Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τώρα θα μου επιτρέψετε να πω κ γω τα δικά μου περί φτηνών επίπλων, καθότι το αντικείμενό μου γειτνιάζει.

το έχετε σκεφτεί καλά που δίνετε λεφτά σε ξένες μεγαλοεπιχειρήσεις επίπλων; κ μάλιστα όχι καλών ποιοτικώς;

έχετε συγκρίνει τιμές με μαραγκό, έλληνα; για να μην πω για ελληνικές βιομηχανίες ξύλου.

είναι πιο φτηνές, στα μέτρα μας, στα σχέδια που θέλουμε, αποχρώσεις, ποιότητα, τιμές, κ φυσικά τα λεφτά πάνε σε ελληνικά χέρια που δεν χρειάζεται να χάσουν δουλειές, να απολύσουν για να επιβιώσουν, να μεταναστεύσουν τα κεφάλαιά τους σε άλλες χώρες γειτονικές!

δεν είναι πιο ποιοτικές ούτε πιο φτηνές!

κ κυρίως δεν αιμοραγεί η ήδη άρρωστη ελληνική οικονομία!

ευγε!! συμφωνω σε ολα!!!

Πανωσέντονο δεν χρησιμοποιώ κι εγώ γιατί όταν ξυπνάμε τις περισσότερες φορές το σεντόνι είναι στο πάτωμα!!!!

Οπότε ψηφίζω κι εγώ παπλωματοθήκες;););)

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

ticker.php?img=9,104,124,0,CD,MjAxMC8wNy8xNw==,Q2hyaXN0b3Mg

εγω εχω εναν αντρα που δεν θελει σεντονια, ετσι ολο τον χειμωνα βαζουμε παπλωματοθηκες.

Ακριβως αυτο κανω και εγω αντι να αλλαζω σεντονια αλλαζω παπλωματοθηκες.

Εχω πολλες και κυριως μονοχρωμες (εχω ενα θεμα,με τα σετ..:lol:) για να ταιριαζουν με ολα τα σεντονια μου.

το ίδιο κ ο φέφος.

εγώ έχω δύο παπλωματοθήκες. μία πλένω, την άλλη βάζω.

κοριτσακι παρε αυτα τα ροκανιδια απο το τζαμπο που σου ειπα, ριχνεις λιγα μεσα στην σακουλα και μυριζει ολο το σπιτι καθως σκουπιζεις..

μαρία μου με σκλαβώνεις.

ναι κανει, εχω δουλεψει σε μαγαζι με χαλια και εγω μαλλινα εχω και καθε σεζον τα περναμε με ξυδι και καλο αερισμο μετα απο σχολαστικο σκουπισμα.

κατάλαβα. άμα σε πω ότι τα δίνω σε καθαριστήριο, μου παίρνουν ένα σωρό λεφτά για καθάρισμα-υποτίθεται στεγνό- κ παρατήρησα φέτος τσαπατσουλιές!σχολαστικό σκούπισμα όταν λες; με ηλ. σκούπα φαντάζομαι.

ευχαριστώ για όλα.

όλες σας, έχω ξεστραβωθεί αρκετά κ έχουμε δρόμο ακόμα!

ντάλια να περάσετε τέλεια! καλή ξεκούραση!

Διαφημίσεις

κατάλαβα. άμα σε πω ότι τα δίνω σε καθαριστήριο, μου παίρνουν ένα σωρό λεφτά για καθάρισμα-υποτίθεται στεγνό- κ παρατήρησα φέτος τσαπατσουλιές!σχολαστικό σκούπισμα όταν λες; με ηλ. σκούπα φαντάζομαι.

ευχαριστώ για όλα.

όλες σας, έχω ξεστραβωθεί αρκετά κ έχουμε δρόμο ακόμα!

ντάλια να περάσετε τέλεια! καλή ξεκούραση!

