Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Alex@ είπε:

@linaa @Blue Velvetσας ευχαριστώ για τις απαντήσεις!! μου ειπανε πως οι ναυτιες, οι αναγουλες κλπ δειχνουν οτι ολα πανε καλά κ ανησύχησα που σε εμένα υποχώρησαν.

Αυτό δεν μπορώ να το καταλάβω.. τι σημαίνει αν έχεις αναγουλες κλπ πάνε όλα καλά; Δλδ αν δεν έχεις δεν πάνε; Υπάρχουν και γυναίκες που έχουν εγκυμοσύνη ζάχαρη και όλα πήγαν καλά! Δεν το λέω για σένα κορίτσι μου αλλά για αυτούς που στο είπαν! Ο καθένας λέει τα δικά του και ταράζει μια έγκυο άδικα και τη βάζει σε σκέψεις!!!

3 ώρες πρίν, Antonia_ είπε:

Καλημέρα κορίτσια !! Έκανα την εμβρυομεταφορα μου σήμερα με δύο έμβρυα . Ένα ΑΑ κ ένα ΑΒ μου είπαν ένα καλό κ ένα λίγο πιο μέτριο. Και ξεκινάει η αναμονή μέχρι τη Δευτέρα 11/11. Ελπίζω αυτή τη φορά να γίνει κάτι κ να έχω καλά νέα μέχρι το τέλος 🙏🙏

Καλή επιτυχία κορίτσι μου! Να πάνε όλα καλά σε σε μια βδομάδα και κάτι να χεις ευχάριστα 🧡 ηρεμία χαλάρωση και καλό φαγητό 🙂

EASY LIVING {Ειρήνη}

Ειρήνη

Recommended Posts

Ηλιόλουστες καλησπέρες, αγαπημένες μου :P .

Συνεχίζει να μου απογειώνει τα κεφια ο καιρός.. καλέ, πετάω λέμε! :mrgreen:

Αφού πήγα το παιδάκι μου σχολείο λοιπόν, πήγα σούπερ μάρκετ. Χρειαζόμουν ένα σωρό πράγματα.

Επέστρεψα σπιτάκι μου, τα τακτοποίησα στις θέσεις τους και αμεσως μάζεψα το σπίτι. Κάποια λίγα πιατικά, κάποια πραγματάκια εκτός θέσης... το κρατώ συμμαζεμένο και έτσι μένω και γώ ήρεμη. Σαπούνισα και το μπάνιο μας, πολύ καλά, με χλωρίνες.. ολα εντάξει. Για φαγάκι έκανα ταλιατέλες με κόκκινη σάλτσα, με μπιφτεκάκια.. φάγαμε σαν... :oops:, άντε να δω πως θα κουνηθώ το απόγευμα στο tae. :mrgreen:

Σήμερα, έκανα και παραγγελία στη shellac και μου έφεραν διάφορα πράγματα και μαζί και ένα από τα νέα, καλοκαιρινά τους χρώματα. Δείτε:

38cac666-1d36-47f5-b938-693542f03187_zpsed2d1d90.jpg

Ποσο υπέροχο??? :P

Συνεχίζω την μικρή μου προσπάθεια για να χάσω αυτά τα 2 1/2 κιλά που με ταλαιπωρούν τόσο καιρό. Δεν κάνω δίαιτα, καμία σχέση :mrgreen: , αλλά προσπαθώ το βράδυ να μην τρώω όσο τρώω στα κανονικά μου. Απο χθες, έχασα 200 γρ.και παρά που είναι τόσο λίγο εγώ άρχισα ν' ανεβάζω τα κέφια μου. Δεν μου κάνει τίποτα λέμε! :tongue:

Είχα πολλά κέφια λοιπόν, λόγω καιρού και αφού έβαλα μουσικούλα, άλλαξα σε κάποια σημεία του σπιτιού, τη διακόσμηση! Πόσο το λατρεύω αυτο.. μας ανανεώνει! ;)

Το πάσο μας, που το έκανα πιο.. "κρυστάλλινο" και εντελώς διαφορετικό απ αυτό που είχα πριν:

DSCN0502_zpsca37ee39.jpg

Και το μπουφεδάκι μας, που επίσης το άλλαξα σχεδόν όλο:

DSCN0503_zpsea61d1c4.jpg

Σας "χρωστάω" και φωτογραφία από το νέο χρώμα που αγόρασα της ERRE DUE, που αμέσως {μη χάσω :tongue: } έβαψα τα νυχάκια μου:

DSCN0494_zps92453bd5.jpg

Σας φιλώ γλυκά όλες!

