Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 34 λεπτά , Epilachna είπε:

Θα βάλω και εκεί, σε ευχαριστώ. Βέβαια απο οτι βλεπω ειναι πολλές οι κοπέλες που χρειάζονται τα ίδια φάρμακα. 

Επειδή όμως κάποια κοπέλα μπορεί να τις είχε στο ψυγείο, να παίζει ρόλο σε ποια περιοχή ψάχνεις και να μπορέσεις να τα πάρεις εσύ. 

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

όταν σε τσιμπάει τσιμπούρι πως φαίνεται σαν σπυρί???? σαν ελιά??? και πως το καταλαβαίνεις ότι είναι τσιμπούρι????...ρωτάω για να ξέρω να το αναγνωρίσω αν μας τύχει στην εξοχή...

Ειναι σαν μικρή μαυρη ελιά.Εννίοτε κοκκινίζει η περιοχή και εχει και φαγούρα.Δυστυχώς πλέον υπάρχουν τέτοια ζωήφια παντού,από τα σκυλιά σε πάρκα και παιδικές χαρές με χώμα.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπεραααα!!!

Σας διαβάζω, αλλά έχω μέρες να σας γράψω! Το σπίτι μου είναι οριακά καθαρό, οι ντουλάπες μου θέλουν πολύ δουλειά, τρέχω και δεν φτάνω, αλλααααα, έρχεται το Πάσχα μας! (που λέει και η μικρή μου!).

Μπήκα να σας ευχηθώ τα καλύτερα, να περάσετε όλες όμορφα, υγεία σε όλους και περαστικά στα μικρά του φόρουμ μας που είναι αρρωστούλικα ή έχουν χτυπήσει (άλλο κακό να μην σας βρει).

Φεύγω αύριο μετά τη δουλειά για το χωριό, θα αποτοξινωθώ από υπολογιστές κτλ οπότε see you next week!!

ΥΓ: μαμαβάσια εξαιρετικές οι γλάστρες σου! ερώτηση: γιατί το πινέλο να είναι τόοοοσο μικρό? αν μπορείς στείλε μου πμ γιατί με τα σεντόνια που θα γράψετε δεν ξέρω κατά πόσο θα εντοπίσω την απάντηση σου!!!

καλημερα καλημερα, και εμεις στο κλαμπ των ατυχηματων, ειχαμε παει σε μια φιλη μου χθες και η κορη μου χτυπησε με την γωνια ενος βιβλιου στο ματι της . κοκκινησε αρκετα και μεσα και εξω εκανε γρατσουνιες. σημ ηταν καλυτερα, ειχε μεινει μια γρατσουνια, η οποια οκ θα φυγει αλλα ειναι λιγο κοκκινο ακομη μεσα. τι ναναι αυτο???αν δεν περασει θα παμε το απογευμα στον οφθαλμιατρο. μακια

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου!

Πως πάνε τα κέφια? Εμάς, φτου φτου φτου, πολύ καλά! :tongue::tongue:

Χθες γύρισα 11 παρά... δεν έκανα ούτε μπανάκι... :roll:. Οπότε σήμερα σηκώθηκα, έβαλα ένα πλυντήριο πιάτων, έκανα τα μπανάκια μου, έβαλα τις κρέμες μου και νιώθω περίφημα...! :D:D

Πάω να μαζέψω το μπάνιο και σιγά-σιγά να ετοιμαστώ γιατί έχω εξωτερικές δουλίτσες. Σήμερα θα έρθει και ο θείος και η θεία μου από το χωριό και θα φάμε μαζί.. αν και εγώ και ο άντρας μου σήμερα δεν τρώμε τίποτα γιατί θα κοινωνήσουμε αύριο!! :mrgreen:

Σας φιλώ και επανέρχομαι!

777885dugw57gt25.gif

όταν σε τσιμπάει τσιμπούρι πως φαίνεται σαν σπυρί???? σαν ελιά??? και πως το καταλαβαίνεις ότι είναι τσιμπούρι????...ρωτάω για να ξέρω να το αναγνωρίσω αν μας τύχει στην εξοχή...

