπτεις ομως..

Ειρηνη μου ωραια νυχακια..το πηρα και εγω αυτο το χρωμα,πολυ μου αρεσε..

Χθες βραδυ εβαλα τα κοριτσια για υπνο, μαζεψα την κουζινα εστρωσα τα ριχταρια,συμμαζεψα οτι ηταν εκτος θεσης,ετοιμασα τις τσαντες και τα ρουχα των παιδιων για σημερα,εκανα μπανιο αλλα δσεν ειχα κουραγιο να λουστω..ετσι σηκωθηκα το πρωι λουστηκα τα ψιλοεφτιαξα ντυθηκα βαφτηκα και εφυγα..για σημερα εχω κοτοσουπα(απαιτηση του συζυγου που εχει πονολαιμο και βηχα)και πρεπει οπωσδηποτε να σιδερωσω και να βαλω πλυντηριο..καλη μας μερα φιλεναδες..

vSYvp3.png

6HIKp3.png

Καλημερα σε ολη την παρεα! Προπαρασκευη σημερα και ακολουθει τετραημερο, τι ωραια!

Εχτες ειχε ωραιο καιρο οποτε βγηκαμε νωρις για βολτα κατα τις 5 και κατι ειμασταν εξω στην πλατεια και γυρισαμε στις 7 που νυχτωσε. Εκανα ενα κεικ πορτοκαλιου το οποιο βγηκε πολυ αφρατο, τα γνωστα ψιλοσυμμαζεματα, φαγητο, γαλα και υπνο. Σημερα μαγειρευει η πεθερα μου οποτε δεν θ ακολουθησω ακριβως το προγραμμα που ειχα βγαλει.

Σημερα ειναι η πρωτη μερα της ανοιξης αλλα μου φαινεται δεν ειναι τοσο ζεστη οσο χτες. Ολες εχετε αρχισει και καθαριζετε την κουζινα σας και βλεπω και τη δικια μου και με πιανει τρελα, ειναι και μεγαλη και αντε να την καθαρισω. Πρεπει ομως. Ελεγα το τετραημερο μηπως εβγαζα το χαλι της κουζινας αλλα με τετοια γυρη που να το απλωσω που θα γινει κατακιτρινο

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια!!

Μαρία1981 , Ετουάλ τέλειες οι φώτο σας μπράβο λατρεύω τα άνετα ντουλάπια κ εσένα Ετουάλ το μιξ ματσ σου ;)

Χρύσα, Ελιν , Μαρία κ Ετουάλ που με ρωτήσατε για την CC κ την 5sec τις πήρα από το σούπερ κ τις δυο. Ετουάλ γκράντ μασούτη ξέρεις ;)

Η Cc είναι η εξέλιξη της BB το επόμενο δηλαδή καλύτερη εξελιγμένη κρέμα με sfp κ λίγο χρώμα λένε όλες όσες την χρησιμοποιούν. Η 5sec είναι primer προσώπου να προετοιμαστεί δηλαδή το πρόσωπο για να δεχτεί το μεικ απ.

Λοιπόν ....μετά από δυο μέρες εφαρμογής κ δοκιμής να πάρετε οπωσδήποτε κ τις δύο!!

Πήρα πολλά σχόλια κ από το σχολείο κ από άλλους που με είδαν πως φαινόμουν ανανεωμένη κ φρέσκια, μέχρι κ τα παιδιά στην τάξη το πρόσεξαν!

Είμαι τις τελευταίες δυο τρεις μέρες με ελάχιστο ύπνο {με έπιασε η άνοιξη κ κοιμάμαι αργά χε χε 2...3 κ ξυπνάω 6μιση} κ δεν είμαι σαν ζόμπι.