μπραβο βρε ειρηνη μου, πολυ ομορφα!

τα νυχια δε........υπεροχα!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 53,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Ειρήνη

10846

• YOTOU

4856

• χρυσα81

3863

• mamavasia

3157

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Υοri βλέπω την μηλόπιτα και λιώνω....όχι άλλα quote!!!! Κι εγώ τέτοια μηλόπιτα φτιάχνω αλλά τα κόβω μισοφέγγαρο τα μήλα όχι ροδέλες.

Christine, έχω κι εγώ τέτοια καφετιέρα, πες μου σε παρακαλώ πόσο ξύδι και νερό βάζεις. Ερώτηση και στην υποδοχή του γαλλικού και του εσπρέσσο το κάνεις αυτό;

Εμείς πίνουμε γαλλικό και εσπρέσσο όλο τον χρόνο αλλά εδώ και 3-4 μέρες παρατήρησα πως μαζεύεται νερό κάτω από την καφετιέρα την ώρα που γίνεται ο γαλλικός και δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα.

Νάσια συγχαρητήρια για τους βαθμούς, πάντα τέτοια και φυσικά υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου!

Σε 5' φεύγω.....

Yorimichi χιουμοράκι έκανα... Πώς λέμε τζετ-λαγκ:P

Μαριάννα δεν το 'χω με τις φωτογραφίες. Πάντως όταν πήρα τα κασπώ, είχα στο μυαλό μου μια πολύ όμορφη πορτοκαλί γλάστρα της Ειρήνης με ανθισμένο φυτό που είχε αναρτήσει πέρισυ. Αν μπορεί να την ξαναβάλει...

Επίσης, μια οικονομική λύση για κασπώ είναι τα άδεια κουτιά από φαρίν λακτέ/κουάκερ/..., τα οποία μπορούμε να τα βάψουμε ή να κολλήσουμε πάνω τους πετρούλες, κοχυλάκια, φελλό, καπάκια,... (ό,τι προαιρείσθε), επιτυγχάνοντας ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα. Ακόμη μπορούμε να κάνουμε τρυπούλες "σχεδιάζοντας" ένα μοτίβο με αυτόν τον τρόπο και να φτιάξουμε φαναράκια. Είχε κάνει κάτι αντίστοιχο και πολύ όμορφο η my_billy παλίοτερα, σε γλαστράκι.

μωρε μπραβο μνημονικο!!!!! εγω εχω μνημη χρυσοψαρου... δεν θυμαμαι τιποτα...

εγω κοριτσακια δεν εχω τιποτα ιδιαιτερο να γραψω εχτες κ σημερα. κανω τα καθημερινα κ εχτες πηγα κ πηρα δωρο του αντρα μου που εχει γενεθλια το σαββατο. του πηρα ενα τσαντακι μεσης που τα χρησιμοποιει πολυ κ το τελευταιο που πηρε δεν τον εχει βολεψει.

επισης εκανα αναγνωριστικη για λαμπαδα της βαπτηστηρας μου. ειδα υπεροχη λαμπαδα τινγκερμπελ που της αρεσει τωρα τελευταια μονο 13,5 ευρω. σε μαγαζι συνοικιακο οχι τζαμπο κ τετοια (γιατι να μην τα παρει ο ανθρωπακος που εχει το μαγαζι του κ να τα παρει το μεγαθηριο????)

την αλλη εβδ εκλεισα για ανταυγειες-κοψιμο-χτενισμα.

μαλλον σημερα θα σιδερωσω. εχω 4 πλυντηρια ασιδερωτα κ μισο απλυτα.

σας φιλω!