Καλημέρα

mamavasia εγω στην μικρή μου αρχικά νόμιζα οτι είχε ξηστει κ είχε πληγή κοιταζοντας καλά είδα το τσιμπουρι πανω της είχε βάλει το κεφάλι του μέσα κ φαινόταν το υπόλοιπο κ ήταν κόκκινο γύρω του, παρολο που δεν είχα ξαναδεί το αναγνώρισα την πήγα βέβαια κ στην πεθερά μου να την δεί κ το επιβεβαίωσε.

Λοιπόν θα σας γραψω μέρικα πράγματα να τα έχεται υπόψην σας.

Καλό είναι να ψάχνουμε τα μικρούλια μας συχνα τώρα που καλοκαιριάζει, όπως είπε κ η χρύσα βρίσκονται κ στις παιδικές χαρες στο χώμα, χωρίς αγχος βέβαια εκεί που τα κανουμε μπανιο ψάχνουμε στο κεφάλι, μασχάλες, στα γόνατα απο πίσω, στα γεννητικα όργανα, αναμεσα στα δαχτυλάκια τα οποία είναι πιο σκιερά κ τα προτιμούν, στο υπόλοιπο σωματακι είναι πιο ωρατά, εννοειτε οτι κ με την αφή θα το καταλαβουμε.

Δεν το τράβαμε πότε μόνη μας θέλει προσοχή για να μην μείνει μέσα καποιο ποδαρακι του ή το κεφαλι, μπορούμε να ποτήσουμε μια γαζα με οινόπνευμα κ να το βάλουμε πάνω του έτσι μπορει να πέσει μόνο του απο ασφυξια κ είναι το καλύτερο αλλα όπως κ να έχει πρέπει να το δεί κάποιος γιατρός για να εκτιμήσει αν βγήκε ολο κ να γράψει αντιβίωση.

Kαλημέρα ,τι κάνετε σήμερα?

Εμείς είμαστε καλύτερα και μας επετράπη και η εξοδος από το γιατρό, οπότε ποιος μας πιάνει!

Σήμερα σηκώθηκα πρωί πρωί και ξεκίνησα να φτιάξω τα τσουρέκια μας και να κάνω και καμιά δουλίτσα.Αυριο περιμένω την αδερφή μου και θέλω όσο γίνεται να μην έχω πολλά πολλά για να την χαρώ.Τα δώρα για το Πάσχα ακόμη δεν τα έχω πάρει,ελπίζω σήμερα να τα καταφέρω!:-)

Αφροδίτη ίσως χρειαστεί ένα κολλύριο με αντιβίωση για να μην κάνει μόλυνση,αλλά λογικά θα υποχωρήσει μόνο του.Το είχε πάθει και ο δικός μου το φθινόπωρο σε παιχνίδι με την ξαδέρφη του,τον είδε ο οφθαλμίατρος και μου έδωσε κολλύριο προληπτικά.Σε 2 ημέρες ήταν οκ.

eTeNp3.pngeTeNp3.png

Καλημέρα σας!

letaki περαστικά και σε εσας!

χρυσα πήρατε άδεια εξόδου ε? μπράβο σας!

εμείς καλά ... ο Ρόκυ είναι καλύτερα και το χείλος ξεπρήστηκε!

Έστρωσα κρεβάτια, καθαρισα μπανιο και wc, μαγείρεψα και σε λίγο παμε παιδική χαρά και για λίγα ψώνια!

Εύχομαι να έχετε όλες μια καλή μέρα :)

Αγαπημένα μου,

Λαμβάνω διάφορα μηνύματά σας που μου γράφετε:

1) πως σας βοηθάει πολυ ψυχολογικά, όταν διαβάζετε τον τρόπο που κάνω τις δουλειές μου και σας "σπρώχνει" να κάνετε και σεις ακόμη περισσότερα και να οργανωθείτε. Να ξέρετε πως αυτός είναι και ο λόγος που γράφω το πρόγραμμά μου. Μόνο!

2) για διάφορα θέματα που απασχολεί την κάθε μία. Για τον λόγο αυτό θα ήθελα εδώ να κάνουμε μία "λίστα" με θέματα που απασχολούν την κάθε μία και θα θέλατε σιγά-σιγά να συζητήσουμε. Λαμβάνω τόσα που χάνομαι και τα ξεχνώ και σας ζητώ συγνώμη.