ναι αγαπουλα. με στην σκουπα. εμεις μονο το μεγαλο στο καθιστικο στελνουμε στο καθαριστηριο επειδη λερωνεται, τις τραπεζαριας και των δωματιων τα κανουμε στο σπιτι.

Ομως μπορεις και να τα πλυνεις, δν παθαινουν τιποτα απλα θα ειναι πολυ βαρια οταν βραχουν.

τα φίλτρα του απορροφητήρα πώς τα πλένετε; εμείς στο πλυντήριο πιάτων. αλλά θέλω κάτι εξτρά, καθότι τα έχω πολύ καιρό...άπλυτα!

τα ψεκαζω με fairy για τα λιπη και μετα τα ξεπλενω και βουρ στο πλυντηριο, και εγω τα ξεχναω ομως....:lol:

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Πωπω δε σας προλαβαίνω!

Να προτείνω κάτι? Τι θα λέγατε να κάναμε μια λίστα με τα διάφορα τιπς, για να μη χάνονται αλλά και να μην επαναλαμβάνονται...τι λέτε?

Παιδιά εγώ ούτε παπλωματοθήκη, ούτε σεντόνι.

Κουβερτούλα ισπανική σκέτη ( μαλακούτσικη, μαλακούτσικη) και πλύσιμο στο πλυντήριο όλη η κουβέρτα

Ντάλια, εγώ τις ισπανικές που έχω δεν τις χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι δε μπαίνουν στο πλυντήριο, τι ξέρω λάθος? Μάντερολ, ξέρεις τις κλασσικές ισπανικές.

Wktmp2.png

qIogp3.png

τα φίλτρα του απορροφητήρα πώς τα πλένετε; εμείς στο πλυντήριο πιάτων. αλλά θέλω κάτι εξτρά, καθότι τα έχω πολύ καιρό...άπλυτα!
τα ψεκαζω με fairy για τα λιπη και μετα τα ξεπλενω και βουρ στο πλυντηριο, και εγω τα ξεχναω ομως....:lol:

Θα το κάνω κι εγώ αυτό. Εμένα τα καθάριζε ο άντρας μου, δεν ξέρω πως...

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

Διαφημίσεις

Σωστή σε βρίσκω με το αυτοκαθαριζόμενο αυτοσιδερωνόμενο. Κι εγώ προτιμώ να κόψω από αλλού παρά το αυτόματο σύστημα.

Dalia σ' έχω πολύ στο μυαλό μου αν έχεις κανένα νέο πες μου βρε κορίτσι.

sbxre6a2f.png

Καλημέρα!!!!!!!!!!!!!!!

Ντάλια, εγώ τις ισπανικές που έχω δεν τις χρησιμοποιώ γιατί νομίζω ότι δε μπαίνουν στο πλυντήριο, τι ξέρω λάθος? Μάντερολ, ξέρεις τις κλασσικές ισπανικές.

Βρε κορίτσια, ποιές είναι οι Ισπανικές κουβέρτες???

1040078pjtfxwjzwi.gif

uVnHp3.png

μαρία έχω 3 μεγάλα μάλλινα χαλιά γκυ λαρος στον ενιαίο χώρο σαλόνι κουζίνα τρπεζαρία κ θέλουν καλό καθάρισμα κάθε χρόνο.

απλά φέτος παρατήρησα ότι σε κάποια σημεία μου τα χάλασαν-έφθειραν.

τα χαλάκια της κρεβατοκάμαρας σίγουρα δεν πλένονται, γιατί έχουν κ δέρμα κ μαλλί κ κάτι άλλο συνθετικό. είναι τσέλιος.

κ στον α΄ όροφο δεν νομίζω να βολεύομαι να απλώσω χαλιά για στέγνωμα, άσε που είναι παράνομο. μόνο στο χωριό αν τα πήγαινα στα κάγκελα του πατρικού μου! εκεί μάλιστα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...