Η CC είναι σαν ένα αέρινο ελαφρύ μεικ απ με μέτρια κάλυψη, δηλαδή πανάδα δεν νομίζω να την κάλυπτε απόλυτα, αλλά....είναι ελαφριά σαν κρέμα αφήνει ωραίο δέρμα δεν γυαλίζει κ δίνει ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Προσωπικά την φοράω πάνω από την πρωινή ενυδατική μου κ μετά βάζω μια διάφανη πούδρα {για να μην φαίνομαι "χτισμένη" πρωινιάτικα στο σχολείο θέλω ποιο φυσικό αποτέλεσμα} κ κάθεται στη θέση της όοοοολο το 7ωρο που ήμουν στο σχολείο. Το απόγευμα πχ που ήθελα να βγω απλά πέρασα άλλη μια στρώση διάφανης πούδρας κ ρουζ κ ήμουν έτοιμη.

Τώρα στο 5sec primer της Garnier....δεν έχω λόγια, είναι όντως σαν τη διαφήμιση. Ελίν που ρωτούσες είναι για όλο το πρόσωπο. Δοκιμάστε το σίγουρα όντως εξομαλύνει το πρόσωπο τις ατέλειες {θαύματα δεν κάνει χε χε } αλλά σου αφήνει ένα δέρμα μια όψη σαν να σηκώθηκες από 10ωρο ύπνο , με βελουδένια αίσθηση απαλό κ είσαι φραπαδούρα χαχαχα

Σας τις βάζω να δείτε ποιες είναι, γενικά για την bioten έχω ακούσει μόνο καλά λόγια από άλλους χρήστες κ για αυτήν κ έτσι την πήρα είναι κ ποιο οικονομική από τις άλλες bb ή cc.

1970588_10203114736447847_4774919_n_zps6078cced.jpg

Γιόρι ναι ναι κοφτό το λένε τα βγάζω άνοιξη κ καλοκαίρι συνήθως :P

Καλά δεν το συζητώ.....ζήλεψα την μηλόπιτα σλουρρρρρρπ

Κριστίν σε ευχαριστώ είπα να ταιριάξει χε χε

Βασιλικήηηηηηηηηη που είσαι ζεις ????

Ελίν...το έχω το έχω το γλαφυρό χε χε ανέβα εσύ Θεσ/νίκη κ θα σε πάω για ούζο ρε παιδί μου

Ειρήνη τέλειο το χρώμα!!! Με γεια την ανανέωση ;)

Ετουάλ χτύπα τηλέφωνο να σου κάνω από κοντά ιδιαίτερα χε χε Το τετραήμερο θα είμαστε εδώ ;)

Κων/νομαμά περαστικά σας!

Στα δικά μας

Προπαρασκευή όπως εδραίωσε η Μυρτούλα χε χε αλλά πολύ τρέξιμο ρε παιδί μου...πάω κάθε μέρα 7ωρο στο σχολείο να προλάβουμε να τελειώσουμε με τα πρότζεκτ κ τώρα θα φύγω πάλι σε λίγο κ έχω κ ολοήμερο μπρρρρρ

Χαλαρά αυτές τις μέρες, τα κλασικά καθημερινά συμμαζέματα κ δραστηριότητες με την μικρή. Κανονίζω να γεμίσω κ τις μέρες που θα καθόμαστε Σάββατο σε πάρτι κ πάρκο, Κυριακή καφεδάκι κ μου έμεινε να κλείσω την Δευτέρα κ την Τρίτη χε χε :mrgreen::mrgreen:

Πολλά φιλιά κ καλή μέρα να έχετε :D

καλημερα σας καλες μου φιλες!!!!!

τι μου κανετε αγαπημενες????

ηλιακος πανεμορφος αν κ εχθες το βραδυ εκανε τρελλο αερα...σηκωσε γλαστρες απο μπαλκονια!!

Σας ευχαριστω παρα πολυ για τα καλα σας λογια για την μηλοπιτα μου!!

σχεδον φαγωθηκε!!

εβαλα ενα μεγαλο κομματι την κορη μου,μαζι με πιρουνακι,στο σχολειο σημερα!

Το πλακακι ειναι ιδιο με burberry αλλά το 2007 που γινοταν το διαμερσμα μας το ειχα διαλεξει απο την porcelana...