Οπότε θα ήθελα, αν το θέλετε και σεις, να προσθέσει η κάθε μία θέματα που την ενδιαφέρουν για να συζητηθούν, οπότε να τα έχουμε όλα μαζεμένα και να τα συζητήσουμε ένα-ένα! :D

Σας απασχολούν πολύ {από τα μηνύματά σας}

1) Ντουλάπα

2) Αγορές ρούχων

Παρακαλώ, ας συμπληρώσει η κάθε μία από μας, τι θέμα-τα την ενδιαφέρουν! Ευχαριστώ!

777885dugw57gt25.gif

Διαφημίσεις

Σας διαβάζω, αλλά έχω μέρες να σας γράψω! Το σπίτι μου είναι οριακά καθαρό, οι ντουλάπες μου θέλουν πολύ δουλειά, τρέχω και δεν φτάνω, αλλααααα, έρχεται το Πάσχα μας! (που λέει και η μικρή μου!).

Αυτό θέλει πολυ δουλειά, μην ανησυχείς!

Καλή ξεκούραση κοριτσάκι μου!!! :D:D

777885dugw57gt25.gif

καλημερα καλημερα, και εμεις στο κλαμπ των ατυχηματων, ειχαμε παει σε μια φιλη μου χθες και η κορη μου χτυπησε με την γωνια ενος βιβλιου στο ματι της . κοκκινησε αρκετα και μεσα και εξω εκανε γρατσουνιες. σημ ηταν καλυτερα, ειχε μεινει μια γρατσουνια, η οποια οκ θα φυγει αλλα ειναι λιγο κοκκινο ακομη μεσα. τι ναναι αυτο???αν δεν περασει θα παμε το απογευμα στον οφθαλμιατρο. μακια

Αν δεν φύγει η κοκκινίλα να πάτε στον οφθαλμίατρο.

Το είχε πάθει το φιογκάκι όταν ένα παιδάκι στο νήπιο του πέταξε ένα παιχνίδι και μου είχε πει ο φαρμακοποιός μου {όταν τον ρώτησα αν έπρεπε να τον πάω σε γιατρό}, πως αν η κοκκινίλα επιμείνει και το επόμενο πρωινό καλό θα ήταν να τον πάω σε οφθαλμίατρο μήπως έχει χτυπηθεί το εσωτερικό του ματιού...:rolleyes::rolleyes:.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!

777885dugw57gt25.gif

Kαλημέρα ,τι κάνετε σήμερα?

Εμείς είμαστε καλύτερα και μας επετράπη και η εξοδος από το γιατρό, οπότε ποιος μας πιάνει!

Αντε επιτέλους Χρυσάκι μου!!!

777885dugw57gt25.gif

Καλημέρα σας!

letaki περαστικά και σε εσας!

χρυσα πήρατε άδεια εξόδου ε? μπράβο σας!

εμείς καλά ... ο Ρόκυ είναι καλύτερα και το χείλος ξεπρήστηκε!

Ροκυ is back!!! :mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

777885dugw57gt25.gif

ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΟΙΡΟΚΟΡΙΤΣΑ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥΜ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΒΛΕΠΩ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΡΩΝΕΙ ΛΙΓΑΚΙ

ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΥ ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΛΛΑ ΤΙ ΚΑΝΩ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ 2-3 ΦΟΡΕΣ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΚΑΘΟΜΑΙ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ ΚΑΝΩ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΩ ΔΛΔ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΝΑ ΕΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΜΩΡΑΚΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΝΤΟΥΛΑΠΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΣΚΑΡΤΑΡΙΣΜΑ ΚΑΛΟ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΔΕΙΑΣΩ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΙΩΝ ΘΑ ΚΑΘΟΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΙΔΕΡΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΕΡΧΟΛΑΒΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΡΟΥΧΑ ΑΣΙΔΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΑΠΛΥΤΑ ΑΥΤΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ

ΠΟΛΑ ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...