Υοri βλέπω την μηλόπιτα και λιώνω....όχι άλλα quote!!!! Κι εγώ τέτοια μηλόπιτα φτιάχνω αλλά τα κόβω μισοφέγγαρο τα μήλα όχι ροδέλες.

Christine, έχω κι εγώ τέτοια καφετιέρα, πες μου σε παρακαλώ πόσο ξύδι και νερό βάζεις. Ερώτηση και στην υποδοχή του γαλλικού και του εσπρέσσο το κάνεις αυτό;

Εμείς πίνουμε γαλλικό και εσπρέσσο όλο τον χρόνο αλλά εδώ και 3-4 μέρες παρατήρησα πως μαζεύεται νερό κάτω από την καφετιέρα την ώρα που γίνεται ο γαλλικός και δεν μπορώ να εντοπίσω το πρόβλημα.

Νάσια συγχαρητήρια για τους βαθμούς, πάντα τέτοια και φυσικά υγεία για όλα τα παιδιά του κόσμου!

Σε 5' φεύγω.....

καλη ξεκουραση!

πως παει ο ερπης?

Διαφημίσεις

με αγχώσατε καλέ με το άσπρο!!!

για να δω και άλλες απόψεις!

Βασικά το άσπρο θα το σπάσω με έντονο χρώμα παππούτσι και ασορτί τσαντάκι...ίσως σε μπλέ ηλεκτρικ ή κίτρινο..και κάποιο ίδιο αξεσουάρ....δηλαδή δεν θα είμαι κάτασπρη :)

Γεια σας κοριτσια, πωπω τι να πρωτοσχολιασω θ'αρχισω απ'τη μηλοπιτα φαινεται υπεροχη η αληθεια ειναι οτι εγω αποφευγω να την κανω γιατι δεν την τρωει κανενας αλλος και θα αναγκαστω να τη φαω μονη μου αλλα με τετοια φωτο δεν μου βγαινει απο το μυαλο και θα θυσιαστω τελικα:mrgreen::mrgreen::mrgreen:.

Τα ντουλαπια κουζινας υπεροχα και τα αραιοκατοικημενα:tongue: και του αστεριου ειδικα αυτο με τα μεταλλικα κουτια ειναι η αδυναμια μου.

Βασια δεν θελω να σε αγχωσω κι αλλο αλλα κι εγω σε γαμους δεν βαζω ασπρο δεν ξεχωριζει πολυ οτι δεν ειναι φορεμα γιατι ειναι φαρδια η φορμα γιατι δεν παιρνεις το γκρι της φωτογραφιας ειναι τελειο!

Δεν εχω και πολλα να σας πω τρεχουμε με τα μαθηματα και τις δραστηριοτητες και απο δουλειες τα συνηθισμενα,περιμενω με ανυπομονησια τις διακοπες του Πασχα!!

ειρηνη τελειο το βερνικι της erre due ποιο νουμερο ειναι?

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

Γιωτα συμφωνω απολυτα για το μαγαζι κι εγω απο συνοικιακα ψωνιζω βεβαια και αυτοι εχουν συμμορφωθει πολυ και οι τιμες τους ειναι πολυ πολυ λογικες.

Νασια συγχαρητηρια για τους βαθμους εμεις παιρνουμε την αλλη Πεμπτη.

Σιδερο κι εγω μια φορα την εβδομαδα ειναι βαρια και η σιδερωστρα μου και μου τη δινει να την βλεπω μες στη μεση γιατι δυστυχως σιδερωνω στο σαλονι.

Mx8hp2.png

dv8Yp2.png

επειδη κ εγω το περασα αυτο για 2 μηνες περιπου, μου ειχε πει η παιδιατρος οχι πιεση. μου ειχε πει να της δινω οτι της αρεσει κ να μην την πιεζω. οταν σταθεροποιηθηκε σε 2-3 φαγητα που ετρωγε μετα αρχισα τις παραλαγες. σιγα σιγα τωρα τρωμε 6-7 φαγητα, μην φανταστεις ουτε πατατα τηγανιτη δεν τρωει καλα καλα!