φαγητο παιδιων

η κορη μου τρωει τα παντα και απο παντα!!! κανω τον κινεζο τα απογευματα για να μην θυμηθει να φαει....(ειναι 1,15 και 27κιλα, 5,5χρ)

Ο γιος μου δε, παντα με το ζορι τον ταιζαμε...εκεινο το απογευματινο αυγουλακι οσο ηταν μωρο με εχει στιγματισει....κεφαλοκλειδωμα τον εκανε ο αντρας μου για να το φαει που ηταν ολο κι ολο 4κουταλιες....

Με τον παιδικο φετος που εχει και φαγητο εκει γιατι ειναι ιδιωτικος,εμαθε κ τρωει τα παντα σχεδον αλλά παλι πολυ λιγη ποσοτητα.....

Ειναι σχεδον 4χρ κ ειναι 16 κιλα.....σπιρτουλης...φοραει τζην ζαρα 18-24... περσι στα 3χρ το μαγιω του ηταν για 6 μηνων!!!

Τωρα που εβγαλε την πανα ειναι για κλαματα...πηρα σλιπακια απο τζαμπο κ το2νο ειναι καλο το 4νο του κολυμπαει....

Κ απορω γιατι ειμαστε γενικοτερα ευσωμοι κι εγω κ ο αντρας μου.....

Παντως περσι με το που εγινε 3χρ αρχισα να ειμαι πιο ελαστικη στα γεθματα του κ δεν τον πιεζω...

du4bvfn6x.png1389tcem0.png

Καλημέρα,

χθες καθήσαμε πάλι στον κήπο το απόγευμα, και έκανα ελάχιστα, άλλωστε έρχεται σήμερα και η γυναίκα.

Μόλις μπήκαμε από τον κήπο, κάναμε μπάνια άπαντες, τάισα απογευματινά, μάζεψα την κουζίνα, έβαλα ένα στεγνωτήριο(το πλυντήριο το είχα βάλει πριν βγούμε), φάγαμε και οι μεγάλοι, έδωσα γάλα και τους έβαλα για ύπνο.

Το κακό είναι ότι ο μικρούλης είναι μπουκωμένος και τον πήρα όλο το βράδυ στο κρεβάτι να τον ανασηκώνω στα μαξιλάρια για να μπορεί να αναπνέει αλλά ο άτιμος δεν θέλει να τον ακουμπάμε όταν κοιμάται, οπότε ουσιαστικά ελάχιστα κοιμήθηκα γιατί είχα φόβο μην μου πέσει από το κρεβάτι.

Σήμερα το πρωί τους ετοίμασα για παιδικό και γιαγιά, ετοίμασα τα ταπεράκια μας, έβαλα το πλυντήριο πιάτων, ήπια και έναν κανονικό φραπέ γιατί δεν άντεχα και ήρθα στην δουλειά.

Σήμερα ευτυχώς έρχεται η γυναίκα, χθες σήκωσε έναν απίστευτο βαρδάρι, δεν μπορείτε να φανταστείτε πως έγιναν τα μπαλκόνια, πήρε γλάστρες, παντόφλες, πατάκια χαμός

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Καλημέρα σε όλες!!!

Πώς είναι τα κέφια σας; Απ' ότι διαβάζω η άνοιξη ευνοεί τη διάθεσή μας. Εκτός από τη γύρη που όσο κι αν προσπαθώ να αγνοήσω δε με αφήνει.

ιωάννα μη βγάλεις έξω το χαλί! Θα γίνει χάλια. Εγώ μάζεψα ακόμη και το λάστιχο και τη σκούπα γιατί έγιναν κατακίτρινα και τώρα τα καθάρισα και τα ανεβοκατεβάζω από το υπόγειο.

βάσια πολύ μου άρεσε η φόρμα. Με το λευκό η αλήθεια είναι ότι μπορεί να σχολιαστεί οπότε αν σε ενδιαφέρει φόρεσε κάποιο άλλο χρώμα.

Καλαμαράκι ευχαριστούμε για τις πληροφορίες για τη cc. Μόλις τελειώσει η bb που έχω τώρα θα την αντικαταστήσω με αυτή.

Σήμερα έχω εξωτερικές δουλίτσες και λαική. Αφού ο καιρός είναι καλός θα πάρω και το μωρό μαζί. Θα έρθει και η μαμά μου για παρέα και για καφεδάκι αν προλάβουμε. Δουλίτσες θα κάνω αύριο. Σήμερα μόνο τα βασικά και μαγειρέματα.