τρωει: μακαρονια σε ολες τις μορφες (με κιμα, με σαλτσα με κοτοπουλο), ρυζι (σε αυτα βαζω τριμενο κολοκυθι που το βραζω με λαδι κ αλατι)

κριθαρακι με κοτοπουλο κ μπροκολο

αυγο που της το συμπληρωνω με κοτοπουλο κ μοσχαρι που το τρωει σκετο

ψαρι που συνηθως καταληγει να το τρωει σκετο, γιατι της βαζω πατατες τηγανιτες κ αγγουρι η λαχανο σαλατα που τρωει ελαχιστο.

σε ολα τα φαγητα της βαζω αγγουρι κ το συνοδευτικο της ασχετα αν το φαει η οχι. το θεμα ειναι να το βλεπει για να το συνηθιζει.

απο φρουτα μονο μπανανα κ μανταρινια

τωρα τελευταια εφαγε κεικ, χαλβα κ αχλαδι.

υπομονη θελει κ να μην νευριαζεις (εμενα μου ανεβαινε το αιμα στο κεφαλι, κ γινοταν χαμος, φωναζα εγω εκλαιγε αυτο, χαμος...)

ετσι καλαληγω κι εγω να ουρλιαζω να κλαιει να μου ερχετε τρελα

το κακο ειναι οτι ειναι ετσι ετσι κοντα 2 χρονια τωρα:cry:

δεν τρωει κρεας παρα μονο σε κιμα (οχι μπιφτεκια κ.λ)

οχι κοτοπουλο (με το ζορι κοτοσουπα )εδω και 2 μηνες τρωει σνιτσελ κοτοπουλο:o

κανενα λαχανικο κανενα οσπριο:mad: (τι σκ@τ@ να δωσω:confused:)

ζουμε 2 χρονια με ρυζι και μακαρονια ( σε ολες τις μωρφες:eek:)

και τρωει ψαρι οταν δεν το βλεπει πχ ψαροσουπα(αυτο οκ)

αλλα ελεος 3,5 χρ ειναι ποια:mad: βλεπω αλλα παιδια να καταβροχθηζουν τα παντα και αναρωτιεμαι που ειναι το λαθος:confused:

αν και ξερω πολυ καλα ΣΤΟΙς ΓΙΑΓΙΑΔΕς:mad:

τες πα θα το παω οπος λες κι οτι φαει:rolleyes:

Διαφημίσεις

Σας αρέσει για καλοκαιρινό γάμο το ρούχο αυτό????

Έχω έναν πολύ καλό (χλιδάτο θα έλεγα) γάμο το καλοκαίρι σε παραθαλάσσιο μέρος και το βρήκα σε άσπρο....για πείτε γνώμες!

φυσικά με ψηλό τακούνι....δεν έχω το κορμί της κοπέλας (χαχαχαχ) αλλά είμαι κανονική θα έλεγα!

Venus_Victoria_A_4fba7b3adddb2.jpg

Βασια ειναι πολυ ωριαο αλλα το υφασμα αυτο μαλον θα διαγραφει :?(εχω κατι αναλογο απο παλια στο ιδιο υφασμα και το χαρησα στην αδερφη μου που εχει το κορμη της ζηζελ:) εγω το εχασα ποια:rolleyes:)

το σκετο ασπρο σε γαμο κι εγω το αποφευγω,το γκρι της φωτο εινια ωραιω

δες και κατι σε ασπρη ψηλομεσι παντελονα σε σταθερο υφασμα (δεν διαγραφει;))με τοπ σε καποιο χρωμμα παλ η παλ πουα η φλοραλ

θα ψαξω στο νετ μηπος βρω κατι ;)

Καλησπερα κοριτσια μου!!!

Τι κανετε???

Εγω νιωθω ψιλοχαλια,ο μικρος ειναι εδω και λιγες μερες με συναχι και σημερα με ποναει και μενα ο λαιμος μου και νιωθω το κορμι μου λες και με εχει πατησει μπουλντοζα....εν τω μεταξυ ο μικρος δεν παιζεται...εχει ζωηρεψει πολυ,θελει να κανει το δικο του και εγω καταληγω να φωναζω σαν τρελη....ελπιζω να ειναι φαση και να ηρεμισει....

Απο δουλειες σημερα δεν εκανα τιποτα το σημαντικο,τα καθημερινα μονο.

Δημητρα τι μηλοπιτα ειναι αυτη????Μου πεσανε τα σαλια....

Και τα πλακακια σου τελεια!!!

Βασια και εγω δεν θα φοραγα ασπρο σε γαμο.

Σας φιλω ολες!

σημερα τελειοσα με κουζηνα,πολυ δουλεια ρε γμτ

εβγαλα συρταρια και λοιπα τσουμπλεκια στο μπαλκονι και τα σαπουνισα

σαπουνισα και τα ντουλαπια,ψυγειο,κουζηνα ηλ.ραφιερα

και πολα αλλα,σκουπησα και σφουγκαρησα κατω απο τα ντουλαπια(το τι ειχε:?) επλυνα και κρεμασα κουρτηνα και τωρα η κουζηνα μου αστραφτει

παει κι αυτο:D

Τελικά κορίτσια βρήκα σε άλλο μαγαζί άλλα χρώματα φόρμες σε οικονομική τιμή πάλι και μάλλον θα καταλήξω σε άλλο χρώμα...είναι και πιο ωραίο σχέδιο! Έχετε δίκιο γιατί μπορεί σε εμάς να φαίνεται απλό αλλά σε άλλους μπορεί να χτυπήσει άσχημα το μαύρο και δεν θα το ήθελα!

Όταν κάνω αγορά θα σας ενημερώσω!

επισης εκανα αναγνωριστικη για λαμπαδα της βαπτηστηρας μου. ειδα υπεροχη λαμπαδα τινγκερμπελ που της αρεσει τωρα τελευταια μονο 13,5 ευρω. σε μαγαζι συνοικιακο οχι τζαμπο κ τετοια (γιατι να μην τα παρει ο ανθρωπακος που εχει το μαγαζι του κ να τα παρει το μεγαθηριο????)

Μαζί σου κι εγώ!!!! Κι εγώ το κάνω αυτό αν και πέρυσι και φέτος θα αγοράσω πάλι από ξενώνα φιλοξενίας προσφύγων, έκανε πέρυσι 12,00 ή 13,00 ευρώ και ήταν μοναδική και χειροποίητη γιατί είχα διαλέξει μόνη μου το σχέδιο (η κοπέλα που τις φτιάχνει και είναι εθελόντρια στον ξενώνα είναι γνωστή μου).

καλη ξεκουραση!

πως παει ο ερπης?

Ο έρπης περνάει σιγά σιγά, ακόμη δεν έχει φύγει αλλά ξεπέρασα την φάση που με κοιτάνε κάπως στον δρόμο, δηλαδή το να είμαι σαν δράκουλας!!!!

Τελικά κορίτσια βρήκα σε άλλο μαγαζί άλλα χρώματα φόρμες σε οικονομική τιμή πάλι και μάλλον θα καταλήξω σε άλλο χρώμα...είναι και πιο ωραίο σχέδιο! Έχετε δίκιο γιατί μπορεί σε εμάς να φαίνεται απλό αλλά σε άλλους μπορεί να χτυπήσει άσχημα το μαύρο και δεν θα το ήθελα!

Όταν κάνω αγορά θα σας ενημερώσω!

Εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ότι σου αρέσει, οι τυχόν μελλοντικές παρεξηγήσεις για μαύρο, άσπρο ή κόκκινο να μην σε νοιάζουν καθόλου. Αυτό μας έλειπε, να σκεφτόμαστε από πριν μην τυχόν παρεξηγηθεί κάποιος....Εμένα στον γάμο μου φόραγαν οι καλεσμένοι τα πάντα, άσπρα, μαύρα, κόκκινα, μπλε.....Δεν είχα μάτια όμως γι΄αυτούς εκείνη την ημέρα και γενικά δεν αφήνω να μου χαλάνε την χαρά μου με τέτοια μικρά πράγματα, διάφοροι ''καλοθελητές''. You know what I mean ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...