Φιλάκια σε όλες

h6cQp3.png

Καλαμάρι τώρα τις θέλω και εγώ αυτές τις κρέμες, ζήλεψα.

Αφροδιτάκι μην σε πάρω και στο λαιμό μου αλλά εγώ το ξύδι στην καφετιέρα το έβαλα και στο δοχείο του γαλικού και του εσπρέσο και ξόδεψα σχεδόν 1 μπουκάλι, σχεδόν μισό μισό το έβαλα με το νερό(όλα χύμα όπως βλέπεις), το υπόλοιπο ξύδι το χρησιμοποίησα για να την καθαρίσω εξωτερικά.

Δήμητρα και εμένα ο δικός μου έχουν ίδια ηλικία 16,5 κιλά είναι, εντάξει αδυνατούλης, αλλά όχι και κοκαλιάρης

6gLop3.pngQtMup3.png91SPp3.png

Διαφημίσεις

aaa!! Μήπως να ξεκινησω και εγώ καμμια κρέμα φιλεναδιτσα!!!

:) Ξεχασα να σας πω ήρθε ο οργανωτης τσάντας απο ebay ευχαριστω Kalamaraki

Χτες τελειωσα κάποιες εκκρεμότητες με τα καλλιτεχνικα μου .. και εφτιαξα μπουτάκια με πατάτες στον φουρνο και μετα με έπιασε η μανια της χλωρινης και χλωρινιασα όλες τις λεκάνες και τις τουαλέτες, σιδερωσα και μετα παραμυθι και νάνι το γλυκο μου αγοράκι ...ξαπλώσα στι 12.30 ... Ξύπνησα στις 06,30 και αφου ετοιμασα πρωινα - τσαντες - φυγαμε για σχολεια-δουλεια , σταση να πάρω 2 ζευγάρια πεδιλάκια για να τα φτιαξω και 2 γενέθλια που έχουμε ( η μαμα ξετρελάθηκε με το δωράκι :) αχ πολύ χαιρομαι οταν κάνω χαρουμενους ανθρωπους!!!

Σας φιλω και σας στέλνω την αγάπη μου

καλημέρα!!:D

τη garnier την είχα βάλει κ γω στο μάτι καλαμαράκι, αφού εχεις καλές κριτικές θα την δοκιμάσω κ γω;)

έκανα χθες τελικά - με τη βοήθεια του συζύγου - όλες τις μπαλκονόπορτες, έφυγαν οι μαυρίλες, γυάλισαν!ουφ ελπίζω να μην ξαναγίνουν φέτος τουλάχιστον που φαίνεται να ανέβηκε η θερμοκρασία και ίσως να μην "ιδρώνουν" πλέον τα τζάμια...από του χρόνου πάλι...

καλή συνέχεια!!

Wgl2p3.png

kHoQp2.png

Καλημέρα και πάλι....

Την μαμά μου στην φροντίδα της γιαγιάς μου, την βοηθάει μια κοπέλα από την Γεωργία. Πρόσφατα έμαθε πως ο γαμπρός της είναι σοβαρά άρρωστος και έχει ένα ανηψάκι αγοράκι σχεδόν 3 ετών. Ούτως ή άλλως οι άνθρωποι εκεί έχουν μεγάλη ανέχεια γιατί δεν υπάρχουν δουλειές.

Παίρνω το θάρρος να σας ζητήσω αν φυσικά έχετε την δυνατότητα να μου δώσετε τυχόν ρούχα που θα τα χαρίζατε ή θα τα δίνατε σε εκκλησία για αγοράκι για να τα στείλω στην Γεωργία.

Μακάρι να το ξέραμε πως υπάρχει αυτή η ανάγκη και στο swap πάρτυ της Βάσιας γιατί θα είχα φροντίσει να βρω ρούχα από εκεί για το παιδάκι.

Όποια μπορεί να συνεννοηθούμε με π.μ. για να μην καταχραστώ το easy living.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...